Εκτροφείο: "Η πίσω αυλή" - Αχαλίνωτες νύχτες Φλεβάρη και οι επιπτώσεις τους
+42
Jolt
Дanae
Evakikou
Μαιρη
Τζούλι το Κατσούλι
m.kat
AmaranthN
nikos_x
nosyparker
Δ²
loulou
ChocolateCat
tsili
melinakef
kat-cats
FROGK
Chouzouris
doremi
ROZALIA78
Vinou
melinaki
marina289
ρενακι 13
f.m123
Mary-Fish
Smokys
Dreamer
marea
Naerdiel
mpoulaalekoula
natalouko
ralou
Anatoli
moukelis
Πούπσυ
funambolo
alex..niaou
LAROGATA
polina4smile
otz
Fotoula
houlieta
46 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 15
Σελίδα 2 από 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Απ: Εκτροφείο: "Η πίσω αυλή" - Αχαλίνωτες νύχτες Φλεβάρη και οι επιπτώσεις τους
Αχχχχχ..... Η ψυχούλα μου το ξέρει.....mpoulaalekoula έγραψε:Γαμώτο γιατί να έχω ήδη τρεις γάτες???
Θέλω την Ερμιόνηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι μωρά είναι αυτά ρε Μαρία?!?! ΕΣΥ δεν έχεις μπει στον πειρασμό???
houlieta έγραψε:Αχχχχχ..... Η ψυχούλα μου το ξέρει.....mpoulaalekoula έγραψε:Γαμώτο γιατί να έχω ήδη τρεις γάτες???
Τι δύο γατιά, τι έξι! Δε θα καταλάβεις τη διαφορά
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
προηγουμαι στη λιστα προτεραιοτητας των ευσεβων ποθων!!!!!!!!mpoulaalekoula έγραψε:Γαμώτο γιατί να έχω ήδη τρεις γάτες???
αααχ! γιατι να ειμαι φοιτητρια με μικρο διαμερισμα?????
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Μωράάάάάάάάάαααα!!!!!!!!!!!!
μπουααααααααααα!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Νομίζω πως είναι εμφανές από το βίντεο ότι ο Βότκα(ς) είναι ο άνθρωπός μου. Και από το μπαρ μου επίσης.
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Θέλω να πάρω τον Πουκ σπίτι μου και να τον κάνω γάταρο! Μπορώ;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
τζαζ τζαζ τζααααααααααααααααζ!
Naerdiel- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 1 το Μπικοτακι μου
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/05/2012
Mood :
Παιδιά, αν όσοι από εσάς δηλώσατε συμμετοχή, κληρωθείτε, τα τακτοποιήσαμε τα μωρά!...
Και εγώ πιστεύω ότι θα γίνει γάταρος...Πούπσυ έγραψε:Θέλω να πάρω τον Πουκ σπίτι μου και να τον κάνω γάταρο! Μπορώ;
καλε δεν το ειχα δει αυτο!!!!!
για παμε....
για παμε....
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
Ok, είμαι εδώ και πόση ώρα στο θέμα, κοιτάω ξανά και ξανά όλες τις φωτό και το βίντεο και προσπαθώ να διαλέξω το αγαπημένο μου...
Μετά από πολύ κόπο και σκέψη αποφάσισα! Μαρία... θέλω την πίσω αυλή σου (μαζί με όλα τα περιεχόμενα, εννοείται)!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως την παλεύετε με τόσα μωρά μέσα στα πόδια σας. Μαρία χαρά στο κουράγιο σου που δεν τα έχεις βάλει ακόμα στο σπίτι. Εμένα θα ήταν ήδη και τα 4 πάνω στο κρεβάτι μου... (κι έξω από το δωμάτιο μια θεία να ουρλιάζει)!
Μετά από πολύ κόπο και σκέψη αποφάσισα! Μαρία... θέλω την πίσω αυλή σου (μαζί με όλα τα περιεχόμενα, εννοείται)!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως την παλεύετε με τόσα μωρά μέσα στα πόδια σας. Μαρία χαρά στο κουράγιο σου που δεν τα έχεις βάλει ακόμα στο σπίτι. Εμένα θα ήταν ήδη και τα 4 πάνω στο κρεβάτι μου... (κι έξω από το δωμάτιο μια θεία να ουρλιάζει)!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Ερμιόνη !!!!, όλα τα λεφτά είναι αυτή τσαουσα !!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
houlieta έγραψε:Τα μωά μου τλώνε κλοκετούλες μωλέ...
...μεγαλώνουν τόσο γλήγολα...
Ερμιόνη.......
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Με την άφιξη των νέων φωτό επαναπροσδιορίζω τις προτιμήσεις μου:
Πουκ πουκ πουκ μου, τι ματάρες μεγάλες έχεις; Μα τι ματάρες έχει αυτό το μωρό;
Η Ερμιόνη φαίνεται από τώρα πονηρόφατσα, πολύ σε γουστάρω ρε κοπελιά! Έτσι, να επιβάλλεσαι κούκλα μου!
Αχχχχ μικρέ βότκα, και χυμό πορτοκάλι να σε λέγανε πάλι θα με μεθούσες..
Τζας! Τι τέλειο όνομα! Για τις τριχούλες που πετάνε παντού ε φουντωτό μωρό;Για αυτό σε βγάλανε έτσι; Τι ήσυχα που κάθεσαι μωρέ καλό μου! Στο επόμενο βίντεο που θα ανεβάσει η θεία σου θέλω να σε δω να τρέχεις!
λοιπόοοον, έχουμε και λέεεμεεε!
..βασικά δεν έχουμε να πούμε τίποτα!
Είναι αγαπησιάρικα όλα!
Καθ'οτι μια προτίμηση στα γκριζωπά, είμαι ανάμεσα σε τζαζ και βότκα, αλλά το στόμα μου τα φωνάζει όλααα! Το σπίτι μου από την άλλη..
Η Ερμιόνη φαίνεται από τώρα πονηρόφατσα, πολύ σε γουστάρω ρε κοπελιά! Έτσι, να επιβάλλεσαι κούκλα μου!
Τζας! Τι τέλειο όνομα! Για τις τριχούλες που πετάνε παντού ε φουντωτό μωρό;Για αυτό σε βγάλανε έτσι; Τι ήσυχα που κάθεσαι μωρέ καλό μου! Στο επόμενο βίντεο που θα ανεβάσει η θεία σου θέλω να σε δω να τρέχεις!
Είναι αγαπησιάρικα όλα!
Καθ'οτι μια προτίμηση στα γκριζωπά, είμαι ανάμεσα σε τζαζ και βότκα, αλλά το στόμα μου τα φωνάζει όλααα! Το σπίτι μου από την άλλη..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Δυστυχώς Μαράκι μου, είναι φορές που δεν φτάνει να θέλουμε..Dreamer έγραψε:Ok, είμαι εδώ και πόση ώρα στο θέμα, κοιτάω ξανά και ξανά όλες τις φωτό και το βίντεο και προσπαθώ να διαλέξω το αγαπημένο μου...
Το συζητούσα εχθές και με την μαμά μου, έχουν τύχει αρκετά πραγματα -που τα θέλαμε από παλιά- αυτήν την εποχή, η οποία όμως είναι η χειρότερη από όλες αφου είναι αδύνατον να αυξήσουμε τα εξοδα...
Οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμη και τώρα, πράγμα λογικό βέβαια, αφού όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και δεν είναι καθόλου εύκολο...
Πάντως, εχει μεγάλη πλάκα να σε συνοδεύουν γατόνια παντού!
- Αυτά που ζουν στην μπροστά αυλή με παίρνουν στο κατόπι όπου και αν πάω, τα αγόρια μου τα γλυκά!... -
Αααα.... Ναι.. Η αλήθεια είναι ότι τα μωρά που γενιούνται τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ ιδιαίτερα...
Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί!...
Ούτε κάστινγκ να κάναμε!..
Εσύ δεν μπορείς να αποφασίσεις ε;Mary-Fish έγραψε:
Ερμιόνη.......
Κουράγιο και εσύ... Έχεις ήδη δυο μωρά να μεγαλώσεις...f.m123 έγραψε:Με την άφιξη των νέων φωτό επαναπροσδιορίζω τις προτιμήσεις μου:
Είναι αγαπησιάρικα όλα!
Ναι η αλήθεια είναι ότι όσο είναι μικρά ειδικά έχουν πολλά έξοδα μαζεμένα, κτηνίατροι, ιστορίες.. Και γενικά είναι δύσκολη η περίοδος.. Το πατρικό μου είναι τόσο μεγάλο ρε γ@μωτο, έλα όμως που η μαμά μου δεν τα θέλει.. Αλλιώς τον κάτω όροφο μέχρι και καταφύγιο θα τον είχαμε κάνει!
Τέσπα, μακάρι να βρουν κι αυτά ένα καλό σπίτι και να περάσουν καλά με τους νέους τους γονείς!
Τέσπα, μακάρι να βρουν κι αυτά ένα καλό σπίτι και να περάσουν καλά με τους νέους τους γονείς!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
διαβασαη μαλον ρουφηξα οσα γραψατε,τι να πω?να πω πως ειναι πανεμορφα ολα?εχει ξαναειπωθει,ειδικα η φωτο με τις κροκετουλες,μου ανεβασε δακρυα στα ματια,ευχομαι την καλλυτερη τυχη στα μωρακια.
κι ευχομαι να μην μου ξαναπεταξουν μωρακι στην αυλη γιατι θα το παρω και θα το βαλω κι αυτο μεσα το ξερω!!!!!!
παθαινω κατι με τα μωρα δε τη παλευω,τα λατρευω,τα λυπαμαι,τα θελω ολα,αλλα οπως ξαναειπωθηκε δε μας περνει γμτ!!!!
κι οι δουλειες εδω,που καποτε το νησι ηταν,πριν μερικους μηνες δλδ μια χαρα,πεφτουν επικινδυνα.
δε ξερω τι θα γινουμε αμα χρειαστει καμια μετακομιση για πειραια,αν μου το λεγαν παλια θα χαιρομουν δε το κρυβω,θα περνα τον μοναδικο μου πατσινο και θα φευγαμε.πλεον με τοσα που εχω αντε να τα βαλεις σε πολυκατοικια.
φοβαμαι ρε γμτ για το μελον ολων,των γατιων,των παιδιων,κι ετρεξα και στειρωσα ολες τις εγκυες τοτε που ηρθαν οι ολλανδεζες,αλλα και παλι μωρακι απεκτησα.
καλη τυχη στα μικρουλια αδεσποτουλια ολης της ελλαδας!!!!!!!!
κι ευχομαι να μην μου ξαναπεταξουν μωρακι στην αυλη γιατι θα το παρω και θα το βαλω κι αυτο μεσα το ξερω!!!!!!
παθαινω κατι με τα μωρα δε τη παλευω,τα λατρευω,τα λυπαμαι,τα θελω ολα,αλλα οπως ξαναειπωθηκε δε μας περνει γμτ!!!!
κι οι δουλειες εδω,που καποτε το νησι ηταν,πριν μερικους μηνες δλδ μια χαρα,πεφτουν επικινδυνα.
δε ξερω τι θα γινουμε αμα χρειαστει καμια μετακομιση για πειραια,αν μου το λεγαν παλια θα χαιρομουν δε το κρυβω,θα περνα τον μοναδικο μου πατσινο και θα φευγαμε.πλεον με τοσα που εχω αντε να τα βαλεις σε πολυκατοικια.
φοβαμαι ρε γμτ για το μελον ολων,των γατιων,των παιδιων,κι ετρεξα και στειρωσα ολες τις εγκυες τοτε που ηρθαν οι ολλανδεζες,αλλα και παλι μωρακι απεκτησα.
καλη τυχη στα μικρουλια αδεσποτουλια ολης της ελλαδας!!!!!!!!
ρενακι 13- Prime Cat
-
Τόπος : το νησί των γεναίων ΠΑΤΜΟΣ
Αριθμός γατουνίων : 3 γατουλια πλεον,και πολλα αγγελουδια στον παραδεισσο(τον πατσινο,την τιτινα και την πατατινα,παντα στις καρδιες μας)κι ολα τ αλλα γατουλια που περασαν απ τη ζωη μας .
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατακαλόκαιρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την γατοσπιτόγατα δεν θα τη βούταγα,γιατί είναι τυχερή που έχει ένα σπιτάκι.θα καμάρωνα όμως όλες τις γατούλες που δέχονται αγάπη απ το ανθρώπινο είδος!
Motto : σήμερα είναι αργά για το χθες και νωρίς για το αύριο(δικό μου απόφθεγμα)!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/03/2012
Mood :
houlieta έγραψε:Μωράάάάάάάάάαααα!!!!!!!!!!!!
Και ξαναλεω...... Η Ερμιονη κλεβει την παρασταση!!!!!!! Αλλα ειμαι ερωτευμενη με τον Βοτκακι!!!!! Ευτυχως που ημαστε μακρια.......
polina4smile- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ροδος
Αριθμός γατουνίων : Ο Αρθουρος μου, η Ζιζελ και ενα σκυλάκι η Μαγιά!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Αχ, η Ερμιόνη είναι τέλεια... σαν τον ταλιμπανοκόριτσό μου!!! Όποιος την πάρει, θα είναι πολύ τυχερός!!!
Αλλά ο Βότκας!!!!
Αλλά ο Βότκας!!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
Λίγο το ροδαλό μυτάκι, λίγο οι βούλες στο σώμα της οι οποίες συνδιάζουν τα χρώματα με τη ριγέ ουρά που μοιάζει να μην είναι δικιά της, λίγο το ότι στο βίντεο δείχνει στο μικρό αδερφό της που φοβήθηκε το κλαδί ότι θα καθαρίσει αυτή για πάρτη του και θα τον προστατέψει με νύχια και με δόντια, λίγο απ όλα!!
Λίγο το ροδαλό μυτάκι, λίγο οι βούλες στο σώμα της οι οποίες συνδιάζουν τα χρώματα με τη ριγέ ουρά που μοιάζει να μην είναι δικιά της, λίγο το ότι στο βίντεο δείχνει στο μικρό αδερφό της που φοβήθηκε το κλαδί ότι θα καθαρίσει αυτή για πάρτη του και θα τον προστατέψει με νύχια και με δόντια, λίγο απ όλα!!
-
Mood :
Εκτός απ όλα αυτά να ξέρεις οτι οι calico γατούλες φέρνουν τύχη στο σπίτι!!!Mary-Fish έγραψε:Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
-
Mood :
Η Ερμιόνη μουσίτσα και ταλιμπανοκόριτσο ναι!
Το γκριζάκι φατσουλα και τσαχπινουλικο ναι!
Το στρουμφακι εργο τέχνης και γιαμυ-γιαμυ ναι!
Αλλά εγω... (το ξερω ότι επαναλαμβάνομαι) ενα μονο θα πω
ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!
Το γκριζάκι φατσουλα και τσαχπινουλικο ναι!
Το στρουμφακι εργο τέχνης και γιαμυ-γιαμυ ναι!
Αλλά εγω... (το ξερω ότι επαναλαμβάνομαι) ενα μονο θα πω
ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ! ΤΖΑΖ!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
natalouko έγραψε:Εκτός απ όλα αυτά να ξέρεις οτι οι calico γατούλες φέρνουν τύχη στο σπίτι!!!Mary-Fish έγραψε:Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
Αυτό δεν το έχω ξανακούσει!! Calico είναι οι τρίχρωμες??
-
Mood :
Ναι, σαν την Ερμιόνη και σαν την Ηλέκτρα μου στην υπογραφή μου!!Mary-Fish έγραψε:natalouko έγραψε:Εκτός απ όλα αυτά να ξέρεις οτι οι calico γατούλες φέρνουν τύχη στο σπίτι!!!Mary-Fish έγραψε:Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
Και εμένα κάποιος μου το είχε πει...και είχε δίκιο!!
-
Mood :
Καλημέρα σε όλους που καμαρώνουν τα μωρά!
Μπορείτε και να αγγίξετε, δεν σπάμε!..
Σήμερα παίζουν από νωρίς και μόλις σηκώθηκα - όπως κάθε πρωί - ξεκίνησα τα ταϊσματα, πρώτα τα κακομαθημένα και μετά της αυλής...
Και εδώ έρχεται η πλάκα...
Πως σκ@τ@ ανέβηκε πάνω, ένας Θεός ξέρει!
Εφαγε με τα μεγάλα, σκασίλα της όλα!
Μπήκε μέσα στο πιάτο και γρίλιζε κιόλας!
Είναι το πιο αποφασιστικό από τα μωρά, γενικά τα βλέπω είναι όλο απορίες! Ψάχνουν!
Το μικρό Τζαζ μονάχα δεν κάνει πρώτο αναζητήσεις..
Ακολουθεί πιστά τους άλλους όμως!..
Καλημέρα!
Σήμερα παίζουν από νωρίς και μόλις σηκώθηκα - όπως κάθε πρωί - ξεκίνησα τα ταϊσματα, πρώτα τα κακομαθημένα και μετά της αυλής...
Και εδώ έρχεται η πλάκα...
...Αυτή η μικρή τσαούσα Ερμιόνη, έχει καταλάβει ότι όταν ανοίγω το παράθυρο ταϊζω τα μεγάλα (έχω πίσω από το παραθυρο κολλήσει ένα παλιό γραφείο και ανεβαίνουν εκεί και τρώνε..) και όταν πήγα με το φαγητό περίμενε πρώτη πρώτη πάνω στο γραφείο!Mary-Fish έγραψε:Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
Μπήκε μέσα στο πιάτο και γρίλιζε κιόλας!
Είναι το πιο αποφασιστικό από τα μωρά, γενικά τα βλέπω είναι όλο απορίες! Ψάχνουν!
Το μικρό Τζαζ μονάχα δεν κάνει πρώτο αναζητήσεις..
Καλημέρα!
houlieta έγραψε:Καλημέρα σε όλους που καμαρώνουν τα μωρά!
Και εδώ έρχεται η πλάκα......Αυτή η μικρή τσαούσα Ερμιόνη, έχει καταλάβει ότι όταν ανοίγω το παράθυρο ταϊζω τα μεγάλα (έχω πίσω από το παραθυρο κολλήσει ένα παλιό γραφείο και ανεβαίνουν εκεί και τρώνε..) και όταν πήγα με το φαγητό περίμενε πρώτη πρώτη πάνω στο γραφείο!Mary-Fish έγραψε:Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
Μπήκε μέσα στο πιάτο καιγρίλιζε κιόλας!
Το μικρός Τζαζ μονάχα δεν κάνει πρώτο αναζητήσεις..
Καλημέρα!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΣ
Ετσι γενναία μου Ερμιόνη! Δείξ τους τι εστι γυναικεία δύναμη!! Η αλήθεια είναι οτι ο Τζαζ στο βιντεο φαίνεται λίγο χεστης και χαμηλών τόνων αλλά είναι κι αυτός πανέμορφος!!
-
Mood :
natalouko έγραψε:Ναι, σαν την Ερμιόνη και σαν την Ηλέκτρα μου στην υπογραφή μου!!Mary-Fish έγραψε:natalouko έγραψε:Εκτός απ όλα αυτά να ξέρεις οτι οι calico γατούλες φέρνουν τύχη στο σπίτι!!!Mary-Fish έγραψε:Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
Κουκλάρα η Ηλέκτρα!! +1 point to Ερμιόνη!!
-
Mood :
Ευχαριστούμε!!Mary-Fish έγραψε:natalouko έγραψε:Ναι, σαν την Ερμιόνη και σαν την Ηλέκτρα μου στην υπογραφή μου!!Mary-Fish έγραψε:natalouko έγραψε:Εκτός απ όλα αυτά να ξέρεις οτι οι calico γατούλες φέρνουν τύχη στο σπίτι!!!Mary-Fish έγραψε:Αστα να πάνε Μαρία! Με μπέρδεψες τώρα!! Εχω κι εγώ μια προτίμηση στα γκριζάκια όπως η Φλώρα αλλά κατι μου κανε τώρα η Ερμιόνη!
Κουκλάρα η Ηλέκτρα!! +1 point to Ερμιόνη!!
-
Mood :
Ένα ακόμη βιντεάκι!
Τα δυο αγόρια παίζουν με το κρεβάτι τους, ο Τζαζ γκρινιάζει (πιστεύω ζητάει βοήθεια, δεν χαίρεται όταν με βλέπει... μόνος του, όταν τα βλέπω από το παράθυρο είναι πιο διερευνητικός...) και η μικρή Ερμιόνη το παίζει μάγκας στον Τσάρλυ!...
Ό Τσάρλυ είναι ένα μικρό που γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, είναι μαλλιαρός πολύ ο καημένος αλλά με τις ζέστες ξεφούντωσε τελείως!...
Ήταν να τον πάρει κάποιος που δεν τον πήρε και μου έμεινε στην αυλή...
Πολύ γλυκό μωρό...
Η αυλή θέλει λίγο σκούπισμα αλλά εχθές φυσαγε και έβρεχε, τι να κάνω;
Τα δυο αγόρια παίζουν με το κρεβάτι τους, ο Τζαζ γκρινιάζει (πιστεύω ζητάει βοήθεια, δεν χαίρεται όταν με βλέπει... μόνος του, όταν τα βλέπω από το παράθυρο είναι πιο διερευνητικός...) και η μικρή Ερμιόνη το παίζει μάγκας στον Τσάρλυ!...
Ό Τσάρλυ είναι ένα μικρό που γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, είναι μαλλιαρός πολύ ο καημένος αλλά με τις ζέστες ξεφούντωσε τελείως!...
Ήταν να τον πάρει κάποιος που δεν τον πήρε και μου έμεινε στην αυλή...
Πολύ γλυκό μωρό...
Η αυλή θέλει λίγο σκούπισμα αλλά εχθές φυσαγε και έβρεχε, τι να κάνω;
Tώρα το ανακάλυψα αυτό το θέμα, και εδώ που τα λέμε τι το'θελα........
Ρε παιδιάάάάάάά....είναι τέέέλεια!!!!!!!!
Η πρώτη που μου έκλεψε τη ματιά και μου έκανε ένα τικ παραπάνω είναι το πουτανάκι.
Αλλά, αν και δεν είμαι τρελλή φαν των μπλε, δεν θα την βούταγα άνευ Βότκα!
Ουφφφφφφφφφ!!!!!
Αχχχχχχχχ!!!!!!!
Πρέπει να τους βρούμε σπιτάκι, και όχι απλά σπιτάκι, σπιτάκι να τα βλέπουμε...
Ένα που έχω υπόψιν είναι το δικό μου...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Εγω ειμαι σιγουρη...
Ο Τζαζ (αγορι ειναι?) δεν γκρινιάζει.
Φωνάζει "Ραλου, Ραλουουουου... ελα να με πάρεις!"
Αχ μωρο μου...
Αχ μωρο μου...
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Ραλλού να πάω να πάρω τον βότκα και να σου φέρω τον Τζάζ???ralou έγραψε:Εγω ειμαι σιγουρη...
Αχ μωρο μου...
-
Mood :
Νομίζω τρία αγόρια και ένα κορίτσι!...
Άντε βρε Ραλού, έλα να τον πάρεις!...
(Τι ενθουσιασμός μετά, τι περιπέτειες θα ζήσει, τί ιστορίες θα γράψει!...Τρέλα!!)
Άντε βρε Ραλού, έλα να τον πάρεις!...
(Τι ενθουσιασμός μετά, τι περιπέτειες θα ζήσει, τί ιστορίες θα γράψει!...Τρέλα!!)
Ναταλία αν πας προς Χαλκίδα μεριά έρχομαι και εγώ!
Έτσι , για support!
Έτσι , για support!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Σελίδα 2 από 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Παρόμοια θέματα
» Πιπης και Φρεγια. Οταν οι γατες παιρνουν την ευτυχια τους στα πατουσια τους...
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Γατούνια από το Hogwarts περιμένουν τους μάγους τους!
» Φιλοξενία αδέσποτης γατούλας με νευρολογικό πρόβλημα σε αυλή
» Εκτροφείο "ο δρόμος"! Χαρίζονται γατομπουκίτσες!
» Γατοκουλουράκια ενός μήνα ψάχνουν τους ανθρώπους τους
» Γατούνια από το Hogwarts περιμένουν τους μάγους τους!
» Φιλοξενία αδέσποτης γατούλας με νευρολογικό πρόβλημα σε αυλή
» Εκτροφείο "ο δρόμος"! Χαρίζονται γατομπουκίτσες!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios