Σιαμέζα στο δρόμο, με πρόβλημα υγείας!
+15
Anatoli
Φωτεινή
arianna
nosyparker
ΜΙΛΛΕΝΙΑ
LAROGATA
tsili
Πούπσυ
enoplos
Chouzouris
Τζούλι το Κατσούλι
Kikiriki
natalouko
Fotoula
Louiza
19 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σιαμέζα στο δρόμο, με πρόβλημα υγείας!
Χθες με ειδοποίησε μια γειτόνισσα ότι μια γατούλα έχει χωθεί στο υπόγειο παράθυρο της πολυκατοικίας μας. Πήγα να την δω και βρήκα μια κατατρομαγμένη Σιαμέζα, ενήλικη, που δεν κουνιόταν καθόλου από το φόβο της. Την πήγα στον γιατρό της γειτονιάς γιατί νόμιζα ότι είναι χτυπημένη αλλά τελικά το μόνο που ΄΄εχει είναι ένας όγκος στην κοιλιά που βγάζει και λίγα υγρά. Την έβαλα στο μπαλκόνι μου και τύπωσα αφισάκια να βάλω στη γειτονιά στην περίπτωση που την ψάχνει αυτός που την έχασε, γιατί σίγουρα έχει φύγει από σπίτι. Φοβάμαι μήπως δεν "χάθηκε" αλλά την παράτησαν λόγω του προβλήματος υγείας. Είανι υπερβολικά καλή και δειλή, προφανώς έχει πάθειο σοκ που έφυγε από το σπίτι της. Τι να κάνω αν δεν εμφανιστεί κανείς; Ο γιατρός είπε ότι ευτυχώς ο όγκος είναι τελείως έξω από το σώμα και λογικά θα βγαίνει εύκολα αλλά δεν έχω λεφτά να πληρώσω άλλη γατοεγχείρηση και δεν μπορώ ν την κρατήσω για πολύ ακόμα.
Αυτή είναι μια από τις λίγες φωτογραφίες που κατάφερα να βγάλω γιατί πάει και χώνεται σε γωνίες από τον φόβο της.
Φαντάζομαι ότι αν δεν είχε τον όγκο θα έβρισκε σπίτι, αφού είναι ράτσας. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Αυτή είναι μια από τις λίγες φωτογραφίες που κατάφερα να βγάλω γιατί πάει και χώνεται σε γωνίες από τον φόβο της.
Φαντάζομαι ότι αν δεν είχε τον όγκο θα έβρισκε σπίτι, αφού είναι ράτσας. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τετ Σεπ 21, 2011 4:51 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση φωτογραφίας)
Louiza- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2010
Mood :
Απ: Σιαμέζα στο δρόμο, με πρόβλημα υγείας!
Τι είπε ο γιατρός ότι είναι αυτός ο όγκος; Και ποιο κόστος σου έδωσε για την εγχείριση;
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
+1Fotoula έγραψε:Τι είπε ο γιατρός ότι είναι αυτός ο όγκος; Και ποιο κόστος σου έδωσε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τετ Σεπ 21, 2011 6:01 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση παράθεσης)
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Δεν της έκανε εξετάσεις για να ξέρει τι είναι, απλά την είδε, έπιασε τον όγκο, τον καθάρισε με ένα σπρέι και την ψέκασε με ένα ασημί πράγμα (!) που μάλλον είναι αντισηπτικό, και δεν μου πήρε λεφτά. Αν δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης της γάτας θα την ξαναπάω για να μου πει τι χρειάζεται. Φαντάζομαι ότι η εγχείριση θα κοστίζει περί τα 100-150 ευρώ;
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Ξέχασα να πω ότι ο γιατρός μου έδωσε και μια συνταγή για Brasan και μου είπε να της δίνω ένα την ημέρα για μια εβδομάδα για να δούμε αν θα υποχωρήσει ο όγκος λίγο.
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Καλό θα ήταν να μάθαινες από το γιατρό σου τι ακριβώς συμβαίνει στη γάτα και το κόστος της θεραπείας της.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Μήπως είναι όγκος στα στηθάκια;;;;
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Όχι, δεν μοιάζει να είναι από το στήθος, είναι ας πούμε στον αφαλό της ένα πράγμα σε μέγεθος κορόμηλου που είναι τελείως έξω από το σώμα της, ενώνεται μόνο με λίγο δέρμα και είναι κόκκινο. Μου είπε ο γιατρός ότι είναι όγκος και πρέπει να βγει, το αν είναι κακοήθης ή καλοήθης φαντάζομαι ότι δεν μπορέι αν το πει χωρίς να κάνει εξετάσεις που κοστίζουν και εγώ δεν έχω να δώσω αυτή τη στιγμή.
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Καταρχάς, τύπωσε αφισούλες παντού στην περιοχή, γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποιος να το έχασε το πλασματάκι και να το ψάχνει! Όσο πιο γρήγορα βρεθεί ο γατογονιός (με την ελπίδα πάντα να την αναζητά...),τόσο το καλύτερο για όλους σας. Αν περάσει καιρός και δεν μπορείς να την κρατήσεις περισσότερο (και καλό είναι να προλάβεις αυτό που μπορεί να έχει και να μην εξαπλωθεί), βάλε μία αγγελία για φιλοξενία (και ίσως για υιοθεσία). Επίσης είναι πολύ σημαντικό να ρωτήσεις για το κόστος της επέμβασης το γιατρό γιατί μπορεί να μην αποδειχτεί μεγάλο, ειδικά αφού είναι εξωτερικό το ογκίδιο. Τέλος, μπορείς να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη για να συγκρίσεις και τιμές. Πάντως, φαίνεται πάρα πολύ όμορφη η γατούλα, μακάρι να συνέλθει γρήγορα από αυτή την περιπέτεια!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Μέχρι στιγμής δεν έχει τηλεφωνήσει κανείς για την γατούλα, παρόλο που έβαλα αφισάκια στην περιοχή. Φοβάμαι ότι την πέταξαν έξω από το σπίτι της λόγω του όγκου. Για το κόστος της επέμβασης ρώτησα μια γνωστή μου που πρόσφατα εγχείρησε τη γάτα της για όγκο σε έναν άλλο γιαρτό και μου είπε ότι έδωσε 80 ευρώ. Εγώ δεν έχω να τα δώσω αυτή τη στιγμή, ούτε μπορώ να την κρατήσω πολύ ακόμα στο μπαλκόνι. Τι να κάνω; Δεν νομίζω να την πάρει κανείς στην κατάσταση που είναι...
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Ρώτησε καλύτερα τον γιατρό που την είδε πόσο θα πάρει και τι μπορεί να είναι αυτό το ογκίδιο και βλέπουμε.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Το να βάλεις αγγελία για υιοθεσία/φιλοξενεία θα είναι μια καλή λύση! Δεν είναι απίθανο κάποιος να προθυμοποιηθεί να βοηθήσει, ειδικά αφού είναι και ράτσας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να την πάρουν. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορείς να προσπαθήσεις να μαζέψεις σιγά σιγά τα χρήματα ελπίζοντας ότι θα προλάβεις το κακό, γιατί είναι κρίμα το ζωάκι να έχει κάτι ιάσιμο και να μη γίνει τίποτα.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Ρώτα πόσο στοιχίζει η επέμβαση και ενημέρωσέ μας.
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Ρώτησα τον γιατρό που την πήγα και μου είπε "από 100 ευρώ αλλά το κόστος μπορεί να αυξηθεί αν είναι χρονοβόρα η επέμβαση (!)" και μου εξήγησε ότι αν ο όγκος συνδέεται με πολλά αγγεία στο σώμα μπορεί να πάρει και 3 ώρες και το κόστος θα αυξηθεί. Αύριο θα ρωτήσω και τον δικό μου γιατρό που σήμερα είναι κλειστός. Και όπως είπα, μια γνωστή μου έκανε παρόμοια επέμβαση στη γάτα της, σε άλλον γιατρό, με 80 ευρώ.
Κατά τα άλλα έχω γεμίσει την γειτονιά με αφίσες, έβαλα και αγγελία στο facebook και σε διάφορα site αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Το καλό είναι ότι βρήκα τρόπο να την κάνω να παίρνει το χάπι της, το κάνω σκόνη και το βάζω στο φαγητό, για να δούμε τι θα γίνει... Επίσης έχει ξεθαρέψει, δεν χώνεται σε γωνιές όλη την ώρα, τώρα με υποδέχεται κάθε πρωί με νιαουρητά για να την ταΐσω! Ελπίζω να βρει σύντομα ένα σπίτι η καημένη, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος την πέταξε στο δρόμο επειδή αρώστησε!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, Chouzouri!
Κατά τα άλλα έχω γεμίσει την γειτονιά με αφίσες, έβαλα και αγγελία στο facebook και σε διάφορα site αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Το καλό είναι ότι βρήκα τρόπο να την κάνω να παίρνει το χάπι της, το κάνω σκόνη και το βάζω στο φαγητό, για να δούμε τι θα γίνει... Επίσης έχει ξεθαρέψει, δεν χώνεται σε γωνιές όλη την ώρα, τώρα με υποδέχεται κάθε πρωί με νιαουρητά για να την ταΐσω! Ελπίζω να βρει σύντομα ένα σπίτι η καημένη, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος την πέταξε στο δρόμο επειδή αρώστησε!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, Chouzouri!
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Ωραία, να το δούμε!
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Έκλεισα ραντεβού την Πέμπτη με τον γιατρό που πηγαίνω και τα δικά μου, (είναι στο Φάληρο γιαυτό δεν την είχα πάει μέχρι τώρα) για να την δει και να μου πει ένα κόστος. Θα σας ενημερώσω...
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Λοιπόν, μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό, ο οποίος την εξέτασε για να δει αν μπορεί να εγχειριστεί ο όγκος της. Είπε ότι η γατούλα είναι μεγάλη, τουλάχιστον 8 χρονών, και μπορεί να έχει και άλλα προβλήματα υγείας, οπότε της πήρε αίμα και ούρα και θα κάνει κάποιες εξετάσεις για να δει αν μπορεί να γίνει η επέμβαση. Αν μπορεί να την κάνει, το κόστος θα είναι 150 ευρώ μαζί με τις εξετάσεις (100 ευρώ η επέμβαση και 50 οι εξετάσεις). Απάντηση από το εργαστήριο θα έχουμε το Σάββατο ή την Δευτέρα.
Το εκνευριστικό είναι ότι φάνηκε η γατούλα να είναι λίγο ξυρισμένη κοντά στον όγκο, που σημαίνει ότι ο πρώην "ϊδιοκτήτης" μάλλον την πήγε στον γιατρό, έμαθε τα μαντάτα και μετά την παράτησε...
Επίσης μάλλον άδικα της έδινα το brasan τόσες μέρες...
Το εκνευριστικό είναι ότι φάνηκε η γατούλα να είναι λίγο ξυρισμένη κοντά στον όγκο, που σημαίνει ότι ο πρώην "ϊδιοκτήτης" μάλλον την πήγε στον γιατρό, έμαθε τα μαντάτα και μετά την παράτησε...
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Louiza έγραψε:Το εκνευριστικό είναι ότι φάνηκε η γατούλα να είναι λίγο ξυρισμένη κοντά στον όγκο, που σημαίνει ότι ο πρώην "ϊδιοκτήτης" μάλλον την πήγε στον γιατρό, έμαθε τα μαντάτα και μετά την παράτησε...
τι να πουμε οτι και να πουμε θα ειναι λιγο
ας περιμενουμε να δουμε τι θα μας πεις απο τον γιατρο οταν βγουν οι εξετασεις και πιστευω οτι θα πανε ολα καλα και θα βοηθησουμε ολοι.
enoplos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : ΒΟΙΩΤΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 τον JUINOR
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΟΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΟΥ.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/09/2011
Mood :
όλα θα πάνε καλά και ναι, θα βοηθήσουμε!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κάποιος ή κάποια ή κάποιοι συμβιώναν με αυτο το πλάσμα επί μία οκταετία και όταν εμφανίστηκε πρόβλημα το παράτησαν???????? το λιγότερο που έχω να πω
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Θα βοηθήσουμε
-
Mood :
θα κάνουμε ότι μπορούμε ,μα τι άνθρωποι υπάρχουν,ρε γμτ ακόμη και αν δεν είχε την οικονομικη δυνατοτητα ,αν το έψαχνε λιγο σιγουρα θα εβρισκε ανθρωπους που θα ήθελαν να βοηθήσουν
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Με συγκινείτε!
Τι να πω, δεν μπορώ να φανταστώ τι άνθρωπος θα το έκανε αυτό... Να την πετάξει στο δρόμο... Οι άνθρωποι δεν σταματούν να με εκπλήσουν, δυσάρεστα, αλλά και κάποιες φορές ευχάριστα...
Τι να πω, δεν μπορώ να φανταστώ τι άνθρωπος θα το έκανε αυτό... Να την πετάξει στο δρόμο... Οι άνθρωποι δεν σταματούν να με εκπλήσουν, δυσάρεστα, αλλά και κάποιες φορές ευχάριστα...
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Louiza έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Με συγκινείτε!
να σε καλα περιμενουμε νεα για το γατακι,ποτε με το καλο θα βγουν οι εξετασεις?
-
Mood :
Οι εξετάσεις βγήκαν χθες και ήταν καλές! Αυτό σημαίνει ότι η γατούλα μπορεί να κάνει την επέμβαση. Κλείσαμε ραντεβού για την Τρίτη 18/10 και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά... Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη όλων σας!
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Louiza έγραψε:Οι εξετάσεις βγήκαν χθες και ήταν καλές! Αυτό σημαίνει ότι η γατούλα μπορεί να κάνει την επέμβαση. Κλείσαμε ραντεβού για την Τρίτη 18/10 και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά... Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη όλων σας!
πολη καλα νεα μπραβο αντε θα γινει καλα το γατακι,και οτι θελεις μας λες.
-
Mood :
+1enoplos έγραψε:Louiza έγραψε:Οι εξετάσεις βγήκαν χθες και ήταν καλές! Αυτό σημαίνει ότι η γατούλα μπορεί να κάνει την επέμβαση. Κλείσαμε ραντεβού για την Τρίτη 18/10 και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά... Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη όλων σας!
πολη καλα νεα μπραβο αντε θα γινει καλα το γατακι,και οτι θελεις μας λες.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Οκ, ενημέρωσέ μας για το κόστος!
-
Mood :
τι εγινε εχουμε κανα νεο?πως πηγε η συναντηση με το γιατρο?περιμενουμε νεα να μας πεις.
-
Mood :
Αλήθεια, σήμερα δεν ήταν η επέμβαση; Τι έγινε τελικά;
ΜΙΛΛΕΝΙΑ- Junior Cat
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2011
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Συγνώμη που άργησα να γράψω αλλά τώρα γύρισα σπίτι... Η επέμβαση έγινε σήμερα και ήταν επιτυχής! Ο γιατρός έβγαλε έναν τεράστιο όγκο από την γατούλα, η οποία τώρα αναρρώνει. Το κόστος της επέμβασης ήταν 150 ευρώ. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!!!
Μακάρι να της βρω κι ένα σπιτάκι, η γατούλα αυτή αξίζει μια αξιοπρεπή ζωή. Προς το παρόν την έχω στο μπαλκόνι, σε ένα κουτί με ζεστά ρουχαλάκια. Η μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή (εκτός από τις μέρες που κάνει ψοφόκρυο) αλλά δεν θέλει να μπει μέσα, μάλλον της την σπάνε τα άλλα γατιά και θέλει την ησυχία της. Τώρα είναι ακόμα λίγο σοκαρισμένη, δεν έχει φάει τίποτα ακόμα, αλλά όταν την χαιδεύω γουργουρίζει, καλό σημάδι... Περισσότερα θα σας πω αύριο, να δούμε πως θα πάει η ανάρρωση... Και πάλι σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Μακάρι να της βρω κι ένα σπιτάκι, η γατούλα αυτή αξίζει μια αξιοπρεπή ζωή. Προς το παρόν την έχω στο μπαλκόνι, σε ένα κουτί με ζεστά ρουχαλάκια. Η μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή (εκτός από τις μέρες που κάνει ψοφόκρυο) αλλά δεν θέλει να μπει μέσα, μάλλον της την σπάνε τα άλλα γατιά και θέλει την ησυχία της. Τώρα είναι ακόμα λίγο σοκαρισμένη, δεν έχει φάει τίποτα ακόμα, αλλά όταν την χαιδεύω γουργουρίζει, καλό σημάδι... Περισσότερα θα σας πω αύριο, να δούμε πως θα πάει η ανάρρωση... Και πάλι σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Louiza- Junior Cat
-
Mood :
Καλή ανάρρωση.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
καλή αναρρωση
arianna- Senior Cat
-
Τόπος : αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι !!!
Motto : όλα αλλάζουν ξαφνικά....
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2011
Mood :
Πολύ καλή εξέλιξη, περαστικά στη γατούλα! Όταν είσαι έτοιμη φτιάξε και μια αγγελία, ίσως επειδή είναι ράτσας, αν και μεγάλη σε ηλικία, πιστεύω θα βρει σπιτάκι.
ΜΙΛΛΕΝΙΑ- Junior Cat
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2011
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Πρόβλημα υγείας με αδεσποτο.
» αδέσποτα μωράκια και πρόβλημα υγείας
» Χαρίζονται 2 γατούληδες λόγω προβλήματος υγείας
» Σιαμεζα καλλονη αναζητα οικογενεια!!!!
» Αδέσποτο τυφλό στο δρόμο.
» αδέσποτα μωράκια και πρόβλημα υγείας
» Χαρίζονται 2 γατούληδες λόγω προβλήματος υγείας
» Σιαμεζα καλλονη αναζητα οικογενεια!!!!
» Αδέσποτο τυφλό στο δρόμο.
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios