Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 16 από 26
Σελίδα 16 από 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Απ: Η catάληψη
moukelis έγραψε:Εκτος κι αν σας πιασουμε και τις τεσσερις πριν προλαβει να φανερωθει!
Αυτό αποκλείεται!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
YNL έγραψε:Δεσποσύνες κάντε λίγο κράτει, δεν σας προλαβαίνω !!!!!!!!!
Ούτε εμείς μας προλαβαίνουμε. Όλη μέρα στους δρόμους είμαστε. Δύσκολη δουλειά.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Κι εκεί που τελείωσα το βίνδεο νάσου τσουπ καινούργια απαγωγή.
Άντε πάλι να συμπληρώσω τα κενά…… Αν μπορούσα θα σας έκοβα τα κομπιούτερ σας σε φέτες και θα σας τα έδινα για δείπνο. Για αυτό σας έγραψα παραπάνω πως δεν σας προλαβαίνω. Από χτες το πρωί το ετοίμαζα.
Ελπίζω με αυτό να γίνεται μια καλή περίληψη του τι έχει συμβεί μέχρι τώρα με τις απαγωγές αλλά και μια προφητεία για το μέλλον που σας περιμένει.
Άντε πάλι να συμπληρώσω τα κενά…… Αν μπορούσα θα σας έκοβα τα κομπιούτερ σας σε φέτες και θα σας τα έδινα για δείπνο. Για αυτό σας έγραψα παραπάνω πως δεν σας προλαβαίνω. Από χτες το πρωί το ετοίμαζα.
Ελπίζω με αυτό να γίνεται μια καλή περίληψη του τι έχει συμβεί μέχρι τώρα με τις απαγωγές αλλά και μια προφητεία για το μέλλον που σας περιμένει.
ΦΛΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΤΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΨΦΣΛΞΩΓΝΑΛ!
Είμαστε διάσημες!
Τέλειο το βίντεο!
(Ποιο είναι αυτό το τραγούδι; Τέλειο! Το θέλω!)
Οι γόβες μας δεν είναι ροζ, αλλά κόκκινες. Το κίτρινο ελικόπτερο ήταν δανεικό, χρησιμοποιούμε πλέον άλλο για τις μεταφορές μας. Θα το δείτε σύντομα.
Στην Αλάσκα δεν πήγαμε για διακοπές, αλλά για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες του Φιόγκου μας.
Οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν, αλλά είναι ευτυχισμένοι μαζί μας. Εκτός από έναν... Αλλά δεν θα τον αφήσουμε έτσι. Κάτι θα κάνουμε.
Και χμμμμμμμμ τέσσερις είμαστε οι δίποδες της συμμορίας.
Το catαφύγιό μας δεν φαίνεται από πουθενά και δεν μπορεί να το βρει κανείς ποτέ
Είμαστε διάσημες!
Τέλειο το βίντεο!
Οι γόβες μας δεν είναι ροζ, αλλά κόκκινες. Το κίτρινο ελικόπτερο ήταν δανεικό, χρησιμοποιούμε πλέον άλλο για τις μεταφορές μας. Θα το δείτε σύντομα.
Στην Αλάσκα δεν πήγαμε για διακοπές, αλλά για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες του Φιόγκου μας.
Οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν, αλλά είναι ευτυχισμένοι μαζί μας. Εκτός από έναν... Αλλά δεν θα τον αφήσουμε έτσι. Κάτι θα κάνουμε.
Το catαφύγιό μας δεν φαίνεται από πουθενά και δεν μπορεί να το βρει κανείς ποτέ
- Σπόιλερ:
- εκτός κι αν θέλουμε να το βρει
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
YNL έγραψε:Κι εκεί που τελείωσα το βίνδεο νάσου τσουπ καινούργια απαγωγή.
- Σπόιλερ:
Tί όμορφα και δημιουργικά πράγματα γίνονται
και πόση φαντασία απελευθερώνεται όταν μετέχει κανείς σε δημοκρατικά φόρουμς, χωρίς συνεχή λογοκρισία, καλούπια και δηθενιές!
Συγχαρητήρια σε όλους!
Έχετε μεγαλουργήσει και μας δίνετε αφορμές να γελάμε ακόμα...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
Δεν υπάρχεις Γιάννη !!!!......
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
otz έγραψε:ΦΛΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΤΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΨΦΣΛΞΩΓΝΑΛ!
Είμαστε διάσημες!
Τέλειο το βίντεο!
Το catαφύγιό μας δεν φαίνεται από πουθενά και δεν μπορεί να το βρει κανείς ποτέΈχουν γνώση (και σχέδια) οι φύλακες.
- Σπόιλερ:
εκτός κι αν θέλουμε να το βρει
ειναι το First Steps απο Elbow
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
από τα καλυτερότερα που κυκλοφόρησαν στο φόρουμ μέχρι τώρα...YNL έγραψε:Κι εκεί που τελείωσα το βίνδεο νάσου τσουπ καινούργια απαγωγή.
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Γιαννη τα απειρα μου!!!YNL έγραψε:Κι εκεί που τελείωσα το βίνδεο νάσου τσουπ καινούργια απαγωγή.
- Σπόιλερ:
Εχεις σκηνοθετικο ταλαντο και οχι μονο.
Οσο διαρκουσε το βιντεο εκλαιγα απο τα γελια.
Ειναι πολυτιμο αυτο φιλε μου.
+87687687387367657635876marina289 έγραψε:
Tί όμορφα και δημιουργικά πράγματα γίνονται
και πόση φαντασία απελευθερώνεται όταν μετέχει κανείς σε δημοκρατικά φόρουμς, χωρίς συνεχή λογοκρισία, καλούπια και δηθενιές!
Συγχαρητήρια σε όλους!
Έχετε μεγαλουργήσει και μας δίνετε αφορμές να γελάμε ακόμα...
Μαρινα ποσο πιο πολυ να συνφωβησω μαζι σου!?!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Στα της απαγωγης τωρα:
-Εξαιρετικη ιδεα η μαγνητοφωνημενες γατες σε οιστρο (και το βιντεακι)να τραγουδανε εξω απο το παραθυρο του Καζα!
-Χμ να και μια ενδιαφερουσα χρηση μιας γοβας (κυριολεκτικα) στιλέτο! Παντα αναρωτιωπουν σε τι χρησιμευουν αυτες
-Η Φυλλια (δεινοσαυριτσα ) σκαει μυτη απο την ροζ τσάντα!!!!!!!!! Και μονο που την κοιταω σκάω στα γελια
Δεν ξερω κυριες μου τι να πρωτοθαυμασω!
Την αποκοτια σας, την προετοιμασια σας ή την τε-ρα-στια ω-φαρδια σας?!
Χωρις την οποια βεβαιως τα πραγματα θα ειχαν εξελιχθει τελειως διαφορετικα σε ΟΛΕΣ σας τος απαγωγες
Ας ειναι...
Τουλάχιστο χαιρομαι που ειστε ΓΥΨΟ Ουπς το εγραψα αναποδα σορυ... ΥΨΟΓ ηθελα να πω
Δωρα ευχομαι να εχεις τυχη και να ανακαλυψεις την τεταρτη με το τεστ DNA. Aν μαλιστα την στενευαν οι γοβες και ειχε και καμια εκδορα το ποδι της θα βρεις μπολικο γενετικο υλικο εκει στην φτερνα.
Αλλα να ξερεις ότι ακομα και ετσι, αν δεν ειναι σεσημασμένη δεν θα υπάρχει δειγμα συγκρισης οποτε τζάμπα ο κοπος..
Οποτε πρεπει να εξετασουν την γοβα με αλλους τροπους για αλλα στοιχεια.
Πραγμα ιδιατερα δυσκολο διοτι, οσο κι αν μας παραμυθιάζουν τα διάφορα CSI δεν νομιζω ότι υπάρχει καμια data base με ολα σχηματα γυναικειων ποδιων νο 40 της Ελλαδας για να γινει συγκριση και να ανακαλυφθει η τεταρτη...
-Εξαιρετικη ιδεα η μαγνητοφωνημενες γατες σε οιστρο (και το βιντεακι)να τραγουδανε εξω απο το παραθυρο του Καζα!
-Χμ να και μια ενδιαφερουσα χρηση μιας γοβας (κυριολεκτικα) στιλέτο! Παντα αναρωτιωπουν σε τι χρησιμευουν αυτες
-Η Φυλλια (δεινοσαυριτσα ) σκαει μυτη απο την ροζ τσάντα!!!!!!!!! Και μονο που την κοιταω σκάω στα γελια
Δεν ξερω κυριες μου τι να πρωτοθαυμασω!
Την αποκοτια σας, την προετοιμασια σας ή την τε-ρα-στια ω-φαρδια σας?!
Χωρις την οποια βεβαιως τα πραγματα θα ειχαν εξελιχθει τελειως διαφορετικα σε ΟΛΕΣ σας τος απαγωγες
Ας ειναι...
Τουλάχιστο χαιρομαι που ειστε ΓΥΨΟ Ουπς το εγραψα αναποδα σορυ... ΥΨΟΓ ηθελα να πω
Δωρα ευχομαι να εχεις τυχη και να ανακαλυψεις την τεταρτη με το τεστ DNA. Aν μαλιστα την στενευαν οι γοβες και ειχε και καμια εκδορα το ποδι της θα βρεις μπολικο γενετικο υλικο εκει στην φτερνα.
Αλλα να ξερεις ότι ακομα και ετσι, αν δεν ειναι σεσημασμένη δεν θα υπάρχει δειγμα συγκρισης οποτε τζάμπα ο κοπος..
Οποτε πρεπει να εξετασουν την γοβα με αλλους τροπους για αλλα στοιχεια.
Πραγμα ιδιατερα δυσκολο διοτι, οσο κι αν μας παραμυθιάζουν τα διάφορα CSI δεν νομιζω ότι υπάρχει καμια data base με ολα σχηματα γυναικειων ποδιων νο 40 της Ελλαδας για να γινει συγκριση και να ανακαλυφθει η τεταρτη...
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
moukelis έγραψε:Δε θα αναλαβει τη γοβα η Αστυνομια Ραλλουκα...αλλα ο Σειριος.
Ουφ! Ωραία! Θα έρθει από μόνος του κι αυτός. Και έσπαγα το κεφάλι μου να δω πώς θα τον κλέψουμε.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Δηλαδη Δωρα ο Σειριος εχει όλες αυτες τις databases που εχει και το CSI???
Tρεμε τεταρτη συμμοριτισα! Ειμαστε στα ιχνη σου
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
- Σπόιλερ:
Γέλασα πάρα πολύ με το βιντεάκι.! Είναι πραγματικά αποθέωση!
Κ. Γιάννη, ξανά
Βρε παιδιά! Δε θα μας βρείτε λέμε! Και να μας βρείτε, θα πάμε αλλού!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Α, Τον πήρατε; Έρχομαι. Και ετοιμάστε καμιά παντόφλα, με χτύπησαν οι γόβες
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
funambolo έγραψε:Α, Τον πήρατε; Έρχομαι. Και ετοιμάστε καμιά παντόφλα, με χτύπησαν οι γόβες
Ναι, ήταν επιλογή της "τέταρτης".
Σε λίγο 2 ολόφρεσκες απαγωγές.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Eεεεεε! Αφου εκλεψαν και τους αριστοκρατες... τι να πω εγω.
Ισως καμια μασσοcatικη στοα να επεμβει και να τους απελευθερωσει...
Οποτε, θα βρω κι εγω την γατα μου!
Διοτι οσο και να τρεχω τοσες μέρες αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ
Οριστε... επιασαν και τα κρυα και εβαλα ενα πουλοβερακι... εχει υγρασια εκει εξω...
Αλλά το μουσι ΔΕΝ το κοβω! Μακάρι να φτασει στο πάτωμα ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ μέχρι να βρω την Σκορδαλια μου
Γιαννη μου τις θερμές μου ευχαριστίες για την εξαιρετικη δουλεια που εκανες.
Ειδα με συγκινηση που εβαλες την αφισα για την εξαφανιση της κοριτσαρας μου σε ολη την Αθηνα
Και συ και η Χιονατη ειστε πολυτιμοι αρωγοι στον αγωνα ολων μας.
Τα ματια σου 14 στο κοριτσι σου!
Ειναι πολυ υπουλες αυτες οι Ροζ και οσο οι Λαχανιες δεν αναλαμβανουν δραση... ολες οι γατες κινδυνευουν
Ισως καμια μασσοcatικη στοα να επεμβει και να τους απελευθερωσει...
Οποτε, θα βρω κι εγω την γατα μου!
Διοτι οσο και να τρεχω τοσες μέρες αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ
Οριστε... επιασαν και τα κρυα και εβαλα ενα πουλοβερακι... εχει υγρασια εκει εξω...
Αλλά το μουσι ΔΕΝ το κοβω! Μακάρι να φτασει στο πάτωμα ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ μέχρι να βρω την Σκορδαλια μου
Γιαννη μου τις θερμές μου ευχαριστίες για την εξαιρετικη δουλεια που εκανες.
Ειδα με συγκινηση που εβαλες την αφισα για την εξαφανιση της κοριτσαρας μου σε ολη την Αθηνα
Και συ και η Χιονατη ειστε πολυτιμοι αρωγοι στον αγωνα ολων μας.
Τα ματια σου 14 στο κοριτσι σου!
Ειναι πολυ υπουλες αυτες οι Ροζ και οσο οι Λαχανιες δεν αναλαμβανουν δραση... ολες οι γατες κινδυνευουν
μπαμπας Νικολας1- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Eνα και μου το κλέψανε!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/10/2012
Mood :
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!otz έγραψε:funambolo έγραψε:Α, Τον πήρατε; Έρχομαι. Και ετοιμάστε καμιά παντόφλα, με χτύπησαν οι γόβες
Νικολααααααααααα!
Κοιτα! Ειναι ασυγκρατητες αυτες ...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Μαρη Αθηναfunambolo έγραψε:Α, Τον πήρατε; Έρχομαι. Και ετοιμάστε καμιά παντόφλα, με χτύπησαν οι γόβες
Εγω παντα εσένα υποψιαζομουν απο την αρχη
Δηλαδη τι εννοεις " με χτύπησαν οι γόβες"
Ποιες γοβες? Ο κοκκινες??
Και τι νουμερο γοβες φορας για ναχουμε καλο ρωτημα ε?!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Να τις πάρετε όλες σβάρνα με το γοβάκι στο χέρι για να βρείτε την Γατο-βούτα (κατά το "Σταχτοπούτα").
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Part 5
-Καλά ρε!!! Πώς μπήκε η Φύλλια στην τσάντα χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι;
-Ακολούθησε τον Κάζα η μικρή ερωτιάρα, σιγά μην τον άφηνε μόνο του!
-Και πώς στα κομμάτια χώρεσε σε ένα τόσο μικρό τσαντάκι;
-Παντού χωράει μωρέ η σκατούλα!
Μπαίνει η Όλγα καλυμμένη με αλεύρι παντού.
-Δεν την αντέχω άλλο λέμε! Να έρθει άλλη να την προσέχει! Εγώ τα παρατάω! Πάω στο Βρούκο!
-Καλά μαρή Όλγα, πώς έγινες με αλεύρι;
-Η Φύλλια ανέβηκε στους πάγκους της κουζίνας προσπαθόντας να φτάσει το μπουκάλι με το λάδι.
-Βρε μανία με αυτό το λάδι!
-Ε τελικά εκεί που προσπαθούσα να την πιάσω πριν ανέβει στα ντουλάπια, φτάνει στο ράφι που κρατάμε το αλεύρι, του δίνει μία με το πατούσι της, πέφτει όλο πάνω μου και στο καπάκι ρίχνει και το λάδι κάτω. Έφαγα μια τούμπα όλη δικιά μου.
-Πλάκα κάνεις!! Τώρα που είναι;
-Τώρα ψάνχει τον Κάζα, αφού έπλυνε το πατούσι της που έγινε με λάδια.
-Ιιιι! Λερώθηκε το κορίτσι!
-Ναι, λέρωσε το πατούσι της το κορίτσι κι εμένα με έκανε χιονάνθρωπο. Πάω για μπάνιο!
-Ωραία, πήγαινε εσύ για μπάνιο, πάμε εμείς στης Μαρίας. Μετά θα σας συναντήσουμε στη γωνία.
-Πάω για μπάνιο είπα! Κανονίστε τα μεταξύ σας!
..........................................................
αʼ μέρος:
Μόνα στη γάστρα
-Πώς είμαι, φαίνομαι ύποπτη;
-Ναι. Γράφεις ροζ συμμορία στο μέτωπο.
-Λέγε ρε!
-Χτύπα την πόρτα να τελειώνουμε!
Χτυπάμε με την Τέτα την πόρτα στο σπίτι της Μαρίας. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε όλη την ηθοποιία που κρύβουμε μέσα μας.
-Γεια!
-Ελάτε βρε κορίτσια! Άντε σας περίμενα! Τι κάνετε;
-Καλά κάνουμε, τι να κάνουμε; Τίποτα κακό δεν κάνουμε!
Με σκουντάει η Τέτα για να χαλαρώσω.
-Καλά Μαράκι! Άντε επιτέλους σε γνωρίζουμε κι εσένα με τα μωρά σου!
-Ελάτε, περάστε!
Μπαίνουμε στο σπίτι και μας οδηγεί η γλυκύτατη Μαρία στον καναπέ της.
-Καλά βρε, την βαλίτσα τι την θέλετε;
-Μετά από εδώ έχουμε ταξίδι!
-Α ναι; Που θα πάτε;
-Στο Βόλο, θα δούμε τη Δώρα λίγο..
-Ααααχ! Πάρτε με κι εμένα μαζί σας!
-Έλα κι εσύ!
-Αχ και να γινότανε.. Θα κάτσετε πολύ;
-Μπα, δυο μέρες λέμε..
-Ωραία, θα μου τα πείτε. Καφεδάκι να κάνω;
-Ναι, φυσικά!
-Τι καφεδάκι;
-Ένα φρα...
-Ελληνικό! Διπλό!
Σκουντάω την Τέτα. Ο ελληνικός θέλει περισσότερη ώρα να γίνει.
-Αα ναι, δυο ελληνικούς μωρέ!
-Ελληνικό βρε;
-Αμέ!
-Εντάξει! Έρχομαι σε λίγο!
-Η Μόνα και ο Πάκης που είναι;
Φωνάζει η Μαρία τα πανέμορφα μικρά της. Και ξαφνικά ξεπροβάλλει ένας Πάκης σαν γκρι αγγελάκι –συκοφαντίες όσα λέγονται σε βάρος του, μια χαρά άντρακλας μου έκανε- και μια γλυκήτατη Μόνα!
-Καθίστε μαζί τους κι έρχομαι!
-Οκ!
Η Μαρία κατευθύνεται προς την κουζίνα. Ο Πάκης την ακολουθεί.
Απομακρύνονται..
Απομακρύνονται..
Να η ευκαιρία μας!
Βγάζει γρήγορα η Τέτα τη γάστρα από τη βαλίτσα μας. Τη βλέπει η Μόνα και τρέχει να μπει μέσα.
-Κλείσε! Κλείσε!
Η Τέτα βάζει τη γάστρα με τη μόνα μέσα στη βαλίτσα και κλείνει το φερμουάρ. Ευτυχώς προνοήσαμε και βάλαμε δίχτυ στη μια μεριά της βαλίτσας, ώστε να παίρνει αέρα η μικρή μας όμηρος.
Σηκωνόμαστε απότομα και πάμε προς την εξώπορτα.
-Καλά ρε, πώς θα φύγουμε έτσι;
-Τι πως; Ανοίγουμε την πόρτα και φεύγουμε!
-Ντροπή!
-Το ότι της κλέβουμε τη γάτα δεν είναι ντροπή, αλλά το να φύγουμε χωρίς να χαιρετήσουμε είναι!
-Θα μας υποψιαστεί!
Ακούμε τη Μαρία να έρχεται.
-Αχ Μαρία, μόλις μας πήραν τηλέφωνο από το αεροδρόμιο! Το αεροπλάνο που είχαμε κλείσει έχει καθυστέρηση και πρέπει να φύγουμε με την πρηγούμενη πτήση για να φτάσουμε στην ώρα μας!
-Μα με αεροπλάνο θα πάτε μέχρι το Βόλο;
-Ναι, έχουμε να κάνουμε και μαι στάση στη Γαλλία πρώτα..
-Στη Γαλλία;
-Θα τα πούμε πάλι, βιαζόμαστε τώρα, γειά σου, ευχαριστούμε!
-Καλά βρε κορίτσια.. Καλό ταξίδι!
Βγαίνουμε από το σπίτι γρήγορα γρήγορα, μπαίνουμε στο βανάκι που παρκάραμε στη γωνία και ξεκινάμε.
............................................................
βʼ μέρος
Η φωνή του αφεντικού
Οι δύο συνεργάτιδες μας πλησιάζουν προς το επόμενο περσόσπιτο-στόχο. Μετακινούνται με το ροζ μηχανάκι της ομάδας, για να μην τραβάνε τα βλέμματα.
-Ρεζίλι έχουμε γίνει μʼαυτό το μηχανάκι!
-Έλα μωρέ, γιατί; Είναι όμορφο!
-Για το τσίρκο όμορφο είναι, για απαγωγές όμως..
Φτάνουν κοντά στο σπίτι της Βίκυς. Είναι εξοπλισμένες με μια ντουντούκα με ειδικό μετασχηματιστή φωνής και μια ροζ γατοφόρο.
Τρέχουν στο παράθυρο στο σαλόνι της Βίκυς.
Οι τέσσερις πειρασμοί είναι αραδιασμένοι σε διάφορα σημεία του σαλονιού.
Εντοπίζουνε στόχο.
Κλειδώνουν στόχο. Και η επιχείρηση ξεκινά.
Η (ασδφγηξ ακαταλαβίστικο) βγάζει από την τσάντα της ένα κοντρόλ, πατάει ένα κουμπί και βλέπουμε το παράθυρο να ανοίγει ελαφρά.
-Καλά μαρή πώς το έκανες αυτό;
-Εμ την προηγούμενη φορά σταθήκαμε τυχερές! Δε θέλαμε να την ξαναπατήσουμε, θέλαμε;
-Και που το βρήκες το κοντρόλ;
-Έχω κι εγώ τις πηγές μου!
-Και πώς δουλεύει;
-Σάμπως ξέρω; Με δασκαλέψανε να πατάω εδώ και να ανοίγουν παράθυρα! Αυτό που ξέρω μας φτάνει!
Η Όλγα ετοιμάζει τη ντουντούκα. Την προγραμματίζει στη ʽφωνή Βίκυςʼ και πλησιάζει στο παράθυρο.
-Σνόοου! Καλέ μου Σνόου! Έλα εδώ!
Η (ασδφγηξ ακαταλαβίστικο) παρατηρεί από την άκρη του παραθύρου τον Σνόου για να βλέπουν που βαδίζουν.
-Δεν κουνιέται!
-Σνόου μου, γλυκιέ μου, έλα δω!
-Πάλι δεν κουνιέται!
-Σνόου! Έλα δω ΤΩΡΑ!
Ο Σνόου κουνάει τα αυτάκια και κοιτάει τριγύρω ξαφνιασμένος.
-Εδώ, στο παράθυρο Σνόου!
Ο Σνόου σηκώνεται και ψάχνει την αφεντικίνα του τριγύρω. Πλησιάζει προς το παράθυρο.
Μόλις πλησιάσει αρκετά..
Η (ασδφγηξκ ακαταλαβίστικο) σπρώχνει ελαφριά το παράθυρο, η Όλγα αρπάζει τον Σνόου, τον βάζουν μέσα στη γατοφόρο και ξεκινάνε.
.........................................................
Συναντιόμαστε στη γωνία στο φανάρι (ποιά γωνία, ποιό φανάρι, ιδέα δεν έχω. Ένα φανάρι τέλος πάντων!).
Εγώ και η Τέτα στο βανάκι, οι άλλες δύο στη μηχανή. Σταματάμε όλες, τα κορίτσια αφήνουν το μηχανάκι, μπαίνουν στο βανάκι και φέύγουμε άμεσα για το καλυβάκι μας.
Συνεχίζουμε με το επόμενο κεφάλαιο, Οι Δυο Γάτοι...
-Καλά ρε!!! Πώς μπήκε η Φύλλια στην τσάντα χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι;
-Ακολούθησε τον Κάζα η μικρή ερωτιάρα, σιγά μην τον άφηνε μόνο του!
-Και πώς στα κομμάτια χώρεσε σε ένα τόσο μικρό τσαντάκι;
-Παντού χωράει μωρέ η σκατούλα!
Μπαίνει η Όλγα καλυμμένη με αλεύρι παντού.
-Δεν την αντέχω άλλο λέμε! Να έρθει άλλη να την προσέχει! Εγώ τα παρατάω! Πάω στο Βρούκο!
-Καλά μαρή Όλγα, πώς έγινες με αλεύρι;
-Η Φύλλια ανέβηκε στους πάγκους της κουζίνας προσπαθόντας να φτάσει το μπουκάλι με το λάδι.
-Βρε μανία με αυτό το λάδι!
-Ε τελικά εκεί που προσπαθούσα να την πιάσω πριν ανέβει στα ντουλάπια, φτάνει στο ράφι που κρατάμε το αλεύρι, του δίνει μία με το πατούσι της, πέφτει όλο πάνω μου και στο καπάκι ρίχνει και το λάδι κάτω. Έφαγα μια τούμπα όλη δικιά μου.
-Πλάκα κάνεις!! Τώρα που είναι;
-Τώρα ψάνχει τον Κάζα, αφού έπλυνε το πατούσι της που έγινε με λάδια.
-Ιιιι! Λερώθηκε το κορίτσι!
-Ναι, λέρωσε το πατούσι της το κορίτσι κι εμένα με έκανε χιονάνθρωπο. Πάω για μπάνιο!
-Ωραία, πήγαινε εσύ για μπάνιο, πάμε εμείς στης Μαρίας. Μετά θα σας συναντήσουμε στη γωνία.
-Πάω για μπάνιο είπα! Κανονίστε τα μεταξύ σας!
..........................................................
αʼ μέρος:
Μόνα στη γάστρα
-Πώς είμαι, φαίνομαι ύποπτη;
-Ναι. Γράφεις ροζ συμμορία στο μέτωπο.
-Λέγε ρε!
-Χτύπα την πόρτα να τελειώνουμε!
Χτυπάμε με την Τέτα την πόρτα στο σπίτι της Μαρίας. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε όλη την ηθοποιία που κρύβουμε μέσα μας.
-Γεια!
-Ελάτε βρε κορίτσια! Άντε σας περίμενα! Τι κάνετε;
-Καλά κάνουμε, τι να κάνουμε; Τίποτα κακό δεν κάνουμε!
Με σκουντάει η Τέτα για να χαλαρώσω.
-Καλά Μαράκι! Άντε επιτέλους σε γνωρίζουμε κι εσένα με τα μωρά σου!
-Ελάτε, περάστε!
Μπαίνουμε στο σπίτι και μας οδηγεί η γλυκύτατη Μαρία στον καναπέ της.
-Καλά βρε, την βαλίτσα τι την θέλετε;
-Μετά από εδώ έχουμε ταξίδι!
-Α ναι; Που θα πάτε;
-Στο Βόλο, θα δούμε τη Δώρα λίγο..
-Ααααχ! Πάρτε με κι εμένα μαζί σας!
-Έλα κι εσύ!
-Αχ και να γινότανε.. Θα κάτσετε πολύ;
-Μπα, δυο μέρες λέμε..
-Ωραία, θα μου τα πείτε. Καφεδάκι να κάνω;
-Ναι, φυσικά!
-Τι καφεδάκι;
-Ένα φρα...
-Ελληνικό! Διπλό!
Σκουντάω την Τέτα. Ο ελληνικός θέλει περισσότερη ώρα να γίνει.
-Αα ναι, δυο ελληνικούς μωρέ!
-Ελληνικό βρε;
-Αμέ!
-Εντάξει! Έρχομαι σε λίγο!
-Η Μόνα και ο Πάκης που είναι;
Φωνάζει η Μαρία τα πανέμορφα μικρά της. Και ξαφνικά ξεπροβάλλει ένας Πάκης σαν γκρι αγγελάκι –συκοφαντίες όσα λέγονται σε βάρος του, μια χαρά άντρακλας μου έκανε- και μια γλυκήτατη Μόνα!
-Καθίστε μαζί τους κι έρχομαι!
-Οκ!
Η Μαρία κατευθύνεται προς την κουζίνα. Ο Πάκης την ακολουθεί.
Απομακρύνονται..
Απομακρύνονται..
Να η ευκαιρία μας!
Βγάζει γρήγορα η Τέτα τη γάστρα από τη βαλίτσα μας. Τη βλέπει η Μόνα και τρέχει να μπει μέσα.
-Κλείσε! Κλείσε!
Η Τέτα βάζει τη γάστρα με τη μόνα μέσα στη βαλίτσα και κλείνει το φερμουάρ. Ευτυχώς προνοήσαμε και βάλαμε δίχτυ στη μια μεριά της βαλίτσας, ώστε να παίρνει αέρα η μικρή μας όμηρος.
Σηκωνόμαστε απότομα και πάμε προς την εξώπορτα.
-Καλά ρε, πώς θα φύγουμε έτσι;
-Τι πως; Ανοίγουμε την πόρτα και φεύγουμε!
-Ντροπή!
-Το ότι της κλέβουμε τη γάτα δεν είναι ντροπή, αλλά το να φύγουμε χωρίς να χαιρετήσουμε είναι!
-Θα μας υποψιαστεί!
Ακούμε τη Μαρία να έρχεται.
-Αχ Μαρία, μόλις μας πήραν τηλέφωνο από το αεροδρόμιο! Το αεροπλάνο που είχαμε κλείσει έχει καθυστέρηση και πρέπει να φύγουμε με την πρηγούμενη πτήση για να φτάσουμε στην ώρα μας!
-Μα με αεροπλάνο θα πάτε μέχρι το Βόλο;
-Ναι, έχουμε να κάνουμε και μαι στάση στη Γαλλία πρώτα..
-Στη Γαλλία;
-Θα τα πούμε πάλι, βιαζόμαστε τώρα, γειά σου, ευχαριστούμε!
-Καλά βρε κορίτσια.. Καλό ταξίδι!
Βγαίνουμε από το σπίτι γρήγορα γρήγορα, μπαίνουμε στο βανάκι που παρκάραμε στη γωνία και ξεκινάμε.
............................................................
βʼ μέρος
Η φωνή του αφεντικού
Οι δύο συνεργάτιδες μας πλησιάζουν προς το επόμενο περσόσπιτο-στόχο. Μετακινούνται με το ροζ μηχανάκι της ομάδας, για να μην τραβάνε τα βλέμματα.
-Ρεζίλι έχουμε γίνει μʼαυτό το μηχανάκι!
-Έλα μωρέ, γιατί; Είναι όμορφο!
-Για το τσίρκο όμορφο είναι, για απαγωγές όμως..
Φτάνουν κοντά στο σπίτι της Βίκυς. Είναι εξοπλισμένες με μια ντουντούκα με ειδικό μετασχηματιστή φωνής και μια ροζ γατοφόρο.
Τρέχουν στο παράθυρο στο σαλόνι της Βίκυς.
Οι τέσσερις πειρασμοί είναι αραδιασμένοι σε διάφορα σημεία του σαλονιού.
Εντοπίζουνε στόχο.
Κλειδώνουν στόχο. Και η επιχείρηση ξεκινά.
Η (ασδφγηξ ακαταλαβίστικο) βγάζει από την τσάντα της ένα κοντρόλ, πατάει ένα κουμπί και βλέπουμε το παράθυρο να ανοίγει ελαφρά.
-Καλά μαρή πώς το έκανες αυτό;
-Εμ την προηγούμενη φορά σταθήκαμε τυχερές! Δε θέλαμε να την ξαναπατήσουμε, θέλαμε;
-Και που το βρήκες το κοντρόλ;
-Έχω κι εγώ τις πηγές μου!
-Και πώς δουλεύει;
-Σάμπως ξέρω; Με δασκαλέψανε να πατάω εδώ και να ανοίγουν παράθυρα! Αυτό που ξέρω μας φτάνει!
Η Όλγα ετοιμάζει τη ντουντούκα. Την προγραμματίζει στη ʽφωνή Βίκυςʼ και πλησιάζει στο παράθυρο.
-Σνόοου! Καλέ μου Σνόου! Έλα εδώ!
Η (ασδφγηξ ακαταλαβίστικο) παρατηρεί από την άκρη του παραθύρου τον Σνόου για να βλέπουν που βαδίζουν.
-Δεν κουνιέται!
-Σνόου μου, γλυκιέ μου, έλα δω!
-Πάλι δεν κουνιέται!
-Σνόου! Έλα δω ΤΩΡΑ!
Ο Σνόου κουνάει τα αυτάκια και κοιτάει τριγύρω ξαφνιασμένος.
-Εδώ, στο παράθυρο Σνόου!
Ο Σνόου σηκώνεται και ψάχνει την αφεντικίνα του τριγύρω. Πλησιάζει προς το παράθυρο.
Μόλις πλησιάσει αρκετά..
Η (ασδφγηξκ ακαταλαβίστικο) σπρώχνει ελαφριά το παράθυρο, η Όλγα αρπάζει τον Σνόου, τον βάζουν μέσα στη γατοφόρο και ξεκινάνε.
.........................................................
Συναντιόμαστε στη γωνία στο φανάρι (ποιά γωνία, ποιό φανάρι, ιδέα δεν έχω. Ένα φανάρι τέλος πάντων!).
Εγώ και η Τέτα στο βανάκι, οι άλλες δύο στη μηχανή. Σταματάμε όλες, τα κορίτσια αφήνουν το μηχανάκι, μπαίνουν στο βανάκι και φέύγουμε άμεσα για το καλυβάκι μας.
Συνεχίζουμε με το επόμενο κεφάλαιο, Οι Δυο Γάτοι...
-
Mood :
otz έγραψε:funambolo έγραψε:Α, Τον πήρατε; Έρχομαι. Και ετοιμάστε καμιά παντόφλα, με χτύπησαν οι γόβες
Ελεύθερα. Εγώ θα μείνω στη Βίλα να Τον προσέχω. Αν με χρειαστείτε κάτι, πάρτε με στο κινητό. Α. Τα υπνοσέντονα για την ακράτεια μην ξεχάσετε, θα χρειαστούν !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τετ Οκτ 24, 2012 1:00 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση Παράθεσης)
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
otz έγραψε:Να τις πάρετε όλες σβάρνα με το γοβάκι στο χέρι για να βρείτε την Γατο-βούτα (κατά το "Σταχτοπούτα").
- Σπόιλερ:
- Περιττό να σας πω ότι έχω μια λεκάνη ρούχα να πλύνω και εγώ ετοιμάζω ιστορίες απαγωγών
-
Mood :
funambolo έγραψε:Ελεύθερα. Εγώ θα μείνω στη Βίλα να Τον προσέχω. Αν με χρειαστείτε κάτι, πάρτε με στο κινητό. Α. Τα υπνοσέντονα για την ακράτεια μην ξεχάσετε, θα χρειαστούν !
Για 'σένα είναι τα υπνοσέντονα;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την otz στις Τρι Οκτ 23, 2012 11:55 pm, 1 φορά
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Ρουλίτσα... 41...
Καλεεεε! Τον Σνόου; Οχι τον Γκίζμο;
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Περιττό να σας πω ότι το κρεββάτι μου είναι κατηλημένο από χειμωνοκαλοκαιρινά τουρλού και γω διαβάζω γατόσπιτο. Θα κοιμηθώ στον καναπέ απόψε.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
funambolo έγραψε:Ρουλίτσα... 41...
Θα ήταν πολύ αναμενόμενο. Άσε που, όπως δήλωσα σε άλλο θρεντ, για την Τέτα ρε γμτ!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Πηραν και την Μονα και τον Σνοου...
Και ποιος ξερει ποι ειναι οι "Δυο Γατοι" που θα κλέψουν μετα
Δεν εχω πια κουραγιο να ουρλιαξω την αγανακτηση μου και να επιτεθω.
Ενας οδοστρωτηρας ειναι πια αυτη η Ροζ Συμμορία.
Ρε συ ralou... που ειναι ρε συ εκεινη η Mbrigade που ειχες φτιαξει?!
Μηπως, καπως, θα μπορουσε να επεμβει... εδω τα γεγονοτα τρεχουν πιο γρηγορα απο ολους μας!
Και ποιος ξερει ποι ειναι οι "Δυο Γατοι" που θα κλέψουν μετα
Δεν εχω πια κουραγιο να ουρλιαξω την αγανακτηση μου και να επιτεθω.
Ενας οδοστρωτηρας ειναι πια αυτη η Ροζ Συμμορία.
Ρε συ ralou... που ειναι ρε συ εκεινη η Mbrigade που ειχες φτιαξει?!
Μηπως, καπως, θα μπορουσε να επεμβει... εδω τα γεγονοτα τρεχουν πιο γρηγορα απο ολους μας!
μπαμπας Νικολας1- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Eνα και μου το κλέψανε!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/10/2012
Mood :
Σελίδα 16 από 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Σελίδα 16 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios