Συμβόλαια υιοθεσίας
+21
flokatoula
BokSurat
bailey
alexandrakicat
moukelis
natalouko
nosyparker
cyberkill
Chouzouris
eirini!
doremi
XIONIS
kounelaki
marianthia
SuperCatz
marinaki.gataki
Anatoli
NiaR
aporw
arianna
Smokys
25 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Συμβόλαια υιοθεσίας
XIONIS έγραψε:Γιατι χαιρεσαι μαμα Φωτουλα? Σου θυμιζει παλιες καλες εποχες???
Χαίρεται διότι θα σε δώσω με συμβόλαιο υιοθεσίας....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Δε θα με πουλησεις να βγαλεις τα λεφτα σου? Αφου ειμαι ρατσας!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
XIONIS έγραψε:Δε θα με πουλησεις να βγαλεις τα λεφτα σου? Αφου ειμαι ρατσας!!!!
Ναι.... ράτσας π......β.........
Ξέρεις εσυ...Αυτό με το copyright!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Αυτη η ρατσα κι αν βγαζει τα λεφτα της!!!! Ρωτα οποιοδηποτε αρσενικο!!! Διποδο εννοειται!!!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
XIONIS έγραψε:Γιατι χαιρεσαι μαμα Φωτουλα? Σου θυμιζει παλιες καλες εποχες???
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Ειδες πως σε καταλαβαινω???
-
Mood :
Εγω δεν καταλαβαινω πιο ειναι το κακο σε εθελοντες που μαζευουν ενα ζωακι,του βαζουν αγγελεια και αν δεν δοθει το ξαναβγαζουν εξω επειδη δεν διαθετουν φιλοξενεια. Απο τι στιγμη που το φροντιζουν,το εμβολιαζουν,το αποπαρασιτωνουν μονο καλο κανουν. Αλλωστε και οι Δημοι αυτο δεν πρεπει να κανουν? Να περιθαλπτουν και να επανεντασουν εκει που το βρηκαν. Προσωπικα δεν το εχω κανει και δεν θα το εκανα γιατι δεν μπορω να ξαναβγαλω ζωακι εξω,εφοσον το εχω μαζεψει.Γιαυτο εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι μπορει να μου μεινει και το μαζευω συνηδειτα. Αλλα γνωριζω ανθρωπους που επειδη δεν μπορουν να φιλοξενουν για παντα,μαζευουν καποια ζωακια,τα φροντιζουν,τα στειρωνουν κτλ,βαζουν αγγελειες και αν δεν βρουν σπιτι σε ενα χρονικο διαστημα,τα ξαναβγαζουν εξω. Σιγουρα δεν ειναι ομορφο να βλεπεις μια αγγελεια του τυπου "αν δεν υιοθετηθει αμεσα θα ξαναβγει στο δρομο" αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Θα ηταν καλυτερο να μην ασχολουνταν καθολου,επειδη δεν μπορουν να τα κρατησουν για παντα? Εγω δεν μπορω να βλεπω γατα γεματη τσιμπουρια,πληγες,αρρωστη και να κραζει για να ζευγαρωσει.Προτιμω να την θεραπευσω και να τη στειρωσω και ας χρειαστει να την ξαναβγαλω εξω μια μερα,παρα να γυρισω την πλατη μου και να μην ασχοληθω καθολου.
*Με τα κλουβια δεν συμφωνω ουτε εγω-τουλαχιστον πιστευω πως μετα απο ενα χρονικο διαστημα "μη-υιοθεσιας" τα ζωα θα επρεπε να τα αφηναν ξανα εξω.
*Με τα κλουβια δεν συμφωνω ουτε εγω-τουλαχιστον πιστευω πως μετα απο ενα χρονικο διαστημα "μη-υιοθεσιας" τα ζωα θα επρεπε να τα αφηναν ξανα εξω.
kounelaki- Mature Cat
-
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΑΚΙ !!!
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ταρταρουγα,καλικο,μαυρακι,γριζακι
Motto : Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ? Ο ΚΥΡΗΣ ΣΟΥ Μ'ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/02/2009
Mood :
Εγω παλι απορω που ΔΕΝ βλεπεις το κακο!!! Θα μπορουσαν να τα φροντισουν, αποπαρασιτωσουν, στειρωσουν και να τα αφηναν κατευθειαν εξω. Βρισκω τραγικο το να τους διχνουν πως ειναι η ζωη μεσα και μετα να τα ξαναπαρατανε στο δρομο!!! Καλυτερα να τα αφηναν εκει που ηταν απο την αρχη!!!
Κι εγω φροντιζω αδεσποτα! Εχω φροντισει τα απειρα τα τελευταια χρονια. Παιρνοντας τα στο σπιτι ξερω οτι θα ειναι εις βαρος των δικων μου γιατι τους δημιουργειται εντονο στρες, εις βαρος του δικου μου ηδη ανυπαρκτου ελευθερου χρονου κι οτι υπαρχει κινδυνος να μου μεινουν. Ετσι βρεθηκα με 4 γατια! Αν δεν μπορω να τα φιλοξενησω απλα τα αφηνω εκει που βρισκονται (στο δρομο ή στον κηπο μου) κι απλα τα στειρωνω, τα αποπαρασιτωνω και τα ταιζω. Δεν υπαρχει χειροτερο για μενα απο το να παρουν γατακια στο σπιτι να τους μαθουν τη σπιτικη ζωη και να τα πεταξουν ξανα στο δρομο...
Κι ακομα χειροτερο ειναι να βαζουν αγγελιες με σχολια τυπου αν δεν υιοθετηθει θα αναγκαστω να το αφησω στο δρομο που μονο σκοπο εχουν να δημιουργησουν τυψεις σε ολους τους υπολοιπους που δε μπορουν και δε θελουν να παρουν αλλη γατα!
Κι εγω φροντιζω αδεσποτα! Εχω φροντισει τα απειρα τα τελευταια χρονια. Παιρνοντας τα στο σπιτι ξερω οτι θα ειναι εις βαρος των δικων μου γιατι τους δημιουργειται εντονο στρες, εις βαρος του δικου μου ηδη ανυπαρκτου ελευθερου χρονου κι οτι υπαρχει κινδυνος να μου μεινουν. Ετσι βρεθηκα με 4 γατια! Αν δεν μπορω να τα φιλοξενησω απλα τα αφηνω εκει που βρισκονται (στο δρομο ή στον κηπο μου) κι απλα τα στειρωνω, τα αποπαρασιτωνω και τα ταιζω. Δεν υπαρχει χειροτερο για μενα απο το να παρουν γατακια στο σπιτι να τους μαθουν τη σπιτικη ζωη και να τα πεταξουν ξανα στο δρομο...
Κι ακομα χειροτερο ειναι να βαζουν αγγελιες με σχολια τυπου αν δεν υιοθετηθει θα αναγκαστω να το αφησω στο δρομο που μονο σκοπο εχουν να δημιουργησουν τυψεις σε ολους τους υπολοιπους που δε μπορουν και δε θελουν να παρουν αλλη γατα!
-
Mood :
Συμφωνω αν ειναι η μια γατα της γειτονιας. Αν ειναι ομως μια γατα που βρισκεις σε μια περιοχη,αρκετα μακρια? Δεν θα αναγκαστεις να την παρεις στο σπιτι εστω για λιγο? Αν δεν μπορεις με τιποτα να την υιοθετησεις,θα την αφησεις στη μοιρα της? Ή θα την παρεις σπιτι να την θεραπευσεις και ας την αφησεις ξανα εκει που τη βρικες ή στη δικη σου γειτονια?XIONIS έγραψε:Εγω παλι απορω που ΔΕΝ βλεπεις το κακο!!! Θα μπορουσαν να τα φροντισουν, αποπαρασιτωσουν, στειρωσουν και να τα αφηναν κατευθειαν εξω. Βρισκω τραγικο το να τους διχνουν πως ειναι η ζωη μεσα και μετα να τα ξαναπαρατανε στο δρομο!!! Καλυτερα να τα αφηναν εκει που ηταν απο την αρχη!!!
Εδω βασικα ισχυει οτι το λιγοτερο κακο ειναι προτιμοτερο. Αλλα γνωριζω ανθρωπους που οντως δεν μπορουν να παρεχουν φιλοξενεια(δεν το εχουν σαν δικιολογια) για πολυ καιρο κι ομως βοηθουν με αυτον τον τροπο και δεν ξερω...το θεωρω προτιμοτερο απο το να αφηναν στην τυχη τους αυτα τα ζωακια.
kounelaki- Mature Cat
-
Motto : Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ? Ο ΚΥΡΗΣ ΣΟΥ Μ'ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ!
Mood :
Συμφωνώ στην θεραπεία, στην στείρωση και στο να ταϊζουμε τα αδέσποτα της γειτονιάς. Όσο και να προσπαθήσουμε ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν αδέσποτα, και πόσα μπορεί να φιλοξενήσει κάποιος; Αν γιατρέψουμε ένα αδέσποτο και δεν μπορούμε να το πάμε στο μέρος του πίσω, καλό θα είναι να μάθει λίγο στην αυλή μας και σιγά σιγά την περιοχή μας.
Έχουμε σκεφτεί όμως πως θα αισθάνεται ένα ζώο μαθημένο στην ελευθερία όλη τη ζωή του, να το κλείσουμε σε ένα διαμέρισμα ;; ή σε ένα κλουβί για μήνες μέχρι να βρεθεί και ΑΝ βρεθεί οικογένεια;
Έχουμε σκεφτεί όμως πως θα αισθάνεται ένα ζώο μαθημένο στην ελευθερία όλη τη ζωή του, να το κλείσουμε σε ένα διαμέρισμα ;; ή σε ένα κλουβί για μήνες μέχρι να βρεθεί και ΑΝ βρεθεί οικογένεια;
arianna- Senior Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι !!!
Motto : όλα αλλάζουν ξαφνικά....
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2011
Mood :
Βασικα στο εξω ή στο μεσα εξαρταται καθαρα απο τη γατα. Εχω φιλοξενησει γατακια που ανοιγα πορτες και παραθυρα και δεν εβγαιναν καν στο μπαλκονι γιατι φοβοντουσαν τους θορυβους(ενω ζουσαν στο δρομο) και αλλα που εκαναν κακο χαμο για να βγουν εξω. Και καπως ετσι ειναι και οι γατες μου...ο Σηφης δεν θελει με τιποτα το εξω,φοβαται και το ποδοβολητο που θα ακουσει απο ανθρωπους και στρεσαρεται,ενώ τη Σελινα τη βγαζω εξω με σαμαρακι και τρελαινεται απο χαρα,ακομα κι αν περνανε νταλικες στο δρομο. Οποτε αναλογως τη γατα που μαζευεις κρινεις αν θα τη δοσεις για μεσα ή για εξω.arianna έγραψε:Συμφωνώ στην θεραπεία, στην στείρωση και στο να ταϊζουμε τα αδέσποτα της γειτονιάς. Όσο και να προσπαθήσουμε ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν αδέσποτα, και πόσα μπορεί να φιλοξενήσει κάποιος; Αν γιατρέψουμε ένα αδέσποτο και δεν μπορούμε να το πάμε στο μέρος του πίσω, καλό θα είναι να μάθει λίγο στην αυλή μας και σιγά σιγά την περιοχή μας.
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios