Χαρίζεται ο Μουσουδάκος - Υιοθετήθηκε
+2
nelly 's mother
psika
6 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Χαρίζεται ο Μουσουδάκος - Υιοθετήθηκε
psika έγραψε:Καλησπέρα τώρα γύρισα σπίτι και μπήκα αμέσως και μου φτιάξατε την διάθεση με τα Γκισμάκια σας πολύ γέλασα!Μιλάμε δώστους φαί και πάρτους την ψυχή
Μάλιστα. Τα μπουκώνουμε συνέχεια, αλλά σιγά μη μας δώσουν την ψυχή τους...
nelly 's mother- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατήνα
Αριθμός γατουνίων : 6 , πάντα 6 Μαστοράκι μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πριν
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Motto : Η ζωή δεν είναι πρόβα, είναι παράσταση
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/08/2010
Mood :
nelly 's mother έγραψε:SuperCatz έγραψε:ο Gizmo πάει στην κουζίνα και κλάει ακριβώς μπροστά από τον φούρνο (ακόμα και όταν δεν μαγειρεύω!)
Τον έχει ο Σπ. βίντεο να κλαίει κάτω από ένα ταψί ομελέττας!
Ο άλλος Γκίσμο ξέρει και ανοίγει το φούρνο. Κι όταν τον πιάνουμε, ειλικρινά τώρα, επειδή κάπου εκεί ξεροσταλιάζει κι ο Ξανθόπουλος, του αφήνει τη μπουκιά την κλεμμένη στα πόδια, τον αφήνει μόνο του και πάει στην άλλη άκρη, και καλά, αυτός το έκανε. Μαφία λέμε, όχι αστεία...
Είναι πανέξυπνος δεν σου έδωσα ότι και ότι πρώτο λαμόγιο
Κάνουμε τις βρωμιές και τις φορτώνουμε στους άλλους, το έχει πιάσει το νόημα της ζωής
psika- Prime Cat
-
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/09/2010
nelly 's mother έγραψε:psika έγραψε:Καλησπέρα τώρα γύρισα σπίτι και μπήκα αμέσως και μου φτιάξατε την διάθεση με τα Γκισμάκια σας πολύ γέλασα!Μιλάμε δώστους φαί και πάρτους την ψυχή
Για τα άλλα παίζει να έχεις δίκιο για τον Γκίσμο όμως είμαι σίγουρη ότι θα πουλούσε και την ψυχή του αφού όταν τον είχαμε σπίτι έτρωγε μέχρι να ξεχυλώσει η κοιλιά του τέρμα ναναι φούσκα τέτοιο πράγμα ειλικρινά δεν το έχω ξαναδει. Αφού αν θυμασαι στην αγγελεία που είχα βάλει για να τον δώσω η κοιλιά του ήταν τελείως μπαλόνι, σαν μπάλα με ποδαράκια ήταν
psika- Prime Cat
-
nelly 's mother έγραψε:psika έγραψε:Καλησπέρα τώρα γύρισα σπίτι και μπήκα αμέσως και μου φτιάξατε την διάθεση με τα Γκισμάκια σας πολύ γέλασα!Μιλάμε δώστους φαί και πάρτους την ψυχή
Mπααααα(ν).. Κάνα εμετούλη, καμιά σκατουλίτσα μπόνους απ' την αμμολεκάνη που έχει κολλήσει στο γουναρικό, τέτοια μας δίνουν.. Την ψυχή τους ποτές των ποτών (campari)!
psika έγραψε:nelly 's mother έγραψε:SuperCatz έγραψε:ο Gizmo πάει στην κουζίνα και κλάει ακριβώς μπροστά από τον φούρνο (ακόμα και όταν δεν μαγειρεύω!)
Ο άλλος Γκίσμο ξέρει και ανοίγει το φούρνο. Κι όταν τον πιάνουμε, ειλικρινά τώρα, επειδή κάπου εκεί ξεροσταλιάζει κι ο Ξανθόπουλος, του αφήνει τη μπουκιά την κλεμμένη στα πόδια, τον αφήνει μόνο του και πάει στην άλλη άκρη, και καλά, αυτός το έκανε. Μαφία λέμε, όχι αστεία...
Είναι πανέξυπνος δεν σου έδωσα ότι και ότι πρώτο λαμόγιο
Κάνουμε τις βρωμιές και τις φορτώνουμε στους άλλους, το έχει πιάσει το νόημα της ζωής
Όλα τα λεφτά είναι το ύφος : δεν το έκανα εγώ!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Χθες έλεγα σε μια φίλη μου να της δώσω ένα γατάκι γιατί είχε σκυλάκι μέχρι και πριν έναν χρόνο το οποίο πέθανε το κακόμοιρο και λέω αφού αγαπάει τα ζωάκια και έχει εμπειρία ας της δώσω ένα γατάκι αλλά δεν ήθελε. Μου λέει έχω πάρει καινούργιους καναπέδες και τους ξεχρεώνω ακόμη το σκέφτομαι να πάει να τους ξεσκίσει. Και λέω εγώ δεν πάει να είχα τον πιο ακριβό καναπέ άμα δεν έχεις ένα γατάκι να ξαπλώσει μαζί σου να αράξει να χουρχουρίσετε μαζί δεν μπορώ να ευχαριστηθώ κανέναν καναπέ, πολυτελή και μη. Και θυμήθηκα την Βέρα που είχε πάρει και εκείνη καναπέδες και λέει δεν με νοιάζει ας τους χαλάσουνε, μόνο και μόνο από αυτήν της την στάση ξέρω ότι διάλεξα το καλύτερο άτομο για τον Γκισμάκο και κάθε φορά της λέω της μητέρας μου ότι ήταν ο πιο τυχερός και ότι ήρθαν για αυτόν από το Ξυλόκαστρο για να τον πάρουν
psika- Prime Cat
-
Να πάρει ονυχοδρόμιο και γατόδεντρο και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Ζωή χωρίς γατί, είναι ζωή λειψή..
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
SuperCatz έγραψε:Να πάρει ονυχοδρόμιο και γατόδεντρο και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Πες τα, πες τα εγώ τα λέω αλλά πολλοί δεν το πιστεύουν ότι άμα έχεις γατί στο σπίτι μετά δεν μπορείς χωρίς
psika- Prime Cat
-
Aν δεν το ζήσουν, λογικό είναι να μην το πιστεύουν..
Δεν μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο της συμβίωσης με γάτες..
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:ο Gizmo πάει στην κουζίνα και κλάει ακριβώς μπροστά από τον φούρνο (ακόμα και όταν δεν μαγειρεύω!)
Βι-βι βιντεοοοοοοοο
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
SuperCatz έγραψε:Aν δεν το ζήσουν, λογικό είναι να μην το πιστεύουν..
Ένα καλοκαίρι πήρε η μητέρα μου μαζί της την ψιψιρή μου γιατί εγώ θα έλειπα μία εβδομάδα και δεν μπορούσα να την πάρω μαζί μου οπότε την πήρε μαζί της στο χωριό έναν μήνα, μιλάμε τα είχα παίξει τότε είχα μόνο αυτήν σπίτι και νόμιζα ότι την έβλεπα μέσα στο σπίτι και μετά θυμόμουν ότι την είχε πάρει η μητέρα μου μιλάμε η απουσία της ήταν αισθητή λες και έλειπε άνθρωπος, είχα μελαγχολήσει.
psika- Prime Cat
-
psika έγραψε:SuperCatz έγραψε:Aν δεν το ζήσουν, λογικό είναι να μην το πιστεύουν..
Ένα καλοκαίρι πήρε η μητέρα μου μαζί της την ψιψιρή μου γιατί εγώ θα έλειπα μία εβδομάδα και δεν μπορούσα να την πάρω μαζί μου οπότε την πήρε μαζί της στο χωριό έναν μήνα, μιλάμε τα είχα παίξει τότε είχα μόνο αυτήν σπίτι και νόμιζα ότι την έβλεπα μέσα στο σπίτι και μετά θυμόμουν ότι την είχε πάρει η μητέρα μου μιλάμε η απουσία της ήταν αισθητή λες και έλειπε άνθρωπος, είχα μελαγχολήσει.
Μα είναι λες και λείπει άνθρωπος..
-
Mood :
Anatoli έγραψε:SuperCatz έγραψε:ο Gizmo πάει στην κουζίνα και κλάει ακριβώς μπροστά από τον φούρνο (ακόμα και όταν δεν μαγειρεύω!)
Βι-βι βιντεοοοοοοοο
Αν συγχρονιστώ με τον Σπ. και το θυμηθώ, θα το ανεβάσω.. Μιλάμε για μέγα γέλιο!
-
Mood :
psika έγραψε:Χθες έλεγα σε μια φίλη μου να της δώσω ένα γατάκι γιατί είχε σκυλάκι μέχρι και πριν έναν χρόνο το οποίο πέθανε το κακόμοιρο και λέω αφού αγαπάει τα ζωάκια και έχει εμπειρία ας της δώσω ένα γατάκι αλλά δεν ήθελε. Μου λέει έχω πάρει καινούργιους καναπέδες και τους ξεχρεώνω ακόμη το σκέφτομαι να πάει να τους ξεσκίσει. Και λέω εγώ δεν πάει να είχα τον πιο ακριβό καναπέ άμα δεν έχεις ένα γατάκι να ξαπλώσει μαζί σου να αράξει να χουρχουρίσετε μαζί δεν μπορώ να ευχαριστηθώ κανέναν καναπέ, πολυτελή και μη. Και θυμήθηκα την Βέρα που είχε πάρει και εκείνη καναπέδες και λέει δεν με νοιάζει ας τους χαλάσουνε, μόνο και μόνο από αυτήν της την στάση ξέρω ότι διάλεξα το καλύτερο άτομο για τον Γκισμάκο και κάθε φορά της λέω της μητέρας μου ότι ήταν ο πιο τυχερός και ότι ήρθαν για αυτόν από το Ξυλόκαστρο για να τον πάρουν
Καλημέρα κούκλα!!!!!!! Εμείς είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιο γουργουριστό φατσόνι μέσα στο σπίτι και το γλεντάμε. Τι έγινε ο μουσουδάκος; Βρέθηκε κανένας ή ακόμα;
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Mood :
Α, το θέμα να μην ξεχάσω, δεν ήταν ότι ήρθα να τον πάρω από το Ξυλόκαστρο. Είναι ότι κόντεψα να χάσω το δρόμο για πίσω έτσι που γλυκογουργούριζε, μια χουφτίτσα πραγματάκι. Τον θυμάμαι και λιγώνομαι.
-
Mood :
Γεια σου Βέρα! Ακόμη δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος, η αλήθεια είναι ότι πήρε κάποιος κύριος τηλέφωνο, ο οποίος ήθελε την γατούλα για την γιαγιά του αλλά δεν συμφωνούσε και τόσο με την στείρωση αλλά μου είπε ότι άμα είναι απαραίτητο να το κάνει, όπως και επίσης ότι δεν μπορεί να περιορίσει το γατί άμα θέλει να βγει να μην το αφήσει κλπ, εγώ από την άλλη σκέφτηκα ότι εδώ και έναν μήνα βλέπω ακοτωμένα γατάκια στον δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε είπα καλύτερα να μην το δώσω. Και το άλλο εμένα που δεν μου αρέσει ζητάνε αρσενικό για να το έχουν και να γυρίζει, άμα ήταν θηλυκό τι θα κάνανε κάθε χρόνο πόσα γατάκια τότε θα συμφωνούσαν με την στείρωση; Το αρσενικό τους βολεύει που δεν γεννάει και το θέλουνε ενώ τα χιλιάδες αδέσποτα που γεννιούνται καθημερινά τι γίνονται ούτε που μας νοιάζει αρκεί να μην τα έχουμε εμείς.
psika- Prime Cat
-
nelly 's mother έγραψε:Α, το θέμα να μην ξεχάσω, δεν ήταν ότι ήρθα να τον πάρω από το Ξυλόκαστρο. Είναι ότι κόντεψα να χάσω το δρόμο για πίσω έτσι που γλυκογουργούριζε, μια χουφτίτσα πραγματάκι. Τον θυμάμαι και λιγώνομαι.
Ναι θυμάμαι και εγώ πόσο καλά καθόταν σε μια γωνίτσα και μου είχε κάνει τόσο εντύπωση που ήταν τόσο ήσυχος
psika- Prime Cat
-
psika έγραψε:Γεια σου Βέρα! Ακόμη δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος, η αλήθεια είναι ότι πήρε κάποιος κύριος τηλέφωνο, ο οποίος ήθελε την γατούλα για την γιαγιά του αλλά δεν συμφωνούσε και τόσο με την στείρωση αλλά μου είπε ότι άμα είναι απαραίτητο να το κάνει, όπως και επίσης ότι δεν μπορεί να περιορίσει το γατί άμα θέλει να βγει να μην το αφήσει κλπ, εγώ από την άλλη σκέφτηκα ότι εδώ και έναν μήνα βλέπω ακοτωμένα γατάκια στον δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε είπα καλύτερα να μην το δώσω. Και το άλλο εμένα που δεν μου αρέσει ζητάνε αρσενικό για να το έχουν και να γυρίζει, άμα ήταν θηλυκό τι θα κάνανε κάθε χρόνο πόσα γατάκια τότε θα συμφωνούσαν με την στείρωση; Το αρσενικό τους βολεύει που δεν γεννάει και το θέλουνε ενώ τα χιλιάδες αδέσποτα που γεννιούνται καθημερινά τι γίνονται ούτε που μας νοιάζει αρκεί να μην τα έχουμε εμείς.
Καλά, έχασες την περίπτωση. Ευτυχώς που δεν του το έδωσες. Πρόκειται για έναν να μην πω που έκανε όλο το forum ανάστα, αλλά αυτό δεν πειράζει. Με λογική "η γάτα και να την αφήσεις νηστική θα βρει να φάει", κάποια γατιά ζουν 10 χρόνια, κάποια 2 γιατί σκοτώνονται αλλά τι να κάνουμε, φοβερή περίπτωση. Μιλάμε ότι ο τύπος μιλούσε όχι σαν ζωόφιλος, σαν μπόγιας. Έγινε ένας χαμός αυτές τις μέρες, ήταν και προσβλητικός, και τελικά του απαγορεύτηκε η είσοδος, τέτοιο χάλι. Δεν είναι να του δώσεις ούτε μύγα, όχι γατί. Κάτι θα βρεθεί μωρέ για το μουσούδι, είναι πάρα πολύ γλυκό. Καλή τύχη.
-
Mood :
nelly 's mother έγραψε:psika έγραψε:Γεια σου Βέρα! Ακόμη δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος, η αλήθεια είναι ότι πήρε κάποιος κύριος τηλέφωνο, ο οποίος ήθελε την γατούλα για την γιαγιά του αλλά δεν συμφωνούσε και τόσο με την στείρωση αλλά μου είπε ότι άμα είναι απαραίτητο να το κάνει, όπως και επίσης ότι δεν μπορεί να περιορίσει το γατί άμα θέλει να βγει να μην το αφήσει κλπ, εγώ από την άλλη σκέφτηκα ότι εδώ και έναν μήνα βλέπω ακοτωμένα γατάκια στον δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε είπα καλύτερα να μην το δώσω. Και το άλλο εμένα που δεν μου αρέσει ζητάνε αρσενικό για να το έχουν και να γυρίζει, άμα ήταν θηλυκό τι θα κάνανε κάθε χρόνο πόσα γατάκια τότε θα συμφωνούσαν με την στείρωση; Το αρσενικό τους βολεύει που δεν γεννάει και το θέλουνε ενώ τα χιλιάδες αδέσποτα που γεννιούνται καθημερινά τι γίνονται ούτε που μας νοιάζει αρκεί να μην τα έχουμε εμείς.
Καλά, έχασες την περίπτωση. Ευτυχώς που δεν του το έδωσες. Πρόκειται για έναν να μην πω που έκανε όλο το forum ανάστα, αλλά αυτό δεν πειράζει. Με λογική "η γάτα και να την αφήσεις νηστική θα βρει να φάει", κάποια γατιά ζουν 10 χρόνια, κάποια 2 γιατί σκοτώνονται αλλά τι να κάνουμε, φοβερή περίπτωση. Μιλάμε ότι ο τύπος μιλούσε όχι σαν ζωόφιλος, σαν μπόγιας. Έγινε ένας χαμός αυτές τις μέρες, ήταν και προσβλητικός, και τελικά του απαγορεύτηκε η είσοδος, τέτοιο χάλι. Δεν είναι να του δώσεις ούτε μύγα, όχι γατί. Κάτι θα βρεθεί μωρέ για το μουσούδι, είναι πάρα πολύ γλυκό. Καλή τύχη.
Αλήθεια δεν το ήξερα δεν είχα σκοπό να του το δώσω άσε που μου είπε και το θεικό ότι εγώ δεν συμφωνώ με τα γατάκια που τα έχουν σπίτι λες και είναι αρκουδάκια και ότι είναι δυστυχισμένα, εμένα από την άλλη είναι μέσα στην τρελή χαρά. Καλά αυτοί οι ανθρώποι ζούνε σε άλλο κόσμο;Tα χιλιάδες πατημένα αδέσποτα στον δρόμο δεν τα βλέπουν, τα πεινασμένα και σκελετωμένα ζωάκια;Kai όλοι αυτοί που το παίζουν φιλόσοφοι έχουν ασχοληθεί καθόλου, έχουν συνειδητοποιήσει ότι φύση δεν υπάρχει πια και τα ζωάκια δεν βρίσκουν φαί αλλά εξαρτιώνται από την ευαισθησία μας; Tι να πω αυτοί ζούνε στον δικό τους κόσμο κυριολεκτικά και εγώ δεν κάθησα να ασχοληθώ γιατί πραγματικά ότι και να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους δεν αλλάζουν άποψη, αφού έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους ότι στειρώνοντας τα ζωα παρεμβαίνουμε στην φύση και μπούρδες τέτοιες και σκέφτομαι καλά είναι με τα καλά τους και ότι και να τους πεις είναι εντελώς αμετακίνητοι.
psika- Prime Cat
-
psika έγραψε:nelly 's mother έγραψε:psika έγραψε:Γεια σου Βέρα! Ακόμη δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος, η αλήθεια είναι ότι πήρε κάποιος κύριος τηλέφωνο, ο οποίος ήθελε την γατούλα για την γιαγιά του αλλά δεν συμφωνούσε και τόσο με την στείρωση αλλά μου είπε ότι άμα είναι απαραίτητο να το κάνει, όπως και επίσης ότι δεν μπορεί να περιορίσει το γατί άμα θέλει να βγει να μην το αφήσει κλπ, εγώ από την άλλη σκέφτηκα ότι εδώ και έναν μήνα βλέπω ακοτωμένα γατάκια στον δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε είπα καλύτερα να μην το δώσω. Και το άλλο εμένα που δεν μου αρέσει ζητάνε αρσενικό για να το έχουν και να γυρίζει, άμα ήταν θηλυκό τι θα κάνανε κάθε χρόνο πόσα γατάκια τότε θα συμφωνούσαν με την στείρωση; Το αρσενικό τους βολεύει που δεν γεννάει και το θέλουνε ενώ τα χιλιάδες αδέσποτα που γεννιούνται καθημερινά τι γίνονται ούτε που μας νοιάζει αρκεί να μην τα έχουμε εμείς.
Αλήθεια δεν το ήξερα δεν είχα σκοπό να του το δώσω άσε που μου είπε και το θεικό ότι εγώ δεν συμφωνώ με τα γατάκια που τα έχουν σπίτι λες και είναι αρκουδάκια και ότι είναι δυστυχισμένα, εμένα από την άλλη είναι μέσα στην τρελή χαρά. Καλά αυτοί οι ανθρώποι ζούνε σε άλλο κόσμο;Tα χιλιάδες πατημένα αδέσποτα στον δρόμο δεν τα βλέπουν, τα πεινασμένα και σκελετωμένα ζωάκια;Kai όλοι αυτοί που το παίζουν φιλόσοφοι έχουν ασχοληθεί καθόλου, έχουν συνειδητοποιήσει ότι φύση δεν υπάρχει πια και τα ζωάκια δεν βρίσκουν φαί αλλά εξαρτιώνται από την ευαισθησία μας; Tι να πω αυτοί ζούνε στον δικό τους κόσμο κυριολεκτικά και εγώ δεν κάθησα να ασχοληθώ γιατί πραγματικά ότι και να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους δεν αλλάζουν άποψη, αφού έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους ότι στειρώνοντας τα ζωα παρεμβαίνουμε στην φύση και μπούρδες τέτοιες και σκέφτομαι καλά είναι με τα καλά τους και ότι και να τους πεις είναι εντελώς αμετακίνητοι.
Τυχερή ήσουν και εσύ και το γατάκι που την γλυτώσατε ,απ'αυτόν τον ανισσόροπο.Και είναι τόσο γλυκούλης ο μικρός,μοιάζει στον Λάρυ μου!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:psika έγραψε:nelly 's mother έγραψε:psika έγραψε:Γεια σου Βέρα! Ακόμη δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος, η αλήθεια είναι ότι πήρε κάποιος κύριος τηλέφωνο, ο οποίος ήθελε την γατούλα για την γιαγιά του αλλά δεν συμφωνούσε και τόσο με την στείρωση αλλά μου είπε ότι άμα είναι απαραίτητο να το κάνει, όπως και επίσης ότι δεν μπορεί να περιορίσει το γατί άμα θέλει να βγει να μην το αφήσει κλπ, εγώ από την άλλη σκέφτηκα ότι εδώ και έναν μήνα βλέπω ακοτωμένα γατάκια στον δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε είπα καλύτερα να μην το δώσω. Και το άλλο εμένα που δεν μου αρέσει ζητάνε αρσενικό για να το έχουν και να γυρίζει, άμα ήταν θηλυκό τι θα κάνανε κάθε χρόνο πόσα γατάκια τότε θα συμφωνούσαν με την στείρωση; Το αρσενικό τους βολεύει που δεν γεννάει και το θέλουνε ενώ τα χιλιάδες αδέσποτα που γεννιούνται καθημερινά τι γίνονται ούτε που μας νοιάζει αρκεί να μην τα έχουμε εμείς.
Τυχερή ήσουν και εσύ και το γατάκι που την γλυτώσατε ,απ'αυτόν τον ανισσόροπο.Και είναι τόσο γλυκούλης ο μικρός,μοιάζει στον Λάρυ μου!!
Ναι μοιάζει πολύ στο δικό σου
Βασικά αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί με το που σηκώνω το ακουστικό μου λέει ότι δεν πιστεύω να θες και εσυ να στειρωθεί κλπ όπως και οι άλλοι, γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω στο στο ζώο κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν εμένα.
psika- Prime Cat
-
psika έγραψε:Γεια σου Βέρα! Ακόμη δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος, η αλήθεια είναι ότι πήρε κάποιος κύριος τηλέφωνο, ο οποίος ήθελε την γατούλα για την γιαγιά του αλλά δεν συμφωνούσε και τόσο με την στείρωση αλλά μου είπε ότι άμα είναι απαραίτητο να το κάνει, όπως και επίσης ότι δεν μπορεί να περιορίσει το γατί άμα θέλει να βγει να μην το αφήσει κλπ, εγώ από την άλλη σκέφτηκα ότι εδώ και έναν μήνα βλέπω ακοτωμένα γατάκια στον δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε είπα καλύτερα να μην το δώσω. Και το άλλο εμένα που δεν μου αρέσει ζητάνε αρσενικό για να το έχουν και να γυρίζει, άμα ήταν θηλυκό τι θα κάνανε κάθε χρόνο πόσα γατάκια τότε θα συμφωνούσαν με την στείρωση; Το αρσενικό τους βολεύει που δεν γεννάει και το θέλουνε ενώ τα χιλιάδες αδέσποτα που γεννιούνται καθημερινά τι γίνονται ούτε που μας νοιάζει αρκεί να μην τα έχουμε εμείς.
Απαπαααααα φθηνα τη γλιτωσατε!Παλι καλα που ειπε τις αποψεις του και στο τηλεφωνο να λεμε, αλλιως κριμα το γατι.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Anatoli έγραψε:psika έγραψε:Γεια σου Βέρα! Ακόμη δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος, η αλήθεια είναι ότι πήρε κάποιος κύριος τηλέφωνο, ο οποίος ήθελε την γατούλα για την γιαγιά του αλλά δεν συμφωνούσε και τόσο με την στείρωση αλλά μου είπε ότι άμα είναι απαραίτητο να το κάνει, όπως και επίσης ότι δεν μπορεί να περιορίσει το γατί άμα θέλει να βγει να μην το αφήσει κλπ, εγώ από την άλλη σκέφτηκα ότι εδώ και έναν μήνα βλέπω ακοτωμένα γατάκια στον δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε είπα καλύτερα να μην το δώσω. Και το άλλο εμένα που δεν μου αρέσει ζητάνε αρσενικό για να το έχουν και να γυρίζει, άμα ήταν θηλυκό τι θα κάνανε κάθε χρόνο πόσα γατάκια τότε θα συμφωνούσαν με την στείρωση; Το αρσενικό τους βολεύει που δεν γεννάει και το θέλουνε ενώ τα χιλιάδες αδέσποτα που γεννιούνται καθημερινά τι γίνονται ούτε που μας νοιάζει αρκεί να μην τα έχουμε εμείς.
Απαπαααααα φθηνα τη γλιτωσατε!Παλι καλα που ειπε τις αποψεις του και στο τηλεφωνο να λεμε, αλλιως κριμα το γατι.
Ναι πάλι καλά με το που σήκωσα το τηλέφωνο ακουγόταν κάπως αγανακτισμένος και τον άφησα να μιλήσει για να δω τι θα πει ε και μετά δεν ασχολήθηκα, άσε που δεν μπορούσα και να εκφραστώ γιατί ήμουν μέσα σε μαγαζί.
psika- Prime Cat
-
Δες αυτα εαν εχεις χρονο!
https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t5992.htm
https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t6004.htm
https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t5992.htm
https://www.gatospito.com/forum-f7/topic-t6004.htm
-
Mood :
πω πω το διάβασα και μου ανέβηκε η πίεση!Εδώ καλά καλά εμείς δεν είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι θέλει και ελέυθερα ζώα!
psika- Prime Cat
-
Δε βαριεσε, ζωα ειναι! αντε τωρα που εχουν απαιτησεις για σπιτι φαγητο και γιατρους! Περναμε και κριση! Αστα εκει ελευθερα και οσο ζησουν εζησαν!
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Δε βαριεσε, ζωα ειναι! αντε τωρα που εχουν απαιτησεις για σπιτι φαγητο και γιατρους! Περναμε και κριση! Αστα εκει ελευθερα και οσο ζησουν εζησαν!
Μα αυτός έφασκε και αντίφασκε, μια υποννούσε αυτό που λες ότι δεν βαριέσαι ζώα είναι μία τα εξύψωνε με τους ανθρώπους, άκρη δεν βγάζεις καλά έκανα εγώ και δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί αυτοί οι ανθρώποι δεν γράφουν για να συζητήσουν προσπαθούν να επιβληθούν και μάλιστα φιλοσοφούν χωρίς να έχουν ασχοληθεί καν και εγώ αυτό που λέω είναι ότι οποιος είναι έξω από τον χωρό πολλά τραγούδια ξέρει.
psika- Prime Cat
-
Bέρα στο avatar σου είναι ο γκισμάκος σαν πορτραίτο του είναι!
psika- Prime Cat
-
psika έγραψε:Bέρα στο avatar σου είναι ο γκισμάκος σαν πορτραίτο του είναι!
Ναι. Το Γκισμί είναι. Τον έκανα ζωγραφικό. Αλλά τι να λέει, ο ίδιος είναι ακόμα πιο κούκλος. Δεν ξέρω αν την είδες αυτή τη φωτογραφία, στη στέλνω πάλι.
Πρόκειται για κούκλο και γόη μεγάλου βεληνεκούς. Αν δεν ήταν τόσο πειναλέος δηλαδή...Αυτό δε φαίνεται σε αυτές τις φωτογραφίες...
-
Mood :
nelly 's mother έγραψε:psika έγραψε:Bέρα στο avatar σου είναι ο γκισμάκος σαν πορτραίτο του είναι!
Ναι. Το Γκισμί είναι. Τον έκανα ζωγραφικό. Αλλά τι να λέει, ο ίδιος είναι ακόμα πιο κούκλος. Δεν ξέρω αν την είδες αυτή τη φωτογραφία, στη στέλνω πάλι.
Πρόκειται για κούκλο και γόη μεγάλου βεληνεκούς. Αν δεν ήταν τόσο πειναλέος δηλαδή...Αυτό δε φαίνεται σε αυτές τις φωτογραφίες...
Είναι πολύ όμορφος και τα μάτια του παρέμειναν καταπράσινα
psika- Prime Cat
-
Πρόκειται για κούκλο που θα κάψει πολλές καρδιές. Να μην είχε αυτό το μόνιμα πειναλέο και κακομοιριασμένο ύφος...Με τη μηχανή στο χέρι τον κυνηγάμε να βγάλουμε το Θεό από μέσα του, γιατί κανονικά παριστάνει το διακονιάρη. Και έχει τέτοιες ματάρες, μα τέτοιες ματάρες...
-
Mood :
Σύνδρομο κατοχής λέγεται!Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα το ξεπεράσει σε έναν βαθμό.
psika- Prime Cat
-
Ακριβή μου ποτέ δεν θα το ξεπεράσει το κατοχικό σύνδρομο ο Γκίσμο. Έχει περάσει πολύς καιρός πια που είναι μέσα σε αφθονία τροφής, γιατί πρέπει να συμπεριλάβεις και τις μέρες που ήταν μαζί σου κι εσύ δόλιο μου άλλο δεν έκανες από το να τον ταϊζεις. Τόσα γατιά είναι στο σπίτι μας, ε αυτός είναι που με κάνει να νιώθω ενοχές. Μονίμως παριστάνει το φουκαριάρικο που το έχουν αφήσει νηστικό. Δράμα...
-
Mood :
Είναι ένας θεατρίνος, όσκαρ κερδίζει Τι να πω μάλλον τον καλόμαθα και εγώ και φταίω που είναι έτσι λαίμαργος
psika- Prime Cat
-
Έχω ευχάριστα νέα ο Μουσουδάκος υιοθετήθηκε από 2 πολύ καλά παδιά
psika- Prime Cat
-
Μπραβο!!!Καλη ζωη να εχει!
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο Λουκουμάς! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
» <3 Χαρίζεται το Κολοκυθάκι!!!!!!!!! <3 - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο μικροσκοπικούλης Lynx! Υιοθετήθηκε!!!!
» Χαρίζεται ο Φρίξος!!! ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Χαρίζεται ο Λουκουμάς! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
» <3 Χαρίζεται το Κολοκυθάκι!!!!!!!!! <3 - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο μικροσκοπικούλης Lynx! Υιοθετήθηκε!!!!
» Χαρίζεται ο Φρίξος!!! ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios