Ξερετε τι τραβανε τα γατακια εκει εξω?.....
+5
LAROGATA
Λιαννα
dianna.claudia
flokatoula
xadraki
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ξερετε τι τραβανε τα γατακια εκει εξω?.....
Με μεγαλη θλιψη θελω να μοιραστω μαζι σας μια ιστορια χιλιοειπωμενη,που συνεχως επαναλαμβανεται και μου εχει γινει εφιαλτης.Ξερω οτι θα με καταλαβετε και οτι οι περισοοτεροι αν οχι ολοι σας ζητε ακριβως το ιδιο πραγμα και στεναχωριεστε με τον ιδιο τροπο.
Δεν θα αναφερθω σε ονοματα και τοπους,γιατι μικρη σημασια εχει,αλλα τα γεγονοτα και τα προσωπα ειναι πραγματικα.Υπαρχει καπου στην ελληνικη επαρχια ενας παππους που ζει μονος του και αγαπαει τις γατες.Τη μικρη του συνταξη,εκτος απο τα εξοδα διαβιωσης και τα φαρμακα του,την αφιερωνει σε τροφες για γατες οπως επισης και το χρονο του.Δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα,ουτε φαρμακα αν χρειαστουν,ουτε στειρωσεις,ουτε κτηνιατρο που φυσικα δεν υπαρχει εκει κοντα(αλλα και να υπηρχε θα ηταν μεγαλο κοστος),μονο αγαπη μπορει να τους προσφερει και φαγακι.Κατι ειναι κι αυτο...Ο παππους αυτος ζει μονος του σε ενα σχεδον ερημο χωριο και ο γιος του μακρια,στην πολη.Το χωριο δεν εχει πολλους κατοικους σαν κι αυτον,φαγητο δεν βρισκουν ουτε στα σκουπιδια τα γατακια και το χειμωνα παντοτε η κατασταση αυτη χειροτερευει.Ο γιος που τον βοηθαει οικονομικα, κατα καιρους διαμαρτυρεται που ξοδευει ο παππους τα χρηματα σε σακουλια με μπισκοτα.Τωρα ομως θεωρει οτι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο,γιατι τα γατια ξεπερασαν τον αριθμο των 15 και θα ακολουθησει και συνεχεια,καθως ο μονος τροπος να επιζησουν ειναι να ερχονται να τρωνε και να φερνουν και τα μωρακια τους σε αυτο το φιλοξενο σπιτι.Καθησε και σκεφτηκε λοιπον ο γιος και βρηκε τη λυση.Αποφασισε οταν ξαναπαει στο χωριο να εγκαταλειψει τα πλεοναζοντα γατια σε μια αλλη συνοικια,η οποια ειναι ακομα πιο αφιλοξενη και με ακομα λιγοτερους κατοικους απο το χωριο,οι οποιοι εχουν ακομα πιο προχωρημενες πρακτικες.Ακολουθουν τη μεθοδο της φυσικης εξοντωσης με δηλητηριο,παραδοσιακη συνταγη που χρονια τωρα εχει κανει διασημη την Ελλαδα.Προς απολυτη φρικη μου,στις εντονες αντιδρασεις μου ακουσα λογια οπως "Μα ακριβως σε αυτο πονταρω".Αδικα μιλησα για μεταβιβαση του προβληματος σε αλλους ανθρωπους που πιθανως να τα αγαπανε και θα φορτωθουν ακομα μεγαλυτερο βαρος,αδικα μιλησα για απανθρωπια,για αδικια,για ουσιαστικη συμμετοχη στο εγκλημα.Αδικα μιλησα για εθελοντικα προγραμματα στειρωσεων στην αθηνα και αδικα προσφερθηκα να κατεβω εγω η ιδια στο χωριο να το αναλαβω.Ο κυβος ερριφθει τοσο αναλαφρα οσο σε μια παρτιδα ταβλι και τα ζωα πεθαινουν καθημερινα με φρικτους τροπους και με την ιδια ελαφροτητα,οπως οταν σκοτωνουμε μια ενοχλητικη μυγα.
Αναρωτιεμαι ως ποτε...Ως ποτε θα φοραμε την μασκα του πολιτισμου?Πως ειναι δυνατο καποιοι που θελουν να αποκαλουνται ανθρωποι,καποιοι που μεγαλωσαν και μεγαλωνουν δικα τους παιδια να λειτουργουν με αυτο τον τροπο?Προκειται δυστυχως για μια ακομη αποδειξη οτι ενας ανθρωπος μοναχος του δεν μπορει να αντιμετωπισει τοσο μεγαλο προβλημα και θα αναγκαστει να υποκυψει στις πιεσεις της κρατουσας αντιληψης(οπως ο παππους),αλλα και μια αποδειξη οτι δυσκολα αλλαζουν οι ανθρωποι μυαλα και πεποιθησεις(οπως ο γιος)ακομα κι αν τους προσφερθει μια ευκαιρια και μια βοηθεια απο εξω.Αυτο το λεω γιατι πολλοι θα ειχαν να πουν οτι δεν εχουν τη δυνατοτητα για κατι τετοιο αν και θα ηθελαν,οταν ομως δεχεσαι να τους βοηθησεις και παλι αρνουνται,τοτε τι δικαιολογια εχουν?
Εχω φτασει στο σημειο να εχω τυψεις που δεν μπορω να φροντισω παραπανω ζωα απο οσα εχω,τυψεις τοσο βαθειες σαν να ευθυνομαι εγω η ιδια για τη κατασταση ολων των αδεσποτων γατιων.Και παρα τις μικρες οικονομικες μου δυνατοτητες,παλι ξερω οτι αν χρειαστει θα κανω ο,τι μπορω και θα την βρω την ακρη.Πολλες φορες με πιανει μια απιστευτη μελαγχολια για το θεμα αυτο...Ισως γι'αυτο μιλαω καμια φορα μονη μου στις γατες μου σαν να μιλαω σε ανθρωπο,και λεω αυτα που ελεγαν οι μαναδες μας οταν δεν τρωγαμε το φαγητο μας,"Φατε το φαγακι σας καλοθρεμμενες υπναρουδες μου...Ξερετε τι τραβανε τα γατακια εκει εξω?".....
Δεν θα αναφερθω σε ονοματα και τοπους,γιατι μικρη σημασια εχει,αλλα τα γεγονοτα και τα προσωπα ειναι πραγματικα.Υπαρχει καπου στην ελληνικη επαρχια ενας παππους που ζει μονος του και αγαπαει τις γατες.Τη μικρη του συνταξη,εκτος απο τα εξοδα διαβιωσης και τα φαρμακα του,την αφιερωνει σε τροφες για γατες οπως επισης και το χρονο του.Δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα,ουτε φαρμακα αν χρειαστουν,ουτε στειρωσεις,ουτε κτηνιατρο που φυσικα δεν υπαρχει εκει κοντα(αλλα και να υπηρχε θα ηταν μεγαλο κοστος),μονο αγαπη μπορει να τους προσφερει και φαγακι.Κατι ειναι κι αυτο...Ο παππους αυτος ζει μονος του σε ενα σχεδον ερημο χωριο και ο γιος του μακρια,στην πολη.Το χωριο δεν εχει πολλους κατοικους σαν κι αυτον,φαγητο δεν βρισκουν ουτε στα σκουπιδια τα γατακια και το χειμωνα παντοτε η κατασταση αυτη χειροτερευει.Ο γιος που τον βοηθαει οικονομικα, κατα καιρους διαμαρτυρεται που ξοδευει ο παππους τα χρηματα σε σακουλια με μπισκοτα.Τωρα ομως θεωρει οτι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο,γιατι τα γατια ξεπερασαν τον αριθμο των 15 και θα ακολουθησει και συνεχεια,καθως ο μονος τροπος να επιζησουν ειναι να ερχονται να τρωνε και να φερνουν και τα μωρακια τους σε αυτο το φιλοξενο σπιτι.Καθησε και σκεφτηκε λοιπον ο γιος και βρηκε τη λυση.Αποφασισε οταν ξαναπαει στο χωριο να εγκαταλειψει τα πλεοναζοντα γατια σε μια αλλη συνοικια,η οποια ειναι ακομα πιο αφιλοξενη και με ακομα λιγοτερους κατοικους απο το χωριο,οι οποιοι εχουν ακομα πιο προχωρημενες πρακτικες.Ακολουθουν τη μεθοδο της φυσικης εξοντωσης με δηλητηριο,παραδοσιακη συνταγη που χρονια τωρα εχει κανει διασημη την Ελλαδα.Προς απολυτη φρικη μου,στις εντονες αντιδρασεις μου ακουσα λογια οπως "Μα ακριβως σε αυτο πονταρω".Αδικα μιλησα για μεταβιβαση του προβληματος σε αλλους ανθρωπους που πιθανως να τα αγαπανε και θα φορτωθουν ακομα μεγαλυτερο βαρος,αδικα μιλησα για απανθρωπια,για αδικια,για ουσιαστικη συμμετοχη στο εγκλημα.Αδικα μιλησα για εθελοντικα προγραμματα στειρωσεων στην αθηνα και αδικα προσφερθηκα να κατεβω εγω η ιδια στο χωριο να το αναλαβω.Ο κυβος ερριφθει τοσο αναλαφρα οσο σε μια παρτιδα ταβλι και τα ζωα πεθαινουν καθημερινα με φρικτους τροπους και με την ιδια ελαφροτητα,οπως οταν σκοτωνουμε μια ενοχλητικη μυγα.
Αναρωτιεμαι ως ποτε...Ως ποτε θα φοραμε την μασκα του πολιτισμου?Πως ειναι δυνατο καποιοι που θελουν να αποκαλουνται ανθρωποι,καποιοι που μεγαλωσαν και μεγαλωνουν δικα τους παιδια να λειτουργουν με αυτο τον τροπο?Προκειται δυστυχως για μια ακομη αποδειξη οτι ενας ανθρωπος μοναχος του δεν μπορει να αντιμετωπισει τοσο μεγαλο προβλημα και θα αναγκαστει να υποκυψει στις πιεσεις της κρατουσας αντιληψης(οπως ο παππους),αλλα και μια αποδειξη οτι δυσκολα αλλαζουν οι ανθρωποι μυαλα και πεποιθησεις(οπως ο γιος)ακομα κι αν τους προσφερθει μια ευκαιρια και μια βοηθεια απο εξω.Αυτο το λεω γιατι πολλοι θα ειχαν να πουν οτι δεν εχουν τη δυνατοτητα για κατι τετοιο αν και θα ηθελαν,οταν ομως δεχεσαι να τους βοηθησεις και παλι αρνουνται,τοτε τι δικαιολογια εχουν?
Εχω φτασει στο σημειο να εχω τυψεις που δεν μπορω να φροντισω παραπανω ζωα απο οσα εχω,τυψεις τοσο βαθειες σαν να ευθυνομαι εγω η ιδια για τη κατασταση ολων των αδεσποτων γατιων.Και παρα τις μικρες οικονομικες μου δυνατοτητες,παλι ξερω οτι αν χρειαστει θα κανω ο,τι μπορω και θα την βρω την ακρη.Πολλες φορες με πιανει μια απιστευτη μελαγχολια για το θεμα αυτο...Ισως γι'αυτο μιλαω καμια φορα μονη μου στις γατες μου σαν να μιλαω σε ανθρωπο,και λεω αυτα που ελεγαν οι μαναδες μας οταν δεν τρωγαμε το φαγητο μας,"Φατε το φαγακι σας καλοθρεμμενες υπναρουδες μου...Ξερετε τι τραβανε τα γατακια εκει εξω?".....
xadraki- Junior Cat
-
Τόπος : Λιμνουπολη
Αριθμός γατουνίων : 9
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : με δυο χερια?οσα προλαβω!
Motto : there is no such thing as an ordinary cat.
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/09/2010
Mood :
Απ: Ξερετε τι τραβανε τα γατακια εκει εξω?.....
Πότε θα εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος....
Δε θυμάμαι που το άκουσα "αν εξαφανιστεί ένα είδος εντόμου, σε μερικές δεκαετίες η αλυσίδα θα καταρεύσει και όλη η ζωή από τον πλανήτη θα εξαφανιστεί.. Αν εξαφανιστεί ο άνθρωπος σε λίγες δεκαετίες η ζωή στον πλανήτη θα γνωρίσει τη μεγαλύτερη άνθηση..."
Δε θυμάμαι που το άκουσα "αν εξαφανιστεί ένα είδος εντόμου, σε μερικές δεκαετίες η αλυσίδα θα καταρεύσει και όλη η ζωή από τον πλανήτη θα εξαφανιστεί.. Αν εξαφανιστεί ο άνθρωπος σε λίγες δεκαετίες η ζωή στον πλανήτη θα γνωρίσει τη μεγαλύτερη άνθηση..."
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Δεν αντεξα να διαβασω το μηνυμα, εχω μια πληρες εικονα τι θα ελεγες ....και για αλλη μια φορα, τα λογια δεν μπορουν να εκφραζουν το τι νιωθω, σιγουρα ολοι μας που αγαπαμε τα ζωα νιωθουμε το ιδιο.
Εχω ομως να πω δυο πραγματα, και οσο αστειο φαινονται για μερικους η αισχρα η οτι να'ναι, ειναι η μαυρη αληθεια....
1.Ντρεπομαι που ανηκω στο ειδος "ανθρωπος"
2.Ναι, θα κλαψω και τα κανω περισσοτερα για ενα αθωο ζωακι απο τι για εναν ανθρωπο...πλεον....
Και κατι αλλο....πιστευω πια οτι 99,9% της ανθρωποτητας ειναι πληγμα για την Γη....Δεν ξερω για σας, αλλα δεν αντεχω αλλο να δω τα καταντια μας....και μετα σου λενε οτι ειμαστε "ανωτερο ειδος"....ας γελασω
Εχω ομως να πω δυο πραγματα, και οσο αστειο φαινονται για μερικους η αισχρα η οτι να'ναι, ειναι η μαυρη αληθεια....
2.Ναι, θα κλαψω και τα κανω περισσοτερα για ενα αθωο ζωακι απο τι για εναν ανθρωπο...πλεον....
Και κατι αλλο....πιστευω πια οτι 99,9% της ανθρωποτητας ειναι πληγμα για την Γη....Δεν ξερω για σας, αλλα δεν αντεχω αλλο να δω τα καταντια μας....και μετα σου λενε οτι ειμαστε "ανωτερο ειδος"....ας γελασω
+10000000000000!flokatoula έγραψε:Πότε θα εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος....
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Κατα την αποψη μου οι ανθρωποι που φερονται ασχημα στα ζωα γενικοτερα,ανηκουν στην ιδια κατηγορια εγκληματιων με τους παιδεραστες.Η αθωοτητα ενος πλασματος ειναι κατι που πρεπει να προστατευεται,οχι να ποδοπατειται με το χειροτερο τροπο.Βαρεθηκα η ελλειψη νομων η η μη εφαρμογη τους,η αγνοια και το "δε βαριεσαι" να αποτελουν δικαιολογια και αλλοθι.
xadraki- Junior Cat
-
Τόπος : Λιμνουπολη
Αριθμός γατουνίων : 9
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : με δυο χερια?οσα προλαβω!
Motto : there is no such thing as an ordinary cat.
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/09/2010
Mood :
dianna.claudia έγραψε:Δεν αντεξα να διαβασω το μηνυμα, εχω μια πληρες εικονα τι θα ελεγες ....και για αλλη μια φορα, τα λογια δεν μπορουν να εκφραζουν το τι νιωθω, σιγουρα ολοι μας που αγαπαμε τα ζωα νιωθουμε το ιδιο.
εχετε δικιο ,ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ειδος πανω στον πλανητη,το μονο που διαθετει τις περισσοτερες ικανοτητες και που τις χρησιμοποιει για την καταστροφη.Δεν θελω να φανω ασεβης ισως ειμαστε το μονο λαθος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
"Μα ακριβως σε αυτο πονταρω"...
Leipame pou grafw gia proti fora apantontas se afto...alla pistepse me pos an itan sto xeri mou...tetioi anthropoi den tha itan pia se thesi na pontaroun se tipota ksana.
Eleos pia me afta ta dipoda terata...einai tosa polla...kai distixos den iparxei tropos na eksolothreftoun ki'olas
Signomi an eimoun toso apotomos kai omos alla me ola afta pou diavazw edw mesa aftes tis meres exw aganaktisei pia.
Kai an exw kapoia lathoi stin grafh mou signomi alla den eimai ellinas.
Efxaristo gia tin katanoisi
Leipame pou grafw gia proti fora apantontas se afto...alla pistepse me pos an itan sto xeri mou...tetioi anthropoi den tha itan pia se thesi na pontaroun se tipota ksana.
Eleos pia me afta ta dipoda terata...einai tosa polla...kai distixos den iparxei tropos na eksolothreftoun ki'olas
Signomi an eimoun toso apotomos kai omos alla me ola afta pou diavazw edw mesa aftes tis meres exw aganaktisei pia.
Kai an exw kapoia lathoi stin grafh mou signomi alla den eimai ellinas.
Efxaristo gia tin katanoisi
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Einai ontos frikaleo kai toso adiko na vasanizonte athooes psixoules...mesa omos stin tosi apanthropia xairome na vlepo pos den einai oloi oi anthropoi skartoi...Auta ta glukitata plasmatakia eutuxos exoun emas pou ta agapame kai ta voithame oso mporoume.
kittycat11- Kitten
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : 0
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : pantos kairou psipsini an kai de poluantexo ti zesti!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : OLA latrevo ta gatakia
Motto : Catz Rulez!
Mood :
Δυστυχως αυτο ειναι κατι που μας απασχολει και μας ποναει ολους! Και βεβαια αν εμεις εδω στην Πολη εχουμε τετοιο θεμα με τα αδεσποτα ουτε που θελω να φανταστω τι γινεται στην επαρχια. Δυστυχως ειναι θεμα νοοτροπιας και πολλων αλλων. Θα περασουν χρονιαααα για να καταλαβει ο Ελληνας πως και τα ζωα πονανε πεινανε κτλ. Εγω που αρρωσταινω καθε μερα που απεναντι μου μενει ενας Μ...ΑΣ και εχει δυο κυνηγοσκυλα κλεισμενα σε ενα χωρο 2*2 μονιμα χωρις νερο και φαγητο! Και να δειτε πως κανουν για ενα χαδι!
lio- Kitten
-
Τόπος : Άλιμος
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/03/2011
Mood :
συμφωνώ με όλους σας!!!!εγώ μεγάλωσα στην επαρχία και ο μοναδικός σκοπός που είχαν κάποιοι γάτες ήταν για να εξολοθρεύουν τα ποντίκια!!!
όταν οι γάτες γεννούσαν και περίσσευαν πια,τα γατάκια τα "πετούσαν"
τα έβαζαν σε μία κούτα και τα εξαφάνιζαν στο βουνό....όσο κλάμα κι αν έριχνα όταν τα έβλεπα αυτά δε μπορούσα να κάνω κάτι..μόνο μάζευα όσες μπορούσα στην αυλή του πατρικού μου.βεβαίως υπήρχαν και οι καλοθελητές με τις φόλες...
Με λύπη διαπιστώνω πως αν και έχουν περάσει 20 χρόνια απο τότε η κατάσταση παραμένει ίδια.καθόλου πρόοδος.και γ.... τον πολιτισμό
όταν οι γάτες γεννούσαν και περίσσευαν πια,τα γατάκια τα "πετούσαν"
τα έβαζαν σε μία κούτα και τα εξαφάνιζαν στο βουνό....όσο κλάμα κι αν έριχνα όταν τα έβλεπα αυτά δε μπορούσα να κάνω κάτι..μόνο μάζευα όσες μπορούσα στην αυλή του πατρικού μου.βεβαίως υπήρχαν και οι καλοθελητές με τις φόλες...
Με λύπη διαπιστώνω πως αν και έχουν περάσει 20 χρόνια απο τότε η κατάσταση παραμένει ίδια.καθόλου πρόοδος.και γ.... τον πολιτισμό
lamprini- Prime Cat
-
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρακι!!!βραδυνο μπανακι λα λα λα λα λα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολεεεεεςςςςς
Motto : υγεία να έχουμε και όλα καλά θα πάνε
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/02/2011
Mood :
Ποσο δικιο εχεις λαμπρινη...
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Μήπως ξέρετε?
» Μηπως ξερετε???
» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ
» Έβρεξε γατάκια απόψε...και δεν κρατούσαμε ομπρέλα!!!
» Βρέθηκε γατούλα κατίμαυρη στην Ερμού - κι ειναι ακόμα εκεί :(
» Μηπως ξερετε???
» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ
» Έβρεξε γατάκια απόψε...και δεν κρατούσαμε ομπρέλα!!!
» Βρέθηκε γατούλα κατίμαυρη στην Ερμού - κι ειναι ακόμα εκεί :(
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios