SOS... Η απορία της ημέρας
+4
houlieta
Πούπσυ
Δ²
γατογατούλα
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
SOS... Η απορία της ημέρας
Εχτές η σισσούλα μου έκανε στειρωση. Σήμερα την πήρα σπίτι και ήταν πράγματι πολύ πεινασμένη και ψιλοχαμμένη...
Απορία No 1: Της είχα πάρει τρωφή για στειρωμένες γάτες αλλά ούτε που την μύρισε, ενώ το κοτοπουλάκι που είχα μια χαρά το τσάκισε. Φταίει η μάρκα (WISKAS)?
Απορία Νο 2: Γιατί αυτή ουτε που την άγγιξε και την έφαγαν τα μωρά της?
Απορία Νο 3: Πειράζει αν δεν της βάζω για στειρωμένες ξηρά??? Πειράζει που την έφαγαν τα μωράκια μας??? Τι διαφορά έχει η τροφή για στειρωμμένες και η τροφή για μη στειρωμένες???
Ευχαριστώ
Απορία No 1: Της είχα πάρει τρωφή για στειρωμένες γάτες αλλά ούτε που την μύρισε, ενώ το κοτοπουλάκι που είχα μια χαρά το τσάκισε. Φταίει η μάρκα (WISKAS)?
Απορία Νο 2: Γιατί αυτή ουτε που την άγγιξε και την έφαγαν τα μωρά της?
Απορία Νο 3: Πειράζει αν δεν της βάζω για στειρωμένες ξηρά??? Πειράζει που την έφαγαν τα μωράκια μας??? Τι διαφορά έχει η τροφή για στειρωμμένες και η τροφή για μη στειρωμένες???
Ευχαριστώ
γατογατούλα- Junior Cat
- Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : πάντα και παντού
Motto : Η ζωή είναι ωραία
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/04/2012
Mood :
Απ: SOS... Η απορία της ημέρας
1. Eφόσον είναι στειρωμένη η γατούλα και αναρρώνει από το χειρουργείο, να την ταϊζεις ό,τι της αρέσει και κατά προτίμηση ό,τι έτρωγε πριν το χειρουργείο για να μην έχει και διαταρραχές στο εντερικό. Μετά από καμιά εβδομάδα τουλάχιστον να αρχίσεις τις αλλαγές και τους πειραματισμούς.
2. Μετά τη στείρωση, οι γάτες γίνονται πιο επιρρεπείς στην παχυσαρκία (και στις νόσους που αυτή προκαλεί) αλλά και σε ουρολιθιάσεις. Επομένως χρειάζονται μια τροφή με λιγότερα λιπαρά σε σχέση με αυτή της αστείρωτης γάτας και ταυτόχρονα με ειδικά συστατικά (οξινοποιητές ούρου) και με χαμηλό ποσοστό μαγνησίου. Οι τροφές που πουλούνται στα σούπερ μάρκετ (πχ. Whiskas, Friskies, Pedigree κλπ) συνήθως δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, ακόμα και αν λένε ότι είναι για στειρωμένες γάτες. Επίσης είναι πολύ φτωχές θρεπτικά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η γάτα μεγαλύτερες ποσότητες και άρα να παχαίνει (και εσύ να ξοδεύεσαι περισσότερο μακροπρόθεσμα). Καλύτερα να βρεις μια καλή τροφή από πετ σοπ, για στειρωμένες γατούλες.
3. Δεν θα τα πειράξει τα μικρά που έφαγαν μια φορά, εκτός ίσως από μια πιθανή διάρροια (λόγω διαφορετικής τροφής). Όμως τα μωρά πρέπει να τρώνε ειδική τροφή για μικρά γατάκια που καλύπτει τις ανάγκες τους (διαφορετικές από αυτές της ενήλικης γάτας) έτσι ώστε να αναπτυχθούν σωστά και να μην έχουν στο μέλλον προβλήματα υγείας. Πάλι ισχύει ό,τι και παραπάνω για τη μάρκα της τροφής.
2. Μετά τη στείρωση, οι γάτες γίνονται πιο επιρρεπείς στην παχυσαρκία (και στις νόσους που αυτή προκαλεί) αλλά και σε ουρολιθιάσεις. Επομένως χρειάζονται μια τροφή με λιγότερα λιπαρά σε σχέση με αυτή της αστείρωτης γάτας και ταυτόχρονα με ειδικά συστατικά (οξινοποιητές ούρου) και με χαμηλό ποσοστό μαγνησίου. Οι τροφές που πουλούνται στα σούπερ μάρκετ (πχ. Whiskas, Friskies, Pedigree κλπ) συνήθως δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, ακόμα και αν λένε ότι είναι για στειρωμένες γάτες. Επίσης είναι πολύ φτωχές θρεπτικά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η γάτα μεγαλύτερες ποσότητες και άρα να παχαίνει (και εσύ να ξοδεύεσαι περισσότερο μακροπρόθεσμα). Καλύτερα να βρεις μια καλή τροφή από πετ σοπ, για στειρωμένες γατούλες.
3. Δεν θα τα πειράξει τα μικρά που έφαγαν μια φορά, εκτός ίσως από μια πιθανή διάρροια (λόγω διαφορετικής τροφής). Όμως τα μωρά πρέπει να τρώνε ειδική τροφή για μικρά γατάκια που καλύπτει τις ανάγκες τους (διαφορετικές από αυτές της ενήλικης γάτας) έτσι ώστε να αναπτυχθούν σωστά και να μην έχουν στο μέλλον προβλήματα υγείας. Πάλι ισχύει ό,τι και παραπάνω για τη μάρκα της τροφής.
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Δήμητρά μου
γατογατούλα- Junior Cat
Mood :
γατογατούλα έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές Δήμητρά μου
Να είσαι καλά! Πώς πάει η γατούλα, έχει βελτίωση;;
-
Mood :
Ναι μωρέ αλλά τρώει τα ράμματα και με ψιλοανησυχεί
γατογατούλα- Junior Cat
Mood :
χωνί δεν παίζει να της βάλεις;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Δεν θα την ταλαιπωρήσω πολύ μωρέ??
Βασικά ειναι λογικό να τα τρώει... Δεν πονάει καθολου ειναι με 4 ημερη παυσίπονη και θα πάμε την Τρίτη να την δει και να της κανει αλλη μια ένεση
Βασικά ειναι λογικό να τα τρώει... Δεν πονάει καθολου ειναι με 4 ημερη παυσίπονη και θα πάμε την Τρίτη να την δει και να της κανει αλλη μια ένεση
γατογατούλα- Junior Cat
Mood :
γατογατούλα έγραψε:Ναι μωρέ αλλά τρώει τα ράμματα και με ψιλοανησυχεί
Πούπσυ έγραψε:χωνί δεν παίζει να της βάλεις;
γατογατούλα έγραψε:Δεν θα την ταλαιπωρήσω πολύ μωρέ??
Ωχ, κι εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τη δική μου. ΠΡΟΣΟΧΗ μην τα κόψει!! Εμένα μαλιστα την έπιασε και αιμορραγία γιατί κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι και ξύστηκε
Αν δεν γίνεται να βάλεις χωνί, κάνε το εξής: βάλε ανεμιστήρα να κρυώνει και σκέπασέ την μέχρι το λαιμό με μια μαλακή κουβερτούλα ή σεντόνι. Εμένα με βοήθησε πολύ αυτό. Μετά τις πρώτες μέρες δεν θα την ενοχλούν τόσο τα ράμματα γιατί το δέρμα θα θρέφει. Θα της λες ένα "μη!" και θα τα αφήνει. Αντε, υπομονή!
-
Mood :
.... εντάξει δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά την στειρωση την έκανε την Τετάρτη
γατογατούλα- Junior Cat
Mood :
θα ταλαιπωρηθεί, αλλά αξίζει να το ρισκάρεις; μπορείς να της το φοράς μόνο όταν δεν είναι υπο επιτήρηση. να της το βγάζεις όταν τρώει, παίζει, κοιμάται και έχεις οπτική επαφή μαζί της. αν φύγεις της το φοράς... λέω εγώ τωρα..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
γατογατούλα έγραψε:.... εντάξει δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά την στειρωση την έκανε την Τετάρτη
Παίζει ρόλο, γιατί ακόμα η πληγή είναι φρέσκια και δεν πρέπει να κοπεί ράμμα. Αν γίνει αυτό, θα πρέπει να την ξανακοιμίσει και να την ξαναράψει. Σκέψου πόσο επιβαρυντικό θα είναι για τον οργανισμό της να ξαναπεράσει νάρκωση και μια μέρα νηστική, χωρίς νερό τώρα που είναι στην ανάρρωση και χρειάζεται τις δυνάμεις της. Κουράγιο, κάθε μέρα θα γίνεται και πιο εύκολη κι εκείνη θα συνηθίζει. Πότε κόβετε τα ράμματα (καλώς εχόντων των πραγμάτων), σε 15 ημέρες να υποθέσω;
ΥΓ. Συμφωνώ με αυτά που σου είπε από πάνω η Πούπσυ, πιστεύω θα σε βοηθήσουν πολύ.
-
Mood :
Πούπσυ μου το πήρα αλλά δεν το φοράει με τίποτα θα ξανπροσπαθήσω.... Είναι μέσα στο σπίτι οπότε έχω την διαρκή επίβλεψή της! Μόνο όταν είμαι στην σχολή θα της το φοράω(αν κάτσει)
Δήμητρα τα ράμματα μπορεί να τα κόψει από τις 16-22 Ιουνίου. Θα της τα κόψει υπολογίζω γύρω στις 18...
Δήμητρα τα ράμματα μπορεί να τα κόψει από τις 16-22 Ιουνίου. Θα της τα κόψει υπολογίζω γύρω στις 18...
γατογατούλα- Junior Cat
Mood :
Ας ρωτήσω εδώ, να μην ανοίγω νέα θέματα!....
Σήμερα έβρασα μερικά κοτσομουράκια που μου έδωσε η θεία μου, τα είχε στην κατάψυξη καθαρισμένα και ήθελε να τα πετάξει...
Τα έφτιαξα με σκοπό να δώσω τα ζουμάκια στο μικρούλη Λάζαρο/Ανέστη και τα ψαράκια στα άλλα, όμως τα παιδιά μου έχουν χαρεί πολύ με την μυρωδιά...
Θέλω να τους δώσω αλλά αυτα ειναι μικρα, δύσκολο να τα καθαρίσω...
Να τους τα δώσω με το κόκκαλο;
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν κάνει, αλλά ισχύει για όλα τα κόκκαλα.. και τα μικρά;
Τα κοτσομουράκια είναι σαν μεγάλοι γαβροι στο μέγεθος....
Σήμερα έβρασα μερικά κοτσομουράκια που μου έδωσε η θεία μου, τα είχε στην κατάψυξη καθαρισμένα και ήθελε να τα πετάξει...
Τα έφτιαξα με σκοπό να δώσω τα ζουμάκια στο μικρούλη Λάζαρο/Ανέστη και τα ψαράκια στα άλλα, όμως τα παιδιά μου έχουν χαρεί πολύ με την μυρωδιά...
Θέλω να τους δώσω αλλά αυτα ειναι μικρα, δύσκολο να τα καθαρίσω...
Να τους τα δώσω με το κόκκαλο;
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν κάνει, αλλά ισχύει για όλα τα κόκκαλα.. και τα μικρά;
Τα κοτσομουράκια είναι σαν μεγάλοι γαβροι στο μέγεθος....
Λιάνισέ τα και βγάλε ό,τι κόκαλο μπορείς...
-
Mood :
Μαγειρεμένα κόκαλα μην τους δώσεις γιατί μπορεί να κάτσουν στο λαιμό κάπου και να πνιγούν.. Γιατί δεν τους τα'δωσες βρε ωμά; Εμείς και το γαύρο ωμό τον τρώμε (οι δικοί μου εγώ δεεεεν). Μήπως να τα άλεθες στο μπλέντερ μαζί με τα κόκαλα να γίνουν θρύψαλλα;
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Έχω και εγώ μια απορία:
Μιας και πλησιάζουμε στο εξάμηνο.. Τι εξετάσεις πρέπει να κάνουμε για να δούμε για νοσήματα κλπ; Επίσης πόσο κοστίζουν όλα αυτά;
Μιας και πλησιάζουμε στο εξάμηνο.. Τι εξετάσεις πρέπει να κάνουμε για να δούμε για νοσήματα κλπ; Επίσης πόσο κοστίζουν όλα αυτά;
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Έχω και εγώ μια απορία:
εμεις δεν εχουμε κανει εξετασεις για νοσηματα. Μονο μια φορα καναμε γενικες αιματολογικες και αυτο ηταν ολο. Καθε χρονο κανουμε εξεταση κοπρανων γιατι δεν θελω να τον φορτωνω με αποπαρασιτικα φαρμακα χωρις λογο.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
f.m123 έγραψε:Έχω και εγώ μια απορία:
Για το κόστος δεν έχω ιδέα, καλύτερα να ρωτήσεις στο γιατρό σου γιατί αυτός θα σου κάνει καλύτερη τιμή απ'το να πας ως ιδιώτης σε κλινική... Οι εξετάσεις είναι για όλα τα λοιμώδη νοσήματα της γάτας και κυρίως για: FIP, FeLV, FIV και τοξόπλασμα (αν θέλεις). Εγώ θα σου έλεγα να μην τους κάνεις για τοξόπλασμα, εφόσον τους δίνεις ωμά και μπορεί να κολλήσουν ανά πάσα στιγμή στο μέλλον.
Επίσης θα πρέπει να κάνεις γενική αίματος (που βλέπουν αιματοκρίτη, λευκά κλπ.) και βιοχημικές (που βλέπουν σάκχαρο, κρεατίνη κλπ.). Εγώ θα τους τις έκανα τις εξετάσεις μόλις κλείσουν χρόνο για να μην τα ταλαιπωρώ τώρα ως μωράκια. Επίσης χρήσιμες είναι οι εξετάσεις 2 εβδομάδες πριν τη στείρωση, για να ξέρεις για αναιμίες κλπ. Σίγουρα να τις κάνεις μακριά από τα εμβόλια πάντως.
-
Mood :
Εγώ στους 6 μήνες τους έκανα για τα λοιμώδη νοσήματα: λευχαιμία, Ειτζ, περιτονίτιδα. Και κάθε χρόνο από τα 2 τους χρόνια και μετά τους κάνω γενική αίματος, συκώτι και νεφρά!!
Το κόστος των εξετάσεων για τα λοιμώδη ποικίλει από γιατρό σε γιατρό. Εμείς πάντως πληρώνουμε 24 ευρώ για λευχαιμία και Ειτζ και 35 για περιτονίτιδα!!
Το κόστος των εξετάσεων για τα λοιμώδη ποικίλει από γιατρό σε γιατρό. Εμείς πάντως πληρώνουμε 24 ευρώ για λευχαιμία και Ειτζ και 35 για περιτονίτιδα!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Ποποπο εμεις δεν εχουμε κανει καμια εξέταση,θα ρωτησω την μαμα μου εαν ειναι να κανει ο Μαικ ενα εμβολιο τον αλλον μηνα.Τωρα που ειναι μεγαλος γατος και δεν τον επηρεάζουν οι αρρωστιες που μπορει να επηρεάσουν τα γατακι πια εμβολια ειναι απαραιτητα?
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Πήγα στο γιατρό και μου έδωσε 2 αμπούλες για εξωτερικά παράσιτα, μου είπε ότι αυτό είναι ο πιο πιθανός λόγος που ξύνεται, αλλά να την χτενίζω καθημερινά λέει για να ελέγχω για ψύλλους και ο,τι παράξενο δω να τον πάρω τηλέφωνο. Επίσης είδε το εμβόλιο και μου είπε ότι είναι το tricat και προστατεύει από 3 νοσήματα, και όχι από χλαμύδια, αλλά να μην ανησυχώ λέει. Τέλος μου έδωσε το τηλέφωνο ενός συναδέλφου που γνωρίζει και εμπιστεύεται στη Φλώρινα και να τον πάρω οποιαδήποτε στιγμή τηλέφωνο, είπε, και θα με δεχτεί.
Ευχαριστώ κοπελιές, για τα λοιμώδη νοσήματα σκέφτομαι κι εγώ ότι θα χρειαστούν εξετάσεις, για να ξέρω αν μπορώ να τις φέρνω σε επαφή με άλλες γάτες, αν θα μπορώ να φιλοξενώ άλλα ζώα κλπ. Για τοξόπλασμα δεν κάνω ούτε γενική αίματος κλπ από τώρα, μετά τον χρόνο! Θέλω να μάθω όμως αν υπάρχει περίπτωση να έχουν καλυκοϊό ή ερπητοϊό (η Σταχτού συγκεκριμένα). Θα τα δω όλα αυτά Σεπτέμβρη όταν θα επιστρέψω..
Ευχαριστώ κοπελιές, για τα λοιμώδη νοσήματα σκέφτομαι κι εγώ ότι θα χρειαστούν εξετάσεις, για να ξέρω αν μπορώ να τις φέρνω σε επαφή με άλλες γάτες, αν θα μπορώ να φιλοξενώ άλλα ζώα κλπ. Για τοξόπλασμα δεν κάνω ούτε γενική αίματος κλπ από τώρα, μετά τον χρόνο! Θέλω να μάθω όμως αν υπάρχει περίπτωση να έχουν καλυκοϊό ή ερπητοϊό (η Σταχτού συγκεκριμένα). Θα τα δω όλα αυτά Σεπτέμβρη όταν θα επιστρέψω..
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Βοηθεια, γατακι 1 ημερας
» Απορια νεου γατογονιου...
» ΑΠΟΡΙΑ.....
» Η απορία της γατούλας μου
» Απορία για γατάκι
» Απορια νεου γατογονιου...
» ΑΠΟΡΙΑ.....
» Η απορία της γατούλας μου
» Απορία για γατάκι
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios