Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 26
Σελίδα 12 από 26 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
Απ: Η catάληψη
Ή.... αφού θα γίνεις ευκατάστατη... τι κάνει μια ευκατάστατη γατού; Παίρνει κι άλλες γάτες! Θα έχεις πολλή έμπνευση από διάφορα γατιά.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ρούλα κάτι τέτοια έλεγε και η Ρόουλινγκς όταν άρχισε να γράφει τον Χάρι Πότερ και κοίτα τι έγινε στη συνέχεια
Και επίσης, α π ο κ λ ε ί ε τ α ι το ενδεχόμενο να μην έχεις έμπνευση όσο ο Κύριος Μπαμπάς Νικόλας περιφέρεται με το στενό κομπινεζόν!
Και επίσης, α π ο κ λ ε ί ε τ α ι το ενδεχόμενο να μην έχεις έμπνευση όσο ο Κύριος Μπαμπάς Νικόλας περιφέρεται με το στενό κομπινεζόν!
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
funambolo έγραψε:Ρούλα κάτι τέτοια έλεγε και η Ρόουλινγκς όταν άρχισε να γράφει τον Χάρι Πότερ και κοίτα τι έγινε στη συνέχεια
Φλώραααααααα! Άλλαξε το προφίλ σου, μαρή! Δεν έχεις πια μόνο δύο γατιά!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Αυτο κι αν ειναι ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ!!!!!otz έγραψε:Ή.... αφού θα γίνεις ευκατάστατη... τι κάνει μια ευκατάστατη γατού; Παίρνει κι άλλες γάτες! Θα έχεις πολλή έμπνευση από διάφορα γατιά.
Αχ... λες βρε Αθηνα να ειμαιαστε βιοι παραλληλοι με την κυρια Ροουλινγκς???funambolo έγραψε:Ρούλα κάτι τέτοια έλεγε και η Ρόουλινγκς όταν άρχισε να γράφει τον Χάρι Πότερ και κοίτα τι έγινε στη συνέχεια
Volume #1
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Δηλαδή εγώ να βάλω 0 στο προφίλ μου Όλγα?
Έντιτ: Ρούλα, δεν ξέρω αν έχει τύχει ποτέ να ασχοληθείς, αλλά η Ρόουλινγκς, όταν άρχισε να γράφει τον Χάρι, ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, οικονομική, ψυχολογική κλπ. Έγραφε για να ξεχνιέται και να φτιάχνει έναν κόσμο που να της επιτρέπει να αντέξει την καθημερινότητα. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι. Γιατί δηλαδή να μην γίνετε βίοι παράλληλοι και ως προς την επιτυχία? Ε? Εεε? Εεεεε??
Έντιτ: Ρούλα, δεν ξέρω αν έχει τύχει ποτέ να ασχοληθείς, αλλά η Ρόουλινγκς, όταν άρχισε να γράφει τον Χάρι, ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, οικονομική, ψυχολογική κλπ. Έγραφε για να ξεχνιέται και να φτιάχνει έναν κόσμο που να της επιτρέπει να αντέξει την καθημερινότητα. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι. Γιατί δηλαδή να μην γίνετε βίοι παράλληλοι και ως προς την επιτυχία? Ε? Εεε? Εεεεε??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την funambolo στις Σαβ Οκτ 13, 2012 11:54 am, 1 φορά
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
funambolo έγραψε:Δηλαδή εγώ να βάλω 0 στο προφίλ μου Όλγα?
Θα το σκεφτούμε!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Αργήσατε
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Ρούλα, ξέρεις τι λέω; Μια ζωή την έχουμε. Τόλμησέ το. Γιατί να σκέφτεσαι μετά "τι θα γινόταν αν...";
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Προσεχώς το δεύτερο επεισόδιο...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Οκ, δε σας προλαβαίνω πια
Ραλλού
Και όσο τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκονται πάνω στην επίδειξη μόδας και τον υπέροχο μπαμπά Νικόλα με τα βρακιά του..
Δεν προσέξατε ότι λείπει μια γατούλα από το σπίτι της
H catάληψη
Chapter 2
Η συντροφιά της τρίχας
Η συντροφιά της τρίχας
Ξημερώνει κι άλλη μέρα,καλημέρα, καλημέρα!!
Είμαστε οι τέσσερις συντρόφισσες, που με τα κόπων και βασάνων, φέραμε σε πέρας 5 ολόκληρες λαχταριστές απαγωγές χωρίς κανείς να μας πάρει είδηση. Τώρα καθόμαστε στο απομακρυσμένο καλυβάκι μας, πάνω ψηλά στο βουνό, κρυμμένο ανάμεσα σε δέντρα και χορτάρια, και απολαμβάνουμε τη συντροφιά των τριχωτών μας φίλων.
-Φλώωωωωωρα!
Αφήνω τον Σάγκυ και γυρνάω να δω τις 3 συνεργάτισσες μου.
Ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινά..
..............................................................................
Το δάσος είναι μεγάλο. Παντού χορτάρια. Ακούγονται οι φωνές των λύκων να αναστατώνουν την ηρεμία. Και ένα τετράποδο, κουρασμένο, νευριασμένο, ταλαιπωρημένο περιφέρεται.. και φτάνει στην καλύβα μας..
-Λετε θα βρει το σπίτι;
-Αφού αφήσαμε 500 στοιχεία! Μέχρι και βελάκια ζωγραφίσαμε! Τι άλλο να κάναμε δηλαδή;
-Ε δε ξέρω.. Και πώς θα είμαστε σίγουρες ότι το βρήκε; Αν χαθεί στο δρόμο;
-Την ακολουθεί η Τέτα και την έχω δασκαλέψει να την καθοδηγήσει αν παραστρατήσει πουθενά.
-Το σημείωμα το είδε;
-Ναι είπαμε!
Εκείνη τη στιγμή μπουκάρει η Τέτα.
-Την έχασα!!
-Τιιιι;;;;
-Την έχασα σας λέω! Που να ρη βρώ μέσα στους θάμνους;;
-Πού την έχασες;
-Εδώ γύρω κάπου, δε ξέρω που σκατά πήγε!
-Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα. Φλώρα, τον Αιμίλιο. Τέτα βγάλε τον χαλάκι. (ακσηακσξ ακαταλαβίστικο) πήγαινε να δεις αν τη βλέπεις πουθενά.
Πηγαίνω να φέρω τον Αιμίλιο και του εξηγώ ποιά περιμένουμε.
Για πρώτη φορά στα χρονικά..
Ο Αιμίλιος σηκωνεται.
Τεντώνεται.
Και περπατάει.
Φτάνει στην πόρτα του σπιτιού.
Του ανοίγω.
Φτάνει στην εξώπορτα του σπιτού.
Του ξανανοίγω.
Περιμένω 800 χρόνια να κάνει τα απαραίτητα βήματα ως το προαύλιο.
Φτάνει επιτέλους στο χαλάκι που είχαμε στρώσει για να τον δελεάσουμε να ξαπλώσει εκεί.
-Μιάααουυυ;
Ακούμε τα χόρτα να κουνιούνται. Και επιτέλους.. Ξεπροβάλλει η μικρή μας τσαπερδόνα.
Σιεεελλλλ!!!
Η Σιελ τρέχει αγιρεμένη προς το μέρος του Αιμίλιου κάνοντας κχχχ σε όλους και όλα τριγύρω της.
Και ξαφνικά.. σταματάει.
Και συνειδητοποιεί ότι ο Αιμίλιος δεν είναι με καμία θηλυκή πιπίνα όπως είχε διαβάσει στο σημείωμα που της στείλαμε.
Το σοκ μεγάλο φαντάζομαι. Ευκαιρία μας!
Αρπάζουμε την Σιελ.. Και μπαίνουμε σπίτι.
..............
Ξαναβγαίνουμε. Τον Αιμίλιο τον είχε πάρει ο ύπνος όσο περίμενε.
Συνεχίζεται..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
YΓ. Με το μπαρδόν, αλλά γιατί η Όλγα έχει 6 γατιά και η Φλώρα περισσότερα από 8? Υπάρχει εσωτερική έριδα στην ομάδα?
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Εγώ υπολόγισα και αυτά που είχα ήδη μανδάμfunambolo έγραψε:
YΓ. Με το μπαρδόν, αλλά γιατί η Όλγα έχει 6 γατιά και η Φλώρα περισσότερα από 8? Υπάρχει εσωτερική έριδα στην ομάδα?
-
Mood :
Τον ίδιο αριθμό με σένα έχει και η Όλγα μαμζελίτσα. Υπονοείς ότι η Όλγα δεν τα υπολογίζει?
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
funambolo έγραψε:
Το οτι εγω εχω τρυπια χερια και μυαλο κουκουτσι αφου ολο μου ξεφευγουν γατια/σκυλια, που το πας!!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Τέτα
Γιατί μαρή Τέτα, μας βλέπεις πολύ οργανωμένες όλες μας;
Αθηνά έχεις δίκιο
Ρε κορίτσια, να συνεννοηθούμε λίγο!
Έχουμε:2 τα δικά μας, + 1 (Φρέγια), +1 (Αιμίλιος), +1 (Σιελ) +1 σκύλο (Φιόγκος) +1 (Σάγκυ) άρα σύνολο 7 και πάνω (μαζί με τα υπόλοιπα που θα κλέψουμε/έχουμε κλέψει και δεν το ξέρετε )
Αθηνά έχεις δίκιο
Έχουμε:2 τα δικά μας, + 1 (Φρέγια), +1 (Αιμίλιος), +1 (Σιελ) +1 σκύλο (Φιόγκος) +1 (Σάγκυ) άρα σύνολο 7 και πάνω (μαζί με τα υπόλοιπα που θα κλέψουμε/έχουμε κλέψει και δεν το ξέρετε )
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- f.m123 έγραψε:
Ραλλού
Και όσο τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκονται πάνω στην επίδειξη μόδας και τον υπέροχο μπαμπά Νικόλα με τα βρακιά του..
Δεν προσέξατε ότι λείπει μια γατούλα από το σπίτι τηςH catάληψηChapter 2
Η συντροφιά της τρίχας
Είμαστε οι τέσσερις συντρόφισσες, που με τα κόπων και βασάνων, φέραμε σε πέρας 5 ολόκληρες λαχταριστές απαγωγές χωρίς κανείς να μας πάρει είδηση. Τώρα καθόμαστε στο απομακρυσμένο καλυβάκι μας, πάνω ψηλά στο βουνό, κρυμμένο ανάμεσα σε δέντρα και χορτάρια, και απολαμβάνουμε τη συντροφιά των τριχωτών μας φίλων.
-Φλώωωωωωρα!
Το δάσος είναι μεγάλο. Παντού χορτάρια. Ακούγονται οι φωνές των λύκων να αναστατώνουν την ηρεμία. Και ένα τετράποδο, κουρασμένο, νευριασμένο, ταλαιπωρημένο περιφέρεται.. και φτάνει στην καλύβα μας..
-Λετε θα βρει το σπίτι;
-Αφού αφήσαμε 500 στοιχεία! Μέχρι και βελάκια ζωγραφίσαμε! Τι άλλο να κάναμε δηλαδή;
-Την ακολουθεί η Τέτα και την έχω δασκαλέψει να την καθοδηγήσει αν παραστρατήσει πουθενά.
-Το σημείωμα το είδε;
-Ναι είπαμε!
-Την έχασα!!
-Τιιιι;;;;
-Πού την έχασες;
-Πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα. Φλώρα, τον Αιμίλιο. Τέτα βγάλε τον χαλάκι. (ακσηακσξ ακαταλαβίστικο) πήγαινε να δεις αν τη βλέπεις πουθενά.
Ο Αιμίλιος σηκωνεται.
Τεντώνεται.
Και περπατάει.
Του ανοίγω.
Του ξανανοίγω.
Φτάνει επιτέλους στο χαλάκι που είχαμε στρώσει για να τον δελεάσουμε να ξαπλώσει εκεί.
-Μιάααουυυ;
Ακούμε τα χόρτα να κουνιούνται. Και επιτέλους.. Ξεπροβάλλει η μικρή μας τσαπερδόνα.
Σιεεελλλλ!!!
Η Σιελ τρέχει αγιρεμένη προς το μέρος του Αιμίλιου κάνοντας κχχχ σε όλους και όλα τριγύρω της.
Και ξαφνικά.. σταματάει.
Και συνειδητοποιεί ότι ο Αιμίλιος δεν είναι με καμία θηλυκή πιπίνα όπως είχε διαβάσει στο σημείωμα που της στείλαμε.
..............
Συνεχίζεται..
Tί ιστορία αγάπης! Η καρτούνα αναζήτησε τον φουντούνιο!
- Σπόιλερ:
- Κορίτσια έχετε κάνει τρελές ψαχτικές ε;; Βρήκατε μέχρι και τη φωτο του Μιλιόνιου που κάνει stretching !
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Μαρίνα νομίζω ότι αυτό το σχέδιο είναι από τα πιο σατανικά και πετυχημένα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα
Μπορεί να σας παραθέσει και η Όλγα αντίγραφο του σημειώματος που αφήσαμε -τάχα μου, δήθεν- τυχαία στο σπίτι της Χουλιέτας!
δυστυχώς ωστόσο έχουμε την εντύπωση ότι κάποιος/α ακολούθησε τη Σιελ, γιατί ακούσαμε κάτι θορύβους ανάμεσα στους θάμνους, αλλά όσο και να ψάξαμε δε βρήκαμε τίποτα.. Ελπίζω να μας έχει σαλέψει από τη χαρά μας με τόσες γάτες και να ακούμε θορύβους παντού..
Μπορεί να σας παραθέσει και η Όλγα αντίγραφο του σημειώματος που αφήσαμε -τάχα μου, δήθεν- τυχαία στο σπίτι της Χουλιέτας!
δυστυχώς ωστόσο έχουμε την εντύπωση ότι κάποιος/α ακολούθησε τη Σιελ, γιατί ακούσαμε κάτι θορύβους ανάμεσα στους θάμνους, αλλά όσο και να ψάξαμε δε βρήκαμε τίποτα.. Ελπίζω να μας έχει σαλέψει από τη χαρά μας με τόσες γάτες και να ακούμε θορύβους παντού..
- Σπόιλερ:
- Η Όλγα ψάχνει τις φωτό! Νομίζω είναι από τις ελάχιστες στις οποίες ο Αιμίλιος κινείται
-
Mood :
Ναι! Είστε σατανικότατες!!
Εγώ πιστεύω ότι όλο και κάποιος αδέσποτος αλανιάρης θα ακολούθησε την Σιελ ....Τέτοια γουνάρα να διανύει τέτοιες αποστάσεις ασυνόδευτη, σίγουρα θα δημιούργησε πανικό στους αδέσποτους αλανιάρηδες...
Κατα τ'άλλα,η ζωή και το σπίτι χωρίς τον Μιλιόνιο δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε ¨αισθητή η απουσία του¨...
Άσχετα αν εμάς μας λείπει πολυ...
Όχι, όχι....τώρα που το σκέφτομαι, τώρα που λείπει ο τεμπέλαρος έχω σταματήσει να βρίσκω ασκέπαστα κουράδια στην αμμολεκάνη ...
-
Mood :
Anatoli έγραψε:
Το οτι εγω εχω τρυπια χερια και μυαλο κουκουτσι αφου ολο μου ξεφευγουν γατια/σκυλια, που το πας!!!
Σωστό κι αυτό! Μήπως στο πλαίσιο της εσωτερικής έριδας (την οποία προσπαθώ να αποδείξω με αδιάσειστα στοιχεία ) σε υποβαθμίζουν συνειδητά?
f.m123 έγραψε:Τέτα
Αθηνά έχεις δίκιο
Τώρα, δεν έχω να πω κουβέντα Φλώρα! Έβαλες τα πράγματα σε μια σωστή αριθμητική σειρά Το μόνο που μένει είναι να αλλάξεις τον αριθμό στο προφίλ σου, στο οποίο γράφε άλλο νούμερο από αυτό που καταλήγεις εδώ.
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Αριθμός γατουνίων: <8
...πράγμα που σημαίνει ότι η Φλώρα καλύπτεται για 0-7 γατιά
...πράγμα που σημαίνει ότι η Φλώρα καλύπτεται για 0-7 γατιά
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Οκ τώρα;
Αθηνά!!! Τα φιτίλια σου δε θα περάσουν!
Αθηνά!!! Τα φιτίλια σου δε θα περάσουν!
-
Mood :
ralou έγραψε:
funambolo έγραψε:Δηλώνω υπεύθυνα, με βάση τον νόμο 3.654.789,3 ότι ουδεμία σχέση έχω με τη Ροζ Συμμορία και τις ενέργειές της, παρά τις περί του αντιθέτου υποψίες της οικογένειας του Ροζ Βρακίου.
Πρωτίστως το ροζ παχαίνει, εκτός αν πρόκειται για το βρακί του Κυρίου Μπαμπά Νικόλα, όπου σε αυτήν την περίπτωση τονίζει ευχάριστα το ετούτο του.
Δευτερευόντως, αν είχα σχέση, τα έξοδα για την υπεραπαγωγή του Σάγκεως θα είχαν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά του Κάζα και τις δέουσες διαδικασίες προκειμένου να αμφισβητηθεί η μη ανακήρυξή του σε απόλυτο άρχοντα της πρόσφατης έκθεσης.
Τριτευόντως, αν είχα σχέση, ήδη θα είχε μεταφερθεί στη Ροζ Βίλλα και ο Γκίζμος, η απουσία του οποίου από το πάνελ νομίζω ότι είναι αισθητή και αποτελεί δείγμα ρατσιστικής συμπεριφοράς έναντι όσων γάτων έχουν μια ελευθεριάζουσα σχέση με την αμμολεκάνη τους.
Και last but not least είναι εντελώς αδύνατον να φορέσω τακούνι, πρώτον διότι θα σκουπίσω τις αράχνες από το ταβάνι με το μαλλί και δεύτερον γιατί δεν βγαίνουν Μανόλο στο νουμεράκι μου.
Διατελώ μετά τιμής
Το Ριγέ Κομπινεζόν
Είστε νούμερα (και ο Gizmoς το ίδιο!)
Το Μαύρο Σουτιέν!
Σαν τον άρχοντα των γατιών, κι εσείς!otz έγραψε:Ποιος είπε ότι τέλειωσαν οι απαγωγές; Θα δούμε κι άλλες. Μόνο το "πρώτο κύμα" έχει ολοκληρωθεί.
Ακολουθούν:
"Η συντροφιά της τρίχας"
"Οι δυο γάτοι" και
"Η επιστροφή του..." (δε λέω ποιου).
Φυσικά, κάποια στιγμή θα μάθετε ποια είναι η τέταρτη. Δεν επιβεβαιώνουμε ούτε διαψεύδουμε τίποτα. Μπορεί να έχετε βρει ποια είναι, μπορεί και όχι...
ralou έγραψε:- Έτοιμα όλα?
- Ναι! Ξεκινάμε!
- ΦΩΤΑ!!!!
Κυρίες και κύριοι καλησπερα σας!
Στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε όλες τις –μεχρι σήμερα, αλλά φευ και τις μελλοντικές- γάτες, θύματα απαγωγής τη Γατρομοκρατικης ΡΟΖ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ μαζευτήκαμε όλοι εδώ για να μπορέσουμε να συζητήσουμε όλοι μαζί, γάτες και άνθρωποι και να βρούμε λύσεις, να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να βρούμε μια άκρη.
Το Ζεύγος μπαμπάς Νικόλας και Ραλου, διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση και συνείσφεραν σ αυτή με την επίδειξη ανδρικών εσωρούχων που θα ακολουθήσει.
- Σπόιλερ:
Ο μπαμπάς Νικόλας σκέφτηκε ότι με την επιτυχία των ενδυματολογικών επιλογών του των τελευταίων ημερών θα μπορούσε με την επίδειξη αυτη να ενεργοποιήσει όσους είναι καμμένοι από την εν λόγω ομάδα αλλά και να βάλει σε επαγρύπνηση όσους κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου και δεν ανησυχούν για τις γάτες τους!
Ευχαριστούμε το ζεύγος και ευχόμαστε σύντομα να ξαναβρεί την γάτα του όπως και όλοι όσοι έχασαν το ζωάκι τους εξ αιτίας της άθλιας αυτής ΡΟΖ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!
Ας ξεκινήσει λοιπόν η επίδειξη μόδας!
Φώτα παρακαλώ!
Μοντέλο Chic At Home
Μανεκέν μπαμπάς Νικόλας
Μαύρο βρακί απλό και ευκολοφορετο. Σέξι και σικάτο για καθημερινή χρήση, για τον άνδρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ!
Μοντέλο Your Inner Soft Side
Μανεκέν μπαμπάς Νικόλας
Υπόλευκο –και γι αυτό ανθεκτικό στην μακρόχρονη χρήση- βρακί με ωραίες φραουλιτσες. Συνδυάστε το με ένα μπουκάλι σαμπάνια στο κρεβάτι για τις ρομαντικές νύχτες της Άνοιξης!
Μοντέλο An Elephant On Your Chest
Μανεκέν μπαμπάς Νικόλας
Σετ βρακί και τ-σερτ για τις cozy παιχνιδιάρικες βραδιές του Χειμώνα. Δείξετε το μεγαλείο σας με χιούμορ!
Μοντέλο Not so “Itsy Bitsy Teenie Weenie” Pink Polka Dot –manly Sort
Μανεκέν μπαμπάς Νικόλας
Βρακί από ροζ λυκρα με λευκές βούλες. Ανακαλύψτε την τρυφερή σας πλευρά με αυτό το εξαιρετικό βρακί που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τον ανδρισμό σας τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού!
Μοντέλο Hard Working Guy
Μανεκέν μπαμπάς Νίκολας
Βρακί στα χρώματα του Φθινόπωρου, για τον άντρα που ψάχνει την γατοθυγατερα του σε όλο τον κόσμο και δεν προλαβαίνει να αλλάζει κάθε μέρα. Καλύπτει πλήρως όλα τα προδοτικά σημάδια της αναγκαστικά πλημμελούς φροντίδας της σωματικής υγιεινής!
Μοντέλο Night Chic
Μανεκέν μπαμπάς Νικόλας
Σετ βρακί και bow tie για τις επίσημες εμφανίσεις όπου ένα περιποιημένο παπιγιόν μπορεί να κάνει την διαφορά!
Και τώρα κυρίες και κύριοι το κλου της βραδιάς. Μια extreme εμφάνιση για να κλείσουμε την επίδειξη μας με κάτι που θα σας διασκεδάσει και θα σας ενθουσιάσει!
Μοντέλο Frejia I Love You
Μανεκέν μπαμπάς Νικόλας
Σετ βρακί με ριγέ κομπινεζόν. Το κομπινεζόν προσθέτει χάρη και ομορφιά άλλα και ένα kinky hint στην καθημερινότητα σας. Μόνο για τους πολύ τολμηρούς!
Φωτα παρακαλω!
Κυρίες και κύριοι, εδώ τελειώνει η επίδειξη των ανδρικών εσωρούχων. Σας ευχαριστούμε για την συμμέτοχη σας και ελπίζουμε να ενημερωθήκατε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και να διασκεδάσατε.
Παρακαλούμε, συζητήστε μεταξύ σας για το θέμα των απαγωγών, ανταλλάξτε πληροφορίες, υποψίες και τρόπους προφύλαξης.
Ενημερώστε μας για κάθε συμπέρασμα που θα βγάλετε! Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Περάστε και τον μπουφέ για να πάρετε μεζεδάκια –χειροποιητα από την κυρία Ραλου-
Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από κροκέτες για να ταΐσετε τις γάτες σας όσοι είστε αρκετά προνοητικοί ώστε να τις φέρετε μαζί σας για να μην τις χάνετε λεπτό από τα μάτια σας!
Στο φουαγιε, μπορείτε να βρείτε διαφημιστικό υλικό και πληροφορίες για την Λαχανι Ομάδα, μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αντιΓΑτρομοκρατία για όσους διαθέτουν τους πόρους να τους προσλάβουν για φύλαξη ή άλλες έρευνες.
Περιμένουμε τα σχόλια, τις εντυπώσεις που σας δημιουργήθηκαν, τις πληροφορίες και κάθε τι που θα μπορούσε να βοηθήσει στο έργο μας.
Ακόμα και οι διαισθήσεις σας και οι πιθανές συνομιλίες με το ένστικτο σας –εαν έχετε κληρονομικό χάρισμα- είναι ευπρόσδεκτες!
Ρούλα ρισπέκτ!
Να συνεταιριστούμε?funambolo έγραψε:Ρούλα, αν δεν τα εκδώσεις θα σε εκδώσω εγώ
Και δεν θα σου αποδώσω και τα πνευματικά δικαιώματα, στο λέω!
Δικαιολογίες!ralou έγραψε:Ευχαριστω φιλαρακια αλλά κοιταξτε που ειναι το προβλημα:
Οταν ειμαι σε πολυ δυσκολες εποχες μου βγαινει να γραφω τετοιες -αστειες ισως- χαζομαρουλες.
Και χαιρομαι που σας διασκεδάζουν.
Αλλά για σκεφτειτε... αν τα εκδοσω και γινουν μπεστ σελερ θα πάψω πια να βρισκομαι σε δυσκολες εποχες οποτε τι θα γινει τοτε ε?!
Απλουστατα δεν θα υπάρχει η πηγη της εμπνευσης
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
Ε! να! Αυτο σκεφτομαι και... δεν το ρισκάρω
funambolo έγραψε:Ρούλα κάτι τέτοια έλεγε και η Ρόουλινγκς όταν άρχισε να γράφει τον Χάρι Πότερ και κοίτα τι έγινε στη συνέχεια
+1
Πες το ψέματα!
Πολύ μΕ αρέσει ο τίτλος!funambolo έγραψε:Αχ... λες βρε Αθηνα να ειμαιαστε βιοι παραλληλοι με την κυρια Ροουλινγκς???
Volume #1
Συμφωνώ απόλυτα!!!funambolo έγραψε:Έντιτ: Ρούλα, δεν ξέρω αν έχει τύχει ποτέ να ασχοληθείς, αλλά η Ρόουλινγκς, όταν άρχισε να γράφει τον Χάρι, ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, οικονομική, ψυχολογική κλπ. Έγραφε για να ξεχνιέται και να φτιάχνει έναν κόσμο που να της επιτρέπει να αντέξει την καθημερινότητα. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι. Γιατί δηλαδή να μην γίνετε βίοι παράλληλοι και ως προς την επιτυχία? Ε? Εεε? Εεεεε??
+100000000000000000000000000000000000000000000otz έγραψε:Ρούλα, ξέρεις τι λέω; Μια ζωή την έχουμε. Τόλμησέ το. Γιατί να σκέφτεσαι μετά "τι θα γινόταν αν...";
Μα τί έρως!Πρώτη φορά τα λένε από κοντά τα παιδιά, ε?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Nαι, πρώτη φορά τα λένε από κοντά! Και όλο αυτό το κλίμα με απαγωγείς τριγύρω και σασπένς, όσο να πεις ανεβάζει αδρεναλίνη και λίμπιντο!
-
Mood :
Ω ρεεε.. Της αλλαξογατιάς γίνεται εκεί μέσα!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Για τη Ρούλα το'χουμε πει.. Και ξαναπεί.. Και θα το λέμε μέχρι αν το κάνει!
Εκδώσου επιτέλους!
Για την Αθηνά τώρα, έχω μία ένσταση που βασίζεται στην υποψία μου ότι ο νόμος 3.654.789,3 αναφέρεται στο δικαίωμα ψευδομαρτυρίας μόνο σε περίπτωση που διατρέχει κάποιον κίνδυνο η πατρίδα..
Εκδώσου επιτέλους!
Για την Αθηνά τώρα, έχω μία ένσταση που βασίζεται στην υποψία μου ότι ο νόμος 3.654.789,3 αναφέρεται στο δικαίωμα ψευδομαρτυρίας μόνο σε περίπτωση που διατρέχει κάποιον κίνδυνο η πατρίδα..
-
Mood :
funambolo έγραψε:
5+1, που έγραφα πριν ήταν: Τάρτας, Ζορρό, Σάγκης, Φρέγια, Αιμίλιος + Φιογκίδης. Τώρα είναι 6+1, γιατί ήρθε και η Σιέλ.
Η εξήγηση είναι απλή. Εγώ έγραφα για τον αριθμό των γατουνίων που έχουμε αποκαλύψει ότι έχουμε. Η Φλώρα έγραφε τον αριθμό που όντως έχουμε.
marina289 έγραψε:
- Σπόιλερ:
f.m123 έγραψε:
Ραλλού
Δεν προσέξατε ότι λείπει μια γατούλα από το σπίτι τηςH catάληψηChapter 2
Η συντροφιά της τρίχας
-Φλώωωωωωρα!
-Λετε θα βρει το σπίτι;
-Το σημείωμα το είδε;
-Ναι είπαμε!
-Την έχασα!!
-Τιιιι;;;;
-Πού την έχασες;
Ο Αιμίλιος σηκωνεται.
Τεντώνεται.
Και περπατάει.
Του ανοίγω.
Του ξανανοίγω.
-Μιάααουυυ;
Σιεεελλλλ!!!
Και ξαφνικά.. σταματάει.
..............
Συνεχίζεται..
Tί ιστορία αγάπης! Η καρτούνα αναζήτησε τον φουντούνιο!
- Σπόιλερ:
Κορίτσια έχετε κάνει τρελές ψαχτικές ε;; Βρήκατε μέχρι και τη φωτο του Μιλιόνιου που κάνει stretching !
Εν τω μεταξύ είχαμε αποφασίσει από την αρχή ότι θα πάρουμε τον Αιμίλιο μαζί με τον καναπέ και, λίγες μέρες μετά, έριξες ακριβώς την ίδια ιδέα. Αχ έπρεπε να ήμασταν πέντε τελικά...
SuperCatz έγραψε:Ω ρεεε.. Της αλλαξογατιάς γίνεται εκεί μέσα!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Το σημείωμα που έκανε την Σιέλ να έρθει μόνη της σ' εμάς:
- Σπόιλερ:
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Aποκλείεται να καταφέρω να κάνω τόσα πολλά quote σωστά, οπότε τα γράφω απλά και κατανοητά (σ΄εμένα )
1. Σωστό: Αριθμός γατουνίων <8 σημαίνει από 0-7 και όχι περισσότερα από 8, όπως μετέφρασα αρχικά (διότι ανέκαθεν ήμανε τελείως σκράπα στα μαθηματικά). Οπότε ρίχνω πάραυτα τα μούτρα μου στη Φλώρα και απορώ πώς διαβάζω τις τιμές στις εξετάσεις αίματος
2. Η πρόταση της Βίκυς για συνεταιρισμό με απώτερο στόχο την έκδοση της Ρούλας με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, ασχέτως αν η ίδια η Ρούλα συμφωνεί ή όχι. Πρέπει επιτέλους, από ερασιτέχνις, να γίνει επί χρήμασι εκδιδόμενη (με την καλή έννοια πάντα)
3. Ξαναπαίρνω τα μούτρα που έριξα πριν στη Φλώρα και δηλώνω μετ΄επιτάσεως ότι η προσπάθεια να εγερθούν υποψίες εις βάρος μου είναι δόλια, ύποπτη και συνιστά αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα της πατρίδας!!! Παρακαλώ τα υπονοούμενα περί ψευδομαρτυρίας να ανακληθούν αμέσως, ειδάλλως θα φέρω ιατρική γνωμάτευση που θα σας υποχρεώνει να καθαρίσετε μόνες σας και άμεσα τους περιπρωκτικούς αδένες του Σάγκεως!
1. Σωστό: Αριθμός γατουνίων <8 σημαίνει από 0-7 και όχι περισσότερα από 8, όπως μετέφρασα αρχικά (διότι ανέκαθεν ήμανε τελείως σκράπα στα μαθηματικά). Οπότε ρίχνω πάραυτα τα μούτρα μου στη Φλώρα και απορώ πώς διαβάζω τις τιμές στις εξετάσεις αίματος
2. Η πρόταση της Βίκυς για συνεταιρισμό με απώτερο στόχο την έκδοση της Ρούλας με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, ασχέτως αν η ίδια η Ρούλα συμφωνεί ή όχι. Πρέπει επιτέλους, από ερασιτέχνις, να γίνει επί χρήμασι εκδιδόμενη (με την καλή έννοια πάντα)
3. Ξαναπαίρνω τα μούτρα που έριξα πριν στη Φλώρα και δηλώνω μετ΄επιτάσεως ότι η προσπάθεια να εγερθούν υποψίες εις βάρος μου είναι δόλια, ύποπτη και συνιστά αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα της πατρίδας!!! Παρακαλώ τα υπονοούμενα περί ψευδομαρτυρίας να ανακληθούν αμέσως, ειδάλλως θα φέρω ιατρική γνωμάτευση που θα σας υποχρεώνει να καθαρίσετε μόνες σας και άμεσα τους περιπρωκτικούς αδένες του Σάγκεως!
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Ωραία, μου είχαν αφήσει η Ραλού με το Μπαμπά Νικόλα ένα έντερο, μου το κατέστρεψες τώρα εσύ Αθηνά!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Δ² έγραψε:Ωραία, μου είχαν αφήσει η Ραλού με το Μπαμπά Νικόλα ένα έντερο, μου το κατέστρεψες τώρα εσύ Αθηνά!
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Βρε σεις οι τεσσερις σατανικοδιαβολικοτατοτατες!
Βαλατε την Σιελ να ερθει μονη της στα χερια σας?!!!
Αυτο δεν το ειχα φανταστει
Εξαιρετικη ιδεα και οσο ναναι ζηλευω που δεν την ειχα σκεφτει κι εγω όταν προσπαθουσα να βουτηξω γατες. Με τοσα γατο-ζευγαρια που κυκλοφορουν αναμεσα μας θα μειωνα τις προσπαθειες μου στο μισο.
Π.χ. η Σιελ θα εφερνε τον Μιλιο και τουμπαλιν, η Φρεγια τον Πιπη, η Σουσυ τον Τσιλι, η Χιονατη Κ. τον Παρη της, η Μελενια τον αδελφο Ρικυ κ.ο.κ.
Οι Βρουκος και Μπεν θα εφερναν τον υπολοιπο γατο-γυναικειο πληθυσμο του γατοσπιτου που θα ετρεχαν όλες μαζι να τους βρουν!!!
Ας ειναι... Παλιο μυαλο παλιες ιδέες!
Ρισπεκτ κυρίες μου!
Τοπο στα... νιατα!
Nικολα! Εχε το νου σου και για την Σιελ τωρα. Την βουτηξαν κι αυτην!
Νικολα?!
Νικολα που εισαι?
Αχ Θεε μου, που ειναι??? ... λειπει και η φορεσια που βαζει όταν παει κυνηγι στο δασος
ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Βαλατε την Σιελ να ερθει μονη της στα χερια σας?!!!
Αυτο δεν το ειχα φανταστει
Εξαιρετικη ιδεα και οσο ναναι ζηλευω που δεν την ειχα σκεφτει κι εγω όταν προσπαθουσα να βουτηξω γατες. Με τοσα γατο-ζευγαρια που κυκλοφορουν αναμεσα μας θα μειωνα τις προσπαθειες μου στο μισο.
Π.χ. η Σιελ θα εφερνε τον Μιλιο και τουμπαλιν, η Φρεγια τον Πιπη, η Σουσυ τον Τσιλι, η Χιονατη Κ. τον Παρη της, η Μελενια τον αδελφο Ρικυ κ.ο.κ.
Οι Βρουκος και Μπεν θα εφερναν τον υπολοιπο γατο-γυναικειο πληθυσμο του γατοσπιτου που θα ετρεχαν όλες μαζι να τους βρουν!!!
Ας ειναι... Παλιο μυαλο παλιες ιδέες!
Ρισπεκτ κυρίες μου!
Τοπο στα... νιατα!
Nικολα! Εχε το νου σου και για την Σιελ τωρα. Την βουτηξαν κι αυτην!
Νικολα?!
Νικολα που εισαι?
Αχ Θεε μου, που ειναι??? ... λειπει και η φορεσια που βαζει όταν παει κυνηγι στο δασος
ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Ελα ρε συ Ραλου τι φωνάζεις
Ουτε για κατουρημα δεν μπορει να παει ο ανθρωπος???!!!
Ειπα να αλλαξω και βρακι επι τη ευκαιρία... που να τρεχω με το κομπινεζον τωρα???!
Ειπα να αλλαξω και βρακι επι τη ευκαιρία... που να τρεχω με το κομπινεζον τωρα???!
μπαμπας Νικολας1- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : Eνα και μου το κλέψανε!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/10/2012
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
μπαμπας Νικολας1 έγραψε:Ελα ρε συ Ραλου τι φωνάζεις
Καλέ!
Ο μπαμπάς Νικόλας κρατάει μαχαίρι!!!!
-
Mood :
Παρ όλο που δεν με συμφερει...
Αποκριατικο ειναι το μαχαιρι κοριτσια
Και η στολη κυνηγιου επισης...
Ας ειναι...
Τι κάνει το ερωτευμένο ζευγος τωρα?
Ησυχασε? βολευτηκε?
Χαχα! Μου φαινεται ότι οι δυο τους καθόλου δεν θα χολοσκάσουν ετσι όπως εξελιχθηκαν τα πραγματα!
Αληθεια... η Μαμα Σιελ, δεν πηρε χαμπαρι τιποτα???
Ο αδελφος Χουλιο δεν βγηκε να αναζητησει την αδελφη του?
...η μηπως βολευτηκε κι αυτος μια χαρα με τις εξελιξεις
Αποκριατικο ειναι το μαχαιρι κοριτσια
Και η στολη κυνηγιου επισης...
Ας ειναι...
Τι κάνει το ερωτευμένο ζευγος τωρα?
Ησυχασε? βολευτηκε?
Χαχα! Μου φαινεται ότι οι δυο τους καθόλου δεν θα χολοσκάσουν ετσι όπως εξελιχθηκαν τα πραγματα!
Αληθεια... η Μαμα Σιελ, δεν πηρε χαμπαρι τιποτα???
Ο αδελφος Χουλιο δεν βγηκε να αναζητησει την αδελφη του?
...η μηπως βολευτηκε κι αυτος μια χαρα με τις εξελιξεις
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Σελίδα 12 από 26 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
Σελίδα 12 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios