Καπόνε,Γιόντα και Σουρλουλού!
+32
natalouko
aporw
Πούπσυ
Smokys
Maskotaki
aggelikoula
flokatoula
ralou
Linos
marianthia
Joey
Φωτεινή
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
maria.z
Τζούλι το Κατσούλι
NiaR
lamprini
LAROGATA
tsili
nosyparker
BokSurat
XIONIS
Chouzouris
MouSouDa
niou
TITIKA CAT
SuperCatz
Anatoli
Paw
doremi
alex..niaou
moukelis
36 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 15
Σελίδα 4 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Απ: Καπόνε,Γιόντα και Σουρλουλού!
κουκλιτσα!!! καλυμνιωτες την πηραν δωρα?
αληθεια,ειναι φυσιολογικο που τα ματακια της ειναι ετσι υγρα,σαν να κλαιει?
αληθεια,ειναι φυσιολογικο που τα ματακια της ειναι ετσι υγρα,σαν να κλαιει?
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Οχι,αθηναια θα γινει!
Ναι φυσιολογικο ειναι,ηθελε να κοιμηθει κιολας το μωρο και εγω το ειχα σκασει...
Ναι φυσιολογικο ειναι,ηθελε να κοιμηθει κιολας το μωρο και εγω το ειχα σκασει...
Καλέ, κι άλλο ψιψίνι ονόματι Γιόντα στο Γατόσπιτο????????? Και αυτή τη φορά κοριτσάκι! Τώρα νομίζω πως νιώθω την πληρότητα. (Αλήθεια, η επιλογή του ονόματος πώς έγινε; ) Κουκλιά και τα 3, αλλά νομίζω πως εγώ έχω βρει την αδυναμία μου... (Εγώ προκατειλημμένη;;; Τι λέτε τώρα; )
Μουσουδίτσα, έκανες τέλεια επιλογή και με τέτοιο όνομα η μικρή σου θα πάει μπροστά! Καλή συν-γατοίκηση να έχετε!
(Για όσους απορούν για το παραλήρημα, ενημερώνω ότι Γιόντα λέγεται κι ο δικός μου εντεκάχρονος ζουζούνης...)
Μουσουδίτσα, έκανες τέλεια επιλογή και με τέτοιο όνομα η μικρή σου θα πάει μπροστά! Καλή συν-γατοίκηση να έχετε!
(Για όσους απορούν για το παραλήρημα, ενημερώνω ότι Γιόντα λέγεται κι ο δικός μου εντεκάχρονος ζουζούνης...)
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
τι μουσουδάκια ειναι αυτα????
τρελααααααα!
τρελααααααα!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
moukelis έγραψε:Ο γόης μας...
Τα κοριτσακια ειναι πανεμορφα,αλλα αυτος ο γατουλης ειναι το κατι αλλο...
Αν πω δε,οτι τον θελω,απλα θα ξαναγινω γραφικη.
maria.z- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 καθηκακια πολυαγαπημενα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Λιλου και Henriette με τα 1000...
Motto : Σε πεισμα των καιρων,εγω ακομα ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/03/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:MouSouDa έγραψε:
Ωραία ιδέα ... για την Κυριακή μπορείς ? και αν ναί, κατά τί ώρα ?
Στις 12 καλά είναι; Το κλείνουμε από τώρα και τηλεφωνιόμαστε Κυριακή πρωί για λεπτομέρειες.
OK τα λέμε τηλεφωνικά την Κυρ πρωί για οδηγίες ...
MouSouDa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιράκι, λιακάδες, ζέστη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα είναι ευτυχισμένα εκεί που είναι !
Motto : que sera sera !!
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/10/2010
Mood :
Λογω αυτιων και χρωματος εγινε η επιλογη του ονοματος. Μα δεν του φερνει λιγακι;
moukelis έγραψε:Κι ενα βιντεακι με τη Yoda να κανει γλύκες...
Είναι ΚΟΥΚΛΑΑΑΑ η μικρή μου Γιόντα
Είδα και το άλλο βιντεάκι της στο youtube Μου δημιούργησε την αίσθηση ότι βλέπει ... ειδικά την στιγμή που φεύγει μία κυρία και κάνει θόρυβο ... γύρισε το κεφαλάκι της η ψυχούλα μου
Έχεις δίκιο Δώρα ... μάλλον δεν θα την αφήνω από την αγκαλιά μου
-
Αριθμός γατουνίων : 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Mood :
alex..niaou έγραψε:και γω,και γω θα μαι εδω,φευγω Μ.Πεμπτη πρωι οποτε ο,τι κι αν κανετε ειμαι μεσα! κ για το Βολο αν με θες μαρια,ερχομαι! ειμαι διαθεσιμη 24 ωρες το 24ωρο!
Μα φυσικά γλυκιά μου Θα συνεννοηθούμε
-
Mood :
Και που να τη δεις να παιζει,μιλουσε εκεινη την ωρα η γιατρος στο τηλεφωνο και δεν μπορουσα να την τραβηξω βιντεακι,αλλα την εβγαλα φωτο!
Το κουκλι μας!Μας ειπαν οτι βρηκαμε γατομαμα και ειπαμε να δειξουμε τις χαρες μας,πλενομαστε και παιζουμε!
moukelis έγραψε:Λογω αυτιων και χρωματος εγινε η επιλογη του ονοματος. Μα δεν του φερνει λιγακι;
Χι, χι, κι εμείς τον δικό μας λόγω αυτιών τον βγάλαμε έτσι. Και η αλήθεια είναι πως η μικρή όντως φέρνει στο ορίτζιναλ πρότυπο, κάτι στο βλέμμα της μου θυμίζει τον μάστερ της ταινίας. Αλλά το χρώμα... εχμ... πράσινος δεν ήταν ο σοφός Τζεντάι??
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΖΟΥΛΗΞΩΩΩΩ
Της έχω κάνει ήδη ολόκληρο άλμπουμ
Της έχω κάνει ήδη ολόκληρο άλμπουμ
-
Mood :
Δείτε κι αυτό ...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1046684/Meet-Yoda-cat-FOUR-ears.html
-
Mood :
Εννοω οτι η αντιθεση των χρωματων της κανει τα αυτακια της να φαινονται πιο εντονα.
Μαρια ειδες που χαϊδευεται κιολας το μωρο;Ειναι γλυκυτατο γατακι,θα τη λατρεψετε κι εσυ κι ο Ρουντυ.
Μαρια ειδες που χαϊδευεται κιολας το μωρο;Ειναι γλυκυτατο γατακι,θα τη λατρεψετε κι εσυ κι ο Ρουντυ.
MouSouDa έγραψε:Δείτε κι αυτό ...
Να και μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία:
'We decided to name him Yoda. I understand the Star Wars character was based on George Lucas' cat.'
-
Mood :
moukelis έγραψε:Εννοω οτι η αντιθεση των χρωματων της κανει τα αυτακια της να φαινονται πιο εντονα.
Πάντως εμένα δε θα με χάλαγε ένα πράσινο γατούνι...
-
Mood :
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Και το Ρουντύνι μου τελευταία δείχνει πολύ έντονα την ανάγκη για μια παρέα δεν ξεκολλάει από πάνω μου
Και το Ρουντύνι μου τελευταία δείχνει πολύ έντονα την ανάγκη για μια παρέα δεν ξεκολλάει από πάνω μου
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:MouSouDa έγραψε:Δείτε κι αυτό ...
Να και μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία:
'We decided to name him Yoda. I understand the Star Wars character was based on George Lucas' cat.'
-
Mood :
niou έγραψε:
Δεν υπαρχει!!!!
Καλαααααα είναι μαγικός
Δεν θα του ταίριαζε και το όνομα "Φιόγκος" ??? (απ το σχήμα της μουσουδίτσας του)
Η μαλλον καλύτερα ... το κατά την Γαλλικήν "Παπιγιόν" ??? Το οποίον σημαίνει και "πεταλούδας" ... και σε συνδυασμό και με το όνομα της υπεύθυνης για την υιοθεσία του θα μπορούσαμε να πουμε ...
"Αγκαλιάστε τον Παπιγιόν ... ! Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ μικρό Δωράκι της ζωής σας που θα μπορούσε να σας χαριστεί ..."
-
Mood :
MouSouDa έγραψε:
Καλαααααα είναι μαγικός
Δεν θα του ταίριαζε και το όνομα "Φιόγκος" ??? (απ το σχήμα της μουσουδίτσας του)
Η μαλλον καλύτερα ... το κατά την Γαλλικήν "Παπιγιόν" ??? Το οποίον σημαίνει και "πεταλούδας" ... και σε συνδυασμό και με το όνομα της υπεύθυνης για την υιοθεσία του θα μπορούσαμε να πουμε ...
"Αγκαλιάστε τον Παπιγιόν ... ! Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ μικρό Δωράκι της ζωής σας που θα μπορούσε να σας χαριστεί ..."
Το Φιόγκος είναι τέλειο, αλλά και το Καπόνε δεν πάει πίσω. Του ταιριάζει γάντι. Το Παπιγιόν δεν του πάει καθόλου, ο γατούλης είναι μόρτης όχι "λουλού". Το Πεταλούδας αντιθέτως κάνει άλλους συνειρμούς.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
εγω ψηφιζω το Φιογκος...μου κανει καπως μορτικο! ρε μαρια,γιατι δεν τον παιρνεις κ αυτον?τι 2 τι 3! πες κ συ νοζυ,μια χαρα δεν ειναι τα 3 γατια?
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
Μας αρεσε το Καπονε γιατι ειναι και κουστουματος,με το φρακο του!Βεβαια οι νεοι του γατογονεις μπορουν να το κρατησουν ή να το αλλαξουν,σε ολες τις υιοθεσιες γινεται αυτο.
alex..niaou έγραψε:εγω ψηφιζω το Φιογκος...μου κανει καπως μορτικο! ρε μαρια,γιατι δεν τον παιρνεις κ αυτον?τι 2 τι 3! πες κ συ νοζυ,μια χαρα δεν ειναι τα 3 γατια?
Καλεεεεεεεεεε τι λές ?? Δεν έχεις ακούσει το "τζιτζι-φιόγκος" ???? (δεν είναι καθόλου μα καθοοοοοοοοοοοολου μορτικο) γι αυτό και το άλλαξα σε παπιγιόν ....
Μακάααααρι να αισθανόμουν ικανή να τα πάρω και τα 2 τους (μην σας πώ και τα 3) Αλλά καθότι και διότι είμαι ολίγον τελειομανής και υστέρω .... (ακόμη και για τον Ρούντυ έχω ενοχές του τύπου ότι δεν του προσφέρω αυτά που του αξίζουν ...) Τώρα και λόγω έρωτος και με την Γιόντα ... ήδη αισθάνομαι ΠΟΛΥ υπεύθυνη και υπόλογη απέναντί τους .... Για φανταστείτε τι έχω να πάθω αν πάρω και τον Καπόνε
Εσείς μουσίτσες μου καλά τα λέτε Να ερχόσαστε για να τα ζουλάτε ...
Εμένα με ρωτάτε τι άγχος και αγωνία θα περνάω για να είναι ευτυχισμένα ??? (γιατί για εμένα ΜΟΝΟ έτσι γίνεται)
Να μην αναφέρω και για το οικονομικό .. (γιατί για μένα το χρήμα δεν αγοράζει την ικανότητα για αγάπη, μόνο να την ξεπουλάει καταφέρνει ...)
Ααααχ Καπόνε .... με το Αλ ντέντε παπιγιόν για μουσουδίτσα ...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ "φαρφάλε" ... Τα φιογκάκια ζυμαρικά
-
Mood :
ααα,καλα,εχεις ξεφυγει τελειως μαρια!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
alex..niaou έγραψε:ααα,καλα,εχεις ξεφυγει τελειως μαρια!
Καλέ γιατί το λέτε αυτό ..?
ΕΓΩ ? Μία σοβαρή κυρία ?
Φαρφάλε ... όπως Μπαρίλα ... ή Μίσκο
-
Mood :
MouSouDa έγραψε:
Καλεεεεεεεεεε τι λές ?? Δεν έχεις ακούσει το "τζιτζι-φιόγκος" ???? (δεν είναι καθόλου μα καθοοοοοοοοοοοολου μορτικο) γι αυτό και το άλλαξα σε παπιγιόν ....
Μακάααααρι να αισθανόμουν ικανή να τα πάρω και τα 2 τους (μην σας πώ και τα 3) Αλλά καθότι και διότι είμαι ολίγον τελειομανής και υστέρω .... (ακόμη και για τον Ρούντυ έχω ενοχές του τύπου ότι δεν του προσφέρω αυτά που του αξίζουν ...) Τώρα και λόγω έρωτος και με την Γιόντα ... ήδη αισθάνομαι ΠΟΛΥ υπεύθυνη και υπόλογη απέναντί τους .... Για φανταστείτε τι έχω να πάθω αν πάρω και τον Καπόνε
Εσείς μουσίτσες μου καλά τα λέτε Να ερχόσαστε για να τα ζουλάτε ...
Εμένα με ρωτάτε τι άγχος και αγωνία θα περνάω για να είναι ευτυχισμένα ??? (γιατί για εμένα ΜΟΝΟ έτσι γίνεται)
Να μην αναφέρω και για το οικονομικό .. (γιατί για μένα το χρήμα δεν αγοράζει την ικανότητα για αγάπη, μόνο να την ξεπουλάει καταφέρνει ...)
Ααααχ Καπόνε .... με το Αλ ντέντε παπιγιόν για μουσουδίτσα ...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ "φαρφάλε" ... Τα φιογκάκια ζυμαρικά
Βρε Μαρία, άλλο Φιόγκος, κι άλλο τζιτζιφιόγκος, καμία σχέση. Πάντως ο Καπόνε είναι σίγουρα μεγάλη φίρμα!
Όσο για το οικονομικό, όλοι μας πάνω κάτω έχουμε στριμωχτεί. Αλλά θα προτιμούσα να τάιζα 1-2 παραπάνω γατιά με μέτριας ποιότητας τροφή, παρά ένα με ακριβή. Δεν προσπαθώ να σε πείσω, κι εγώ θέλω τέταρτο, αλλά ζορίζομαι και σκέφτομαι και το μέλλον. Κανεις μεγάλο ψυχικο που παίρνεις τη Γιόντα και φυσικά θα ερχόμαστε να ζουλάμε (τι νόμιζες!) Κι αν ποτέ χρειαστεις cat-sitting σε περιόδους διακοπών, εδώ είμαστε.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
MouSouDa έγραψε:alex..niaou έγραψε:ααα,καλα,εχεις ξεφυγει τελειως μαρια!
Φαρφάλε ... όπως Μπαρίλα ... ή Μίσκο
ααα,εργολαβια θα τα παρουμε τα μακαρονια?μηπως να μετονομασουμε κ τη γιοντα σε Μελίσσα?
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Αχαααααααααααααα "και φυσικά θα ερχόμαστε να ζουλάμε (τι νόμιζες!) "
και να η πάσα αλήθεια ....
Μα και καλώς να ορίσετε Όποτε θέλετε
Είμαι στο τσάκ να πάρω και τον Καπόνε ... αλλά η φωνή της λογικής μου λέει να προσέξω ...
Δεν θα ήθελα να βρεθώ στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας ...
Δύο γατούμπια ειδικών ικανοτήτων ΚΑΙ ο Ρούντυ που θα τα ξεμυαλίζει ... ΚΑΙ χωρίς κάποια βοήθεια στην καθημερινότητα (οι φίλες μου είναι σκυλομαμάδες και όχι και τόσο γατόφιλες) Κι εγώ να λείπω από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ....
και να η πάσα αλήθεια ....
Μα και καλώς να ορίσετε Όποτε θέλετε
Είμαι στο τσάκ να πάρω και τον Καπόνε ... αλλά η φωνή της λογικής μου λέει να προσέξω ...
Δεν θα ήθελα να βρεθώ στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας ...
Δύο γατούμπια ειδικών ικανοτήτων ΚΑΙ ο Ρούντυ που θα τα ξεμυαλίζει ... ΚΑΙ χωρίς κάποια βοήθεια στην καθημερινότητα (οι φίλες μου είναι σκυλομαμάδες και όχι και τόσο γατόφιλες) Κι εγώ να λείπω από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ....
-
Mood :
ΑΑΑΑ ναι ... όσο για το "ψυχικό΄" που ανέφερες Nosy μου ...
Καμμία σχέση
Το είχα πεί και για τον Ρουντάκο ... δεν είναι θέμα "ψυχικού" και ούτε τα "Μπράβο" έχω ανάγκη (με όλο το συμπάθιο)
Είναι μία ανάγκη της ψυχής μου να δώσει ... όλα αυτά τα όμορφα που της περισσεύουν ...
Οπότε θα μπορούσε να θεωρηθεί και εγωιστικό
"Με την καλή την έννοια βεβαίως βεβαίως"
Καμμία σχέση
Το είχα πεί και για τον Ρουντάκο ... δεν είναι θέμα "ψυχικού" και ούτε τα "Μπράβο" έχω ανάγκη (με όλο το συμπάθιο)
Είναι μία ανάγκη της ψυχής μου να δώσει ... όλα αυτά τα όμορφα που της περισσεύουν ...
Οπότε θα μπορούσε να θεωρηθεί και εγωιστικό
"Με την καλή την έννοια βεβαίως βεβαίως"
-
Mood :
μα τα μωρα γνωριζονται απο τη πρωτη μερα που γεννηθηκαν,ειναι πλασμενα το ενα για το αλλο.....το βλεπω αυτο με τις Τατα,οταν ειναι οι 2 τους,δεν εχουν αναγκη κανεναν,εγω διακοσμητικη ειμαι......εγω σου λεω να μην το φοβηθεις μαρια μου...εσυ ξερεις βεβαια τι ειναι το καλυτερο για σενα πρωτιστως κ φυσικα για τις ψυχιτσες...ο ρουντι παντως ειναι τοσο γλυκος κ κοινωνικος,δε νομιζω να σου δημιουργησει θεμα..μπορουν κ αλλα μελη που εχουν ζωα με ειδικες αναγκες (doremi και melitta η οποιa melitta εχει εναν τυφλο γατο κ εναν τυφλο σκυλο νομιζω) να σε διαφωτισουν...
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Ένας λόγος παραπάνω, τόσες ώρες που λείπεις..
Θα έχουν παρεούλα το ένα το άλλο, θα μεγαλώσουν μαζί, θα νιώθουν πιο καλά να είναι μαζί τα αδερφάκια!
Άντε, καβάτζωσ'τον μην τον καβατζώσω εγώ , που μου τρέχουν τα σάλια στα πατώματα όποτε τον βλέπω τον γάτο - έρωτα!
Θα έχουν παρεούλα το ένα το άλλο, θα μεγαλώσουν μαζί, θα νιώθουν πιο καλά να είναι μαζί τα αδερφάκια!
Άντε, καβάτζωσ'τον μην τον καβατζώσω εγώ , που μου τρέχουν τα σάλια στα πατώματα όποτε τον βλέπω τον γάτο - έρωτα!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Σελίδα 4 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios