Xαρίζονται 2 φουντωτά γατάκια, 30ημερών !
+39
otz
funambolo
ralou
Τζενη003
69cats
tsili
loulou
natalouko
alex..niaou
vaso
moukelis
polina4smile
XIONIS
marizap1
Helenitsa
Tsouki
nosyparker
catandie
ρενακι 13
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Φωτεινή
melinakef
doremi
melinaki
Bijoux743
kat-cats
houlieta
Fotoula
Anatoli
tzitzi
ROZALIA78
mariannouki
eirinaki84
Dreamer
vanilia cat
flokatoula
marina289
Chouzouris
mpoulaalekoula
43 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 12
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Απ: Xαρίζονται 2 φουντωτά γατάκια, 30ημερών !
Εκτός από την αντιβίωση που δεν ξέρω αν μπορεί να την αντέξει τόσο μωρό, βοηθά πάντα στους ηλεκτρολυτες να του έδινες ζαχαρόνερο . απλό αλλά σωτήριο. Δεν ξέρω αν πρόλαβα.
Υπάρχει ένα μέλος στο γατόσπιτο που είναι εξπερ στις περιπτώσεις διάρροιας σε νεογέννητα. Εσωσε τουλάχιστον 2 μωρά πολλές φορές με σοβαρή διάρροια. Το ένα το είναι πλέον η περίφημη Ιριδα από το τόπικ Τσίλι και Ιριδα.
Υπάρχει ένα μέλος στο γατόσπιτο που είναι εξπερ στις περιπτώσεις διάρροιας σε νεογέννητα. Εσωσε τουλάχιστον 2 μωρά πολλές φορές με σοβαρή διάρροια. Το ένα το είναι πλέον η περίφημη Ιριδα από το τόπικ Τσίλι και Ιριδα.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
doremi έγραψε:Εκτός από την αντιβίωση που δεν ξέρω αν μπορεί να την αντέξει τόσο μωρό, βοηθά πάντα στους ηλεκτρολυτες να του έδινες ζαχαρόνερο . απλό αλλά σωτήριο. Δεν ξέρω αν πρόλαβα.
Καλημέρα!
Αντιβίωση παίρνει πολύ λίγη και αραιωμένη, γιατί παρουσίασε αίμα στη διάρροια και μου είπε η γιατρός ότι πρέπει να αποφευχθεί η σηψαιμία..Ό,τι μου είπε σου λέω..Δεν ξέρω κάτι άλλο εγώ..
Ναι με πρόλαβες! Κάπου στις 7.30 το πρωί το γατάκι είχε μια αναλαμπή! Περπατούσε κανονικότατα, ζητούσε με πολύ πάθος γαλατάκι, έκανε και την ανάγκη του..Ήταν μια χαρά!
3 ώρες μετά, ξύπνησα και το βρήκα πάλι σε άθλια κατάσταση..Είχε κάνει διάρροια "επάνω του", είχαν γεμίσει η κοιλίτσα του και τα ποδαράκια του και γι'αυτό το λόγο ήταν παγωμένο..Αυτό έχει συμβεί 2-3 φορές ακόμα. Δεν καταλαβαίνω πώς παγώνει γαμώτο..Του έχω θερμοφόρα και τη σόμπα αλογόνου ανοιχτή να ζεσταίνεται..Τι στο καλό γίνεται??
Να σε ρωτήσω κάτι? Ποιο είναι αυτό το μέλος? Θα ήθελα να την ρωτήσω γιατί και η γιατρός δεν το σηκώνει γμτ!
Επίσης, το ζαχαρόνερο εννοείς να το παίρνει από το στόμα ε?
Ουσιαστικά είναι αυτό που μου είπε και η γιατρός αλλά σε άλλη μορφή. Ορός γλυκόζης και χορηγείται ενέσιμα.
Πάω σε εφημερεύον να το αγοράσω πριν να είναι (πολύ)αργά..
mpoulaalekoula- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood :
Εφάκι , η ¨tsili¨ είναι το μέλος,
στείλτης πμ !
https://www.gatospito.com/t6920-topic
Εύχομαι να πάνε όλα καλά...
στείλτης πμ !
https://www.gatospito.com/t6920-topic
Εύχομαι να πάνε όλα καλά...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Eφη μου ελπίζω τα νέα να είναι καλά και να σου φτιάξει το κέφι η φωτογραφία της Λούσυ
tzitzi- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2012
Mood :
-
Mood :
Ελπιζω ολα να πανε καλα Εφη
"Η κοπελα που λεει η Doremi ειναι η Xionis. Εχει μεγαλωσει πολλα νεογεννητα και τα περισσοτερα με πολλα προβληματα.
"Η κοπελα που λεει η Doremi ειναι η Xionis. Εχει μεγαλωσει πολλα νεογεννητα και τα περισσοτερα με πολλα προβληματα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
tzitzi έγραψε:Eφη μου ελπίζω τα νέα να είναι καλά και να σου φτιάξει το κέφι η φωτογραφία της Λούσυ
Πωπω η Λούσυ είναι πανέμορφη!!!
Πόσο χαίρομαι που βρήκε το σπιτάκι που της άξιζε!!!!
Να τη χαίρεστε και να μας τη δείχνετε συχνά!!
Anatoli έγραψε:Ελπιζω ολα να πανε καλα Εφη
Ωχ αλήθεια? Δεν το πιστεύω γμτ! Είναι η κοπέλα με το pet-shop ? Ψωνίζω από εκεί και πέρασα σήμερα μάλιστα! Πού να το φανταστώ να τη ρωτήσω?!?! Αν και ξέρω ότι φροντίζει και μαζεύει γενικά πολλά γατάκια..
Θα της στείλω πμ μήπως έχει να μου δώσει κάποια παραπάνω συμβουλή..
Το γατάκι ήταν σε άθλια κατάσταση μέχρι πριν 2.5 ώρες..Ήταν ακίνητο με ανοιχτό το στόμα, ανέπνεε πάρα πολύ γρήγορα, μερικές φορές φαινόταν να έχει δύσπνοια και βαριανάσαινε..
Δοκίμασα να του δώσω ζαχαρόνερο αλλά δεν είχε δύναμη καν να ρουφήξει..Οπότε, έπρεπε να βγούμε έξω να βρούμε ορό..
Αφού γυρίσαμε όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία της περιοχής μας(και όχι μόνο) βρήκαμε επιτέλους τον δυσεύρετο ορό γλυκόζης! Της έκανα την ένεση ορού και την ένεση της αντιβίωσης και ύστερα από 1-1.5 ώρα βρήκε τις δυνάμεις του..Μπορεί πλέον και περπατάει και έχει ανακτήσει και τις αισθήσεις του. Μας αντιλαμβάνεται τώρα..
Δυστυχώς όμως δεν τρώει..Δεν δέχεται καθόλου το φαγητό..Κακό αυτό..Αλλά ελπίζω σιγά σιγά να νιώσει καλύτερα και να φάει..
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!!!
-
Mood :
mpoulaalekoula έγραψε:
Το γατάκι ήταν σε άθλια κατάσταση μέχρι πριν 2.5 ώρες..Ήταν ακίνητο με ανοιχτό το στόμα, ανέπνεε πάρα πολύ γρήγορα, μερικές φορές φαινόταν να έχει δύσπνοια και βαριανάσαινε..
Δοκίμασα να του δώσω ζαχαρόνερο αλλά δεν είχε δύναμη καν να ρουφήξει..Οπότε, έπρεπε να βγούμε έξω να βρούμε ορό..
Αφού γυρίσαμε όλα τα εφημερεύοντα φαρμακεία της περιοχής μας(και όχι μόνο) βρήκαμε επιτέλους τον δυσεύρετο ορό γλυκόζης! Της έκανα την ένεση ορού και την ένεση της αντιβίωσης και ύστερα από 1-1.5 ώρα βρήκε τις δυνάμεις του..Μπορεί πλέον και περπατάει και έχει ανακτήσει και τις αισθήσεις του. Μας αντιλαμβάνεται τώρα..
Δυστυχώς όμως δεν τρώει..Δεν δέχεται καθόλου το φαγητό..Κακό αυτό..Αλλά ελπίζω σιγά σιγά να νιώσει καλύτερα και να φάει..
Σ' αυτές τις περιπτώσεις δίνουμε με σύριγγα.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:mpoulaalekoula έγραψε:
Σ' αυτές τις περιπτώσεις δίνουμε με σύριγγα.
Αλήθεια ?
Ποια είναι η διαφορά? Φοβάμαι μη το "πνίξω" το γατάκι με τη σύριγγα..
Με το μπιμπερό, προσπαθούσα να ωθήσω λίγο γάλα στο στόμα αλλά δεν το κατάπινε..Ήταν σα σε κώμα..
Τώρα που συνήλθε, απλά δε το αποδέχεται..
Με τη σύριγγα, να το δίνω βαθιά ή απλά μέσα στο στόμα??
-
Mood :
Μπορεις να στειλεις pm στην chouzouris για να ενημερωσει την xionis γιατι εχει να μπει καιρο και μπορει να μην δει το pm
Tsouki- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 γαταγγελουδακι ο Τιγρης μου
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2011
Mood :
Με σύριγγα οπωσδήποτε νεράκι και αραιωμενο φαγητό ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ για να μην ονιγεί. Λίγο λίγο. Εύχομαι να ανακάμψει!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Με σύριγγα οπωσδήποτε νεράκι και αραιωμενο φαγητό ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ για να μην ονιγεί. Λίγο λίγο. Εύχομαι να ανακάμψει!
Όταν λες αραιωμένο φαγητό εννοείς κονσερβούλα? Kitten ή για διάρροιες? Έχω και τις 2 σπίτι.. Ή γάλα?
Υγρά παίρνει με τον ορό που του χορηγούμε.
Δεν αρκεί όσο αφορά τα υγρά? Φαγητό πρέπει να φάει οπωσδήποτε..
-
Mood :
Γαλατάκι νομίζω.... Έχεις ειδικό για γατάκια?
Από όσο βλέπω δεν είναι 35 ημερών έτσι δεν είναι?
Από όσο βλέπω δεν είναι 35 ημερών έτσι δεν είναι?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
-
Mood :
Ναι φυσικά και έχω! Τα έχω μέσα στο σπίτι εδώ και 2 εβδομάδες και τα ταίζω.
Πρέπει να είναι 20-23 ημερών αυτή τη στιγμή.
Οκ οπότε θα του δώσω αραιωμένο γάλα προς το παρόν.
Πρέπει να είναι 20-23 ημερών αυτή τη στιγμή.
Οκ οπότε θα του δώσω αραιωμένο γάλα προς το παρόν.
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:Δες κι εδώ
https://www.gatospito.com/InoaiU-aaoUeea-eae-ouo-ia-oa-iaaaeoaoa-h17.html
Το έχω διαβασει ήδη
Ευχαριστώ
-
Mood :
Ναι, γαλατάκι με τη σύριγγα (ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) σιγά σιγά. Έχε όρθιο το κεφαλάκι για να μην πνιγεί
-
Mood :
Γεια σας!
Ήρθα να σας ανακοινώσω ότι η μικρούλα είναι πλέον καλά!
Δε λέω μεγάλα λόγια γιατί ξέρω πόσο εύκολα όλα ανατρέπονται σε αυτή την ηλικία αλλά δε μπορώ παρά να είμαι χαρούμενη..
Όταν γύρισα από την αναζήτηση του ορού, το γατάκι ήταν πραγματικά έτοιμο να φύγει..Εκείνο που με τρόμαζε πιο πολύ ήταν η υπερβολικά γρήγορη αναπνοή του, το ανοιχτό στοματάκι του με τη γλωσσίτσα έξω και τα μισάνοιχτα μάτια του. Καθώς επίσης και το ότι δεν αντιδρούσε σε τίποτα!
Αμέσως, επικοινωνώ με τη γιατρό και μου λέει ότι πρέπει να της κάνω την αντιβιοτική και τον ορό αμέσως.
Πραγματικά, κάνω και τις 2 ενέσεις και περιμένω..
Σαν από θαύμα το γατάκι, μετά από 1ώρα περίπου, άρχισε να περπατάει και να κλαψουρίζει..Ήθελε να κάνει την ανάγκη της..Αφού το κάναμε και αυτό έπεσε και πάλι για ύπνο.
Πριν αρκετές ώρες, σκέφτηκα να δοκιμάσω να της δώσω γαλατάκι με το μπιμπερό και εάν δεν αποδώσει, να το κάνω με τη σύριγγα όπως μου είπατε νωρίτερα. Και ως δια μαγείας, άρπαξε το μπιμπερό και το τσάκισε.. Έπινε έπινε με πολύ μεγάλη λαχτάρα!Όταν σταμάτησε, ενεργήθηκε κιόλας με τη βοήθειά μου και έκανε πάλι διάρροια αλλά σαφέστατα πιο σχηματισμένη.Ελπίζω από αύριο να βελτιώνεται όλο και περισσότερο Θα είναι σίγουρα ερεθισμένο και το εντεράκι της οπότε θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να στρώσει πλήρως υποθέτω. Το θετικό είναι ότι όλη μέρα σήμερα, έχει συγκρατήσει τα κακάκια της και περιμένει τη στιγμή που την κάνω εγώ με το βαμβάκι, ενώ τις άλλες μέρες δε μπορούσε να τα συγκρατήσει. Αυτό μάλλον δείχνει μια βελτιωμένη κατάσταση!
Μέχρι στιγμής όταν δεν κοιμάται πάντως, είναι πολύ κεφάτη, παιχνιδίζει και χουρχουρίζει ! Δεν έχει πια το "βλέμμα του θανάτου" που είχε νωρίτερα σήμερα!
Έχω εξαντληθεί αυτές τις μέρες και εγώ με το να την προσέχω και να τη φροντίζω(όπως βλέπετε είναι 5.00 τα ξημερώματα!!!) και πραγματικά εύχομαι όλοι οι κόποι μου να έχουν αποτέλεσμα και το μικράκι μας να τα καταφέρει!
Πάω να κοιμηθώ και ελπίζω να μην ξυπνήσω με τον ίδιο τρόπο που ξύπνησα εχτές το πρωί.
Κουράγιο μικράκι!
Σας υπερευχαριστώ όλους σας για την στήριξη και τις συμβουλές σας!!!
Καλημέρα!
Ήρθα να σας ανακοινώσω ότι η μικρούλα είναι πλέον καλά!
Δε λέω μεγάλα λόγια γιατί ξέρω πόσο εύκολα όλα ανατρέπονται σε αυτή την ηλικία αλλά δε μπορώ παρά να είμαι χαρούμενη..
Όταν γύρισα από την αναζήτηση του ορού, το γατάκι ήταν πραγματικά έτοιμο να φύγει..Εκείνο που με τρόμαζε πιο πολύ ήταν η υπερβολικά γρήγορη αναπνοή του, το ανοιχτό στοματάκι του με τη γλωσσίτσα έξω και τα μισάνοιχτα μάτια του. Καθώς επίσης και το ότι δεν αντιδρούσε σε τίποτα!
Αμέσως, επικοινωνώ με τη γιατρό και μου λέει ότι πρέπει να της κάνω την αντιβιοτική και τον ορό αμέσως.
Πραγματικά, κάνω και τις 2 ενέσεις και περιμένω..
Σαν από θαύμα το γατάκι, μετά από 1ώρα περίπου, άρχισε να περπατάει και να κλαψουρίζει..Ήθελε να κάνει την ανάγκη της..Αφού το κάναμε και αυτό έπεσε και πάλι για ύπνο.
Πριν αρκετές ώρες, σκέφτηκα να δοκιμάσω να της δώσω γαλατάκι με το μπιμπερό και εάν δεν αποδώσει, να το κάνω με τη σύριγγα όπως μου είπατε νωρίτερα. Και ως δια μαγείας, άρπαξε το μπιμπερό και το τσάκισε.. Έπινε έπινε με πολύ μεγάλη λαχτάρα!Όταν σταμάτησε, ενεργήθηκε κιόλας με τη βοήθειά μου και έκανε πάλι διάρροια αλλά σαφέστατα πιο σχηματισμένη.Ελπίζω από αύριο να βελτιώνεται όλο και περισσότερο Θα είναι σίγουρα ερεθισμένο και το εντεράκι της οπότε θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να στρώσει πλήρως υποθέτω. Το θετικό είναι ότι όλη μέρα σήμερα, έχει συγκρατήσει τα κακάκια της και περιμένει τη στιγμή που την κάνω εγώ με το βαμβάκι, ενώ τις άλλες μέρες δε μπορούσε να τα συγκρατήσει. Αυτό μάλλον δείχνει μια βελτιωμένη κατάσταση!
Μέχρι στιγμής όταν δεν κοιμάται πάντως, είναι πολύ κεφάτη, παιχνιδίζει και χουρχουρίζει ! Δεν έχει πια το "βλέμμα του θανάτου" που είχε νωρίτερα σήμερα!
Έχω εξαντληθεί αυτές τις μέρες και εγώ με το να την προσέχω και να τη φροντίζω(όπως βλέπετε είναι 5.00 τα ξημερώματα!!!) και πραγματικά εύχομαι όλοι οι κόποι μου να έχουν αποτέλεσμα και το μικράκι μας να τα καταφέρει!
Πάω να κοιμηθώ και ελπίζω να μην ξυπνήσω με τον ίδιο τρόπο που ξύπνησα εχτές το πρωί.
Κουράγιο μικράκι!
Σας υπερευχαριστώ όλους σας για την στήριξη και τις συμβουλές σας!!!
Καλημέρα!
-
Mood :
Μπράβο το μικρούλι!!!!
Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά από δω και πέρα χωρίς ούτε μία αναποδιά για τη ζωή της!!!!
Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά από δω και πέρα χωρίς ούτε μία αναποδιά για τη ζωή της!!!!
melinakef- Prime Cat
-
Τόπος : Αθήνα/ Ζάκυνθος
Αριθμός γατουνίων : 1 την Νεφερτίτη!!!!!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο και Άνοιξη!!! Ή κρύο και χουχούλιασμα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα αν μπορούσα.....
Motto : Αν δεν καώ εγώ, Αν δεν καείς εσύ ,Αν δεν καούμε εμείς ,Πώς θα γενούν τα σκοτάδια λάμψη;
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/10/2011
Mood :
Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ για την μικρούλα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρει μια χαρά...
Κάτι τέτοιες στιγμές μου έρχεται στο μυαλό το μικρό μου πανθηράκι που παρ' όλο που ήταν περίπου 15 ημερών, μου είπαν ότι δεν μπορώ να του κάνω τίποτα. Ίσως, αν τότε ήξερα παραπάνω πραγματάκια να είχα καταφέρει να τον σώσω...
Κάτι τέτοιες στιγμές μου έρχεται στο μυαλό το μικρό μου πανθηράκι που παρ' όλο που ήταν περίπου 15 ημερών, μου είπαν ότι δεν μπορώ να του κάνω τίποτα. Ίσως, αν τότε ήξερα παραπάνω πραγματάκια να είχα καταφέρει να τον σώσω...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Μπραβο!Πολυ καλα νεα!!!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ωραία νέα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι!!!
-
Mood :
-
Mood :
Μπράβο που πανε όλα καλύτερα! Μπορείς να βάζεις μέσα. Στο γάλα και λίγο ρυζαλευρο. Έτσι μου είχε πει η γιατρός τοτε. Τα βοηθάει και στα κακά ν σφίγγουν.
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη θετική σας ενέργεια!
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δυναμώσει!!!
Μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει καθόλου την όρεξή της, είναι ένα φυσιολογικό μωρό γατάκι..Το μόνο που ακόμα έχει διάρροια άλλης μορφής..Βλεννώδης..
Αύριο γιατρό για να δούμε εάν μπορούμε να την κόψουμε αυτή τη βρωμοδιάρροια!!!
Έμεινε όμως μόνη της η μπέμπα, γιατί το αδερφάκι της υιοθετήθηκε σήμερα και αυτό!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δυναμώσει!!!
Μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει καθόλου την όρεξή της, είναι ένα φυσιολογικό μωρό γατάκι..Το μόνο που ακόμα έχει διάρροια άλλης μορφής..Βλεννώδης..
Αύριο γιατρό για να δούμε εάν μπορούμε να την κόψουμε αυτή τη βρωμοδιάρροια!!!
Έμεινε όμως μόνη της η μπέμπα, γιατί το αδερφάκι της υιοθετήθηκε σήμερα και αυτό!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
-
Mood :
Έχουν βρει σπιτάκια τα μωρά!... και πολύ εύκολα, τί καλά!
Μακάρι να πάνε όλα καλά και για την μικρή!
Μακάρι να πάνε όλα καλά και για την μικρή!
-
Mood :
Ναι πολύ ευχάριστα τα νέα σε ότι αφορά τα μικρά..
Μάλιστα η κοπέλα που πήρε τον..Γιαννάκη(έτσι τον ονόμασε) θα μιλήσει με τη μητέρα της και ίσως πάρει και τη μπέμπα όταν καρδαμώσει για να μεγαλώσουν μαζί
Όμως έχω άλλη δυσάρεστη εξέλιξη..Ανοίγω θέμα στα "αναζητούνται γατογονείς".......
Μάλιστα η κοπέλα που πήρε τον..Γιαννάκη(έτσι τον ονόμασε) θα μιλήσει με τη μητέρα της και ίσως πάρει και τη μπέμπα όταν καρδαμώσει για να μεγαλώσουν μαζί
Όμως έχω άλλη δυσάρεστη εξέλιξη..Ανοίγω θέμα στα "αναζητούνται γατογονείς".......
-
Mood :
Eφη μου χαίρομαι κι εγώ με τα νέα για τη μικρή. Ελπίζω να βρεθεί σπίτι και για τον τελευταίο και να ηρεμήσεις πια κι εσύ. Οσο για τη Λούσυ τι να πω. Απλώς μας έχει τρελάνει οικογενειακώς και το μόνο κακό είναι ότι την παρά-κακομαθαίνουμε από τα πολλά χάδια.
tzitzi- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2012
Mood :
Τί ωραία!! Τυχερή η Λούσυ!!
-
Mood :
Πω βρε Εφακι.....ελειπα ολη μερα χθες και δεν τα ειδα......στεναχωρηθηκα ρε συ.....Χαρα στο κουραγιο σου.....
Μπραβο σου και μπραβο στο μικρακι που ειναι fighter!!!!
catandie- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Μελισσια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεν, Παττυ, Νεφελη
Motto : Ο σκυλος σκεφτεται για τον ανθρωπο που τον φροντιζει: Πω!Πω! Πρεπει να ναι Θεος!...Η γατα.....Πρεπει να ειμαι μια Θεα!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/02/2012
Mood :
Έφη, τι κάνει σήμερα το μικρό γατουλινάκι;
Εύχομαι να είναι καλύτερα από χθες! Να μας το φιλήσεις!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
catandie έγραψε:Πω βρε Εφακι.....ελειπα ολη μερα χθες και δεν τα ειδα......στεναχωρηθηκα ρε συ.....Χαρα στο κουραγιο σου.....
Ανδρονίκη μου (έτσι θα σε λέω τώρα!!!! ) χαρά στο δικό του το κουράγιο, που τα κατάφερε και βγήκε από αυτή την κατάσταση που ήταν...Για άλλη μια φορά με εκπλήσει ο οργανισμός της γάτας και η ανθεκτικότητά του!!
Αλλά είναι πολύ fighter όντως!
Dreamer έγραψε:Έφη, τι κάνει σήμερα το μικρό γατουλινάκι;
Είναι πολύ καλύτερα Μαράκι!
Μέσα στην ενέργεια είναι το μικρουλάκι ! Τρώει σα μουρλό, περπατάει, γκρινιάζει..Ότι κάνουν όλα τα μωρά δλδ!
Αλλά η διάρροια συνεχίζεται..Μίλησα με τη γιατρό (που όμοιά της ΔΕΝ υπάρχει πραγματικά, είναι η σωτήρας των αδέποτων γατιών, ένα πρότυπο κτηνιάτρου!) Οπότε σήμερα κάνουμε τα εξής..
Συνεχίζουμε με τις ενέσεις αντιβίωσης, αλλάζουμε μάρκα στο γάλα και τρώμε και λίγο κονσέρβα i/d για τη διάρροια..
Μακάρι να σταματήσει πλήρως η διάρροια να ησυχάσει και αυτό!!!
-
Mood :
Χίλια μπράβο που έσωσες τα μικρούλια (για να μην έχει γυρίσει η μητέρα δυστυχώς μάλλον κάτι άσχημο της συνέβη). Και ακόμα περισσότερα μπράβο που δεν το έβαλες κάτω με την μικρή και που τώρα ζει χάρη στη δική σου υπομονή και επιμονή!
Helenitsa- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 άκρως ερωτεύσιμα πλάσματα και 3 γλυκά γατο-μωρουλίνια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα τα γατόνια του κόσμου!
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/01/2011
Helenitsa έγραψε:
Χίλια μπράβο που έσωσες τα μικρούλια (για να μην έχει γυρίσει η μητέρα δυστυχώς μάλλον κάτι άσχημο της συνέβη). Και ακόμα περισσότερα μπράβο που δεν το έβαλες κάτω με την μικρή και που τώρα ζει χάρη στη δική σου υπομονή και επιμονή!
Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά!
Δεν ξέρω πώς πήρα την απόφαση να τον κάνω όλο αυτό αλλά δεν το μετάνιωσα τελικά! Είχα την τύχη με το μέρος μου!!
-
Mood :
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Λευκά φουντωτά γατάκια-κουραμπιεδάκια χαρίζονται!!!
» Xαριζονται 3 γατακια στις Σερρες
» Xαρίζονται κι άλλα Πλακιώτικα γατάκια
» Έβρεξε γατάκια απόψε...και δεν κρατούσαμε ομπρέλα!!!
» Εξι γατάκια για υιοθεσία!
» Xαριζονται 3 γατακια στις Σερρες
» Xαρίζονται κι άλλα Πλακιώτικα γατάκια
» Έβρεξε γατάκια απόψε...και δεν κρατούσαμε ομπρέλα!!!
» Εξι γατάκια για υιοθεσία!
Σελίδα 3 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios