Ψαχνουμε γατάκι για υιοθεσια
+8
Λιαννα
SuperCatz
Chouzouris
Silmaril
NiaR
Πούπσυ
Anatoli
aiorasky
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ψαχνουμε γατάκι για υιοθεσια
Γεια σας φίλοι μου.
Η αδερφή μου αποφάσισε να υιοθετησει γατάκι
Ζει στην Αθήνα.
Ψαχνει αρσενικό μικρο, (2 μηνων περιπου).
Αγαπημένα χρωματα γκρι- ασπρο ή πορτοκαλί ή λευκο.
Γνωριζετε να υπαρχει καποιο να της δειξουμε σε φωτο;
Σας ευχαριστω πολυ
Η αδερφή μου αποφάσισε να υιοθετησει γατάκι
Ζει στην Αθήνα.
Ψαχνει αρσενικό μικρο, (2 μηνων περιπου).
Αγαπημένα χρωματα γκρι- ασπρο ή πορτοκαλί ή λευκο.
Γνωριζετε να υπαρχει καποιο να της δειξουμε σε φωτο;
Σας ευχαριστω πολυ
aiorasky- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/11/2007
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Απ: Ψαχνουμε γατάκι για υιοθεσια
για δες εδώ, υπάρχουν πολλές αγγελίες https://www.gatospito.com/f7-forum
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Anatoli έγραψε:Καλως ηρθες!
Μπορεις να ριξεις μια ματια στις αγγελιες
https://www.gatospito.com/f7-forum
μαζί το ποστάραμε!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Ναι τα ειδα, ευχαριστω.
Βρηκα μονο μια γατουλα γκρι αλλα δεν γραφει εαν υιοθετηθηκε.
Βρηκα μονο μια γατουλα γκρι αλλα δεν γραφει εαν υιοθετηθηκε.
aiorasky- Junior Cat
-
η αγγελία ειναι σημερινή, πιστεύω οτι ειναι διαθέσιμη. γιατί δεν παιρνεις τηλέφωνο;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
και είναι θηλυκή. εσείς δεν ψάχνετε αρσενικό; εχει κι άλλες αγγελίες!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Καλησπερα Ελενα....
Αν το αρσενικο δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση δειξε στην αδερφη σου τις φωτογραφιες των αγγελιων που σου ειπαν τα κοριτσια
ευχομαι να βρει αυτο που ψαχνει
Αν το αρσενικο δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση δειξε στην αδερφη σου τις φωτογραφιες των αγγελιων που σου ειπαν τα κοριτσια
ευχομαι να βρει αυτο που ψαχνει
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Καλησπέρα! Καιρό εχουμε να βρεθουμε
Τι κάνεις; Ελπιζω όλα καλα.
Μου εχει πει οτι την ενδιαφερει αρσενικο αλλα εαν της αρεσει το γατακι μπορει και να μην εχει προβλημα..
Δεν βρήκα καποιο άλλο μικρο για Αθηνα
Μου εχει πει οτι την ενδιαφερει αρσενικο αλλα εαν της αρεσει το γατακι μπορει και να μην εχει προβλημα..
aiorasky- Junior Cat
-
ειδα κατι μικρα, αλλα υιοθετηθηκαν
aiorasky- Junior Cat
-
Καλωσήρθες στο Γατόσπιτο!
Ας δει η αδερφή σου το γατάκι αυτό κι αν θέλει οπωσδήποτε αρσενικό έχω κι εγω ενα, αλλά δεν είναι πολύ μικρούλι οπως το θέλει. Είναι οκτώ μηνών πια. Ενας μεγαλόσωμος γάταρος γκρι φουντωτούλης, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, μαθημένος σε διαμέρισμα και πολύ τρυφερός!
Αν της αρέσει η γατούλα η μικρή, με το καλό! Αν θέλει να δει και τον δικό μου τον κούκλο, τότε θα σου βάλω (ή όποιος άλλος) και τις φωτό του να τον δεί κι αυτόν...Μπορεί να της κάνει κλικ κι ας είναι πιο μεγάλος!
Ας δει η αδερφή σου το γατάκι αυτό κι αν θέλει οπωσδήποτε αρσενικό έχω κι εγω ενα, αλλά δεν είναι πολύ μικρούλι οπως το θέλει. Είναι οκτώ μηνών πια. Ενας μεγαλόσωμος γάταρος γκρι φουντωτούλης, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, μαθημένος σε διαμέρισμα και πολύ τρυφερός!
Αν της αρέσει η γατούλα η μικρή, με το καλό! Αν θέλει να δει και τον δικό μου τον κούκλο, τότε θα σου βάλω (ή όποιος άλλος) και τις φωτό του να τον δεί κι αυτόν...Μπορεί να της κάνει κλικ κι ας είναι πιο μεγάλος!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
aiorasky έγραψε:Καλησπέρα! Καιρό εχουμε να βρεθουμε
Μια χαρα!!! εδω με τα χοντρογατα μου!!!! τα δικα σου τι κανουν?????
ολο και κατι θα βρεθει.....και ο μεγαλυτερος γατουλης της Δεσποινας ειναι ενας κουκλος!!!!
αν δω κατι θα σου στειλω πμ
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Ευχαριστω πολύ.
Τα δικά μου καλά είναι, αγαπημένα και ευτιχισμένα.
Πριν μισό χρόνο έπεσε η Οπρα απ το μπαλκόνι (3ος) άλλ ήτνα πάρα μα παρα πολυ τυχερή. Την γλίτωσε με κάτι πληγές και διάστρεματα στα ποδια.Τωρα είναι καλα.
Η αδερφή μου θέλει Μεγαλυτερο γατακι δεν θέλει στα σίγουρα, θέλει να το πάρει απο μικρούλι.
Τα δικά μου καλά είναι, αγαπημένα και ευτιχισμένα.
Πριν μισό χρόνο έπεσε η Οπρα απ το μπαλκόνι (3ος) άλλ ήτνα πάρα μα παρα πολυ τυχερή. Την γλίτωσε με κάτι πληγές και διάστρεματα στα ποδια.Τωρα είναι καλα.
Η αδερφή μου θέλει Μεγαλυτερο γατακι δεν θέλει στα σίγουρα, θέλει να το πάρει απο μικρούλι.
aiorasky- Junior Cat
-
Της αρεσουν πολυ τα λευκα, τα πορτιοκαλι και σαν τον Φελιξ τον δικο μου.
aiorasky- Junior Cat
-
Εχω κι ενα μικρούλι, είναι 3ων μηνών περίπου, αγοράκι. Δεν τον έχω βάλει ακόμα αγγελία γιατί μόλις κατάφερα να τον χαιδέψω! Τώρα κάθεται να τον χαιδέψω, τον πήρα κι αγκαλίτσα, κι έτσι έμαθα οτι είναι και αγοράκι - νόμιζα οτι ήταν κόρη! Είναι μιας αδεσποτούλας ψιψής, που κατοικοεδρεύει στο διπλανό σπίτι, αλλά συχνά μένει και σε μενα. Να η φωτό του:
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Mood :
Πω πω τέλειο είναι.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Δεν τον είχες δει Βικ τον μπέμπη; Μου τον έφερε η μάνα του λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Είναι σα μπαμπάκι μαλακός, ενας γλύκας!
Φοβάμαι γι' αυτόν γιατί δεν κάθεται μόνιμα εδω και εχω την έννοια του συνέχεια! Μου ζητάει να τον βάλω μέσα, του ανοίγω, τον χαϊδεύω, τον αγκαλιάζω και λίγο (οσο μου επιτρέπει γιατί ακόμα η γνωριμία μας είναι πρόσφατη κι αγχώνεται λίγο) και χουρχουρίζει απίστευτα...Την Πρωτοχρονιά ήταν στο κατάλυμα έξω όταν άλλαξε ο χρόνος και κοιτούσε μέσα απ' την μπαλκονόπορτα...και του υποσχέθηκα πως δεν θα τον ξαναβρεί άλλη Πρωτοχρονιά να κρυώνει και να βρέχεται. Απλά δεν είχα προλάβει να βάλω την αγγελία...Μακάρι να είναι τυχερούλης, είναι για σπίτι ο μικρός!
Φοβάμαι γι' αυτόν γιατί δεν κάθεται μόνιμα εδω και εχω την έννοια του συνέχεια! Μου ζητάει να τον βάλω μέσα, του ανοίγω, τον χαϊδεύω, τον αγκαλιάζω και λίγο (οσο μου επιτρέπει γιατί ακόμα η γνωριμία μας είναι πρόσφατη κι αγχώνεται λίγο) και χουρχουρίζει απίστευτα...Την Πρωτοχρονιά ήταν στο κατάλυμα έξω όταν άλλαξε ο χρόνος και κοιτούσε μέσα απ' την μπαλκονόπορτα...και του υποσχέθηκα πως δεν θα τον ξαναβρεί άλλη Πρωτοχρονιά να κρυώνει και να βρέχεται. Απλά δεν είχα προλάβει να βάλω την αγγελία...Μακάρι να είναι τυχερούλης, είναι για σπίτι ο μικρός!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Mood :
Δεν το βλέπω από εδώ, αλλά μάλλον είναι εκείνo το κουκλί που είχες βάλει και φωτό της μαμάς του με τον Φοίβο, σωστά?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Τρι Ιαν 04, 2011 1:13 pm, 1 φορά
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ναι Βίκυ, αυτός είναι! Τον πέρναγα για κοριτσάκι, αλλά τελικά είναι αγόραρος!
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Mood :
Κουκλί είναι! Σκέτη γλύκα!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Είναι γλυκούλι.
ΘΑ την ενημερωσω την αδερφη μου και θα της δειξω την φωτο.
Εχει παθει κατι κατω απ την μυτουλα του ή είναι ετσι κόκκινο το χρώμα του;
aiorasky- Junior Cat
-
αχ ειναι κουκλος!!!!!!!! Πανεμορφουλι!!!!
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Είναι πολυ γλυκο, θα το δειξω στηνα δερφη μου. Εαν εχετε και άλλα να μου προτεινετε θα με βοηθησετε γιατι οσα πιο πολλα γατακια της δειξω τόσες περισσοτερες οι πιθανότητες να καταλληξουν σε κάποιο.
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
aiorasky- Junior Cat
-
aiorasky έγραψε:Είναι γλυκούλι.
η γλώσσα του δεν είναι;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
ναι, η γλωσσίτσα του είναι!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Αν εχεις facebook δες
1.αυτη την αναρτηση
https://www.facebook.com/photo.php?pid=32089452&o=all&op=1&view=all&subj=165272310201&aid=-1&id=1306570602&oid=165272310201&fbid=1794794712097
Ειναι αρσενικο, 2μηνων, πορτοκαλι με ασπρο.
και
2.αυτη την αναρτηση
https://www.facebook.com/photo.php?pid=32089455&o=all&op=1&view=all&subj=165272310201&aid=-1&id=1306570602&oid=165272310201&fbid=1794796432140
Ειναι θηλυκο, 2 μηνων.
3.https://www.facebook.com/photo.php?pid=31987890&o=all&op=1&view=all&subj=275620498133&aid=-1&id=1306570602&oid=275620498133&fbid=1750774451618
αρσενικο,2 μηνων,πορτοκαλοασπρο
4.https://www.facebook.com/photo.php?pid=5799002&o=all&op=1&view=all&subj=51254607693&aid=-1&id=819167732&oid=51254607693&fbid=10150094501657733
1.αυτη την αναρτηση
https://www.facebook.com/photo.php?pid=32089452&o=all&op=1&view=all&subj=165272310201&aid=-1&id=1306570602&oid=165272310201&fbid=1794794712097
Ειναι αρσενικο, 2μηνων, πορτοκαλι με ασπρο.
και
2.αυτη την αναρτηση
https://www.facebook.com/photo.php?pid=32089455&o=all&op=1&view=all&subj=165272310201&aid=-1&id=1306570602&oid=165272310201&fbid=1794796432140
Ειναι θηλυκο, 2 μηνων.
3.https://www.facebook.com/photo.php?pid=31987890&o=all&op=1&view=all&subj=275620498133&aid=-1&id=1306570602&oid=275620498133&fbid=1750774451618
αρσενικο,2 μηνων,πορτοκαλοασπρο
4.https://www.facebook.com/photo.php?pid=5799002&o=all&op=1&view=all&subj=51254607693&aid=-1&id=819167732&oid=51254607693&fbid=10150094501657733
Υπαρχει μηπως μια πιο καθαρη φωτο; Μπορει να φταιει και ο υπολογιστης μου αλλα δεν την βλεπω καλα, ειναι καπως φλου και δεν φαινεται καλα το προσωπακι του
aiorasky- Junior Cat
-
Ζουζου σ ευχαριστω πολυ: ) ΝΑι εχω facebook και τα ειδα. Ειναι πολυ ομορφα. Θα τις τα δειξω και αυτα τα γατακια
aiorasky- Junior Cat
-
Εννοείς ο δικός μου αν έχει πιο καθαρή φωτό; Ευχαρίστως!
Στην προηγούμενη φωτό η γλωσσίτσα του ήταν έξω...Ήταν η πρώτη μέρα που μας ήρθε εδω και δυσκολεύτηκα να τον φωτογραφήσω, ήμουν και πίσω απο τζάμι γι' αυτό δεν είναι τόσο καθαρές.
Στην προηγούμενη φωτό η γλωσσίτσα του ήταν έξω...Ήταν η πρώτη μέρα που μας ήρθε εδω και δυσκολεύτηκα να τον φωτογραφήσω, ήμουν και πίσω απο τζάμι γι' αυτό δεν είναι τόσο καθαρές.
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Mood :
γλύκας ειναι Δεσποινα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Τι πανεμορφακι ειναι αυτο! Φτου-φτου
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Είναι πολύ γλυκός!
aiorasky- Junior Cat
-
Θα δειξω φωτο και θα σας ενημερωσω!! Οτι άλλο γατάκι σκεφτεσται πείτε μου! σας ευχαριστω πολυ γι ατην βοηθεια!
aiorasky- Junior Cat
-
Δες κι αυτα
1.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464088466771&set=a.464085796771.254272.765586771
2.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464088236771&set=a.464085796771.254272.765586771&pid=5399910&id=765586771
3.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464089066771&set=a.464085796771.254272.765586771
4.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=478115662693&set=a.349058552693.164052.51254607693
5.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=479976880769&set=a.133409320769.122939.517305769&pid=6473269&id=517305769
1.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464088466771&set=a.464085796771.254272.765586771
2.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464088236771&set=a.464085796771.254272.765586771&pid=5399910&id=765586771
3.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464089066771&set=a.464085796771.254272.765586771
4.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=478115662693&set=a.349058552693.164052.51254607693
5.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=479976880769&set=a.133409320769.122939.517305769&pid=6473269&id=517305769
Καλε τι γλυκα πλασματακια!!!Χρυσα καλα εκανες και τα εβαλες!Μακαρι να δοθει καποιο να σωθει απο εκει!!!
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ψάχνουμε γατί για υιοθεσία..
» ψάχνουμε περσικό γατάκι
» SOS Γατάκι για υιοθεσια!
» Αδέσποτο γατάκι για υιοθεσία στο Βολο
» ψάχνουμε περσικό γατάκι
» Αδέσποτο γατάκι για υιοθεσία στο Βολο
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios