Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 17 από 26
Σελίδα 17 από 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Απ: Η catάληψη
Οι "δυο γάτοι" δεν θα κλαπούν. Δεν είναι απαγωγή
- Σπόιλερ:
- αλλά σχετίζονται με απαγωγή
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ελα καλε μου ησυχασε...
Η Μbrigade ειναι ως γνωστον πισω απο τα κάγκελα μιας φυλακης (που κατ ευφημισμον εχει το ονομα πουλιου που λαλαει την αυγη).
Το μονο που μπορει πλέον να κανει ειναι να λιγουρευεται τις γατες της κυριας Τσ. και μαλιστα απο μακρια οταν αυτη λιαζεται διπλα στην πισινα.
Μπορει εγω να την γλυτωσα τοτε μαζι με την σφραγιδα της οργανωσης αλλα δεν υπαρχει τιποτα αλλο.
Ουτε μια γιαφκα... ουτε μια κουκουλα... ουτε ενα κοκκινο μηχανακι...
Αλλά δεν απελπιζομαι.
Συντομα αλλοι θα παρουν την κατασταση στα χερια τους, πιο νεοι και φρεσκοι και ορεξάτοι.
Η Μbrigade ανηκει στο παρελθον
Η Μbrigade ειναι ως γνωστον πισω απο τα κάγκελα μιας φυλακης (που κατ ευφημισμον εχει το ονομα πουλιου που λαλαει την αυγη).
Το μονο που μπορει πλέον να κανει ειναι να λιγουρευεται τις γατες της κυριας Τσ. και μαλιστα απο μακρια οταν αυτη λιαζεται διπλα στην πισινα.
Μπορει εγω να την γλυτωσα τοτε μαζι με την σφραγιδα της οργανωσης αλλα δεν υπαρχει τιποτα αλλο.
Ουτε μια γιαφκα... ουτε μια κουκουλα... ουτε ενα κοκκινο μηχανακι...
Αλλά δεν απελπιζομαι.
Συντομα αλλοι θα παρουν την κατασταση στα χερια τους, πιο νεοι και φρεσκοι και ορεξάτοι.
Η Μbrigade ανηκει στο παρελθον
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Ουφ... αβυσσος η ψυχη των ειδεχθων απαγωγέων...otz έγραψε:Οι "δυο γάτοι" δεν θα κλαπούν. Δεν είναι απαγωγή
αλλά σχετίζονται με απαγωγή
- Σπόιλερ:
- Και εγω εστιβα το μυαλο μου να προβλέψω ποιοι θα ειναι οι δυο γατοι
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Προτίμησα αυτό το χρώμα γιατί οι σταγόνες αίματος από το μαχαίρι του Μπαμπά Νικόλα δεν θα φαινόντουσανotz έγραψε:
Οι γόβες μας δεν είναι ροζ, αλλά κόκκινες.
Ο πιλότος απ ότι ξέρω ήδη συνελήφθη. Θα κελαιδήσει. Μου είπαν αν αντέξει τους πόνους στα δάκτυλά του που τα έβαλαν στη μεγγενη θα τον παραδώσουν στον μπαμπά Νικόλαotz έγραψε:
Το κίτρινο ελικόπτερο ήταν δανεικό
otz έγραψε:
χρησιμοποιούμε πλέον άλλο ελικόπτερο για τις μεταφορές μας.
Θα το δούμε σύντομα. Οι ουρανοί ανήκουν στην Χιονάτη
otz έγραψε:
Στην Αλάσκα δεν πήγαμε για διακοπές, αλλά για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες του Φιόγκου μας.
Σας πιστέψαμε !!!!!
Να χιλιασετε. Έτσι θα σας βρούμε πιο εύκολαotz έγραψε:
Και χμμμμμμμμ τέσσερις είμαστε οι δίποδες της συμμορίας.
Έτσι ακριβώς την πάτησε και o Μπιν Λαντενotz έγραψε:
Το catαφύγιό μας δεν φαίνεται από πουθενά και δεν μπορεί να το βρει κανείς ποτέ
Το τραγούδι είναι αυτών που είπε πιο πάνω ο κ. Δημήτρης. Το μόνο που αξίζει για τα δικά μου γούστα. Παίχτηκε πολύ, πριν τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου (BBC) του άλλαξα ελάχιστα την ταχύτητα και τον ρυθμό για να μη το πάρει είδηση το πρόγραμμα του youtube που εντοπίζει τα copyrights γιατί σίγουρα θα μου το έκοβε
Η πιλότος είναι η τέταρτη της παρέας μας και σίγουρα δε συνελήφθη.
- Σπόιλερ:
- ούτε θα συληφθεί ποτέ.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
otz έγραψε:Η πιλότος είναι η τέταρτη της παρέας μας και σίγουρα δε συνελήφθη.
- Σπόιλερ:
ούτε θα συληφθεί ποτέ.
Δανεικό ξεδανεικό κανένας δεν νοικιάζει ελικόπτερο αν δεν παρουσιάσουν οι ενοικιαζόμενοι έγγραφα ικανότητας χειριστού.
Θα ειδοποιήσω να σφίξουν περισσότερο την μεγγενη !!!!!
YNL έγραψε:otz έγραψε:Η πιλότος είναι η τέταρτη της παρέας μας και σίγουρα δε συνελήφθη.
- Σπόιλερ:
ούτε θα συληφθεί ποτέ.
Δανεικό ξεδανεικό κανένας δεν νοικιάζει ελικόπτερο αν δεν παρουσιάσουν οι ενοικιαζόμενοι έγγραφα ικανότητας χειριστού.
Θα ειδοποιήσω να σφίξουν περισσότερο την μεγγενη !!!!!
Μα... δεν το νοικιάσαμε!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Σάμπως υπάρχουν πολλές δεσποσύνες στην ελλάδα που να έχουν εκπαιδευτεί σε ελικόπτερα παντός καιρού όπως ήταν αυτό που χρησιμοποιήσατε. Σιγά σιγά βγαίνουν στη φόρα πολύτιμες πληροφορίες (Βάζω στοίχημα πως σε 10 ακόμα ποστ θα μας αποκαλύψεις και το όνομα της_) !!!!!
YNL έγραψε:
Σάμπως υπάρχουν πολλές δεσποσύνες στην ελλάδα που να έχουν εκπαιδευτεί σε ελικόπτερα παντός καιρού όπως ήταν αυτό που χρησιμοποιήσατε. Σιγά σιγά βγαίνουν στη φόρα πολύτιμες πληροφορίες (Βάζω στοίχημα πως σε 10 ακόμα ποστ θα μας αποκαλύψεις και το όνομα της_) !!!!!
Θα το αποκαλύψουμε το όνομά της σύντομα. Ή μάλλον θα το αποκαλύψει μόνη της. Δεν υπάρχουν πουθενά στοιχεία για το πώς εκπαιδεύτηκε. Αυτή η γυναίκα είναι μπροστά απ' όλους μας...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Γιάννη μου, το βιντεάκι που έφτιαξες είναι τέλειο!!!
Περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις...
Περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις...
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Βιάστηκα να το δημοσιεύσω γιατί δεν τις προλάβαινα ρε Μαρίνα. Κάθε λίγο και λιγάκι και 2 απαγωγές.marina289 έγραψε:
και πόση φαντασία απελευθερώνεται όταν μετέχει κανείς σε δημοκρατικά φόρουμς, χωρίς συνεχή λογοκρισία, καλούπια και δηθενιές!
Συγχαρητήρια σε όλους!
Έχετε μεγαλουργήσει και μας δίνετε αφορμές να γελάμε ακόμα...
Γι αυτό που γράφεις παραπάνω δεν φαντάζεσαι πως μου είχε κολλήσει η ιδέα αυτή (την ώρα που το έβλεπα στην τελική μορφή) τι θα γινόταν όταν θα το τοιχοκολλούσα στην ακατονόμαστη πολυκατοικία. (Αυτό το σύνδρομο δεν με έχει εγκαταλείψει ακόμα τουλάχιστον εμένα, κι εχουμε φίλες ψυχολόγους στο φόρουμ και δεν κάνουν τίποτα να μας βοηθήσουν)
Και προσπαθούσα να βρω τα σημεία για τα οποία θα μου ερχόταν το πμ που τις περισσότερες φορές ξεκινούσε "Ξέρεις γιάννη μου πόσο σ ' αγαπάμε μπλα μπλα πόσο σε εκτιμάμε μπλα μπλα κτλ" "αλλά να, "αυτή η αφίσα προσβάλει τον κήπο του Μαξίμου, και το φυλάκιο του εύζωνα, χρησιμοποίησες "πρόσταγμα" που καταδικάστηκε από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες μας και προσβάλει την κινέζικη ιστορία και τον στρατό του αυτοκράτορα σύμφωνα με τους όρους χρήσης αριθμός τάδε παράγραφος δείνα"
Ετοίμαζα και σκηνή τη στιγμή που η Μερκελ και ο Σαμαράς περνάνε από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο και είχα βάλει τον Μπαμπά Νικόλα να στέκεται στη μέση του δρόμου με μια αφίσα κρεμασμένη στο λαιμό να γράφει το γνωστό κείμενο για την Φρέγια αλλά έλεγα μέχρι να το τελειώσω, αυτές ήταν ικανές να κάνουν άλλες 5 απαγωγές.
ʽΈχεις δίκιο, σε ότι έγραψες πιο πάνω αρκεί βέβαια να έχουμε τα φρένα της φαντασίας μας σε καλή κατάσταση και να ξέρουμε πότε πρέπει να τα πατάμε.
Φιλάκια σε όλους τους πρώην ψυχολογικά καταπιεσμένους
Οι ομοιοπαθείς συμφωνούν κι επαυξάνουν! Από την ώρα που ήρθαμε εδώ ρε παιδιά έχω αρχίσει να πνίγομαι από την ελευθερία λόγου... κάτι πρέπει να κάνουμε!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Τι να πρωτοσχολιασω τωρα, δε σας προλαβαινουμε
Γιαννη, τελειο το βιντεακι! Αλλα πρεπει να ξαναπω οτι εγω δεν εχω καμια σχεση ουτε με το γραψιμο των ιστοριων ουτε με τις φωτοσοπιες
Μα καλα πηραμε την Μονα κι αφησαμε τον Πακη?
Σνοου επιτελους !!!!!!!!!!
ουτε εγω εχω καταλαβει ποια ειναι η τεταρτη
Γιαννη, τελειο το βιντεακι! Αλλα πρεπει να ξαναπω οτι εγω δεν εχω καμια σχεση ουτε με το γραψιμο των ιστοριων ουτε με τις φωτοσοπιες
Μα καλα πηραμε την Μονα κι αφησαμε τον Πακη?
Σνοου επιτελους !!!!!!!!!!
ουτε εγω εχω καταλαβει ποια ειναι η τεταρτη
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ιιιιιιιι!!!
Μου πηρατε το κοριτσι μου και δεν πηρα χαμπαρι εεε!!!!
Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι θα σας τρελανει στη μιρλα και θα την γυρισετε πισω σουμπητη!!! Αφηστε που οπως σας ενημερωσα παει πακετο με αυτο:
GOOD LUCK!!!
Μου πηρατε το κοριτσι μου και δεν πηρα χαμπαρι εεε!!!!
Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι θα σας τρελανει στη μιρλα και θα την γυρισετε πισω σουμπητη!!! Αφηστε που οπως σας ενημερωσα παει πακετο με αυτο:
GOOD LUCK!!!
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Φυσικα!Τρεμετε!ralou έγραψε:
Δηλαδη Δωρα ο Σειριος εχει όλες αυτες τις databases που εχει και το CSI???
Tρεμε τεταρτη συμμοριτισα! Ειμαστε στα ιχνη σου
Οσο για τη μικρη,καλα να παθετε,να προσεχετε τι μπαινει στην τσαντα!Θα σας κανει να με πληρωνετε να την παρω πισω!
moukelis έγραψε:Φυσικα!Τρεμετε!ralou έγραψε:
Οσο για τη μικρη,καλα να παθετε,να προσεχετε τι μπαινει στην τσαντα!Θα σας κανει να με πληρωνετε να την παρω πισω!
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΕΣΥ την έβαλες στην τσάντα!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Εσκασε μύτη μπαμπάς Μόνας!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
...και ο μπαμπας Νικολας αναθαρρησε λιγουλάκι...otz έγραψε:Εσκασε μύτη μπαμπάς Μόνας!
Ελπιζω να τα βρουν μεταξυ τους γιατι με εχει βγαλει B.L.R. με την μιρλα και την γκρινια του
Ενταξει... μας πηρανε την γατα μας αλλά περναει καλα απο οτι φαινεται!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Τετ Οκτ 24, 2012 8:48 pm, 1 φορά
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Εσένα ΣΕ ΧΩΡΙΖΩralou έγραψε:...και ο μπαμπας Νικολας αναθαρρησε λιγουλάκι...otz έγραψε:Εσκασε μύτη μπαμπάς Μόνας!
Ελπιζω να τα βρουν μεταξυ τους γιατι με εχει βγαλει B.L.R. με την μιρλα και την γκρινια του
Θα βρω το κοριτσι μου και θα ζησουμε μαζι
Μονοι μας!
μπαμπας Νικολας1- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Eνα και μου το κλέψανε!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/10/2012
Mood :
ralou έγραψε:...και ο μπαμπας Νικολας αναθαρρησε λιγουλάκι...otz έγραψε:Εσκασε μύτη μπαμπάς Μόνας!
Ελπιζω να τα βρουν μεταξυ τους γιατι με εχει βγαλει B.:.R. με την μιρλα και την γκρινια του
Αυτή τη στιγμή καθαρίζει (ξανά) την γούνα της. Καλλωπίζεται. Το μεσημέρι παρακολούθησαν όλοι μαζί μια διάλεξη. Είναι ενθουσιασμένη! Τι διάλεξη;
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μας έλαχε αυτές τις μέρες στις ανυποψίαστες ( ? )
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
μπαμπας Νικολας1 έγραψε:
Εσένα ΣΕ ΧΩΡΙΖΩ
Μονοι μας!
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Όχι κύριε μπαμπα Νικόλα μας, μην την χωρίζετε, δεν φταίει! Είναι αθώα. Θα βρούμε μια λύση όλοι μαζί. Θα σας στείλω το τηλέφωνο ενός πολύ αξιόλογου γατο-κυρίου, να σας συμβουλέψει πώς να σώσετε τον γάμο σας!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Στην δικια μου μη δωσετε τιποτις περιεργο να φαει... Για το καλο σας το λεω αλλιως θα σας κατα !!
Μπαμπα Νικολα μη μιλατε ετσι στη θεια Ραλλου!!! Α!! και χαρηκα για την γνωριμια...
Μπαμπα Νικολα μη μιλατε ετσι στη θεια Ραλλου!!! Α!! και χαρηκα για την γνωριμια...
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
otz έγραψε:
Αυτή τη στιγμή καθαρίζει (ξανά) την γούνα της. Καλλωπίζεται. Το μεσημέρι παρακολούθησαν όλοι μαζί μια διάλεξη. Είναι ενθουσιασμένη! Τι διάλεξη;
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μας έλαχε αυτές τις μέρες στις ανυποψίαστες ( ? )
Σιγουρα θα διεπρεψε η Γαταρα μου!
Η Σκορδαλια μου! Η κοριτσαρα μου! Η κουκλαρα μου!
Αυτη φταιει για όλα!otz έγραψε:
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Όχι κύριε μπαμπα Νικόλα μας, μην την χωρίζετε, δεν φταίει! Είναι αθώα. Θα βρούμε μια λύση όλοι μαζί. Θα σας στείλω το τηλέφωνο ενός πολύ αξιόλογου γατο-κυρίου, να σας συμβουλέψει πώς να σώσετε τον γάμο σας!
Αν δεν εσπερνε καινα δαιμονια με την Mbrigade 2 χρονια πριν, τωρα δεν θα ειχαν μπει και σε σας ιδεες κλοπης γατιων!
(Με τον Φρόυντ-Μιλιο επικοινωνω ηδη... Εχαριστω!
Αλλά οχι για να σωσω τον γαμο μου αλλά για να πφφφ! διαχειριστω λεει το λανθανον Οιδηποδειο συνδομο μου)
Αααα! Ευχαριστω αλλά εσας δεν θα σας ω τιποτα.marea έγραψε:Στην δικια μου μη δωσετε τιποτις περιεργο να φαει... Για το καλο σας το λεω αλλιως θα σας κατα !!
Για την περιπτωση σας θα μιλησω μονο με τον μπαμπα Μονας!
Αν βεβαια αποδειξει ότι νοιαζεραι για την γατοθυγατερα του οσο εγω για την δικια μου...
Φρεγια μουουουουου
-
Mood :
Είσαι απαγωγέας με ευαισθησίες όμως ρε Ολγάκι!otz έγραψε:μπαμπας Νικολας1 έγραψε:
Εσένα ΣΕ ΧΩΡΙΖΩ
Μονοι μας!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Δεν εννοούσα τον Αιμίλιο!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
otz έγραψε:moukelis έγραψε:Φυσικα!Τρεμετε!ralou έγραψε:
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΕΣΥ την έβαλες στην τσάντα!
Nομιζατε οτι ετσι ευκολα θα γλιτωνατε απο την Κακιστη;
Η CATΑΛΗΨΗ 2
Η Σιελ έφυγε από το σπίτι..
Ήταν ποτέ δυνατόν ο Χούλιο να μην κάνει τίποτα;;;;
ΟΙ ΔΥΟ ΓΑΤΟΙ
Ο Χούλιο βλέπει τη Σιελ να βγαίνει φουρτουνιασμένη από το σπίτι. Βλέπει το σημείωμα. Το διαβάζει.
«Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ,» σκέφτεται.
Και την ακολουθεί.
Όσο η Σιελ ακολουθεί τη διαδρομή προς την καλύβα μας, ο Χούλιο παρατηρεί κάποιον που η Σιελ από την αγωνία της δεν παρατήρησε.
Την Τέτα.
Φροντίζει λοιπόν να κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας από Σιελ και Τέτα, προσπαθώντας ωστόσο να μην χάσει καμιά τους. Η διαδρομή τον οδηγεί σε περίπλοκα μέρη. Παντού δέντρα, χορτάρια ψηλά, μπερδεμένα μονοπάτια. Και όσο προσπαθεί να κρυφτεί από τα βλέμματα των δυο δεσποινίδων μπροστά του..
Χάνεται.
Έχει νυχτώσει, ο ουρανός είναι σκοτεινός και ο Χούλιο περιφέρεται στους δρόμους της Αθήνας (Αθήνα είναι; Ποιός ξέρει που έχει φτάσει..), μόνος και κουρασμένος. Κουρνιάζει σε ένα παγκάκι για να κοιμηθεί μερικές ώρες, ώσπου να ξημερώσει και να αρχίσει πάλι την αναζήτηση της Σιελ.
Η ευθύνη του μεγάλου αδερφού είναι μεγάλη τελικά.
Όταν φτάνουν στα μάτια του οι πρώτες ακτίνες του ήλιου, ο Χούλιο σηκώνεται, τεντώνεται, ρίχνει ένα γρήγορο καθάρισμα στη γούνα του και σηκώνεται για να συνεχίσει το έργο του.
Να βρει τη Σιελ, να της ρίξει ένα χέρι ξύλο που τοʼσκασε, και να ανακαλύψει το ρόλο της Τέτας σε όλη την ιστορία.
Περνάει από μια ψαροταβέρνα όπου κάτι πελάτισσες (όχι, δε ξέρω τι έκαναν οι πελάτισσες στις 6.00 το πρωί στην ψαροταβέρνα) τον είδαν και του πρόσφεραν λαχταριστά φρεσκοψημμένα ψαράκια.
Αφού γευμάτισε και ανταπέδωσε την ευγενική χειρονομία με ένα απαλό άγγιγμα της ουράς, αρχοντικός γάτος με τα όλα του,
άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους ψάχνοντας για ένα σημάδι που να τον οδηγήσει στη Σιελ.
Ο δρόμος λοιπόν τον οδήγησε κοντά στο αεροδρόμιο..
Όπου ρίχνει μια ματιά στα δεξιά του..
Και βλέπει κάτι γνώριμα πόδια.
Πλησιάζει προς το μέρος τους και κοιτάει προς τα πάνω.
Βλέπει την Τέτα με τρεις ακόμα κυρίες με κόκκινες γόβες να χαζογελάνε και να ετοιμάζονται να επιβιβαστούν.
«Αν τις ακολουθήσω σίγουρα θα με οδηγήσουν στη Σιελ. Κάτι σκαρώνουν αυτές»
Ο Χούλιο παρακολουθεί τις τέσσερις γυναίκες να απομακρύνονται και ψάχνει τρόπο να χωθεί κι αυτός στο αεροπλάνο. Κοιτάει τριγύρω και βλέπει έναν υπάλληλο να φορτώνει βαλίτσες σε ένα φορτηγό. Ευκαιρία! Χώνεται ανάμεσα στις βαλίτσες και περιμένει.
Τον παίρνει ο ύπνος.
Όταν ξυπνάει βρίσκεται σε έναν σκοτεινό χώρο. Κοιτάει τριγύρω και βλέπει παντού αποσκευές. Δεξιά του υπάρχει ένα κλουβάκι με ένα μικρό λευκό σκυλάκι που κοιμάται.
«Άχρηστοι σκύλοι,» σκέφτεται. «Ακόμα κι όταν μπαίνουν λαθραία σʼαεροπλάνα καταφέρνουν να τους κλείσουν σε κλουβί.»
Κοιτάζει από το μικρό παράθυρο. Βλέπει τοπία να χάνονται.
Βλέπει ένα χελιδόνι να πετάει παράληλλα με το αεροπλάνο.
Βουτάει να το πιάσει.
Χτυπάει το κεφάλι στο τζάμι.
Τινάζεται για να συνέλθει και αποφασίζει να ξανακοιμηθεί για να αποφύγει την ταπείνωση μιας ανάλογης απόπειρας σε περίπτωση που ο σκύλος ξυπνήσει και τον δει.
Ανοίγει τα μάτια του και βλέπει ένα φως από μια πόρτα που ανοίγει. Γρήγορα κρύβεται σε μια βαλίτσα που ήταν λίγο ανοιχτή και άνοιξε ο ίδιος περισσότερο με τα νύχια του.
Περιμένει να βγάλουν οι υπάλληλοι όλες τις βαλίτσες, μαζί και τη ʽδικιά τουʼ, για να προλάβει να βρει τις τέσσερις γοβοφορούσες κυρίες και να ανακαλύψει την κρυψώνα όπου φυλάνε τη Σιελ.
Ανοίγει λίγο το φερμουάρ της βαλίτσας και βλέπει κόσμο να περπατάει από εδώ και από εκεί.
Νιώθει να κουνιέται γύρω γύρω.
Ζαλίζεται.
Ανοίγει το φερμουάρ εντελώς και με ένα σάλτο βρίσκεται έξω.
Τινάζεται για να φύγουν τα ρούχα που καταλάθος πήρε μαζί του βγαίνοντας από τη βαλίτσα και κοιτάζει τριγύρω.
Πουθενά η Τέτα με τις υπόλοιπες.
Ακούει μ ια φωνή σε μια γλώσσα που δεν την καταλαβαίνει.
-Χούλιο;;;;;;;
Ακούει το όνομα του και γυρνάει να δει ποιος τον φωνάζει.
Βλέπει μια γνώριμη φυσιογνωμία σε μια γατοφόρο.
-Ναρούτο;;;;;
Συνεχίζεται....
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Χουλιο! Χουλιοοοοοοο!
Οχι, οχι, ΟΧΙ παιδι μου! Στο ροζ ελικοπτερο μπεεεεεεεςςς
Ωωωωωω! Εκανε λάθος...
Εσεις φταιτε απαισιες απαγωγεις και εξ αιτιας σας ο Μεγας Χουλιο βρεθηκε (λαθρο)μεταναστης στον Καναδα!
Μολις σας πιασω στα χερια μου θα σας σκοτωσω!
ΟΛΕΣ ΣΑΣ!
Οχι, οχι, ΟΧΙ παιδι μου! Στο ροζ ελικοπτερο μπεεεεεεεςςς
Ωωωωωω! Εκανε λάθος...
Εσεις φταιτε απαισιες απαγωγεις και εξ αιτιας σας ο Μεγας Χουλιο βρεθηκε (λαθρο)μεταναστης στον Καναδα!
Μολις σας πιασω στα χερια μου θα σας σκοτωσω!
ΟΛΕΣ ΣΑΣ!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Μαρή Όλγα εντωμεταξύ, πότε προλαβαίνουμε να κλέβουμε γατιά, να κάνουμε ταξίδια από τη μία άκρη της γης στην άλλη και να είμαστε πάντα περιποιημένες και με μαλλί κομμωτηρίου, να μας το αναγνωρίσω
Δεν προλαβαίνω να σχολιάζω καλέεεεεεε!!! Πιο σιγά!!!
Δεν προλαβαίνω να σχολιάζω καλέεεεεεε!!! Πιο σιγά!!!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
MONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
μπαμπας Νικολας1 έγραψε:
Αααα! Ευχαριστω αλλά εσας δεν θα σας ω τιποτα.
Αν βεβαια αποδειξει ότι νοιαζεραι για την γατοθυγατερα του οσο εγω για την δικια μου...
Φρεγια μουουουουου
Θα ανοιχτει ειδικη γραμμη υποστηριξης για εμας τους πατεραδες, πρεπει να βοηθουμε ο ενας τον αλλο αυτες τις στιγμες. Επισης να μη ξεχναμε ΠΟΙΕΣ φταινε για τις απαγωγες των κορων μας
Στείλατε το Χούλιο στην Ηρώ? Εμένα ποιο γατί θα μου στείλετε??
Καταλάθως πάντα!!
Καταλάθως πάντα!!
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Αχ! Ξερω... ξερω πονεμενε πατερα κι εσυ...PakDes έγραψε:μπαμπας Νικολας1 έγραψε:
Αααα! Ευχαριστω αλλά εσας δεν θα σας ω τιποτα.
Φρεγια μουουουουου
Θα ανοιχτει ειδικη γραμμη υποστηριξης για εμας τους πατεραδες, πρεπει να βοηθουμε ο ενας τον αλλο αυτες τις στιγμες. Επισης να μη ξεχναμε ΠΟΙΕΣ φταινε για τις απαγωγες των κορων μας
Ξερεις υπαρχει γραμμη βοηθειας!
Την εχει εγκαταστησει ο Δρ Φρόυντ -Μιλιος μεσα απο το καταφυγιο των απαγωγεων.
Κι εγω σ αυτον απευθυνομαι προς το παρον αλλά.... ειναι καπως τσιμπημένες οι τιμες του μωρε... Τι να πω... εχουμε και κριση!
Παντως εγω εχω βρει λυση.
Χωριζω την γυναικα μου και επειδη ειναι και κάπως εεε... χμ... φαγανη τωρα που θα την ξεφορτωθω θα μου μεινουν χρηματα να ξεπληρωσω και την πιστωτικη καρτα.
Ε! Ναι! Δεχεται πιστωτικη καρτα ο Δρ. Μιλιος! Οργανωμένα πραγματα!
Ακομα καλυτερα θα ειναι αν ανοιξουμε δικη μας γραμμη επικοινωνίας μη κερδοσκοπικης φυσης φυσικα.
Για τους δυο μας μονο βεβαια... Δεν βλεπω αλλον γατοπατερα να εχει ενδιαφερθει.
-
Mood :
Σελίδα 17 από 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Σελίδα 17 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios