Εκανα σωστη οικονομικη επιλογη τροφης??
+10
Anatoli
Δ²
alexandrakicat
houlieta
Smokys
aporw
mpoulaalekoula
Πούπσυ
nikos_x
billoukos17
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Εκανα σωστη οικονομικη επιλογη τροφης??
Γεια σας και καλημερας σας ειμαι καινουργιο μελος στο φορουμ Πριν λιγο πειρε για να μ φερουν τροφη οικονομικη λογο οικονομικης στενοτητας. Ειναι αυτην εδω http://petneeds.gr/vmchk/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%9E%CE%B7%CF%81%CE%AC-%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/TONUS/STERILIZED-15kg.html Πειρα σε τσουβαλακι 15 κιλων στα 40 ευρο.Εκανα σωστη επιλογη??Εχει κανενας σας αυτη την τροφη??
billoukos17- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1 (tony)
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2012
Απ: Εκανα σωστη οικονομικη επιλογη τροφης??
H sterilized σε 15κιλο δεν βγαινει. Λογικα πηρες την urinary care.
Για ενα γατι ομως 15κιλο σακι μονο σωστη κινηση δεν ειναι. Τα τσουβαλια πρεπει να καταναλωνονται σε 1-1μιση μηνα το πολυ.
Κατα τα αλλα ειναι μια μετρια τροφη ,αρκετα καλη για τα χρηματα που την διαθετουν.
Καλως ορισες!!!
Για ενα γατι ομως 15κιλο σακι μονο σωστη κινηση δεν ειναι. Τα τσουβαλια πρεπει να καταναλωνονται σε 1-1μιση μηνα το πολυ.
Κατα τα αλλα ειναι μια μετρια τροφη ,αρκετα καλη για τα χρηματα που την διαθετουν.
Καλως ορισες!!!
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
εγώ που παίρνω το 10κιλο της rc και το καταναλώνω σε 2.5 μήνες, δεν κάνω καλά; δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω πιο μικρή συσκευασία, ήδη και το 10κιλο μου είναι ακριβό... τι να κάνω;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πούπσυ έγραψε:εγώ που παίρνω το 10κιλο της rc και το καταναλώνω σε 2.5 μήνες, δεν κάνω καλά; δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω πιο μικρή συσκευασία, ήδη και το 10κιλο μου είναι ακριβό... τι να κάνω;
Σε νιώθω...
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε αεροστεγή βαζάκια η αεροστεγή σακουλάκια και να μοιράζουμε την τροφή..
Μονάχα έτσι πετυχαίνουμε σωστό αποτέλεσμα..
Αν και 2.5 μήνες, εντάξει, δεν είναι τόσο κακό
mpoulaalekoula- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood :
νομίζω ότι μέσα στη συσκευασία τους είναι καλύτερα. δεν τα βλεπει ούτε φως. μεχρι στιγμής πάντως δεν έχουν πάθει τίποτα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Κ εγώ 15κιλο παίρνω και με 3 γατιά μου κρατάει 2 μήνες σίγουρα!
Βάζω ένα μέρος της τροφής σε κουβά και το υπόλοιπο στη σακούλα της τροφής το κλείνω όσο μπορώ και το βάζω σε μια ντουλάπα! Δεν νομίζω οτι παθαίνουν τίποτα!
Βάζω ένα μέρος της τροφής σε κουβά και το υπόλοιπο στη σακούλα της τροφής το κλείνω όσο μπορώ και το βάζω σε μια ντουλάπα! Δεν νομίζω οτι παθαίνουν τίποτα!
Και εγώ δε νομίζω να παθαίνουν τίποτα βρε παιδιά..
Πάντως εγώ όταν είχα μια γάτα, έκανα το εξής..
Έπαιρνα αρκετά μεγάλη συσκευασία για οικονομία, μετά έπαιρνα τη συσκευασία και έτσι όπως ήταν ανοιχτή, την έβαζα σε σακούλα που μπορείς να τραβήξεις τον αέρα με ηλεκτρική σκούπα..
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πάντα μύριζε σα καινούρια!
Πάντως εγώ όταν είχα μια γάτα, έκανα το εξής..
Έπαιρνα αρκετά μεγάλη συσκευασία για οικονομία, μετά έπαιρνα τη συσκευασία και έτσι όπως ήταν ανοιχτή, την έβαζα σε σακούλα που μπορείς να τραβήξεις τον αέρα με ηλεκτρική σκούπα..
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πάντα μύριζε σα καινούρια!
mpoulaalekoula- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood :
Πούπσυ έγραψε:εγώ που παίρνω το 10κιλο της rc και το καταναλώνω σε 2.5 μήνες, δεν κάνω καλά; δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω πιο μικρή συσκευασία, ήδη και το 10κιλο μου είναι ακριβό... τι να κάνω;
Ελίζα μου η απάντηση είναι απλή, και θα έπρεπε να τη περιμένεις....
Nα πάρεις και αλλα γατια, για να τη καταναλώνουν πιο γρήγορα
- Σπόιλερ:
- Ξέρεις ότι σε πειράζω
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Eγώ πάλι πολύ θα ήθελα να βρίσκω 10κιλο ή 15κιλο για τα γατιά αλλά δυστυχώς, κανένα sterilized της RC δεν έχει πολλά κιλά, ούτε και η +12 που πέρνω συχνά στον Χούλιο...
το young male και το young female έχουν 10κιλο.houlieta έγραψε:Eγώ πάλι πολύ θα ήθελα να βρίσκω 10κιλο ή 15κιλο για τα γατιά αλλά δυστυχώς, κανένα sterilized της RC δεν έχει πολλά κιλά, ούτε και η +12 που πέρνω συχνά στον Χούλιο...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι, και η fit έχει 15 κιλο νομίζω...Πούπσυ έγραψε:το young male και το young female έχουν 10κιλο.houlieta έγραψε:Eγώ πάλι πολύ θα ήθελα να βρίσκω 10κιλο ή 15κιλο για τα γατιά αλλά δυστυχώς, κανένα sterilized της RC δεν έχει πολλά κιλά, ούτε και η +12 που πέρνω συχνά στον Χούλιο...
Αλλά ο Χούλιο δεν είναι young και η μικρή είναι στειρωμένη και αυτη...
και τα δύο είναι για στειρωμένα μέχρι 7 ετών.houlieta έγραψε:Ναι, και η fit έχει 15 κιλο νομίζω...Πούπσυ έγραψε:το young male και το young female έχουν 10κιλο.houlieta έγραψε:Eγώ πάλι πολύ θα ήθελα να βρίσκω 10κιλο ή 15κιλο για τα γατιά αλλά δυστυχώς, κανένα sterilized της RC δεν έχει πολλά κιλά, ούτε και η +12 που πέρνω συχνά στον Χούλιο...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:και τα δύο είναι για στειρωμένα μέχρι 7 ετών.houlieta έγραψε:Ναι, και η fit έχει 15 κιλο νομίζω...Πούπσυ έγραψε:το young male και το young female έχουν 10κιλο.houlieta έγραψε:Eγώ πάλι πολύ θα ήθελα να βρίσκω 10κιλο ή 15κιλο για τα γατιά αλλά δυστυχώς, κανένα sterilized της RC δεν έχει πολλά κιλά, ούτε και η +12 που πέρνω συχνά στον Χούλιο...
Αλήθεια;
- Σπόιλερ:
- Εγώ όταν έψαξα να βρω ποια ταιριάζει στην Σιέλ μου έβγαλε αυτην:..
Η οποία βγαίνει μέχρι 4 κιλά.
Και στον Χούλιο (είναι 13) μου βγάζει αυτη:
Αλλά εγώ του αγοράζω αυτήν (που έχει και 2κιλο, ενώ από πάνω είναι μεχρι 1,5)
Αυτές που λες δεν μου τις βγάζει ούτε ως εναλλακτικές στο site...
δεν μου ανοίγει αυτά που έβαλες.
οι young male/female ειναι η κτηνιατρική σειρά της rc και την παίρνω απο τον κτηνίατρό μου. αυτός μου την πρότεινε εξάλλου. για 13 φανταζομαι ότι θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο κτηνιατρικό. έχουν 72 ευρώ τα 10 κιλά και μάλιστα αυτή τη φορά είχε και 2 κιλά δώρο.
οι young male/female ειναι η κτηνιατρική σειρά της rc και την παίρνω απο τον κτηνίατρό μου. αυτός μου την πρότεινε εξάλλου. για 13 φανταζομαι ότι θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο κτηνιατρικό. έχουν 72 ευρώ τα 10 κιλά και μάλιστα αυτή τη φορά είχε και 2 κιλά δώρο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι, την βρήκα στο site, λέει ότι είναι για γάτες με ευαισθητο δέρμα...Πούπσυ έγραψε:δεν μου ανοίγει αυτά που έβαλες.
Είναι κλινικές από ότι καταλαβαίνω...
α, δεν ήξερα αυτό για το ευαίσθητο δέρμα. μας την έδωσε ο κτηνίατρος με το που τα στείρωσα. δεν το έψαξα παραπάνω.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Μπέρδεμα ρε γαμώτο, έχει και σειρα sterilized έχει και σειρά Neutered..Πούπσυ έγραψε:α, δεν ήξερα αυτό για το ευαίσθητο δέρμα. μας την έδωσε ο κτηνίατρος με το που τα στείρωσα. δεν το έψαξα παραπάνω.
Δλδ τί διαφορά έχουν ( εκτός του ότι οι δεύτερες είναι ακόμη ακριβότερες; )
δεν έχω ιδέα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
houlieta έγραψε:Μπέρδεμα ρε γαμώτο, έχει και σειρα sterilized έχει και σειρά Neutered..Πούπσυ έγραψε:α, δεν ήξερα αυτό για το ευαίσθητο δέρμα. μας την έδωσε ο κτηνίατρος με το που τα στείρωσα. δεν το έψαξα παραπάνω.
Δλδ τί διαφορά έχουν ( εκτός του ότι οι δεύτερες είναι ακόμη ακριβότερες; )
Αν ρωτάς για την διαφορά sterlized me young male-female έχουν μια μικρή διαφορά στην πρωτεινη και στο λίπος και σαν συστατικά γενικα νομίζω η κτηνιατρική είναι λίγο καλύτερη!
Παιδια,εγω παιρνω tonus sterlized 1,5 κιλο και με βγαζει 3 βδομαδες τουλαχιστον.Αυτο με τους μηνες δεν νομιζω οτι ισχυει,ειχα τροφη για 2-3 μηνες και ηταν μια χαρα...
- Σπόιλερ:
- Έιζα πλησιαζουν πολυ δυσκολες εποχες,σε λιγο θα τρωμε και εμεις κροκετες (οι whiskas ειναι πολυ ωραιες παντως!Προσωπικη εμπειρια)
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Εγω σας λεω τι μου ειπαν οταν επικοινωνισα με κανα δυο εταιριες.
Συγκεκριμενα την championpetfoods και την eukanuba/iams.
Ωχουυυ!Καντε οτι θελετε εσεις
Μην κολλατε τοσο στην συσκευασια του προιοντος. Κοιταξτε τα συστατικα,τις αναλογιες λιπους-πρωτεινης που θελετε.Τα sterilized,12+,longhair κτλ ειναι λιγο παραπλανητικα. Για εμενα κανονικα θα επρεπε να υπηρχαν οι kitten,adult,senior,light .Τα αλλα μου φαινονται τραβηγμενα.
Συγκεκριμενα την championpetfoods και την eukanuba/iams.
Ωχουυυ!Καντε οτι θελετε εσεις
Μην κολλατε τοσο στην συσκευασια του προιοντος. Κοιταξτε τα συστατικα,τις αναλογιες λιπους-πρωτεινης που θελετε.Τα sterilized,12+,longhair κτλ ειναι λιγο παραπλανητικα. Για εμενα κανονικα θα επρεπε να υπηρχαν οι kitten,adult,senior,light .Τα αλλα μου φαινονται τραβηγμενα.
-
Mood :
Η advance ειναι καλη τροφη?Εχει 11? το 1,5 κιλο και πιστευω οτι ειναι καλης ποιοτητας.
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Mood :
Tης affinity?
-
Mood :
Ενα λεπτακι να δω
Edit:ναι της affinity
Edit:ναι της affinity
-
Mood :
Από τις αρκετά οικονομικότερες τροφές, έχετε να προτείνετε κάποια; Εχω πάααρα πολλά αδέσποτα στην αυλή, κάθε μέρα έρχονται και καινούρια και είναι όλα υποσιτισμένα. Θα ήθελα να παίρνω τσουβάλια δεκάκιλα και εικοσάκιλα γιατί τις δίκιλες τις τρώμε στο άψε σβήσε. Εχετε καμία γνώμη;
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Η friskies βγαζει 20kg 56?
H brekkies βγαζει 20kg 35?
Και η φαρμινα βγαζει 20 η 25 γυρω στα 28?
H brekkies βγαζει 20kg 35?
Και η φαρμινα βγαζει 20 η 25 γυρω στα 28?
-
Mood :
Σε οποιοδηποτε μεγαλο πετ-σοπ θα βρεις τσουβαλια φτηνων τροφων σε μεγαλη ποικιλια τιμων. συνηθως 20 κιλες συσκευασιες. οι τιμες αρχιζουν και απο 1 ευρω το κιλο και ανεβαινουν αναλογως την ποιοτητα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Tonus θα σου προτεινα εγω. Δεν ειναι απο τις φθηνοτερες,ειναι πιο ακριβη δηλ.32-35ευρω το 15κιλο.
Βρισκεις κ 20κιλα απο 15ευρω.
Βρισκεις κ 20κιλα απο 15ευρω.
Δεν παιζει αυτο.Ειναι πολλα για φρισκις.....Η friskies βγαζει 20kg 56?
-
Mood :
Noμιζω η αλεσσα εβαλε αναποδα την φρισκις με την Brekkies. Αν θυμαμαι καλα 50κατι ευρω κανει η Brekkies.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Μπρέκις για αστείρωτα παίρνω εγώ για τα αδεσποτάκια. 2,20 έχει το κιλό.νομίζω
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
εγώ δίνω στα αδεσποτάκια την brekkies urinary που τα προστατεύει και απο ουροληθριάσεις. δεν ξέρω αν κάνω καλά. αλλά τους αρέσει περισσότερο απο τα γεμιστά. την αγοράζω 2.5 ευρώ το κιλό. δεν παίρνω ολόκληρο σακί, γιατί η αποθήκη είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, ένα τετράγωνο πιο πάνω και έτσι παίρνω πάντα φρέσκια.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Σωστα.Τοσο εχει το κιλο. Mε καποια αλλη τηνμπερδευω τοτε που ειχα αγορασει το 20κιλο για τα αδεσποτα της μαμας μου νομιζω 50κατι ευρω.
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:εγώ δίνω στα αδεσποτάκια την brekkies urinary που τα προστατεύει και απο ουροληθριάσεις. δεν ξέρω αν κάνω καλά. αλλά τους αρέσει περισσότερο απο τα γεμιστά. την αγοράζω 2.5 ευρώ το κιλό. δεν παίρνω ολόκληρο σακί, γιατί η αποθήκη είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, ένα τετράγωνο πιο πάνω και έτσι παίρνω πάντα φρέσκια.
Ποια γεμιστα?
-
Mood :
έχει γεμιστά brekkies με κοτόπουλο ή ψάρι.Anatoli έγραψε:Πούπσυ έγραψε:εγώ δίνω στα αδεσποτάκια την brekkies urinary που τα προστατεύει και απο ουροληθριάσεις. δεν ξέρω αν κάνω καλά. αλλά τους αρέσει περισσότερο απο τα γεμιστά. την αγοράζω 2.5 ευρώ το κιλό. δεν παίρνω ολόκληρο σακί, γιατί η αποθήκη είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, ένα τετράγωνο πιο πάνω και έτσι παίρνω πάντα φρέσκια.
Ποια γεμιστα?
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Οχι δεν τα εβαλα λαθος,55,50? εχει η φρισκις και 34,61? εχει η μπρεκις excel cat chow.Οριστε και α αντιστοιχα λινκςAnatoli έγραψε:Noμιζω η αλεσσα εβαλε αναποδα την φρισκις με την Brekkies. Αν θυμαμαι καλα 50κατι ευρω κανει η Brekkies.
Φρισκις http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=136002516&LastAdd=136002516&t=FRISKIES%20ADULT%20CAT%20%CC%C5%20%C3%C5%D5%D3%C7%20%C2%CF%C4%C9%CD%CF%2020KG
Brekkies http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=136000226&LastAdd=136000226&t=%D4%D1%CF%D6%C7%20BREKKIES%20EXCEL%20CAT%20CHOW%20COMPLET%2020KG
-
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
» Βοήθεια σε επιλογή ξηρά τροφής για 5 μηνών γατάκια.
» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
» Μείωση τροφής
» Αλλαγή τροφής
» Βοήθεια σε επιλογή ξηρά τροφής για 5 μηνών γατάκια.
» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
» Μείωση τροφής
» Αλλαγή τροφής
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios