Εκανα σωστη οικονομικη επιλογη τροφης??
+10
Anatoli
Δ²
alexandrakicat
houlieta
Smokys
aporw
mpoulaalekoula
Πούπσυ
nikos_x
billoukos17
14 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Εκανα σωστη οικονομικη επιλογη τροφης??
Σωστα Αλεσσα
Εγω δεν θυμομουν καλα.
Εγω δεν θυμομουν καλα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Βρηκα αυτη που ειχα παρει και εκανε 50+.Την θυμηθηκα απο την συσκευασια
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=136000320&LastAdd=136000320&t=%D4%D1%CF%D6%C7%20BREKKIES%20EXCEL%20SPECIAL%20CARE%2020KG
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=136000320&LastAdd=136000320&t=%D4%D1%CF%D6%C7%20BREKKIES%20EXCEL%20SPECIAL%20CARE%2020KG
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Αυτο σου εγραφα τωρα....
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Εριξα μια ματιά στα μεγάλα τσουβάλια. Το κακό είναι ότι έχουν χαμηλή πρωτεϊνη και οι γατούλες αυτές είναι ισχνές, θέλω να τους δώσω κάτι να τις βοηθήσει! Μιλάμε όμως για τεράστιες ποσότητες φαγητού καθημερινά (σκεφτείτε γύρω στο κιλό), οπότε η Tonus κλπ μου είναι δυστυχώς απαγορευτικές. Εχω την εντύπωση ότι οι γείτονες έχουν σταματήσει να τις ταϊζουν πια, μάλλον λόγω κρίσης και έρχονται όλες εδώ. Τις λυπάμαι σε βαθμό να σκέφτομαι να μειώσω την ποιότητα τροφής και άμμου της Δημη για να μπορώ να τις ταϊζω...
Η αδελφή μου έφερε χθες αυτήν και τη φάγανε ήδη τη μισή. Είναι βλακεία τύπου Friskies, όμως γράφει πρωτεϊνη 32% - το ψηλότερο που έχω βρει μέχρι στιγμής σε φθηνές τροφές. Σκέφτομαι μήπως βρω καμία οικονομική kitten να τους βάζω, που είναι πιο θρεπτική. Επίσης σκέφτηκα τις πολυβιταμίνες, όμως είναι δύσκολο γιατί έρχονται να φάνε όταν λείπω εγώ (και τις βλέπω από το μπαλκόνι), πολύ αργότερα αφότου τους βάλω φαγητό. Ξέρετε αν πειράζει να μείνει η πολυβιταμίνη έξω στη ζέστη κλπ; Φαντάζομαι θα φθείρονται τα συστατικά της...
Η αδελφή μου έφερε χθες αυτήν και τη φάγανε ήδη τη μισή. Είναι βλακεία τύπου Friskies, όμως γράφει πρωτεϊνη 32% - το ψηλότερο που έχω βρει μέχρι στιγμής σε φθηνές τροφές. Σκέφτομαι μήπως βρω καμία οικονομική kitten να τους βάζω, που είναι πιο θρεπτική. Επίσης σκέφτηκα τις πολυβιταμίνες, όμως είναι δύσκολο γιατί έρχονται να φάνε όταν λείπω εγώ (και τις βλέπω από το μπαλκόνι), πολύ αργότερα αφότου τους βάλω φαγητό. Ξέρετε αν πειράζει να μείνει η πολυβιταμίνη έξω στη ζέστη κλπ; Φαντάζομαι θα φθείρονται τα συστατικά της...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Μπορεις να βαζεις σε μπολακια τροφη ανακατεμενη με πολυβιταμινη.
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Mood :
Αυτό σκέφτηκα Αλέσσα, όμως όταν τους βάζω κάτω φαγητό μπορεί να κάνουν και ώρες μέχρι να έρθουν. Δεν ζουν εδώ, απλώς έρχονται για φαγητό.
-
Mood :
Δεν νομιζω να παθει τιποτα η βιταμινη,εγω θελω να χοντρυνω το Μαικ και αυτος ολο αδυνατιζει
-
Mood :
Mην πολυσκατε ρε παιδια για τις γατουλες εξω.Οποιοδηποτε τροφη ειναι καλυτερη απο καθολου τροφη. Τα ζωα αυτα μπορει να τρωνε κ αποφαγια,μικροθηραματα κτλ. Οταν δεν παιζει οικονομικο θεμα οκ,παιρνεις οτι καλυτερο μπορεις.Αλλα αν παιζει ζορι, σιγα το πραγμα.
Εγω παιρνω την πιο οικονομικη που θα βρω συνηθως.
Εγω παιρνω την πιο οικονομικη που θα βρω συνηθως.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Δήμητρα η μαμά μου παίρνει για τα αδεσποτάκια της τροφή από το Lidl! Νομίζω είναι 1.5 ή 3 κιλά! Θα σε γελάσω! Μια φορά την έχω δει! Πάντως τα γατάκια της τρελαίνονται κι είναι αφράτα! Την παίρνει 2.80 νομίζω! Κάπου εκεί! Δεν είναι πάνω από 3 ευρώ!
Έχει δύο γεύσεις, κοτόπουλο και τόνο. Η μία, αν όχι και οι δύο, έχουν και λαχανικά μέσα! Τους παίρνει κι από τις δύο! Έχει γύρω στις 10 γάτες και την βγάζουν δύο σακουλάκια μια βδομάδα!
Δοκίμασέ την! Δεν έχεις να χάσεις κάτι!
Έχει δύο γεύσεις, κοτόπουλο και τόνο. Η μία, αν όχι και οι δύο, έχουν και λαχανικά μέσα! Τους παίρνει κι από τις δύο! Έχει γύρω στις 10 γάτες και την βγάζουν δύο σακουλάκια μια βδομάδα!
Δοκίμασέ την! Δεν έχεις να χάσεις κάτι!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
H τροφη αυτη του Lidl εχει πρωτο συστατικο κρεας.
-
Mood :
Πάντως υπάρχουν κάποιες φτηνές τροφές που δεν τις τρωνε ούτε τα αδεσποτάκια...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Νίκο δεν ξέρω την τροφή! Απλά ξέρω ότι την παίρνει η μαμά μου και είναι πολύ ευχαριστημένη και από θέμα οικονομίας και ποιότητας κι ότι τα γατιά την λατρεύουν! Έχει πάρει πολλές μέχρι να βρει κάποιες που να τους αρέσει!
Επίσης έπαιρνε και την τροφή του Carefour, και το σακουλάκι και τα κουτάκια! Από κουτάκι έπαιρνε το Cocktail! Το τρώνε καλύτερα από το άλλο που είναι σκέτο κρέας!
Με τόσα γατιά θέλει κάτι οικονομικό και καλό γιατί ταϊζει και τα μεγάλα και τα μικρά τους όταν γεννήσουν!
Επίσης έπαιρνε και την τροφή του Carefour, και το σακουλάκι και τα κουτάκια! Από κουτάκι έπαιρνε το Cocktail! Το τρώνε καλύτερα από το άλλο που είναι σκέτο κρέας!
Με τόσα γατιά θέλει κάτι οικονομικό και καλό γιατί ταϊζει και τα μεγάλα και τα μικρά τους όταν γεννήσουν!
-
Mood :
του καρφουρ ούτε να τη δουν δεν ήθελαν. και φαίνεται ρε παιδιά ότι αυτό το πράγμα δεν τρώγεται...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Συγγνωμη εαν φανω κακια αλλα απο το να μην φανε τιποτα ας φανε αυτα,εγω τον χειμωνα που ταιζα κατι αδεσποτακια τους πηγαινα τροφη με 70 λεπτα το κιλο και την χλαπακιαζαν...Πούπσυ έγραψε:Πάντως υπάρχουν κάποιες φτηνές τροφές που δεν τις τρωνε ούτε τα αδεσποτάκια...
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:του καρφουρ ούτε να τη δουν δεν ήθελαν. και φαίνεται ρε παιδιά ότι αυτό το πράγμα δεν τρώγεται...
Από ότι ξέρω η μαμά μου σταμάτησε να τους την δίνει επειδή δεν έβρισκε! Το σακουλάκι ούτε εμένα μου άρεσε αλλά τα κουτιά είναι διαφορετικά! Όταν με έστελνε να της πάρω εγώ τροφή πάντα της έπαιρνα κουτιά κι ας έβρισκα σακουλάκι! Είναι πιο ωραία!
-
Mood :
Ευχαριστώ παιδιά. Δυστυχώς το Lidl εδώ σταμάτησε να φέρνει προϊόντα για κατοικίδια. Μάλλον δεν αγόραζε κανείς. Κρίμα, γιατί εκεί απ'έξω ζουν πολλά αδέσποτα σκυλάκια και ψώνιζα πατέ και τα τάιζα, τους άρεσε πολύ!! Μια φορά μάλιστα που ήταν Κυριακή και είχα ξεμείνει από κονσέρβες, τους είχα μαγειρέψει κοτόπουλο-ρύζι και τους το πήγα και ούτε να το φτύσουν!!
Θα κοιτάξω και στο Lidl του Ασπροπύργου μήπως βρω. Αλλη λύση είναι να παραγγείλω από το Pet4u ένα 20κιλο, όμως προς το παρόν δεν χρειάζομαι άλλα για τη Δημη και δεν πρόκειται να τους κουβαλήσω Ελευσίνα μόνο για ένα πράγμα... Θα δω τι θα κάνω. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
*Carrefour έχουμε 3 εδώ και ούτε ένα δεν πουλάει γατοτροφή!! Κάποτε έφερναν Friskies, τώρα πολύ σπάνια... Τουλάχιστον έχει κονσέρβες για τα σκυλάκια, τις παίρνω και τις έχω στο αμάξι για όποτε πετυχαίνω αδέσποτα.
Θα κοιτάξω και στο Lidl του Ασπροπύργου μήπως βρω. Αλλη λύση είναι να παραγγείλω από το Pet4u ένα 20κιλο, όμως προς το παρόν δεν χρειάζομαι άλλα για τη Δημη και δεν πρόκειται να τους κουβαλήσω Ελευσίνα μόνο για ένα πράγμα... Θα δω τι θα κάνω. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
*Carrefour έχουμε 3 εδώ και ούτε ένα δεν πουλάει γατοτροφή!! Κάποτε έφερναν Friskies, τώρα πολύ σπάνια... Τουλάχιστον έχει κονσέρβες για τα σκυλάκια, τις παίρνω και τις έχω στο αμάξι για όποτε πετυχαίνω αδέσποτα.
-
Mood :
εξάλλου το καρφουρ φεύγει απο την ελλάδα..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά. Δυστυχώς το Lidl εδώ σταμάτησε να φέρνει προϊόντα για κατοικίδια. Μάλλον δεν αγόραζε κανείς. Κρίμα, γιατί εκεί απ'έξω ζουν πολλά αδέσποτα σκυλάκια και ψώνιζα πατέ και τα τάιζα, τους άρεσε πολύ!! Μια φορά μάλιστα που ήταν Κυριακή και είχα ξεμείνει από κονσέρβες, τους είχα μαγειρέψει κοτόπουλο-ρύζι και τους το πήγα και ούτε να το φτύσουν!!
Μα καλά που ζεις και κανένα σουπερμάρκετ δεν έχει τροφή για ζώα; Έλεος! Εμάς στην Καλαμάτα έχουν όλα κι εδώ στο Περιστέρι σε όσα έχω πάει έχω βρει! Δόξα σοι ο Θεός! Αν και δεν με πολυενδιαφέρει γιατί έτσι κι αλλιώς του ψωνίζω από το pet4u κι εγώ προμήθειες για ένα μήνα κι είμαι καλυμμένη!
Ελίζα το Carefour στην Καλαμάτα το προτιμούσα επειδή ήταν κοντλά στο σπίτι μου και στην δουλειά της μαμάς μου και με βόλευε να πηγαίνω να ψωνίζω! Εδώ με τον Γιάννη έχουμε τον Βασιλόπουλο οπότε δεν με ενοχλεί κι αν φύγει! Έχουμε και το Lidl κοντά για κάποια πράγματα που έχει καλά, π.χ απορρυπαντικά κλπ, οπότε στο καλό να πάει το Carefour και να μας γράφει!
-
Mood :
συμφωνώ μαζί σου. εξάλλου όλο αποσύρονταν τα τρόφιμά του!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Debbie4ever έγραψε:
Μα καλά που ζεις και κανένα σουπερμάρκετ δεν έχει τροφή για ζώα; Έλεος!
Μέχρι πέρυσι είχαν όλα. Τώρα Lidl και Carrefour τα έκοψαν (και γενικά είναι σαν "ερημωμένα" από προϊόντα) και έχουν μόνο ο ΑΒ (Friskies, Whiskas) και ένα άλλο που λέγεται Extra. Εκεί πήρα και αυτήν την JumpCat. Τουλάχιστον αυτό είναι ελληνικό σούπερ και απασχολεί μόνο Ελληνες υπαλλήλους. (δεν το λέω με ρατσισμό, το λέω γιατί δίνει δουλειά και σε κατοίκους της περιοχής, όχι μόνο σε φθηνά εργατικά χέρια από το εξωτερικό)
-
Mood :
Ρε παιδια τι παει να πει δεν τρωνε την χ τροφη τα αδεσποτα καθαρα απο προτιμηση? Να μεινουν νυστικα.
Αυτο ισχυει κ για τα δικα μου ζωα.
Στα supermarket δεν εχω δει την perfect fit τελευταια?εχετε υποψιν σας τιποτα?
Αυτο ισχυει κ για τα δικα μου ζωα.
Στα supermarket δεν εχω δει την perfect fit τελευταια?εχετε υποψιν σας τιποτα?
-
Mood :
Την είδα κανονικά στον Δούκα που πάω.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
το Καρφουρ φευγει ,αλλα τα ξαναπηρε ο ΜαρινοπουλοςΠούπσυ έγραψε:εξάλλου το καρφουρ φεύγει απο την ελλάδα..
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Πούπσυ έγραψε:συμφωνώ μαζί σου. εξάλλου όλο αποσύρονταν τα τρόφιμά του!
Ελίζα κατάλαβα ότι πήγαινε για φούντο όταν είδα ότι και τα 5 σουπερμάρκετ της Καλαμάτας δεν είχαν το πιο στοιχειώδες, ζάχαρη!
Η μαμά μου φτιάχνει γλυκά του κουταλιού και ήθελε ζάχαρη και δεν έβρισκα σε κανένα! Έτσι την έστειλα να πάει να πάρει μόνη της από το Lidl!
-
Mood :
πάντως απο εκεί στην Ψαρρών έχω πάρει πάμφθηνα ρολλά καθαρισμού ρουχων. μήπως να πάω να κάνω προμήθειες πριν τα κόψουν κι αυτα;Debbie4ever έγραψε:Πούπσυ έγραψε:συμφωνώ μαζί σου. εξάλλου όλο αποσύρονταν τα τρόφιμά του!
Ελίζα κατάλαβα ότι πήγαινε για φούντο όταν είδα ότι και τα 5 σουπερμάρκετ της Καλαμάτας δεν είχαν το πιο στοιχειώδες, ζάχαρη!
Η μαμά μου φτιάχνει γλυκά του κουταλιού και ήθελε ζάχαρη και δεν έβρισκα σε κανένα! Έτσι την έστειλα να πάει να πάρει μόνη της από το Lidl!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Στα δικά μας σούπερ είναι:
γρηγοριάδης: μια άσχετη μάρκα από γατοτροφέςκαι από σκυλοτροφές maestro, pedigree, caesar.
careffour: whiskas, frskies, sheba, gourmet, gorurmet gold and diamond, carrefour και άσχετη μάρκα. Αλλά... θα κλείσει κι αυτό..
έχουμε άλλο ένα carrefour.. το lild είναι μακριά..
δεν έχω πάει σε άλλο σούπερ..
και σε πετ σοπ: whiskas, friskies, επιλεκτικά royal canin, brit, συγκεκριμένες gourmet. Αυτάαααα....Ωραίιιαααα..
Μόνο σε εμάς τα carrefour έγιναν carrefour-μαρινόπουλος;
γρηγοριάδης: μια άσχετη μάρκα από γατοτροφέςκαι από σκυλοτροφές maestro, pedigree, caesar.
careffour: whiskas, frskies, sheba, gourmet, gorurmet gold and diamond, carrefour και άσχετη μάρκα. Αλλά... θα κλείσει κι αυτό..
και σε πετ σοπ: whiskas, friskies, επιλεκτικά royal canin, brit, συγκεκριμένες gourmet. Αυτάαααα....Ωραίιιαααα..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
f.m123 έγραψε:Στα δικά μας σούπερ είναι:
Να τη και την ψάχναμε! Πού είσαι, λυσσασμένε γάτε;
-
Mood :
σε λίγο θα είναι μόνο μαρινόπουλος.f.m123 έγραψε:Στα δικά μας σούπερ είναι:
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι! Την έχει! Σε μεγάλες συσκευασίες-τσουβάλια στην είσοδο! Αλλά δεν έχει την αντίστοιχη γατοτροφή.dimitroula έγραψε:f.m123 έγραψε:Στα δικά μας σούπερ είναι:
Να τη και την ψάχναμε! Πού είσαι, λυσσασμένε γάτε;
Πρότεινα στο πετ σοπ να φέρνει bozita, μιας και είναι πιο οικονομικές και από τις gourmet diamond και τις royal, και είναι και πιο καλές! 2 σε ένα!
-
Mood :
f.m123 έγραψε:
Ο Μαρινόμουλος έγινε carrefour-μαρινόπουλος! Και από ότι λένε θα γίνουν πάλι σκέτα Μαρινόπουλος!
-
Mood :
Ναι, το'πε και η Ελίζα παραπάνω, εγώ άκουσα ότι θα κλείσουν εντελώς.. Δε ξέρω..Debbie4ever έγραψε:f.m123 έγραψε:
Ο Μαρινόμουλος έγινε carrefour-μαρινόπουλος! Και από ότι λένε θα γίνουν πάλι σκέτα Μαρινόπουλος!
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Ναι, το'πε και η Ελίζα παραπάνω, εγώ άκουσα ότι θα κλείσουν εντελώς.. Δε ξέρω..Debbie4ever έγραψε:f.m123 έγραψε:
Κι εγώ αυτό είχα ακούσει! Τώρα πώς βγήκε ότι θα τα κρατλησει ο Μαρινόπουλος δεν ξέρω! Αφού εκείνος τα πούλησε επειδή δεν μπορούσε να τα συντηρήσει! Τι έγινε; Ξαφνικά πλούτισε και θα τα πάρει ξανά;
-
Mood :
σ'εμενα η ταμιας στο δικο μας καρφουρ μας ειπε οτι εγιναν μαρινοπουλος,τωρα λεπτομερειες δεν ξερωDebbie4ever έγραψε:f.m123 έγραψε:Ναι, το'πε και η Ελίζα παραπάνω, εγώ άκουσα ότι θα κλείσουν εντελώς.. Δε ξέρω..Debbie4ever έγραψε:f.m123 έγραψε:
Κι εγώ αυτό είχα ακούσει! Τώρα πώς βγήκε ότι θα τα κρατλησει ο Μαρινόπουλος δεν ξέρω! Αφού εκείνος τα πούλησε επειδή δεν μπορούσε να τα συντηρήσει! Τι έγινε; Ξαφνικά πλούτισε και θα τα πάρει ξανά;
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Προφανώς έχει πέσει και πολύ αισθητά το μπάτζετ...
-
Mood :
Tωρα ειναι που λυσαξα παντελως!
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
» Βοήθεια σε επιλογή ξηρά τροφής για 5 μηνών γατάκια.
» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
» Μείωση τροφής
» Αλλαγή τροφής
» Βοήθεια σε επιλογή ξηρά τροφής για 5 μηνών γατάκια.
» ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
» Μείωση τροφής
» Αλλαγή τροφής
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios