gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)

+24
m.kat
marina289
houlieta
ladycat
melinakef
Chouzouris
Fotoula
FROGK
ΚουκουΒάγια
alexandrakicat
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
tsili
loulou
BokSurat
doremi
marea
Anatoli
tzelacat
natalouko
SuperCatz
funambolo
alex..niaou
LAROGATA
ralou
28 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 Empty Απ: Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)

Δημοσίευση από melinakef Σαβ Φεβ 18, 2012 3:09 pm

happy2 happy2 Τι υπέροχοι διάλογοι είναι αυτοί???
Πραγματικά χαίρεσαι να τους διαβάζεις!!!!! Και όσο για τις φωτό απίστευτες!!! grinning4 grinning4 grinning4 grinning4
melinakef
melinakef
Prime Cat
Prime Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα/ Ζάκυνθος
Αριθμός γατουνίων : 1 την Νεφερτίτη!!!!!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο και Άνοιξη!!! Ή κρύο και χουχούλιασμα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα αν μπορούσα.....
Motto : Αν δεν καώ εγώ, Αν δεν καείς εσύ ,Αν δεν καούμε εμείς ,Πώς θα γενούν τα σκοτάδια λάμψη;
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/10/2011
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_thunder

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 Empty Απ: Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)

Δημοσίευση από funambolo Σαβ Φεβ 18, 2012 8:08 pm

ralou έγραψε:Αθηνα, εσυ δεν βαζεις μαλο παιδι μου whip whip whip whip

Shaggy, η θεία Ραλλού με δέρνει Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Να της πεις ότι αν το ξανακάνει θα πάρω τον Γκίσμο και θα καταλάβουμε εκτός από τον καναπέ και την τουαλέτα της ΚΑΙ το κρεβάτι και τη ντουλάπα της Shocked Shocked Shocked Shocked
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_flush

Δημοσίευση από SuperCatz Σαβ Φεβ 18, 2012 8:54 pm

funambolo έγραψε:
ralou έγραψε:Αθηνα, εσυ δεν βαζεις μαλο παιδι μου Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 975367 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 975367 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 975367 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 975367

Shaggy, η θεία Ραλλού με δέρνει Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 72784 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 72784 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 72784 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 72784 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 72784 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 72784
Να της πεις ότι αν το ξανακάνει θα πάρω τον Γκίσμο και θα καταλάβουμε εκτός από τον καναπέ και την τουαλέτα της ΚΑΙ το κρεβάτι και τη ντουλάπα της Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 71431 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 71431 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 71431 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 71431

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 986261 Aυτό κι αν είναι απειλή!Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 986261
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_dance

Δημοσίευση από BokSurat Σαβ Φεβ 18, 2012 9:27 pm

όλα τα λεφτά είσαι ralou!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4
πραγματικά σε χαίρομαι να σε διαβάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! worship worship worship worship worship worship
και έλεγα που ήταν χθες το βράδυ το καμάρι μου.... και είχα μια αγωνία που στο καλό έχει εξαφανιστεί και νόμιζα ότι το έσκασε πάλι.... μετά που γύρισε μέσα στην μούγγα ήτανε... δεν έλεγε που γυρνούσε με ποιους κ τι έκανε... fight1

υπέρτατε Αρχηγέ,
ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή μου στο κλαμπ και υπόσχομαι να μην σε απογοητεύσω.
μου αρέσει πολύ ο τίτλος μου και ο μελλοντικός είναι ακόμα καλύτερος!!!
ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη του κλαμπ για την υποστηριξή τους και την θερμή υποδοχή τους στα μούτρα μου.
Μετά τιμής Lucky - Ιπποτης των κατουρημένων μωροβρακων
BokSurat
BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 Parta10

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από doremi Σαβ Φεβ 18, 2012 10:25 pm

Ραλλού μας! grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship
Αλλά δεν μπορείς να πεις,βρήκες συμπαίκτες φοβερούς grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship κορίτσια εύγε veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny

Πιίιιιιπηηηηή ntountouka (τονίζεται λόγω υστερίας και στα 2ι)Τί σου είπα καμάρι μου; Δεν σου είπα να πείσεις την αρραβωνιάρα σου(τσ τσ) να παρατήσει ότι εξτρεμιστικό ετοιμάζει με την αρχιανάρχα την ταλιμπάνισσα (αίσχος) την προκομένη την Ηλέκτρα! angry3 Κακομοίρη μου, δεν θα γυρίσεις πίσω; angry3 Θα σου ξηγήσω! angry3 angry3 angry3 Θα πεις την κροκέτα κροκετίτσα ! Τιμωρία που θα πέσει.
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M-aipnies

Δημοσίευση από ralou Σαβ Φεβ 18, 2012 10:32 pm

melinakef έγραψε: happy2 happy2 Τι υπέροχοι διάλογοι είναι αυτοί???
Πραγματικά χαίρεσαι να τους διαβάζεις!!!!! Και όσο για τις φωτό απίστευτες!!! grinning4 grinning4 grinning4 grinning4
Smile Smile Smile thanks thanks thanks thanks thanks
funambolo έγραψε:

Να της πεις ότι αν το ξανακάνει θα πάρω τον Γκίσμο και θα καταλάβουμε εκτός από τον καναπέ και την τουαλέτα της ΚΑΙ το κρεβάτι και τη ντουλάπα της Shocked Shocked Shocked Shocked
Ρε συ Σαγκυ! Να μην το δει η Αρχηγος αυτο το σχολιο φιλε μου!
Οι στοχοι του κλαμπ όπως ξέρεις -αν μπηκες στον κοπο να τους διαβασεις για το διαγωνισμα που θα μας βαλει η αρχηγος και αντι γι αυτο το μυαλο σου ειναι κολλημένο σε καμια αποκριατικη κρεπάλη!- ειναι να κατατροπωσουμε τους ανθρωπους...
Και ειδικα τους γατογονιους μας. Το λεει καθαρα στο καταστατικο.
"Μέλημα του είναι να κατατροπώνουμε τους γατογονιους με όποιο τρόπο μπορούμε για να μη μας πάρουν τον αέρα. Να τους σπάσουμε το ηθικό, να τους γρατζουνίσουμε, να τους δαγκώσουμε, να τους κλωτσήσουμε και να τους φτύσουμε!"
Αυτο λεει κατα λέξη.
Και συ την υπερασπιζεσαι και θελεις να χρησιμοποιησεις τις δυνάμεις του Κλαμπ για αυτο????!!!
Ναι ρε! Για τον Γκιζμο λεω. Ειναι το όπλο μας ρε συ αυτος. Και μην σκεφτεις να τον στειλεις στο σπιτι μου για να κανει τα ακατανομαστα στη μάνα μου ε?!
Εδω μέσα η μονη που κατουραει το σπιτι ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
Φρεγια

BokSurat έγραψε:όλα τα λεφτά είσαι ralou!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grinning4 grinning4 grinning4 grinning4 grinning4
πραγματικά σε χαίρομαι να σε διαβάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! worship worship worship worship worship worship
και έλεγα που ήταν χθες το βράδυ το καμάρι μου.... και είχα μια αγωνία που στο καλό έχει εξαφανιστεί και νόμιζα ότι το έσκασε πάλι.... μετά που γύρισε μέσα στην μούγγα ήτανε... δεν έλεγε που γυρνούσε με ποιους κ τι έκανε... fight1

υπέρτατε Αρχηγέ,
ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή μου στο κλαμπ και υπόσχομαι να μην σε απογοητεύσω.
μου αρέσει πολύ ο τίτλος μου και ο μελλοντικός είναι ακόμα καλύτερος!!!
ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη του κλαμπ για την υποστηριξή τους και την θερμή υποδοχή τους στα μούτρα μου.
Μετά τιμής Lucky - Ιπποτης των κατουρημένων μωροβρακων
Εεε! Φυσικο ειναι Ελισάβετ να μην μιλάει! Ειναι ανερχόμενη δυναμη αυτος να το δεις... Τωρα μάλιστα που η Αρχηγος λιμπιζεται τα κάλη του... tongueout
Αγαπητε Λακυ,
η Αρχηγος αυτη τη στιγμη γλεντοκοπαει με τους Ευρωπαιους εταιρους και τους μαθαίνει τι θα πει αποκρια σε ταβέρνα στους προποδες της Παρνηθας, με κοψιδια, λουκάνικα και τζατζικια!
Σου απαντω λοιπον εγω και σου λέω ότι ήταν χαρα μας που σε περιλάβαμε στους κολπους του Κλαμπ μας.
Καλη διαμονη ευχομαι και καλως να παρεις και τον μελλοντικο σου τιτλο.
Φρεγια
(η επι των δημοσιων σχέσεων)

υ.γ.
Ρε συ! Δεν το ειχα προσέξει... ειμαστε σχεδον ολοιδιοι στα χρωματα!!!
Τελεια! Αν χρειαστει μπορουμε να αντικθιστουμε ο ένας την άλλη σε δυσκολες αποστολες οπως κάνουν οι διδιμοι... ξερεις!
Αλλά ρε γμτ! Βαλε κανενα κιλάκι επάνω σου... Αλλιως όσο και να μοιαζουμε στα χρωματα... εε.. εχουμε διαφορα στα κυβικα μας βρε αγόρι μου... Embarassed

ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_sad

http://www.rvoulgari.blogspot.com

Δημοσίευση από ralou Σαβ Φεβ 18, 2012 10:38 pm

doremi έγραψε:Ραλλού μας! grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship
Αλλά δεν μπορείς να πεις,βρήκες συμπαίκτες φοβερούς grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship κορίτσια εύγε veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny veryfunny

Πιίιιιιπηηηηή ntountouka (τονίζεται λόγω υστερίας και στα 2ι)Τί σου είπα καμάρι μου; Δεν σου είπα να πείσεις την αρραβωνιάρα σου(τσ τσ) να παρατήσει ότι εξτρεμιστικό ετοιμάζει με την αρχιανάρχα την ταλιμπάνισσα (αίσχος) την προκομένη την Ηλέκτρα! angry3 Κακομοίρη μου, δεν θα γυρίσεις πίσω; angry3 Θα σου ξηγήσω! angry3 angry3 angry3 Θα πεις την κροκέτα κροκετίτσα ! Τιμωρία που θα πέσει.
Σεβαστοτατοτατη Μητερα Μαρια!
Δεν κάνουμε τιποτα το εξτρεμιστικο με τον Πιπη μου!
Απλα θέλουμε να έχουμε και αλλα καινουρια ενδιαφεροντα και απασχολησεις.
Σε λιγο θα παντρευτουμε, τι στο καλο, πρεπει δηλαδη να ειμαστε σπιτι-δουλεια... σπιτι δουλεια???
Δεν λες πάλι καλα που είμαστε μαζι σ αυτο το θέμα και όσο ναναι τον... προσεχω και λιγακι τον καλο μου μην κάνει καμια στραβη!
(Εεεε... καλα... μπορει να μην το παραδέχομαι αλλά ΕΚΕΙΝΟΣ προσέχει εμένα περισσοτερο. Αχ τι να πω... τον αγαπαω τον γιο σου Σεβαστη μαμα μαμα του... αι μη μου τον τιμωρησεις σε παρακαλω)
Φρεγια

Μαρακι μου, αφου το ξέρεις! Τετοιους συμπαικτες δωσε μου και πάρε μου την ψυχη! Laughing
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!

Δημοσίευση από LAROGATA Σαβ Φεβ 18, 2012 11:18 pm

Υπεροχοι ολοι οι διαλογοι,να΄στε καλα βρε παιδια μας φτιαχνεται το κεφι grinning4 grinning4 grinning4 worship worship
LAROGATA
LAROGATA
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_thunder

Δημοσίευση από SuperCatz Σαβ Φεβ 18, 2012 11:29 pm

Ρούλα, μπορεί στα χρώματα να μοιάζουν ο Lucky και η Φρέγια, όμως η ουρά της Φρέγιας θέλει πολλή δουλειά για ν' αντιγραφτεί, όπως και του Lucky για να φουντώσει!Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 300270
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_dance

Δημοσίευση από funambolo Κυρ Φεβ 19, 2012 1:48 am

ralou έγραψε:

funambolo έγραψε:

Ρε συ Σαγκυ! Να μην το δει η Αρχηγος αυτο το σχολιο φιλε μου!
Οι στοχοι του κλαμπ όπως ξέρεις -αν μπηκες στον κοπο να τους διαβασεις για το διαγωνισμα που θα μας βαλει η αρχηγος και αντι γι αυτο το μυαλο σου ειναι κολλημένο σε καμια αποκριατικη κρεπάλη!- ειναι να κατατροπωσουμε τους ανθρωπους...
Και ειδικα τους γατογονιους μας. Το λεει καθαρα στο καταστατικο.
"Μέλημα του είναι να κατατροπώνουμε τους γατογονιους με όποιο τρόπο μπορούμε για να μη μας πάρουν τον αέρα. Να τους σπάσουμε το ηθικό, να τους γρατζουνίσουμε, να τους δαγκώσουμε, να τους κλωτσήσουμε και να τους φτύσουμε!"
Αυτο λεει κατα λέξη.
Και συ την υπερασπιζεσαι και θελεις να χρησιμοποιησεις τις δυνάμεις του Κλαμπ για αυτο????!!!
Ναι ρε! Για τον Γκιζμο λεω. Ειναι το όπλο μας ρε συ αυτος. Και μην σκεφτεις να τον στειλεις στο σπιτι μου για να κανει τα ακατανομαστα στη μάνα μου ε?!
Εδω μέσα η μονη που κατουραει το σπιτι ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
Φρεγια

Kαλή μου Φρέγια (με αφήνεις ελπίζω να σε αποκαλώ έτσι, μια και απ΄ό,τι είπε η θεία Ραλλού έχουμε και ενίοτε κοινές αντιδράσεις πανικού που μας φέρνουν πιο κοντά) ΕΓΩ δεν τηρώ τους στόχους του Κλαμπ? Shocked Shocked Shocked
Δεν έχω κατατροπώσει εγώ τη γκιόσα που τρέχει από πίσω μου μήπως και με βγάλει από τις κρυψώνες μου? oksmily3
Δεν της έχω σπάσει εγώ το ηθικό, που ετοιμάζεται να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια για να προοδεύσει η σχέση μας? oksmily3
Δεν την έχω γρατζουνίσει, δαγκώσει και κλωτσήσει όταν πάει να με πάρει αγκαλιά?? (θα σας βάλει και φωτό γρατζουνιά όπως πάει αυτή) oksmily3
Και, πάνω απ΄όλα, δεν ΦΤΥΝΩ εγώ τη γκιόσα?? Ούτε μηχάνημα αυτόματου ποτίσματος δεν θα την έφτυνε τόσο όσο εγώ!!!! skatovroxi
Βρε κουτό, εγώ να βοηθήσω εσένα ήθελα!! secret Με το κατούρημα του Γκίσμο και την δική μου ακατάσχετη παραγωγή στερεών αποβλήτων, θα μπορούσες να κατατροπώσεις τη μητέρα σου (sic) πολύ πιο εύκολα!! mallias mallias mallias mallias
Αν πάλι προτιμάς να φέρεις εις πέρας μόνη σου αυτό το έργο, δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα, έτσι κι αλλιώς εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα όποια φίλη μου εφαρμόζει άνετα στη γωνία της τουαλέτας!!! grouphug grouphug
Με εκτίμηση και σεβασμό στο κατούρημά σου
Shaggy, ιππότης Χεσμεντέν και βοηθός κατουρήματος αν χρειαστεί escape
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.

Δημοσίευση από loulou Κυρ Φεβ 19, 2012 5:02 pm

Κορίτσια, φοβερό ξέσπασμα φαντασίας, ειδικά η Ralouλίνα δίνει ρέστα!!! grinning4 grinning4 grinning4 Όσο για τις photo ... τι να πω, μιλούν από μόνες τους!
Συνεχίστε να το γλεντάτε γιατί διασκεδάζοντας εσείς, διασκεδάζουμε κι εμείς με τη σειρά μας!!!
Προσπαθώ να μην χάνω επεισόδιο... Να είστε καλά... και κρατάτε τα μολύβια σας φρεσκοξυσμένα! oksmily3
kissss kissss kissss
loulou
loulou
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Σκύλος
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_hug

Δημοσίευση από tsili Κυρ Φεβ 19, 2012 7:48 pm

Εγώ θέλω να παντρευτώ το Σουσάκι μου.
Φρέγια φιλενάδα, θα βοηθήσεις να το βάλουμε με τρόπο στους στόχους του κλαμπ??
Ε κολλητή?? Βόηθα τον κουμπάρο σου, γιατί αυτή η τρελλή με γλ
υκοκοιτάει και δε θα τη βγάλω καθαρή.
Ευτυχώς η άφιξη του Λάκυ βοηθάει κάπως την κατλασταση αλλά και πάλι φοβάμαι.
Βόηθα βρε φιλενάδα να το βάλουμε ως απαραίτητο στόχο του κλαμπ....

tsili
tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_bye

Δημοσίευση από ΚουκουΒάγια Κυρ Φεβ 19, 2012 8:03 pm

tsili έγραψε:Εγώ θέλω να παντρευτώ το Σουσάκι μου.

Ωωωωχχχχ...
Θα έχουμε δράματα. Σας το λεω! Μην πείτε μετά πως δεν σας το είπα! No No
ΚουκουΒάγια
ΚουκουΒάγια
Gatus Polytalantus
Gatus Polytalantus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_thinking

http://www.wix.com/vagiamusic/vagia    http://www.koukouvagia.bl

Δημοσίευση από ralou Κυρ Φεβ 19, 2012 8:28 pm

Tσιλι αγαπημένε μου...
Εχεις τον λογο μου. prosoxi
Και σημερα το συζητουσα και με τις υπολοιπες θειουλες.
Αργησα βρε αγόρι μου να στα κανονισω με το Σουσάκι, αλλα στο υπόσχομαι ότι θα γινει επι τελους ο γάμος σας ΑΜΕΣΑ!
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από funambolo Κυρ Φεβ 19, 2012 9:28 pm

http://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=96872 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από ladycat Κυρ Φεβ 19, 2012 9:44 pm

εχω να δηλωσω υπευθηνα οτι πιο γλωσσοκοπανμα γατα απο την μαγια δεν υπαρχει τοσο βρισιδι που μου εριξε εχτες ηταν απεριγαπτο απαπαπαπα ολες οι αλλες ειναι αγιες μπροστα της
ladycat
ladycat
Moderator/Πρωτερ-γάτα
Moderator/Πρωτερ-γάτα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_tears

https://darkstoriesbyef.blogspot.com/

Δημοσίευση από ralou Κυρ Φεβ 19, 2012 9:51 pm

funambolo έγραψε:http://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=96872 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Αχ βρε Αθηνα... Την έχουμε και εδω σε αγγελία την Σαγκυ και μάλιστα μόλις την ειδα εγραψα αμέσως τι καλα που θα ήταν να μπορουσες να την πάρεις εσυ.
https://www.gatospito.com/t8047-topic
Τι ενδιαφερων συνδιασμός, τι ταυτιση στα χρωματα και στην φατσα. Φαντασου να τα ειχες και τα δυο εσυ ε?!
Εγραψα εκει ότι κάποιος σου στελνει ενα μηνυμα μ αυτη την συμπτωση!
Συμπαθα με, εγω ειμαι η τελευταία που θα σε πιεζε να παρεις δευτερη γατα, παρεουλα για το γατι σου, αφου κι εγω δεν έχω αξιωθει ακομα... αλλά κάτι μου έκανε αυτη η γατουλα.
tafos tafos tafos tafos
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από funambolo Δευ Φεβ 20, 2012 12:06 am

ralou έγραψε:
funambolo έγραψε:http://mycat.e-steki.gr/showthread.php?t=96872 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Αχ βρε Αθηνα... Την έχουμε και εδω σε αγγελία την Σαγκυ και μάλιστα μόλις την ειδα εγραψα αμέσως τι καλα που θα ήταν να μπορουσες να την πάρεις εσυ.
Τι ενδιαφερων συνδιασμός, τι ταυτιση στα χρωματα και στην φατσα. Φαντασου να τα ειχες και τα δυο εσυ ε?!
Συμπαθα με, εγω ειμαι η τελευταία που θα σε πιεζε να παρεις δευτερη γατα, παρεουλα για το γατι σου, αφου κι εγω δεν έχω αξιωθει ακομα... αλλά κάτι μου έκανε αυτη η γατουλα.
tafos tafos tafos tafos

Δεν την είχα δει εδώ ούτε την αγγελία, ούτε τι είχες γράψει... geek Αλλά ομολογώ ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό... Και ίδιο όνομα, και κοριτσάκι, και να μοιάζουν και τόσο??? Λες το σύμπαν να προσπαθεί να μου πει κάτι??? Suspect Suspect
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από marea Δευ Φεβ 20, 2012 2:02 am

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588
marea
marea

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M_smoke

Δημοσίευση από FROGK Δευ Φεβ 20, 2012 9:00 am

marea έγραψε:Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 553874 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 178227 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 570588
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
FROGK
FROGK
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 M-help

Δημοσίευση από BokSurat Δευ Φεβ 20, 2012 11:18 am

funambolo έγραψε:Δεν την είχα δει εδώ ούτε την αγγελία, ούτε τι είχες γράψει... geek Αλλά ομολογώ ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό... Και ίδιο όνομα, και κοριτσάκι, και να μοιάζουν και τόσο??? Λες το σύμπαν να προσπαθεί να μου πει κάτι??? Suspect Suspect
ωωωωωωω ναι!!!! Laughing
τι όμορφα κ πόσο χαίρομαι funambolo που έχεις πλέων 2 γατούλια Laughing
BokSurat
BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 Parta10

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από natalouko Δευ Φεβ 20, 2012 11:26 am

Ρούλα μου, πραγματικά grinning4 grinning4 grinning4
Στο είπα και απο κοντά, αν μπορούσε η Ηλέκτρα να καταλάβει (στην πραγματικότητα) όλο αυτό με το club και την αρχηγία θα είχε πραγματοποιήσει το όνειρο της.. Σαν να την βλέπω να χαμογελάει σαρδόνια κάτω από τα μουστάκια της και να τρίβει τα πατούσια της!!! bigboss bigboss
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009

Δημοσίευση από ralou Δευ Φεβ 20, 2012 11:37 am

funambolo έγραψε:
ralou έγραψε:
tafos tafos tafos tafos

Δεν την είχα δει εδώ ούτε την αγγελία, ούτε τι είχες γράψει... geek Αλλά ομολογώ ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό... Και ίδιο όνομα, και κοριτσάκι, και να μοιάζουν και τόσο??? Λες το σύμπαν να προσπαθεί να μου πει κάτι??? Suspect Suspect
Το συμπαν δεν προσπαθει απλως. Το συμπαν ξεφωνιζει διπλα στο αυτι σου!
Βεβαια εσυ παίρνεις την αποφαση. Ισως επειδη ο Ιπποτης Χεσμεντεν ειναι δειλος ακομα, η παρουσία ενός νεου εξ ίσου δειλου νεοφερμένου γατιου να του κανει καλο και να θελησει να παρει το πανω χέρι. Δεν ξερω.
Αν το αποφασισεις παντως να ξερεις πρεπει να ρωτησεις αν η Σαγκυ εχει ελεγχθει για ασθενειες. Ειναι σημαντικο αυτο. Το ίδιο και ο Ιπποτης βεβαια. Δεν ξερω αν τον έχεις ελεγξει ηδη.
Σκεψου το και ευχομαι ολοψυχα να το αποφασισεις prosefxi prosefxi prosefxi prosefxi prosefxi
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από funambolo Δευ Φεβ 20, 2012 4:08 pm

ralou έγραψε:
funambolo έγραψε:
ralou έγραψε:
tafos tafos tafos tafos

Το συμπαν δεν προσπαθει απλως. Το συμπαν ξεφωνιζει διπλα στο αυτι σου!
Βεβαια εσυ παίρνεις την αποφαση. Ισως επειδη ο Ιπποτης Χεσμεντεν ειναι δειλος ακομα, η παρουσία ενός νεου εξ ίσου δειλου νεοφερμένου γατιου να του κανει καλο και να θελησει να παρει το πανω χέρι. Δεν ξερω.
Αν το αποφασισεις παντως να ξερεις πρεπει να ρωτησεις αν η Σαγκυ εχει ελεγχθει για ασθενειες. Ειναι σημαντικο αυτο. Το ίδιο και ο Ιπποτης βεβαια. Δεν ξερω αν τον έχεις ελεγξει ηδη.
Σκεψου το και ευχομαι ολοψυχα να το αποφασισεις prosefxi prosefxi prosefxi prosefxi prosefxi

Δεν ξέρω... Ακόμα δεν έχουμε βρει την άκρη με τον ένα Shaggy... Ο οποίος στο θέμα ασθενειών, ως γνωστόν, είναι και θετικός στον FIP... pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από Chouzouris Δευ Φεβ 20, 2012 5:21 pm

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν και η γατούλα δεν βρεθει θετική σε FIP, θα χρειαστεί να κάνει το σχετικό εμβόλιο που προστατεύει κατά 85% περίπου.

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 02t480

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 Gatota10

Chouzouris
Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 7 Welcome

https://www.gatospito.com

Δημοσίευση από alex..niaou Τετ Φεβ 22, 2012 1:53 pm

ralou έγραψε:

Tσιλι αγαπημένε μου...
Εχεις τον λογο μου. prosoxi
Και σημερα το συζητουσα και με τις υπολοιπες θειουλες.
Αργησα βρε αγόρι μου να στα κανονισω με το Σουσάκι, αλλα στο υπόσχομαι ότι θα γινει επι τελους ο γάμος σας ΑΜΕΣΑ!

επιτελους,να το αποκαταστησω αυτο το κοριτσι γιατι αν περιμενω απο την αλλη τη σουρτουκω.... Scared
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009

Δημοσίευση από alex..niaou Πεμ Φεβ 23, 2012 10:22 am

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1/2012 (περί ορίων ανηλικότητας στη συμμετοχή του στο Κλαμπ και στο Ghost Division)

Άρθρο 1.
Καμια ανηλικη γατα(δηλ.κατω απο την ηλικια του 1 ετους) δεν επιτρεπεται να γινεται μελος του Κ.Α.Γ. και κατα συνεπεια ουτε να τιτλοφορειται.

Αρθρο 2.
Καμια ανηλικη γατα δεν επιτρεπεται να παιρνει μερος στις ακρως επικινδυνες αποστολες του Γκοστ Ντιβιζιον πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που θα οριζονται με ειδικα διαταγματα πατουσογεγραμμενα απο την υπερτατη Ποντι(κο)φικα Ηλεκτρα και την Μεγαλη Ινφαντα Μπαριλλα.

Αρθρο 3.
1)Οι γατες 0 εως 4 μηνων ειναι αδιαφορες νομικα και πληρως ακαταλογιστες εξ ου κ η πληρης απαγορευση οποιασδηποτε αναμιξης τους με το Κλαμπ ή το Γκοστ Ντιβιζιον.
2)οι γατες 4 εως και 9 μηνων μπορουν να συμπληρωνουν αιτησεις μονο για το Boot Camp του γκοστ ντιβιζιον και να εκπαιδευονται σε αυτο.
3)Οι γατες 9 μηνων εως την ενηλικιωση τους συμμετεχουν στο boot camp εκτος των εξαιρεσεων(βλ αρθρο 2) που θα μπορουν να παιρνουν μερος σε αποστολες.ΟΙ γατες που ενω ειναι ανηλικες παιρνουν μερος σε αποστολη που επιτυχει,μπορουν να τιτλοφορουνται απο το Κ.Α.Γ.

Αρθρο 4.
Ολες οι ανηλικες γατες ανω των 4 μηνων που πληρουν τα κατωθι κριτηρια μπορουν να συμπληρωνουν αιτηση συμμετοχης στο BOOT CAMP του Γκοστ ντιβιζιον,δηλαδη σε ενα αυστηρο και εξαντλητικο προγραμμα εκπαιδευσης. Κριτηρια:
α)Μεγαλη φυσικη ομορφια(κυριως για τις θηλυκες) κ αριστη σωματικη κατασταση.
β)δειγματα ικανης διαχειρισης των ανθρωπων τους.
γ)Εξυπναδα κ ευγλωττια που να εχει αποδειχθει.
και οτιδηποτε αλλο μπορει να απαιτησει η Ποντι(κο)φιξ ή η Μεγαλη Ινφαντα.

Αρθρο 5.
Οι ανηλικες γατες που εκπαιδευονται στο boot camp εαν:
1)δεν γινουν δεκτες,εχουν δικαιωμα αλλης μιας αιτησης σε διαστημα 1 ετους.Επισης,αυτο δεν τις εμποδιζει οταν ενηλικιωθουν απο το να γινουν μελη του Κ.Α.Γ.
2)Εαν ομως διαγραφουν απο το boot camp απαγορευεται να γινουν οποτεδηποτε μελη του ΚΑ.Γ. εκτος εαν τους δωσει χαρη η Ποντι(Κο)φιξ κατα την κριση της.

Οπως συνεταχθη απο την:
νομικη Συμβουλο Σουσι
και υπεγραφη απο τις:
Υπερτατη Ποντι(Κο)φικα Ηλεκτρα
Μεγαλη Ινφαντα Μπαριλλα

alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!

Δημοσίευση από doremi Πεμ Φεβ 23, 2012 11:20 am

Μμμμρρρρτ! τί να κάνω τώρα , δεν μ' ενδιαφέρει το boot camp! arrogant δηλαδή η εξάντληση μου είναι εξαιρετικά απεχθής. spell Εγώ θέλω να κουράζομαι όποτε ΕΓΩ επιλέγω κι όχι όποτε φανεί του Λολοστεφανή!Είμαι 6 μηνών γατούλα πια και απαιτώ σεβασμό στην προσωπικότητά μου και στην ομορφιά μου βεβαίως. worship
Αν νομίζεται ότι εξυπηρετώ τους ....σκοτεινούς σκοπούς σας, που κάτι μου λέει ότι τους εξυπηρετώ και με το παραπάνω, whistle θέλω μια θέση στο ghost division . Τώρα. Madd
Με φιλική διάθεση confused
Στέλλα
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από alex..niaou Πεμ Φεβ 23, 2012 11:37 am

αγαπητη στελλα,Μεγαλη ινφαντα μπαριλλα εδω!
δεν θα μεταφερω ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ την αυθαδεια σου στην Ηλεκτρα διοτι θεωρω οτι εισαι μια ικανοτατη γατα..αλλα την επομενη φορα θα βρεθεις εκτος κλαμπ δια παντως,θα φροντισω προσωπικα... Madd εξαλλου εισαι γατα 6 μηνων,εκ του νομου του εγκεκριμενου απο την Ποντι(κο)φικα δεν μπορεις να γινεις μελος του γκοστ ντιβιζιον,μονο να εκπαιδευτεις!!!!!!!Ή μηπως αμφισβητεις το νομο της Ηλεκτρας?????? Madd
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από natalouko Πεμ Φεβ 23, 2012 11:50 am

alex..niaou έγραψε:αγαπητη στελλα,Μεγαλη ινφαντα μπαριλλα εδω!
δεν θα μεταφερω ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ την αυθαδεια σου στην Ηλεκτρα διοτι θεωρω οτι εισαι μια ικανοτατη γατα..αλλα την επομενη φορα θα βρεθεις εκτος κλαμπ δια παντως,θα φροντισω προσωπικα... Madd εξαλλου εισαι γατα 6 μηνων,εκ του νομου του εγκεκριμενου απο την Ποντι(κο)φικα δεν μπορεις να γινεις μελος του γκοστ ντιβιζιον,μονο να εκπαιδευτεις!!!!!!!Ή μηπως αμφισβητεις το νομο της Ηλεκτρας?????? Madd
tafos tafos tafos tafos tafos tafos tafos
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009

Δημοσίευση από doremi Πεμ Φεβ 23, 2012 11:59 am

Θα το σκεφτώ, tongueout διότι με τις διαταγές έχω πάρει διαζύγιο!Αν πρόκειται για προτάσεις απλώς και με μπόλικο αυτοσχεδιασμό, το συζητώ. Εντάξειειειει! arrogant
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από ralou Πεμ Φεβ 23, 2012 8:43 pm

alex..niaou έγραψε: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1/2012 (περί ορίων ανηλικότητας στη συμμετοχή του στο Κλαμπ και στο Ghost Division)

Άρθρο 1.
Καμια ανηλικη γατα(δηλ.κατω απο την ηλικια του 1 ετους) δεν επιτρεπεται να γινεται μελος του Κ.Α.Γ. και κατα συνεπεια ουτε να τιτλοφορειται.

Αρθρο 2.
Καμια ανηλικη γατα δεν επιτρεπεται να παιρνει μερος στις ακρως επικινδυνες αποστολες του Γκοστ Ντιβιζιον πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που θα οριζονται με ειδικα διαταγματα πατουσογεγραμμενα απο την υπερτατη Ποντι(κο)φικα Ηλεκτρα και την Μεγαλη Ινφαντα Μπαριλλα.

Αρθρο 3.
1)Οι γατες 0 εως 4 μηνων ειναι αδιαφορες νομικα και πληρως ακαταλογιστες εξ ου κ η πληρης απαγορευση οποιασδηποτε αναμιξης τους με το Κλαμπ ή το Γκοστ Ντιβιζιον.
2)οι γατες 4 εως και 9 μηνων μπορουν να συμπληρωνουν αιτησεις μονο για το Boot Camp του γκοστ ντιβιζιον και να εκπαιδευονται σε αυτο.
3)Οι γατες 9 μηνων εως την ενηλικιωση τους συμμετεχουν στο boot camp εκτος των εξαιρεσεων(βλ αρθρο 2) που θα μπορουν να παιρνουν μερος σε αποστολες.ΟΙ γατες που ενω ειναι ανηλικες παιρνουν μερος σε αποστολη που επιτυχει,μπορουν να τιτλοφορουνται απο το Κ.Α.Γ.

Αρθρο 4.
Ολες οι ανηλικες γατες ανω των 4 μηνων που πληρουν τα κατωθι κριτηρια μπορουν να συμπληρωνουν αιτηση συμμετοχης στο BOOT CAMP του Γκοστ ντιβιζιον,δηλαδη σε ενα αυστηρο και εξαντλητικο προγραμμα εκπαιδευσης. Κριτηρια:
α)Μεγαλη φυσικη ομορφια(κυριως για τις θηλυκες) κ αριστη σωματικη κατασταση.
β)δειγματα ικανης διαχειρισης των ανθρωπων τους.
γ)Εξυπναδα κ ευγλωττια που να εχει αποδειχθει.
και οτιδηποτε αλλο μπορει να απαιτησει η Ποντι(κο)φιξ ή η Μεγαλη Ινφαντα.

Αρθρο 5.
Οι ανηλικες γατες που εκπαιδευονται στο boot camp εαν:
1)δεν γινουν δεκτες,εχουν δικαιωμα αλλης μιας αιτησης σε διαστημα 1 ετους.Επισης,αυτο δεν τις εμποδιζει οταν ενηλικιωθουν απο το να γινουν μελη του Κ.Α.Γ.
2)Εαν ομως διαγραφουν απο το boot camp απαγορευεται να γινουν οποτεδηποτε μελη του ΚΑ.Γ. εκτος εαν τους δωσει χαρη η Ποντι(Κο)φιξ κατα την κριση της.

Οπως συνεταχθη απο την:
νομικη Συμβουλο Σουσι
και υπεγραφη απο τις:
Υπερτατη Ποντι(Κο)φικα Ηλεκτρα
Μεγαλη Ινφαντα Μπαριλλα

Αχ! Το ηξερα εγω ότι η Σουσυ θα έκανε θαυματα!
Δηλαδη η Ποντι(κο)φιξ το ηξερε και πηρε την απόφαση.
Σουσυ, εγω δεν έχω νομικές γνωσεις αλλά πιστευω ότι η Ν. Π. θα αποτελέσει ενα εξαιρετικο εργαλειο στα χέρι του Κλαμπ.
Οπως βλέπω απο τα άλλα σχόλια ηδη η μικρη Στελλα που την ειχα για κορίτσι με τροπους και χαμηλών -ακομα- τονων, ξετσουμισε και εκδηλώθηκε.
Δεν ξέρω ακομα ποιος θα αναλάβει την εποπτεια του Boot Camp του Ghost Division, δεν μπορουμε να τα περιμένουμε όλα απο την Μπαρίλα που ήδη εχει τοσο φορτωμένο προγραμμα. Θα δουμε τι θα αποφασίσει το Κλαμπ.
Πάντως Σουσυ μου η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη. Μπραβο εργαζόμενο κοριτσι μου εσυ!
(Δεν μου λες! Καμια προβα νυφικου πρόλαβες να κάνεις αγαπουλα μου? Αντε, μην εισαι μονο δουλεια-δουλεια! Πλησιάζει ο γάμος σου, δεν το ξέρεις? oksmily3 )
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από ralou Πεμ Φεβ 23, 2012 8:47 pm

Μαρια Συμπεθέρα... τι να πω... η μικρη εκδηλώθηκε κανονικα. Την Μαγια την πανθηρινα φοβομουν πιο πολυ απο τις μικρες, αλλά να που η σκατουλιτσα σου ειναι ενα ακομα ανατέλον αστερι!
Μα το θεο σας λέω... οι μικρες θα βάλουν κάτω το Κλαμπ με την ορμη και τον δυναμισμό τους.
Ειμαι βέβαιη... No
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από doremi Πεμ Φεβ 23, 2012 8:58 pm

Ραλούκα μου τί να πω; No Την φωνάζω την φωνάζω , με γράφει! Πάω να την πιάσω , χέλι και γλυστράει, πάω να κοιμηθώ, χορεύει πάνω μου και μπαίνει και μέσα από τις κουβέρτες για να παίξει με τον Ορφέα που είναι απ' έξω απ΄την κουβέρτα, με κάνουν τρυπητήρι με τα νύχια τους.Πάω να πιω νερό, έχει πιει πρώτη, πάω να φάω, χώνει το μουσούδι και το πατούσι πρώτη(σαν της Κατερίνας τα γατιά ένα πράμα),παω να γράψω στο λαπιτόπι ανεβαίνει και στρογγυλοκάθεται πάνω και βγαίνουν διάφορα παράξενα πράγματα στην οθόνη, την κατεβάζω, ξανανεβαίνει και ξανακάθεται, την ξανακατεβάζω κάθεται αγκαλιά μου αλλά πάνω στο χέρι που θέλει να πληκτρολογήσει. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα και μόνο ότι κάνει σε μένα για τους άλλους. Sad tafos tafos
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από funambolo Πεμ Φεβ 23, 2012 9:04 pm

doremi έγραψε:Ραλούκα μου τί να πω; No Την φωνάζω την φωνάζω , με γράφει! Πάω να την πιάσω , χέλι και γλυστράει, πάω να κοιμηθώ, χορεύει πάνω μου και μπαίνει και μέσα από τις κουβέρτες για να παίξει με τον Ορφέα που είναι απ' έξω απ΄την κουβέρτα, με κάνουν τρυπητήρι με τα νύχια τους.Πάω να πιω νερό, έχει πιει πρώτη, πάω να φάω, χώνει το μουσούδι και το πατούσι πρώτη(σαν της Κατερίνας τα γατιά ένα πράμα),παω να γράψω στο λαπιτόπι ανεβαίνει και στρογγυλοκάθεται πάνω και βγαίνουν διάφορα παράξενα πράγματα στην οθόνη, την κατεβάζω, ξανανεβαίνει και ξανακάθεται, την ξανακατεβάζω κάθεται αγκαλιά μου αλλά πάνω στο χέρι που θέλει να πληκτρολογήσει. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα και μόνο ότι κάνει σε μένα για τους άλλους. Sad tafos tafos

Shagggggggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! ntountouka ntountouka ntountouka Έλα να δεις τι κάνουν οι άλλες γάτες να μαθαίνεις!!!!! Ναι, σ΄εσένα μιλάω!!! Βγες αμέσως από το καλάθι με τα άπλυτα και έλα να ανοίξεις τα στραβά σου!!! Τώρα!! nio nio nio nio
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Σελίδα 7 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης