Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 26
Σελίδα 6 από 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Απ: Η catάληψη
E μα, παρντόν, πήρατε όλον τον Λουμπουτέν και τον Μπλάνικ, κάνατε μεγένθυνση το βαν της Μπάρμπι, αγοράσατε την έπαυλη όπου έμεναν η Ντέμι και ο Άστον (από το άλλο τόπικ αυτό), συνεταιριστήκατε με την Ρόγιαλ Κανίν και τα μικρογεύματα Γρηγόρης, και να μην ξέρω τι γίνεται με το β α σ ι κ ό υπαρξιακό θέμα του Σάγκεως?
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
marina289 έγραψε:
Μα λαχανί με σήμα το... λάχανο;;
Τους δίνεις πάσα να μας υποτιμήσουν και να πουν ¨ σιγά τα λάχανα¨...
Έπειτα...μεταξύ μας τώρα, διαστροφικό ακούγεται -και είναι- , αλλά εγώ πολύ θα χαρώ να μου απαγάγουν τα παιδιά!
Είναι τιμή, πώς να το κάνουμε;; Είναι κολακευτικό να επιλέγουν τα παιδιά σου!....
Εγώ αποχωρώ από τη λαχανί ομάδα
και αναμένω με χαρά τη ΡΟΖ ομάδα!
Στην κατάψυξη έχω και παγωτάκια boundy , mars και twix...
Eπειδή όταν έρθετε, λογικά ή θα λείπω ή θα κοιμάμαι,
κεραστείτε μόνες σας!
Μα είσαι προδότρα! Κι αυτό μας κάνει να ρίχνουμε όλες τις υποψίες πάνω σου! Μήπως τελικά εσύ είσαι η τέταρτη; (και θα είσαι και ψώνιο δηλαδή, που αυτοθαυμάζεις τα πόδια σου)
Όπως και να' χει απο δώ μην τολμήσετε να περάσετε... ροζ ομάδα... γιατί θα είμαι στις επάλξεις!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
funambolo έγραψε:E μα, παρντόν, πήρατε όλον τον Λουμπουτέν και τον Μπλάνικ, κάνατε μεγένθυνση το βαν της Μπάρμπι, αγοράσατε την έπαυλη όπου έμεναν η Ντέμι και ο Άστον (από το άλλο τόπικ αυτό), συνεταιριστήκατε με την Ρόγιαλ Κανίν και τα μικρογεύματα Γρηγόρης, και να μην ξέρω τι γίνεται με το β α σ ι κ ό υπαρξιακό θέμα του Σάγκεως?
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Ο Φιογκίδης χάθηκε στο δάσος;;
Η Τέτα επέστρεψε στο παλιό σπίτι του Φιογκίδη;;
(οκ, ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, αλλά τόσο γρήγορα;; )
Μα τί άτσαλες που είσαστε....
Όλο ροζ φραμπαλάδες και εντυπωσιασμοί και από επαγγελματισμό....
Ελπίζω το τέταρτο μέλος να είναι πιο οργανωτικό....
Για να δίνει κατευθύνσεις από το τηλέφωνο, λογικά θα είναι πιο ηγετική φυσιογνωμία...
Σαν τους κακούς-ηγέτες που βλέπαμε στα κινούμενα σχέδια, ή βασικά που ΔΕΝ βλέπαμε, αλλά φαινόταν μόνο το χέρι τους και ακουγόταν η φωνή τους για σασπένς....
Και συνήθως είχαν και μια γάτα δίπλα τους , συνήθως Περσίας...
Λέτε να είμαι το τέταρτο μέλος;;
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Dreamer έγραψε:marina289 έγραψε:
Μα λαχανί με σήμα το... λάχανο;;
Τους δίνεις πάσα να μας υποτιμήσουν και να πουν ¨ σιγά τα λάχανα¨...
Έπειτα...μεταξύ μας τώρα, διαστροφικό ακούγεται -και είναι- , αλλά εγώ πολύ θα χαρώ να μου απαγάγουν τα παιδιά!
Είναι τιμή, πώς να το κάνουμε;; Είναι κολακευτικό να επιλέγουν τα παιδιά σου!....
Εγώ αποχωρώ από τη λαχανί ομάδα
και αναμένω με χαρά τη ΡΟΖ ομάδα!
Στην κατάψυξη έχω και παγωτάκια boundy , mars και twix...
Eπειδή όταν έρθετε, λογικά ή θα λείπω ή θα κοιμάμαι,
κεραστείτε μόνες σας!
Μα είσαι προδότρα! Κι αυτό μας κάνει να ρίχνουμε όλες τις υποψίες πάνω σου! Μήπως τελικά εσύ είσαι η τέταρτη; (και θα είσαι και ψώνιο δηλαδή, που αυτοθαυμάζεις τα πόδια σου)
Όπως και να' χει απο δώ μην τολμήσετε να περάσετε... ροζ ομάδα... γιατί θα είμαι στις επάλξεις!
( Συγχρόνως γράφαμε! )
-
Mood :
Μα με σήμα το λάχανο;;;;;
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
H Φλωρα ειναι η πιο ατσαλη!
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Γυναίκες
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Και
Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι ο εχθρός μπηκε στα άδυτα της ισχυρής λαχανί οργάνωσης με σκοπό να αποπροσανατολίσει και να καταστρέψει τα σχέδιά της!
Προφανώς και η τέταρτη είναι η Μαρίνα... είμαι σίγουρη πλέον! Και ο λόγος που κρατάει τα στοιχεία της κρυφά είναι για να μπορεί να επηρεάζει συγχρόνως και τις δύο οργανώσεις! Η ομάδα του Κερατσινίου είναι πλέον κλειστή για σας κυρία μου!
Καλύτερα να μετακομίσετε στη Θεσσαλονίκη! Το Κερατσίνι δεν σας χωράει πια μετά από τέτοια προδοσία!
Αααααα... και για όσες είπαν για το λάχανο....:
Ξανασκεφτείτε το!
Προφανώς και η τέταρτη είναι η Μαρίνα... είμαι σίγουρη πλέον! Και ο λόγος που κρατάει τα στοιχεία της κρυφά είναι για να μπορεί να επηρεάζει συγχρόνως και τις δύο οργανώσεις! Η ομάδα του Κερατσινίου είναι πλέον κλειστή για σας κυρία μου!
Καλύτερα να μετακομίσετε στη Θεσσαλονίκη! Το Κερατσίνι δεν σας χωράει πια μετά από τέτοια προδοσία!
Αααααα... και για όσες είπαν για το λάχανο....:
- Σπόιλερ:
- Για υγεία και καλό ύπνο! Μπορεί οι περισσότεροι να αγαπάμε το λάχανο για τη γεύση του, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που το κάνουν πολύτιμο, όπως τα σημαντικά του οφέλη στην υγεία μας.
Θεραπευτικές ιδιότητες
Το λάχανο, σε οποιαδήποτε ποικιλία και αν ανήκει (άσπρο, κόκκινο κ.λπ.), είτε είναι ωμό είτε βρασμένο, είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για την υγεία μας αφού περιέχει: βιταμίνες Α και C, φολικό οξύ, φώσφορο, θείο, ιώδιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Συνιστάται μάλιστα σε άτομα που υποφέρουν από άσθμα, βρογχίτιδα, βραχνάδα, ρευματισμούς, ουρική αρθρίτιδα και ισχιαλγίες αλλά και σε περιπτώσεις νευρικών διαταραχών, αϋπνίας, μελαγχολίας και χρόνιας κούρασης.
Το κινέζικο λάχανο, που είναι επίσης δημοφιλές στη χώρα μας, είναι πλούσιο σε βήτα-καροτίνη, βιταμίνη C, κάλιο και ασβέστιο, ενώ περιέχει και τα φυτοχημικά ινδόλες, που πιστεύεται ότι απενεργοποιούν τα οιστρογόνα, τα οποία φαίνεται ότι διεγείρουν την ανάπτυξη όγκων, ιδιαίτερα στο μαστό. Επίσης πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι τα άτομα που καταναλώνουν λάχανο διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη, του παχέος εντέρου και του πνεύμονα.
Για τα εγκαύματα και τα τσιμπήματα
Αν καήκατε ή σας τσίμπησε μέλισσα, σφήκα ή αράχνη, μπορείτε να ανακουφιστείτε τοποθετώντας ωμά λαχανόφυλλα στο σημείο που πονάει. Φροντίστε να τα αλλάζετε κάθε 3-4 ώρες ξεπλένοντας την πληγή με ζουμί από κοπανισμένα λαχανόφυλλα.
Στην κουζίνα
Το λάχανο, είτε ωμό είτε βρασμένο, πρωταγωνιστεί σε πολλές σαλάτες ενώ είναι και βασικό συστατικό των πατροπαράδοτων λαχανοντολμάδων. Επίσης γίνεται σούπα αλλά και τουρσί.
Μάθετε ότι...
• Ένα φλιτζάνι λάχανο περιέχει την ίδια ποσότητα ασβεστίου με μισό φλιτζάνι γάλα.
• Το ζουμί από βρασμένο λάχανο είναι διουρητικό.
• Τα επιθέματα από ψημένα λαχανόφυλλα αλειμμένα με λάδι ανακουφίζουν από τις αιμορροΐδες.
• Η κατανάλωση ωμού λάχανου βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις δυσάρεστες συνέπειες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
• Τα ζεστά φύλλα λάχανου (μπορούμε να τα σιδερώσουμε ελαφρά ή να τα αφήσουμε για λίγο στο φούρνο) ανακουφίζουν από τους πόνους στις κλειδώσεις.
Tip
Αν έχετε βραχνιάσει, πιείτε ένα ρόφημα που θα φτιάξετε από ζεστό ζουμί φρέσκου λάχανου ανακατεμένο με λίγο μέλι.
Ξανασκεφτείτε το!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Mood :
Ξεχασες να πεις "μια Ασπρη γατα περσίας"marina289 έγραψε:
(οκ, ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, αλλά τόσο γρήγορα;; )
Για να δίνει κατευθύνσεις από το τηλέφωνο, λογικά θα είναι πιο ηγετική φυσιογνωμία...
Σαν τους κακούς-ηγέτες που βλέπαμε στα κινούμενα σχέδια, ή βασικά που ΔΕΝ βλέπαμε, αλλά φαινόταν μόνο το χέρι τους και ακουγόταν η φωνή τους για σασπένς....
Οποτε, η εσυ εισαι ή η Βικυ, ή η Μπελομαμα!
(αφου δηλαδη αποκλεισαμε τους αντρες απο την βασικη ομάδα και αρα δεν πρeπει να ειναι ο αlaτοπιπερος με την Μιλου!)
Ασχετο:
Βλέπω ότι εκδηλώθηκε μια Λαχανι ομάδα και δηλώνει αντιΓΑτρομοκρατικη ομάδα!!!!
Αχ... η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχως...
Οταν η Mbrigade ειχε συνεργαστει με τον Santa Claus για να κλέψει τα γατια που ήθελα εγω την πρωτοχρονια του 2011, ειχε επισης δημιουργηθει μια αντιΓΑτρομοκρατικη ομάδα με το χαρακτηριστικο ονομα "Γατουζα"
Τελικα βεβαια καμια οργανωση δεν τα καταφερε με τους στοχους της αλλά εμένα ενατ deja vous μου ηρθε ξαφνικα!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
vaso έγραψε:
Εκτός και αν κάνω λάθος Ρούλα μου....
AmaranthN έγραψε:
Να αφήσετε τη Νίντζα ΜΟΥ ήσυχη!
Ή να την πάρετε και να μου την φέρετε!
- Σπόιλερ:
Εγώ κατάλαβα ποια είναι η τέταρτη...
ΕΓΩ την είδα πρώτη!
marina289 έγραψε:Μπα...είναι πολύ οδοστρωτήρας η houlieta ....AmaranthN έγραψε:Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα... Αλλά σε μια τόσο πανούργα συμμορία είναι σίγουρο πως θα λάμβανε μέρος!
- Σπόιλερ:
Τρέμε Δώρα, Άλεξ, Εύα!
Λογικά θα θέλουν άτομο με πιο διακριτική παρουσία...
Θα έλεγα τη Mary-Fish, αλλά δεν είναι έξυπνο τα ζευγάρια να συνεταιρίζονται σε τέτοιες μπίζνες...Φαντάζομαι ο Φλώρος θα θέλει να την προστατεύσει, όπως ο Κουφοντίνας τη Σωτηροπούλου...
Είναι ομιχλώδες το τοπίο...
Μόνο διακριτικές παρουσίες.
natalouko έγραψε:Την Σιέλλλλλ μουυυυ δεν την παίρνει κανένας!!
ralou έγραψε:Εγω πάντως παιδια μου εχω πειστει ότι η βασικη ομάδα αποτελειται απο τεσσερεις γυναίκες!
Ελτος αν ο dgriman εχει παααααρα πολυ ωραία ποδια
Επειδη ειμαι συναισθηματικα φορτισμένη με την προσπάθεια τους ειπα να φτιάξω ενα σημα για τα επιστολοχαρτα και τις προκυρηξεις της ομάδας.
Ελπιζω να τους αρέσει...
Ε ναι λοιπον!
Εχω τρομοκρατηθει με την αλαζονικη τους σταση και προσπαθω να τις καλοπιάσω! Στα μουτρα μας τις πετανε τις απειλες λες και δεν φοβουνται τιποτα
- Σπόιλερ:
Φλωρα, μονο αυτο σου λέω!
- Σπόιλερ:
Επιηδες απευθυνομαι μονο στην Φλωρα για να σπειρω τον σπορο της διχόνιας αναμεσα τους!
Χεχε Διαβολικο ε?!
Τέλειο το σηματάκι! Κατάσχεται!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Η περσοφαμίλια δωρίζει στη ΡΟΖ τρομογατική συμμορία αυτό τον καναπέ για την υπερσύγχρονη μαφιόζικη γιάφκα της!
Όταν έρθετε να μας βουτήξετε, πάρτε και τον καναπέ!
-
Mood :
Όλλγαααααα!!! Μας κάνουν δώρο καναπέ!!
Μαρή Μαρίνα, υποψιάζομαι, τόσο πολύ θέλεις να σου πάρουμε τα γατιά ή είσαι απλά σίγουρη ότι επειδή είναι πολλά, όλο και κάποιο θα αφήσουμε;
-
Mood :
ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!marina289 έγραψε:Η περσοφαμίλια δωρίζει στη ΡΟΖ τρομογατική συμμορία αυτό τον καναπέ για την υπερσύγχρονη μαφιόζικη γιάφκα της!
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Βρε ε΄δω δεν είχα μπει τόσο καιρό και τι είδαν τα ματάκια μου....!!!!
Μπράβο κορίτσια, είστε φοβερές!!!!!
Μπράβο κορίτσια, είστε φοβερές!!!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Το καλό που σας θέλω , αν τα πάρετε , να τα πάρετε όλα!f.m123 έγραψε:
Όλλγαααααα!!! Μας κάνουν δώρο καναπέ!!
Μαρή Μαρίνα, υποψιάζομαι, τόσο πολύ θέλεις να σου πάρουμε τα γατιά ή είσαι απλά σίγουρη ότι επειδή είναι πολλά, όλο και κάποιο θα αφήσουμε;
Δεν θα δημιουργήσετε υπαρξιακό στο παιδί μου που θα αφήσετε, ότι δεν το διαλέξατε επειδή υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα!
-
Mood :
Mary-Fish έγραψε:ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!marina289 έγραψε:Η περσοφαμίλια δωρίζει στη ΡΟΖ τρομογατική συμμορία αυτό τον καναπέ για την υπερσύγχρονη μαφιόζικη γιάφκα της!
2013 θα αρχίσει να κυκλοφορεί....
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Όλες εσείς οι θαυμάστριες της Ροζ ομάδας, που χαίρεστε με τον καναπέ....
δεν προσέξατε.....
την λεπτομέρεια....
Το λαχανί μαξιλαράκι!
Be careful! Δεν είναι όλοι τόσο αθώοι όσο δείχνουν! We are everywhere!
δεν προσέξατε.....
την λεπτομέρεια....
Το λαχανί μαξιλαράκι!
Be careful! Δεν είναι όλοι τόσο αθώοι όσο δείχνουν! We are everywhere!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Dreamer για να μην κομπλεξάρεστε με το φαντασμαγορικό ΡΟΖ βανάκι της ΡΟΖ συμμορίας,
πάρτε και εσείς ένα δωράκι (διακριτικό επίσης... )
-
Mood :
Mary-Fish έγραψε:ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!marina289 έγραψε:Η περσοφαμίλια δωρίζει στη ΡΟΖ τρομογατική συμμορία αυτό τον καναπέ για την υπερσύγχρονη μαφιόζικη γιάφκα της!
+100000
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
marina289 έγραψε:Dreamer για να μην κομπλεξάρεστε με το φαντασμαγορικό ΡΟΖ βανάκι της ΡΟΖ συμμορίας,
Χμμμμ... σιγά μην περιμέναμε το αμάξι-χλοοτάπητα! Αγαπητή Μαρίνα, εμείς στην λαχανί ομάδα έχουμε φουλ εξοπλισμό από ρούχα και παπούτσια για κάθε περίσταση:
- Σπόιλερ:
λαχανί οχήματα για κάθε διαφορετική επιχείρηση:
- Σπόιλερ:
και φυσικά λαχανί έπιπλα στην λαχανί γιάφκα μας:
- Σπόιλερ:
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Βάψτε και τα μαλλιά σας λαχανί κορίτσια, να ταιριάζετε με το υπόλοιπο σετ
-
Mood :
σχεδόν τη βλέπω την κατσίκα που πάει σετάκι με το γρασιδοαυτοκίνητο... ...marina289 έγραψε:Dreamer για να μην κομπλεξάρεστε με το φαντασμαγορικό ΡΟΖ βανάκι της ΡΟΖ συμμορίας,
Και
\Κάπου μέσα θα'ναι, θα μασουλάειFotoula έγραψε:σχεδόν τη βλέπω την κατσίκα που πάει σετάκι με το γρασιδοαυτοκίνητο... ...marina289 έγραψε:Dreamer για να μην κομπλεξάρεστε με το φαντασμαγορικό ΡΟΖ βανάκι της ΡΟΖ συμμορίας,
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Βάψτε και τα μαλλιά σας λαχανί κορίτσια, να ταιριάζετε με το υπόλοιπο σετ
Αααααα... εσύ ξέρεις πολλάααααα!
- Σπόιλερ:
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
που τη θυμηθηκες τη γατουζα βρε ραλλου? εγω κ νοζυ κ η βικυ ημασταν!ralou έγραψε:Ξεχασες να πεις "μια Ασπρη γατα περσίας"marina289 έγραψε:
Οποτε, η εσυ εισαι ή η Βικυ, ή η Μπελομαμα!
(αφου δηλαδη αποκλεισαμε τους αντρες απο την βασικη ομάδα και αρα δεν πρeπει να ειναι ο αlaτοπιπερος με την Μιλου!)
Ασχετο:
Βλέπω ότι εκδηλώθηκε μια Λαχανι ομάδα και δηλώνει αντιΓΑτρομοκρατικη ομάδα!!!!
Αχ... η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχως...
Οταν η Mbrigade ειχε συνεργαστει με τον Santa Claus για να κλέψει τα γατια που ήθελα εγω την πρωτοχρονια του 2011, ειχε επισης δημιουργηθει μια αντιΓΑτρομοκρατικη ομάδα με το χαρακτηριστικο ονομα "Γατουζα"
Τελικα βεβαια καμια οργανωση δεν τα καταφερε με τους στοχους της αλλά εμένα ενατ deja vous μου ηρθε ξαφνικα!
https://www.gatospito.com/t6115-topic
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η συνέχεια της Catάληψης αναβάλλεται για λίγο λόγω έκτακτου ταξιδιού των 2 μελών της ροζ ομάδας στην Αλάσκα.
Στόχος του ταξιδιού είναι ένα κόκαλο ταράνδου ώστε να σταματήσει ο σκύλος που ακούει στο όνομα Φιόγκος τη διαμαρτυρία του.
Κοινώς μας έχει σπάσει τα νεύρα γιατί μασουλάει τα πάντα και αποφασίσαμε να του πάρουμε ένα τεράστιο κόκαλο να σώσουμε κανένα έπιπλο.
Παραθέτω φωτογραφία που στείλαμε στα δύο μέλη που έμειναν πίσω, ώστε να είναι σίγουρες ότι όντως είμαστε στα χιόνια και ΟΧΙ στην Χαβάη για μπάνιο.
Όσοι δεν έχουν υποστεί θύματα απαγωγής ακόμα, μπορουν να ησυχάσουν μέχρι νεοτέρας!
Η συνέχεια της Catάληψης αναβάλλεται για λίγο λόγω έκτακτου ταξιδιού των 2 μελών της ροζ ομάδας στην Αλάσκα.
Στόχος του ταξιδιού είναι ένα κόκαλο ταράνδου ώστε να σταματήσει ο σκύλος που ακούει στο όνομα Φιόγκος τη διαμαρτυρία του.
Κοινώς μας έχει σπάσει τα νεύρα γιατί μασουλάει τα πάντα και αποφασίσαμε να του πάρουμε ένα τεράστιο κόκαλο να σώσουμε κανένα έπιπλο.
Παραθέτω φωτογραφία που στείλαμε στα δύο μέλη που έμειναν πίσω, ώστε να είναι σίγουρες ότι όντως είμαστε στα χιόνια και ΟΧΙ στην Χαβάη για μπάνιο.
Όσοι δεν έχουν υποστεί θύματα απαγωγής ακόμα, μπορουν να ησυχάσουν μέχρι νεοτέρας!
-
Mood :
Μαρή Φλώρα, με τη γόβα και στο χιόνι?
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Κοκκινες γοβες!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Μου φαίνεται ότι η λαχανί ομάδα είναι πιο πολλά υποσχόμενη. Και οπωσδήποτε πιο π ρ ο σ α ρ μ ο σ μ έ ν η στυλιστικά
Μα με γόβα στο χιόνι?
Μα με γόβα στο χιόνι?
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Νομιζω ότι οι κοκκινες γοβες ειναι το σημα κατατεθεν τους!
Εγω στην θέση τους θα αφηνα σε καθε σπιτι που κλέβω ενα γατι/σκυλι και μια κοκκινη γοβα σαν υπογραφη του εγκληματος!
Πντως Αθηνα γοβα ξεγοβα εσενα στην κανανε την π...στια!
Εγω στην θέση τους θα αφηνα σε καθε σπιτι που κλέβω ενα γατι/σκυλι και μια κοκκινη γοβα σαν υπογραφη του εγκληματος!
Πντως Αθηνα γοβα ξεγοβα εσενα στην κανανε την π...στια!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Μήπως δεν έχουν άλλο ζευγάρι και φοράνε παντού μόνο αυτό?
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
funambolo έγραψε:Μου φαίνεται ότι η λαχανί ομάδα είναι πιο πολλά υποσχόμενη. Και οπωσδήποτε πιο π ρ ο σ α ρ μ ο σ μ έ ν η στυλιστικά
Μα με γόβα στο χιόνι?
Εεεετσι πρεπει, ή είσαι με στυλ ή όχι, και κόκκινη για να ξεχωρίζει κιολας, διοτι η ΡΟΖ ομάδα δεν μασάει ούτε απο κρύο !!!!
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
dgriman έγραψε:funambolo έγραψε:Μου φαίνεται ότι η λαχανί ομάδα είναι πιο πολλά υποσχόμενη. Και οπωσδήποτε πιο π ρ ο σ α ρ μ ο σ μ έ ν η στυλιστικά
Μα με γόβα στο χιόνι?
Εεεετσι πρεπει, ή είσαι με στυλ ή όχι, και κόκκινη για να ξεχωρίζει κιολας, διοτι η ΡΟΖ ομάδα δεν μασάει ούτε απο κρύο !!!!
Ακριβώς!
Η κόκκινη γόβα είναι -προφανώς-το σήμα κατατεθέν μας! Αν προσέξεις Αθηνά είναι διαφορετική ωστόσο:
η μία είναι pip-toe
και η άλλη όχι!
Προσοχή στη λεπτομέρεια
Το ότι είμαστε απαγωγείς δε σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε ότι είμαστε γυναίκες
-
Mood :
Χμ... δε νομιζω Αθηνα! Και αλλωστε ποιος μας λεει ότι εινι το ιδιο ζευγαρι?!
Βανακια, ελικοπτερα, βιλλες μεσα στο δασος ταξιδια στην Αλάσκα για χατηρι του Φιογκιδη...
Εχουν σιγουρα κάποιο σπονσορα. Ισως η τεταρτη της παρεας να ειναι ματσωμένη.
Η ισως ο αντρας που κυκλοφορει αναμεσα τους να ειναι κανένας εφοπλιστης!
(Χαχα! Πραγμα που αποκλειει εμένα και τον καλο μου απο τους υποπτους)
Ισως τις γοβες Λαμπου-τετοιο που ειπες παραπάνω να τις χρεωνουν στα εξοδα παραστασης της ΓΑτρομοκρατικης οργάνωσης σαν μερος της στολης εργασίας.
Αφου ειναι τζάμπα γιατι να μην διαλέξουν αυτες αλλά τιποτα αθλητικα μποτακια απο τα κινέζικα?!
Βανακια, ελικοπτερα, βιλλες μεσα στο δασος ταξιδια στην Αλάσκα για χατηρι του Φιογκιδη...
Εχουν σιγουρα κάποιο σπονσορα. Ισως η τεταρτη της παρεας να ειναι ματσωμένη.
Η ισως ο αντρας που κυκλοφορει αναμεσα τους να ειναι κανένας εφοπλιστης!
(Χαχα! Πραγμα που αποκλειει εμένα και τον καλο μου απο τους υποπτους)
Ισως τις γοβες Λαμπου-τετοιο που ειπες παραπάνω να τις χρεωνουν στα εξοδα παραστασης της ΓΑτρομοκρατικης οργάνωσης σαν μερος της στολης εργασίας.
Αφου ειναι τζάμπα γιατι να μην διαλέξουν αυτες αλλά τιποτα αθλητικα μποτακια απο τα κινέζικα?!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Σελίδα 6 από 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Σελίδα 6 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios