Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα
+32
l.kyveli
poca-honda
ChocolateCat
Matoulini
Gogo Valentinou
Debbie4ever
kat-cats
Smokys
otz
natalouko
cyberkill
Ηρακλένια
ΚουκουΒάγια
alex..niaou
Gatadministrator
Δ²
doremi
Karamela
f.m123
funambolo
Anatoli
alexandrakicat
Μαυρογατος
Chouzouris
LAROGATA
koneko
Πούπσυ
nikos_x
mpoulaalekoula
vaso
SuperCatz
aporw
36 απαντήσεις
Σελίδα 16 από 25
Σελίδα 16 από 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Απ: Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα
Καληνύχταdimitroula έγραψε: τα λέμε αύριο
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Αυτό κάνω, μόνο που δίνω και ωμά εγώ! Είμαστε καλυμμένοι από θρεπτικά συστατικά πιστεύω, τους δίνω ποικιλία, λίγο απόλα και έχω σταματήσει να είμαι παρανοϊκή με τη διατροφή τους!
(εισαι "εγω" πριν 3 χρονια )
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Θελω να τσεκαρω τα πατε που εχει το Lidl....Αν ειναι καλα θα παρω κανα δυο να δοκιμασουμε
Υ.Γ. Η optidog ειναι εξαιρετικη για σκυλια ακουω απο οσους την αγοραζουν.Ειχε κ opticat αλλα δεν ξαναφερανε.
Υ.Γ. Η optidog ειναι εξαιρετικη για σκυλια ακουω απο οσους την αγοραζουν.Ειχε κ opticat αλλα δεν ξαναφερανε.
-
Mood :
Δεν ξέρω καθόλου για τροφή του LIDL, αλλά άμμο μην πάρεις...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Ειχα παρει παλια για κατι φιλοξενουμενα γατακια.Παλι καλα τα ειχα στην αυλη. Τα σκ@τα απο μονα τους δεν βρωμαγαν οσο η αμμος!Δεν ξέρω καθόλου για τροφή του LIDL, αλλά άμμο μην πάρεις...
-
Mood :
Μα γιατί, αφού είναι η τέλεια άμμος: βρωμιά, λάσπη, σκόνη, μουντζούρα. Τι άλλο θέλεις;nikos_x έγραψε:Ειχα παρει παλια για κατι φιλοξενουμενα γατακια.Παλι καλα τα ειχα στην αυλη. Τα σκ@τα απο μονα τους δεν βρωμαγαν οσο η αμμος!Δεν ξέρω καθόλου για τροφή του LIDL, αλλά άμμο μην πάρεις...
Κι επειδή την έκανα πάλι την τράμπα θέματος (έχω βαλθεί να μετατρέψω την αμμοσυζήτηση σε φαγητοσυζήτηση και το αντίστροφο), θα επιστρέψω διμύτρελλη () ρωτώντας το εξής: Θα πάρω μια 14άρα κονσέρβες Gourmet.
- Σπόιλερ:
- Αυτό γιατί είμαι πλήρης από γατοεξοπλισμό για όλο τον Αύγουστο, αλλά μας προέκυψε επείγουσα παραγγελία για τα σκυλιά και θέλω να συμπληρώσω το ποσό για να μη με βρίσουν που θα τους κουβαλήσω Ελευσίνα.
-
Mood :
Eμεις τρωμε gold κ ειμαστε ευχαριστημενοι.Πληρης τροφη ειναι.
-
Mood :
Μα γιατί, αφού είναι η τέλεια άμμος: βρωμιά, λάσπη, σκόνη, μουντζούρα. Τι άλλο θέλεις;
Κι επειδή την έκανα πάλι την τράμπα θέματος (έχω βαλθεί να μετατρέψω την αμμοσυζήτηση σε φαγητοσυζήτηση και το αντίστροφο), θα επιστρέψω διμύτρελλη () ρωτώντας το εξής: Θα πάρω μια 14άρα κονσέρβες Gourmet.
Νίκο
Βαρέθηκα! Ξέρω ακριβώς τι θα τους δίνω, μην κοιτάς που κοιτάζω για κονσέρβες, απλά βλέπω τι επιλογές έχω να παίρνω!
Δήμητρα η diamant είναι με κομματάκια. Και είναι πιο ακριβή από τη gold, η gold κάνει 0,60 ενώ η diamant 1,10Ε. Και οι δύο είναι συμπληρωμένη διατροφή, δες και στο σάιτ της γκουρμέ
http://www.gourmet-cat.co.uk/
Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τις δύο. Και οι γάτες μου τις τρώνε όλες τις γκουρμέ που τους έχω πάρει, τελευταία δοκιμάσαμε τη γκουρμέ με γαρίδες και ένα κρέας που δε θυμάμαι ποιο ήταν και έγλειψαν το μπολ στην κυριολεξία.
Η διαφορά είναι νομίζω ότι η ντάιμοντ είναι σε κομματάκια ενώ η γκολντ πατέ, αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Επίσης η ντάιμοντ (έτσι τη λέω εγώ ) έχει πιο 'εκλεπτισμένα' κρέατα! Δες και τα συστατικά στο σάιτ. Πάντως όποιες και να πάρεις, εγώ έμεινα ευχαριστημένη απόλυτα και με τις δύο.
- Σπόιλερ:
- Αυτό γιατί είμαι πλήρης από γατοεξοπλισμό για όλο τον Αύγουστο, αλλά μας προέκυψε επείγουσα παραγγελία για τα σκυλιά και θέλω να συμπληρώσω το ποσό για να μη με βρίσουν που θα τους κουβαλήσω Ελευσίνα.
Νίκο
Βαρέθηκα! Ξέρω ακριβώς τι θα τους δίνω, μην κοιτάς που κοιτάζω για κονσέρβες, απλά βλέπω τι επιλογές έχω να παίρνω!
Δήμητρα η diamant είναι με κομματάκια. Και είναι πιο ακριβή από τη gold, η gold κάνει 0,60 ενώ η diamant 1,10Ε. Και οι δύο είναι συμπληρωμένη διατροφή, δες και στο σάιτ της γκουρμέ
http://www.gourmet-cat.co.uk/
Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τις δύο. Και οι γάτες μου τις τρώνε όλες τις γκουρμέ που τους έχω πάρει, τελευταία δοκιμάσαμε τη γκουρμέ με γαρίδες και ένα κρέας που δε θυμάμαι ποιο ήταν και έγλειψαν το μπολ στην κυριολεξία.
Η διαφορά είναι νομίζω ότι η ντάιμοντ είναι σε κομματάκια ενώ η γκολντ πατέ, αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Επίσης η ντάιμοντ (έτσι τη λέω εγώ ) έχει πιο 'εκλεπτισμένα' κρέατα! Δες και τα συστατικά στο σάιτ. Πάντως όποιες και να πάρεις, εγώ έμεινα ευχαριστημένη απόλυτα και με τις δύο.
-
Mood :
Η διαφορά είναι επίσης ότι η γκολντ έχει τεχνητά συντηρητικά, ενώ η ντάιαμοντ λέει πως όχι. Δεν τη λες και φτηνή και τη γκολντ πάντως... 0,60 τα 80 γρ. αν δεν κάνω λάθος, ενώ η animonda 0,80 τα 200 γρ.
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Ναι έχει δίκιο η Αθηνά, είναι κι αυτό!funambolo έγραψε:Η διαφορά είναι επίσης ότι η γκολντ έχει τεχνητά συντηρητικά, ενώ η ντάιαμοντ λέει πως όχι. Δεν τη λες και φτηνή και τη γκολντ πάντως... 0,60 τα 80 γρ. αν δεν κάνω λάθος, ενώ η animonda 0,80 τα 200 γρ.
Δεν είναι φθηνή η γκολντ, ίσα ίσα, υπερτιμημένη είναι! Λέω ότι είναι πιο φθηνή από τη ντιαμάντ. Αλλά εγώ που έχω περιορισμένη πρόσβαση σε ποικιλία από κονσέρβες έχω βολευτεί τουλάχιστον με αυτή. Όλες οι υπόλοιπες εδώ ή είναι ακόμα χαμηλότερης ποιότητας ή σε φακελάκια που δε με βολεύουν.
-
Mood :
Εμένα πάλι τα φακελάκια και οι μικρές συσκευασίες τύπου γκουρμέ με βολεύουν, γιατί πλέον (ενώ στην αρχή ήταν βολικός) μετά βίας τρώει δεύτερη μέρα ανοιγμένη κονσέρβα (που φυσικά είναι φυλαγμένη σε τάπερ...)
Τη γκολντ την έφαγε όλη την κονσερβούλα σε δύο δόσεις την ίδια μέρα.
Οι άλλες αυγατίζουν σε στοκ στο ντουλάπι... Αυτή που έκανε εμετό το πρωί ήταν φακελάκι και κομματάκια κοτόπουλου σε ζελέ... Άπατο πήγε κι αυτό...
Τη γκολντ την έφαγε όλη την κονσερβούλα σε δύο δόσεις την ίδια μέρα.
Οι άλλες αυγατίζουν σε στοκ στο ντουλάπι... Αυτή που έκανε εμετό το πρωί ήταν φακελάκι και κομματάκια κοτόπουλου σε ζελέ... Άπατο πήγε κι αυτό...
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
εψαχνα σημερα να δω αν εχουν προσφορες τα σουπερμαρκετ στον σολωμο για να δω αν εχει αρχισει το ψαρεμα του αγριου και επεσε το ματι μου σε προσφορα ορτυκιων... $1/ορτυκι. Φευγω τρεχωντας να γεμισω την καταψυξη μου Θα με περασουν για τρελη οταν θα δουν στο ταμειο ενα καλαθι γεματο ορτυκια... θα τους παρω ολο το αποθεμα
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Μαρή Ηρώ!koneko έγραψε:εψαχνα σημερα να δω αν εχουν προσφορες τα σουπερμαρκετ στον σολωμο για να δω αν εχει αρχισει το ψαρεμα του αγριου και επεσε το ματι μου σε προσφορα ορτυκιων... $1/ορτυκι. Φευγω τρεχωντας να γεμισω την καταψυξη μου Θα με περασουν για τρελη οταν θα δουν στο ταμειο ενα καλαθι γεματο ορτυκια... θα τους παρω ολο το αποθεμα
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Μαρή Ηρώ!koneko έγραψε:εψαχνα σημερα να δω αν εχουν προσφορες τα σουπερμαρκετ στον σολωμο για να δω αν εχει αρχισει το ψαρεμα του αγριου και επεσε το ματι μου σε προσφορα ορτυκιων... $1/ορτυκι. Φευγω τρεχωντας να γεμισω την καταψυξη μου Θα με περασουν για τρελη οταν θα δουν στο ταμειο ενα καλαθι γεματο ορτυκια... θα τους παρω ολο το αποθεμα
το καλο ειναι οτι προκειται για κινεζικο σουπερμαρκετ (καναδεζικο ειναι, αλλα απευθυνεται σε κινεζους κυριως) και αυτοι ψωνιζουν οτι μπορεις να φανταστεις, απο περιστερια και ποδια κοτας (αυτα τα κιτρινα με τα νυχια), μεχρι χελωνες και τενοντες βοδινου Btw, εχουν σε προσφορα και τις χελωνες, $10 το κομματι. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι που δεν το τρωει αυτος ο λαος
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
http://www.cooks.com/rec/view/0,1726,144173-249202,00.html
-
Mood :
f.m123 έγραψε:http://www.cooks.com/rec/view/0,1726,144173-249202,00.html
μου ανοιξες την ορεξη
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Λοιπόν. Σας ευχαριστώ όλους κατ'αρχήν. Παρήγγειλα Gourmet Gold κομματάκια σε σάλτσα. 'Εβαλα γεύση πέστροφα σε λαχανικά, όμως τους έγραψα στις παρατηρήσεις να μου στείλουν διάφορες γεύσεις κομματάκια σε σάλτσα. Θα δείξει αύριο αν θα το κάνουν ή όχι. Τελικά ήταν σετάκι των 24, όχι των 14 (όπως οι Schesir) και δεν ήθελα να πετάξω 24? σε περίπτωση που δεν τις τρώει, οπότε πήρα γκολντ και ουχί ντιαμάν (παρότι μου έκαναν καλύτερη εντύπωση). Θα σας πω τελικά εντυπώσεις.
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Λοιπόν. Σας ευχαριστώ όλους κατ'αρχήν. Παρήγγειλα Gourmet Gold κομματάκια σε σάλτσα. 'Εβαλα γεύση πέστροφα σε λαχανικά, όμως τους έγραψα στις παρατηρήσεις να μου στείλουν διάφορες γεύσεις κομματάκια σε σάλτσα. Θα δείξει αύριο αν θα το κάνουν ή όχι. Τελικά ήταν σετάκι των 24, όχι των 14 (όπως οι Schesir) και δεν ήθελα να πετάξω 24? σε περίπτωση που δεν τις τρώει, οπότε πήρα γκολντ και ουχί ντιαμάν (παρότι μου έκαναν καλύτερη εντύπωση). Θα σας πω τελικά εντυπώσεις.
Απο που τις πήρες Δήμητρα ?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Από το pet4u.
-
Mood :
Δείτε όμως κι αυτό: Gourmet Diamand is a complete diet for cats. An adult cat (approx. 3.5 kg) requires one can (at most two cans) daily in addition to Gourmet complete cat food. Adjust feeding amounts according to the amount of main food given. Serve at room temperature.
Καθόλου δε βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι πλήρης η τροφή... Έτσι όπως είναι διατυπωμένο, κάνει σαφώς για συμπληρωματική..
Καθόλου δε βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι πλήρης η τροφή... Έτσι όπως είναι διατυπωμένο, κάνει σαφώς για συμπληρωματική..
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
'Εχεις δίκιο, Αθηνά. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Πού το διάβασες αυτό; Στο σάιτ που παρέθεσε η Φλώρα; Γιατί εκεί εγώ κατάλαβα ότι τις ντιαμάν τις λένε σολιτέρ.
-
Mood :
Στο σάιτ της gourmet γράφει ότι όλες οι τροφές είναι πλήρεις.
Σ΄αυτό: http://www.zooplus.com/shop/cats/canned_cat_food_pouches/gourmet (το οποίο έχει απίστευτη ποικιλία, αλλά φυσικά δε στέλνει Ελλάδα) βρήκα αυτό που παρέθεσα πιο πάνω. Αν "παίξεις" λίγο, θα το βρεις στς Diamand, ενώ για τις Gold γράφει ότι είναι πλήρεις... Τι να πω πια...
Σ΄αυτό: http://www.zooplus.com/shop/cats/canned_cat_food_pouches/gourmet (το οποίο έχει απίστευτη ποικιλία, αλλά φυσικά δε στέλνει Ελλάδα) βρήκα αυτό που παρέθεσα πιο πάνω. Αν "παίξεις" λίγο, θα το βρεις στς Diamand, ενώ για τις Gold γράφει ότι είναι πλήρεις... Τι να πω πια...
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Το σάιτ που έβαλα εγώ είναι το επίσημο σάιτ της γκουρμέ.. Αθηνά κι εγώ έτσι νόμιζα για τις ντιαμάντ στην αρχή μέχρι που διάβασα το σάιτ ότι είναι πλήρης.. Δε ξέρω τι παίζει παιδιά.. Μια πλήρης κονσέρβα, χωρίς τις παραλλαγές αυτές, υπάρχει;
-
Mood :
Τι να πω κι εγώ, δεν ξέρω.
Σας είπα για τις animonda carny που είναι πλήρεις (τουλάχιστον έτσι λένε), αλλά ο λεγάμενος πλέον τσινάει, ενώ στην αρχή τις έτρωγε..
Είπατε για τις Bozita που δεν θυμάμαι ποιά έγραψε ότι πήρε, κι ούτε να τη δούν τα γατιά της (νομίζω ήταν η Ναταλία...).
Στο zooplus η ποικιλία φέρνει ίλιγγο, αλλά δεν έρχονται εδώ.
Εγώ μόλις τελειώσει το στοκ μου θα πάρω πατέ της γκουρμέ, συνδυασμένο με ξηρά και τέλος...
Σας είπα για τις animonda carny που είναι πλήρεις (τουλάχιστον έτσι λένε), αλλά ο λεγάμενος πλέον τσινάει, ενώ στην αρχή τις έτρωγε..
Είπατε για τις Bozita που δεν θυμάμαι ποιά έγραψε ότι πήρε, κι ούτε να τη δούν τα γατιά της (νομίζω ήταν η Ναταλία...).
Στο zooplus η ποικιλία φέρνει ίλιγγο, αλλά δεν έρχονται εδώ.
Εγώ μόλις τελειώσει το στοκ μου θα πάρω πατέ της γκουρμέ, συνδυασμένο με ξηρά και τέλος...
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Από το pet4u.
Θενκς, σε εμας εδω τις έχει ο Σκλαβενίτης.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Το σάιτ που έβαλα εγώ είναι το επίσημο σάιτ της γκουρμέ.. Αθηνά κι εγώ έτσι νόμιζα για τις ντιαμάντ στην αρχή μέχρι που διάβασα το σάιτ ότι είναι πλήρης.. Δε ξέρω τι παίζει παιδιά.. Μια πλήρης κονσέρβα, χωρίς τις παραλλαγές αυτές, υπάρχει;
Πλήρεις:
- Σπόιλερ:
http://www.pet4u.gr/Product/2659/kitten_chicken
www.pet4u.gr/Product/1926/kitten_kotopoulo__sukwti_mous
http://www.pet4u.gr/Product/1927/kitten_delicate_galopoula_mous
http://www.pet4u.gr/Product/1407/konserba_gatas_me_fysikes_geyseis_85gr
http://www.pet4u.gr/Product/1412/trofi_gia_gatakia_se_tapsakia_100gr
http://www.pet4u.gr/Product/2900/konserba_400gr_-_kitekat
http://www.pet4u.gr/Product/2810/whiskas_konserba_400gr
http://www.pet4u.gr/Product.asp?ID=1955&title=kommatakia_se_zele-100gr
http://www.pet4u.gr/Category/3689/landfleisch
http://www.pet4u.gr/Category/4314/purina_gourmet
καθώς και όλες οι κλινικές. Εκεί που είχε για γατάκια, σου έβαλα μόνο αυτό το λινκ αλλά υπάρχουν πλήρεις και για ενήλικα.
-
Mood :
Ναι, ο Σκλαβενίτης τις έχει γενικά, και στης Δάφνης το υποκατάστημα έχω δει, αλλά δεν ξέρω τιμές.
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
dgriman έγραψε:dimitroula έγραψε:Από το pet4u.
Κι εγώ είδα τις προάλλες εδώ στο ένα από τα Carrefour-Μαρινόπουλος, αλλά ήθελα άλλη παραγγελία από το συγκεκριμένο πετ σοπ και έπρεπε να συμπληρώσω ένα ποσό ώστε να μου τα φέρουν...
-
Mood :
dimitroula έγραψε:dgriman έγραψε:dimitroula έγραψε:Από το pet4u.
Κι εγώ είδα τις προάλλες εδώ στο ένα από τα Carrefour-Μαρινόπουλος, αλλά ήθελα άλλη παραγγελία από το συγκεκριμένο πετ σοπ και έπρεπε να συμπληρώσω ένα ποσό ώστε να μου τα φέρουν...
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Τις "τρώτε" κι εσείς, Δημήτρη τις συγκεκριμένες;
-
Mood :
Μερσί Δήμητρα!
-
Mood :
Πα ντε κουά, Φλωράνς (όπως έλεγαν και οι παλαιοί )f.m123 έγραψε:Μερσί Δήμητρα!
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Τις "τρώτε" κι εσείς, Δημήτρη τις συγκεκριμένες;
Ανα φάσεις για Αλλαγη, και αυτο που ξέρουμε είναι οτι με αυτες, 1. γλύφουν τα πιάτα, 2. δεν έχουν προβληματα τουαλέτας. 3. ο γατος στο πατρικο της Βικ, με αυτες έχει μεγαλώσει, και είναι σχεδον 21 ετων.
- Σπόιλερ:
-
Mood :
dgriman έγραψε:dimitroula έγραψε:Τις "τρώτε" κι εσείς, Δημήτρη τις συγκεκριμένες;
Ανα φάσεις για Αλλαγη, και αυτο που ξέρουμε είναι οτι με αυτες, 1. γλύφουν τα πιάτα, 2. δεν έχουν προβληματα τουαλέτας. 3. ο γατος στο πατρικο της Βικ, με αυτες έχει μεγαλώσει, και είναι σχεδον 21 ετων.
Τέλεια! Αναφέρεσαι στις γκουρμέ γενικότερα ή μόνο στις γκολντ; Αν είναι τόσο καλές και εύκολες να τις βρίσκουμε, είναι πολύ ενθαρρυντικό...
-
Mood :
Εγώ τους δίνω πλέον biopate και gourmet gold κονσέρβα και στην Kendra schesir και τρώνε έκαστος 30γρ ξηρά τροφή ακάνα!!
Χτες τους έδωσα και γαύρο να φάνε, αλλά μόνο οι τρεις τον φαγανε, οι άλλοι τρεις με κοίταγαν απορημένοι, ξίνισαν την μούρη τους και έφυγαν..
Χτες τους έδωσα και γαύρο να φάνε, αλλά μόνο οι τρεις τον φαγανε, οι άλλοι τρεις με κοίταγαν απορημένοι, ξίνισαν την μούρη τους και έφυγαν..
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Σελίδα 16 από 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Παρόμοια θέματα
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» Μόνο ξηρά τροφή;
» Ξηρά τροφή για γατοκοπάδι!
» Ξηρά τροφή sensitive
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» Μόνο ξηρά τροφή;
» Ξηρά τροφή για γατοκοπάδι!
» Ξηρά τροφή sensitive
Σελίδα 16 από 25
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios