Συμβόλαια υιοθεσίας
+21
flokatoula
BokSurat
bailey
alexandrakicat
moukelis
natalouko
nosyparker
cyberkill
Chouzouris
eirini!
doremi
XIONIS
kounelaki
marianthia
SuperCatz
marinaki.gataki
Anatoli
NiaR
aporw
arianna
Smokys
25 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 6
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Συμβόλαια υιοθεσίας
Η πολύ συγουριά βλάπτει. Εγω ρώτησα αν δεν βρεθεί, τι γίνεται ?
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
dgriman έγραψε:Η πολύ συγουριά βλάπτει. Εγω ρώτησα αν δεν βρεθεί, τι γίνεται ?
Oταν αναλαμβανεις την φιλοξενια ενως ζωου παντα πρεπει να ξερεις οτι υπαρχει και ενα ενδεχομενο να σου μεινει!
Αυτο δεν ειναι ομως λογως να το δωσεις οπου και οπου για να μην σου μεινει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aporw στις Παρ Ιουν 17, 2011 3:16 pm, 1 φορά
Συμφωνω! μεχρι και γατια με καποια σοβαρη ανίατη νοσο (πχ ειτζ, λευχαιμια) θα βρει τον ανθρωπο του σε καποια στιγμηnatalouko έγραψε:Κάποια στιγμή όλα τα γατόνια βρίσκουν σπίτι!!!dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
bailey- Junior Cat
-
Τόπος : Πατρα-Λευκωσια
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/09/2009
Mood :
+10000aporw έγραψε:dgriman έγραψε:Η πολύ συγουριά βλάπτει. Εγω ρώτησα αν δεν βρεθεί, τι γίνεται ?
Oταν αναλαμβανεις την φιλοξενια ενως ζωο παντα πρεπει να ξερεις οτι υπαρχει και ενα ενδεχομενο να σου μεινει!
Αυτο δεν ειναι ομως λογως να το δωσεις οπου και οπου για να μην σου μεινει!
bailey- Junior Cat
-
Mood :
Η σιγουριά μου πηγάζει από τις εμπειρίες μου..dgriman έγραψε:Η πολύ συγουριά βλάπτει. Εγω ρώτησα αν δεν βρεθεί, τι γίνεται ?
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
από πόσα γατιά έχετε η καθε μία σας.... ?
-
Mood :
dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
φαντάζομαι ότι μια μέση λογική λέει ότι φιλοξενώντας ένα ζωάκι από το πουθενά,πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αργήσει να βρει σπίτι ή και να μην βρει σπίτι και ποτέ.σε αυτή την περίπτωση μένει στο σπίτι...
πόσο μάλλον αν το ζωάκι είναι ανάπηρο ή έχει άλλα προβλήματα...ή μηπως δεν πρέπει καν να ασχοληθεί κανεις με τέτοια αδέσποτα ζωα γιατι η πιθανοτητα να βρουν σπιτι είναι ελαχιστη στην Ελλάδα?
γνωμη μου,αν ξεκινα να σπιτωσει καποιος ενα γατι για να μπορεσει μετα να το ξεφορτωθει με την πρωτη ευκαιρια,καλυτερα να μην ασχοληθει,και να φροντισει τα δικα του κατοικιδια οσο μπορει καλυτερα.
cyberkill- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Σαν το Ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει...
Motto : be fuckin polite,is a good start...
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
cyberkill έγραψε:dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
φαντάζομαι ότι μια μέση λογική λέει ότι φιλοξενώντας ένα ζωάκι από το πουθενά,πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αργήσει να βρει σπίτι ή και να μην βρει σπίτι και ποτέ.σε αυτή την περίπτωση μένει στο σπίτι...
πόσο μάλλον αν το ζωάκι είναι ανάπηρο ή έχει άλλα προβλήματα...ή μηπως δεν πρέπει καν να ασχοληθεί κανεις με τέτοια αδέσποτα ζωα γιατι η πιθανοτητα να βρουν σπιτι είναι ελαχιστη στην Ελλάδα?
γνωμη μου,αν ξεκινα να σπιτωσει καποιος ενα γατι για να μπορεσει μετα να το ξεφορτωθει με την πρωτη ευκαιρια,καλυτερα να μην ασχοληθει,και να φροντισει τα δικα του κατοικιδια οσο μπορει καλυτερα.
+100000000000000
dgriman έγραψε:από πόσα γατιά έχετε η καθε μία σας.... ?
2 και ενα φιλοξενουμενο!
Εγώ έχω 5 και ένα φιλοξενούμενο.. Γιατί ρωτάς?
-
Mood :
2 μαζι μου + 6 στην Κυπρο..αλλα δεν καταλαβα τον λογο της ερωτησης..
bailey- Junior Cat
-
Mood :
για να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.
-
Mood :
Για να βγάλεις συμπέρασμα πρέπει να ξέρεις όλες τις λεπτομέριες.. αλλιώς θα είναι ελλειπές.dgriman έγραψε:για να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.
-
Mood :
έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό το κάνω...
δεν κρίνω τους ανθρώπους της φιλοζωικής τι να τα κάνουν τόσο πολλά γατάκια...
αλλά μια γάτα μέσα στο κλουβί δεν το αντέχω... δεν της ταιριάζει... το σκυλί το πας μια βόλτα την γάτα;;;;;;;
αλλά μια γάτα μέσα στο κλουβί δεν το αντέχω... δεν της ταιριάζει... το σκυλί το πας μια βόλτα την γάτα;;;;;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arianna στις Παρ Ιουν 17, 2011 3:37 pm, 1 φορά
arianna- Senior Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι !!!
Motto : όλα αλλάζουν ξαφνικά....
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2011
Mood :
flokatoula έγραψε:Είμαστε φακελωμένοι σε τράπεζες, κράτος, facebook, καταστήματα, ΠΑΝΤΟΥ και σας βλέπω να "στραβώνετε" άμα ζητάνε τα στοιχεία σας από φιλοζωικές.
σε αυτά που αναφέρεις (εκτός του facebook) είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις... και επίσης υποτίθεται ότι υπάρχει το απόρρητο και η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων (το οτι επειδή ειμαστε στην ελλαδα δεν υπάρχει είναι άλλο θέμα)... τις φιλοζωικές ή τον Χ ιδιώτη τον ελέγχει κανείς; που ξέρω εγώ τι μπορεί να κάνει με τον Αρ. Ταυτότητάς μου και το ονομά μου, και την διευθυνσή και κυρίως την υπογραφή μου???? επίσης για εμένα προσωπικά στοιχεία μου εκτός των κρατικών οργανισμών (εφορία, τράπεζα, δεκο, σχολείο κλπ.), δεν έχω δώσει ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανέναν... π΄ντα το πρόσεχα κ το προσέχω αυτό με τα στοιχεία μου, εδώ το κινητό μου ούτε οι τράπεζες δεν το έχουν... που δεν είναι και κάτι το σημαντικό στην τελική...
ΝΑΙ το να δώσω τα στοιχεία μου σε κάποιο φίλο μου γνωστό μου μετά από Χ περίοδο που γνωριζόμαστε θα το κάνω αν χρειαστεί, το να το δώσω σε έναν άγνωστο ΔΕ θα το ξανακάνω μια που πήρα την chiara από τη φιλοζωική αυτή μια που δε θα το ξανακάνω...
και natalouko και αυτοί που πήρα εγώ την γάτα, είχαν εθελοντές που ζώα σε σπίτια φιλοξενούσαν, αλλά όταν εγώ είπα στη κοπέλα γιατί να βρεθούμε σπίτι μου στο τηλέφωνο η απάντηση ήτανε γιατί πρέπει να δω το χώρο που θα μείνει το ζωάκι, λες και είμασταν κολητάρια από παλιά... τότε το σκέφτηκα κάπως κ το έκανα τότε δεν είχα κ πολύ εμπειρία από γατιά εντός σπιτιού πάντα τα είχαμε μεσα/εξω με τους δικούς μου όπως τα έχω κ τώρα... απλά πλέων δε θα το ξαναέκανα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BokSurat στις Παρ Ιουν 17, 2011 3:39 pm, 1 φορά
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Τα δικά μου συμπεράσματα τα βγάζω με όποιες πληροφορίες κρίνω εγώ ότι θέλω να έχω, ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει μόνος του. Και οι λεπτομέρειες, ποτέ δεν είναι αρκετές, ενίοτε δε, ουδέποτε αντικειμενικές, διότι ο κάθε ένας μας, έχει διαφορετικές εμπειρίες, και διαφορετικές οπτικές γωνίες που βλέπει τα πράγματα, καθώς δε όσο μεγαλώνεις, τόσο οι οπτικές γωνίες σου αμβλύνονται και η σκέψη γίνεται πιο σφαιρική.
-
Mood :
cyberkill έγραψε:dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
Σαφώς και δεν παίζει το "ξεφόρτωμα". Αυτό όμως που θα έπρεπε να προβληματίσει είναι τί εννοεί ο καθένας μας με το "ξεφόρτωμα". Διότι θεωρώ ότι η έννοιά του είναι εντελώς υποκειμενική. Π.χ. εγώ προτίμησα να δώσω ένα αδεσποτάκι μου που το είχα στον κήπο με κίνδυνο να σκοτωθεί από σκυλιά ή αυτοκίνητα σε μία κυρία που από την αρχή μου είπε πως δεν θέλει να τον στειρώσει, διότι θα κυκλοφορεί και έξω. Για κάποιους αυτό είναι ξεφόρτωμα...
Επίσης, σε σχέση με αυτό "αν ξεκινα να σπιτωσει καποιος ενα γατι για να μπορεσει μετα να το ξεφορτωθει με την πρωτη ευκαιρια,καλυτερα να μην ασχοληθει,και να φροντισει τα δικα του κατοικιδια οσο μπορει καλυτερα" υπάρχει και η αντίστροφη άποψη που λέει: ΜΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Το να μαζέψεις ενα ζώο και να το έχεις σε κλουβί, όπως κάνουν κάποιοι, δεν είναι ποιότητα ζωής. Καλύτερα άστο να ζήσει όσο ζήσει και να πεθάνει ελεύθερο.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
παντως το συμβολαιο υιοθεσιας ειναι δυσκολο πραγμα κ εγω ειχα δωσει ενα γατι ετσι κ δεν βρισκω ποτε τα κοριτσια για να δω τι κανει το γατι
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
arianna έγραψε:έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό τι κάνω...
να βρεις πχ ενα μωρο γατακι μονο του και να το παρεις για να το μεγαλωσεις και να το σωσεις οκ...
αλλά να μαντρώνεις οτι γατακι βλεπεις στο δρομο να το σωσεις... απο τι? απο ποιον? θα ειναι καλυτερα κλεισμενο στο διαμερισμα ενα ζωακι που εχει μαθει εξω? καποια θελουν αλλα παλι οχι ...
Και αυτος ο ελεγχος... να παω να δω το σπιτι του... δλδ τι? αν ειναι ασφαλες? Ενα ενηλικο ατομο θεωρω οτι ξερει πως το γατακι δεν πρεπει να πιει χλωρινη πχ, να εχει τα απορρυπαντικα καπου σε ντουλαπι, να μην το αφηνει στο μπαλκονι κλπ... θα του τα πω και θα του πω επισης οτι αν χρειαστεις συμβουλες παρε με ενα τηλ, οχι να τον ελεγχω ομως! Αν δε το ατομο εχει/ειχε και αλλο γατακι ...εεεε τοτε δεν το συζηταω....ξερει πολλα , περισσοτερα και απο μενα ισως αν ειναι και μεγαλυτερο μου !
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Chouzouris έγραψε:cyberkill έγραψε:dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
Σαφώς και δεν παίζει το "ξεφόρτωμα". Αυτό όμως που θα έπρεπε να προβληματίσει είναι τί εννοεί ο καθένας μας με το "ξεφόρτωμα". Διότι θεωρώ ότι η έννοιά του είναι εντελώς υποκειμενική. Π.χ. εγώ προτίμησα να δώσω ένα αδεσποτάκι μου που το είχα στον κήπο με κίνδυνο να σκοτωθεί από σκυλιά ή αυτοκίνητα σε μία κυρία που από την αρχή μου είπε πως δεν θέλει να τον στειρώσει, διότι θα κυκλοφορεί και έξω. Για κάποιους αυτό είναι ξεφόρτωμα...
Επίσης, σε σχέση με αυτό "αν ξεκινα να σπιτωσει καποιος ενα γατι για να μπορεσει μετα να το ξεφορτωθει με την πρωτη ευκαιρια,καλυτερα να μην ασχοληθει,και να φροντισει τα δικα του κατοικιδια οσο μπορει καλυτερα" υπάρχει και η αντίστροφη άποψη που λέει: ΜΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Το να μαζέψεις ενα ζώο και να το έχεις σε κλουβί, όπως κάνουν κάποιοι, δεν είναι ποιότητα ζωής. Καλύτερα άστο να ζήσει όσο ζήσει και να πεθάνει ελεύθερο.
+ 10000
Κυρια φιλοζωικης.... μαντρωνει οτι γατακι βρει με μανια να το σωσει, τα δε αγρια θεωρει οτι ειναι καλο να μενουν σε κλουβακι μεχρι να τα εξημερωσει και να ηρεμησουν ... ρε παμε καλα?????????????
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Τρέξτε να σωθείτε από τους "σωτήρες"!
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
NiaR έγραψε:Chouzouris έγραψε:cyberkill έγραψε:dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
+ 10000
Κυρια φιλοζωικης.... μαντρωνει οτι γατακι βρει με μανια να το σωσει, τα δε αγρια θεωρει οτι ειναι καλο να μενουν σε κλουβακι μεχρι να τα εξημερωσει και να ηρεμησουν ... ρε παμε καλα?????????????
Τα γατακια που μαζευει με "μανια" η φιλοζωικη καταφερνουν (αλλα γρηγοροτερα αλλα πιο αργα) να ζουν μια αξιοπρεπεστατη ζωη σε ενα σπιτι, με φαγητο, ασφαλεια, ιατρικη περιθαλψη και δεν καταληγουν γατομηχανες στους δρομους ή κατω απο τις ρόδες αυτοκινητων!!!
Καπως ετσι θα ηταν και τα γατια τον περισσοτερων απο εμας αν δεν τα ειχαμε υιοθετησει! Τι παραπανω εχουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ζωντανα απο εκεινα? εκεινα δεν δικαιουνται μια καλυτερη ζωη?? Μονο τα δικα μας εχουν προτεραιοτητα!
Αυτο ειναι το κακο με τους περισσοτερους απο εμας..Κοιταμε τα δικα μας ζωακια και ξεχναμε οτι υπαρχουνε και αλλα οχι τοσο τυχερα οσο τα δικα μας!
Μάλλον δεν έχεις επισκεφτεί φιλοζωϊκή ποτέ...... για να δεις πόσες ψυχές "σαπίζουν" στα κλουβιά.
Μία φορά πήγα σε "καταφύγιο". Δεν θέλω να ξαναπάω.
Μία φορά πήγα σε "καταφύγιο". Δεν θέλω να ξαναπάω.
-
Mood :
παντως αν μια "τρελλη" δεν μαζευε την Μπειλυ 2 χρονων αδεσποτη και οχι μαθημενη σε σπιτι απο τον δρομο, να την φιλοξενησει, να την στειρωσει και να την παρω τελικα εγω μαλλον δεν θα ζουσε τωρα...
bailey- Junior Cat
-
Mood :
arianna έγραψε:έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό το κάνω...
Ωραία η περιγραφή σου, λίγο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μου κάνει όλο αυτό !!! Από πότε η φυλακή είναι καλύτερη από την ελεύθερη ζωή ????? (γενικό ερώτημα)
Οι γάτες ονομάζονται ζώα συντροφιάς, ποιος σε ποιόν κάνει συντροφιά ??? εκμετάλλευση ενός ζώου είναι αυτό, και ικανοποίηση των δικών μας αναγκών είναι, και όχι των ζώων.
Τα ζώα και να προφυλαχθούν ξέρουν, και να επιβιώσουν ξέρουν.. και αν πεθαίνουν κάποια από αυτοκίνητα, μέρος του κύκλου της ζωής είναι αυτό, από την ώρα που κάτι γεννιέται αυτόματος είναι και ετοιμοθάνατο, έτσι είναι η ζωή, και αυτό δεν αλλάζει.
Επίσης στατιστικές έχουν δείξει, ότι κύρια αιτία θανάτου ενός ζώου που ζει σε διαμέρισμα είναι η πτώση... γιατί άραγε ??? ,
Αν πάλι κάποιοι θεωρούν ότι φταίνε τα αυτοκίνητα, τότε να κάνουν ψυχολογικό έλεγχο σε όσους είναι να πάρουν αυτοκίνητο, διότι δεν ξέρεις αν είναι ικανός να οδηγήσει....
-
Mood :
dgriman έγραψε:arianna έγραψε:έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό το κάνω...
Ωραία η περιγραφή σου, λίγο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μου κάνει όλο αυτό !!! Από πότε η φυλακή είναι καλύτερη από την ελεύθερη ζωή ????? (γενικό ερώτημα)
Οι γάτες ονομάζονται ζώα συντροφιάς, ποιος σε ποιόν κάνει συντροφιά ??? εκμετάλλευση ενός ζώου είναι αυτό, και ικανοποίηση των δικών μας αναγκών είναι, και όχι των ζώων.
Τα ζώα και να προφυλαχθούν ξέρουν, και να επιβιώσουν ξέρουν.. και αν πεθαίνουν κάποια από αυτοκίνητα, μέρος του κύκλου της ζωής είναι αυτό, από την ώρα που κάτι γεννιέται αυτόματος είναι και ετοιμοθάνατο, έτσι είναι η ζωή, και αυτό δεν αλλάζει.
Επίσης στατιστικές έχουν δείξει, ότι κύρια αιτία θανάτου ενός ζώου που ζει σε διαμέρισμα είναι η πτώση... γιατί άραγε ??? ,
Αν πάλι κάποιοι θεωρούν ότι φταίνε τα αυτοκίνητα, τότε να κάνουν ψυχολογικό έλεγχο σε όσους είναι να πάρουν αυτοκίνητο, διότι δεν ξέρεις αν είναι ικανός να οδηγήσει....
Γιατι το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων που εχουν κατοικιδια δεν γνωριζουν για την στειρωση!!! 99% ζωο που θα παει να πηδηξει απο μπαλκονι ειναι γιατι θελει να ζευγαρωσει!
Ελπιζω να σε καλυψα!
dgriman έγραψε:arianna έγραψε:έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό το κάνω...
εγω σκεφτομαι να μην κυκλοφορω εξω.... και αν με πατησει αμαξι?
τις ιδιες πιθανοτητες εχω και εγω.....
-
Mood :
dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
Χωρίς να θέλω για την ώρα (μιας και ακόμα το ψάχνω το θέμα και δεν έχω καταλήξει ,με βεβαιότητα) να τοποθετηθώ θετικά ή αρνητικά σχετικά με το συμβόλαιο υιοθεσίας, σου απαντάω Δημήτρη πως αυτά που διαβάζω πολύ συχνά σε αγγελίες υιοθεσίας είναι του τύπου: "παρακαλώ να βρεθεί σπίτι γιατί το Χ ζωάκι θα ξαναβρεθεί στο δρόμο..." Ναι, το βλέπω καθημερινα. Επίσης να σας πω πως με αυτό που διαφωνώ σίγουρα είναι με τον τρόπο ορισμένων στις αγγελίες. Με κάνουν και νιώθω πως με στήνουν στον τοίχο. Αισθάνομαι άβολα. Επίσης και κάποια σχόλια στις αναρτήσεις αγγελιών από γνωστούς αυτών που βάζουν τις αγγελίες του τύπου "να τους περάσεις από κόσκινο πριν το δώσεις..." με κάνουν επίσης και νιώθω πολύ άβολα.
Κατανοώ απόλυτα τους λόγους ύπαρξης των συμβολαίων υιοθεσίας. Κι εγώ αν έδινα ένα ζωάκι, σίγουρα θα ήθελα να παει στα καλύτερα χέρια. Όμως όλα θέλουν τρόπο, μέτρο και λογική. Κι εμένα ο τρόπος πολλών αγγελιών που διαβάζω, αντί να με κάνουν να σκεφτώ θετικά, με αποτρέπουν από το να κάνω προσεγγιστική κίνηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚουκουΒάγια στις Παρ Ιουν 17, 2011 4:00 pm, 1 φορά
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
arianna έγραψε:έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό το κάνω...
Ο λόγος που υιοθέτησα τον Ορφέα χωρίς να τον έχω δει καλά καλά ήταν η περιγραφη της κοπέλας που το προωθούσε ,δηλ. ότι ήταν στο κλουβάκι κτηνιατρίου 3 μήνες.Ήταν να πάρω ένα άλλο γατάκι που έδινε μια άλλη κοπέλα , θηλυκό μικρούλι πανέμορφο που το είχε στο σπίτι της. Διχάστηκα ποιό να πάρω, γιατί βλέποντας σε φωτό το μικρό που ήταν κουκλί και μιλώντας με την κοπέλα το ήθελα πολύ. Απ' την άλλη δεν άντεχα να νιώθω το άλλο κλεισμένο στο κλουβάκι του. Εννοείται ότι δεν το μετάνοιωσα λεπτό,γιατί αποδείχτηκε ένα εξαιρετικό πλάσμα διψασμένο για αγάπη άν και φοβικό.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
aporw έγραψε:NiaR έγραψε:Chouzouris έγραψε:cyberkill έγραψε:dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
+ 10000
Τα γατακια που μαζευει με "μανια" η φιλοζωικη καταφερνουν (αλλα γρηγοροτερα αλλα πιο αργα) να ζουν μια αξιοπρεπεστατη ζωη σε ενα σπιτι, με φαγητο, ασφαλεια, ιατρικη περιθαλψη και δεν καταληγουν γατομηχανες στους δρομους ή κατω απο τις ρόδες αυτοκινητων!!!
Καπως ετσι θα ηταν και τα γατια τον περισσοτερων απο εμας αν δεν τα ειχαμε υιοθετησει! Τι παραπανω εχουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ζωντανα απο εκεινα? εκεινα δεν δικαιουνται μια καλυτερη ζωη?? Μονο τα δικα μας εχουν προτεραιοτητα!
Αυτο ειναι το κακο με τους περισσοτερους απο εμας..Κοιταμε τα δικα μας ζωακια και ξεχναμε οτι υπαρχουνε και αλλα οχι τοσο τυχερα οσο τα δικα μας!
Επίσης Σιμώνη ουδείς είπε να φροντίσεις μόνο τα δικά σου. Αυτό που λέμε είναι ότι η διακατοχή από το "σύνδρομο του σωτήρα" σε όλες τις μορφές του αντί να κάνει καλό, τελικά κάνει κακό. Προσωπικά έφτασα να έχω 6 γάτες όχι επειδή το ήθελα, αλλά επειδή δεν μπόρεσα να τις δώσω για υιοθεσία, αφού τις βρηκα. Και επειδή το να αποκτήσω 7η γάτα σώζοντας ένα αδέσποτο θα αντιστοιχεί με "θυσία" για τα ήδη υπάρχονται 6 γατιά μου, αφού αυτά θα καταλήξουν να ζουν σε ένα υπερφορτωμένο με γάτες σπίτι, έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ πλέον να φιλοξενήσω πια ζώο. Αν μου πέσει στο δρόμο μου θα το βοηθήσω, θα το βάλω στον κήπο, θα το φροντίσω.... όμως μέχρι εκεί. Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν και όρια.... Διαφορετικά καταλήγουμε να κάνουμε κακό αντί για καλό.
-
Mood :
aporw έγραψε:dgriman έγραψε:arianna έγραψε:έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό το κάνω...
Γιατι το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων που εχουν κατοικιδια δεν γνωριζουν για την στειρωση!!! 99% ζωο που θα παει να πηδηξει απο μπαλκονι ειναι γιατι θελει να ζευγαρωσει!
Ελπιζω να σε καλυψα!
Φυσικά και δεν με κάλυψες, διότι αυτό είναι απλός μύθος, τα ζώα πέφτουν προσπαθώντας να κυνηγήσουν ενα πουλί που πεταξε κοντά στο μπαλκόνι. Τα περισότερα που πέφτουν είναι στειρωμένα.
-
Mood :
ΚουκουΒάγια έγραψε:dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
Χωρίς να θέλω για την ώρα (μιας και ακόμα το ψάχνω το θέμα και δεν έχω καταλήξει ,με βεβαιότητα) να τοποθετηθώ θετικά ή αρνητικά σχετικά με το συμβόλαιο υιοθεσίας, σου απαντάω Δημήτρη πως αυτά που διαβάζω πολύ συχνά σε αγγελίες υιοθεσίας είναι του τύπου: "παρακαλώ να βρεθεί σπίτι γιατί το Χ ζωάκι θα ξαναβρεθεί στο δρόμο..." Ναι, το βλέπω καθημερινα. Επίσης να σας πω πως με αυτό που διαφωνώ σίγουρα είναι με τον τρόπο ορισμένων στις αγγελίες. Με κάνουν και νιώθω πως με στήνουν στον τοίχο. Αισθάνομαι άβολα. Επίσης και κάποια σχόλια στις αναρτήσεις αγγελιών από γνωστούς αυτών που βάζουν τις αγγελίες του τύπου "να τους περάσεις από κόσκινο πριν το δώσεις..." με κάνουν επίσης και νιώθω πολύ άβολα.
Κατανοώ απόλυτα τους λόγους ύπαρξης των συμβολαίων υιοθεσίας. Κι εγώ αν έδινα ένα ζωάκι, σίγουρα θα ήθελα να παει στα καλύτερα χέρια. Όμως όλα θέλουν τρόπο, μέτρο και λογική. Κι εμένα ο τρόπος πολλών αγγελιών που διαβάζω, αντί να με κάνουν να σκεφτώ θετικά, με αποτρέπουν από το να κάνω προσεγγιστική κίνηση.
+ 100000000
Συνηθως τετοια αγγελια δεν την βλεπω παρακατω...το θεωρω εκβιασμο. Αν δεν μπορουσες να το κρατησεις ας μην το μαζευες....
-
Mood :
NiaR έγραψε:dgriman έγραψε:arianna έγραψε:έχω δει γατάκια σε φιλοζωική που περιμένουν για υιοθεσία 2+ μήνες, από μωρά ως μεγάλες γάτες και είναι όλες τις μέρες κλεισμένα στα κλουβάκια τους.... τα λυπόμουν τόσο πολύ και πήγαινα τακτικά να τα βγάλω έξω βόλτα. Αγκαλίτσα βέβαια και τα καημένα χουρχούριζαν συνεχώς, χαζεύοντας περίεργα την φύση.... δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου.... μια κυρία μου είπε: μη τα βγάζεις βόλτα γιατί μετά κλαίνε... της απάντησα και μέσα στα κλουβάκια κλαίνε γιαυτό το κάνω...
εγω σκεφτομαι να μην κυκλοφορω εξω.... και αν με πατησει αμαξι?
τις ιδιες πιθανοτητες εχω και εγω.....
Θεωρω οτι ο ανθρωπος εχει μεγαλυτερη νοημοσυνη απο μια γατα!
Επισης Νανσυ εσυ τα δικα σου γατια τα αφηνεις να πηγαινουνε βολτα στη γειτονια?
ΚουκουΒάγια έγραψε:dgriman έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Αν δεν βρείτε να δώσετε το ζωντάνο που περιμαζέψατε από το δρόμο, το χωράφι, το πάρκο, από όπου τέλος πάντων. Τι το κάνετε ????
+1000
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Καλά συμπεράσματα λοιπόν.dgriman έγραψε:Τα δικά μου συμπεράσματα τα βγάζω με όποιες πληροφορίες κρίνω εγώ ότι θέλω να έχω, ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει μόνος του. Και οι λεπτομέρειες, ποτέ δεν είναι αρκετές, ενίοτε δε, ουδέποτε αντικειμενικές, διότι ο κάθε ένας μας, έχει διαφορετικές εμπειρίες, και διαφορετικές οπτικές γωνίες που βλέπει τα πράγματα, καθώς δε όσο μεγαλώνεις, τόσο οι οπτικές γωνίες σου αμβλύνονται και η σκέψη γίνεται πιο σφαιρική.
-
Mood :
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ.
» Αναστροφή υιοθεσίας.
» Η καταρα μιας υιοθεσιας...
» αποψεις περι υιοθεσιας
» Επείγουσα περίπτωση υιοθεσίας τυφλής γατούλας!!!
» Αναστροφή υιοθεσίας.
» Η καταρα μιας υιοθεσιας...
» αποψεις περι υιοθεσιας
» Επείγουσα περίπτωση υιοθεσίας τυφλής γατούλας!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τρι Σεπ 03, 2024 9:22 pm από xnoudoto_teras
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
Πεμ Αυγ 24, 2023 9:09 pm από belezza