Χαρίζεται ένα υπέροχο πατσατσουφάκι....
+7
doremi
ROZALIA78
melinakef
eirinaki84
marina289
polina4smile
kat-cats
11 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Χαρίζεται ένα υπέροχο πατσατσουφάκι....
Καλημέρα σε όλους!
Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας ταίζουμε όλα τα αδεσποτάκια....Τώρα τελευταία μας ήρθε ένα υπέροχο μωρό, μάλλον κοριτσάκι, περίπου 2 1/2 - 3 μηνών, με υπέροχο χαρακτήρα!! είναι ναζούλα, αγαπούλα, τρίβεται συνέχεια επάνω μας, δεν την νοιάζει να φάει...αναζητά μόνο την αγάπη και το χάδι....είναι κρίμα να μένει τέτοιο γατάκι στο δρόμο, είμαι βέβαιη ότι θα δείτε πόσο υπέροχη είναι από μόνοι σας.... Είναι μικρούλα και αδυνατούλα και κάθεται συνέχεια μόνη της...τα άλλα την έχουν μακριά...ίσως γιατί είναι πολύ φιλική με τους ανθρώπους και αναζητά έντονα την παρουσία μας...
-
Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Περιοχή: Αγ. Παρασκευή
Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας ταίζουμε όλα τα αδεσποτάκια....Τώρα τελευταία μας ήρθε ένα υπέροχο μωρό, μάλλον κοριτσάκι, περίπου 2 1/2 - 3 μηνών, με υπέροχο χαρακτήρα!! είναι ναζούλα, αγαπούλα, τρίβεται συνέχεια επάνω μας, δεν την νοιάζει να φάει...αναζητά μόνο την αγάπη και το χάδι....είναι κρίμα να μένει τέτοιο γατάκι στο δρόμο, είμαι βέβαιη ότι θα δείτε πόσο υπέροχη είναι από μόνοι σας.... Είναι μικρούλα και αδυνατούλα και κάθεται συνέχεια μόνη της...τα άλλα την έχουν μακριά...ίσως γιατί είναι πολύ φιλική με τους ανθρώπους και αναζητά έντονα την παρουσία μας...
-
Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Περιοχή: Αγ. Παρασκευή
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Απ: Χαρίζεται ένα υπέροχο πατσατσουφάκι....
Αχ είναι πολύ γλυκουλα!!! Εύχομαι καλή της τύχη!
polina4smile- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ροδος
Αριθμός γατουνίων : Ο Αρθουρος μου, η Ζιζελ και ενα σκυλάκι η Μαγιά!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Πολύ όμορφη....
Το βλέμμα της είναι σκέτη έκκληση ...
Το βλέμμα της είναι σκέτη έκκληση ...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
eirinaki84- Mature Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χιονάτη κερατσινίου, Τούλη, Οθέλλο, Σιέλ
Motto : keep dreaming
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/11/2011
Mood :
παιδιά αλήθεια σας λέω...είναι εξαιρετικό γατάκι!!! είναι σκελετωμένο και παρόλα αυτά που πεινάει, αντί να κοιτάξει να φάει....απλά με κουτουλάει και θέλει χάδια!! κάθεται έξω από την πόρτα με κοιτάζει και μου κάνει νιάου πολυ πολύ ισχνά....ίσα ίσα για να μου δηλώσει ότι με θέλει και ότι δεν θέλει να φύγω...υποφέρω τρελά.... όταν δε το βλέπω και κάθεται μοναχούλι και με περιμένει...μαχαιριά.... μακάρι να βρεθεί κάποιος/α που να το θέλει - δεν θα το μετανοιώσει είμαι βέβαιη!!
-
Καρδιά μου!!!!!!
Μακάρι να βρει ένα σπιτάκι σύντομα!!!!!!
Μακάρι να βρει ένα σπιτάκι σύντομα!!!!!!
melinakef- Prime Cat
-
Τόπος : Αθήνα/ Ζάκυνθος
Αριθμός γατουνίων : 1 την Νεφερτίτη!!!!!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο και Άνοιξη!!! Ή κρύο και χουχούλιασμα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα αν μπορούσα.....
Motto : Αν δεν καώ εγώ, Αν δεν καείς εσύ ,Αν δεν καούμε εμείς ,Πώς θα γενούν τα σκοτάδια λάμψη;
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/10/2011
Mood :
Καλημέρα σε όλους!
Το υπέροχο κοριτσάκι περιμένει κάποιον/α να το αγαπήσει! με περιμένει σταθερά και υπομονετικά κάθε ημέρα, όλη ημέρα....θέλει συνέχεια χαδάκια και χουρχουρίζει πολύ... δεν την νοιάζει το φαγητό, μόνο να τη χαιδέψεις...είναι πανέμορφη, και όταν θα βρει ένα σπιτάκι να την περιποιηθούν όπως της πρέπει...τότε θα είναι χάρμα οφθαλμών! Την ονόμασα Πραλίνα....γιατί είναι ζεστή, αφράτη, πανέμορφη Με ακολουθεί δε...παντου!! με περιμένει κι όταν με δει κάνει τρελές χαρές!
- - - - - -
Το υπέροχο κοριτσάκι περιμένει κάποιον/α να το αγαπήσει! με περιμένει σταθερά και υπομονετικά κάθε ημέρα, όλη ημέρα....θέλει συνέχεια χαδάκια και χουρχουρίζει πολύ... δεν την νοιάζει το φαγητό, μόνο να τη χαιδέψεις...είναι πανέμορφη, και όταν θα βρει ένα σπιτάκι να την περιποιηθούν όπως της πρέπει...τότε θα είναι χάρμα οφθαλμών! Την ονόμασα Πραλίνα....γιατί είναι ζεστή, αφράτη, πανέμορφη Με ακολουθεί δε...παντου!! με περιμένει κι όταν με δει κάνει τρελές χαρές!
- - - - - -
-
Καλημέρα!!!
Αν θες και μπορείς πάρε της ένα χαπάκι να της δώσεις για τα ενδοπαράσητα να πάρει λίγο τα πάνω της η καημενούλα....
Αν θες και μπορείς πάρε της ένα χαπάκι να της δώσεις για τα ενδοπαράσητα να πάρει λίγο τα πάνω της η καημενούλα....
ROZALIA78- Senior Cat
-
Τόπος : Χανιά
Αριθμός γατουνίων : Τη Ροζαλία και τον Ορφέα , και ένα doggy τον Τόμμυ!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοκαλόκαιρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αιμιλιώνης, Pupa, Shaggy!!!
Motto : Η ζωή είναι μία
Mood :
Aααααχχχ!!!
Είναι γλύκα σκέτη!
Μακάρι να βρει το σπιτάκι της!
Είναι γλύκα σκέτη!
Μακάρι να βρει το σπιτάκι της!
-
Mood :
ROZALIA78 έγραψε:Καλημέρα!!!
Eπειδή δεν τα καταφέρνω....χαχαχα σήμερα θα την πάω στη γιατρό μας!! δεν αντέχω τέτοιο κοριτσάκι να είναι αβοήθητο!!! θα την πάω να δω ότι είναι καλά, θα της κάνω ότι χρειαστεί τουλάχιστον να είναι υγιής!! θέλω τόσο να βρει ένα σπιτάκι....αν ήταν τα οικονομικά μας καλά θα την έπαιρνα....αλλά είναι δύσκολο....γι'αυτό προσπαθώ να της βρω σπιτάκι!!
Βοηθήστε με και εσείς..... είναι πραγματικά αξιολάτρευτο και πανέμορφο....και είναι κρίμα να μην βρει σπιτάκι...με περιμένει και με κοιτάζει μες τα μάτια....
-
Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα τρεις μήνες τώρα θέλω να μαζέψω έναν αδεσποτάκο και ακόμα να τα καταφέρω τώρα που έπιασα δουλειά μόλις πληρωθώ θα τον πάω και εγώ στο γιατρό και μετά μέσα στο σπίτι, μπράβο που θα την πας στο γιατρό, είναι κρίμα να τρώει και να μην παίρνει τίποτα η καημένη, θα περιμένω νέαkat-cats έγραψε:ROZALIA78 έγραψε:Καλημέρα!!!
Eπειδή δεν τα καταφέρνω....χαχαχα σήμερα θα την πάω στη γιατρό μας!! δεν αντέχω τέτοιο κοριτσάκι να είναι αβοήθητο!!! θα την πάω να δω ότι είναι καλά, θα της κάνω ότι χρειαστεί τουλάχιστον να είναι υγιής!! θέλω τόσο να βρει ένα σπιτάκι....αν ήταν τα οικονομικά μας καλά θα την έπαιρνα....αλλά είναι δύσκολο....γι'αυτό προσπαθώ να της βρω σπιτάκι!!
Βοηθήστε με και εσείς..... είναι πραγματικά αξιολάτρευτο και πανέμορφο....και είναι κρίμα να μην βρει σπιτάκι...με περιμένει και με κοιτάζει μες τα μάτια....
ROZALIA78- Senior Cat
-
Mood :
Να ξέρες πόσο με έχει συγκινήσει η συμπεριφορά της....είναι πραγματικά υπέροχο!! ότι μπορώ θα κάνω....τώρα δεν ξέρω αν δεν μπορέσω να τη δώσω τι να κάνω....μέσα στο σπίτι 2 γατάκια και 1 σκύλος δεν ξέρω κατά ποσό θα συμβαδίσουν όλα αυτά....μην γίνουμε λίμπα....
-
Καλημέρα σε όλους!
Τα νέα μας λοιπόν από τη χθεσινή μας επίσκεψη στη γιατρό....
Η Πραλίνα είναι περίπου 5 μηνών με το ζόρι.....είχε ψώρα στα αυτάκια, της έκανε εξέταση και της βάλαμε αμπούλα. Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος της φάνηκε πως έπιασε σάκκο....αν και δεν ήταν και βέβαιη γιατί είναι πολύ αδυνατούλι και μικρό και δεν μπορεί να είναι βέβαιη. Ως εκ τούτου, εσωτερική αποπαρασίτωση δεν μπορεί να γίνει. Κατά τα άλλα είναι σε γενικές γραμμές καλά, αν και απ'ότι φαίνεται έχει περάσει δύσκολα γι'αυτό είναι τόσο μικρόσωμο και αδύνατο παρόλο που τρώει.... Αυτά τα νέα μας....
Τα νέα μας λοιπόν από τη χθεσινή μας επίσκεψη στη γιατρό....
Η Πραλίνα είναι περίπου 5 μηνών με το ζόρι.....είχε ψώρα στα αυτάκια, της έκανε εξέταση και της βάλαμε αμπούλα. Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος της φάνηκε πως έπιασε σάκκο....αν και δεν ήταν και βέβαιη γιατί είναι πολύ αδυνατούλι και μικρό και δεν μπορεί να είναι βέβαιη. Ως εκ τούτου, εσωτερική αποπαρασίτωση δεν μπορεί να γίνει. Κατά τα άλλα είναι σε γενικές γραμμές καλά, αν και απ'ότι φαίνεται έχει περάσει δύσκολα γι'αυτό είναι τόσο μικρόσωμο και αδύνατο παρόλο που τρώει.... Αυτά τα νέα μας....
-
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Τα νέα μας....το κοριτσάκι έχει κρυώσει και σήμερα θα της δώσω αντιβίωση...μόλις δούμε βελτίωση, θα την στειρώσουμε. Δυστυχώς δεν μπορεί η γιατρός να πει 100% ότι όλα θα πάνε καλά, έχει στειρώσει πολλές φορές γατάκια με ανάλογο πρόβλημα και δεν έχει συμβεί κάτι. Ελπίζω ότι η απόφασή μου δεν θα είναι εις βάρος της...
Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν!
Η φιλοξενία/υιοθεσία της επείγει και επειδή είναι ένα υπέροχο γατάκι το οποίο περιμένει κάποιον/α να το αγαπήσει….μην το ξεχνάτε!!!
Και λίγες φωτο για να την καμαρώσετε!
- - το κορίτσι μου καθαρίζεται κιόλας
Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν!
Η φιλοξενία/υιοθεσία της επείγει και επειδή είναι ένα υπέροχο γατάκι το οποίο περιμένει κάποιον/α να το αγαπήσει….μην το ξεχνάτε!!!
Και λίγες φωτο για να την καμαρώσετε!
- - το κορίτσι μου καθαρίζεται κιόλας
-
Πολύ όμορφο μουτράκι!
Όλα καλά θα πάνε!
Όλα καλά θα πάνε!
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Όλα να πάνε καλά εύχομαι και στις δυο σας...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Παιδάκια καλημέρα!!!
Αύριο το πρωί το Πραλινάκι μου θα πάει για στείρωση! το κανόνισα με τη γιατρό μας!!! Ευχηθείτε να πάνε όλα καλά!!!
Θα βάλω και φωτογραφίες πολύ πρόσφατες και όπου μπορείτε προωθήστε μήπως κάποιος ξεμυαλιστεί με τον υπέροχο χαρακτήρα της και τα υπέροχα ματάκια της!!
Αύριο το πρωί το Πραλινάκι μου θα πάει για στείρωση! το κανόνισα με τη γιατρό μας!!! Ευχηθείτε να πάνε όλα καλά!!!
Θα βάλω και φωτογραφίες πολύ πρόσφατες και όπου μπορείτε προωθήστε μήπως κάποιος ξεμυαλιστεί με τον υπέροχο χαρακτήρα της και τα υπέροχα ματάκια της!!
-
Φωτογραφίες με το υπέροχο κοριτσάκι μας, χθεσινές:
- - - -
- - - -
-
Καλη επιτυχία στη μικρουλα.
Ολα να πάνε καλα ψυχουλα μου
Ολα να πάνε καλα ψυχουλα μου
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Σήμερα το πρωί την πήγα στη γιατρό και την άφησα....θα με ειδοποιήσει μόλις τελειώσει την επέμβαση! να πάνε όλα καλά γιατί έχω πολύ άγχος...
Ευχαριστώ πολύ όλους! :-)
Ευχαριστώ πολύ όλους! :-)
-
Όλα καλά θα πάνε!
-
Mood :
Μόλις μίλησα με τη γιατρό! όλα πήγαν μια χαρά!!! το κοριτσάκι μόλις άρχισε να ξυπνάει...ήταν περίπου μιας εβδομάδας έγκυος το καλό μου γατουλάκι....πόσο χάρηκα που το πρόλαβα και ξύπνησε καλά δεν περιγράφεται...ξανάζησα τις στιγμές με την Τζίντζερ...
Κανείς δεν θα ήθελε αυτό το κοριτσάκι σπίτι του; για δείτε το λίγο πιο προσεκτικά βρε παιδιά...αξίζει τον κόπο! αν κάποιος θέλει γατάκι να τον συντροφεύει, είναι ότι καλύτερο! καλό, μικρούλι και στειρωμένο!!
Κανείς δεν θα ήθελε αυτό το κοριτσάκι σπίτι του; για δείτε το λίγο πιο προσεκτικά βρε παιδιά...αξίζει τον κόπο! αν κάποιος θέλει γατάκι να τον συντροφεύει, είναι ότι καλύτερο! καλό, μικρούλι και στειρωμένο!!
-
Περαστικούλια!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Χθες το απόγευμα πήραμε την Πραλίνα σπίτι....είναι μια χαρά, νομίζω ότι την ωφέλησε η ηρεμία του ιατρείου, η αγωγή, όλα πήγαν μια χαρά ευτυχώς και σας βάζω και φωτογραφίες για να τη δείτε!
η τομούλα της είναι πάρα πολύ μικρή: - - - - -
Τώρα δεν μένει παρά να βρεθεί ένα καλό σπιτάκι γι'αυτήν!! πραγματικά το αξίζει, είναι πολύ χουρχουρίτσα....όταν πήγα να την πάρω και με είδε ξάπλωσε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι και άφησε το κεφαλάκι της πάνω στο χέρι μου...είναι απίστευτο πλασματάκι, απίστευτο!!!
η τομούλα της είναι πάρα πολύ μικρή: - - - - -
Τώρα δεν μένει παρά να βρεθεί ένα καλό σπιτάκι γι'αυτήν!! πραγματικά το αξίζει, είναι πολύ χουρχουρίτσα....όταν πήγα να την πάρω και με είδε ξάπλωσε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι και άφησε το κεφαλάκι της πάνω στο χέρι μου...είναι απίστευτο πλασματάκι, απίστευτο!!!
-
Σιδερένια και σύντομα στο σπιτάκι της!
-
Mood :
Σε ευχαριστώ για την ευχή! Αν μπορείτε, προωθήστε το και εσείς όπου γνωρίζετε....μήπως έτσι γίνει κάτι για την Πραλίνα!! είναι ζάχαρη και μέλι!!
-
Χθες υιοθετήθηκε η Πραλίνα!!! Επιτέλους βρήκε το παντοτινό της σπιτάκι!!! Η Σοφία είναι η κυρία που την είδε, της άρεσε, επικοινώνησε μαζί μου...και χθες ήρθε και την πήρε!!! Εχουμε ήδη επικοινωνία από χθες και σήμερα το πρωί...η Πραλίνα κατά τη μεταφορά της, όπως μου είπε η Σοφία, έτρεμε...γρήγορα όμως εξοικιώθηκε με την αγκαλιά της Σοφίας και...κοιμήθηκε! όταν φτάσανε σπίτι η Σοφία την έβαλε στο κρεβάτι της...όπου κοιμήθηκε μέχρι το πρωί σαν αγγελούδι!!! τώρα μαθαίνει το χώρο, χρησιμοποίησε ήδη την άμμο της και παίζει με χαρά όπως μου είπε!!! θα έχουμε επικοινωνία, για΄τι είναι πολύ ζεστός άνθρωπος και το θέλει και η ίδια!!! Η οικογένεια έχει άλλα 2 σκυλιά με τα οποία θα γνωριστεί αργότερα η Πραλίνα όταν θα έχει πια ηρεμήσει και εξοικειωθεί αρκετά!!!
Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί η γατούλα αυτή ήταν απλά ιδιαίτερη!! ήρεμη, καλή, γλυκιά και απίστευτα χαδιάρα και χουρχουρίτσα! Βρήκε τώρα ένα σπιτάκι όπου θα ζήσει όμορφα, θα κοιμαται και θα τρώει χωρίς άγχος ανάμεσα σε ανθρώπους που την αγαπούν!!!
Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί η γατούλα αυτή ήταν απλά ιδιαίτερη!! ήρεμη, καλή, γλυκιά και απίστευτα χαδιάρα και χουρχουρίτσα! Βρήκε τώρα ένα σπιτάκι όπου θα ζήσει όμορφα, θα κοιμαται και θα τρώει χωρίς άγχος ανάμεσα σε ανθρώπους που την αγαπούν!!!
-
kat-cats έγραψε:Χθες υιοθετήθηκε η Πραλίνα!!! Επιτέλους βρήκε το παντοτινό της σπιτάκι!!! Η Σοφία είναι η κυρία που την είδε, της άρεσε, επικοινώνησε μαζί μου...και χθες ήρθε και την πήρε!!! Εχουμε ήδη επικοινωνία από χθες και σήμερα το πρωί...η Πραλίνα κατά τη μεταφορά της, όπως μου είπε η Σοφία, έτρεμε...γρήγορα όμως εξοικιώθηκε με την αγκαλιά της Σοφίας και...κοιμήθηκε! όταν φτάσανε σπίτι η Σοφία την έβαλε στο κρεβάτι της...όπου κοιμήθηκε μέχρι το πρωί σαν αγγελούδι!!! τώρα μαθαίνει το χώρο, χρησιμοποίησε ήδη την άμμο της και παίζει με χαρά όπως μου είπε!!! θα έχουμε επικοινωνία, για΄τι είναι πολύ ζεστός άνθρωπος και το θέλει και η ίδια!!! Η οικογένεια έχει άλλα 2 σκυλιά με τα οποία θα γνωριστεί αργότερα η Πραλίνα όταν θα έχει πια ηρεμήσει και εξοικειωθεί αρκετά!!!
Χαίρομαι τόσο πολύ!!! Μου θύμισε πολύ τη δική μας ιστορία, τη Δημητρούλα δεν την ήθελε κανείς και εκείνη είχε ωτοδηκτική ψώρα και ερχόταν και τριβόταν στα πόδια μας! Τελικά την κρατήσαμε εμείς και με δυο σκυλάκια στο σπίτι μια χαρά τα πάνε. Εύχομαι να είναι πολύ ευτυχισμένη. Μπράβο στην κοπέλα που την πήρε αλλά πολλά μπράβο σε σένα για την φροντίδα και υπομονή σου, τελικά τα καταφέρατε!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Μπράβο βρε σπιτώθηκε η Πραλίνα
ROZALIA78- Senior Cat
-
Mood :
μπράβο σας!
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Γατάκι υπέροχο και παιχνιδιάρικο χαρίζεται
» Χαρίζεται υπέροχο μωρο-γατάκι
» χαριζεται υπεροχο γατακι!- ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Η Κυβέλη σπίτι θέλει... / Χαρίζεται υπέροχο μωράκι.. *Υιοθετήθηκε*
» Μενέλαος, το γατάκι-αντίδοτο στην οικονομική κρίση! Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται υπέροχο μωρο-γατάκι
» χαριζεται υπεροχο γατακι!- ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Η Κυβέλη σπίτι θέλει... / Χαρίζεται υπέροχο μωράκι.. *Υιοθετήθηκε*
» Μενέλαος, το γατάκι-αντίδοτο στην οικονομική κρίση! Υιοθετήθηκε
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios