Τι να κανω
+5
SuperCatz
Πούπσυ
Anatoli
Maskotaki
vfarao
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τι να κανω
Χαιρεται! Εχω μια γατουλα σιαμ, ειναι κοριτσακι και ειναι περιπου 12 μηνων . Απο χτες εχει αρχησει να νιαουριζει με μπασο τροπο, να γλυφει συνεχεια χαμηλα στην επιμαχη περιοχη της και να αποφευγει να κατσει κατω με τον πισινο της. Οταν παω να τον ακουμπησω, τον απομακρυνει σαν να ποναει... Τι να κανω ρε παιδια? Ειμαι σε απογνωση !!! Εν τω μεταξυ, το νιαουρισμα γινεται συχνοτερο και δυνατοτερο σαν να ποναει... Μια βοηθεια θα ηταν μανα εξουρανου. Ευχαριστω εκ των προτερων
vfarao- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/02/2012
Απ: Τι να κανω
Καλησπερα. Μηπως να την πηγαινες σε εναν γιατρουλη? Λογικα αν την εχεις απο καιρο πρεπει να εχεις εναν γιατρο εμπιστοσυνης τον οποιο θα μπορεις και τηλεφωνο να παρεις σε ωρα αναγκης
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Καλησπερα.
Η γατουλα σου υπαρχει πιθανοτητα να εχει καποια ουρολοιμωξη. Παρατηρεις εν πηγαινει κανονικα τουαλετα?Μηπως την εχεις δει να ζοριζεται ή να πηγαινει συχνοτερα? Ισως δεις αι μεσα στην αμμο της αιμα. Πρεπει να την δει γιατρος οπωςσδηποτε, δεν ειναι κατι σοβαρο εαν ειναι ουρολοιμωξη, με την καταλληλη αγωγη σε λιγες μερες θα ειναι περδικι. Δεν ειμαι γιατρος, μπορει να ειναι και το οτιδηποτε αλλο οποτε πρεπει να την πας σιγουρα. απο την αλλη εαν ειναι αστειρωτη ισως μπηκε σε οιστρο. εαν δεν ελεγες οτι δειχνει να ποναει αυτη θα ηταν η πρωτη μου εικασια. ειναι στειρωμενη?
Η γατουλα σου υπαρχει πιθανοτητα να εχει καποια ουρολοιμωξη. Παρατηρεις εν πηγαινει κανονικα τουαλετα?Μηπως την εχεις δει να ζοριζεται ή να πηγαινει συχνοτερα? Ισως δεις αι μεσα στην αμμο της αιμα. Πρεπει να την δει γιατρος οπωςσδηποτε, δεν ειναι κατι σοβαρο εαν ειναι ουρολοιμωξη, με την καταλληλη αγωγη σε λιγες μερες θα ειναι περδικι. Δεν ειμαι γιατρος, μπορει να ειναι και το οτιδηποτε αλλο οποτε πρεπει να την πας σιγουρα. απο την αλλη εαν ειναι αστειρωτη ισως μπηκε σε οιστρο. εαν δεν ελεγες οτι δειχνει να ποναει αυτη θα ηταν η πρωτη μου εικασια. ειναι στειρωμενη?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
τουαλέτα πάει κανονικά; μήπως καθυστερεί στην ούρηση; επίσης είναι στειρωμένη; μήπως της ήρθε ό οίστρος...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
δεν ειναι στειρωμενη παει τουαλετα κανονικα δεν βλεπω αιμα (και επειδη το σκεφτηκα αυτο αλλαξα την αμμο για να ειμαι σιγουρος και πηγε μετα την αλλαγη και ολα καλα δεν ζοριζεται) . Μιλησαμε με τον κτηνιατρο μου (αλλα δεν τον εμπιστευομαι πολυ) μου ειπε οτι θελει να ζευγαρωσει , επισης να πω οτι το νιαουρισμα δεν ειναι συνεχομενο σταματαει (π.χ. τωρα ειναι ηρεμη ) και γενικα στην συμπεριφορα της ειναι κανονικη παιζει θελει χαδια τρωει εκτος απο το νιαουρισμα και αυτο με το γλειψιμο .......
vfarao- Kitten
-
Αν δεν συμβαινει κατι αλλο οργανικο, αφου ειναι αστειρωτη, ειναι τοτε πολυ πιθανοτερο να της ηρθε οιστρος δλδ να θελει να ζευγαρωσει. σκεφτεσαι να την στειρωσεις ή οχι?
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
δεν ξερω πραγματικα εσυ τι γνωμη εχεις???
vfarao- Kitten
-
Προσωπικα ειμαι υπερ της στειρωσης.
Αν θες διαβασε αυτο το αρθρο https://www.gatospito.com/Aeaos-ia-ooaenou-oc-aUoa-iio-h13.htm
Αν θες διαβασε αυτο το αρθρο https://www.gatospito.com/Aeaos-ia-ooaenou-oc-aUoa-iio-h13.htm
-
Mood :
Λογικά, όπως το περιγράφεις οίστρος είναι..
Τρίβεται σε ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι? Σε ακολουθεί ασταμάτητα με κίνδυνο να μπουρδουκλωθεί στα πόδια σου και να πέσετε και οι 2, στην προσπάθειά της να τριφτεί πάνω σου?
Μιλάει συχνά και περπατάει με τον πωπό της τούρλα, χαμηλώνοντας το υπόλοιπο σώμα? (περίπου σαν την στάση του τεντώματος που έχουν χαμηλά τον κορμό και ψηλά τον πωπό τους)
Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό, πες σε ποια περιοχή είσαι μήπως κάποιο μέλος γνωρίζει να σου προτείνει κάποιον άλλο, με πμ (προσωπικό μήνυμα).
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή στο Γατόσπιτο.
Τρίβεται σε ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι? Σε ακολουθεί ασταμάτητα με κίνδυνο να μπουρδουκλωθεί στα πόδια σου και να πέσετε και οι 2, στην προσπάθειά της να τριφτεί πάνω σου?
Μιλάει συχνά και περπατάει με τον πωπό της τούρλα, χαμηλώνοντας το υπόλοιπο σώμα? (περίπου σαν την στάση του τεντώματος που έχουν χαμηλά τον κορμό και ψηλά τον πωπό τους)
Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό, πες σε ποια περιοχή είσαι μήπως κάποιο μέλος γνωρίζει να σου προτείνει κάποιον άλλο, με πμ (προσωπικό μήνυμα).
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή στο Γατόσπιτο.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Καλώς ήρθες. Και εγώ οίστρο θα τον έλεγα, αλλά για καλό και για κακό θα πρότεινα να φροντίζεις να έχει άφθονο και φρέσκο νερό στη διάθεσή της συνέχεια.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
μενω αθηνα ανω πατησια
(λαμπρινη) . Επισης να ρωτησω αν ξερετε ποσες μερες θα κρατησει αυτο ή πρεπει να ζευγαρωσει για να ηρεμησει ??? Και να αυτην την σταση περνει χαμηλωνει τον λαιμο και σηκωνει το πισω μερος της και τριβεται πανω στις παντουφλες μου στα χαλια και γενικα οπου μπορει
ευχαριστω καλος σας βρηκα
(λαμπρινη) . Επισης να ρωτησω αν ξερετε ποσες μερες θα κρατησει αυτο ή πρεπει να ζευγαρωσει για να ηρεμησει ??? Και να αυτην την σταση περνει χαμηλωνει τον λαιμο και σηκωνει το πισω μερος της και τριβεται πανω στις παντουφλες μου στα χαλια και γενικα οπου μπορει
ευχαριστω καλος σας βρηκα
vfarao- Kitten
-
Οπως τα περιγράφεις, μοιάζει με οιστρο, και θα σου πρότεινα να τη στειρώσεις αφού την έχεις μέσα στο σπίτι. Σε αυτή τη φάση καλό ειναι να έχεις το νου σου, να μην βγεί σε κανένα μπαλκόνι, διότι μπορεί να τη χάσεις.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Μπορει να ειναι οιστρος,μπορει να ειναι ομως και κατι χειροτερο,οπως πυομητρα.Παρατηρησε αν εχει δυσοσμα υγρα στην περιοχη,γιατι οι σιαμεζες ειναι γατες με γρηγορη αναπτυξη,και δεν αποκλειεται να ειχε και πιο μικρη οιστρους,σιωπηλους ή ηπιους.Αν ειναι απλα ο οιστρος της,μπορει να κρατησει απο πεντε εως δεκα μερες.Μετα θα σταματησει και θα ξαναερθει σε δυο εβδομαδες.
δηλαδη καθε 2 εβδομαδες θα το ζω αυτο ????
vfarao- Kitten
-
Αυτο που ζεις εσυ δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που ζει η γατουλα,πιστεψε με... Μπορει μετα το δευτερο κυκλο να σταματησει για ενα-δυο μηνες,αλλα μετα θα ξαναεχει, και με καθε οιστρο που περνα η συσσωρευση ορμονων φερνει τον κινδυνο της πυομητρας πιο κοντα.Εγω στη θεση σου θα τη στειρωνα,εχω σιαμεζα και σε καταλαβαινω απολυτα.
το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρω αμεσα εναν κτηνιατρο που να εμπιστευομαι κοντα στην περιοχη μου (ανω πατησια -λαμπρινη) ωστε να μη "σφαξει" τη φαινη μου και της δημιουργησει προβλημα για την υποληποι ζωη της . Αυτος που εχω τωρα αποκλειεται δεν μου γεμιζει το ματι με τα εμβολια ποσο μαλλον με κατι τοσο σοβαρο . Καμια προταση κανεις?????
vfarao- Kitten
-
Δεν γνωρίζω κάποιον στην περιοχή σου ή εκεί γύρω. Ίσως κάποιο άλλο μέλος να μπορεί να σου πει..
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Μολις πηρα την φαινη μου απο τον γιατρο ολα πηγαν μια χαρα πλεον ειναι μια στειρωμενη γατουλα και λιγο μαστουρομενη ^^ . Ευχαριστω για την βοηθεια . Και καμια φορα στην τυχη βρισκεις αξιολογους γιατρους που σε βοηθανε αφανταστα και σου λυνουν αρκετες αποριες (π.χ. η φαινη μου χρειαζεται 60 γραμ ξηρα τροφη την ημερα και οχι 3 φορες την ημερα να γεμιζω το πιατο της οπως εκανα μεχρι σημερα).
vfarao- Kitten
-
Μπράβο!!!! Καλή ανάρρωση!!!
melinakef- Prime Cat
-
Τόπος : Αθήνα/ Ζάκυνθος
Αριθμός γατουνίων : 1 την Νεφερτίτη!!!!!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο και Άνοιξη!!! Ή κρύο και χουχούλιασμα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα αν μπορούσα.....
Motto : Αν δεν καώ εγώ, Αν δεν καείς εσύ ,Αν δεν καούμε εμείς ,Πώς θα γενούν τα σκοτάδια λάμψη;
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/10/2011
Mood :
Καλή ανάρρωση στο κοριτσάκι σου!
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Γάτος με νάρθηκα! Τί να κάνω;
» Δεν ξέρω τι να κάνω...
» ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...
» ΣΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!
» Τι να κάνω για την πληγή της γατούλας μου
» Δεν ξέρω τι να κάνω...
» ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...
» ΣΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!
» Τι να κάνω για την πληγή της γατούλας μου
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios