Το παρελθον,η αρχη της σχεσης και οι ιστοριες...
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Το παρελθον,η αρχη της σχεσης και οι ιστοριες...
Με αφορμη το θεμα ιστοριες της αυλης που ειναι γαταπληκτικο ανοιξα και γω ενα δικο μου θεματακι για τις ιστοριες των δικων μου γατιων...και επειδη αυτες ειναι αρκετες θα μπουν εδω!
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Απ: Το παρελθον,η αρχη της σχεσης και οι ιστοριες...
Η αρχη της σχεσης!
Λοιπον ολα ξεκινανε μια ανοιξη στην Σπαρτη οταν εγω ημουν 4-5 χρονων,ενα πρωινο λοιπον του 2004-2005 ερχεται η γιαγια μου σπιτι αγκαλιτσα με 5 γατακια που ειχαν πεταχτει απο τους απεναντι στα σκουπιδια!Εκει ηταν η αρχη του ερωτα!Απο αυτα τα γατακια πηρε ενα ο καθενας!Ενα εγω,ενα η μαμα μου,ενα η θεια μου,ενα ο θειος μου και ενα η γιαγια μου!Μετα απο καποιους μηνες ομως τα δωσαμε γιατι μετακομισαμε και δεν γινοταν να τα παρουμε μαζι...
Λοιπον ολα ξεκινανε μια ανοιξη στην Σπαρτη οταν εγω ημουν 4-5 χρονων,ενα πρωινο λοιπον του 2004-2005 ερχεται η γιαγια μου σπιτι αγκαλιτσα με 5 γατακια που ειχαν πεταχτει απο τους απεναντι στα σκουπιδια!Εκει ηταν η αρχη του ερωτα!Απο αυτα τα γατακια πηρε ενα ο καθενας!Ενα εγω,ενα η μαμα μου,ενα η θεια μου,ενα ο θειος μου και ενα η γιαγια μου!Μετα απο καποιους μηνες ομως τα δωσαμε γιατι μετακομισαμε και δεν γινοταν να τα παρουμε μαζι...
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Mood :
Η ιστορια των 3 μικρων!
Ενα πρωινο πριν τεσσερα χρονια ακουμε νιαρουσμιτακια απο πισω απο το σπιτι(συχνο φαινομενο) εγω εξπερ σε αυτα παω κατευθειαν απο πισω και βλεπω ενα ταρταρουγακι,ενα ασπρομαυρο και ενα μαυρουλακι.Τα πλησιαζω αλλα ηταν πολυ αγρια και κρυβοντουσαν κατω απο μια αποθηκη που κουνιεται( δεν ξερω πως την λενε )και χωθηκαν εκει απο κατω.Σιγα σιγα με τροφουλα κονσερβουλα χαδακια βγηκαν τα μωρακια και παιζαμε και καναμε χαδακια και ολα αυτα .Μεχρι που δεν μπορουσαμε να τα κρατησουμε αλλο(εδω σας παρακαλω να μην με κρινετε δεν ηξερα για φιλοζωικες και τετοια τοτε )Λοιπον,που ειχαμε μεινει...ααα ναι οτι δεν μπορουσαμε να τα κρατησουμε αλλο ,τα πηγαμε στο πετ σοπ για να τα χαρισουν αλλα αυτος μας ειπε να παμε να τα αφησουμε στην πολη κοινως αδεσποτα!Αλλα τελικα τα αφησαμε σε εναν κηπο κομτα στο σπιτι...δεν τα χω ξαναδει απο τοτε.
Ενα πρωινο πριν τεσσερα χρονια ακουμε νιαρουσμιτακια απο πισω απο το σπιτι(συχνο φαινομενο) εγω εξπερ σε αυτα παω κατευθειαν απο πισω και βλεπω ενα ταρταρουγακι,ενα ασπρομαυρο και ενα μαυρουλακι.Τα πλησιαζω αλλα ηταν πολυ αγρια και κρυβοντουσαν κατω απο μια αποθηκη που κουνιεται( δεν ξερω πως την λενε )και χωθηκαν εκει απο κατω.Σιγα σιγα με τροφουλα κονσερβουλα χαδακια βγηκαν τα μωρακια και παιζαμε και καναμε χαδακια και ολα αυτα .Μεχρι που δεν μπορουσαμε να τα κρατησουμε αλλο(εδω σας παρακαλω να μην με κρινετε δεν ηξερα για φιλοζωικες και τετοια τοτε )Λοιπον,που ειχαμε μεινει...ααα ναι οτι δεν μπορουσαμε να τα κρατησουμε αλλο ,τα πηγαμε στο πετ σοπ για να τα χαρισουν αλλα αυτος μας ειπε να παμε να τα αφησουμε στην πολη κοινως αδεσποτα!Αλλα τελικα τα αφησαμε σε εναν κηπο κομτα στο σπιτι...δεν τα χω ξαναδει απο τοτε.
-
Mood :
Η ιστορια του Τιγρακιου-Τρενακιου!(ζει στον Παραδεισο τωρα )
Πριν καποια χρονια 3-4-5 ηρθε ενα γατακι σπιτι μου,το τιγρακι,ολοι ειχαμε ερωτευτει μαζι του,ηταν ενα αρσενικο τιγρακι,κουκλι!!Ηρθε ξαφνικα μια μερα.Εμενα εξω αλλα εμπαινε και μεσα τακτικα,η γιαγια μου που ειχε ερθει απο το χωριο μου ειχε πει μα τον παρει μαζι της εκει,επειδη ηταν ενας πανεμορφος κοντοτριχος γατουλης! ,ξαφνικα οπως μας ηρθε ετσι ξαφνικα μας εφυγε...Ξαφνικα,αρχισε να μην θελει παιχνιδι,ουτε φαι,τον φροντιζα με κομπρεσες,βαμβακι με ζεστο νερακι στα ματακια αλλα την αλλη μερα...οπως εβγαινα για να παω σχολειο,τον ειδα μες στο κουτακι του...ακινητο,χωρις αναπνοη,με την κοκκινη κορδελιτσα του στον λαιμο,με τα ματακια κλειστα...κλαιγοντας πηγα στο σχολειο.Ειχε πεθανει,οι ανθρωποι-τερατα φταινε για ολους,το μωρο μου ειχε πεθανει απο φολα...Ηταν το μονο γατακι μου που πεθανε απο φολα...καλο σου ταξιδι πανεμορφε τιγρουλι-τρενακι.
Πριν καποια χρονια 3-4-5 ηρθε ενα γατακι σπιτι μου,το τιγρακι,ολοι ειχαμε ερωτευτει μαζι του,ηταν ενα αρσενικο τιγρακι,κουκλι!!Ηρθε ξαφνικα μια μερα.Εμενα εξω αλλα εμπαινε και μεσα τακτικα,η γιαγια μου που ειχε ερθει απο το χωριο μου ειχε πει μα τον παρει μαζι της εκει,επειδη ηταν ενας πανεμορφος κοντοτριχος γατουλης! ,ξαφνικα οπως μας ηρθε ετσι ξαφνικα μας εφυγε...Ξαφνικα,αρχισε να μην θελει παιχνιδι,ουτε φαι,τον φροντιζα με κομπρεσες,βαμβακι με ζεστο νερακι στα ματακια αλλα την αλλη μερα...οπως εβγαινα για να παω σχολειο,τον ειδα μες στο κουτακι του...ακινητο,χωρις αναπνοη,με την κοκκινη κορδελιτσα του στον λαιμο,με τα ματακια κλειστα...κλαιγοντας πηγα στο σχολειο.Ειχε πεθανει,οι ανθρωποι-τερατα φταινε για ολους,το μωρο μου ειχε πεθανει απο φολα...Ηταν το μονο γατακι μου που πεθανε απο φολα...καλο σου ταξιδι πανεμορφε τιγρουλι-τρενακι.
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Ιστορίες της αυλής.. ( ή αλλιώς: ιστορίες με γάτες )
» Πάλι από την αρχή???
» Οι ιστοριες μας...
» Το τελος μιας σχέσης.. και το τέλος μιας γάτας..
» Πάλι από την αρχή???
» Οι ιστοριες μας...
» Το τελος μιας σχέσης.. και το τέλος μιας γάτας..
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios