Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)
+24
m.kat
marina289
houlieta
ladycat
melinakef
Chouzouris
Fotoula
FROGK
ΚουκουΒάγια
alexandrakicat
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
tsili
loulou
BokSurat
doremi
marea
Anatoli
tzelacat
natalouko
SuperCatz
funambolo
alex..niaou
LAROGATA
ralou
28 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 12
Σελίδα 6 από 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Απ: Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)
να πας να διαβάσειςChouzouris έγραψε:BokSurat έγραψε:γιου αρ σεκοντ..... την έχω ήδη ρωτήσει στο θέμα της αδιάβαστηChouzouris έγραψε:Αγαπητή Αθηνά θα σε δούμε στην πίτα μας?
Και τί απάντησε?
.
.
.
.
.
[κουκούλα mode on] Αν τα καταφέρει να μη δουλεύει, ναι [κουκούλα mode off]
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Έχω βάρδια την Κυριακή
Θα κάνω μια προσπάθεια να χώσω κάποιον άλλον στη θέση μου, και αν το επιτύχω, θα έρθω!!!
Θα κάνω μια προσπάθεια να χώσω κάποιον άλλον στη θέση μου, και αν το επιτύχω, θα έρθω!!!
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ω γλυκιά μου Εσμεδάλβα!!!!!SuperCatz έγραψε:Χωσε Armando!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
SuperCatz έγραψε:Χωσε Armando!
Kαι η Ηose Quervo δεν είναι κακή ιδέα..
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Παρακαλω να με συγχωρήσετε που δεν τονιζω τις φρασεις που λέει κάθε μέλος με το χρωμα που εχετε συνηθίσει. Πρωτον ειναι πολυ δυσκολη η μορφοποιηση του κειμένου με χρώματα και δευτερον τα μέλη πληθαίνουν και δεν μας φτανουν πια τα χρωματα.
Εκτος της Ηλέκτρας βεβαια που απαίτησε να φαίνονται τα λογια της με το γνωστο λουλακί. Ειναι βασιλικο χρωμα λέει και δεν το καταλαβα αυτο καλα αλλά... στο τέλος λύθηκε απορία μου!
Εκ της Γραμματείας.
Πανικος! Πανικος σας λέω!!!
Μεσα στο σαλονι μου γινεται ενας χαμός, απο την μια οι γατες συνεδριάζουν, απο την άλλη η Ηλέκτρα έχει τα νευρα της και τους τσιτωνει όλους, απο την... τριτη, ενας σωρός απο διαφορα αξεσουαρ, με διακριτικα του Κλαμπ ειναι σωριασμένα μέσα στα σακουλάκια τους, με την υπογραφη μεγάλου σχεδιαστη σε κομψες ετικέττες και περιμένουν να έρθει η ωρα να μοιραστουν στα παλια και τα νεα μέλη.
Τσιλι, Πιπης, Γκιζμο, και Ηλέκτρα ειναι όλοι εδω ενω η Φρεγια τσακιζεται να τους φροντισει. Κροκέττες, μπολάκια με νερο, μαλακα μαξιλαράκια, καθαρες αμμολεκάνες, όλα ετοιμα και περιμένουν.
Δεν μου λετε!? Ποιους εχουμε καλέσει για την τελετη σημερα?
-Μα όλους όσους ολοκληρωσαν την δοκιμασία που τους ανέθεσες αρχηγε! παντα η Φρεγια βαρωντας προσοχη
Ο Σαγκυ,
ο Λακυ,
η Χιονάτη,
και ο Πρικηπας Αρθουρος.
Μάλιστα. Καλα. Α! Γιατι ο Αρθουρος?? Δεν βλεπω τεκμηρια απο την δικη του δοκιμασία. Πως θα τον περάσουμε αυτον χωρίς να έχει κάνει ότι του ζητησα?
-Εεε... χμ... Αρχηγε μας... πεταγεται η Φρεγια, ξερεις, η μαμα που φροντιζει τα της γραμματειας, εψαξε φωτο του για να την παρουσιασει μπροστα σου αλλά κάτι έγινε στο μέιλ και δεν την έλαβε...
Την εκτελεσε όμως την δοκιμασία του με επιτυχία, σου δινω το λογο μου.
Καλα. Θα το δεχτω αυτο Φρεγια αλλά να ξέρεις ότι ΕΣΥ θα εισαι υπευθυνη αν την έχει κάνει την λαδια!
Η Φρεγια πλησιάζει τον Πιπη και του σιγομουρμουριζει στ αυτι
-Λατρεια μου λες... λες να την πάτησα? Δεν ήθελα μωρε να αποκλειστει ο Πρίγκηπας... ειναι καλο παιδι και εχει και προβληματα λέει. Θα μας χρειαστει να τον βοηθησουμε.
-Αχ βρε αζαλέα μου! Τωρα δεν πρεπει να σε προσέχω μονο σε σχεση με την Ηλεκτρα. Τωρα πρεπει να σε προστατευω και απο τον εαυτο σου γαρδένια μου!
Ο Γκιζμο ειναι οπως πάντα αραχτος στον καναπε του σπιτιου μας και η Φρεγια τρεχει να του δωσει ενα υποσέντονο να το βάλει απο κάτω για καλο και για κακο.
-Σιγα ρε συ Φρεγια! Προσέχω σου λέω! Δεν ειμαι πια και τοοοσο κατρουλης!
-Το ξερουμε φιλε Γκιζμο, λέει απο διπλα ο Τσιλι. Αλλά βρε αγόρι μου έφαγες ενα σκασμο γλυκα στα γενεθλια σου και όσο ναναι μια συχνοουρία θα την έχεις. Κοιτα μην μου λερωσεις το σπιτι της θειας Ραλους. Σε εφαγα κακομοιρη μου!
Σε λιγο η συνεχεια...
Μου μπλοκαρε και το φωτοσοπ σημερα και μου έχει σπασει τα νευρα
Εκτος της Ηλέκτρας βεβαια που απαίτησε να φαίνονται τα λογια της με το γνωστο λουλακί. Ειναι βασιλικο χρωμα λέει και δεν το καταλαβα αυτο καλα αλλά... στο τέλος λύθηκε απορία μου!
Εκ της Γραμματείας.
Πανικος! Πανικος σας λέω!!!
Μεσα στο σαλονι μου γινεται ενας χαμός, απο την μια οι γατες συνεδριάζουν, απο την άλλη η Ηλέκτρα έχει τα νευρα της και τους τσιτωνει όλους, απο την... τριτη, ενας σωρός απο διαφορα αξεσουαρ, με διακριτικα του Κλαμπ ειναι σωριασμένα μέσα στα σακουλάκια τους, με την υπογραφη μεγάλου σχεδιαστη σε κομψες ετικέττες και περιμένουν να έρθει η ωρα να μοιραστουν στα παλια και τα νεα μέλη.
Τσιλι, Πιπης, Γκιζμο, και Ηλέκτρα ειναι όλοι εδω ενω η Φρεγια τσακιζεται να τους φροντισει. Κροκέττες, μπολάκια με νερο, μαλακα μαξιλαράκια, καθαρες αμμολεκάνες, όλα ετοιμα και περιμένουν.
Δεν μου λετε!? Ποιους εχουμε καλέσει για την τελετη σημερα?
-Μα όλους όσους ολοκληρωσαν την δοκιμασία που τους ανέθεσες αρχηγε! παντα η Φρεγια βαρωντας προσοχη
Ο Σαγκυ,
ο Λακυ,
η Χιονάτη,
και ο Πρικηπας Αρθουρος.
Μάλιστα. Καλα. Α! Γιατι ο Αρθουρος?? Δεν βλεπω τεκμηρια απο την δικη του δοκιμασία. Πως θα τον περάσουμε αυτον χωρίς να έχει κάνει ότι του ζητησα?
-Εεε... χμ... Αρχηγε μας... πεταγεται η Φρεγια, ξερεις, η μαμα που φροντιζει τα της γραμματειας, εψαξε φωτο του για να την παρουσιασει μπροστα σου αλλά κάτι έγινε στο μέιλ και δεν την έλαβε...
Την εκτελεσε όμως την δοκιμασία του με επιτυχία, σου δινω το λογο μου.
Καλα. Θα το δεχτω αυτο Φρεγια αλλά να ξέρεις ότι ΕΣΥ θα εισαι υπευθυνη αν την έχει κάνει την λαδια!
Η Φρεγια πλησιάζει τον Πιπη και του σιγομουρμουριζει στ αυτι
-Λατρεια μου λες... λες να την πάτησα? Δεν ήθελα μωρε να αποκλειστει ο Πρίγκηπας... ειναι καλο παιδι και εχει και προβληματα λέει. Θα μας χρειαστει να τον βοηθησουμε.
-Αχ βρε αζαλέα μου! Τωρα δεν πρεπει να σε προσέχω μονο σε σχεση με την Ηλεκτρα. Τωρα πρεπει να σε προστατευω και απο τον εαυτο σου γαρδένια μου!
Ο Γκιζμο ειναι οπως πάντα αραχτος στον καναπε του σπιτιου μας και η Φρεγια τρεχει να του δωσει ενα υποσέντονο να το βάλει απο κάτω για καλο και για κακο.
-Σιγα ρε συ Φρεγια! Προσέχω σου λέω! Δεν ειμαι πια και τοοοσο κατρουλης!
-Το ξερουμε φιλε Γκιζμο, λέει απο διπλα ο Τσιλι. Αλλά βρε αγόρι μου έφαγες ενα σκασμο γλυκα στα γενεθλια σου και όσο ναναι μια συχνοουρία θα την έχεις. Κοιτα μην μου λερωσεις το σπιτι της θειας Ραλους. Σε εφαγα κακομοιρη μου!
Σε λιγο η συνεχεια...
Μου μπλοκαρε και το φωτοσοπ σημερα και μου έχει σπασει τα νευρα
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Η Ηλεκτρα τους μαζευει όλους κοντα της χτυπώντας ενα σφυράκι. Α! Ειναι πολυ επιβλητικη αυτη η γατα αλλά τωρα που την βλέπω μου θυμίζει δικαστη σε παλια αμερικάνικη ταινια που αν τα πάρει στο κρανίο πεταει το σφυράκι του επι δικαίων και αδίκων και οποιον παρει ο Χαρος.
Ο Πιπης πλησιάζει και αναγγελει:
Αρχιζει η συνεδρίαση του Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπανων.
All rise!
Προεδρευει η Υπερτατη Ποντι(κο)φιξ Ηλέκτρα.
Μοναδικο θεμα για σημερα η εισοδος νεων μελων.
Ολοι σηκωνονται –ακομα και ο Γκιζμο- η Ηλεκτρα παίρνει την θέση της και όλοι κάθονται ξανα μετα απο αυτην.
Αγαπητα μέλη,
Συγκεντρωθηκαμε εδω για να υποδεχτουμε τα νέα μέλη στο Κλαμπ μας.
Παρακαλω να μπουν στο χωρο συνεδριάσεων με ταξη και με δεμενα τα μάτια όπως επιβάλει η διαδικασία.
Πεταγομαι επάνω παραξενεμένη. Απο το γραφειακι μου που καταγραφω ως γραμματεας οτιδηποτε λέγεται στην αίθουσα, βλέπω να ανοιγει η πόρτα και να εμφανίζονται η Χιονάτη, ο Σαγκυ, ο Πρίγκηπας Αρθουρος και ο Λακυ. Τους έχουν βάλει μαυρες μάσκες στο πρόσωπο και κρατιουνται χερι χερι, ενω η Φρεγια τους οδηγει μπροστα την Αρχηγο. Μα ποτε ηρθαν αυτα και δεν πηρα τίποτα ειδηση???
Η Ηλέκτρα φωνάζει τα ονοματα και ενας-ενας με το που ακουνε το όνομα τους στεκονται μπροστα της, ενω ο Τσιλι τους αφαιρει την μάσκα απο τα μάτια.
Σαγκυ. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτός με τον τιτλο «Ιπποτης Χεσμεντεν». Να τον φερεις με περηφάνια.
-Εεεε... ξερετε... ελεγα ότι θα μπορουσα ίσως να ονομαστω «Πριγκηπας Χεσμ...»
Ο Τσιλι του ριχνει μια σκουντια απο πισω για να το βουλώσει.
-Σκασε ρε! Θελεις να σε πάρει απο κακο μάτι ε?
Ο Σαγκυ κατεβάζει το κεφάλι και ψάχνει το τζάκι να παει να κρυφτει μέσα στα ξυλα.
Αλλα... δυστυχως δεν έχουμε τζάκι στο σπίτι, οποτε κάνει την αναγκη φιλοτιμία και προσπαθει να σταθει στα τρεμάμενα πόδια του, μια (ηρωικη) καρικατουρα ατρομητου αντρα.
Λακυ. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτός με τον τιτλο «Ιπποτης των κατουρημένων μωροβρακων». Να τον φερεις με περηφάνια.
Και συμπληρωνει με λιγο πιο μαλακη φωνη
Ευγε νεε μου. Πιστευω ότι θα ωφεληθείς πολυ απο το Κλαμπ και το Κλαμπ θα ωφεληθει πολυ απο σένα. Η αιτηση σου ήταν η πιο πλήρης τυπικα και ουσιαστικα. Συντομα θα πάρεις υψηλοτερο τιτλο και θα ονομαστεις «Μεγας Διδασκαλος του Πρωτοκολου» Κανε υπομονη και δειξε μας κι αλλα εξ ίσου σοβαρα δειγματα δουλειας. Η προαγωγη ειναι στην γωνία!
Μπααα! Την γοήτευσε μου φαίνεται ο Λακυ την Αρχηγο Ηέκτρα! Ουφ! Ευτυχως... να γλυτωσει κι ο φουκαρας ο Τσιλι που όποτε βρίσκονται κοντα, του ρίχνει κάτι βλέμματα σαν μιας ερωτευμενης γατας στο καναρινι που αποτελει το αντικειμενο του ερωτικου ποθου της...
Χιονατη. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτή με τον τιτλο «Ιπποτης Καλλιτεχνογατα». Να τον φερεις με περηφάνια.
Ομολογω ότι μου άρεσε η καλλιτεχνικη χροια που έδωσες στην δοκιμασία σου. Χμ... μπορεις να μου φανεις πολυ χρησιμη στο μέλλον. Δεν μου λες? Πεντικιουρ κάνεις?
Βλέπω την Χιονάτη διπλα να κοκκινίζει απο οργη και να ψυθιριζει κάτω απο τα μουστακια της
-Χα! Θα σε κανονισω εγω Ββομεβη Αβχηγε! Θα εβθει η ωβα σου φουκαβιαβα μου!
Απαπα! Δεν φανταζομουν ότι το τρυφερο μας Χιονατακι θα ειχε τόσο προσβληθει. Της χαιδευω το κεφαλάκι και γυρνωντας με κοιταει και μου λέει σιγανα.
-Ασε με θεία Βαλου! Ακου πεντικιουβ! Καλα! Πισω εχει η αχλάδα την ουβα!
Μωρε ειναι πολυ χαριτωμένο το κουσουράκι της! Δεν καταλαβαίνω γιατι πια ντρεπεται τοσο πολυ γι αυτο.
Πριγκιπα Αρθουρε. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτός με τον τιτλο «Ιπποτης χωρις βασιλικο Τιτλο». Να τον φερεις με περηφάνια.
Ο τιτλος σου θα αλλάξει συντομα αν δω με τα ματια μου το απτελεσμα της δοκιμασίας σου. Προς το παρον πάρε αυτον του Ιπποτη και μην ακουσω ξανα εδω μέσα την λέξη «Πριγκηπας»! Σκέτο Αρθουρο θα σε καταγραψουμε στην λιστα των μελών.
Ο καλος μου ο Πρίγκηπας Αρθουρος, κοκκινιζει αλλα δεν βγάζει κιχ. Ξερει απο εξουσία ο καλος μου, ειναι πεφωτισμένος ηγετης αυτος στο βασίλειο του. Αλλά αφου αποφάσισε να μπει στο Κλαμπ αποδεικνυει την ανωτερότητα του δεχόμενος διαταγές με την ίδια ευκολία που τις δινει κιόλας. Ευγε αγόρι μου!
Η διαδικασία αποδοχης των νέων μελων ολοκληρώθηκε.
Νεα μέλη καλωσηλθατε στο Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπανων.
Να ειστε Πιστοι, και να σεβεστε την Ιεραρχία.
Το Κλαμπ και όλα τα μέλη του θα ειναι στην διαθεση σας να βοηθησουν σε οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπίζετε.
«Ολοι για ενα και ενας για όλους και πανω απο όλους η Αρχηγος» ειναι το συνθημα μας.
Ομως πριν απο όλα σας ανακοινωνω ότι το πρωτο μέλημα σας ειναι να διαβάσετε το καταστατικο του Κλαμπ και να το μάθετε απ εξω. Στην επόμενη συνεδρίαση θα εξεταστείτε προφορικα και γραπτα για να βεβαιωθω ότι εχετε μάθει και εμπεδωσει τις αρχές του. ΚΑΙ τα ψιλα γραμματα!
Και τωρα πλησιάστε όλοι και η γραμματεας θα σας μοιράσει τα συμβολα του Κλαμπ που πρεπει να φορατε σε καθε συναντηση μας αλλά ποτε εκτός του χωρου του Κλαμπ.
Aκρα σιγη για το Κλαμπ και τους σκοπους του! Δεν μιλάμε σε κανένα για τα εσωτερικα μας, τις αποστολές και τους στοχους μας! Κομπρεντε???!!!
Απο μια σκοτεινη γωνια εμφανίζεται μουλωχτα και η... Μπαριλα, αρχηγος του Ghost Division του Κλαμπ. Μωρε τι ειναι αυτη! Δεν νομιζω ότι θα μπορουσε να επιλεγει καλυτερη γατα για το ρολο αυτο!
Μοιραζω τα καπελάκια με το σημα σε όλους, παλιους και νέους. Οχι ότι ειναι και τίποτα σπουδαίο εδω που τα λέμε, αλλά τα συμβολα δεν έχουν σκοπο να καλλωπίσουν αλλα να δέσουν μια ομάδα. Ετσι δεν είναι?
Δυσυχως, οι ποδιτσες με τα συμβολα που αποτελουν μέρος των αξεσουαρ δεν έχουν καμια επιτυχία. Δεν τους πέφτουν καλα στα κορμια τους, ειναι πολυ στενες σε μερικες (Φρεγια! Πάλι παραφαγες τις τελευταιες μέρες ε?!) ή ειναι πολυ μακριές σε άλλες γατες.
Η Ηλέκτρα αποφασίζει να τις αποσυρει και να βρεθει άλλο αξεσουάρ για να καλυφθει η αναγκη. Παντως η ίδια ΔΕΝ παραλαμβάνει το καπέλο της στολης της. Παραξενο...!
Α ρε! Πεταμένα λεφτα και μάλιστα σε μέρες μεγάλης λιτότητας ψυθιρίζω και ο Γκιζμο απ διπλα μου με ακουει.
-Μπα! Μην στεναχωριλεσαι θεια Ραλου. Τι νομιζες ότι τα πληρωνουμε εμεις όλα αυτα? Έχει τις μυστικές πηγες χρηματοδοτησης της η Ηλέκτρα και υποψιάζομαι ότι παρακαλανε στην ουρα να μπουν σπονσορες κάποιοι για να εξασφαλίσουν την εύνοια της!
Ας ειναι... Τι να πω... αυτα ξέρουν καλυτερα. Ετσι κι αλλιως η Φρεγια δεν ζητησε ουτε ενα ευρω απο μας και ευτυχως!
Και να το ειχε κάνει δεν θα έπαιρνε τιποτα βεβαια και τωρα δεν θα ειχα γραψει ουτε μια φραση απο την ιστορια του Κλαμπ.
Γιατι no money no Κλαμπ και κουραφέξαλα!
Ο Πιπης πλησιάζει και αναγγελει:
Αρχιζει η συνεδρίαση του Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπανων.
All rise!
Προεδρευει η Υπερτατη Ποντι(κο)φιξ Ηλέκτρα.
Μοναδικο θεμα για σημερα η εισοδος νεων μελων.
Ολοι σηκωνονται –ακομα και ο Γκιζμο- η Ηλεκτρα παίρνει την θέση της και όλοι κάθονται ξανα μετα απο αυτην.
Αγαπητα μέλη,
Συγκεντρωθηκαμε εδω για να υποδεχτουμε τα νέα μέλη στο Κλαμπ μας.
Παρακαλω να μπουν στο χωρο συνεδριάσεων με ταξη και με δεμενα τα μάτια όπως επιβάλει η διαδικασία.
Πεταγομαι επάνω παραξενεμένη. Απο το γραφειακι μου που καταγραφω ως γραμματεας οτιδηποτε λέγεται στην αίθουσα, βλέπω να ανοιγει η πόρτα και να εμφανίζονται η Χιονάτη, ο Σαγκυ, ο Πρίγκηπας Αρθουρος και ο Λακυ. Τους έχουν βάλει μαυρες μάσκες στο πρόσωπο και κρατιουνται χερι χερι, ενω η Φρεγια τους οδηγει μπροστα την Αρχηγο. Μα ποτε ηρθαν αυτα και δεν πηρα τίποτα ειδηση???
Η Ηλέκτρα φωνάζει τα ονοματα και ενας-ενας με το που ακουνε το όνομα τους στεκονται μπροστα της, ενω ο Τσιλι τους αφαιρει την μάσκα απο τα μάτια.
Σαγκυ. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτός με τον τιτλο «Ιπποτης Χεσμεντεν». Να τον φερεις με περηφάνια.
-Εεεε... ξερετε... ελεγα ότι θα μπορουσα ίσως να ονομαστω «Πριγκηπας Χεσμ...»
Ο Τσιλι του ριχνει μια σκουντια απο πισω για να το βουλώσει.
-Σκασε ρε! Θελεις να σε πάρει απο κακο μάτι ε?
Ο Σαγκυ κατεβάζει το κεφάλι και ψάχνει το τζάκι να παει να κρυφτει μέσα στα ξυλα.
Αλλα... δυστυχως δεν έχουμε τζάκι στο σπίτι, οποτε κάνει την αναγκη φιλοτιμία και προσπαθει να σταθει στα τρεμάμενα πόδια του, μια (ηρωικη) καρικατουρα ατρομητου αντρα.
Λακυ. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτός με τον τιτλο «Ιπποτης των κατουρημένων μωροβρακων». Να τον φερεις με περηφάνια.
Και συμπληρωνει με λιγο πιο μαλακη φωνη
Ευγε νεε μου. Πιστευω ότι θα ωφεληθείς πολυ απο το Κλαμπ και το Κλαμπ θα ωφεληθει πολυ απο σένα. Η αιτηση σου ήταν η πιο πλήρης τυπικα και ουσιαστικα. Συντομα θα πάρεις υψηλοτερο τιτλο και θα ονομαστεις «Μεγας Διδασκαλος του Πρωτοκολου» Κανε υπομονη και δειξε μας κι αλλα εξ ίσου σοβαρα δειγματα δουλειας. Η προαγωγη ειναι στην γωνία!
Μπααα! Την γοήτευσε μου φαίνεται ο Λακυ την Αρχηγο Ηέκτρα! Ουφ! Ευτυχως... να γλυτωσει κι ο φουκαρας ο Τσιλι που όποτε βρίσκονται κοντα, του ρίχνει κάτι βλέμματα σαν μιας ερωτευμενης γατας στο καναρινι που αποτελει το αντικειμενο του ερωτικου ποθου της...
Χιονατη. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτή με τον τιτλο «Ιπποτης Καλλιτεχνογατα». Να τον φερεις με περηφάνια.
Ομολογω ότι μου άρεσε η καλλιτεχνικη χροια που έδωσες στην δοκιμασία σου. Χμ... μπορεις να μου φανεις πολυ χρησιμη στο μέλλον. Δεν μου λες? Πεντικιουρ κάνεις?
Βλέπω την Χιονάτη διπλα να κοκκινίζει απο οργη και να ψυθιριζει κάτω απο τα μουστακια της
-Χα! Θα σε κανονισω εγω Ββομεβη Αβχηγε! Θα εβθει η ωβα σου φουκαβιαβα μου!
Απαπα! Δεν φανταζομουν ότι το τρυφερο μας Χιονατακι θα ειχε τόσο προσβληθει. Της χαιδευω το κεφαλάκι και γυρνωντας με κοιταει και μου λέει σιγανα.
-Ασε με θεία Βαλου! Ακου πεντικιουβ! Καλα! Πισω εχει η αχλάδα την ουβα!
Μωρε ειναι πολυ χαριτωμένο το κουσουράκι της! Δεν καταλαβαίνω γιατι πια ντρεπεται τοσο πολυ γι αυτο.
Πριγκιπα Αρθουρε. Εκτελεσες την δοκιμασία εισόδου σου στο Κλαμπ επιτυχως. Γινεσαι δεκτός με τον τιτλο «Ιπποτης χωρις βασιλικο Τιτλο». Να τον φερεις με περηφάνια.
Ο τιτλος σου θα αλλάξει συντομα αν δω με τα ματια μου το απτελεσμα της δοκιμασίας σου. Προς το παρον πάρε αυτον του Ιπποτη και μην ακουσω ξανα εδω μέσα την λέξη «Πριγκηπας»! Σκέτο Αρθουρο θα σε καταγραψουμε στην λιστα των μελών.
Ο καλος μου ο Πρίγκηπας Αρθουρος, κοκκινιζει αλλα δεν βγάζει κιχ. Ξερει απο εξουσία ο καλος μου, ειναι πεφωτισμένος ηγετης αυτος στο βασίλειο του. Αλλά αφου αποφάσισε να μπει στο Κλαμπ αποδεικνυει την ανωτερότητα του δεχόμενος διαταγές με την ίδια ευκολία που τις δινει κιόλας. Ευγε αγόρι μου!
Η διαδικασία αποδοχης των νέων μελων ολοκληρώθηκε.
Νεα μέλη καλωσηλθατε στο Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπανων.
Να ειστε Πιστοι, και να σεβεστε την Ιεραρχία.
Το Κλαμπ και όλα τα μέλη του θα ειναι στην διαθεση σας να βοηθησουν σε οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπίζετε.
«Ολοι για ενα και ενας για όλους και πανω απο όλους η Αρχηγος» ειναι το συνθημα μας.
Ομως πριν απο όλα σας ανακοινωνω ότι το πρωτο μέλημα σας ειναι να διαβάσετε το καταστατικο του Κλαμπ και να το μάθετε απ εξω. Στην επόμενη συνεδρίαση θα εξεταστείτε προφορικα και γραπτα για να βεβαιωθω ότι εχετε μάθει και εμπεδωσει τις αρχές του. ΚΑΙ τα ψιλα γραμματα!
Και τωρα πλησιάστε όλοι και η γραμματεας θα σας μοιράσει τα συμβολα του Κλαμπ που πρεπει να φορατε σε καθε συναντηση μας αλλά ποτε εκτός του χωρου του Κλαμπ.
Aκρα σιγη για το Κλαμπ και τους σκοπους του! Δεν μιλάμε σε κανένα για τα εσωτερικα μας, τις αποστολές και τους στοχους μας! Κομπρεντε???!!!
Απο μια σκοτεινη γωνια εμφανίζεται μουλωχτα και η... Μπαριλα, αρχηγος του Ghost Division του Κλαμπ. Μωρε τι ειναι αυτη! Δεν νομιζω ότι θα μπορουσε να επιλεγει καλυτερη γατα για το ρολο αυτο!
Μοιραζω τα καπελάκια με το σημα σε όλους, παλιους και νέους. Οχι ότι ειναι και τίποτα σπουδαίο εδω που τα λέμε, αλλά τα συμβολα δεν έχουν σκοπο να καλλωπίσουν αλλα να δέσουν μια ομάδα. Ετσι δεν είναι?
Δυσυχως, οι ποδιτσες με τα συμβολα που αποτελουν μέρος των αξεσουαρ δεν έχουν καμια επιτυχία. Δεν τους πέφτουν καλα στα κορμια τους, ειναι πολυ στενες σε μερικες (Φρεγια! Πάλι παραφαγες τις τελευταιες μέρες ε?!) ή ειναι πολυ μακριές σε άλλες γατες.
Η Ηλέκτρα αποφασίζει να τις αποσυρει και να βρεθει άλλο αξεσουάρ για να καλυφθει η αναγκη. Παντως η ίδια ΔΕΝ παραλαμβάνει το καπέλο της στολης της. Παραξενο...!
Α ρε! Πεταμένα λεφτα και μάλιστα σε μέρες μεγάλης λιτότητας ψυθιρίζω και ο Γκιζμο απ διπλα μου με ακουει.
-Μπα! Μην στεναχωριλεσαι θεια Ραλου. Τι νομιζες ότι τα πληρωνουμε εμεις όλα αυτα? Έχει τις μυστικές πηγες χρηματοδοτησης της η Ηλέκτρα και υποψιάζομαι ότι παρακαλανε στην ουρα να μπουν σπονσορες κάποιοι για να εξασφαλίσουν την εύνοια της!
Ας ειναι... Τι να πω... αυτα ξέρουν καλυτερα. Ετσι κι αλλιως η Φρεγια δεν ζητησε ουτε ενα ευρω απο μας και ευτυχως!
Και να το ειχε κάνει δεν θα έπαιρνε τιποτα βεβαια και τωρα δεν θα ειχα γραψει ουτε μια φραση απο την ιστορια του Κλαμπ.
Γιατι no money no Κλαμπ και κουραφέξαλα!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Ολοι μαζι συγκεντρωνονται για να βγάλουν την ομαδικη φωτο της Ημερας.
Φορουν τα καπελα τους και κορδωνονται για ην περίσταση. Η Φρεγια δυστυχως παραπάτησε λιγο προσπαθωντας να μιλησει στον Τσιλι που καθόταν λιγο πιο χαμηλα και της επεσε το καπέλο της. Η φωτο το επιασε την ωρα που επεφτε. Ευτυχως η Ηλέκτρα δεν το ειδε αλλά θα φροντισω αυριο να διορθωσω στο φωτοσοπ την φωτογραφία για να μην το πάρει ειδηση η Αρχηγος!
Αλλά η Ηλέκτρα... που αλήθεα είναι η Ηλέκτρα?
Μουσικες ακουγονται, τροφαντοι έρωτες πετανε μέσα στο χωρο, ενας θρόνος παρουσιάζεται απο το πουθενα και...
Ταραμ ταραμ ταραμ....
.
.
.
.
.
.
.
.
Και η Ηλέκτρα φοράει τα συμβολα του τιτλου της ως Μεγαλη Ποντι(κο)φιξ του Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων!!!
Φορουν τα καπελα τους και κορδωνονται για ην περίσταση. Η Φρεγια δυστυχως παραπάτησε λιγο προσπαθωντας να μιλησει στον Τσιλι που καθόταν λιγο πιο χαμηλα και της επεσε το καπέλο της. Η φωτο το επιασε την ωρα που επεφτε. Ευτυχως η Ηλέκτρα δεν το ειδε αλλά θα φροντισω αυριο να διορθωσω στο φωτοσοπ την φωτογραφία για να μην το πάρει ειδηση η Αρχηγος!
Αλλά η Ηλέκτρα... που αλήθεα είναι η Ηλέκτρα?
Μουσικες ακουγονται, τροφαντοι έρωτες πετανε μέσα στο χωρο, ενας θρόνος παρουσιάζεται απο το πουθενα και...
Ταραμ ταραμ ταραμ....
.
.
.
.
.
.
.
.
Και η Ηλέκτρα φοράει τα συμβολα του τιτλου της ως Μεγαλη Ποντι(κο)φιξ του Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
Ε εντάξει!!! Θα μουρλαθώ!!!
ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!
Τι τίτλοι!!
Τι τιμές!!
Τι σύμβολα!!
Το μυστικότητα!!
Τι αρχηγός που την ντύνουν άγγελοι!!
ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!
Τι τίτλοι!!
Τι τιμές!!
Τι σύμβολα!!
Το μυστικότητα!!
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
marea έγραψε:
Ετσι ειναι αυτα τα Κλαμπ κοριτσια μου...ΚουκουΒάγια έγραψε:Ε εντάξει!!! Θα μουρλαθώ!!!
ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!
Τι τίτλοι!!
Τι τιμές!!
Τι σύμβολα!!
Το μυστικότητα!!
Οι τελετες ειναι μεγαλειωδεις, πολυπλοκες, μυστηριωδεις και εντυπωσιακές.
Και οι Αρχηγοι πάντα απολαμβάνουν τα μεγαλυτερα προνομια απο όλους.
Σιγα μην η Υπερτατη Ποντι(κο)φιξ καταδεχόταν να φορέσει ενα απλο καπέλο με το σημα κι ας ήταν κατασκευασμένο απο γωστο σχεδιαστη.
Δυστυχως δεν φορεσαν τις ποδιες με τα συμβολα που ειχαν ετοιμάσει...
Κατι που δεν εφαρμοζαν καλα... Κατι που η φωτογραφικη μηχανη (εε... το φωτοσοπ εννοω) έκανε τσαλιμάκια σημερα...
Τελος πάντων, αν τα καταφέρω θα τους τις φορεσω κι αυτες καποια στιμη.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Nαι ναι!!
Η μανίτσα μου έχει μουβλαθεί θεια Βαλλού!!
Καμαβώνει βιαβκώς και με φτύνει στα μούτβα, μη με ματιάσουν, λεει...
Θα μποβούσα παβακαλώ να έχω τα καταστατικό μεβικές μέβες παβαπάνω? Παίβνω την Αβγηγό στο κινητό της και είναι συνεχώς απασχολημένο!!
Ευχαβιστώ πολύ!
Ιππότης Καλλιτεχνόγατα!
Θα μποβούσα παβακαλώ να έχω τα καταστατικό μεβικές μέβες παβαπάνω? Παίβνω την Αβγηγό στο κινητό της και είναι συνεχώς απασχολημένο!!
Ευχαβιστώ πολύ!
Ιππότης Καλλιτεχνόγατα!
-
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Mood :
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Koριτσακι μου μην ανησυχεις καθόλου!ΚουκουΒάγια έγραψε:Nαι ναι!!
Ευχαβιστώ πολύ!
Ιππότης Καλλιτεχνόγατα!
Η Αρχηγος ειναι στην κοσμάρα της τωρα, κατι η στεψη, κάτι οι εμπλοκη της στα Ευρωπαικα γεγονοτα... τσαλαβουταει σε θαλασσες Μεγαλειου.
Οποτε εχεις όσο χρονο θέλεις. Αμφιβάλω αν το Κλαμπ θα συνεδριάσει ξανα συντομα, εκτος αν συμβει κάτι επειγον.
Να σου πω βρε κουκλιτσα μου... Θελεις να προσπαθησουμε μαζί... να σε μάθω θέλω να πω... να τα καταφέρεις να λες το "ρο"?
Προσεξε ομορφη μου! Δεν λέω ότι ειναι άσχημο που το λες διαφορετικα. Αντιθετα! Προσθετει στην χάρη και την ομορφιά σου.
Να ξέρεις οτι ο Δημοσθενης, ενας θειος στην αρχαία Αθηνα ειχε το ίδιο προβλημα και το έλυσε με ενα τροπο λιγακι ανορθόδοξο ειναι αληθεια. Αν θέλεις στον λέω να το δοκιμάσεις.
Κι εγω άλλωστε δεν μπορουσα να πω το "ρο" ΄'οταν ημουν μικρη. Το έλεγα "λο" ... ναι... ναι ... ήταν κακόηχο αυτο πολυ κακοηχο.
π.χ. ελεγα ότι με έλεγαν "Λουλα" και μ αρεσε η "μακαλοναδα" και ήθελα να παίξω "κλυφτο"
Αστα να πάνε... σαν μωρο μιλουσα...
Αλλά τα καταφερα γιατι το ήθελα πολυ να το αλλαξω αυτο, αν και πληρωσα το τιμημα.
Για να καταλάβεις εριξα τόσο βάρος στην προσπαθεια να πω το "ρο" που δεν μου εμεινε χρονος να μάθω ποτε ορθογραφια. χαχα! Οπως καταλαβαίνεις ο καθένας με τα κουσουράκια του.
Χιονατάκι μου, μην νομιζεις ότι σε κορϊδευω ή ότι θα γελάσω ποτε μαζι σου που λες το "ρο" "Βο"
Απαπα!
Κι αν θέλεις μάλιστα, αρχιζω να μιλάω κι εγω με το "βο" για να σου κάνω παρεα!
Ναι βρε! Ειναι γουστόζικο!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Αχ θεια Βαλλού μου Αααααααχ θεια Βαλλού μου
Η μανίτσα μου εχει κάνει τα πάντα. Τους καλύτεβους βασκάλους μου έχει φέβει αλλά βεν...Τις καλύτεβες μεθόβους μου πήβε αλλά βεν...Και ξέβεις θεια Βαλλού μου, αυτά τα βυο κουσουβάκια μου είναι στον γβαπτό λόγο. Στον πβοφοβικό λόγο, υπάβχει κι άλλο ένα (βεν ξέβω, ίσως η μανίτσα μου να σου το είπε κάποια στιγμή...σου το είπε?)
Αααααααχ θεια Βαλλού μου
Εσύ μποβείς να με καταλάβεις αφου είχες κι εσύ κουσουβάκι μικβή
Η μανίτσα μου εχει κάνει τα πάντα. Τους καλύτεβους βασκάλους μου έχει φέβει αλλά βεν...Τις καλύτεβες μεθόβους μου πήβε αλλά βεν...Και ξέβεις θεια Βαλλού μου, αυτά τα βυο κουσουβάκια μου είναι στον γβαπτό λόγο. Στον πβοφοβικό λόγο, υπάβχει κι άλλο ένα (βεν ξέβω, ίσως η μανίτσα μου να σου το είπε κάποια στιγμή...σου το είπε?)
Αααααααχ θεια Βαλλού μου
-
Mood :
Mε βαθιά συγκίνηση και μεγάλη υπερηφάνεια για την τιμή που μου κάνατε, θα ήθελα να καταθέσω στο κλαμπ τις ευχαριστίες μου για τον τίτλο του Ιππότη Χεσμεντέν, ο οποίος, όπως όλοι γνωρίζετε, αποτυπώνει τη βαθύτερη ψυχοσύνθεσή μου.
Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα συμβάλλω όσο μπορώ στην επιτυχία του Κλαμπ, ακόμη κι αυτό σημαίνει ότι θα σταθώ για περισσότερα από 5 λεπτά στα τρεμάμενα πόδια μου και δε θα μπω για μία ολόκληρη μέρα πίσω από το καλάθι με τα ξύλα.
Επίσης, ευχαριστώ την Αρχηγό που με έβαλε να ποζάρω δίπλα στον Γκίσμο, με τον οποίο μας ενώνουν συναφή ζητήματα του πεπτικού και εντερικού συστήματος (καθώς και πολλή τρίχα).
Διατελώ μετά τιμής
Shaggy, Ιππότης Χεσμεντέν και wannabe Μάγιστρος Χεσμεντέν
ΥΓ. Για να μη δημιουργείται άγχος στις οικοδέσποινες, υπενθυμίζω ότι στα σπίτια όπου δεν υπάρχει κρύπτη τζακιού, βολεύομαι εξαιρετικά και στη γωνία πίσω από τη χ@στρα, κατά προτίμηση με τη μύτη στον τοίχο.
ΥΓ2. Θεία Ραλλού... rrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeessssssppeeeeeecccccttttttttt
Δηλώνω ευθαρσώς ότι θα συμβάλλω όσο μπορώ στην επιτυχία του Κλαμπ, ακόμη κι αυτό σημαίνει ότι θα σταθώ για περισσότερα από 5 λεπτά στα τρεμάμενα πόδια μου και δε θα μπω για μία ολόκληρη μέρα πίσω από το καλάθι με τα ξύλα.
Επίσης, ευχαριστώ την Αρχηγό που με έβαλε να ποζάρω δίπλα στον Γκίσμο, με τον οποίο μας ενώνουν συναφή ζητήματα του πεπτικού και εντερικού συστήματος (καθώς και πολλή τρίχα).
Διατελώ μετά τιμής
ΥΓ. Για να μη δημιουργείται άγχος στις οικοδέσποινες, υπενθυμίζω ότι στα σπίτια όπου δεν υπάρχει κρύπτη τζακιού, βολεύομαι εξαιρετικά και στη γωνία πίσω από τη χ@στρα, κατά προτίμηση με τη μύτη στον τοίχο.
ΥΓ2. Θεία Ραλλού... rrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeessssssppeeeeeecccccttttttttt
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
ωω,τι τιμη,παραλαβαμε επιτελους το καπελακι μας!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
funambolo έγραψε:Επίσης, ευχαριστώ την Αρχηγό που με έβαλε να ποζάρω δίπλα στον Γκίσμο, με τον οποίο μας ενώνουν συναφή ζητήματα του πεπτικού και εντερικού συστήματος (καθώς και πολλή τρίχα).
Διατελώ μετά τιμής
Είδες πώς τα φρόντισε όλα η Αρχηγός?
Ο Κατρουλής και ο Χέστης δίπλα δίπλα!
Κι από μαλλί.. χαλί!
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:
Κι από μαλλί.. χαλί!
κι από χαλί, τσουλί...(λόγω αλλείωσης ντε!...τσούλι = χαλάκι της πόρτας, ταλαιπωρημένο ντε!)
Βζζζντούν
-
Mood :
ΚουκουΒάγια έγραψε:SuperCatz έγραψε:
Κι από μαλλί.. χαλί!
κι από χαλί, τσουλί...(λόγω αλλείωσης ντε!...τσούλι = χαλάκι της πόρτας, ταλαιπωρημένο ντε!)
Βζζζντούν
ΤρελοΜανίτσα μου!
-
Mood :
ΑλλΟΙωση λέμε (σιχτίρ πρωι-πρωι)
ΤρελοΜανίτσα σου
ΤρελοΜανίτσα σου
-
Mood :
Eλα! Ελα ματακια μου! Μην κλαις.ΚουκουΒάγια έγραψε:Αχ θεια Βαλλού μου Αααααααχ θεια Βαλλού μου
Αααααααχ θεια Βαλλού μου
Δεν μπορω να βλέπω γατουλες να στεναχωριουνται για ασημαντα πραγματα.
Βρε κοριτσάκι μου... και τι έγινε πια μαυτα τα παλιο "ρο" και τα "δο"?! (το τριτο κουσουράκι η μαμα δεν το μαρτυραει για να μη σε στεναχωρήσει!)
Αστα και μην τους δινεις σημασία.
Σημασια εχει που εσυ εισαι μια γατα με ομορφια και προσωπικοτητα, δεν νομιζω ότι υπάρχει έστω και ενας εδω μέσα που θα πει το αντιθετο! Κανενας!!!
Παντως να ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα.
Οταν ημουν νεαρη και παραπονιόμουν ότι δεν ειχα την ομορφια που ειχαν οι φιλες μου -ημουν λιγακι αφρατη και μπουνταλου και εεε... χμ... ασχημουλα- η μαμα μου έλεγε
"Μην στενχωριέσαι βρε συ! Μπορει να μην εισαι όμορφη αλλά έχεις μια υπεροχη προσωπικοτητα".
Οταν δε αργότερα τα αγόρια κολλητοι μου -ειχα ενα σωρο αγορια φίλους τότε- μου έλεγαν το ίδιο ε! Τοτε ηταν που τα έβαφα μαυρα!
Ομως οριτσάκι μου, εσυ εισαι μια καρακουκλαρα, αληθινη πριγκηπισα και τιποτα μην σε σκιάζει!
Σ αγαπάμε όλοι βρε κουκλι μου, αντρες και γυναίκες, γατες και γατοι... Μην σκας!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Eλα! Ελα ματακια μου! Μην κλαις.ΚουκουΒάγια έγραψε:Αχ θεια Βαλλού μου Αααααααχ θεια Βαλλού μου
Αααααααχ θεια Βαλλού μου
Δεν μπορω να βλέπω γατουλες να στεναχωριουνται για ασημαντα πραγματα.
Βρε κοριτσάκι μου... και τι έγινε πια μαυτα τα παλιο "ρο" και τα "δο"?! (το τριτο κουσουράκι η μαμα δεν το μαρτυραει για να μη σε στεναχωρήσει!)
Αστα και μην τους δινεις σημασία.
Σημασια εχει που εσυ εισαι μια γατα με ομορφια και προσωπικοτητα, δεν νομιζω ότι υπάρχει έστω και ενας εδω μέσα που θα πει το αντιθετο! Κανενας!!!
Παντως να ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα.
Οταν ημουν νεαρη και παραπονιόμουν ότι δεν ειχα την ομορφια που ειχαν οι φιλες μου -ημουν λιγακι αφρατη και μπουνταλου και εεε... χμ... ασχημουλα- η μαμα μου έλεγε
"Μην στενχωριέσαι βρε συ! Μπορει να μην εισαι όμορφη αλλά έχεις μια υπεροχη προσωπικοτητα".
Οταν δε αργότερα τα αγόρια κολλητοι μου -ειχα ενα σωρο αγορια φίλους τότε- μου έλεγαν το ίδιο ε! Τοτε ηταν που τα έβαφα μαυρα!
Ομως οριτσάκι μου, εσυ εισαι μια καρακουκλαρα, αληθινη πριγκηπισα και τιποτα μην σε σκιάζει!
Σ αγαπάμε όλοι βρε κουκλι μου, αντρες και γυναίκες, γατες και γατοι... Μην σκας!
Αλήφεια το λες φεία Βαλλού??
Τώβα σου έχω εμπιστοσύνη...γι αυτό κι εσένα βεν φα σου κβύβω πια το τβίτο κουσουβάκι μου
Οπου "θ"="φ"
-
Mood :
Οι θέσεις των γατιων στην αναμνηστικη φωτο δεν ειναι τυχαίες.
Ο Γκιζμο όπως βλέπετε ειναι στο κέντρο αναμεσα στα νεα μέλη. Εχει αναλάβει την εκπαίδευση του σαν μια άλλη μάνα -εεε, συγνωμη πατερας ήθελα να πω- του λοχου.
Τι φανταζεστε?! Το Κλαμπ ειναι εδω για να υποστηρίζει τα μελη του και αν κάποιο απο αυτα εχει κάποιο πρόβλημα, απαγορευεται να το τονιζουμε ή να το λοιδωρουμε!
Επισης ο Γκισμο, ως κατα τεκμηριο πιο θαραλέο μελος από όλους σταθηκε διπλα στον Σαγκυ για ηθικη υποστηριξη.
Διοτι, οχι μονο δεν έχουμε τζάκι να κρυφτει ο τελευταιος μέσα, αλλά ειχαμε κλειδωσει και την τουαλέτα. Η Φρεγια δεν το ειχε σε τιποτα να πάει κι αυτη να κρυφτει εκει μέσα όπως κάνει σε στιγμές πανικου και δεν το ρισκάρισα.
Επισης τωρα που βλέπω την φωτο... βρε παιδια, όλο το ματι μου πεφτει στον Λακυ της Ελ. Νομιζω oτι βλέπω την Φρεγια -κοντοτριχη μεν και λιγοτερω βαρελω- Μοιαζουν στα χρωματα! Το βλέπετε?
Βαγια... ξερεις πως το λένε?
"Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κότες"
Τα θέματα μου ειναι λιβάδια ορθογραφικων μαργαριτων και οσο ναναι...
Read at own risk!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Οι τιμες για σας συνεχίζονται αφου η Σουσι εγινε επισημα πια...alex..niaou έγραψε:ωω,τι τιμη,παραλαβαμε επιτελους το καπελακι μας!!!!!
Αλλα καλυτερα περιμενε και θα δεις...
Ελπιζω το φωτοσοπ να έχει ξεπεράσει το χθεσινο χανγκοβερ και να ειναι πιο συνεργασιμο σημερα!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:
Κι από μαλλί.. χαλί!
http://www.carpetvista.gr/index.php?sok=shaggy+rugs&x=29&y=3&gclid=CNyh28atp64CFQFI3godrEpuQw
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Επισημη Λιστα μελών του Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων
Ιδρυτικά μέλη:Ηλεκτρα: Υπέρτατη Ποντι(κο)φιξ
Αρχηγός και Πληρεξούσιος, Θεματοφύλακας των Ιέρων Σκοπών του Κλαμπ.
Φρεγια: Υπατη Γενική Επιθεωρήτρια
SpokesPerson, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τσιλι: Ανώτατος Πρίγκιπας της Υπέρτατης Ομορφιάς
Υπεύθυνος επικοινωνίας και αποστολής ενημερωτικού υλικού. Ειδικός Ταχυδρόμος και Εκτελεστής Αποστολέας.
Πιπης: Υπέρτατος Πρίγκιπας του Τάγματος των Πιστών Συζύγων
Υπεύθυνος κατευναστής και χρισμένος Μέγας Μαλαγάνας του Κλαμπ
Γκισμο: Μέγας Διδάσκαλος του Τάγματος των Κατουρητων
Υπεύθυνος προώθησης και γενίκευσης του ευγενούς αθλήματος του «Κατουρηματος εκτός αμμολεκάνης»
Μπαριλα: Μεγαλη Ινφάντα πρωτης Ταξεως και Μυστικη Αρχηγος του Ghost Division.
Μελη:
Λακυ: «Ιπποτης των κατουρημένων μωροβρακων» (Προσωρινος τιτλος μελλοντικος «Μεγας Πρωτοκολάρχης των Κιτρινων»)
Σαγκυ: «Ιπποτης Χεσμεντεν» (Προσωρινος τιτλος, μελλοντικος «Μεγας Μαγιστρος Χεσμεντεν»)
Χιονατη: «Ιπποτης Καλλιτεχνογατα» (Προσωρινος τιτλος, μελλοντικη «Μεγαλη Πριγκηπισσα της Μπατονετας»)
Αρθουρος: «Ιπποτης Χωρις Βασιλικο Τιτλο» (Προσωρινος τιτλος, να δουμε ακριβως πως τα πηγε με την δοκιμασία του και βλέπουμε)
Η Φρεγια πλησιάζει παρεα με τον Πιπη την αρχηγο και της λέει με ταπεινη φωνη.
-Αρχηγε μας... πρεπει να τακτοποιησουμε το θέμα του Νομικου Τμηματος. Διαφορετικα πως θα οργανωσουμε το Boot Camp για τα ανηλικα. Ειναι το μέλλον αρχηγε μας τα μικρα, δεν πρεπει να τα παραβλέψουμε!
Ο Πιπης της ξαναριχνει σκουντια απο δίπλα που την κάνει να το βουλώσει
Φρεγια πολλά λες! Εχω ενημερωθει απο την Μπαρίλα και θα προσλάβουμε την αδελφη της τη Σουσι που ειναι και μελετηρη και σοβαρη γατα και άσσος στα Νομικα.
Ο Τσιλι που έχει στησει απο δίπλα αυτι πετάγεται χαρουμενος.
-Ααα! Θα έχουμε και το Σουσάκι μου στο Κλαμπ???
Σκασμος Τσιλι! Τι ειμαστε εδω μέσα, σκοτεινο απομερο κλαμπακι για να συναντιέσαι με την αγαπημένη σου?
Οχι! Η Σουσι θα ειναι απλη υπάλληλος σαν την μάνα της Φρεγιας που ειναι απλη γραμματεας. Καμια απο τις δυο τους δεν έχει την στοφα ενος μέλους του Κλαμπ μας. Θα θεωρηθουν απλα βοηθητικο προσωπικο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Σαβ Φεβ 18, 2012 1:04 pm, 1 φορά
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ενα σου λέω Αθηνα!funambolo έγραψε:SuperCatz έγραψε:
Κι από μαλλί.. χαλί!
http://www.carpetvista.gr/index.php?sok=shaggy+rugs&x=29&y=3&gclid=CNyh28atp64CFQFI3godrEpuQw
Αν εξακολουθεις να παρομοιάζεις τον Σαγκυ με τα χαλιά...
... το Κλαμπ θα λάβει μέτρα εναντιον σου!
Και ξέρεις τι μπορει να κάνει το Κλαμπ για τα αναξιοπαθουντα μέλη του ε?!
Δεν ξέρεις???
Χα!
Το ίδιο ισχυει βεβαια και για σενα Βικυ μαμα Γκιζμο!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Εμένα Ραλούκα μου αυτό το «Μεγαλη Πριγκηπισσα της Μπατονετας» με μουρλαίνει κατάβαθα πάντως!!!
-
Mood :
ralou έγραψε:funambolo έγραψε:SuperCatz έγραψε:
Κι από μαλλί.. χαλί!
Ενα σου λέω Αθηνα!
Αν εξακολουθεις να παρομοιάζεις τον Σαγκυ με τα χαλιά...
... το Κλαμπ θα λάβει μέτρα εναντιον σου!
Και ξέρεις τι μπορει να κάνει το Κλαμπ για τα αναξιοπαθουντα μέλη του ε?!
Δεν ξέρεις???
Χα!
http://www.merriam-webster.com/dictionary/shaggy
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Σαβ Φεβ 18, 2012 1:23 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση quote)
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Φλοκατάκια όμορφα, κατουροχεσμένα!
-
Mood :
ralou έγραψε:Οι τιμες για σας συνεχίζονται αφου η Σουσι εγινε επισημα πια...alex..niaou έγραψε:ωω,τι τιμη,παραλαβαμε επιτελους το καπελακι μας!!!!!
Αλλα καλυτερα περιμενε και θα δεις...
Ελπιζω το φωτοσοπ να έχει ξεπεράσει το χθεσινο χανγκοβερ και να ειναι πιο συνεργασιμο σημερα!
κ τα 2 κορτσια μου ασχολουνται με το κλαμπ.... "ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΩ????"(που θα λεγε κ η αξεχαστη ντενη μαρκορα...ralou έγραψε:Επισημη Λιστα μελών του Κλαμπ των Ανεξάρτητων ΓλωσσοκοπάνωνΙδρυτικά μέλη:
Ηλεκτρα: Υπέρτατη Ποντι(κο)φιξ
Αρχηγός και Πληρεξούσιος, Θεματοφύλακας των Ιέρων Σκοπών του Κλαμπ.
Φρεγια: Υπατη Γενική Επιθεωρήτρια
SpokesPerson, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τσιλι: Ανώτατος Πρίγκιπας της Υπέρτατης Ομορφιάς
Υπεύθυνος επικοινωνίας και αποστολής ενημερωτικού υλικού. Ειδικός Ταχυδρόμος και Εκτελεστής Αποστολέας.
Πιπης: Υπέρτατος Πρίγκιπας του Τάγματος των Πιστών Συζύγων
Υπεύθυνος κατευναστής και χρισμένος Μέγας Μαλαγάνας του Κλαμπ
Γκισμο: Μέγας Διδάσκαλος του Τάγματος των Κατουρητων
Υπεύθυνος προώθησης και γενίκευσης του ευγενούς αθλήματος του «Κατουρηματος εκτός αμμολεκάνης»
Μπαριλα: Μεγαλη Ινφάντα πρωτης Ταξεως και Μυστικη Αρχηγος του Ghost Division.
Μελη:
Λακυ: «Ιπποτης των κατουρημένων μωροβρακων» (Προσωρινος τιτλος μελλοντικος «Μεγας Πρωτοκολάρχης των Κιτρινων»)
Σαγκυ: «Ιπποτης Χεσμεντεν» (Προσωρινος τιτλος, μελλοντικος «Μεγας Μαγιστρος Χεσμεντεν»)
Χιονατη: «Ιπποτης Καλλιτεχνογατα» (Προσωρινος τιτλος, μελλοντικη «Μεγαλη Πριγκηπισσα της Μπατονετας»)
Αρθουρος: «Ιπποτης Χωρις Βασιλικο Τιτλο» (Προσωρινος τιτλος, να δουμε ακριβως πως τα πηγε με την δοκιμασία του και βλέπουμε)
Η Φρεγια πλησιάζει παρεα με τον Πιπη την αρχηγο και της λέει με ταπεινη φωνη.
-Αρχηγε μας... πρεπει να τακτοποιησουμε το θέμα του Νομικου Τμηματος. Διαφορετικα πως θα οργανωσουμε το Boot Camp για τα ανηλικα. Ειναι το μέλλον αρχηγε μας τα μικρα, δεν πρεπει να τα παραβλέψουμε!
Ο Πιπης της ξαναριχνει σκουντια απο δίπλα που την κάνει να το βουλώσει
Φρεγια πολλά λες! Εχω ενημερωθει απο την Μπαρίλα και θα προσλάβουμε την αδελφη της τη Σουσι που ειναι και μελετηρη και σοβαρη γατα και άσσος στα Νομικα.
Ο Τσιλι που έχει στησει απο δίπλα αυτι πετάγεται χαρουμενος.
-Ααα! Θα έχουμε και το Σουσάκι μου στο Κλαμπ???
Σκασμος Τσιλι! Τι ειμαστε εδω μέσα, σκοτεινο απομερο κλαμπακι για να συναντιέσαι με την αγαπημένη σου?
Οχι! Η Σουσι θα ειναι απλη υπάλληλος σαν την μάνα της Φρεγιας που ειναι απλη γραμματεας. Καμια απο τις δυο τους δεν έχει την στοφα ενος μέλους του Κλαμπ μας. Θα θεωρηθουν απλα βοηθητικο προσωπικο.
- Σπόιλερ:
αχ θεια ραλλου,τι ωραια που μου ταιριαξαν τα γυλια κ η τσαντουλα! ευχαριστω πολυ,παω τωρα να εκπονησω τις προϋποθεσεις για τα ανηλικα κ τα σχετικα,θα τα εχετε απο βδομαδα!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
Αθηνα, εσυ δεν βαζεις μαλο παιδι μου
Σουσι μου, εισαι μια κουκλα και ως εργαζόμενο κοριτσι.
Το Κλαμπ θα περιμένει με ανυπομονησια την εργασία σου.
Διότι ενα σωρω μικρα γατια έχουν λυσσαξει να μπουν στο boot camp και οι γονεις τους μετα βίας τα συγκρατουν...
Μαμα Αλεξ, γιατι να πανικοβληθεις?
Εδω εχεις τα μέσα απο όλες τις μπάντες, με τα δυο κορίτσια σου στα μέσα και στα έξω στο Κλαμπ!
Σουσι μου, εισαι μια κουκλα και ως εργαζόμενο κοριτσι.
Το Κλαμπ θα περιμένει με ανυπομονησια την εργασία σου.
Διότι ενα σωρω μικρα γατια έχουν λυσσαξει να μπουν στο boot camp και οι γονεις τους μετα βίας τα συγκρατουν...
Μαμα Αλεξ, γιατι να πανικοβληθεις?
Εδω εχεις τα μέσα απο όλες τις μπάντες, με τα δυο κορίτσια σου στα μέσα και στα έξω στο Κλαμπ!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
θεια ραλλου,δυστυχως θα πρεπει να περιμεντε μεχρι τα μεσα της αλλης βδομαδας διοτι οπως ξερετε η μαμα θα ερθει κατω στην αθηνα κ θα σβησει τον υπολογιστη κ δεν εχουμε κλεψει ακομα τον κωδικο..
ρουλα μου,δεν ξερω αν θα μου βγει σε καλο ή αν θα μαι ο πρωτος στοχος..απο 2 μεριες μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!!
ρουλα μου,δεν ξερω αν θα μου βγει σε καλο ή αν θα μαι ο πρωτος στοχος..απο 2 μεριες μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Σελίδα 6 από 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Σελίδα 6 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios