gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)

+24
m.kat
marina289
houlieta
ladycat
melinakef
Chouzouris
Fotoula
FROGK
ΚουκουΒάγια
alexandrakicat
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
tsili
loulou
BokSurat
doremi
marea
Anatoli
tzelacat
natalouko
SuperCatz
funambolo
alex..niaou
LAROGATA
ralou
28 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 Empty Απ: Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)

Δημοσίευση από doremi Πεμ Φεβ 23, 2012 9:11 pm

Αχ, μάλαμα παιδί έχεις και δεν το εκτιμάς. Wink Μάλαμα προς το παρόν , στο μέλλον, θα δείξει Suspect
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M-aipnies

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 Empty Απ: Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET)

Δημοσίευση από LAROGATA Πεμ Φεβ 23, 2012 10:19 pm

Κάποιος με φώναξε νομίζω,εδώ είμαι και εγώ!!!Μπορεί να λείπει ο Μάρτης απ΄την Σαρακοστή?
Είμαι ήδη 10 μηνών και νομίζω ότι δεν μπορει να μου απαγορεύσει κάνεις ν'αρχίσω την εκπαιδευση μου,για το boot camp,άλλωστε σε 1,5 μήνα θα είμαι μια ανήλικη γάτα και θα είμαι έτοιμη για όλα.Άλλωστε όσοι μ'εχουν γνωρίσει απο κοντά έχουν να το λένε για την εξυπνάδα μου,την ομορφιά μου,μα πάνω απ'όλα για την απίστευτη
γλώσσα μου,το τι βρισσίδι και φτύσιμο τρώνε οι δικοι μου δεν μπορείτε να φανταστείτε.Δεν κολλάω πουθενά,δεν φοβάμαι και δεν σταματάω με τίποτα,μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν οι δικοι μου άνθρωποι,τώρα βέβαια τους έχω στείλει στο άλλο δωμάτιο ,γιατι μ'ενοχλούν κια δεν μ'αφηνουν να συγκεντρωθώ.
Αιτούμαι λοιπόν την εισοδό μου και δεν δέχομαι καμμια αμφιβολια για την αξία μου.Άντε γιατι θα σφαχτουμε!! Madd Madd Madd
LAROGATA
LAROGATA
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_thunder

Δημοσίευση από alex..niaou Παρ Φεβ 24, 2012 12:23 am

ralou έγραψε:
alex..niaou έγραψε: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1/2012 (περί ορίων ανηλικότητας στη συμμετοχή του στο Κλαμπ και στο Ghost Division)

Άρθρο 1.
Καμια ανηλικη γατα(δηλ.κατω απο την ηλικια του 1 ετους) δεν επιτρεπεται να γινεται μελος του Κ.Α.Γ. και κατα συνεπεια ουτε να τιτλοφορειται.

Αρθρο 2.
Καμια ανηλικη γατα δεν επιτρεπεται να παιρνει μερος στις ακρως επικινδυνες αποστολες του Γκοστ Ντιβιζιον πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που θα οριζονται με ειδικα διαταγματα πατουσογεγραμμενα απο την υπερτατη Ποντι(κο)φικα Ηλεκτρα και την Μεγαλη Ινφαντα Μπαριλλα.

Αρθρο 3.
1)Οι γατες 0 εως 4 μηνων ειναι αδιαφορες νομικα και πληρως ακαταλογιστες εξ ου κ η πληρης απαγορευση οποιασδηποτε αναμιξης τους με το Κλαμπ ή το Γκοστ Ντιβιζιον.
2)οι γατες 4 εως και 9 μηνων μπορουν να συμπληρωνουν αιτησεις μονο για το Boot Camp του γκοστ ντιβιζιον και να εκπαιδευονται σε αυτο.
3)Οι γατες 9 μηνων εως την ενηλικιωση τους συμμετεχουν στο boot camp εκτος των εξαιρεσεων(βλ αρθρο 2) που θα μπορουν να παιρνουν μερος σε αποστολες.ΟΙ γατες που ενω ειναι ανηλικες παιρνουν μερος σε αποστολη που επιτυχει,μπορουν να τιτλοφορουνται απο το Κ.Α.Γ.

Αρθρο 4.
Ολες οι ανηλικες γατες ανω των 4 μηνων που πληρουν τα κατωθι κριτηρια μπορουν να συμπληρωνουν αιτηση συμμετοχης στο BOOT CAMP του Γκοστ ντιβιζιον,δηλαδη σε ενα αυστηρο και εξαντλητικο προγραμμα εκπαιδευσης. Κριτηρια:
α)Μεγαλη φυσικη ομορφια(κυριως για τις θηλυκες) κ αριστη σωματικη κατασταση.
β)δειγματα ικανης διαχειρισης των ανθρωπων τους.
γ)Εξυπναδα κ ευγλωττια που να εχει αποδειχθει.
και οτιδηποτε αλλο μπορει να απαιτησει η Ποντι(κο)φιξ ή η Μεγαλη Ινφαντα.

Αρθρο 5.
Οι ανηλικες γατες που εκπαιδευονται στο boot camp εαν:
1)δεν γινουν δεκτες,εχουν δικαιωμα αλλης μιας αιτησης σε διαστημα 1 ετους.Επισης,αυτο δεν τις εμποδιζει οταν ενηλικιωθουν απο το να γινουν μελη του Κ.Α.Γ.
2)Εαν ομως διαγραφουν απο το boot camp απαγορευεται να γινουν οποτεδηποτε μελη του ΚΑ.Γ. εκτος εαν τους δωσει χαρη η Ποντι(Κο)φιξ κατα την κριση της.

Οπως συνεταχθη απο την:
νομικη Συμβουλο Σουσι
και υπεγραφη απο τις:
Υπερτατη Ποντι(Κο)φικα Ηλεκτρα
Μεγαλη Ινφαντα Μπαριλλα

Αχ! Το ηξερα εγω ότι η Σουσυ θα έκανε θαυματα!
Δηλαδη η Ποντι(κο)φιξ το ηξερε και πηρε την απόφαση.
Σουσυ, εγω δεν έχω νομικές γνωσεις αλλά πιστευω ότι η Ν. Π. θα αποτελέσει ενα εξαιρετικο εργαλειο στα χέρι του Κλαμπ.
Οπως βλέπω απο τα άλλα σχόλια ηδη η μικρη Στελλα που την ειχα για κορίτσι με τροπους και χαμηλών -ακομα- τονων, ξετσουμισε και εκδηλώθηκε.
Δεν ξέρω ακομα ποιος θα αναλάβει την εποπτεια του Boot Camp του Ghost Division, δεν μπορουμε να τα περιμένουμε όλα απο την Μπαρίλα που ήδη εχει τοσο φορτωμένο προγραμμα. Θα δουμε τι θα αποφασίσει το Κλαμπ.
Πάντως Σουσυ μου η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη. Μπραβο εργαζόμενο κοριτσι μου εσυ!
(Δεν μου λες! Καμια προβα νυφικου πρόλαβες να κάνεις αγαπουλα μου? Αντε, μην εισαι μονο δουλεια-δουλεια! Πλησιάζει ο γάμος σου, δεν το ξέρεις? oksmily3 )
Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy εχω ξεκοκαλλισει ολα τα περιοδικα γαμου θεια ραλλου κ αναμενω!
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M-help

Δημοσίευση από tsili Παρ Φεβ 24, 2012 1:32 am

Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy heart heart heart heart
tsili
tsili
tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_bye

Δημοσίευση από funambolo Παρ Φεβ 24, 2012 12:25 pm

LAROGATA έγραψε:Κάποιος με φώναξε νομίζω,εδώ είμαι και εγώ!!!Μπορεί να λείπει ο Μάρτης απ΄την Σαρακοστή?
Είμαι ήδη 10 μηνών και νομίζω ότι δεν μπορει να μου απαγορεύσει κάνεις ν'αρχίσω την εκπαιδευση μου,για το boot camp,άλλωστε σε 1,5 μήνα θα είμαι μια ανήλικη γάτα και θα είμαι έτοιμη για όλα.Άλλωστε όσοι μ'εχουν γνωρίσει απο κοντά έχουν να το λένε για την εξυπνάδα μου,την ομορφιά μου,μα πάνω απ'όλα για την απίστευτη
γλώσσα μου,το τι βρισσίδι και φτύσιμο τρώνε οι δικοι μου δεν μπορείτε να φανταστείτε.Δεν κολλάω πουθενά,δεν φοβάμαι και δεν σταματάω με τίποτα,μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν οι δικοι μου άνθρωποι,τώρα βέβαια τους έχω στείλει στο άλλο δωμάτιο ,γιατι μ'ενοχλούν κια δεν μ'αφηνουν να συγκεντρωθώ.
Αιτούμαι λοιπόν την εισοδό μου και δεν δέχομαι καμμια αμφιβολια για την αξία μου.Άντε γιατι θα σφαχτουμε!! Madd Madd Madd

Αυτό το τόπικ μου δημιουργεί συμπλέγματα κατωτερότητας Sad Sad Sad doing doing doing
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_flush

Δημοσίευση από funambolo Παρ Φεβ 24, 2012 12:27 pm

doremi έγραψε:Αχ, μάλαμα παιδί έχεις και δεν το εκτιμάς. Wink Μάλαμα προς το παρόν , στο μέλλον, θα δείξει Suspect

Στο μέλλον, αν συνεχίσει έτσι, θα το ρίξω εγώ στον Μάλαμα... tafos tafos tafos
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.

Δημοσίευση από ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ Παρ Φεβ 24, 2012 2:27 pm

Παιδιά γειάάάά λείπει ο Πρίγκηπας για κυνηγι με την κουστοδία του και βρήκα ευκαιρία να γράψω....
Είμαι ο ΉΘΑΝ ο τελευταίος της Πριγκηποικογένειας το Μπι Μπι όπως με φωνάζουν, ρε παιδιά βάλτε και μένα στην παρέα πειράζει που δεν έχω ματάκια ??δεν νομίζω εγω καταλαβαίνω τα πάντα,μυρίζω τα πάντα, ακούω τα πάντα είμαι και 7 μηνών ...κάνω για πράκτορας γιατί επειδη δεν βλέπω ποιος θα μου δώσει σημασία εεεεεε!!!!

Περιμένω... φευγω escape τώρα με πήρε είδηση η μαμά Κατερίνα
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_hug

Δημοσίευση από funambolo Παρ Φεβ 24, 2012 2:33 pm

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Παιδιά γειάάάά λείπει ο Πρίγκηπας για κυνηγι με την κουστοδία του και βρήκα ευκαιρία να γράψω....
Είμαι ο ΉΘΑΝ ο τελευταίος της Πριγκηποικογένειας το Μπι Μπι όπως με φωνάζουν, ρε παιδιά βάλτε και μένα στην παρέα πειράζει που δεν έχω ματάκια ??δεν νομίζω εγω καταλαβαίνω τα πάντα,μυρίζω τα πάντα, ακούω τα πάντα είμαι και 7 μηνών ...κάνω για πράκτορας γιατί επειδη δεν βλέπω ποιος θα μου δώσει σημασία εεεεεε!!!!

Περιμένω... φευγω escape τώρα με πήρε είδηση η μαμά Κατερίνα

Στηρίζω την υποψηφιότητα!!! (αλλά μην πείτε στην Ηλέκτρα ότι ανακατεύτηκα tafos tafos )
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από natalouko Παρ Φεβ 24, 2012 4:55 pm

Πολύ αέρα πήραν οι μικρές Μάγια και Στέλλα και πρέπει να τους κοπεί αν θέλουν να μπουν στο boot camp!! Madd Madd Madd

Φρέγιαααααα!!! Έχεις δουλειά να κάνεις... bigboss bigboss bigboss
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009

Δημοσίευση από tsili Παρ Φεβ 24, 2012 5:57 pm

Εγώ νομίζω ότι είμαι αυτονόητα στο κλαμπ
Ίριδα
tsili
tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από tsili Παρ Φεβ 24, 2012 5:57 pm

Κι επειδή θα πέσουν ερωτήσεις από τους άσχετους ποιος έκανε την πρέσβειρα στην Μέρκελ ε????
tsili
tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από ralou Παρ Φεβ 24, 2012 9:25 pm

Πωπω! Να και το μπουτ καμπ επιτυχια!!!
Μανα! Αρχισε την καταγραφη των αιτησεων.
Αλλά θα εισηγηθω στην Αργηγο να αφησει τα μικρα να τσιτσιριστουν περιμένοντας λιγακι. Πολυ φουριοζα μας βγηκαν. Ε καλα, μικρα ειναι και δικαιολογουνται, βραζει το αίμα τους!
Κι εσυ γραμματεα, κανε την δουλεια σου αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις πολυ σοβαρα πραγματα που προηγουνται ε?!
Εχεις ολοκληρο γαμο να ετοιμάσεις, γιαυτο γραφε! γαρφε! ΓΡΑΦΕ! Madd
Και φωτοσοπιαζε! φωτοσοπιαζε! ΦΩΤΟΣΟΠΙΑΖΕ!!! Madd

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ BOOT CAMP ΤΩΝ ΝΕΩΝ:
Μαγια
Στελλα
Ηθαν
Ιριδα
Οποιο άλλο μικρο γατι θέλει ας δηλώσει συμμετοχη και θα δουμε σε ποιους θα δώσουμε το Golden Ticket. Και μην νομιζετε μικρα ότι θα ειναι ευκολη υποθεση ε?!
Θα σας βγάλουμε το λάδι στην προετοιμασία Cool
Φρεγια

Ουφ! αμα την πιάνει η ανυπομονησία... δεν τα βγαζω περα μαζί της.
Ενταξει Σκορδαλια μου, γραφω, γραφω! spast
Ναι αλλά αργεις!
Να σου πω εσένα για μάζεψε την γλώσσα σου γιατι θα σε πάω στον ξέρεις ποιον. Στο γιατρ...
Αααααααααααααααααααααα! escape
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_sad

http://www.rvoulgari.blogspot.com

Δημοσίευση από ralou Δευ Μαρ 12, 2012 9:22 am

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ

Υπενθυμιζουμε στα μέλη του Κλαμπ ότι σημερα το απομεσημερο, θα τελεστει ο γαμος του αγαπητου Ανώτατου Πρίγκιπα της Υπέρτατης Ομορφιάς Τσίλι και της Νομικου Συμβουλου του Κλαμπ, Σουσυ.
Ως γνωστον, η προσκληση ειναι ανοιχτη για όλους.

Το ζευγος και οι οικογενειες του, δηλωσαν ότι η παρουσία σας θα ειναι μεγαλη τιμη γι αυτους.

~~~~~~~~~~~~ * ~~~~~~~~~~~~~

ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!

Δημοσίευση από natalouko Δευ Μαρ 12, 2012 10:14 am

Η Ηλέκτρα είναι έτοιμη!!! Smile Smile Σε λίγη ώρα θα έρθει η κομμώτρια να της περιποιηθεί την κόμη της, έχει φτιάξει νύχια απο χτες και συνέχεια πηγαίνει και τσεκάρει το φόρεμα που θα φορέσει, το οποίο είναι κρεμασμένο έξω από την ντουλάπα, μήν τυχόν και έχει τσαλακωθεί!! tafos tafos
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από ralou Δευ Μαρ 12, 2012 10:20 am

Ευτυχως Ναταλια που εχετε ετοιμο το φορεμα, γιατι εκει που της εχουν προετοιμάσει θεση... δεν θα μπορουσε να καθησει με κανενα απλο τσιτακι! blinking
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από natalouko Δευ Μαρ 12, 2012 10:30 am

ralou έγραψε:Ευτυχως Ναταλια που εχετε ετοιμο το φορεμα, γιατι εκει που της εχουν προετοιμάσει θεση... δεν θα μπορουσε να καθησει με κανενα απλο τσιτακι! blinking
Γιατί περίμενες η Ηλέκτρα να φορέσει κάτι απλο και απέριττο??? Cool Cool
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από ralou Δευ Μαρ 12, 2012 10:49 am

Χαχαχα! Ουτε κατα διάνοια!
Αν δεν ξέρω εγω την Ηλέκτρα, ποιος την ξέρει?!
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από natalouko Δευ Μαρ 12, 2012 11:20 am

ralou έγραψε:Χαχαχα! Ουτε κατα διάνοια!
Αν δεν ξέρω εγω την Ηλέκτρα, ποιος την ξέρει?!
Ακριβώς!! oksmily3 oksmily3 oksmily3
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από ralou Δευ Μαρ 19, 2012 10:14 pm

Πιπης
Φρεγια
Saggy

Ειναι ησυχία στο σπιτι μου που ως γνωστον στεγάζει το αρχηγειο του Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων
Και λέω ότι ειναι ησυχία διότι σημερα η Ηλέκτρα απουσιάζει στα καθηκοντα της ως μυστικος συμβουλάτορας την ίδιας της Αγγελας Μερκελ. Και αρχηγου απουσης... γλυτωνουμε τις φωνές!
Δυστυχως ειμαι δεμένη πισθάγκωνα στο σκαμπο του μπάνιου και απο εκει σας ομιλω...
Πριν λιγο, ο Saggy μαζι με τον Πιπη και την αθλια την δικιά μου τη Φρεγια με βουτηξαν και με έριξαν εδω, για να μην μπλέκομαι στα ποδια τους όσο λένε τα δικά τους.
Τι να έκανα... εγω μια απλη γραμματεας ειμαι, δεν ειμαι μέλος του Κλαμπ. Το μονο που μπορω να κάνω ειναι να τα ακουω απο διπλα και να σας αναπεταδίδω τα λεγόμενα τους.

-Ουφ ευτυχως γλυτωσαμε απο δαυτη. Εκτος απο κουτσομπολα ειναι και υστερικη ρε φιλαρακια... τι να κάνω...!
- Μανολια μου, εισαι σιγουρη πως ειναι άνετα εκει μέσα? Μην την χαντακώσουμε κιολας πονεμένη γυναικα!
- Μπα... Στους ανθρωπους μας Πιπη μου πρέπει να κάνουμε ότι έλεγε ο Χοτζας. "Βαρα την γυναίκα σου δυο φορές τη μέρα. Εσυ μπορει να μην ξέρεις γιατι αλλα εκεινη ΞΕΡΕΙ!" Ε! ετσι κι εγω. Παρτους τον αέρα όποτε μπορεις! Εσυ μπορει να μην ξέρεις γιατι αλλά εκείνοι το χρειάζονται έσι κι αλλιως!
- Βρε Φρεγια... απαπαπα! Σε εχει φοβηθει το μάτι μου λέμε! Νομιζω ότι η Ηλέκτρα ειναι κακη επιρροη πάνω σου...
- Χα! Ε και λοιπον! Πρεπει να μαχόμαστε ρε σεις... μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη του. Να κοιτάξτε τωρα... Η ιδια η Σουσυ η κουμπάρα μας Πιπη μου, βγηκε και ειπε ότι κακως η θεια Μαρίνα ζητησε να παντρεψω εγω την κορη της με τον Περσυ και τελικα μου την πήραν την κουμπαρια και την δίνουν στην Μπαρίλλα! Μαλιστα!
-Ελα βρε γιασεμι μου... μην αρχιζεις τα κουτσομπολια τωρα, δεν μας πάνε εμας αυτα, ειμαστε υπεράνω...
- Ναι ρε συ Φρεγια, δίκιο έχει ο Πιπης... Θελεις να συζητησουμε το θέμα της μανας σου που όλο σε κατηγορει και σε λοιδωρει? Αυτο ειναι πιο σημαντικο νομιζω και θαρρω (χεχε! Διαβάσω κι εγω τα συνωνυμα στον Μπαμπινιωτη όπως σου ειπα)
Παναγια μου... ηρθε η ωρα να τα ακουσω... Και μετα γυρευε τι θα τους συμβουλέυσει η Ηλέκτρα να κάνουν για να με βάλουν στη θέση μου... pale
- Σωστο! Σωστο! Μου τα έχει πρηξει η άχρηστη! Σε λιγο θα ζητιανευω κροκέτες απο τους φίλους για να τραφω. Αφου δεν ειμαι χοντρη λέμεεεε! Ειμαι χαμηλοστηθα...
Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 Iiiuii10
... σαν τον φίλο μου τον Οβελιξ!

-Ε! γιαυτο σου λέω. Ελα σε μένα να κρυφτεις στο τζάκι και να τρως απο τις καβατζωμένες κροκέτες.
- Απαπα! Στο σπιτι μου θα έρθει! Θα ειμαστε και παρεουλα και θα τρωει τις κροκέτες της Στελλας και μετα θα λέμε ότι τις έφαγε η μικρη. Χαχαχα! μ ενα σμαρο δυο τρυγονια. Και η μανα σου θα λαχταρησει που θα της λειψεις και εγω θα πάρω το αίμα μου πισω απο την τσουγδιτσα που μας εχει κάνει τη ζωη ποδηλατο!
Ξανα-Παναγια μου! Θα μου φυγει το κορίτσι μου και δεν θα το ξαναδω... Αλλά που την εστελνα στης Αθηνας να την εκπαιδευσει και άλλο να φυγει μονη της και να μην ξέρω που έχει πάει pale
- Αγόρια... αφηστε... το να φυγω απο το σπιτι δεν είναι επαρκης τιμωρία... Αλλωστε δεν θυμ΄στε που ειχα φυγει για να παω στο Χολυγουντ να γινω Σταρ? Τι έγινε δηλαδη και τότε? Ελειψα μερικους μήνες και μετα τα μάζεψα και γυρισα με την ουρα στα σκέλια Embarassed Και ΔΕΝ πηρα και το Οσκαρ...
Οχι! Οχι... νομίζω ότι η Ηλέκτρα πρεπει να με συμβουλέψει... Να την παιρναμε ίσως κανένα τηλέφωνο... Μπα! Ασε καλυτερα, θα ειναι σε κανένα μιτινγκ με την Αγγέλα και ποιος την ακουει αν τις διακοψουμε.

-Την Αγγελα εννοεις ε?
-Οχι ρε συ Saggy! την Ηλέκτρα εννοω...

Ευτυχως η κουβέντα σβυνει σιγα σιγα και σε λιγο ακουγονται τρια ζευγαρια σαγόνια να μασουλάνε απολαυστικα κάτι σουβλάκια που παραγγειλανε.
Με πιτες. hungry
Και τζατζικι. hungry hungry
Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 Souvlaki

Ρεεεε! Φερτε και κανένα προς τα εδω ρεεεεε!
ralou
ralou
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Κόκκορας

Δημοσίευση από doremi Δευ Μαρ 19, 2012 10:24 pm

cheers grinning4 worship tiletheatis tiletheatis tiletheatis
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από natalouko Δευ Μαρ 19, 2012 10:29 pm

Λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια ε???? Cool Cool Cool
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από alex..niaou Δευ Μαρ 19, 2012 11:22 pm

ralou έγραψε:
- Χα! Ε και λοιπον! Πρεπει να μαχόμαστε ρε σεις... μην αφηνουμε τιποτα στην τυχη του. Να κοιτάξτε τωρα... Η ιδια η Σουσυ η κουμπάρα μας Πιπη μου, βγηκε και ειπε ότι κακως η θεια Μαρίνα ζητησε να παντρεψω εγω την κορη της με τον Περσυ και τελικα μου την πήραν την κουμπαρια και την δίνουν στην Μπαρίλλα! Μαλιστα!
-Ελα βρε γιασεμι μου... μην αρχιζεις τα κουτσομπολια τωρα, δεν μας πάνε εμας αυτα, ειμαστε υπεράνω...
εδω Σουσυ!!!!!καλε κουμπαρα,παρεξηγησις.... No εγω ειπα στη θεια μαρινα για την κουμπαρια γιατι να...ζηλεψα να σε μοιραστουμε με τον τσιλακο μου που εισαι κουμπαρουλα κ να σε παρουν ξαφνικα κ αλλοι....σε θεμε μονο δικια μας κουμπαρα...αλλα βγηκε η μπαριλλα στη μεση κ επρηξε τη χαζη τη μανα μου πως θελει να γινει κουμπαρα σωνει κ ντε....!αυτη φταιει για ολα! αυτη κ το ΚΑΓ σας που την αποκανε τρελη!!!!! angry2

σιγα ρε κουμπαρε..."υπερανω"! μην αρχισουμε τωρα να μετραμε την υπεροσυνη μας!κ γενικα,λογω ΚΑΓ πρεπει να μενουμε ενωμενοι..μια κουμπαρια ειναι,πως κανετε ετσι???? τς τς τς!εγω το λεγα στην αδερφη μου να μην κουμπαρεψει με μελη του ΚΑΓ που πρεπει να κανουν δη.σχεσεις διοτι θα σας μοιραζοταν σιγουρα..αλλα αυτη εκει! tongueout
Μπαριλλα
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!

Δημοσίευση από funambolo Δευ Μαρ 19, 2012 11:28 pm

"Παιδιά, εγώ πρώτα πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω για το κάλεσμα και το σουβλάκι, γιατί μ έχει πήξει η γκιόσα στη φαρμακευτική κονσέρβα και τη φαρμακευτική κροκέτα, και στο τέλος θα αρχίσω να αισθάνομαι σαν τον Μπακάκο.
Από την άλλη, πρέπει να σας πω όμως ότι δε θεωρώ σωστό να έχουμε τη θεία Ραλλού δεμένη πισθάγκωνα, γιατί εγώ τους πονεμένους τους πονάω και θέλω να έχουν φροντίδα. Νομίζω ότι μπορούμε απλώς να την κλειδώσουμε στην αυλή να ασχολείται λίγο και με τις νέες τοποθεσίες φωτογράφισης της Φρέγιας.
Στο κυρίως θέμα μας τώρα: Φρέγια μου, νομίζω ότι πολύ σημασία δίνεις στις ανησυχίες της θείας Ραλλού για το θέμα "Τα πάχη μου τα κάλλη μου" και απλώς πρέπει να την αγνοήσεις επιτιμητικά. Άν την εκφοβίσεις κι αν εξαφανιστείς θ΄΄ αρχίσει να λέει ότι φταίει αυτή, κι ότι δεν σε πρόσεχε αρκετά, κι ότι είναι ανάξια μάνα και μετά θα τη δεις να παίζει σε καμιά παράσταση του "Αμάρτησα για το παιδί μου" με το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας και θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Προτείνω λοιπόν να ακολουθήσεις το διαιτολόγιό σου με υπάκουο και λυπημένο ύφος, κάτι που σίγουρα θα τη γεμίσει πολύ περισσότερη ανησυχία και τύψεις (στις τύψεις να ποντάρεις κυρίως) και είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να προσθέτει κρυφά καμιά λιχουδίτσα. Εσύ όμως θα είσαι βράχος. Θα σηκώσεις στωϊκά τον σταυρό του μαρτυρίου σου (έχω και τον "Ιησου από τη Ναζαρέτ" άμα θες να σου δώσω να εμπνευστείς, Τζεφιρέλι λέμε) κι εγώ θα περνάω και θα σου αφήνω κρυφά κροκέτες κάτω από το αριστερό πλακάκι της φωτογραφίας σου. Όταν λυθεί το θέμα και φτάσεις στα κιλά που θεωρεί η θεία Ραλλού ιδανικά, ΤΟΤΕ θα πας για λίγο στον Πίπη ή σ΄εμένα, γιατί τότε είναι βέβαιο ότι θα λυγίσει από τις ενοχές. Οπότε και δεν θα έχει τίποτα να σου προσάψει και δεν θα ξέρει που να κρυφτεί (στο μπάνιο είπαμε, όχι).
Στο θέμα "κουμπαριά" τώρα, δεν ξέρω τι να πω. Η αλήθεια είναι ότι η Σούσι έχει πια αποκατασταθεί και ίσως ήθελε να στρέψει λίγο τα φώτα στη Μπαρίλα, που όσο να΄ναι νιώθει λίγο στην απ΄έξω. Αλλά, Φρέγια μου, τι σκας για να γίνεις κουμπάρα? Νύφη πρέπει να γίνεις εσύ, φίλη μου! Κι εσύ κι ο Πίπης ήρθε η ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο της σχέσης σας, γιατί έχει έρθει και πολύς νέος κόσμος και μπορεί να μπείτε σε πειρασμό και να ΄χουμε δράματα. Αυτό και μόνο αν πεις στη θεία Ραλλού, είναι βέβαιη η κατακόρυφη άυξηση του άγχους της και η παράλληλη δική σου ικανοποίηση. Μην κοιτάς που είμαι ένα αθώο παιδί εγώ, αν είναι για τους φίλους μου, πάντα βρίσκω λύσεις. Άσε που τώρα τελευταία μ΄έχει προβληματίσει κι εμένα η θεία Ραλλού, γιατί όλο μου τα μασάει για τη σχέση μου με τη Breena. Λέει η πριγκίπισά μου ότι με θέλει, λέει μετά η θεία Ραλλού ότι μάλλον δε με θέλει, γιατί, λέει, δεν είμαι γαλαζοαίματος και δεν θα κάνει οικογένεια η Breena. Γιο γιο έχει γίνει ο συναισθηματικός μου κόσμος. Και τώρα που είδε ότι φέρνω επικίνδυνα σε γάτο Σιβηρίας, πάει να το φέρει αυτό ως θετικό επιχείρημα. Εγώ όμως θέλω να μ΄αγαπάει για τον εσωτερικό μου κόσμο, κι όχι για τις (χάλια) φωτογραφίες μου. Φρέγια μου, σε διαβεβαιώνω πάντως ότι αν η θεία Ραλλού εγκρίνει επιτέλους τη σχέση μου, εγώ θα ζητήσω εσένα για κουμπάρα και πιστεύω ότι και η Breena δεν θα έχει αντίρρηση.
Αμάν, χτυπάει το κινητό μου. Η γκιόσα είναι, να πάρω λέει την αντιβίωση. Πάω γιατί ποιός ακούει τη γκρίνια της μετά, δέκα θέματα θα γράψει στο φόρουμ για το αν πήρα το χάπι, και πως το πήρα, και μήπως έπεσε μια σκονίτσα έξω, και μήπως με πείραξε και δεν συμμαζεύεται. Καθήστε εσείς να τα πείτε εδώ και μην ξεχνάς Φρέγια μου ότι είμαι στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς. Κι αν μιλήσεις κι εσύ με τη Breena πες μου τι γίνεται, γιατί εγώ ντρέπομαι να ρωτήσω πάλι, αλλά κι αυτή η αβεβαιότητα δεν αντέχεται. Φιλιά.
ΘΕΙΑ ΡΑΛΛΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΦΑΚΟΥΣ!!"
Shaggy
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από doremi Δευ Μαρ 19, 2012 11:46 pm

grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship grinning4 worship
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από SuperCatz Τρι Μαρ 20, 2012 12:04 am

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 719932 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_dance

Δημοσίευση από ΚουκουΒάγια Τρι Μαρ 20, 2012 12:05 am

Ε ρε γλέντια!! Γατοπαραμυθούδες και ξερο ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται βιβλίο με τίτλο "Το ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ, οι γάτες και η ανθρωπομουρλοπαρέα" crazy crazy crazy

Το βλέπω σας λεω....Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚουκουΒάγια
ΚουκουΒάγια
Gatus Polytalantus
Gatus Polytalantus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_thinking

http://www.wix.com/vagiamusic/vagia    http://www.koukouvagia.bl

Δημοσίευση από SuperCatz Τρι Μαρ 20, 2012 12:23 am

ΚουκουΒάγια έγραψε:Ε ρε γλέντια!! Γατοπαραμυθούδες και ξερο ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται βιβλίο με τίτλο "Το ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ, οι γάτες και η ανθρωπομουρλοπαρέα" Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 201970 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 201970 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 201970

Το βλέπω σας λεω....Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βιβλίο μάλλον θα έχει τίτλο :

Το Γατόσπιτο και άλλοι εθισμοί.Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 56971

Ιστορικο-κοινωνικο-πολιτκή ανάλυση.Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 300270

ή..

Το Γατόσπιτο ως κοινωνικό γίγνεσθαι στο διαδίκτυο.Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 997391

Κοινωνιολογική προσέγγιση, αιτιολόγηση και επεξήγηση του φαινομένου.Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 593639

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 87458 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 201970
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!

Δημοσίευση από funambolo Τρι Μαρ 20, 2012 1:55 pm

Προτείνω και το : "Το Γατόσπιτο, βασικό εγχειρίδιο αυτοκαταστροφής"
Θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα κεφάλαια:
"Πώς να χάσετε τη δουλειά σας επειδή γράφετε στο φόρουμ αντί να εργάζεστε"
"Πώς να μη βρείτε δουλειά όσοι ψάχνετε επειδή γράφετε στο φόρουμ αντί να κοιτάτε τις αγγελίες"
"Πώς να υποφέρετε από αϋπνίες επειδή γράφετε στο φόρουμ μέχρι τα ξημερώματα"
"Πώς να αδυνατίσετε επειδή αντί να τρώτε γράφετε στο φόρουμ για τις τροφές ξένων γατιών"
"Πώς να χωρίσετε επειδή αντί να ασχολείστε με τη σχέση σας γράφετε στο φόρουμ για τις σχέσεις των γατιών σας"
Κάθε ομοιότητα με πραγματικά περιστατικά ΔΕΝ είναι συμπτωματική tafos tafos tafos geek geek geek
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από funambolo Τετ Μαρ 21, 2012 12:18 pm

Αγαπημένοι μου φίλοι. Σήμερα, διαβάζοντας τα μέηλ της γκιόσας για να δω αν υπάρχουν εξελίξεις στα θέματα που μας αφορούν, βρήκα το παρακάτω κείμενο, που της έστειλε μια φίλη της, θεία κι αυτή, και σας το παραθέτω αυτούσιο, θεωρώντας ότι ο (άγνωστος) συγγραφέας του αξίζει την εκτίμηση και τη βοήθειά μας:

" Αποσπάσματα από το ημερολόγιο του σκύλου.

8:00 am - Φαγητό ! Το αγαπημένο μου ! 9:30 am - Βόλτα με το αυτοκίνητο ! Το αγαπημένο μου ! 9:40 am - Βόλτα στο πάρκο ! Το αγαπημένο μου ! 10:30 am - Τρίψιμο και πλύσιμο ! Το αγαπημένο μου ! 12:00 pm - Γεύμα ! Το αγαπημένο μου ! 1:00 pm - Παιχνίδι στην αυλή ! Το αγαπημένο μου ! 2:00 pm - Πλαστικά κόκαλα ! Το αγαπημένο μου ! 3:00 pm - Κυνήγι της ουράς μου ! Το αγαπημένο μου ! 7:00 pm - Παιχνίδι με την μπάλα μου ! Το αγαπημένο μου ! 8:00 pm - Ουάου, τηλεόραση με τ' αφεντικά ! Το αγαπημένο μου ! 11:00 pm - Ύπνος στο κρεβάτι τους ! Το αγαπημένο μου !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αποσπάσματα από το ημερολόγιο του γάτου.

Ημέρα 983 της ομηρίας μου. Οι απαγωγείς μου συνεχίζουν να με χλευάζουν με παράξενα κρεμαστά αντικείμενα . Γευματίζουν με φρέσκο κρέας, ενώ οι υπόλοιποι τρόφιμοι κι Εγώ, τρώμε σιχαμερό κιμά και κάτι ξερά μπισκοτάκια . Παρά το ότι κάνω σαφές πως περιφρονώ τις άθλιες αυτές μερίδες, ωστόσο πρέπει να τρώω κάτι για να διατηρώ τη δύναμή μου . Το μόνο πράγμα που με κρατάει σε εγρήγορση, είναι το όνειρό μου να αποδράσω . Σε μια απόπειρά μου να τους κάνω να αηδιάσουν, ξέρασα πάνω στο χαλί . Σήμερα, αποκεφάλισα ένα ποντίκι και άφησα το ακέφαλο πτώμα του μπροστά στα πόδια τους . Ήλπιζα ότι κάτι τέτοιο θα επέφερε φόβο στην καρδιά τους, μιας και αναδεικνύει περίτρανα τι είμαι ικανός να κάνω . Τελικά, αυτό που πέτυχα ήταν κάποιες συγκαταβατικές παρατηρήσεις από μέρους τους για το πόσο καλός μικρός κυνηγός είμαι . Μπάσταρδοι ! Απόψε υπήρξε κάποιο είδος συνέλευσης μεταξύ των συνεργών . Ήμουν απομονωμένος μέσα σε ένα δωμάτιο καθόλη τη διάρκεια της παραπάνω συνωμοσίας . Ωστόσο, μπορούσα να ακούσω τους θορύβους και να μυρίσω το φαγητό . Το αυτί μου έπιασε κάποια στιγμή, ότι ο περιορισμός μου οφειλόταν στη δύναμη των «αλλεργιών» . Πρέπει να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτό και πως θα το εκμεταλλευθώ υπέρ μου . Σήμερα, παραλίγο να καταφέρω να δολοφονήσω έναν από τους βασανιστές μου στριφογυρνώντας γύρω από τα πόδια του ενώ περπατούσε . Nα θυμηθώ να το προσπαθήσω και αύριο, αλλά την ώρα που βρίσκεται στην κορυφή της σκάλας . Είμαι πεπεισμένος ότι οι άλλοι φυλακισμένοι εδώ, είναι λακέδες τους και «καρφιά» . Ο σκύλος απολαμβάνει ειδικά προνόμια . Συχνά τον αφήνουν χωρίς λουρί να βγαίνει και μοιάζει υπέρ του δέοντος πρόθυμος να επιστρέψει . Προφανώς, είναι καθυστερημένος . Το πουλί, πρέπει να είναι ο ρουφιάνος . Το παρατηρώ που επικοινωνεί ύποπτα με τους φρουρούς σε καθημερινή βάση . Είμαι σίγουρος ότι ενημερώνει για κάθε μου κίνηση . Οι απαγωγείς μου, έχουν φροντίσει να είναι προφυλαγμένος από εμένα, τοποθετώντας τον σε ένα μεταλλικό κλουβί ψηλά στο ταβάνι . Ώστε να είναι ασφαλής, για την ώρα !!!!!"

Για την αναπαραγωγή
Shaggy

funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από alex..niaou Τετ Μαρ 21, 2012 3:09 pm

veryfunny λυθηκα στο γελιο!!!!!!! veryfunny
μπορω να το παρω να το ανεβασω στο φβ??
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από funambolo Τετ Μαρ 21, 2012 3:14 pm

Εννοείται!!! oksmily3 oksmily3 oksmily3
funambolo
funambolo
Γαταμυθού
Γαταμυθού

Θηλυκό
Φίδι

Δημοσίευση από Chouzouris Τετ Μαρ 21, 2012 7:20 pm

Εκπληκτικό! happy2

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 02t480

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 Gatota10

Chouzouris
Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 Welcome

https://www.gatospito.com

Δημοσίευση από LAROGATA Τετ Μαρ 21, 2012 9:10 pm

Πραγματι εκπληκτικο!!! oksmily3
LAROGATA
LAROGATA
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 M_thunder

Δημοσίευση από SuperCatz Τετ Μαρ 21, 2012 9:56 pm

Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Πολύ καλό!Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 742497 Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 986261
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από Anatoli Τετ Μαρ 21, 2012 9:59 pm

happy2 Τελειο happy2
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Το Κλαμπ των Ανεξάρτητων Γλωσσοκοπάνων (TOP SECRET) - Σελίδα 8 Parta10

Σελίδα 8 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης