Αγόρι μελαγχολικό ψάχνει...
+38
tia
alex..niaou
marea
Fotoula
Δ²
ralou
Дanae
69cats
Dreamer
Naerdiel
eirinaki84
vaso
Billy
XIONIS
natalouko
houlieta
FROGK
tsili
LAROGATA
Πούπσυ
Anatoli
SuperCatz
Evakikou
doremi
koneko
tzoutzou
f.m123
otz
Μαιρη
Tsouki
Chouzouris
funambolo
mpoulaalekoula
alexandrakicat
m.kat
polina4smile
marina289
Bijoux743
42 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 14 από 17
Σελίδα 14 από 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Απ: Αγόρι μελαγχολικό ψάχνει...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Λοιπόοοοοονννν....
Ο Ζίγκυς είναι γλυκύτατος και κοινωνικότατος. Αφού τον έβαλα πρώτα στο δωμάτιο, με τα κομφόρ του, μετά από κανένα μισάωρο άνοιξα χαραμάδα στην πόρτα. Μετά από επίσης κανένα μισάωρο βγήκε έξω, έκανε γύρα όλο το σπίτι, μύρισε τα πάντα και μετά... πήγε στον Σάγκυ, ο οποίος, από τη στιγμή που τον είχε δει, πήγε και κρύφτηκε και στη συνέχεια πήγε και κάθισε και δεν έβγαινε με τίποτα, στο σημείο όπου τον πρωτογνωρίσατε όλοι, δηλαδή σ΄ενα καλάθι στην άλλη άκρη από το σαλόνι.. Ο Ζίγκυ του μίλησε κανονικότατα όπως μίλησε και σ΄εμάς (σ΄εμένα και στη φίλη μου που ήρθε για συμπαράσταση ως συνήθως), ζήτησε επισταμένως να τον χαϊδέψουμε (είδα και το ποδαράκι που έλεγες Μαρίνα) και κάθησε πάρα πολύ άνετα κοντά μας. Έκανε δηλαδή σε μισή ώρα ό,τι χρειάστηκε πάνω από τρεις μήνες για να κάνει ο Σάγκυ...
Ο Σάγκυ από την άλλη... ναι μεν δεν έχει κάνει καθόλου κκκχχχχ κλπ, αλλά έχει στρεσαριστεί φοβερά... Τρέμει, η καρδούλα του χτυπάει σαν ταμπούρλο, αναπνέει πάρα πολύ γρήγορα, αφήνει τούφες τρίχωμα, χρειάστηκε να τον πάω δύο φορές πάνω από το μπολάκι του για να φάει, οι κόρες του έχουν διασταλεί και τα μάτια του είναι σχεδόν κατάμαυρα και δεν έχει κάνει ούτε μισό νιάου.... Τον πήρα αγκαλιά, του μιλούσα μια ώρα, τον χάιδευα συνεχώς, αλλά... τίποτα. Ηρέμησε λίγο μόνο πρν από λίγο, όταν έβαλα πάλι τον Ζίγκυ στο δωμάτιο ( ο οποίος δεν ήθελε καθόλου να απομονωθεί και μέχρι πριν από λίγο ούτε είχε φάει, ούτε είχε πάει στην άμμο).
Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα....
Κατά τα λοιπά, σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για το ενδιαφέρον, υποκλίνομαι στη Μαρίνα και την οικογένεια της που είναι όλοι γλυκύτατοι (και προσθέτω για τις νεανίδες του φόρουμ ότι ο αδελφός της, εκτός από ωραίο και συμπαθέστατο παιδί, είναι και ο πιο ευαίσθητος άντρας που έχω δει τα τελευταία χρόνια-ξέρει η Μαρίνα γιατί).
Αυτά.....
Ο Ζίγκυς είναι γλυκύτατος και κοινωνικότατος. Αφού τον έβαλα πρώτα στο δωμάτιο, με τα κομφόρ του, μετά από κανένα μισάωρο άνοιξα χαραμάδα στην πόρτα. Μετά από επίσης κανένα μισάωρο βγήκε έξω, έκανε γύρα όλο το σπίτι, μύρισε τα πάντα και μετά... πήγε στον Σάγκυ, ο οποίος, από τη στιγμή που τον είχε δει, πήγε και κρύφτηκε και στη συνέχεια πήγε και κάθισε και δεν έβγαινε με τίποτα, στο σημείο όπου τον πρωτογνωρίσατε όλοι, δηλαδή σ΄ενα καλάθι στην άλλη άκρη από το σαλόνι.. Ο Ζίγκυ του μίλησε κανονικότατα όπως μίλησε και σ΄εμάς (σ΄εμένα και στη φίλη μου που ήρθε για συμπαράσταση ως συνήθως), ζήτησε επισταμένως να τον χαϊδέψουμε (είδα και το ποδαράκι που έλεγες Μαρίνα) και κάθησε πάρα πολύ άνετα κοντά μας. Έκανε δηλαδή σε μισή ώρα ό,τι χρειάστηκε πάνω από τρεις μήνες για να κάνει ο Σάγκυ...
Ο Σάγκυ από την άλλη... ναι μεν δεν έχει κάνει καθόλου κκκχχχχ κλπ, αλλά έχει στρεσαριστεί φοβερά... Τρέμει, η καρδούλα του χτυπάει σαν ταμπούρλο, αναπνέει πάρα πολύ γρήγορα, αφήνει τούφες τρίχωμα, χρειάστηκε να τον πάω δύο φορές πάνω από το μπολάκι του για να φάει, οι κόρες του έχουν διασταλεί και τα μάτια του είναι σχεδόν κατάμαυρα και δεν έχει κάνει ούτε μισό νιάου.... Τον πήρα αγκαλιά, του μιλούσα μια ώρα, τον χάιδευα συνεχώς, αλλά... τίποτα. Ηρέμησε λίγο μόνο πρν από λίγο, όταν έβαλα πάλι τον Ζίγκυ στο δωμάτιο ( ο οποίος δεν ήθελε καθόλου να απομονωθεί και μέχρι πριν από λίγο ούτε είχε φάει, ούτε είχε πάει στην άμμο).
Κατά τα λοιπά, σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για το ενδιαφέρον, υποκλίνομαι στη Μαρίνα και την οικογένεια της που είναι όλοι γλυκύτατοι (και προσθέτω για τις νεανίδες του φόρουμ ότι ο αδελφός της, εκτός από ωραίο και συμπαθέστατο παιδί, είναι και ο πιο ευαίσθητος άντρας που έχω δει τα τελευταία χρόνια-ξέρει η Μαρίνα γιατί).
Αυτά.....
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Θα ηρεμήσει μωρέ ο Σάγκυ, είναι μεγάλη αλλαγή αυτή! Μην αγχώνεσαι, θα συνηθίσει και όλα οκ θα πάνε... Μόλις δει ότι ο Ζίγκυ δεν είναι απειλή θα ξεστρεσαριστεί.. Εσύ θα ασχολείσαι 3 φορές με Σάγκυ, μία με Ζίγγυ μέχρι να βρεθούν πλήρως οι ισορροπίες.. Εσύ ζεις μετά από όλο αυτό;
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Μην ανησυχεις Αθηνα!!!ΕΤσι ακριβως εκανε ο Πακης και με τον Τηλεμαχο και με την μισωριξια τη Μονα... Η Μονα που τοτε ηταν ολοκληρη οσο η ουρα του Πακη πηγαινε να παιξει μαζι του και αυτος εφευγε με την ουρα στα σκελια....Μερα με τη μερα θα ξεθαρρευει!! Ολα καλα θα πανε!!!
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
Πως τον κατάντησες έτσι τον Shaggyς βρε Αθηνά;
Τον πήρες από ένα σπίτι με 30 γάτες -όπου ζουσε μια φυσιολογική ζωή ανάμεσα στους ομοίους του- και τον έκανες χέστη, αερογαμήκουλα, μονόχνοτο, μαμάκια και φιρφιρή...
Και πολλά πολλά άλλα...
Επιτυχία λέμε!
Τον πήρες από ένα σπίτι με 30 γάτες -όπου ζουσε μια φυσιολογική ζωή ανάμεσα στους ομοίους του- και τον έκανες χέστη, αερογαμήκουλα, μονόχνοτο, μαμάκια και φιρφιρή...
Και πολλά πολλά άλλα...
Επιτυχία λέμε!
- Σπόιλερ:
- Σε πειράζω κοριτσάκι μου!
Όλα μια χαρά πάνε, το έχεις καταλάβει; Το άγχος του Shaggy θα υποχωρήσει πιστεύω, stay cool γιατι ο πρωτότοκος σε διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο και να ευχαριστείς κάθε μέρα τον θεό των γάτων που σου έστειλε τον Ziggυς! Ax, τι καλά!!!!!!
Το ότι ο Ζίγκυς είναι άνετος, είναι πολύ καλό! Θα δεις, θα ηρεμήσει και ο Σάγκυς! Απλά, όπως είπε και η Φλώρα, να ασχολείσαι παραπάνω με τον Σάγκυ, γιατί ο χώρος του έχει παραβιαστεί, ειδικά με δεδομένο ότι το Ζιγκίδιον είναι τόσο άνετο!funambolo έγραψε:Λοιπόοοοοονννν....
Αυτά.....
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
έτσι ακριβως ήταν ο οθελλο την πρώτη μέρα που έφερα σπίτι την λούνα...
Φοβερό στρές είχε κρυφτεί και δεν έβγαινε με τπτ..τους είχα ελεύθερους υπό επιτηριση..δεν τους απομονωσα καθόλου.. από την δεύτερη κιόλας μέρα τα πράγματα ήταν πολυ πολυ καλύτερα...να μην στα πολυλογώ..την 4 η μέρα κοιμόμασταν και οι 3 στο κρεβάτι!!!
Φοβερό στρές είχε κρυφτεί και δεν έβγαινε με τπτ..τους είχα ελεύθερους υπό επιτηριση..δεν τους απομονωσα καθόλου.. από την δεύτερη κιόλας μέρα τα πράγματα ήταν πολυ πολυ καλύτερα...να μην στα πολυλογώ..την 4 η μέρα κοιμόμασταν και οι 3 στο κρεβάτι!!!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Βρεε τον Σάγκυ.....
( Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις εσύ την αρχή αυτή τη φορά για ένα καλό αερομπίπ, για να αποφορτιστεί το αγόρι! )
Χμ.... -με αφορμή το dog whisperer που έβλεπα σήμερα- τελικά θα έλεγα όχι πολύ κανάκεμα στον Σάγκυ... Φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι...
Θα πρότεινα να προσπαθούσες να λειτουργείς με μια σχετική κανονικότητα...
Να είσαι ήρεμη, σταθερή και σίγουρη στις κινήσεις σου,συνεπής σε αυτό που έχει συνηθίσει ο Σάγκυ να βλέπει από σένα...
Πάρτον στην αγκαλιά σου, μίλα του, χάιδεψέ τον , αλλά όχι υπερβολές!...
Cool! Μην του μεταδώσεις το άγχος σου, γιατί θα σε χειριστεί ο κύριος ωραιότατα αν αντιληφθεί τον πανικό σου...
Μην στενοχωριέσαι Αθηνούλα...Θα καταθέσω ένα δικό μου, προσωπικό συναίσθημα, κάθε φορά που έφερνα νέο μέλος στο σπίτι..
Με το που ένιωθα να διαταράσσονται οι ισορροπίες , και εκεί που ήμασταν ήρεμοι, ξαφνικά επικρατούσε ένταση, μετάνιωνα και αναιρούσα μέσα μου την απόφασή μου...
¨Τί το'θελα, βλακεία έκανα, καλά ήμασταν ήρεμα και ωραία..¨ κτλ, κτλ
Γρήγορα ερχόταν η στιγμή που τα πράγματα ηρεμούσαν -και εγώ μαζί με αυτά- , και άρχιζα να απολαμβάνω...
Θα δεις, δεν θα αργήσει αυτή η ώρα...
Βασικά...βάζω σε πρώτη μοίρα τη δική σου ηρεμία...τα γατόνια θα ηρεμήσουν, μην ανησυχείς!
( Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις εσύ την αρχή αυτή τη φορά για ένα καλό αερομπίπ, για να αποφορτιστεί το αγόρι! )
Χμ.... -με αφορμή το dog whisperer που έβλεπα σήμερα- τελικά θα έλεγα όχι πολύ κανάκεμα στον Σάγκυ... Φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι...
Θα πρότεινα να προσπαθούσες να λειτουργείς με μια σχετική κανονικότητα...
Να είσαι ήρεμη, σταθερή και σίγουρη στις κινήσεις σου,συνεπής σε αυτό που έχει συνηθίσει ο Σάγκυ να βλέπει από σένα...
Πάρτον στην αγκαλιά σου, μίλα του, χάιδεψέ τον , αλλά όχι υπερβολές!...
Cool! Μην του μεταδώσεις το άγχος σου, γιατί θα σε χειριστεί ο κύριος ωραιότατα αν αντιληφθεί τον πανικό σου...
Μην στενοχωριέσαι Αθηνούλα...Θα καταθέσω ένα δικό μου, προσωπικό συναίσθημα, κάθε φορά που έφερνα νέο μέλος στο σπίτι..
Με το που ένιωθα να διαταράσσονται οι ισορροπίες , και εκεί που ήμασταν ήρεμοι, ξαφνικά επικρατούσε ένταση, μετάνιωνα και αναιρούσα μέσα μου την απόφασή μου...
¨Τί το'θελα, βλακεία έκανα, καλά ήμασταν ήρεμα και ωραία..¨ κτλ, κτλ
Γρήγορα ερχόταν η στιγμή που τα πράγματα ηρεμούσαν -και εγώ μαζί με αυτά- , και άρχιζα να απολαμβάνω...
Θα δεις, δεν θα αργήσει αυτή η ώρα...
Βασικά...βάζω σε πρώτη μοίρα τη δική σου ηρεμία...τα γατόνια θα ηρεμήσουν, μην ανησυχείς!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Μια χαρά θα τα βρουν τα δυο τους! Καθένα έχει διαφορετική συμπεριφορά όταν έρχεται νέο μέλος..
-
Mood :
Τώρα που έβαλες στο δωμάτιό του τον νέο, βγήκε από την κρυψώνα του ο Σάγκυ;;
-
Mood :
Aλλο σκύλος άλλο γάτα!...
Ο αγαπημένος Σιζαρ ανήκει στην ομάδα των σκύλων...
Αθηνα stay cool, ειναι η καλύτερη συμβουλή... Που λέει και η συμπεθέρα!... Αν είσαι εσύ χαλαρη θα είναι και ο Shaggyς!..
Πόσο καλά θα είστε οι τρεις σας!
Ο αγαπημένος Σιζαρ ανήκει στην ομάδα των σκύλων...
Αθηνα stay cool, ειναι η καλύτερη συμβουλή... Που λέει και η συμπεθέρα!... Αν είσαι εσύ χαλαρη θα είναι και ο Shaggyς!..
Πόσο καλά θα είστε οι τρεις σας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την houlieta στις Σαβ Σεπ 08, 2012 12:58 am, 1 φορά
Γράφει ότι ηρέμησε!marina289 έγραψε:Τώρα που έβαλες στο δωμάτιό του τον νέο, βγήκε από την κρυψώνα του ο Σάγκυ;;
Βασικά κι εγώ συμφωνώ με το παραπάνω για το άγχος. Δε χρειάζεται καθόλου άγχος γιατί το καταλαβαίνουν.. Και βασικά δεν υπάρχει καν λόγος για άγχος, απλά έγινε μια αλλαγή στη ρουτίνα, δατς ιτ!
-
Mood :
συμφωνώ απόλυτα...!f.m123 έγραψε:Γράφει ότι ηρέμησε!marina289 έγραψε:Τώρα που έβαλες στο δωμάτιό του τον νέο, βγήκε από την κρυψώνα του ο Σάγκυ;;
Βασικά κι εγώ συμφωνώ με το παραπάνω για το άγχος. Δε χρειάζεται καθόλου άγχος γιατί το καταλαβαίνουν.. Και βασικά δεν υπάρχει καν λόγος για άγχος, απλά έγινε μια αλλαγή στη ρουτίνα, δατς ιτ!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Mood :
Κορίτσια μου εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε από αύριο καλύτερα τα πράγματα, γιατί δε θέλω καθόλου να σκεφτώ το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Σάγκυς ψυχολογικά στο σημείο που ήταν τους πρώτους μήνες εδώ
Δε βγήκε μόνος του όταν πήγα τον Ζίγκυ στο δωμάτιο, πήγα εγώ και τον πήρα αγκαλιά και τον έφερα στον καναπέ.
Σκεφτόμουν δε, κάποια στιγμή, με καθυστέρηση είναι η αλήθεια, ότι όντως ένα επιχείρημα που συνηγορούσε μέσα μου στο ότι θα τα βρούνε ήταν αυτό το "ο Σάγκυ έχει ζήσει με άλλες γάτες και είναι εξοικειωμένος" κλπ... Αλλά, αν τελικά εκεί δεν ήταν καθόλου ειδυλλιακές οι σχέσεις του με τα άλλα γατιά και είχε κακοπάθει και γι΄αυτό έχει φρικάρει έτσι τώρα?
Τέλος πάντων... πάω για ύπνο κι ελπίζω αύριο να έχω καλύτερα νέα να σας πω!
Σας φιλώ κόρες
Δε βγήκε μόνος του όταν πήγα τον Ζίγκυ στο δωμάτιο, πήγα εγώ και τον πήρα αγκαλιά και τον έφερα στον καναπέ.
Σκεφτόμουν δε, κάποια στιγμή, με καθυστέρηση είναι η αλήθεια, ότι όντως ένα επιχείρημα που συνηγορούσε μέσα μου στο ότι θα τα βρούνε ήταν αυτό το "ο Σάγκυ έχει ζήσει με άλλες γάτες και είναι εξοικειωμένος" κλπ... Αλλά, αν τελικά εκεί δεν ήταν καθόλου ειδυλλιακές οι σχέσεις του με τα άλλα γατιά και είχε κακοπάθει και γι΄αυτό έχει φρικάρει έτσι τώρα?
Σας φιλώ κόρες
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Σιγά μην ήταν θύμα βιασμού!...
Καλε ηρέμισε, μη σκέφτεσαι τετοια, τα καταλαβαίνει ο λεγάμενος!...
Ο Σαγκυ θα μπει στον ρυθμό γρήγορα, μη του φερεσαι σαν να του συνέβει κάτι κακό!.. Και μη τον παρακανακεύεις... Δε θέλουμε να νιώσει ότι χρειάζεται συμπαρασταση, σαν να εχει συμβεί κάτι κακό!...
Μια χαρα λέμε θα είναι!
Μη με κάνεις να έρθω εκεί!
Καλε ηρέμισε, μη σκέφτεσαι τετοια, τα καταλαβαίνει ο λεγάμενος!...
Ο Σαγκυ θα μπει στον ρυθμό γρήγορα, μη του φερεσαι σαν να του συνέβει κάτι κακό!.. Και μη τον παρακανακεύεις... Δε θέλουμε να νιώσει ότι χρειάζεται συμπαρασταση, σαν να εχει συμβεί κάτι κακό!...
Μια χαρα λέμε θα είναι!
Μη με κάνεις να έρθω εκεί!
Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό.. Αλλά σε αυτό θα παίξει ρόλο και η συμπεριφορά του Ζίγγυ. Αν αυτός είναι χαλαρός και δεν δίνει σημασία στο Σάγκυ, ο Σάγκυς θα καταλάβει ότι δεν είναι 'εχθρός' του. Και θα ηρεμήσει.. Εξάλλου και ειδυλλιακές να μην ήταν οι σχέσεις με όοολλλεεεςς, και τις 30, γάτες, με κάποιες από αυτές τα πήγαιναν καλά και με άλλες όχι! Άρα δεν έχει εμπειρία μόνο από τη μία πλευρά. Κοιμήσου να ξεκουραστείς και χαλάρωσε, είναι απόλυτα φυσιολογική η συμπεριφορά του Σάγκυ!funambolo έγραψε:Κορίτσια μου εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε από αύριο καλύτερα τα πράγματα, γιατί δε θέλω καθόλου να σκεφτώ το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Σάγκυς ψυχολογικά στο σημείο που ήταν τους πρώτους μήνες εδώ
Σας φιλώ κόρες
-
Mood :
μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε με τις μέρες θα δεις!!funambolo έγραψε:Κορίτσια μου εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε από αύριο καλύτερα τα πράγματα, γιατί δε θέλω καθόλου να σκεφτώ το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Σάγκυς ψυχολογικά στο σημείο που ήταν τους πρώτους μήνες εδώ
Σας φιλώ κόρες
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Αύριο ( σήμερα ) ξημερώνει μια άλλη μέρα,
κοιμηθείτε όμορφα και όλα θα πάνε καλά!!
κοιμηθείτε όμορφα και όλα θα πάνε καλά!!
-
Mood :
Καλημέρααα!
Σας σκεφτόμαστε και στέλνουμε άπειρη θετική ενέργεια!
Σας σκεφτόμαστε και στέλνουμε άπειρη θετική ενέργεια!
-
Mood :
Συμφωνώ με τη Μαρίνα. Δώσε τους το χρόνο τους. Μείνε μακρυά τους όσο βλέπεις ότι δεν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Από τη στιγμή που δεν επιτέθηκε ο ένας στον άλλο αυτό που χρειάζονται είναι χρόνος. Τώρα που γράφω ο μικρός επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ, κυνήγι και σφαλιάρες στο μεγάλο με όρθια την ουρά και ο μεγάλος στο δικό του αγαπημένο σπορ, τον αποφεύγει χωρίς να τον πληγώνει και την κάνει με την ουρά πιο κάτω δεν έχει. Πρόβλημα; Ίσως να ήταν εάν όπου κι αν πήγαινε ο μεγάλος όσο ακίνητος και εάν έμενε δε συνέχιζε να κουνάει αργά και τσαχπίνικα την ουρά του. Άλλωστε ο Σάγκυ έχει αποδείξει ότι είναι ένας γάτος που χρειάζεται το χρόνο του και το χώρο του.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Kαλημέρα!
Ενημερώνω την ομήγυρη: Ο Σάγκυς ήρθε το βράδι για ύπνο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν ανέβηκε στο κρεβάτι (κοιμήθηκε εναλλάξ στο πάτωμα και σ ΄ενα άσχετο ράφι), έφαγε κανονικά το πρωι και τώρα τριγυρίζει ανήσυχος, αλλά σε λογικό μέχρι στιγμής πλαίσιο.
Στον Ζίγκυς πάω τώρα να δω τι γίνεται (διότι έπρεπε και να πιω έναν καφέ, καθώς, όπως καταλαβαίνετε, δεν το λες ότι έχω κάνει και τον υπέροχο, ελαφρύ ύπνο )
Μαρίνα σε είδα φυσικά στον ύπνο μου, αλλά δεν θυμάμαι τι είδα
Του μπι κοντίνουντ ιν ε γουάιλ
ΥΓ. Ο Ζίγκυς κάνει έναν περίεργο ήχο, όπως είχε πει και η Μαρίνα, κάτι σαν να φυσάει τη μύτη του, κάτι σαν να την ρουφάει, κάτι σαν να ξεροκαταπίνει, ένα μυστήριο πράγμα τέλος πάντων, το οποίο ανοήτως ξέχασα χθες να πω στην κτηνίατρο
Κατά τα άλλα, έκανε και το επαναληπτικό εμβόλιό του, πήρε και την αμπούλα του και εισέπραξε τον θαυμασμό των θαμώνων του κτηνιατρείου (με τη γιατρό να μου λέει: Αυτόν ψήνομαι να τον κρατήσω εγώ και να μη στον δώσω πίσω )
Ενημερώνω την ομήγυρη: Ο Σάγκυς ήρθε το βράδι για ύπνο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν ανέβηκε στο κρεβάτι (κοιμήθηκε εναλλάξ στο πάτωμα και σ ΄ενα άσχετο ράφι), έφαγε κανονικά το πρωι και τώρα τριγυρίζει ανήσυχος, αλλά σε λογικό μέχρι στιγμής πλαίσιο.
Στον Ζίγκυς πάω τώρα να δω τι γίνεται (διότι έπρεπε και να πιω έναν καφέ, καθώς, όπως καταλαβαίνετε, δεν το λες ότι έχω κάνει και τον υπέροχο, ελαφρύ ύπνο )
Μαρίνα σε είδα φυσικά στον ύπνο μου, αλλά δεν θυμάμαι τι είδα
Του μπι κοντίνουντ ιν ε γουάιλ
ΥΓ. Ο Ζίγκυς κάνει έναν περίεργο ήχο, όπως είχε πει και η Μαρίνα, κάτι σαν να φυσάει τη μύτη του, κάτι σαν να την ρουφάει, κάτι σαν να ξεροκαταπίνει, ένα μυστήριο πράγμα τέλος πάντων, το οποίο ανοήτως ξέχασα χθες να πω στην κτηνίατρο
Κατά τα άλλα, έκανε και το επαναληπτικό εμβόλιό του, πήρε και την αμπούλα του και εισέπραξε τον θαυμασμό των θαμώνων του κτηνιατρείου (με τη γιατρό να μου λέει: Αυτόν ψήνομαι να τον κρατήσω εγώ και να μη στον δώσω πίσω )
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Δεν έχω προσωπική εμπειρία σε τέτοια θέματα αλλά, αν συγκρίνω με περιπτώσεις για τις οποίες έχω ακούσει και έχω διαβάσει, μου φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε καλά.
Νομίζω ότι ο Ζίγκης θα τον "ρίξει" τον Σάγκη. Νιώθω ότι πολύ σύντομα θα τους βλέπεις να κάθονται μαζί και να καθαρίζουν ο ένας τον άλλον. Και το λέω αυτό γιατί ο Ζίγκης έχει δείξει ότι θέλει την παρέα του πρωτότοκού σου και θα την επιδιώξει.
Νομίζω ότι ο Ζίγκης θα τον "ρίξει" τον Σάγκη. Νιώθω ότι πολύ σύντομα θα τους βλέπεις να κάθονται μαζί και να καθαρίζουν ο ένας τον άλλον. Και το λέω αυτό γιατί ο Ζίγκης έχει δείξει ότι θέλει την παρέα του πρωτότοκού σου και θα την επιδιώξει.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ζίγκυς δεν έφαγε... Πήγε όμως στην άμμο του.
Σάγκυς μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο Ζίγκυς, μύρισε γύρω γύρω, βγήκε και κρύφτηκε.
Και τώρα Σάγκυς κρυμένος στη μία άκρη του σπιτιού, Ζίγκυς κρυμένος κάτω από τραπεζάκι στο δωμάτιο και γκιόσα στη μέση του σπιτιού, να κοιτάει σαν διαιτητής στο τένις, μια απο τη μια πλευρά και μια από την άλλη.
Σάγκυς μπήκε μαζί μου στο δωμάτιο Ζίγκυς, μύρισε γύρω γύρω, βγήκε και κρύφτηκε.
Και τώρα Σάγκυς κρυμένος στη μία άκρη του σπιτιού, Ζίγκυς κρυμένος κάτω από τραπεζάκι στο δωμάτιο και γκιόσα στη μέση του σπιτιού, να κοιτάει σαν διαιτητής στο τένις, μια απο τη μια πλευρά και μια από την άλλη.
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Θα συμφωνησω με τα κοριτσια που λενε να μην παρα-αγχωνεσαι εσυ γιατι το καταλαβαινουν τα σκασμενα και αντιδραει το καθενα με τον τροπο του.Ολα καλα θα πανε..
Θα ερθουμε μια απο αυτες τις μερες με την αδερφη μου να τον δουμε απο κοντα(αφου φτιαξουν τα πραγματα οφ κορς) και να σου δωσουμε βιβλιαριο και εξετασεις...
Αντε με το καλο και αγκαλιτσες σε λιγο...
Θα ερθουμε μια απο αυτες τις μερες με την αδερφη μου να τον δουμε απο κοντα(αφου φτιαξουν τα πραγματα οφ κορς) και να σου δωσουμε βιβλιαριο και εξετασεις...
Αντε με το καλο και αγκαλιτσες σε λιγο...
tzoutzou- Γατού Fan Park
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/06/2009
ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!!!
funambolo έγραψε:Ζίγκυς δεν έφαγε... Πήγε όμως στην άμμο του.
Έχει αποθέματα το λιμάρικο ( ), μην το φοβάσαι!
Δεν είδες χθες με το που ήρθατε, που πήγε και έκανε ντου στην τροφή του;; Φοβούμενος τί;; Μην του την φάτε;;
Πάντως , δείχνουν καλά τα πράγματα, πολύ καλύτερα απ'ότι τα περίμενα!
Δεν είναι επιθετικά, απλώς δεν ξέρουν από πού τους ήρθε...
-
Mood :
Αλίνα, εξετάσεις και βιβλιάριο τα έχω, πέρασε χθες η Σοφία από την κτηνίατρο και μου το άφησε, οπότε αυτό μη σε αγχώνει (να πω κι εγώ σε κάποιον τάχα να μην αγχώνεται )
Μαρινάκι, θα σε ενοχλήσω, σε παίρνω τηλέφωνο
Μαρινάκι, θα σε ενοχλήσω, σε παίρνω τηλέφωνο
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Τώρα μου είπε η μητέρα μου, ότι και σε εμάς τις 2-3 πρώτες μέρες ήταν πολλές ώρες κρυμμένος (εξαφανισμένος) και μετά την 3η μέρα άρχισε να υιοθετεί μια πιο νορμάλ συμπεριφορά...
Υπομονή!
Υπομονή!
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- Αθηνά πρέπει να έχεις δεκάδες πλανήτες στον Παρθένο...
-
Mood :
Επίσης Μαρινάκι,εκτός από τον γνωστό ήχο που λέγαμε, κάνει κι έναν έντονο (το παρατήρησα αρκετή ώρα) όταν αναπνέει, σαν ρόγχο κάπως, σαν να είναι βουλωμένο το σύστημα κάπως, να το πω. Πήρα τηλέφωνο κτηνίατρο (όπου άκουσα το ά δ ι κ ο σχόλιο: Τι? Μόνο τηλέφωνο? Εμείς περιμέναμε ότι θα είσαι εδώ από το πρωι ) και μου είπε ότι σε πρώτη φάση να μη φρικάρω, διότι είναι πιθανόν να είναι από το άγχος του, αλλά αν συνεχιστεί και αφού θεωρητικά ηρεμήσουν τα πράγματα, να το δούμε το ζήτημα...
Σας ξαναματαευχαριστώ όλες
- Σπόιλερ:
- Μόνο Ουρανό έχω στην Παρθένο, αλλά από άνθρωπο με σελήνη στον Καρκίνο, τι να περιμένει κανείς...
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
funambolo έγραψε:Επίσης Μαρινάκι,εκτός από τον γνωστό ήχο που λέγαμε, κάνει κι έναν έντονο (το παρατήρησα αρκετή ώρα) όταν αναπνέει, σαν ρόγχο κάπως, σαν να είναι βουλωμένο το σύστημα κάπως, να το πω. Πήρα τηλέφωνο κτηνίατρο (όπου άκουσα το ά δ ι κ ο σχόλιο: Τι? Μόνο τηλέφωνο? Εμείς περιμέναμε ότι θα είσαι εδώ από το πρωι ) και μου είπε ότι σε πρώτη φάση να μη φρικάρω, διότι είναι πιθανόν να είναι από το άγχος του, αλλά αν συνεχιστεί και αφού θεωρητικά ηρεμήσουν τα πράγματα, να το δούμε το ζήτημα...
- Σπόιλερ:
Μόνο Ουρανό έχω στην Παρθένο, αλλά από άνθρωπο με σελήνη στον Καρκίνο, τι να περιμένει κανείς...
Όλα θα πάνε μια χαρά! Είναι καλόψυχα πλάσματα & τα δύο, και θα αγαπηθούν σίγουρα. Το πιο σημαντικό, πιστεύω κι εγώ, είναι να μένεις ήρεμη. Δεν είναι τίποτα, είναι μια εντελώς φυσιολογική κατάσταση. Κι απλώς πρέπει να περάσει το στάδιο προσαρμογής. Κι εμείς δεν χρειαζόμαστε χρόνο & πολλές φορές φρικάρουμε με τις αλλαγές;
- Σπόιλερ:
- Κι εγώ σελήνη στον Καρκίνο έχω...λες να περάσω τα ίδια σε 2 μέρες που περιμένω το νέο μέλος; Ή πρέπει να μελετήσουμε και τους πλανήτες των παιδιών;
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Дanae έγραψε:[/font]
- Σπόιλερ:
Κι εγώ σελήνη στον Καρκίνο έχω...λες να περάσω τα ίδια σε 2 μέρες που περιμένω το νέο μέλος; Ή πρέπει να μελετήσουμε και τους πλανήτες των παιδιών;
- Σπόιλερ:
- Εννοείται ότι αν ήξερα πότε γεννήθηκαν θα είχα μελετήσει και τους δικούς τους πλανήτες, αλλά δεν ξέρω Δανάη, με το καλό να το δεχτείς το νέο (σιαμεζάκι αν δεν κάνω λάθος), και οργανώνουμε κι ένα support group για τις αγχωμένενες Σελήνες στον Καρκίνο με δραματικές τάσεις στην ψυχολογία γατών
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Αθηνά υπομονή... Το ότι δεν επιτέθηκε ο ένας στον άλλο είναι ΠΟΛΥ θετικό!
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Μέχρι στιγμής, είναι τόοοοσο μακριά ο ένας από τον άλλον, και ζει ο καθένας το δράμα του, που και να ήθελαν να επιτεθούν είναι πολύ προβληματισμένοι για να διανύσουν την απόσταση
Αλλά σας το λέω: Αν συνεχίσει το ψυχόδραμα θα επιτεθώ εγώ και στους δύο
Αλλά σας το λέω: Αν συνεχίσει το ψυχόδραμα θα επιτεθώ εγώ και στους δύο
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
funambolo έγραψε:Дanae έγραψε:[/font]
- Σπόιλερ:
Κι εγώ σελήνη στον Καρκίνο έχω...λες να περάσω τα ίδια σε 2 μέρες που περιμένω το νέο μέλος; Ή πρέπει να μελετήσουμε και τους πλανήτες των παιδιών;
- Σπόιλερ:
Εννοείται ότι αν ήξερα πότε γεννήθηκαν θα είχα μελετήσει και τους δικούς τους πλανήτες, αλλά δεν ξέρω Δανάη, με το καλό να το δεχτείς το νέο (σιαμεζάκι αν δεν κάνω λάθος), και οργανώνουμε κι ένα support group για τις αγχωμένενες Σελήνες στον Καρκίνο με δραματικές τάσεις στην ψυχολογία γατών
χαχα, καλά θυμάσαι, ευχαριστώ! Και ναι, νομίζω θα το χρειαστώ κι εγώ το support group...ήδη νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι...δεν ξέρω αν έχει σχέση
Good luck σας εύχομαιιι
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Update δεν έχουμε?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Σελίδα 14 από 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
» Charlie, μικρό αγόρι ψάχνει-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Για τον Χιονούλη, το ακριβό μου αγόρι
» Λούης, το αγόρι αγελαδίτσα!
» Brandy,ενα αγορι πειρασμος!!!
» Julius, καυτό αγόρι!
» Για τον Χιονούλη, το ακριβό μου αγόρι
» Λούης, το αγόρι αγελαδίτσα!
» Brandy,ενα αγορι πειρασμος!!!
» Julius, καυτό αγόρι!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 14 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios