ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΛΩΣΣΑ
+10
nelly 's mother
NiaR
Kikiriki
Milly
moukelis
Anatoli
Afro
SuperCatz
flokatoula
alexia54
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΛΩΣΣΑ
Η γλωσσα του φουντουκιου μου ειναι τοπους-τοπους μπλε. τις πρωτες 1-2 μερες που την ειχα, δεν το ειχα καν προσεξει μεχρι που το ειδε η κτηνιατρος. νομιζαμε 8α περασει κ κοντευουν σχεδον 4 βδομαδες κι ακομα τιποτα. η κτηνιατρος μου δεν ανησυχει αλλα εμενα δε μου φαινεται κ πολυ νορμαλ..για την ακριβεια δεν ειμαι κ πολυ φαν της κτηνιατρου μου, νομιζω το'χει καλυτερα με τα σκυλια απ'ο,τι με τις γατες.. τεσπα, εχω δει εδω στο σαιτ που λετε για ενα συγκεκριμενο κτηνιατρο που θεωρειται πολυ καλος κ αν μη τι αλλω ειδικευεται στα γατια. (δεν μπορω να πω το ονομα του για ευνοητους λογους). επειδη εγω ειμαι αλεξ/πολη κ δεν μπορω να παω να δει τη γατα μου, εχω να κανω μια λιγο κουλη προταση που απευθυνεται κυριως σε moderators κλπ.
η γατα δεν καθεται με τιποτα για φωτο. αν βγαλω ενα βιντεακι 5-10 δευτερολεπτα μηπως θα μπορουσε καποια απο εσας ΑΝ εχει προγραμματισει επισκεψη στο γιατρο αυτον, να του δειξει το βιντεακι ετσι για να πει κι εκεινος μια γνωμη? μπορει αν φαινεται γελοιο αυτο που λεω αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω...
η γατα δεν καθεται με τιποτα για φωτο. αν βγαλω ενα βιντεακι 5-10 δευτερολεπτα μηπως θα μπορουσε καποια απο εσας ΑΝ εχει προγραμματισει επισκεψη στο γιατρο αυτον, να του δειξει το βιντεακι ετσι για να πει κι εκεινος μια γνωμη? μπορει αν φαινεται γελοιο αυτο που λεω αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω...
alexia54- Prime Cat
-
Τόπος : Αλεξανδρούπολη (και Γατ-άβυσσο)
Αριθμός γατουνίων : Hazel aka fountoukaki (k kapoies akoma sto patriko mou..)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μια γατοσ-πίτα γάτο απ'όλα!!!
Motto : in the end everything's gonna be ok. if it's not ok, it's not the end..
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/06/2010
Mood :
Απ: ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΛΩΣΣΑ
Μπορείς να το ανεβάσεις εδώ έτσι για την ιστορία? Μπορεί να είναι καλυκοιός.
Σου προτείνω πάντως να αναζητήσεις στην περιοχή σου για κτηνίατρο που να σου αρέσει.
Σου προτείνω πάντως να αναζητήσεις στην περιοχή σου για κτηνίατρο που να σου αρέσει.
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Μπορείς να το ανεβάσεις εδώ έτσι για την ιστορία? Μπορεί να είναι καλυκοιός.
+1000
Αλεξία, ανέβασέ το εδώ και θα δούμε πώς θα γίνει..
Προσωπικά πάντως, δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο..
Μήπως κάτι τρώει και χρωματίζεται το γλωσσάκι της ή είναι συνέχεια στο ίδιο σημείο το μπλε χρώμα?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Καλησπερα Αλεξια!Επειδη ο κτηνιατρος που αναφερεις παραπανω παρακολουθει και τα τρια τερατακια μου και ειχαμε το ιδιο προβλημα,τσεκαρε αν μυριζει η αναπνοη του και αν τα ουλα του ειναι κοκκινα.Αν δεις κατι τετοιο οπως σου ειπε και η flokatoula θα ειναι το πιθανοτερο καλυκοιος.Εχεις και αλλα γατακια?
Afro- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2011
Mood :
Αφρο, στο φοιτητικο μου σπιτι ειναι το μονο γατι που εχω.. η αναπνοη της μυριζει φαγητιλα κ τα ουλα της ειναι ροζ(νομιζω).
δε νομιζω να χρωματιζεται η γλωσσα απο φαγητο κ πιστευω πως μενει σταθερα στα ιδια σημεια, Βικυ..
καλυκοΐος???!?!?!?! τι ειναι αυτο??!?! ειναι σοβαρο?!
θα ανεβασω βιντεακι αλλα δεν ξερω πως.. τι κανω, ανεβαζω στο youtube κ μετα λινκ εδω??
δε νομιζω να χρωματιζεται η γλωσσα απο φαγητο κ πιστευω πως μενει σταθερα στα ιδια σημεια, Βικυ..
καλυκοΐος???!?!?!?! τι ειναι αυτο??!?! ειναι σοβαρο?!
θα ανεβασω βιντεακι αλλα δεν ξερω πως.. τι κανω, ανεβαζω στο youtube κ μετα λινκ εδω??
alexia54- Prime Cat
-
Mood :
Σκυλια με μπλε γλωσσα υπαρχουν. Μηπως ηταν ετσι εξαρχης?
Πεταξα την βλακεια μου κι ησυχασα.
Πεταξα την βλακεια μου κι ησυχασα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Να πω κι εγω μια βλακεια;Ο πνευμονολογος μου μου ειχε πει οτι ασθενεις που δυσκολευονται στην αναπνοη,οπως αυτοι με χρονιο ασθμα,μερικες φορες εμφανιζουν στιγματα σκουρα στη γλωσσα.Επειδη ειναι περσικο,και γενικα εχουν θεματα με το αναπνευστικο,λες να ειναι τιποτα τετοιο;Δεν εχω ακουσει ξανα τετοιο θεμα σε γατουλα παντως...ειναι αληθεια οτι οι γατες εμφανιζουν χρωμα στο στομα αναλογα με το χρωμα του τριχωματος(ο Σειριος εχει χρωματιστο κατω σαγονι και ο ΥοΥο διχρωμα χειλη) αλλα δεν εχω ακουσει το ιδιο για γλωσσα.
Δώρα νομίζω ότι είσαι πιο κοντά στο θέμα..... από τη Τέτα (chow-chow γάτα).moukelis έγραψε:Να πω κι εγω μια βλακεια;Ο πνευμονολογος μου μου ειχε πει οτι ασθενεις που δυσκολευονται στην αναπνοη,οπως αυτοι με χρονιο ασθμα,μερικες φορες εμφανιζουν στιγματα σκουρα στη γλωσσα.Επειδη ειναι περσικο,και γενικα εχουν θεματα με το αναπνευστικο,λες να ειναι τιποτα τετοιο;Δεν εχω ακουσει ξανα τετοιο θεμα σε γατουλα παντως...ειναι αληθεια οτι οι γατες εμφανιζουν χρωμα στο στομα αναλογα με το χρωμα του τριχωματος(ο Σειριος εχει χρωματιστο κατω σαγονι και ο ΥοΥο διχρωμα χειλη) αλλα δεν εχω ακουσει το ιδιο για γλωσσα.
Πράγματι καρδιοπνευμονικά προβλήματα δημιουργούν κάτι παρόμοιο ή μπλεδιάζουν τη γλώσσα εντελώς.
Πήγαινε να το εξετάσει κι ένας άλλος κτηνίατρος ή όπως σου είπε η κτηνίατρός σου να μην είναι και τίποτα σοβαρό.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Τετα φαε τη σκονη μου (ή τη μπλε μου γλωσσα).
Υ.Γ. Μη γελατε για τη γατα chow chow,ενας μαθητης μου σημερα ειδε μια φωτογραφια της Μόιρας και μου ειπε "κυρία,εχω το ίδιο σε σκύλο!"
Υ.Γ. Μη γελατε για τη γατα chow chow,ενας μαθητης μου σημερα ειδε μια φωτογραφια της Μόιρας και μου ειπε "κυρία,εχω το ίδιο σε σκύλο!"
Milly έγραψε:Δώρα νομίζω ότι είσαι πιο κοντά στο θέμα..... από τη Τέτα (chow-chow γάτα).moukelis έγραψε:Να πω κι εγω μια βλακεια;Ο πνευμονολογος μου μου ειχε πει οτι ασθενεις που δυσκολευονται στην αναπνοη,οπως αυτοι με χρονιο ασθμα,μερικες φορες εμφανιζουν στιγματα σκουρα στη γλωσσα.Επειδη ειναι περσικο,και γενικα εχουν θεματα με το αναπνευστικο,λες να ειναι τιποτα τετοιο;Δεν εχω ακουσει ξανα τετοιο θεμα σε γατουλα παντως...ειναι αληθεια οτι οι γατες εμφανιζουν χρωμα στο στομα αναλογα με το χρωμα του τριχωματος(ο Σειριος εχει χρωματιστο κατω σαγονι και ο ΥοΥο διχρωμα χειλη) αλλα δεν εχω ακουσει το ιδιο για γλωσσα.
Πράγματι καρδιοπνευμονικά προβλήματα δημιουργούν κάτι παρόμοιο ή μπλεδιάζουν τη γλώσσα εντελώς.
Πήγαινε να το εξετάσει κι ένας άλλος κτηνίατρος ή όπως σου είπε η κτηνίατρός σου να μην είναι και τίποτα σοβαρό.
moukelis έγραψε:Τετα φαε τη σκονη μου (ή τη μπλε μου γλωσσα).
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
to link sto youtube...
alexia54- Prime Cat
-
Mood :
...και ασορτι νυχι.
Αλεξια απο την αρχη ετσι ηταν η γλωσσιτσα της;Φαινεται πολυ περιεργη,και δεν ειναι χρωμα...
Αλεξια απο την αρχη ετσι ηταν η γλωσσιτσα της;Φαινεται πολυ περιεργη,και δεν ειναι χρωμα...
Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Θυμαμαι παντως η Βικυ (σουπερκατζ) που μου ελεγε οτι ο Γκισμο ειχε βγαλει στη γλωσσα του αν θυμαμαι καλα ενα σχημα σαν μπλε λουλουδι και αν θυμαμαι καλα οφειλοταν σε εξαρση καλυκοιου. Οταν το δει κι εκεινη θα μας πει αν μοιαζει.
Παντως, δεν μου φαινεται σαν χρωμα οποτε ας του δωσει και η γιατρος μια παραπανω σημασια.
Παντως, δεν μου φαινεται σαν χρωμα οποτε ας του δωσει και η γιατρος μια παραπανω σημασια.
-
Mood :
Δε μου αρέσει κ πολύ αυτό που βλέπω (με το έμπειρο κτηνιατρικό μου μάτι)
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Ούτε εγώ έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο... Πάτησα στο google "cat blue tongue" & μου έβγαλε δηλητηρίαση ( δεν είναι σίγουρα η περίπτωση σας ) και αναπνευστικά προβλήματα που δεν ξέρω αν είναι η περίπτωση σας.
Νομίζω πως πρέπει να την πας & σ' έναν άλλο κτηνίατρο ν' ακούσει την καρδούλα και την αναπνοή της & ίσως να της κάνει και κάποια τέστ.
Ίσως η γατούλα να έχει κάποια δυσφορία & γι ' αυτό σου είχε κατουρήσει και το πάπλωμα τις προάλλες.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Νομίζω πως πρέπει να την πας & σ' έναν άλλο κτηνίατρο ν' ακούσει την καρδούλα και την αναπνοή της & ίσως να της κάνει και κάποια τέστ.
Ίσως η γατούλα να έχει κάποια δυσφορία & γι ' αυτό σου είχε κατουρήσει και το πάπλωμα τις προάλλες.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Επειδή μπορεί οι πιθανές αιτίες να είναι 5-6 και επειδή νομίζω ότι με βιντεάκι διάγνωση δεν γίνεται, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις δεύτερη και τρίτη γνώμη από κτηνίατρο αλλά πάντα αφού προηγηθεί εξέταση. Ούτε καν τηλεφωνικά.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Milly έγραψε:Επειδή μπορεί οι πιθανές αιτίες να είναι 5-6 και επειδή νομίζω ότι με βιντεάκι διάγνωση δεν γίνεται, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις δεύτερη και τρίτη γνώμη από κτηνίατρο αλλά πάντα αφού προηγηθεί εξέταση. Ούτε καν τηλεφωνικά.
+ 100000
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
+ 50000000 και βάλε. Γρήγορα το φουντούκι στον κτηνίατρο της ζωής της.NiaR έγραψε:Milly έγραψε:Επειδή μπορεί οι πιθανές αιτίες να είναι 5-6 και επειδή νομίζω ότι με βιντεάκι διάγνωση δεν γίνεται, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις δεύτερη και τρίτη γνώμη από κτηνίατρο αλλά πάντα αφού προηγηθεί εξέταση. Ούτε καν τηλεφωνικά.
+ 100000
nelly 's mother- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατήνα
Αριθμός γατουνίων : 6 , πάντα 6 Μαστοράκι μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πριν
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Motto : Η ζωή δεν είναι πρόβα, είναι παράσταση
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/08/2010
Mood :
εχω αρχισει και αγχωνομαι απιστευτα με οσα ακουω... δεν ξερω τι να κανω..η κτηνιατρος της λεει δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα θελω να τη δει καποιος, εν τω μεταξυ μεθαυριο ειναι να παει να κανει την επαναληπτικη δοση του εμβολιου κ με περιμενει η κτηνιατρος... ντρεπομαι να μην παω σε αυτην κ να παω αλλου. ξερω ακουγεται γελοιο σε μια τετοια στιγμη αλλα με τα μαθηματα κ την εξεταστικη πανω απο το κεφαλι μου εχω παρανοησει κ ειναι πολυ δελεαστικη η "ευκολη" λυση.. μαλλον θα παω αλλου, αλλα κ παλι με κλειστα ματια θα ειναι..
οπως κ να εχει σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ(ακομα και Anatoli που μου εβγαλε το γατι chow-chow...!!! )
κ θα σας ξαναγραψω νεα οταν δουμε τι θα μας πει ο νεος κτηνιατρος..
αα..ξεχασα να πω...φτερνιζεται συνεχεια, για γατα μου φαινεται πως πινει καπως περισσοτερο νερο απο τις αλλες στο πατρικο μου κι απο τοτε που εχει ερθει στο σπιτι υπαρχει ηλεκτρισμος. δεν το λεω σαν παρομοιωση, ηλεκτριζομαστε συνεχεια κ κυριως ο φιλος μου με επιπλα ή με τη γατα...
οπως κ να εχει σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ(ακομα και Anatoli που μου εβγαλε το γατι chow-chow...!!! )
κ θα σας ξαναγραψω νεα οταν δουμε τι θα μας πει ο νεος κτηνιατρος..
αα..ξεχασα να πω...φτερνιζεται συνεχεια, για γατα μου φαινεται πως πινει καπως περισσοτερο νερο απο τις αλλες στο πατρικο μου κι απο τοτε που εχει ερθει στο σπιτι υπαρχει ηλεκτρισμος. δεν το λεω σαν παρομοιωση, ηλεκτριζομαστε συνεχεια κ κυριως ο φιλος μου με επιπλα ή με τη γατα...
alexia54- Prime Cat
-
Mood :
πηγαινε την για την επαναληπτικη δοση στην κτηνιατρο σας και πες της οτι εψαξες στο ιντερνετ και βρηκες καποιες πληροφοριες που σε ανησυχισαν και θα θελες να το ψαξετε.
Δεν ειναι κακο... για την υγεια της γατας σου προκειτε.
Και αν δεις οτι δεν δινει σημασια ... πηγαινε αλλου
Δεν ειναι κακο... για την υγεια της γατας σου προκειτε.
Και αν δεις οτι δεν δινει σημασια ... πηγαινε αλλου
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αλεξια,αυτο με το φτερνισμα το ειχαμε και εμεις...τους ενοχλουσε το air condition τελικα απ οτι μας ειπε και ο κτηνιατρος μας!!Αλλα αγορασαμε σπρεϊ αντιμικροβιακο υποαλεργικο και αοσμο για τα φιλτρα του και ηρεμησαμε!Θα μπορουσε να φταιει και ο καπνος του τσιγαρου,η αρωμα χωρου!Οπως και να χει δεν ειναι ανυσηχητικο το φτερνισμα στις περισσοτερες περιπτωσεις!Οσο για το νερο και ο δικος μου ο τιγρακος πινει αρκετο σε σχεση με τις αλλες δυο αλλα επειδη ρωτησα τον γιατρο(καθοτι υστερικη) δεν πειραζει το καθε γατουνι πινει οσο χρειαζεται αρκει να μην αρχισει ξαφνικα να πινει πιο πολυ τοτε το πιθανοτερο να εχει καποιο προβλημα με τα νεφρα.Μην αγχωνεσαι παντως.Με εναν καλο κτηνιατρο θα ηρεμησεις!Και εμεις 4-5 κτηνιατρους αλλαξαμε!
Afro- Kitten
-
Mood :
χαχα φαινεται θα παρω τους κτηνιατρους παραμαζωμα μεχρι να βγαλω ακρη! ευχαριστω πολυ κοριτσια!!
ελπιζω συντομα να εχω καλα νεα...!
ελπιζω συντομα να εχω καλα νεα...!
alexia54- Prime Cat
-
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ολα καλα θα πανε!!! Μην ανυσηχεις και μην επαναπαυθεις απλα ψαχ΄το...Περιμενουμε συντομα νεα σας...
Σου ειχα στειλει και ενα pm νωριτερα το τσεκαρες????
Σου ειχα στειλει και ενα pm νωριτερα το τσεκαρες????
Afro- Kitten
-
Mood :
Κι εμενα δεν θα με καθησυχαζε εαν μου ελεγε "δεν ειναι κατι ανησυχητικο" γιατι θα ηθελα να ξερω τι ειναι. Οποτε ζητα της να σου πει, δεν ειναι κακο.
-
Mood :
Αμάν!!! Πολύ μπλε είναι!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
alexia54 έγραψε:to link sto youtube...
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, κοπελιά...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Anatoli έγραψε:Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Θυμαμαι παντως η Βικυ (σουπερκατζ) που μου ελεγε οτι ο Γκισμο ειχε βγαλει στη γλωσσα του αν θυμαμαι καλα ενα σχημα σαν μπλε λουλουδι και αν θυμαμαι καλα οφειλοταν σε εξαρση καλυκοιου. Οταν το δει κι εκεινη θα μας πει αν μοιαζει.
Δεν είναι στη γλώσσα του, Τετουλίνι, είναι στον ουρανίσκο του..
Και ευτυχώς, το ένα έχει φύγει, το άλλο είναι ακόμα εκεί..
Το video δεν μπορώ να το δω "από εδώ" και προς το παρόν, δεν μπορώ να το δω ούτε από το σπίτι..
flokatoula έγραψε: Δε μου αρέσει κ πολύ αυτό που βλέπω (με το έμπειρο κτηνιατρικό μου μάτι)
Milly έγραψε:Επειδή μπορεί οι πιθανές αιτίες να είναι 5-6 και επειδή νομίζω ότι με βιντεάκι διάγνωση δεν γίνεται, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις δεύτερη και τρίτη γνώμη από κτηνίατρο αλλά πάντα αφού προηγηθεί εξέταση. Ούτε καν τηλεφωνικά.
+10000000000000000000000000
Anatoli έγραψε:Κι εμενα δεν θα με καθησυχαζε εαν μου ελεγε "δεν ειναι κατι ανησυχητικο" γιατι θα ηθελα να ξερω τι ειναι. Οποτε ζητα της να σου πει, δεν ειναι κακο.
Συμφωνώ!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Egw pali den eimai yper "deyterwn kai tritwn" eykairiwn otan einai thema ygeias, ths to eipes oti exei problhma to zwo sthn glwsitsa tou kai sou apanthse den einai kati anhsyxhtiko, xwris na sou dwsei parapanw plhrofories, opote den kseroume kan ti exei kai den eimai sigourh an kserei kai h giatros ti exei, Opws kai na exei phgaine thn se allo giatro kai ayta ta ntrepomai na paw allou kai aisthanomai ypoxrewmenh na paw pali ekei den yfistantai kan, kai an den aisthanesai kala na pas monh sou mporoume na thn pame mazi to sabbato an theleis, tha milhsoume kai thlefwnikws.
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
moukelis έγραψε:Τελικα τι εγινε με τη μικρη,την ειδε αλλος γιατρος;
+1
-
Mood :
+1SuperCatz έγραψε:moukelis έγραψε:Τελικα τι εγινε με τη μικρη,την ειδε αλλος γιατρος;
+1
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Τελικα ειναι σημαδι εκ γενετης, λογω μελανινης στο συγκεκριμενο σημειο! Μας εξηγησε η γιατρος σημερα που πηγαμε για το εμβολιακι κι ετσι ηρεμησα κι εγω επιτελους!
alexia54- Prime Cat
-
Mood :
alexia54 έγραψε:Τελικα ειναι σημαδι εκ γενετης, λογω μελανινης στο συγκεκριμενο σημειο! Μας εξηγησε η γιατρος σημερα που πηγαμε για το εμβολιακι κι ετσι ηρεμησα κι εγω επιτελους!
Όλα καλά λοιπόν! Μπράβο σας!
-
Mood :
Άρα είναι γατάκι chow chow !!!!
Μπράβο πολύ καλά νέα!!!
Μπράβο πολύ καλά νέα!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Θα σε θυμάμαι πάντα φουντουκάκι μου!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Μπλε κούκλος!
» Ρωσσικο μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Πούπσυ... ΜΠΛΕ Θεά!
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Μπλε κούκλος!
» Ρωσσικο μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Πούπσυ... ΜΠΛΕ Θεά!
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios