Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα
+32
l.kyveli
poca-honda
ChocolateCat
Matoulini
Gogo Valentinou
Debbie4ever
kat-cats
Smokys
otz
natalouko
cyberkill
Ηρακλένια
ΚουκουΒάγια
alex..niaou
Gatadministrator
Δ²
doremi
Karamela
f.m123
funambolo
Anatoli
alexandrakicat
Μαυρογατος
Chouzouris
LAROGATA
koneko
Πούπσυ
nikos_x
mpoulaalekoula
vaso
SuperCatz
aporw
36 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 25
Σελίδα 11 από 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Απ: Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα
Φφφφφφφφ!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Πανω στη συσκευασια.f.m123 έγραψε:Που το βλέπετε αυτό για το μέχρι πότε πρέπει να καταναλώνονται;Anatoli έγραψε:nikos_x έγραψε:Για ποια παει αυτο? σοκ.Λεει, οταν ανοιχθει να καταναλωθει μεσα σε 24 ωρες.
Για τις γκουρμετ των 190 γρ. Γιατι ομως? δεν τσεκαρετε και οι υπολοιποι τις αλλες γκουρμε?
http://www.gourmet-cat.co.uk/Products/Details.aspx?BrandRangeId=3&CrsStartIdx=1
????
Ναι, και μετα απο αυτο, στην δικη μου λεει "αναλωση κατα προτιμηση.......οταν ανοιχθει πρεπει να χρησιμοποιηθει σε 24 ωρες"nikos_x έγραψε:Δεν λενε τιποτα...
Μονο να την διατηρουμε κλειστη σε ξηρο κ σκιερο μερος....
κανονικα, σε ολες τις κονσερβες πρεπει να λεει, μετα το ανοιγμα ποσο αντεχουν.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Μισό λεπτό, έχω μια γκουρμέ κίττεν κάπου..
-
Mood :
Ααα εκει η gold λεει να δω στο κατω μερος της συσκευασιας...χαχαχαΝαι, και μετα απο αυτο, στην δικη μου λεει "αναλωση κατα προτιμηση.......οταν ανοιχθει πρεπει να χρησιμοποιηθει σε 24 ωρες"
Καλα χ3στηκα.Στο ψυγειο ειναι,δεν παθαινει τιποτα...Ωχουυυ....
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Οπως λένε τα κορίτσια παραπάνω, αν μία τροφή γράφει ότι είναι πλήρης και ισορροπημένη, τότε το πιθανότερο είναι πως είναι....Karamela έγραψε:Μπορει καποιος να γραψει καποιες κονσερβες οι οποιες ειναι συμπληρωμενες και μπορει ενα γατι να τρωει μονο αυτες?
Είμαστε ένα 3μηνο μετά τη στείρωση. Τις προηγούμενες εβδομάδες της έδινα μια χαρά και κονσέρβες και μαγειρευτό, 3-4 φορές την εβδομάδα για το μεσημεριανό της γεύμα. Πριν 10 ημέρες περίπου άρχισε το πρόβλημα με μαγειρευτό βραστό κοτόπουλο. Της το είχα λιανίσει, δε χρειαζόταν καν να το μασήσει και με το που το έφαγε το έβγαλε άθικτο. Το ίδιο και λίγες ημέρες αργότερα με την κονσέρβα της. Να πω ότι φταίει η λαιμαργία, δεν ξέρω. Γιατί φαίνεται πως τις κροκέτες τις καταβροχθίζει πολύ πιο λαίμαργα. Πάντως κι εμένα μετά έχει τρελά κέφια και πεινάει σαν λύκος. Δεν την καταβάλει ο εμετός. Να σημειώσω ότι η Δημη τρώει υποτίθεται 3 κανονικά γεύματα, αλλά και 2 ενδιάμεσα μικρά (γιατί όλο πεινάει).Ηρακλής grr έγραψε:
Tο δικό μου έκανε εμετό 5-6 φορές μετά τη στείρωση, τον πρώτο καιρό έτρωγε πολύ λαίμαργα και κατάπινε αμάσητο το φαγητό του. Σε όλες τις περιπτώσεις αμέσως μετά είχε κέφια για παιχνίδι κι έτρεχε πάνω κάτω σα δαιμονισμένο, αντί να κάτσει στον πισινό του να χωνέψει! Μετά από τον 1ο μήνα (έπειτα από τη στείρωση) ξαναέκανε εμετό μονο 1 φορά, πριν ένα δίμηνο περίπου, που πάλι έπαιξε αμέσως μετά το φαγητό και πάλι το έβγαλε αμάσητο. Εγώ τουλάχιστον εκεί το αποδίδω.
Εχω δει κι εγώ κάποιους να είναι κάθετοι εναντίον της ξηράς, άλλους υπέρ της ωμοφαγίας (αλλά πουλάνε και βιβλία), άλλους κάθετα εναντίον της ωμοφαγίας (αλλά πουλάνε έτοιμες τροφές), άλλους να προσκυνούν τη Hill's και άλλους να λένε ότι γατοτροφή=σκυλοτροφή. Τι να πεις, τρέχα γύρευε...f.m123 έγραψε:Να, κάτι τέτοιες απολυτοσύνες με χαλάνε στους γιατρούς.. Δε θέλω να αμφισβητήσω την ειδικότητα τους, γιατροί είναι και ξέρουν όσα εγώ δεν έχω δει ούτε στον ύπνο μου, αλλά όταν απόψεις κτηνιάτρων εξίσου ικανών διίστανται τόοοσοοο πολύ, αναρωτιέμαι ποιά είναι η σωστή.. Ο δικός μου επιμένει σε κονσέρβες και μαγειρευτό σαν συμπλήρωμα..ΚουκουΒάγια έγραψε:Εμάς πάντως ο γιατρός μας επιμένει να δίνω μόνο ξηρά τροφή
Εγώ ωστόσο, που και που, όλο και κάνα κονσερβίδιο τους δίνω
Το έχω διαβάσει σχεδόν παντού, αλλά πάρε και ένα ιατρικό ενυπόγραφο άρθρο για να μη μου φωνάζουν διάφορα μέλη του φόρουμ: http://www.drsfostersmith.com/pic/article.cfm?aid=544Ηρακλής grr έγραψε:τα βασικά συστατικά του συμπληρώματος που έλεγα νωρίτερα είναι:
-ταυρίνη
-λινέλαιο
-βιοτίνη
-ψευδάργυρος
είναι κυρίως για το δέρμα και το τρίχωμα ενώ η ταυρίνη έχει και άλλες σημαντικές λειτουργίες (χολή, καρδιά, εξουδετέρωση ελευθέρων ριζών)
Οι γάτες χρειάζονται αραχιδονικό οξύ (απαραίτητο αμινοξύ για το ανοσοποιητικό τους σύστημα). Σε αντίθεση με τους σκύλους, δεν μπορούν να το συνθέσουν από το λινολενικό οξύ (που βρίσκεται στο λινέλαιο). Μου κάνει εντύπωση που ο γιατρός σου σύστησε αυτά τα συστατικά ως συμπλήρωμα για γάτες. Πιο πολύ μοιάζει με συμπλήρωμα σκύλου...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
nikos_x έγραψε:Ααα εκει η gold λεει να δω στο κατω μερος της συσκευασιας...χαχαχαΝαι, και μετα απο αυτο, στην δικη μου λεει "αναλωση κατα προτιμηση.......οταν ανοιχθει πρεπει να χρησιμοποιηθει σε 24 ωρες"
Παιδιά ηλίθια παρατήρηση, αλλά φαντάζομαι πως ξέρετε ότι η κονσέρβα δεν πρέπει να μπαίνει στο ψυγείο (αφού ανοιχτεί) μέσα στην αρχική της συσκευασία, σωστά;;
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Ααα εκει η gold λεει να δω στο κατω μερος της συσκευασιας...χαχαχαΝαι, και μετα απο αυτο, στην δικη μου λεει "αναλωση κατα προτιμηση.......οταν ανοιχθει πρεπει να χρησιμοποιηθει σε 24 ωρες"
Και σε μενα το λεει αυτο (ημερομ. ληξης στο κατω μερος) αλλα μετα συνεχιζει λεγοντας να καταναλωθει σε 24 ωρες.
Ε ναι τι να παθει μεσα στο ψυγειο.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Και που να την βαλω? Σε ταπερ?
-
Mood :
dimitroula έγραψε:nikos_x έγραψε:Ααα εκει η gold λεει να δω στο κατω μερος της συσκευασιας...χαχαχαΝαι, και μετα απο αυτο, στην δικη μου λεει "αναλωση κατα προτιμηση.......οταν ανοιχθει πρεπει να χρησιμοποιηθει σε 24 ωρες"
Παιδιά ηλίθια παρατήρηση, αλλά φαντάζομαι πως ξέρετε ότι η κονσέρβα δεν πρέπει να μπαίνει στο ψυγείο (αφού ανοιχτεί) μέσα στην αρχική της συσκευασία, σωστά;;
-
Mood :
Γιατί όχι;dimitroula έγραψε:nikos_x έγραψε:Ααα εκει η gold λεει να δω στο κατω μερος της συσκευασιας...χαχαχαΝαι, και μετα απο αυτο, στην δικη μου λεει "αναλωση κατα προτιμηση.......οταν ανοιχθει πρεπει να χρησιμοποιηθει σε 24 ωρες"
gourmet gold kitten με μοσχάρι, δεν αναφέρει τίποτα για πόσες ώρες πρέπει να μένει ανοιχτή πουθενά..
Δήμητρα μήπως παρουσίασε αλλεργία στο κοτόπουλο η Δημητρούλα; Με άλλα βραστά κρέατα έχει τέτοιο θέμα;
-
Mood :
Το ξέραμε όλοι ρε!
-
Mood :
Οπως ειναι τη βαζω στο ψυγειο...Την καπελωνω με ενα ποτηρακι πλαστικο του καφε για να μην ξεραθει κ μια χαρα την περιδρομιαζει το θηριο...
-
Mood :
Ααααα, εγώ την καλύπτω με μεμβράνη προσεκτικά προσεκτικά!nikos_x έγραψε:Οπως ειναι τη βαζω στο ψυγειο...Την καπελωνω με ενα ποτηρακι πλαστικο του καφε για να μην ξεραθει κ μια χαρα την περιδρομιαζει το θηριο...
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Ααααα, εγώ την καλύπτω με μεμβράνη προσεκτικά προσεκτικά!nikos_x έγραψε:Οπως ειναι τη βαζω στο ψυγειο...Την καπελωνω με ενα ποτηρακι πλαστικο του καφε για να μην ξεραθει κ μια χαρα την περιδρομιαζει το θηριο...
Κι εγω.Ή με αλουμινοχαρτο.
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Δήμητρα μήπως παρουσίασε αλλεργία στο κοτόπουλο η Δημητρούλα; Με άλλα βραστά κρέατα έχει τέτοιο θέμα;
Οχι. Η κροκέτα της περιέχει κοτόπουλο. Επίσης η κονσέρβα περιείχε τόνο/μοσχάρι. Αρα δεν παίζει ρόλο...
Τα μεταλλικά δοχεία που περιέχουν την κονσέρβα οξειδώνονται με τον ατμοσφαιρικό αέρα με αποτέλεσμα να απελευθερώνουν βλαβερά οξείδια στην τροφή που περιέχουν. Αυτό ισχύει για κάθε είδους κονσέρβα με τρόφιμο (και για ανθρώπινες), εκτός από αυτές που έχουν την ειδική επένδυση από μέσα (ενα πολυμερές που μοιάζει με χαρτί), αλλά και πάλι πάνω-πάνω τα τοιχώματα του αλουμινίου μένουν ακάλυπτα....
Νίκο μπορείς να τη βάζεις σε ένα χάρτινο ή πλαστικό πιατάκι και να τη σκεπάζεις με διάφανη μεμβράνη για φαγητά...
-
Mood :
dimitroula έγραψε:f.m123 έγραψε:Δήμητρα μήπως παρουσίασε αλλεργία στο κοτόπουλο η Δημητρούλα; Με άλλα βραστά κρέατα έχει τέτοιο θέμα;
Οχι. Η κροκέτα της περιέχει κοτόπουλο. Επίσης η κονσέρβα περιείχε τόνο/μοσχάρι. Αρα δεν παίζει ρόλο...
Τα μεταλλικά δοχεία που περιέχουν την κονσέρβα οξειδώνονται με τον ατμοσφαιρικό αέρα με αποτέλεσμα να απελευθερώνουν βλαβερά οξείδια στην τροφή που περιέχουν. Αυτό ισχύει για κάθε είδους κονσέρβα με τρόφιμο (και για ανθρώπινες), εκτός από αυτές που έχουν την ειδική επένδυση από μέσα (ενα πολυμερές που μοιάζει με χαρτί), αλλά και πάλι πάνω-πάνω τα τοιχώματα του αλουμινίου μένουν ακάλυπτα....
Νίκο μπορείς να τη βάζεις σε ένα χάρτινο ή πλαστικό πιατάκι και να τη σκεπάζεις με διάφανη μεμβράνη για φαγητά...
Τότε τι την πειράζει στις νωπές τροφές; Γιατί και με τη σούπα πάλι εμετό σου έκανε.. Μήπως της αρέσουν περισσόερο και τρώει πολύ λαίμαργα;
Σώπα! Δεν το ήξερα! Αν τη βάλω σε πιατάκι ανοξείδωτο γάτας και τη σκεπάσω με μεμβράνη για να τη δώσω απευθείας;
-
Mood :
Θενκ γιου βερυ βερυ ματσ Δημητρα αλλα δεεεν..........Νίκο μπορείς να τη βάζεις σε ένα χάρτινο ή πλαστικό πιατάκι και να τη σκεπάζεις με διάφανη μεμβράνη για φαγητά...
Ειμαι κακουργος το ξερω.
-
Mood :
some men just want to watch the world burnnikos_x έγραψε:Θενκ γιου βερυ βερυ ματσ Δημητρα αλλα δεεεν..........Νίκο μπορείς να τη βάζεις σε ένα χάρτινο ή πλαστικό πιατάκι και να τη σκεπάζεις με διάφανη μεμβράνη για φαγητά...
Ειμαι κακουργος το ξερω.
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Οχι, τις κροκέτες τις τρώει σε 3πλάσια ταχύτητα... Κάτι με το νερό παίζει μάλλονΤότε τι την πειράζει στις νωπές τροφές; Γιατί και με τη σούπα πάλι εμετό σου έκανε.. Μήπως της αρέσουν περισσόερο και τρώει πολύ λαίμαργα;
Σώπα! Δεν το ήξερα! Αν τη βάλω σε πιατάκι ανοξείδωτο γάτας και τη σκεπάσω με μεμβράνη για να τη δώσω απευθείας;
Ναι, μπορείς να το κάνεις αυτό με το ανοξείδωτο, απλώς θα τραβήξει όλη την ψύξη από το ψυγείο σου...
-
Mood :
Δηλαδή ή φάει γάτα ή φάει άνθρωπος ε; Ακόμα και στο ψυγείο μας παιδεύουν αυτές οι τροφές!dimitroula έγραψε:Οχι, τις κροκέτες τις τρώει σε 3πλάσια ταχύτητα... Κάτι με το νερό παίζει μάλλονΤότε τι την πειράζει στις νωπές τροφές; Γιατί και με τη σούπα πάλι εμετό σου έκανε.. Μήπως της αρέσουν περισσόερο και τρώει πολύ λαίμαργα;
Ναι, μπορείς να το κάνεις αυτό με το ανοξείδωτο, απλώς θα τραβήξει όλη την ψύξη από το ψυγείο σου...
-
Mood :
Εννοείται! Είναι πολύ πιο "δύσκολες" από την ξηρά. Θέλουν ειδικό πιατάκι, κάλυμμα και ταμπελάκι "Προσοχή, είναι της γάτας. ΜΗΝ το φάτε", θέλουν άμεσο σαπούνισμα αφού φάει γιατί βρωμίζει ο τόπος και κολλάνε κιόλας τα ξεραμένα υπολείμματα και άλλα πολλά... Σάμπως για αυτό δε βγήκε η ξηρά τροφή; Για ευκολία του ανθρώπου, όχι του ζώου...Ακόμα και στο ψυγείο μας παιδεύουν αυτές οι τροφές!
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Εννοείται! Είναι πολύ πιο "δύσκολες" από την ξηρά. Θέλουν ειδικό πιατάκι, κάλυμμα και ταμπελάκι "Προσοχή, είναι της γάτας. ΜΗΝ το φάτε", θέλουν άμεσο σαπούνισμα αφού φάει γιατί βρωμίζει ο τόπος και κολλάνε κιόλας τα ξεραμένα υπολείμματα και άλλα πολλά... Σάμπως για αυτό δε βγήκε η ξηρά τροφή; Για ευκολία του ανθρώπου, όχι του ζώου...Ακόμα και στο ψυγείο μας παιδεύουν αυτές οι τροφές!
Λες να το άνοιγε κανείς και να ετοίμαζε μαχαιροπίρουνα;
-
Mood :
Σε εμάς έχει γίνει πολλές φορές και τα σκυλάκια έμειναν χωρίς το βραδινό κοτοπουλάκι τους.
-
Mood :
Σοβαρά μιλάς; Ποιος άνοιξε το ψυγείο και έφαγε μια κονσέρβα που δεν ήξερε καν τι είναι;dimitroula έγραψε:Σε εμάς έχει γίνει πολλές φορές και τα σκυλάκια έμειναν χωρίς το βραδινό κοτοπουλάκι τους.
-
Mood :
Το κοτοπουλο των σκυλιων εφαγαν βρε ΑΤΙΑ......
-
Mood :
Κομματάκια κοτόπουλου έφαγαν βρασμένα βρε; Εγώ για κονσέρβα μιλάω, όχι για μαγειρευτό!!!!nikos_x έγραψε:Το κοτοπουλο των σκυλιων εφαγαν βρε ΑΤΙΑ......
Με μπερδεύετε!
-
Mood :
Καλα καλα.....Νιαου...αχαχαχαχαχα
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Καλα καλα.....Νιαου...αχαχαχαχαχα
-
Mood :
Και εμείς αλλάξαμε λίγο την διατροφή μας και εντάξαμε πιο πολύ κονσέρβα την ημέρα!!! Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν τις τρώνε όλες τις κονσέρβες.. τώρα τους δίνω της biopate που είναι τέλειες κονσέρβες αλλά θέλω να τους δώσω και άλλες μάρκες γιατί τις biopate της βρήκα μόνο σε μία γεύση..
Και βέβαια επειδή είμαστε πολλοί θέλουμε μια μεγαλούτσικη κονσέρβα γιατί τα κονσερβάκια τι να μας κανουν??
Και βέβαια επειδή είμαστε πολλοί θέλουμε μια μεγαλούτσικη κονσέρβα γιατί τα κονσερβάκια τι να μας κανουν??
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
H almo nature έχει μπόλικες κονσέρβες με διάφορες γεύσεις! Επίσης οι gourmet βγαίνουν και σε multi-pack! Kαι οι Bozita βγαίνουν σε μεγάλες συσκευασίες! Ή αν δε βαριέσαι κάνε καμιά συνταγή και κράτα τη στην κατάψυξη για να τους δίνεις όποτε θέλεις!natalouko έγραψε:Και εμείς αλλάξαμε λίγο την διατροφή μας και εντάξαμε πιο πολύ κονσέρβα την ημέρα!!! Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν τις τρώνε όλες τις κονσέρβες.. τώρα τους δίνω της biopate που είναι τέλειες κονσέρβες αλλά θέλω να τους δώσω και άλλες μάρκες γιατί τις biopate της βρήκα μόνο σε μία γεύση..
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Σοβαρά μιλάς; Ποιος άνοιξε το ψυγείο και έφαγε μια κονσέρβα που δεν ήξερε καν τι είναι;dimitroula έγραψε:Σε εμάς έχει γίνει πολλές φορές και τα σκυλάκια έμειναν χωρίς το βραδινό κοτοπουλάκι τους.
Μα δεν το έχουμε κάνει όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας; Βλέπεις μια κονσέρβα, σου αρέσει, ορμάς και μετά ρωτάς ποιανού ήταν....
- Σπόιλερ:
- Εννοούσα μαγειρευτό κοτόπουλο ειδικά για τα σκυλιά
-
Mood :
dimitroula έγραψε:f.m123 έγραψε:Σοβαρά μιλάς; Ποιος άνοιξε το ψυγείο και έφαγε μια κονσέρβα που δεν ήξερε καν τι είναι;dimitroula έγραψε:Σε εμάς έχει γίνει πολλές φορές και τα σκυλάκια έμειναν χωρίς το βραδινό κοτοπουλάκι τους.
Μα δεν το έχουμε κάνει όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας; Βλέπεις μια κονσέρβα, σου αρέσει, ορμάς και μετά ρωτάς ποιανού ήταν....
- Σπόιλερ:
Εννοούσα μαγειρευτό κοτόπουλο ειδικά για τα σκυλιά
Για κονσέρβες μιλούσαμε βρε, που να μην πάθει σοκ ένας άνθρωπος όταν στο ένα ποστ λεμε 'που να συντηρώ τις κονσέρβες' και στο επόμενο 'με ένα καρτελάκι 'για τη γάτα' γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές να τη φάνε άλλοι'!
-
Mood :
Με το κοτόπουλο μου έχει τύχει, αλλά επειδή στο σπίτι τρώμε αρκετές φορές κονσέρβες (τόνο, σαρδελάκια κλπ.) κι επειδή εμφανισιακά οι Schesir πείθουν για ανθρώπινη τροφή, βάζω πάντα ταμπελάκι για να προλάβω τα πεινασμένα δίποδα!!
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Με το κοτόπουλο μου έχει τύχει, αλλά επειδή στο σπίτι τρώμε αρκετές φορές κονσέρβες (τόνο, σαρδελάκια κλπ.) κι επειδή εμφανισιακά οι Schesir πείθουν για ανθρώπινη τροφή, βάζω πάντα ταμπελάκι για να προλάβω τα πεινασμένα δίποδα!!
Σε λίγο, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα κρύβεις και τις κροκέτες από τα πεινασμένα δίποδα
-
Mood :
Τις almo nature δεν μπορώ να τις δίνω γιατί η Ράισα κάνει εμετό. Μόνο τις biopate τρώνε μια χαρά. Το ζήτημα είναι οτι της έχω βρει μονο στο www.onlinepetshop.gr και είχε μόνο μία γεύση. Δεν υπάρχει άλλος να της πουλάει.f.m123 έγραψε:H almo nature έχει μπόλικες κονσέρβες με διάφορες γεύσεις! Επίσης οι gourmet βγαίνουν και σε multi-pack! Kαι οι Bozita βγαίνουν σε μεγάλες συσκευασίες! Ή αν δε βαριέσαι κάνε καμιά συνταγή και κράτα τη στην κατάψυξη για να τους δίνεις όποτε θέλεις!natalouko έγραψε:Και εμείς αλλάξαμε λίγο την διατροφή μας και εντάξαμε πιο πολύ κονσέρβα την ημέρα!!! Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν τις τρώνε όλες τις κονσέρβες.. τώρα τους δίνω της biopate που είναι τέλειες κονσέρβες αλλά θέλω να τους δώσω και άλλες μάρκες γιατί τις biopate της βρήκα μόνο σε μία γεύση..
Τις gourmet gold τις έπαιρνα αλλά για 5 γατιά πρέπει να ανοίγω 4 κονσέρβες την ημέρα.. γι αυτο έψαχνα μία μεγάλη κονσέρβα να δίνω..
Τις bozita ούτε να τις δούνε!!!
Από μαγειρευτά μονο κοτόπουλο τρώνε. Ούτε μοσχάρι, ούτε ψάρια, ούτε θαλασσινά..
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Σελίδα 11 από 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Παρόμοια θέματα
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» Μόνο ξηρά τροφή;
» Ξηρά τροφή για γατοκοπάδι!
» Ξηρά τροφή sensitive
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» Μόνο ξηρά τροφή;
» Ξηρά τροφή για γατοκοπάδι!
» Ξηρά τροφή sensitive
Σελίδα 11 από 25
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios