Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα
+32
l.kyveli
poca-honda
ChocolateCat
Matoulini
Gogo Valentinou
Debbie4ever
kat-cats
Smokys
otz
natalouko
cyberkill
Ηρακλένια
ΚουκουΒάγια
alex..niaou
Gatadministrator
Δ²
doremi
Karamela
f.m123
funambolo
Anatoli
alexandrakicat
Μαυρογατος
Chouzouris
LAROGATA
koneko
Πούπσυ
nikos_x
mpoulaalekoula
vaso
SuperCatz
aporw
36 απαντήσεις
Σελίδα 20 από 25
Σελίδα 20 από 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Απ: Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα
Xθες πηρα μια gold πατε με κουνελι.Δεν ειχα βρει στο σουπερ μαρκετ τετοια.
Την εφαγε......
Την εφαγε......
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
τωρα που το σκεφτομαι, δεν εχω δει κονσερβα με κουνελι εδω Το ωμο το κουνελι το βρισκω πανακριβο... $20 το κιλο το εχουν... δεν πανε καθολου καλα. Τι να πω... μαλλον τα βλεπουν ως κατοικιδια; Ελπιζω να μην αρχισουν να βλεπουν και τα κοτοπουλα ετσι τωρα που εχει περασει νομος οτι επιτρεπεται να εχεις ενα μικρο κοτετσι στην αυλη...
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Ιουυυ ποτε δεν θα τρωγα κουνελι ουτε θα δινα στις γατες μου μονο σε κονσερβα.
- Σπόιλερ:
- Μου ρθε κατι τωρα,οι κονσερβες ειναι ψημενες?Το κρεας?
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Εγω τρωω κουνελι κ στα ζωα μου δινω .Σιγα.
Μιαμ στοιφαδο...!
Εννοειται πως μαγειρευτονται βρε Αλεσσα.Αν ηταν ωμα θα ειχαμε παθει ολοι κοκομπλοκο.
Μιαμ στοιφαδο...!
Εννοειται πως μαγειρευτονται βρε Αλεσσα.Αν ηταν ωμα θα ειχαμε παθει ολοι κοκομπλοκο.
-
Mood :
Ιουυυυυυυυυυ
Δηλαδη τρως αυτα τα χαριτωμενα χοροπηδηχτα κουνελακια???
Καημενουλια...
Δηλαδη τρως αυτα τα χαριτωμενα χοροπηδηχτα κουνελακια???
Καημενουλια...
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Mood :
Κι εγώ τρώω κουνέλια, τα σκοτώνει που τα σκοτώνει ο θείος, μην πάει χαμένο το κρέας.. Και λαγούς, και έχω δοκιμάσει και τσίχλα αλλά δε μου άρεσε.. Και ναι, στις κονσέρβες μαγειρεύεται το κρέας!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
και εγω τρωω κουνελια και μαλιστα καπου ειχα διαβασει οτι τα κουνελια ειναι πιο "οικολογικα" στην παραγωγη κρεατος σε σχεση με τις αγελαδες. Οι αγελαδες ειναι επισης χαριτωμενες αλλα τις τρωμε. Ολα χαριτωμενα ειναι, τι να κανουμε;
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Συμφωνώ, επίσης τα κουνέλια κάνουν πολλά κουνελάκια (π@@@@@@ σαν τα κουνέλια που λένε... ), ενώ η αγελάδα κάνει ένα μοσχαράκι τη φορά, πόσα κάνει;koneko έγραψε:και εγω τρωω κουνελια και μαλιστα καπου ειχα διαβασει οτι τα κουνελια ειναι πιο "οικολογικα" στην παραγωγη κρεατος σε σχεση με τις αγελαδες. Οι αγελαδες ειναι επισης χαριτωμενες αλλα τις τρωμε. Ολα χαριτωμενα ειναι, τι να κανουμε;
-
Mood :
Ναι, αλλά αν πεθάνει μια αγελάδα θα φάνε πολλοί άνθρωποι, ενώ για να φάνε οι ίδιοι άνθρωποι κουνέλι/κοτόπουλο/ψάρι κλπ. θα πρέπει να πεθάνουν περισσότερα ζωάκια
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
f.m123 έγραψε:Συμφωνώ, επίσης τα κουνέλια κάνουν πολλά κουνελάκια (π@@@@@@ σαν τα κουνέλια που λένε... ), ενώ η αγελάδα κάνει ένα μοσχαράκι τη φορά, πόσα κάνει;koneko έγραψε:και εγω τρωω κουνελια και μαλιστα καπου ειχα διαβασει οτι τα κουνελια ειναι πιο "οικολογικα" στην παραγωγη κρεατος σε σχεση με τις αγελαδες. Οι αγελαδες ειναι επισης χαριτωμενες αλλα τις τρωμε. Ολα χαριτωμενα ειναι, τι να κανουμε;
συνηθως 1, πολυ σπανια κανει 2, και επιπλεον γεννανε μια φορα τον χρονο.... ενω τα κουνελια Ασε που τα κουνελια παραγουν κρεας με μικροτερη ποσοτητα τροφης!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Η αγελαδα οταν μεγαλωσει δεν ειναι και τοσο χαριτωμενη...
Ποτε δεν θα μπορουσα να φαω ενα τετοιο ζωακι σαν το κουνελι...
Ποτε δεν θα μπορουσα να φαω ενα τετοιο ζωακι σαν το κουνελι...
-
Mood :
Επίσης τα κουνέλια έχουν το πιο υγιεινό κρέας με ελάχιστο λίπος, που το αποκτούν αν είναι μοσχαναθρεμένα, έως καθόλου!
Εγώ τρώω κουνέλι. Η αδερφή μου όχι επειδή της μυρίζει το κρέας! Εγώ για αυτόν τον λόγο δεν τρώω μοσχάρι!
Αποφάσισα να αλλάξω τροφές στο μικρό! Έχω παραγγείλει δοκιμαστικά μία κι αν την τρώει θα παραγγείλω ποσότητα!
Εγώ τρώω κουνέλι. Η αδερφή μου όχι επειδή της μυρίζει το κρέας! Εγώ για αυτόν τον λόγο δεν τρώω μοσχάρι!
Αποφάσισα να αλλάξω τροφές στο μικρό! Έχω παραγγείλει δοκιμαστικά μία κι αν την τρώει θα παραγγείλω ποσότητα!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Ποια πηρες?
Δεν ξερω αν σας ειπα,εμεις καναμε στροφη στην purina ομαδικως.....
Δεν ξερω αν σας ειπα,εμεις καναμε στροφη στην purina ομαδικως.....
-
Mood :
Είπα να δοκιμάσω την tonus γιατί τέλειωσε η προσφορά στην ProPlan μιας και διάβασα εδώ ότι πολλοί την έχουν δοκιμάσει και την έφαγαν! Βασικά ήθελα τροφή με κοτόπουλο αποκλειστικά επειδή έτσι έχει μάθει και δεν θα έτρωγε κάτι άλλο! Δεν θέλει με τίποτα ψαρικό!
Είπα κι από κονσέρβες να του πάρω τις Stuzzy! Τις έχει δοκιμάσει κανείς!
Είπα κι από κονσέρβες να του πάρω τις Stuzzy! Τις έχει δοκιμάσει κανείς!
-
Mood :
Τοnus δινω κ εγω σε ολα..
Sruzzy δεν εχω παρει ποτε.
Sruzzy δεν εχω παρει ποτε.
-
Mood :
Έχω παραγγείλει να μου φέρουν ένα σακουλάκι των 400γρ. να την δοκιμάσω κι αν δω ότι την τρώει ευχάριστα, αρχές του μήνα που είναι να κάνω παραγγελία θα του παραγγείλω αυτή! Οι συσκευασίες των 400γρ με βολεύουν καλύτερα γιατί μπορώ να ελέγχω πόσο τρώει αφού δεν χρησιμοποιώ δοσομετρητή! Με μεγαλύτερη συσκευασία δεν θα μπορούσα! Άσχετα ότι όλη μέρα κοιμάται και δεν τρώει και έχει κρεμάσει το δέρμα του! Άντε να έρθει ο χειμώνας να φάει να παχύνει!
Οι Stuzzy είναι 100γρ. σε ταψάκι και με συμφέρει η ποσότητά της αλλά και η συσκευασία των 32 (μιας και τρώει μέρα παρά μέρα βγάζω 2 μήνες). Οι Gourmet που του δίνω είναι 85γρ και την τρώει με τόση όρεξη που θέλει κι άλλο. Γι' αυτό έψαχνα κονσέρβα με μεγαλύτερη ποσότητα!
Οι κονσέρβες σε ταψάκι διατηρούνται όπως κι αυτές σε τενεκεδάκι;
Έλεγα να πάρω από κάπου μία μεμονωμένη να την δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω που θα βρω κι από το pet4u δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα αν μπορούν να μου στείλουν!
Οι Stuzzy είναι 100γρ. σε ταψάκι και με συμφέρει η ποσότητά της αλλά και η συσκευασία των 32 (μιας και τρώει μέρα παρά μέρα βγάζω 2 μήνες). Οι Gourmet που του δίνω είναι 85γρ και την τρώει με τόση όρεξη που θέλει κι άλλο. Γι' αυτό έψαχνα κονσέρβα με μεγαλύτερη ποσότητα!
Οι κονσέρβες σε ταψάκι διατηρούνται όπως κι αυτές σε τενεκεδάκι;
Έλεγα να πάρω από κάπου μία μεμονωμένη να την δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω που θα βρω κι από το pet4u δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα αν μπορούν να μου στείλουν!
-
Mood :
Τις Stuzzy της εχω παρει αρκετες φορες και παντα το καμαρι μου τις ετρωγε με μανια! Το μονο προβλημα ειναι οτι μυριζουν λιγο πιο εντονα απο τις gourmet. Σε τι τιμη τις βρικες? Εχουν και μια σειρα με ψαρια που ειναι σε κονσερβα αλλα βρισκω μονο αυτες που ειναι με σαρδελλα.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Τις Stuzzy της εχω παρει αρκετες φορες και παντα το καμαρι μου τις ετρωγε με μανια! Το μονο προβλημα ειναι οτι μυριζουν λιγο πιο εντονα απο τις gourmet. Σε τι τιμη τις βρικες? Εχουν και μια σειρα με ψαρια που ειναι σε κονσερβα αλλα βρισκω μονο αυτες που ειναι με σαρδελλα.
Χαίρομαι που κάποιος έχει καλές εντυπώσεις! Δεν με ενοχλεί το άρωμα αν είναι να τη φάει! Δυστυχώς τρώει μόνο με κοτόπουλο! Το ψάρι δεν το θέλει καθόλου! Τις βρήκα 32 με 17,40 αν θυμάμαι καλά! Δεν είναι παραπάνω από 18! Δεν θυμάμαι απλά τα λεπτά!
Τις Stuzzy τις παίρνεις μεμονωμένες; Από που; Θέλω να του πάρω μια να δω αν θα την φάει!
Μόλις μου ήρθε η Tonus! Του έβαλα σε ένα μπωλάκι κι έφαγε λίγο! Για να δούμε τι θα γίνει έως το βράδυ!
edit: Το βρήκα. 17,60 είναι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Debbie4ever στις Δευ Ιουλ 30, 2012 4:01 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Τιμή!)
-
Mood :
Δεν ξέρω αν είμαι ακριβώς στο σωστό θέμα, αλλά μια σχέση (όσο να πεις) την έχει!!
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πόσα γραμμάρια καθαρής, ζωικής πρωτείνης πρέπει να τρώει μια ενήλικη γάτα την ημέρα?
Επίσης, αν υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο πρέπει να τρώει σε καθημερινή βάση, για να παίρνει τις ανάλογες βιταμίνες και λοιπά συστατικά που χρειάζεται?
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πόσα γραμμάρια καθαρής, ζωικής πρωτείνης πρέπει να τρώει μια ενήλικη γάτα την ημέρα?
Επίσης, αν υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο πρέπει να τρώει σε καθημερινή βάση, για να παίρνει τις ανάλογες βιταμίνες και λοιπά συστατικά που χρειάζεται?
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Λοιπόν, η πρωτεϊνη πρέπει να έχει το πιο υψηλό ποσοστό στη διατροφή μιας γάτας. Τώρα αν το δούμε από την άποψη των τροφών, οι περισσότερες έχουν από 32%-36% πρωτεϊνη.ΚουκουΒάγια έγραψε:Δεν ξέρω αν είμαι ακριβώς στο σωστό θέμα, αλλά μια σχέση (όσο να πεις) την έχει!!
Εσύ για τι μιλάς; Για μαγειρευτά γεύματα; Ή για ωμά;
Για καθημερινά ποσοστά πρωτεϊνης δε ξέρω ακριβώς να σου πω, μπορούμε να το ψάξουμε όμως. Μπορώ να σου πω για συνταγές που ετοιμάζεις και κρατάς στην κατάψυξη και βγάζεις συγκεκριμένη ποσότητα κάθε μέρα.
Σίγουρα καηθμερινά πρέπει να τρώει μια ποσότητα (μεγάλη) από κρέας, επίσης να παίρνει ασβέστιο (το οποίο μπορεί να πάρει από κόκαλα ωμά, bone meals που είναι γεύμα από έτοιμα αλεσμένα κόκαλα, ή τσόφλι αυγού, που περιέχει κι άλλα στοιχεία), ιώδιο και sodium (από το ιωδιούχο αλάτι), φυτικές ίνες (από λαχανικά), ταυρίνη φυσικά (από το ζωμό κρέατος, από το ίδιο το κρέας, από όργανα ζώων και επίσης από κάποιο συμπλήρωμα, η ταυρίνη είναι απαραίτητη σε μεγάλες ποσότητες, και επίσης τα μύδια περιέχουν μεγάλες ποσότητες ταυρίνης ακόμα και μαγειρεμένα), βιταμίνες Α και Β που μπορεί να πάρει από το κρόκο του αυγού (το ασπράδι δε συνίσταται σε καθημερινή βάση), βιταμίνη Ε, D, σίγουρα που δίνεις σε συμπλήρωμα αν δεν δώσεις ωμά, επίσης καλό είναι να τρώει καρδιά,συκώτι,νεφρά και τέτοια όργανα (ωστόσο το συκώτι ή σε πολύυυυ μικρή ποσότητα καθημερινά ή 2 φορές την εβδομάδα), και λίπος που υπάρχει πάλι στο ζωμό του κρέατος, σε βούτυρο, στην πέτσα του κρέατος κλπ. Ωμέγα λιπαρά υπάρχουν στον κρόκο του αυγού και στο λάδι (ελαιόλαδο ή ιχθυέλαιο), και επίσης πρέπει να τρώει μια-δυο φορές την εβδομάδα κάτι σε ψαρικό, για να συμπληρώσει τα στοιχεία που χρειάζεται. Αυτά πάνω κάτω. Επίσης, μπορείς να προσθέσεις υδατάνθρακες στη διατροφή για να καλύψεις κάποια στοιχεία (πχ πατάτα, ρύζι) αλλά δε ξέρω ακριβώς τι παίζει με αυτούς γιατί δεν το'χω ψάξει. Και σε όλα τα παραπάνω υπάρχουν παραλλαγές.
Σε κάλυψα;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την f.m123 στις Δευ Ιουλ 30, 2012 4:45 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : διαγραφή μιας βλακείας που μου ξέφυγε)
-
Mood :
f.m123 έγραψε:διαγραφή μιας βλακείας που μου ξέφυγε
-
Mood :
dimitroula έγραψε:f.m123 έγραψε:διαγραφή μιας βλακείας που μου ξέφυγε
Είχα γράψει ότι το λίπος υπάρχει στις ίνες του κρέατος (ενώ ήθελα να γράψω ότι υπάρχει στην πέτσα του κρέατος)
-
Mood :
Να 'σαι καλά Φλώρα!!
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
f.m123 έγραψε:dimitroula έγραψε:f.m123 έγραψε:διαγραφή μιας βλακείας που μου ξέφυγε
Είχα γράψει ότι το λίπος υπάρχει στις ίνες του κρέατος (ενώ ήθελα να γράψω ότι υπάρχει στην πέτσα του κρέατος)
και στις ινες υπαρχει Στο βοδινο κρεας το λενε "marbling"
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Ναι, υπάρχει και στις ίνες; Έστω!koneko έγραψε:f.m123 έγραψε:dimitroula έγραψε:f.m123 έγραψε:διαγραφή μιας βλακείας που μου ξέφυγε
και στις ινες υπαρχει Στο βοδινο κρεας το λενε "marbling"
-
Mood :
Εμενα τα σκατουνια ολο πεινανε.ολο μυριζουν, ολο νιαου αλλα τπτ δεν τους αρεσει..μονο γκουρμε και και ξηρα τροφη κι οχι ολες....μονο ροαγιαλ κανιν και μια χυμα για στειρωμενα....γκρινια...γκρινια...ανεβαινουν στον παγκο της κουζινας...μυριζουν και τπτ δεν τρωνε....
Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
Εγω εχω μεταλλαγμενο γατι
Δεν τρωει ζαμπον και τυρι
-
Mood :
Αμα ειναι αυτο μεταλαγμενο τοτε το δικο μου που τρωει μονο μια μαρκα τυρι και καθολου ζαμπον τι ειναι?alexandrakicat έγραψε:Εγω εχω μεταλλαγμενο γατι
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Εμενα ουτε καν τυρι δεν τρωει!
-
Mood :
γκουρμέΜαυρογατος έγραψε:Αμα ειναι αυτο μεταλαγμενο τοτε το δικο μου που τρωει μονο μια μαρκα τυρι και καθολου ζαμπον τι ειναι?alexandrakicat έγραψε:Εγω εχω μεταλλαγμενο γατι
-
Mood :
Ούτε η Σταχτού τρώει τυρί. Ούτε κασέρι. Ούτε ζαμπόν..
-
Mood :
Εμενα μονο φετα!
-
Mood :
Πήρα την Stuzzy κονσέρβα αλλά είναι πατέ και ο μικρός δεν την τρώει επειδή θέλει ζουμάκι! Σκέφτηκα να φτιάξω ζωμό κοτόπουλο από κάτι κόκαλα που έχω για κοτόσουπα και να του βάζω λίγο κάθε φορά που είναι να φάει κονσέρβα! Ευτυχώς, τις Tonus τις κροκέτες τις τρώει!
-
Mood :
Λοιπον,αυριο θα μας φερουν απο το πετ σοπ proplan για στιερωμενα με γευση κουνελι.Ας του αρεσει ας του αρεσει
-
Mood :
Αν τρωει tonus θα του αρεσει κ η proplan...
Τωρα για το κουνελι δεν ξερω....Εχει κ γαλοπουλα παντως.
Τωρα για το κουνελι δεν ξερω....Εχει κ γαλοπουλα παντως.
-
Mood :
Σελίδα 20 από 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Παρόμοια θέματα
» ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» Μόνο ξηρά τροφή;
» Ξηρά τροφή για γατοκοπάδι!
» Ξηρά τροφή sensitive
» Η αλήθεια για την ξηρά τροφή;;;
» Μόνο ξηρά τροφή;
» Ξηρά τροφή για γατοκοπάδι!
» Ξηρά τροφή sensitive
Σελίδα 20 από 25
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios