ΔΕΝ Αναζητουνται επειγοντος γατογονεις!
+20
Fotoula
natalouko
houlieta
funambolo
doremi
marina289
ΚουκουΒάγια
alex..niaou
Πούπσυ
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Chouzouris
necrogl
polina4smile
SuperCatz
ROZALIA78
Mara
Kikiriki
BokSurat
Anatoli
constantina_93
24 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ΔΕΝ Αναζητουνται επειγοντος γατογονεις!
βοηθάει πολύ στη φάση γνωριμίας, όταν αυτή γίνεται σταδιακά, να έρχονται σε επαφήκαι οι δύο μεριές με πράγματα και μυρωδιές ο ένας του άλλου. αυτό που έκανε ο Μόζες χτες είναι πολύ καλό. Βάλε και στη μεριά της Λίλας πράγματα με τη μυρωδιά του Μόζες για να συνηθίσει και αυτή την παρουσία του. Ασε τα πράγματα να γίνουν σταδιακά και βήμα βήμα. αφού η απότομη γνωριμία δεν φάνηκε να λειτουργεί. Περιμένουμε νέα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Απο οτι με ενημερωσε η Μαρα η επεμβαση πηγε μια χαρα και η μικρη ειναι στα κεφια της! Απο οτι καταλαβαινω θα πρεπει να κλεισει αυτο το θεμα και η Μαρα να ανοιξει ενα καινουργιο σε αλλη κατηγορια καθως η Λιλου βρηκε σπιτακι...
constantina_93- Junior Cat
-
Τόπος : Καλαματα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερος και χιονισμενος
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/10/2011
Mood :
constantina_93 έγραψε:Απο οτι με ενημερωσε η Μαρα η επεμβαση πηγε μια χαρα και η μικρη ειναι στα κεφια της! Απο οτι καταλαβαινω θα πρεπει να κλεισει αυτο το θεμα και η Μαρα να ανοιξει ενα καινουργιο σε αλλη κατηγορια καθως η Λιλου βρηκε σπιτακι...
Μπράβο η μικρή!!!
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Καλημέρα και από μένα!
Η Λίλα είναι πολύ καλά, έχει πολλή όρεξη για φαγητό, επανεγκλιματίστηκε στο σπίτι, είναι ήρεμη και... ομιλητικότατη!!!
Κατ'αυστηρή εντολή της γιατρού, θα παραμείνει σε ξεχωριστό από το Μόζες χώρο για τις επόμενες 10 με 15 ημέρες, έως ότου κλείσει το τραύμα της επέμβασης και ξεραθούν και πέσουν τα ράματα από την κοιλίτσα της, γιατί εάν εμπλακεί σε οποιαδήποτε συμπλοκή, μικροκαβγά ή, έστω, και σε απλό παιχνίδι μαζί του κινδυνεύει όχι μόνο να πονέσει αλλά και να τραυματιστεί, πράγμα που θα πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία. Επίσης, η γιατρός τόνισε ότι τόσο λόγω της πρόσφατης μετακόμισής της σε νέο σπίτι, όσο και λόγω της επέμβασης, θα πρέπει να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να διαφυλάξω την απόλυτη ψυχική ηρεμία της γατούλας.
Οπότε, για τις επόμενες δύο εβδομάδες η Λίλα θα παραμείνει στο δικό της χώρο και μάλλον θα μεταφερθώ κι εγώ εκεί για να περνάω επαρκή χρόνο και να κοιμάμαι μαζί της.
Έχω βγάλει φωτογραφίες της Λίλας μετά την επέμβαση, τις οποίες και θα στείλω στην Κωνσταντίνα [είμαι γραφείο και έχω ξεχάσει το usb του κινητού στο σπίτι, οπότε θα τις περάσω στο mail της Κωνσταντίνας το βράδυ για να τις αναρτήσει εκείνη εδώ].
Αυτές θα είναι πιστεύω και οι τελευταίες αναρτήσεις σε αυτό το Θέμα μιας και η Λίλα βρήκε σπίτι και ΔΕΝ αναζητούνται πλέον γατογονείς!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας, μα, κυρίως, ευχαριστώ την Κωνσταντίνα για την εμπιστοσύνη της, και, πρωτίστως, για τη χαρά, την ομορφιά και την χάρι που είναι η παρουσία της Λίλας!!!
Θα επανέλθουμε με τελικά σχόλια και φωτογραφίες το βράδυ!
Η Λίλα είναι πολύ καλά, έχει πολλή όρεξη για φαγητό, επανεγκλιματίστηκε στο σπίτι, είναι ήρεμη και... ομιλητικότατη!!!
Κατ'αυστηρή εντολή της γιατρού, θα παραμείνει σε ξεχωριστό από το Μόζες χώρο για τις επόμενες 10 με 15 ημέρες, έως ότου κλείσει το τραύμα της επέμβασης και ξεραθούν και πέσουν τα ράματα από την κοιλίτσα της, γιατί εάν εμπλακεί σε οποιαδήποτε συμπλοκή, μικροκαβγά ή, έστω, και σε απλό παιχνίδι μαζί του κινδυνεύει όχι μόνο να πονέσει αλλά και να τραυματιστεί, πράγμα που θα πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία. Επίσης, η γιατρός τόνισε ότι τόσο λόγω της πρόσφατης μετακόμισής της σε νέο σπίτι, όσο και λόγω της επέμβασης, θα πρέπει να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να διαφυλάξω την απόλυτη ψυχική ηρεμία της γατούλας.
Οπότε, για τις επόμενες δύο εβδομάδες η Λίλα θα παραμείνει στο δικό της χώρο και μάλλον θα μεταφερθώ κι εγώ εκεί για να περνάω επαρκή χρόνο και να κοιμάμαι μαζί της.
Έχω βγάλει φωτογραφίες της Λίλας μετά την επέμβαση, τις οποίες και θα στείλω στην Κωνσταντίνα [είμαι γραφείο και έχω ξεχάσει το usb του κινητού στο σπίτι, οπότε θα τις περάσω στο mail της Κωνσταντίνας το βράδυ για να τις αναρτήσει εκείνη εδώ].
Αυτές θα είναι πιστεύω και οι τελευταίες αναρτήσεις σε αυτό το Θέμα μιας και η Λίλα βρήκε σπίτι και ΔΕΝ αναζητούνται πλέον γατογονείς!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας, μα, κυρίως, ευχαριστώ την Κωνσταντίνα για την εμπιστοσύνη της, και, πρωτίστως, για τη χαρά, την ομορφιά και την χάρι που είναι η παρουσία της Λίλας!!!
Θα επανέλθουμε με τελικά σχόλια και φωτογραφίες το βράδυ!
Mara- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1, τον Magical Mr. Moses
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Μαρα χαιρομαι πολυ που απαντησες και που πανε ολα καλα με την μικρη... Θα περιμενω φωτογραφιες σου αλλα θα σου ζητησω να κανεις ενα νεο θεμα εδω στο forum και επειδη ξερω οτι εισαι καινουργια και δεν τα ξερεις σου λεω τι πρεπει να κανεις.. Αρχικα σου στελνω τον συνδεσμο οπου ειναι τα περιεχομενα απο την ενοτητα Γατοσυστηθειτε! https://www.gatospito.com/f3-forum πανω δεξια λεει new topic θα πατησεις και θα κανεις ενα θεμα για την Λιλα και τον Μοζες μαζι για να δουνε και εδω στο forum τι ομορφος που ειναι και ο Μοζες καθως εχουμε εστιασει ολη την προσοχη μας στην Λιλα.. Οσο για τις φωτογραφιες που δεν ξερεις πως να τις ανεβασεις τα λεει ολα οσα θα χρειαστεις εδω περα https://www.gatospito.com/t2061-topic οτι παραπανω χρειαστεις μου λες να σε βοηθησω!
-
Mood :
Καλό μεσημέρι, Κωνσταντίνα μου!
Σ'ευχαριστώ για όλα τα πιο πάνω -δικαίως έχουμε εστιάσει στη Λίλα: είναι το καινούργιο -και πολύ χαρισματικό!!!- μωρό του σπιτιού!
Σημειώνω τα όσα μου γράφεις, και, όταν βρω χρόνο, θα φροντίσω ανάλογα.
Θα επανέλθω το βράδυ με e-mail και φωτογραφίες της Λίλας σε σένα και τις τελικές αναρτήσεις μου για το παρόν Θέμα του φόρουμ.
Καλή συνέχεια!!!
Σ'ευχαριστώ για όλα τα πιο πάνω -δικαίως έχουμε εστιάσει στη Λίλα: είναι το καινούργιο -και πολύ χαρισματικό!!!- μωρό του σπιτιού!
Σημειώνω τα όσα μου γράφεις, και, όταν βρω χρόνο, θα φροντίσω ανάλογα.
Θα επανέλθω το βράδυ με e-mail και φωτογραφίες της Λίλας σε σένα και τις τελικές αναρτήσεις μου για το παρόν Θέμα του φόρουμ.
Καλή συνέχεια!!!
Mara- Kitten
-
Mood :
Mπράβο! χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Ανυπομονώ να περάσουν αυτές οι δύο βδομάδες και να αρχίσει η πρόοδος μεταξύ του Μόζες και της Λίλας!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Σας διόρθωσα τον τίτλο!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Τελεια τα νεα για τη Λιλουκα!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Εχουμε καινουργιες φωτογραφιες τις Λιλας!!
Απο οτι μαθαινω απο την Μαρα ειναι μια χαρα αλλα ισως χρειαστει να φορεσει κολαρο γιατι ολο γλυφεται εκει που εχουν γινει τα ραμματα και ειναι επικυνδινο......
Απο οτι μαθαινω απο την Μαρα ειναι μια χαρα αλλα ισως χρειαστει να φορεσει κολαρο γιατι ολο γλυφεται εκει που εχουν γινει τα ραμματα και ειναι επικυνδινο......
-
Mood :
Τελικα δεν θα χρειαστει για την ωρα τουλαχιστον το κολαρο!!!
Ανεβαζω και φωτογραφιες του Μοζες για να τον γνωρισετε και να τον αγαπησετε οπως επαθα και εγω μονο και μονο απο τις φωτο!! Ειναι μια φατσααααα!!(ειναι λιγο σκοτεινες αλλα φαινεται...!)
Απο οτι μαθαινω καθεται εξω απο την πορτα της Λιλας σαν φρουρος και οταν η Λιλα τον μυριζει κατω απο την χαραμαδα αγριευει!! Μακαρι να τα πανε καλα στην συνεχεια!!
Ιδου και ο αρχοντας του σπιτιου!!
Ανεβαζω και φωτογραφιες του Μοζες για να τον γνωρισετε και να τον αγαπησετε οπως επαθα και εγω μονο και μονο απο τις φωτο!! Ειναι μια φατσααααα!!(ειναι λιγο σκοτεινες αλλα φαινεται...!)
Απο οτι μαθαινω καθεται εξω απο την πορτα της Λιλας σαν φρουρος και οταν η Λιλα τον μυριζει κατω απο την χαραμαδα αγριευει!! Μακαρι να τα πανε καλα στην συνεχεια!!
Ιδου και ο αρχοντας του σπιτιου!!
-
Mood :
καλά, η Λίλα είναι πριγκίπισσα! Αλλά ο Μόζες είναι πανέμορφος, θεός, και φαίνεται ότι είναι καλός χαρακτηρας. Λίγη υπομονή και θα τα βρούνε με το άλλο το αγρίμι. θα ηρεμήσει με τη στείρωση, θα κλείσουν και τα ράμματα και μετά ετοιμαστείτε για πολλές αγάπες! σιγά σιγά όμως. σταδιάκά είπαμε!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
πώς τα πάει σήμερα το ζεύγος;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Καλημέρα!
Το ζεύγος ΔΕΝ είναι (ακόμα) ζεύγος -αφού τηρείται πλήρης διαχωρισμός τους, καθ'υπόδειξη της κτηνιάτρου- αλλά ευελπιστούμε ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον!
Η Λίλα πάει εξαιρετικά: ήδη ενημέρωσα την Κωνσταντίνα ότι έχει συνέλθει εντελώς, τρώει όλο της το φαγάκι και παίζει, ενώ ΔΕΝ ασχολείται καθόλου με τα ράμματα. Ο Μόζες γυροφέρνει την πόρτα της, αλλά έχει αρχίζει να κουράζεται από την περιφρούρηση, οπότε ήδη από ένα σημείο και μετά παραιτείται και πηγαίνει στις δικές του γωνιές του σπιτιού ή βγαίνει στον κήπο. Όλα καλά!
Θα συνεχίσω να ενημερώνω την Κωνσταντίνα και, αν υπάρξει κάποια αναπάντεχη ή θεαματική εξέλιξη, θα κάνω και ανάρτηση εδώ. Σύντομα όμως το Θέμα αυτό κλείνει, μιας και η Λίλα βρήκε τη νέα της οικογένεια.
Καλή Κυριακή σε όλους και ευχαριστίες για το ενδιαφέρον σας!!!
Το ζεύγος ΔΕΝ είναι (ακόμα) ζεύγος -αφού τηρείται πλήρης διαχωρισμός τους, καθ'υπόδειξη της κτηνιάτρου- αλλά ευελπιστούμε ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον!
Η Λίλα πάει εξαιρετικά: ήδη ενημέρωσα την Κωνσταντίνα ότι έχει συνέλθει εντελώς, τρώει όλο της το φαγάκι και παίζει, ενώ ΔΕΝ ασχολείται καθόλου με τα ράμματα. Ο Μόζες γυροφέρνει την πόρτα της, αλλά έχει αρχίζει να κουράζεται από την περιφρούρηση, οπότε ήδη από ένα σημείο και μετά παραιτείται και πηγαίνει στις δικές του γωνιές του σπιτιού ή βγαίνει στον κήπο. Όλα καλά!
Θα συνεχίσω να ενημερώνω την Κωνσταντίνα και, αν υπάρξει κάποια αναπάντεχη ή θεαματική εξέλιξη, θα κάνω και ανάρτηση εδώ. Σύντομα όμως το Θέμα αυτό κλείνει, μιας και η Λίλα βρήκε τη νέα της οικογένεια.
Καλή Κυριακή σε όλους και ευχαριστίες για το ενδιαφέρον σας!!!
Mara- Kitten
-
Mood :
Καλησπερα!
Αν και εχει περασει παρα πολυς καιρος ειπα να γραψω για να μαθετε και εσεις καποια νεα της μεγαλης(πλεον) Λιλας.
Καθως η Λιλα με τον Μοζες δεν καταφεραν να τα βρουνε η Μαρα αποφασισε να το δωσει σε μια φιλη της που εψαχνε γατουλα.
Μαθενα πολυ συχνα νεα της στις αρχες ειδικα αλλα δυστυχως πλεον εχουμε χαθει λιγο. Μιλησα σημερα με την κοπελα που την πηρε μεσω email και μου ειπε οτι η Λιλα ειναι καλα αλλα δεν μπορεσε να μου στειλει φωτο. Η αληθεια ειναι οτι μου εχει λειψει πολυ και θα ηθελα παρα πολυ να την δω! Η Μαρα μου ειπε οτι αμα μπορεσει να την συναντηση καποια στιγμη θα μου στειλει και θα τις αναρτησω εδω! Πρεπει να εχει γινει πανεμορφη! Ελπιζω να εχω συντομα νεα και φωτο για να τα μοιραστω και μαζι σας!
Αν και εχει περασει παρα πολυς καιρος ειπα να γραψω για να μαθετε και εσεις καποια νεα της μεγαλης(πλεον) Λιλας.
Καθως η Λιλα με τον Μοζες δεν καταφεραν να τα βρουνε η Μαρα αποφασισε να το δωσει σε μια φιλη της που εψαχνε γατουλα.
Μαθενα πολυ συχνα νεα της στις αρχες ειδικα αλλα δυστυχως πλεον εχουμε χαθει λιγο. Μιλησα σημερα με την κοπελα που την πηρε μεσω email και μου ειπε οτι η Λιλα ειναι καλα αλλα δεν μπορεσε να μου στειλει φωτο. Η αληθεια ειναι οτι μου εχει λειψει πολυ και θα ηθελα παρα πολυ να την δω! Η Μαρα μου ειπε οτι αμα μπορεσει να την συναντηση καποια στιγμη θα μου στειλει και θα τις αναρτησω εδω! Πρεπει να εχει γινει πανεμορφη! Ελπιζω να εχω συντομα νεα και φωτο για να τα μοιραστω και μαζι σας!
-
Mood :
Χαίρομαι που η Λίλα είναι καλά!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» SOS.ΕΠΕΙΓΟΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙ
» Αναζητούνται Γατογονεις για τον Σίφουνα και την Θαλπωρή
» Αναζητουνται Γατογονεις περσικης γατουλας!
» Αναζητούνται προσωρινοι γατογονεις για τη Λίλιθ και τη Μελίτα (για 6-15/ 11/ 09)
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ
» Αναζητούνται Γατογονεις για τον Σίφουνα και την Θαλπωρή
» Αναζητουνται Γατογονεις περσικης γατουλας!
» Αναζητούνται προσωρινοι γατογονεις για τη Λίλιθ και τη Μελίτα (για 6-15/ 11/ 09)
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios