Eίναι στα τελευταία της;;
+28
Τζούλι το Κατσούλι
barkoulitses
tsili
ageliki
Smokys
Joey
ladycat
LAROGATA
LM
Πούπσυ
Fotoula
BokSurat
niou
Linos
melitta
Kikiriki
doremi
Milly
flokatoula
vaso
marinaki.gataki
moukelis
NiaR
SuperCatz
XIONIS
Chouzouris
Anatoli
Paw
32 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 6
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Eίναι στα τελευταία της;;
καλημερα σας!!!
ολα καλα να πανε και περιμενουμε νεα!
ολα καλα να πανε και περιμενουμε νεα!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Πάντως, απ' όσο κατάλαβα, η Τσάρλυ δεν είναι στα τελευταία της , την εξέτασε ο γιατρός, την βρήκε σε γενικές γραμμές καλά και της πήρε αίμα και ούρα για εξετάσεις.
Περισσότερα από την Paw όταν θα μπει.
Περισσότερα από την Paw όταν θα μπει.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ευχομαι τα καλυτερα για τη γατουλα!!!! Τελικα και στα ζωακια μας οπως και στους ανθρωπους ειναι να μη μπλεξεις με κακοο γιατρο... Θα σε πεθανουν οριν την ωρα σου...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Α, ξέχασα να σας πω.. Η Τσάρλυ είναι μια υπέροχη, κατάμαυρη, κιτρινομάτα θεά!
Άννα, εύχομαι να την χαίρεστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Μακάρι όλα να πάνε καλά αποδω και πέρα με την γατούλα!! Βικάκι ,καλή μας γατομαμά,πάλι έκανες το θαύμα σου,κατασκόπευσες το καινούργιο μέλος τουν σπιτιού.Θέλουμε όμως και φωτο ,όταν η γατούλα θ'ανακάμψει
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Μακάρι όλα να πάνε καλά αποδω και πέρα με την γατούλα!! Βικάκι ,καλή μας γατομαμά,πάλι έκανες το θαύμα σου,κατασκόπευσες το καινούργιο μέλος τουν σπιτιού.Θέλουμε όμως και φωτο ,όταν η γατούλα θ'ανακάμψει
Όχι βρε, δεν έκανα κάτι εγώ, εκεί θα ήταν η Paw με την Τσάρλυ, ούτως ή άλλως! Κι εμείς ούτως ή άλλως θα πηγαίναμε από τον γιατρό, οπότε και βρεθήκαμε!
-
Mood :
Είναι τα νέα της Τσάρλυς στις 6 και κάτι, με την Paw.
Αφού μας πήρε γύρω στα 80 λεπτά να φτάσουμε στο ιατρείο (με την Τσαρλίτσα κυρία καθ'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σε μετρό και τραμ, κιχ δεν έβγαλε), στρογγυλοκάθησα στην καρέκλα και περιμέναμε την σειρά μας. Είχε κι άλλα γατούνια εκεί, εμείς δεν είχαμε ραντεβού και ήξερα ότι θα αργούσαμε να μπουμε αλλά καθόλου δε με ένοιαζε! Μου έφτανε που ήξερα ότι αυτός ο γιατρός δεν θα μας προτείνει ευθανασία (σαν μερικούς μερικούς..! )!
Εξεταστήκαμε λίγο μετά τη 1. Όπως πάντα ήταν ήρεμη η ψιψίνα μας, δεν έφερνε αντίσταση και εγώ, καθώς ο ντόκτορ την εξέταζε, του έλεγα τα καθέκαστα κι εξηγούσα τι και γιατί. Ο αριθμος 2200 όταν τη ζύγισε με τσάκισε... γαμ#@*&ενο κότοπουλο!! Τεσπα. Πήρε αίμα και ούρα για εξετασεις. Μάλλον για θυροειδή την κόβει είπε αλλά μόνο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ξέρουμε (είπε). Άκουσε και την καρδιά της, κάτι εντόπισε κι εκεί αλλά αν όντως έχει θυρεοειδή είναι λογικο. Τα νεφρά της τα βρίσκει μια χαρά και αν, λέμε αν, έχει κάποιο προβληματάκι με τα νεφρά, το καλύπτει ο θυροειδής, θα δούμε μόλις βγουν οι εξετάσεις και για αυτό. Ματάκια κομπλέ.
Φαι να τρώμε όσο και ό,τι θέλουμε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ), πάλι καλά που της είχα φυλάξει και μπακαλιάρο από χθες (χωρίς το κουρκούτι είπε και να μην της δίνω τηγανιτά). Μέχρι την Τρίτη έχουμε κονσέρβες για να τρώει, και κανονικές και για διάρροια, προμηθευτηκαμε απο εκει.
Κόψαμε και νυχάκια, πρώτη φορά έβερ και ήταν πολύ ήσυχη, δεν το περίμενα
Αυτά πάνω κάτω. Είναι πολύ καλύτερα απ'ότι μας έλεγε ο προηγούμενος κτηνίατρος, πήρα πολύ θάρρος και κουράγιο απ'αυτά που είπε ο καινούργιος μας κτηνίατρος (γιατί πρρροφανώς και θα μείνουμε σε αυτόν) και ξέρω τώρα πως ό,τι και να έχει θα το παλέψουμε σωστά και θα γίνει όντως ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη, για να ζει καλύτερα και σωστότερα.
Όσο για την καθυστέρηση... 'σχωρέστε μας αλλά φτάσαμε σπίτι στις 4 παρα 20. Μέχρι να βγάλω την Τσάρλυ, να την ταίσω, να ενημερωσω τη μανα μου κλπ... πέρασε η ώρα!
SuperCatz έγραψε:Α, ξέχασα να σας πω.. Η Τσάρλυ είναι μια υπέροχη, κατάμαυρη, κιτρινομάτα θεά!
Ευχαριστούμε πολύ Βίκυ και για τα καλά λόγια και για την ευχη... μακάρι!
υ.γ. γνωρισα και γατοσπιτόγατα..!! αλλά για αυτό θα σας πω στο ανάλογο θρεντ
Άντε μπράβο, εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Μπραβο για τα καλα νεα!!!Μακαρι να εχουμε και καλα αποτελεσματα!
Βαλε μας και καμια φωτο!
Βαλε μας και καμια φωτο!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Βρε καλώς τα τα παιδιά!
Φαντάζομαι η μητέρα σου τώρα, θα είναι περιχαρής!
Φαντάζομαι η μητέρα σου τώρα, θα είναι περιχαρής!
-
Mood :
Ε ναι!
Αν και τσίνισε λιγο που της κόψαμε τα νύχια.. αλλά δε πειράζει, έπρεπε!
Της είπα και για τον άλλον τον κτηνίατρο τι έμαθα από εδώ και πως δεν ήταν νεφρικη ανεπάρκεια και φρίκαρε λίγο
Φωτογραφίες της έχω ανεβάσει λίγες στο Γατοσυστηθειτε.
Μόλις πάω στο νησί θα ανεβάσω κι άλλες (γιατί τις έχω στο κινητό και πρέπει να της περάσω στο πι σι), την έβγαλα αυτές τις μέρες που κοιμότανε έξω και πάνω σε μια βαλιτσούλα μου
Αν και τσίνισε λιγο που της κόψαμε τα νύχια.. αλλά δε πειράζει, έπρεπε!
Της είπα και για τον άλλον τον κτηνίατρο τι έμαθα από εδώ και πως δεν ήταν νεφρικη ανεπάρκεια και φρίκαρε λίγο
Φωτογραφίες της έχω ανεβάσει λίγες στο Γατοσυστηθειτε.
Μόλις πάω στο νησί θα ανεβάσω κι άλλες (γιατί τις έχω στο κινητό και πρέπει να της περάσω στο πι σι), την έβγαλα αυτές τις μέρες που κοιμότανε έξω και πάνω σε μια βαλιτσούλα μου
Μπραβο το κοριτσι,χαιρομαι παρα πολυ,αντε να βγουν και τα αποτελεσματα να δουμε τι εχει και να το αντιμετωπισετε!Θα παρει και τα πανω της και ολα θα πανε μια χαρα!
Η αλήθεια είναι ότι είναι αδυνατούλα... την έφαγε το κοτόπουλο την κακομοίρα...
Για να δούμε πώς θα πάει από εδώ και πέρα η ψιψίνα!
Για να δούμε πώς θα πάει από εδώ και πέρα η ψιψίνα!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
μα ηταν σαν χημικη διαιτα να τρωει μονο κοτοπουλο φυσικο ηταν να το σιχαθει η ψυχη του του καημενου του γατουλακιου κ ειναι μια κουκλα εχει κατι κυνοδοντες ονειρο εχει μια φατσουλα σαν μπεμπεκα ειναι
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Αχ μπράβο , μπράβο!!! Φιλάκια στο ζουζουνάκι
Joey- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
Bρε το ερμο το ζωντανο!!!! Αναγκαστικη διαιτα ανευ λογου και αιτιας!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Ντάξει ευτυχώς σημερα έφαγε κονσέρβα απ'τις καινούργιες, πήρε και το μεζεδάκι μπακαλιάρο και τώρα μάλλον θα παραγγείλω (πάλι :p κουράστηκα σήμερα!) οπότε... μαζί θα τα φάμε
Joey thnx, ΠΟΛΥ ωραίο άβαταρ!
Paw έγραψε:Ντάξει ευτυχώς σημερα έφαγε κονσέρβα απ'τις καινούργιες, πήρε και το μεζεδάκι μπακαλιάρο και τώρα μάλλον θα παραγγείλω (πάλι :p κουράστηκα σήμερα!) οπότε... μαζί θα τα φάμε
Και εγώ αυτό ήθελα να σου πω για το δικό σου αβατάρ!!!
Joey- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
Ολα περαστικά και ξεχασμένα να'ναι ....
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Mπράβο σας! Τη δευτέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα; σημασία έχει ότι το γατί το καημένο θα χαρεί να τρώει και πάλι φαγητό. καλά αποτελέσματα. τι τραβήξατε κι εσείς..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
'Οπως τα περίμενα μπράβοοοοοοοοοοοοοο
και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των έξετάσεων;
και πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των έξετάσεων;
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
γνώρισα κι εγώ Τσάρλυ!!!! να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου Paw...
Απ' ότι φαίνεται είσαστε σε καλό δρόμο πλέον!! άντε να φάει το κοριτσάκι απ' όλα τα καλά που της έχουν σίγουρα λείψει να πάρει τα πάνω της!
Καλά αποτελέσματα
Απ' ότι φαίνεται είσαστε σε καλό δρόμο πλέον!! άντε να φάει το κοριτσάκι απ' όλα τα καλά που της έχουν σίγουρα λείψει να πάρει τα πάνω της!
Καλά αποτελέσματα
Linos- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 ζουζούνα που με κάνει ότι θέλει, έναν μικρό κομμωτή και τον παίδαρο στη φώτο στην καρδιά μου πλέον για πάντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας με τις βροχές του, τα χιόνια του, τα κρύα του.. με τα όλα του!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Σίγουρα τον Έκτορα (έχε χάρη που μένει μακρυά.....), τον Λίνο της Nαταλίας... και γλυκοκοιτάζω και τον μικρό Μορφέα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/01/2011
Mood :
Τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα από Τρίτη και μετά. Θα πάρω τηλέφωνο τον κτηνίατρο την Τρίτη και θα μου πει.
Εν τω μεταξύ, ήταν νηστική πολλές ώρες (οι 6 ώρες ήταν για τις εξετάσεις, μετά πήγαμε και στο ιατρείο, μέχρι να γυρισουμε...) και από την ώρα που γυρίσαμε σπίτι όλο ζητάει φαγητό! Έχει φάει 1 κονσέρβα και κάτι, λίγο μπακαλιάρο, της έδωσα και λιγο κινεζικο κοτοπουλο και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδη ζητάει φαγητό, η μαμα μου εκανε κίνηση να της βράσει κοτόπουλο μήπως θέλει να φάει.. ε άμα σας πω ότι για πρώτη φορά το έφαγε όλο όσο της έβαλε;;
Μάλλον τώρα που έχει ποικιλία το μενού της άνοιξε η ορεξη
Εν τω μεταξύ, ήταν νηστική πολλές ώρες (οι 6 ώρες ήταν για τις εξετάσεις, μετά πήγαμε και στο ιατρείο, μέχρι να γυρισουμε...) και από την ώρα που γυρίσαμε σπίτι όλο ζητάει φαγητό! Έχει φάει 1 κονσέρβα και κάτι, λίγο μπακαλιάρο, της έδωσα και λιγο κινεζικο κοτοπουλο και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδη ζητάει φαγητό, η μαμα μου εκανε κίνηση να της βράσει κοτόπουλο μήπως θέλει να φάει.. ε άμα σας πω ότι για πρώτη φορά το έφαγε όλο όσο της έβαλε;;
Μάλλον τώρα που έχει ποικιλία το μενού της άνοιξε η ορεξη
To ότι έχει όρεξη και τρώει είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλό!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:To ότι έχει όρεξη και τρώει είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλό!
+1
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Μπράβο το γατούνι του εχει λειψει η ποικιλια!!Τα καλύτερα αποτελέσματα εύχομαι
ageliki- Kitten
-
Τόπος : Άγιος Δημήτριος
Αριθμός γατουνίων : 2- Ζαχαρένια και Πασχάλης
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα τα αδεσποτάκια της γειτονιάς
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/03/2011
Mood :
Της έβρασε η μάνα μου το πρωί ψάρι.
Παρ'όλο που της είπα ότι πρέπει να τρώει λίγο το γατί αλλά πολλές φορές, της έβαλε μια μεγάλη μερίδα και η Τσάρλυ το έφαγε όλο... Και τώρα όλο είναι ξαπλωμένη, με μια άλφα ατονία να αιωρείται στον αέρα...
Να ανησυχήσω;
Παρ'όλο που της είπα ότι πρέπει να τρώει λίγο το γατί αλλά πολλές φορές, της έβαλε μια μεγάλη μερίδα και η Τσάρλυ το έφαγε όλο... Και τώρα όλο είναι ξαπλωμένη, με μια άλφα ατονία να αιωρείται στον αέρα...
Να ανησυχήσω;
Φούσκωσε καλέ το γατί ,μη το ξεκάνετε τώρα με το πολύ φαί
doremi- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Νομίζω ότι ο γιατρός σου το τόνισε ότι πρέπει να τρώει λίγο και συχνά. Το απότομο φαγητό και νερό ακόμα και στον πιο πεινασμένο και διψασμένο οργανισμό μόνο κακό κάνει. Το καταλαβαίνω ότι η λαχτάρα της μητέρας σου είναι μεγάλη να δει τη γατούλα επιτέλους χορτάτη αλλά δυστυχώς δεν πρέπει. Μπορεί να κάνει εμετό και να τα βγάλει όλα. Και τότε πάμε πίσω.Paw έγραψε:Της έβρασε η μάνα μου το πρωί ψάρι.
Να ανησυχήσω;
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Αμ εγώ της το είπα!
Χθες με το που γύρισα σπίτι της είπα ό,τι μου είπε ο γιατρός, της έδωσα και παραδείγματα (αυτό με την έρημο :p), ότι το γατί θα κάνει εμετό αμα φάει πολύ, πως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να τρώει περισσότερο και όχι αμέσως.
Χθες που ήμουν ξύπνια και το γατί ήθελε να φάει κι άλλο αμέσως, της ελεγα ότι δεν κάνει και δεν της έδινε, περίμενε να την ταίσω εγώ όταν έπρεπε.
Σήμερα με το που ξυπνησα, μου είπε πως της μαγειρεψε κλπ και της είπα "Ρε μάνα, τι είπαμε;;!" και μετά άρχισε να ανησυχεί! Ελπίζω να μην κάνει εμετό η Τσάρλυ και θέλω να πιστευω πως απλά της έκατσε βαρύ το φαί... Και να γίνει μάθημα στη μάνα μου...!!!
Χθες με το που γύρισα σπίτι της είπα ό,τι μου είπε ο γιατρός, της έδωσα και παραδείγματα (αυτό με την έρημο :p), ότι το γατί θα κάνει εμετό αμα φάει πολύ, πως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να τρώει περισσότερο και όχι αμέσως.
Χθες που ήμουν ξύπνια και το γατί ήθελε να φάει κι άλλο αμέσως, της ελεγα ότι δεν κάνει και δεν της έδινε, περίμενε να την ταίσω εγώ όταν έπρεπε.
Σήμερα με το που ξυπνησα, μου είπε πως της μαγειρεψε κλπ και της είπα "Ρε μάνα, τι είπαμε;;!" και μετά άρχισε να ανησυχεί! Ελπίζω να μην κάνει εμετό η Τσάρλυ και θέλω να πιστευω πως απλά της έκατσε βαρύ το φαί... Και να γίνει μάθημα στη μάνα μου...!!!
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Η τελευταία Μαύρη Γάτα
» Ας κάνουμε πράξη την τελευταία επιθυμία ενός γέροντα.....
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Ας κάνουμε πράξη την τελευταία επιθυμία ενός γέροντα.....
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
Σελίδα 3 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios