Τσίλι και Σούσυ, ένας υπέροχος, τρυφερός και ρομαντικός γάμος!
+16
vaso
tzelacat
BokSurat
SuperCatz
Kikiriki
LAROGATA
FROGK
natalouko
Anatoli
funambolo
doremi
tsili
moukelis
alex..niaou
Πούπσυ
ralou
20 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Τσίλι και Σούσυ, ένας υπέροχος, τρυφερός και ρομαντικός γάμος!
natalouko έγραψε:Μπορώ να πω οτι ήταν από τους ωραιότερους γάμους!!
Να ζήσουν τα παιδιά, και να είναι πάντα ευτυχισμένα!!
Ραλλού μου, τα οργάνωσες όλα τέλεια.. μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!!!
Μόνο μια διευκρινιση να κάνω, αυτός που έπιασε την ανθοδέσμη δεν είναι η Ραισούλα μου, αλλά ο Ερμής!!!
natalouko θα μας τρελάνεις! Αυτή δεν είναι η Ράϊσα?
tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
Ναι η Ράισα είναι... Ωχ, δεν ξεχωρίζω το παιδί μου... ήταν και μικρή η φώτο που της έβαλε η Ρούλα και νόμιζα ότι ήταν ο Ερμής..tzelacat έγραψε:natalouko έγραψε:Μπορώ να πω οτι ήταν από τους ωραιότερους γάμους!!
Μόνο μια διευκρινιση να κάνω, αυτός που έπιασε την ανθοδέσμη δεν είναι η Ραισούλα μου, αλλά ο Ερμής!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Με τρόμαξες! Νόμιζα πως έκανα λάθος την υπογραφή σου
-
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Mood :
Όχι μην ανησυχείς...σωστά τους έβαλες!!!tzelacat έγραψε:Με τρόμαξες! Νόμιζα πως έκανα λάθος την υπογραφή σου
-
Mood :
Μάνα σου λεει μετά
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
ΚουκουΒάγια έγραψε:Μάνα σου λεει μετά
Είμαι απαράδεκτη είναι η αλήθεια... αλλά και αυτά μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους....Anatoli έγραψε:Βρε Νατ!
-
Mood :
natalouko έγραψε:tzelacat έγραψε:natalouko έγραψε:Μπορώ να πω οτι ήταν από τους ωραιότερους γάμους!!
Ναι η Ράισα είναι... Ωχ, δεν ξεχωρίζω το παιδί μου... ήταν και μικρή η φώτο που της έβαλε η Ρούλα και νόμιζα ότι ήταν ο Ερμής..
Ουουουουφ!
Ειπα κι εγω!
Και ειχα ντραπει τοοοσο πολυ με το λάθος.
Ναι μωρε, η Ραισουλα ηταν. Την διάλεξα γιατι ειχε ετσι το ποδαρακι, ετοιμο να εκτιναχτει για να αρπάξει την ανθοδέσμη.
Απλα ειχε κάτσει απο την άλλη μερια και δεν γνωρισες το αντιστροφο προφιλ της
Ανακουφιστηκα πάντως
Αν αρχιζουν και οι γατοι να κυνηγάνε ανθοδέσμες...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Καλέ απ' την πολλή ανάγνωση περί του γάμου ξέχασα να ευχηθώ τα καλύτερα για το ΤσιλοΣουσάκι μας, να μας ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι!!!
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
Εσύ ντράπηκες Ραλλού μου ή εγώ που δεν αναγνώρισα το κοριτσάκι μου...ralou έγραψε:natalouko έγραψε:tzelacat έγραψε:natalouko έγραψε:Μπορώ να πω οτι ήταν από τους ωραιότερους γάμους!!
Ναι η Ράισα είναι... Ωχ, δεν ξεχωρίζω το παιδί μου... ήταν και μικρή η φώτο που της έβαλε η Ρούλα και νόμιζα ότι ήταν ο Ερμής..
Ουουουουφ!
Ειπα κι εγω!
Και ειχα ντραπει τοοοσο πολυ με το λάθος.
Ναι μωρε, η Ραισουλα ηταν. Την διάλεξα γιατι ειχε ετσι το ποδαρακι, ετοιμο να εκτιναχτει για να αρπάξει την ανθοδέσμη.
Απλα ειχε κάτσει απο την άλλη μερια και δεν γνωρισες το αντιστροφο προφιλ της
Ανακουφιστηκα πάντως
Αν αρχιζουν και οι γατοι να κυνηγάνε ανθοδέσμες...
-
Mood :
errare humanum est
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Η Μπρίνα εξομολογείται...
Για να πω την αλήθεια, διάβαζα από εδώ και από εκεί εκδηλώσεις αφοσίωσης ανάμεσα στον Σαγκυ και την Μπρινα αλλά, αν δεν μάθεις τα πράγματα από πρώτο χέρι, δεν βγάζεις άκρη.
Είχαμε λοιπόν πει με την κουκλάρα της Δωρας να μιλήσουμε μετά τον γάμο για να μου πει εντυπώσεις για τον τύπο που μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούσαν.
Παίρνω τηλέφωνο στο σπίτι της, αν και λιγάκι διστακτικά.
Την Μπρινα την αγαπώ πάρα πολύ, το ξέρετε, αλλά δεν έχουμε μιλήσει οι δυο μας ποτέ τετ-α-τετ. Όσο ναναι δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω.
- Ναιαιαι! Ακούω μια φωνή σοβαρή, μελωδική, μεστά γυναικεία.
Η Μπρινα είναι μικρή γατούλα ακόμα, αλλά είναι έμπειρη και με καλή ανατροφή. Δεν είναι καμιά τσαπερδόνα!
- Ελα Μπρινα μου, η θεία Ραλου είμαι...
- Αααχ! Θεία Ραλου μου! Θεία Ραλου μου! Πόσο χαίρομαι που σ΄ακουω! Τι μου κάνεις, είσαι καλύτερα τώρα?
Η φωνή της ξαφνικά αλλάζει, γίνεται ανάλαφρη, χαρούμενη φιλική και γλυκιά, τι ωραία υποδοχή!
- Ναι κοριτσάκι μου, καλύτερα είμαι, νασαι καλά! Παίρνω τηλέφωνο για να μάθω τις εντυπώσεις από το γάμο και κυρίως από τον Σαγκυ. Τελικά τα βρήκατε? Τι είπατε? Πως σου φάνηκε?
- Θειουλα μου, τι να πω... τελικά η προσωπική επαφή δεν συγκρίνεται με κουβέντες στα fora και στα τηλέφωνα και στα μέιλ! Αν δεν κοιτάξεις τα μάτια του άλλου που του μιλάς δεν καταλαβαίνεις και πολλά.
- Φαίνεtαι ότι μάλλον τα πήγατε καλά ε?!
- Κοίτα, κατ αρχάς είναι ένας τρομερός ΚΟΥΚΛΟΣ δεν του το είχα να είναι τόσο ανδροπρεπής γάτος! Κάπως συνεσταλμένος μαζί μου αλλά η ποιότητα του χαρακτήρα φαίνεται! Είπαμε τα δικά μας, με ρώτησε για την κοσμοπολίτικη ζωή μου, τα ταξίδια μου και την συγκατοίκηση με τα αλλά Νορβηγακια και εγώ έμαθα για την ζωή του σε κείνο το χίπικο κοινόβιο που ζούσε, ανώνυμος μέσα σε ένα σωρό κόσμο.
- Πωπω! Μπράβο, βλέπω μιλήσατε για όλα!
- Ναι ναι και είναι τόσο καλός συνομιλητής αλλά και έκτακτος ακροατής! Διότι τι να τον κάνεις τον γάτο απέναντι σου αν δεν κάθεται να σε ακούει, όσο καλά και αν μιλάει!
- Δηλαδή όλη η εικόνα είναι θετική... χαίρομαι... Εκείνος πως σε βρήκε?
- Ε! Δεν ξέρω... δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του... Η φωνη της γινεται κάπως ντροπαλη.
- Χαχα! Σιγά βρε κορίτσι μου! Σε έχω για πολύ ευφυή γάτα... Δεν μπορεί κάτι θα κατάλαβες.
- Εεε... ναι... Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι με κοιτούσε με θαυμασμό –και για να το πω πιο σωστά, όταν χαλάρωνε την προσοχή του, σαν ξερολουκουμο με κοίταζε!- Θεία Ραλου, οι γατοι του είδους του, που δεν έχουν ζήσει από την αρχή της ζωής τους στα πούπουλα αλλά προσπαθούν να επιβιώσουν ανάμεσα σε πολλές άλλες γάτες, αναπτύσσουν μια μικρή επιφυλακτικότητα, ένα μικρο μούδιασμα, δεν εκδηλώνονται εύκολα και προσπαθούν να παρατηρούν και να ζυγίζουν τα πράγματα πολύ, πριν εκδηλώσουν τις απόψεις τους και τα συναισθήματα τους. Να! Δες πόσο καιρό έκανε να ξεθαρρέψει με την «Γκιοσα» έτσι φωνάζει την γατομαμα του. Παρεμπιπτόντως, το γνωρίζει ότι είναι λιγάκι προσβλητικό να την λέει έτσι, αλλά κατάλαβα ότι αυτό είναι μόνο η άμυνα του... Είμαι σίγουρη ότι την λατρεύει και δεν μπορεί χωρίς αυτήν.
Χαχα! Αλα ανάλυση η Μπρινα! Είναι πολύ σοβαρό και ώριμο το κορίτσι αυτό! Το ξέρω εγώ.
- Ωραία... Και για την μεταξύ σας σχέση τι λέει? Και τι πιστεύεις και συ εδώ που τα λέμε. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.
- Λοιπόν θεία μου, ξέρεις ότι εγώ θέλω να κάνω οικογένεια... Ελπίζω όταν έρθει ο καιρός να βρω ένα καλό παλικάρι για να κάνω μωράκια. Έτσι είναι το σωστό.
Αυτό του το εξήγησα και το αποδέχτηκε. Αλλά... είναι γεγονός ότι μια σπίθα συναισθημάτων φουντώνει ανάμεσα μας. Έτσι που το πήγαμε από την αρχή με ψευτοτσακωμούς και χαζοκαυγάδες, ξέρεις... είναι πολύ πικάντικα όλα αυτά και κάπως μας έφεραν κοντά αντι να μας απομακρύνουν. Εκεί λοιπόν που καθόμαστε στην λιακάδα και χαιρόμαστε την μουσική του γάμου και τις χαρούμενες φωνές, είχα γείρει και λίγο απάνω του... εεε... να... μου έδωσε ένα φιλάκι... Να και μια φωτογραφία. Είναι λιγάκι θολή γιατί ενώ δεν είχαμε τίποτα να κρύψουμε σταθήκαμε σε μια σκιά για να απομονωθούμε λιγάκι...
Να την πω την αμαρτία μου... μου άρεσε πολύ... ήταν πολύ τρυφερό... Αλλά όπως ξέρεις δεν μπορώ να σκέφτομαι μια οικογενειακή σχέση μαζί του...
- Ματάκια μου, όλα αυτά που μου λες εμένα δεν μου κάνουν για ένα απλό φλερτακι.
- Ε...χμ... Δεν ξέρω θεία Ραλου... είμαι μπερδεμένη! Θα ήθελα να είχα χρόνο να τα σκεφτώ όλα αυτά. Λείπει και η Εριέττα που τα λέγαμε καμιά φορά και μου έδινε και καμιά συμβουλή. Τώρα είναι στην Ιταλία όπως ξέρεις και όταν θα επιστρέψει, με μωρακια στην κοιλιά της γατοθεου θέλοντος, θα έχει άλλα στο μυαλό της...
Πάντως να... σου βάζω μια φωτο που τραβήξαμε στο γάμο. Δεν βρίσκεις ότι ταιριάζουμε πολύ οι δυο μας.
- Ναι μωρό μου! Δυο κουκλια είστε και οι δυο...
- Νομίζω θεία Ραλου, ότι ότι και να γίνει τελικά μεταξύ μας δεν θα πάψουμε πότε να είμαστε αδελφές ψυχές με τον Σαγκυ...
Τι να κάνουμε... η ζωή γίνεται κάπως πολύπλοκη και μερικές φορές ακολουθεί τα δικά της μονοπάτια.
Αλλά η καρδιά μας είναι ελεύθερη να γεμίζει με ότι πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους και όπως λες κι εσύ... έχει χώρο πολύ, για παλιες και νέες αγάπες, χωρίς να κλέβει απο καμιά τους..
Έτσι δεν είναι?
Αχ...
Είχαμε λοιπόν πει με την κουκλάρα της Δωρας να μιλήσουμε μετά τον γάμο για να μου πει εντυπώσεις για τον τύπο που μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούσαν.
ralou έγραψε:
-Εσύ κοριτσαρα μου, θέλω να μου πεις εντυπώσεις για τον Σαγκυ μετά τον γάμο. Άπλα δώσε του μια ευκαιρία, ψιθυρίζω στο αυτακι της Μπρινας πριν τους αφήσω μόνους.
Την Μπρινα την αγαπώ πάρα πολύ, το ξέρετε, αλλά δεν έχουμε μιλήσει οι δυο μας ποτέ τετ-α-τετ. Όσο ναναι δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω.
Η Μπρινα είναι μικρή γατούλα ακόμα, αλλά είναι έμπειρη και με καλή ανατροφή. Δεν είναι καμιά τσαπερδόνα!
- Αααχ! Θεία Ραλου μου! Θεία Ραλου μου! Πόσο χαίρομαι που σ΄ακουω! Τι μου κάνεις, είσαι καλύτερα τώρα?
Η φωνή της ξαφνικά αλλάζει, γίνεται ανάλαφρη, χαρούμενη φιλική και γλυκιά, τι ωραία υποδοχή!
- Ναι κοριτσάκι μου, καλύτερα είμαι, νασαι καλά! Παίρνω τηλέφωνο για να μάθω τις εντυπώσεις από το γάμο και κυρίως από τον Σαγκυ. Τελικά τα βρήκατε? Τι είπατε? Πως σου φάνηκε?
- Θειουλα μου, τι να πω... τελικά η προσωπική επαφή δεν συγκρίνεται με κουβέντες στα fora και στα τηλέφωνα και στα μέιλ! Αν δεν κοιτάξεις τα μάτια του άλλου που του μιλάς δεν καταλαβαίνεις και πολλά.
- Κοίτα, κατ αρχάς είναι ένας τρομερός ΚΟΥΚΛΟΣ δεν του το είχα να είναι τόσο ανδροπρεπής γάτος! Κάπως συνεσταλμένος μαζί μου αλλά η ποιότητα του χαρακτήρα φαίνεται! Είπαμε τα δικά μας, με ρώτησε για την κοσμοπολίτικη ζωή μου, τα ταξίδια μου και την συγκατοίκηση με τα αλλά Νορβηγακια και εγώ έμαθα για την ζωή του σε κείνο το χίπικο κοινόβιο που ζούσε, ανώνυμος μέσα σε ένα σωρό κόσμο.
- Ναι ναι και είναι τόσο καλός συνομιλητής αλλά και έκτακτος ακροατής! Διότι τι να τον κάνεις τον γάτο απέναντι σου αν δεν κάθεται να σε ακούει, όσο καλά και αν μιλάει!
- Ε! Δεν ξέρω... δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του... Η φωνη της γινεται κάπως ντροπαλη.
- Χαχα! Σιγά βρε κορίτσι μου! Σε έχω για πολύ ευφυή γάτα... Δεν μπορεί κάτι θα κατάλαβες.
- Εεε... ναι... Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι με κοιτούσε με θαυμασμό –και για να το πω πιο σωστά, όταν χαλάρωνε την προσοχή του, σαν ξερολουκουμο με κοίταζε!- Θεία Ραλου, οι γατοι του είδους του, που δεν έχουν ζήσει από την αρχή της ζωής τους στα πούπουλα αλλά προσπαθούν να επιβιώσουν ανάμεσα σε πολλές άλλες γάτες, αναπτύσσουν μια μικρή επιφυλακτικότητα, ένα μικρο μούδιασμα, δεν εκδηλώνονται εύκολα και προσπαθούν να παρατηρούν και να ζυγίζουν τα πράγματα πολύ, πριν εκδηλώσουν τις απόψεις τους και τα συναισθήματα τους. Να! Δες πόσο καιρό έκανε να ξεθαρρέψει με την «Γκιοσα» έτσι φωνάζει την γατομαμα του. Παρεμπιπτόντως, το γνωρίζει ότι είναι λιγάκι προσβλητικό να την λέει έτσι, αλλά κατάλαβα ότι αυτό είναι μόνο η άμυνα του... Είμαι σίγουρη ότι την λατρεύει και δεν μπορεί χωρίς αυτήν.
Χαχα! Αλα ανάλυση η Μπρινα! Είναι πολύ σοβαρό και ώριμο το κορίτσι αυτό! Το ξέρω εγώ.
- Ωραία... Και για την μεταξύ σας σχέση τι λέει? Και τι πιστεύεις και συ εδώ που τα λέμε. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.
- Λοιπόν θεία μου, ξέρεις ότι εγώ θέλω να κάνω οικογένεια... Ελπίζω όταν έρθει ο καιρός να βρω ένα καλό παλικάρι για να κάνω μωράκια. Έτσι είναι το σωστό.
Αυτό του το εξήγησα και το αποδέχτηκε. Αλλά... είναι γεγονός ότι μια σπίθα συναισθημάτων φουντώνει ανάμεσα μας. Έτσι που το πήγαμε από την αρχή με ψευτοτσακωμούς και χαζοκαυγάδες, ξέρεις... είναι πολύ πικάντικα όλα αυτά και κάπως μας έφεραν κοντά αντι να μας απομακρύνουν. Εκεί λοιπόν που καθόμαστε στην λιακάδα και χαιρόμαστε την μουσική του γάμου και τις χαρούμενες φωνές, είχα γείρει και λίγο απάνω του... εεε... να... μου έδωσε ένα φιλάκι... Να και μια φωτογραφία. Είναι λιγάκι θολή γιατί ενώ δεν είχαμε τίποτα να κρύψουμε σταθήκαμε σε μια σκιά για να απομονωθούμε λιγάκι...
Να την πω την αμαρτία μου... μου άρεσε πολύ... ήταν πολύ τρυφερό... Αλλά όπως ξέρεις δεν μπορώ να σκέφτομαι μια οικογενειακή σχέση μαζί του...
- Ε...χμ... Δεν ξέρω θεία Ραλου... είμαι μπερδεμένη! Θα ήθελα να είχα χρόνο να τα σκεφτώ όλα αυτά. Λείπει και η Εριέττα που τα λέγαμε καμιά φορά και μου έδινε και καμιά συμβουλή. Τώρα είναι στην Ιταλία όπως ξέρεις και όταν θα επιστρέψει, με μωρακια στην κοιλιά της γατοθεου θέλοντος, θα έχει άλλα στο μυαλό της...
Πάντως να... σου βάζω μια φωτο που τραβήξαμε στο γάμο. Δεν βρίσκεις ότι ταιριάζουμε πολύ οι δυο μας.
- Νομίζω θεία Ραλου, ότι ότι και να γίνει τελικά μεταξύ μας δεν θα πάψουμε πότε να είμαστε αδελφές ψυχές με τον Σαγκυ...
Τι να κάνουμε... η ζωή γίνεται κάπως πολύπλοκη και μερικές φορές ακολουθεί τα δικά της μονοπάτια.
Αλλά η καρδιά μας είναι ελεύθερη να γεμίζει με ότι πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους και όπως λες κι εσύ... έχει χώρο πολύ, για παλιες και νέες αγάπες, χωρίς να κλέβει απο καμιά τους..
Έτσι δεν είναι?
Αχ...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Μα τί έρωτας είναι αυτός!!??!!!!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
αααααχχαχαχααχχαχαα!!!
Είστε τρελλές!!
Μας αρέσουν αυτά!
Να ευχηθούμε και εμείς για το γάμο,
να έχουν τα παιδιά μια όμορφη ζωή όλο χουρχουρητά !
Το δώρο μας είναι πολλά φακελάκια υγρή τροφή-γεύση κοτοπουλίνο !
Είστε τρελλές!!
Μας αρέσουν αυτά!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
SuperCatz έγραψε:
Μα τί έρωτας είναι αυτός!!??!!!!
-
Mood :
ευχαριστουμε πολυ! τι ομορφο δωρο!!!!!!marina289 έγραψε:
κριμα που ο γαμος εγινε πριν μπειτε στο γατοσπιτο,θα ησασταν κ σεις καλεσμενοι φυσικα....
δεν πειραζει,στα βαφτισια τωρα...!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
ralou έγραψε:Για να πω την αλήθεια, διάβαζα από εδώ και από εκεί εκδηλώσεις αφοσίωσης ανάμεσα στον Σαγκυ και την Μπρινα αλλά, αν δεν μάθεις τα πράγματα από πρώτο χέρι, δεν βγάζεις άκρη.
ralou έγραψε:
-Εσύ κοριτσαρα μου, θέλω να μου πεις εντυπώσεις για τον Σαγκυ μετά τον γάμο. Άπλα δώσε του μια ευκαιρία, ψιθυρίζω στο αυτακι της Μπρινας πριν τους αφήσω μόνους.
Έτσι δεν είναι?
Αχ...
"Θεία Ραλλού, σ΄ευχαριστώ που με ενημέρωσες για τα όσα γίνονται στο μυαλό και την καρδιά της Breena. Ξέρω ότι της αξίζει μια μεγάλη οικογένεια, με πολλά παιδιά, εγγόνια και (μακάρι) δισέγγονα και ξέρω ότι εγώ αυτό δεν μπορώ να της το δώσω. Επειδή όμως η αγάπη όλα τα υπομένει (που λέει κι ο ποιητής, γιατί εγώ δεν είμαι κανένας τυχαίος επιβήτορας, έχω και κουλτούρα) θα φροντίσω αυτά τα παιδιά, όταν με το καλό έρθουν, σαν να είναι δικά μου, γιατί έχω πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και πολλές ευαισθησίες, ένεκα του ότι είμαι ένα λαϊκό παιδί, μεγαλωμένο στην αυλή μιας γειτονιάς. Επίσης, είμαι μονογαμικός τύπος (και αγαμικός μπορώ να σου πω), δεν ξενοκοιτάω και η αφοσίωσή μου είναι παντοτινή κι όχι η σπίθα μιας περιπέτειας που θα ξεθωριάσει στις δυσκολίες της καθημερινότητας, στις οποίες εξάλλου κρίνεται και η ουσία μιας σχέσης. Να της τα πεις αυτά αν ξαναμιλήσετε θεία Ραλλού μου, αν και νομίζω ότι τα έχει διαβάσει κι η ίδια στο σπινθηροβόλο βλέμμα μου και στο καθρεφτάκι που έχω πάνω στο κασελάκι μου, δίπλα στις φωτογραφίες της και πάνω αριστερά από τη μπορντό μπογιά παπουτσιών. Εξάλλου, θεία Ραλλού, νομίζω ότι οι φωτογραφίες που έβαλες εσύ, είναι τρεις εικόνες, τρεις χιλιάδες λέξεις (αναγωγικά το πάω, για να μη γράψει η γκιόσα τις τρεις χιλιάδες λέξεις και πέσει ο σέρβερ του φόρουμ). Πάω τώρα να διαβάσω το "Εγχειρίδιο υιοθεσίας και οι σχετικοί νόμοι στη Νορβηγία" κι ελπίζω ότι η αγαπημένη μου θα τα εκτιμήσει όλα αυτά.
Σε φιλώ (και τη Φρέγια επίσης)
Shaggy
ΥΓ.Μήπως έχουμε διαλύσει τελείως το τόπικ του Τσίλι και της Σούσι?
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» Χαρίζεται ο χαδιάρης και τρυφερός Jessie
» Σκυλακος απιστευτα τρυφερος ψαχνει αγαπη
» Γαμος.....
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Πάπρικα + Κανέλλα + Τσίλι + Κάρυ
» Χαρίζεται ο χαδιάρης και τρυφερός Jessie
» Σκυλακος απιστευτα τρυφερος ψαχνει αγαπη
» Γαμος.....
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Πάπρικα + Κανέλλα + Τσίλι + Κάρυ
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios