Καπόνε,Γιόντα και Σουρλουλού!
+32
natalouko
aporw
Πούπσυ
Smokys
Maskotaki
aggelikoula
flokatoula
ralou
Linos
marianthia
Joey
Φωτεινή
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
maria.z
Τζούλι το Κατσούλι
NiaR
lamprini
LAROGATA
tsili
nosyparker
BokSurat
XIONIS
Chouzouris
MouSouDa
niou
TITIKA CAT
SuperCatz
Anatoli
Paw
doremi
alex..niaou
moukelis
36 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 5 από 15
Σελίδα 5 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Απ: Καπόνε,Γιόντα και Σουρλουλού!
Μαρία, χωρίς να θέλω να σε πιέσω, τα γατάκια μόνα μεταξύ τους στο σπίτι είναι πολύ καλή παρέα. Πραγματικά το πιστεύω, δεν το λέω για να σε πείσω. Αν έχεις ενδοιασμούς, πάω πάσο. Αλλά αν η καρδιά σου λέει να πάρεις και τον Καπόνε, να τον πάρεις. Τα γατάκια θα έιναι ευτυχισμένα και μονο που θα τα φροντίζει κάποιος που τα αγαπά. Προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά στα έξοδα. Τι δυο, τι τρία; Μπορώ να μην πάω κομμωτήριο (παράδειγμα έφερα, ξέρω ότι δεν πας κομμωτήριο συχνά, ούτε κι εγώ πάω με 2 πόντους μαλλί), προκειμένου να πάρω 1μισυ κιλό γατοτροφή. Το να έχεις 3 γατιά στο κρεβάτι και να μην μπορείς να κουνηθείς είναι μεγάλη ευτυχία.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
εσυ πως θα αντεξεις να παρεις μη πλακουτσωμουρικο μωρο βικακι?
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
alex..niaou έγραψε:εσυ πως θα αντεξεις να παρεις μη πλακουτσωμουρικο μωρο βικακι?
Άσε με, έχω πάθει κοκομπλόκο με αυτό το πιτσιρίκι απ' την πρώτη φωτό που έβαλε η Δώρα..!
Αχ, βαχ κι αμάν το έχω πάει όλο το θέμα!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:Ένας λόγος παραπάνω, τόσες ώρες που λείπεις..
Θα έχουν παρεούλα το ένα το άλλο, θα μεγαλώσουν μαζί, θα νιώθουν πιο καλά να είναι μαζί τα αδερφάκια!
Άντε, καβάτζωσ'τον μην τον καβατζώσω εγώ , που μου τρέχουν τα σάλια στα πατώματα όποτε τον βλέπω τον γάτο - έρωτα!
nosyparker έγραψε:Μαρία, χωρίς να θέλω να σε πιέσω, τα γατάκια μόνα μεταξύ τους στο σπίτι είναι πολύ καλή παρέα. Πραγματικά το πιστεύω, δεν το λέω για να σε πείσω. Αν έχεις ενδοιασμούς, πάω πάσο. Αλλά αν η καρδιά σου λέει να πάρεις και τον Καπόνε, να τον πάρεις. Τα γατάκια θα έιναι ευτυχισμένα και μονο που θα τα φροντίζει κάποιος που τα αγαπά. Προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά στα έξοδα. Τι δυο, τι τρία; Μπορώ να μην πάω κομμωτήριο (παράδειγμα έφερα, ξέρω ότι δεν πας κομμωτήριο συχνά, ούτε κι εγώ πάω με 2 πόντους μαλλί), προκειμένου να πάρω 1μισυ κιλό γατοτροφή. Το να έχεις 3 γατιά στο κρεβάτι και να μην μπορείς να κουνηθείς είναι μεγάλη ευτυχία.
MouSouDa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιράκι, λιακάδες, ζέστη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα είναι ευτυχισμένα εκεί που είναι !
Motto : que sera sera !!
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/10/2010
Mood :
Καλά μη χαλιέσαι, θα τον καβαντζώσει η Βίκυ.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:Καλά μη χαλιέσαι, θα τον καβαντζώσει η Βίκυ.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
-
Αριθμός γατουνίων : 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Mood :
Μα κοίτα μουσούδι πανέμορφο..
Κι αυτά τα άσπρα παπουτσάκια που φοράει το μωρό..
Και απ' ότι φαίνεται, προβλέπεται να έχει τουφάκια κάτω από τα πατούσια του, ανάμεσα από τα δαχτυλάκια και τα μαξιλαράκια του, αφού είναι φουντωτούλιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mood :
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φανταστική Μαρία πάρε και το μαγκάκι να ΄χει και το αντράκι σου παρέα να τα πίνουνε γιατι τα κορίτσια δεν είναι για ξύδια
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φανταστική Μαρία πάρε και το μαγκάκι να ΄χει και το αντράκι σου παρέα να τα πίνουνε γιατι τα κορίτσια δεν είναι για ξύδια
Ααα ! να γειά σου !
Φανταστική μου εσύ Όλα καλά ?
ΟΚ .-
Moukelis .... αν νομίζεις ότι θα ήμουν ικανή και αντάξια της αγάπης ΚΑΙ των 2 ..... Θα αναλάμβανα και την υιοθεσία του Καπόνε μαζί με της Γιόντας μου
-
Mood :
MouSouDa έγραψε:ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φανταστική Μαρία πάρε και το μαγκάκι να ΄χει και το αντράκι σου παρέα να τα πίνουνε γιατι τα κορίτσια δεν είναι για ξύδια
Ααα ! να γειά σου !
ΟΚ .-
Moukelis .... αν νομίζεις ότι θα ήμουν ικανή και αντάξια της αγάπης ΚΑΙ των 2 ..... Θα αναλάμβανα και την υιοθεσία του Καπόνε μαζί με της Γιόντας μου
Ααααααααααααααααααααααααααα!!!
Θα είμαι Θεσσαλονίκη κάθε 2ο σ/κ να χουφτώνω το μωρόοοοοοοοο!!!!!!!!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:MouSouDa έγραψε:ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φανταστική Μαρία πάρε και το μαγκάκι να ΄χει και το αντράκι σου παρέα να τα πίνουνε γιατι τα κορίτσια δεν είναι για ξύδια
Ααα ! να γειά σου !
ΟΚ .-
Ααααααααααααααααααααααααααα!!!
Θα είμαι Θεσσαλονίκη κάθε 2ο σ/κ να χουφτώνω το μωρόοοοοοοοο!!!!!!!!
αχ τελεια!!!!!!! θα ρθει κ ο καπονε,θα ρθει κ ο καπονεεεε!!!!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
Ω ρε γλέντιααααααααααααααααααα!!!
-
Mood :
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Μισό ...
Δεν απάντησε η Δώρα
Μισό ...
Δεν απάντησε η Δώρα
-
Mood :
τι να απαντησει ρε? εχεις κ αγωνια μην σε απορριψει?
ΝΑΙ θα απαντησει!
ΝΑΙ θα απαντησει!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Εγώ κρίνω διαφορετικά .. (αν μου επιτρέπεται)
Και .. ΝΑΙ θα περιμένω
Και .. ΝΑΙ θα περιμένω
-
Mood :
Αφού φαινότανε από την αρχή ότι θα γίνεις τρίτεκνη, τι το έψαχνες; Καλύτερα κιόλας να πάρεις και τούτο το κουκλί ώστε να είναι αδερφάκια με τη Γιόντα (παρεμπιπτόντως, είναι η Γιόντα, της... Γιόντας; ) και πολύ μικρούλια, οπότε ο Ρουντάκος θα τα αποδεχτεί εύκολα. Γιατί μετά, όταν θα πήγαινες για τρίτο (που θα πήγαινες, δεν υπήρχε αμφιβολία...), θα είχες δύο γατούλια που θα έπρεπε να δεχτούν ένα ξένο, άρα περισσότερο ανταγωνισμό. Οπότε, τσίμπα τον γρήγορα κι αυτόν, μ' έναν σμπάρο δυο ψιψίνια!!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
MouSouDa έγραψε:Εγώ κρίνω διαφορετικά .. (αν μου επιτρέπεται)
Και .. ΝΑΙ θα περιμένω
καλα...περιμενε......κ η τυχη σου δουλευει!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Είναι To γιόντα ... Της Γιόντα ... (Jentai ) ή έτσι νομίζω (το μόνο star wars που είδα ήταν το πρώτο συνοδευόμενη απ τον πατερούλη μου) εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν είμαι και ΤΟΣΟ μεγάλη
Ο Ρουντάκος δεν θα είναι ποτέ ένας ξένος ... είναι τόσο κοινωνικός έως μλκας Το μόνο που φοβάμαι με την Γιόντα είναι επειδή είναι θηλυκιά ... τα ένστικτα φοβάμαι ... και όχι για ζευγάρωμα .. απλά για αποδοχή στο οικείο περιβάλλον του ..
Ο Ρουντάκος δεν θα είναι ποτέ ένας ξένος ... είναι τόσο κοινωνικός έως μλκας Το μόνο που φοβάμαι με την Γιόντα είναι επειδή είναι θηλυκιά ... τα ένστικτα φοβάμαι ... και όχι για ζευγάρωμα .. απλά για αποδοχή στο οικείο περιβάλλον του ..
-
Mood :
Τι εγινε εδω? Τριτεκνη η Μαρια?Με το καλο! Δε νομιζω μωρε να εχει προβλημα ο Ρουντυ. Ισως στην αρχη οπως τα περισσοτερα, αλλα θα τα δεχτει.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Νομίζω ότι αν πασπαλίσεις χάδια και απλώσεις την αγάπη σου τα μικρά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Εγω ξεκινησα με μια ουρά και τώρα έχω 7 ουρές, τον παράδεισό μου.
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
alex..niaou έγραψε:MouSouDa έγραψε:Εγώ κρίνω διαφορετικά .. (αν μου επιτρέπεται)
Και .. ΝΑΙ θα περιμένω
καλα...περιμενε......κ η τυχη σου δουλευει!
Αυτό αν θέλεις Άλεξ ... (κάντο για χάρη μου ) ας μην μου ξαναειπωθεί ... (τουλάχιστον)
ΈΧΩ ένα θέμα με το να ορίζουν άλλοι την τύχη μου
Ξέρω πολύ καλά να αποφασίζω κι εγώ απο μόνη μου για τον εαυτό μου ... dont you worry
-
Mood :
Μαρια μου δεν ξερω,εσυ πιστευεις οτι θα μπορεις να ανταπεξελθεις;Θελω να πω,σιγουρα δεν ειναι πολλα τρια γατακια,απλα ισως ειναι πολυ απο το ενα να πας κατευθειαν στα τρια,κι απο αποψη εξοδων κι απο αποψη φροντιδας.Η στειρωση τους θα πρεπει να γινει τον ιδιο καιρο,καθως ειναι αγορακι και κοριτσακι,τα εμβολια τους επισης εις διπλουν...Για τα μωρα θα ειναι ο,τι καλυτερο να μετακομισουν παρεουλα,απλα δεν θελω να ειναι μια αποφαση που πηρες πανω στον ενθουσιασμο σου.
MouSouDa έγραψε:Είναι To γιόντα ... Της Γιόντα ... (Jentai ) ή έτσι νομίζω (το μόνο star wars που είδα ήταν το πρώτο συνοδευόμενη απ τον πατερούλη μου) εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν είμαι και ΤΟΣΟ μεγάλη
Σερνικός ήταν ο Μάστερ Γιόντα του Σταρ Γουόρς βασικά, γι' αυτό μου φάνηκε και λίγο αστείο που δόθηκε το όνομα στο κοριτσάκι. Το ότι ο Ρούντυ είναι κοινωνικός είναι πολύ, πολύ καλό, θα τα δεχτεί εύκολα όποιο/α γατάκια του φέρεις. Αλλά όσο πιο μικρούλια είναι, τόσο πιο εύκολα θα τα αποδεχτεί. Εύχομαι το καλύτερο πάντως ό,τι κι αν αποφασίσεις!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Νομίζω ότι αν πασπαλίσεις χάδια και απλώσεις την αγάπη σου τα μικρά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Εγω ξεκινησα με μια ουρά και τώρα έχω 7 ουρές, τον παράδεισό μου.
Τον ίδιο παράδεισο προσδοκώ κι εγώ ... Και τα χάδια όχι μόνο να πασπαλίζονται ... και η αγαπη να είναι τοοοοοσο εμφανής και αποδεκτή ....
Εγώ ξεκίνησα με καμία ουρά (ήτανε Οκτώβρης του 2009 νομίζω που ήμουν σίγουρη πια οτι θα ήθελα να έχω ένα ζωάκι συντροφιά ... όντας χωρισμένη και μου έλλειπε η συντροφιά του bibikou μου .. του λυκόσκυλου που ανέλαβε ο πρώην σύζυγος)
Εγώ πάντα ήμουν λάτρης των γατών κι ας μην είχα ποτε κάποια ... Ήμουν λάτρης της φιλοσοφίας τους ... Ελευθερία !
Τότε ήμουν στο Ωραιόκαστρο .. και ρώτησα τον γείτονα για να φέρω ένα κατοικίδιο ... Μου απάντησε ορθά κοφτά ΟΧΙ τα φοβάμαι ....
Τον μπιμπίκο τον πήγα εκεί για φιλοξενία ,,, και συναντήθηκαν και έγινε το έλα να δεις ....
Τι να έκανα ? ... Τίποτα
Γύρισα στο Πανόραμα ... Εδώ όλα γνώριμα και συνεννοήσιμα
Η Δρενιούλα ήρθε ... ο μπιμπίκος πέθαινε ...
Πέθανε και η Δρενιούλα .....
Το πώς έρχονται και φεύγουν οι ζωούλες ειναι θέμα ιδιαίτερης και ξεχωριστής αντιμετώπισης
-
Mood :
Δεν ξέρω ....
Θα ήθελα πολύ να έχω και τον Καπόνε παρεούλα με την Γιόντα μου ...
Λές βρε Moukelis να είναι θέμα ενθουσιασμού ?
Ομολογώ ότι ΠΑΛΕΥΩ ...
Για τα έξοδα θα τα καταφέρω ...
Για την φροντίδα είναι το θέμα το καυτό ... Για την καθημερινή φροντίδα ..
Αν και νέα γατομαμά αντιλήφθηκα τα δύσκολα για μία σωστή φροντίδα ... Δεν θα μπορώ να τους προσφέρω την παρουσία μου και μόνο εξ αρχής ... καθημερινά...
Από τις 5 και μετά θα είμαι στο σπίτι .. και πόση διάθεση θα έχω να παίξω μαζί τους ? Στην καλύτερη περίπτωση ... μισή ώρα (στατιστικά κρίνοντας)
Το Ρουντίνι είναι τρελαμένο οταν γυρνάω σπίτι .. ΜΕ ΘΕΛΕΙ ... ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ
Κι εγώ του δίνομαι .... και με καβαλάει το βράδυ στο κρεβάτι ... (στο κεφάλι με καβαλάει .. μην παρεξηγηθούμε)
Θα ήθελα πολύ να έχω και τον Καπόνε παρεούλα με την Γιόντα μου ...
Λές βρε Moukelis να είναι θέμα ενθουσιασμού ?
Ομολογώ ότι ΠΑΛΕΥΩ ...
Για τα έξοδα θα τα καταφέρω ...
Για την φροντίδα είναι το θέμα το καυτό ... Για την καθημερινή φροντίδα ..
Αν και νέα γατομαμά αντιλήφθηκα τα δύσκολα για μία σωστή φροντίδα ... Δεν θα μπορώ να τους προσφέρω την παρουσία μου και μόνο εξ αρχής ... καθημερινά...
Από τις 5 και μετά θα είμαι στο σπίτι .. και πόση διάθεση θα έχω να παίξω μαζί τους ? Στην καλύτερη περίπτωση ... μισή ώρα (στατιστικά κρίνοντας)
Το Ρουντίνι είναι τρελαμένο οταν γυρνάω σπίτι .. ΜΕ ΘΕΛΕΙ ... ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ
Κι εγώ του δίνομαι .... και με καβαλάει το βράδυ στο κρεβάτι ... (στο κεφάλι με καβαλάει .. μην παρεξηγηθούμε)
-
Mood :
Τι να σου πω,οπως σου ειπα για τα μωρα θα ηταν ο,τι καλυτερο,αλλα αλλο αυτο,κι αλλο το να επωμιστεις οπως λες ξαφνικα τη φροντιδα τριων γατων απο ενα.Εσυ ξερεις καλυτερα,απλα η αποψη μου ειναι να το σκεφτεις καλα πριν το αποφασισεις,ωστε να εισαι σιγουρη οτι μπορεις να ανταπεξελθεις και να περνουν κι αυτα κι εσυ καλα.
Μαρία μου μόνο εσύ ξέρεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν μπορείς να τα καταφέρεις...
Και είμαι σίγουρη ότι η απόφαση που θα πάρεις θα είναι σωστή.
Και είμαι σίγουρη ότι η απόφαση που θα πάρεις θα είναι σωστή.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Σκεπτόμενη .... οντας ...
Αποφασίζω να διεκδικήσω ΚΑΙ τον Καπονάκο ...
Με μία μικρή επιφύλαξη ... Να έχω το δικαίωμα να τον μετοικίσω σε φιλικό σπίτι .. όταν βεβαίως θα είναι εξολοκλήρου ηγειής και ικανός ...(δεν ειμαι σίγουρη απλώς θέλω να διασφαλίσω την πιθανότητα)
Αποφασίζω να διεκδικήσω ΚΑΙ τον Καπονάκο ...
Με μία μικρή επιφύλαξη ... Να έχω το δικαίωμα να τον μετοικίσω σε φιλικό σπίτι .. όταν βεβαίως θα είναι εξολοκλήρου ηγειής και ικανός ...(δεν ειμαι σίγουρη απλώς θέλω να διασφαλίσω την πιθανότητα)
-
Mood :
Εννοώ να πάει σε ένα φιλικό σπίτι ...
Να τον μεγαλώσω εγώ (μετά από εσένα βέβαια) και να μετοικήσει σ ένα σπίτι που πάντα ονειρευόντουσαν ένα συγκάτοικο .....
Φίλος μου είναι και ξέρω ....
Να τον μεγαλώσω εγώ (μετά από εσένα βέβαια) και να μετοικήσει σ ένα σπίτι που πάντα ονειρευόντουσαν ένα συγκάτοικο .....
Φίλος μου είναι και ξέρω ....
-
Mood :
Αν ενδιαφερεται να τον υιοθετησει καποιος φιλος σου,μπορεις να του δωσεις τα στοιχεια μου για να επικοινωνησει.Αν συνεννοηθω μαζι σου,θα το δωσω σε σενα το γατακι,αν συνεννοηθω με τον φιλο σου και τα βρουμε,θα το δωσω στον φιλο σου.Το θεωρω πολυ αποπροσανατολιστικο για ενα τυφλο γατακι να μεγαλωσει σε εναν χωρο που τον ξερει,με το αδερφακι του,τις οικειες μυρωδιες,τη μαμα του,και μετα να αλλαξει και παλι σπιτι,οπου θα ειναι μονο του.Καλυτερα αν δεν εισαι σιγουρη οτι θα μπορεις να τα βγαλεις περα με τρια γατουνια,να μην τον παρεις,μη στενοχωριεσαι,σπιτακι θα βρει.Δεν ειναι το θεμα να τον παρεις επειδη τον λυπασαι ή επειδη στο λεμε εμεις,αλλα να τον παρεις επειδη εισαι σιγουρη οτι θα εχει κι εκεινος κι εσεις μια καλη ποιοτητα ζωης.
Εσυ αποφασίζεις βεβαίως εξ αρχής !
Εγώ αναλαμβάνω την μετάβαση ... κι αν δεν πετύχει ..... θα μείνει σε μένα .. με όοοοολη την άγάπη που του αξίζει και του αναλογεί !
Εγώ αναλαμβάνω την μετάβαση ... κι αν δεν πετύχει ..... θα μείνει σε μένα .. με όοοοολη την άγάπη που του αξίζει και του αναλογεί !
-
Mood :
Άς περιμένουμε έως αύριο ..
Θα σου το καρατσεκάρω αύριο Δώρα εντάξει ?
Θα σου το καρατσεκάρω αύριο Δώρα εντάξει ?
-
Mood :
Καταλαβαινω ολη την καλη σου προθεση Μαρακι,αλλα για ενα τυφλο γατακι που εχει περασει τοσα και που δεν εχει αποχωριστει καν το αδερφακι του θεωρω οτι ειναι ταλαιπωρια οπως σου ειπα αφου μεγαλωσει να αλλαξει περιβαλλον.Αν το θελει ο φιλος σου να το αναλαβει απο την αρχη,ας μιλησουμε.Αν επισης θελεις εσυ να το αναλαβεις απο την αρχη,παλι καλως,αλλα αυτη η ενδεχομενη μετακομιση ειναι που δε μου αρεσει.Συζητηστε το,αποφασιστε,κι εδω ειμαστε.
Σελίδα 5 από 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 5 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios