Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 19 από 26
Σελίδα 19 από 26 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Απ: Η catάληψη
ralou έγραψε:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κριμα που ειναι νυχτερινη η φωτογραφια και δεν μπορειτε να δειτε αυτο το εξαιρετικο οχημα!
Αλλα αν εχετε φωτοσοπ η αλλο προγραμμα επεξεργασιας εικονας, μπορειτε να το απολαυσετε
Δεν χρειάζεται....Ιδού....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Αν και δεν ειμαι ιδρυτικο μέλος της Λαχανι ομάδας -ειναι Κερατσινιωτικη υποθεση αυτη- νομιζω ότι μπορεις να κανεις μια κρουση.
Εγω για παραδειγμα θα μπορουσα ανετα να βουτηξω τον Χουζουρη διοτι εχω μεγαλη πειρα απο κατρουλουδες γατες και αντεχω!
Αν και οι Λαχανι ομάδα, απλως επιστρεδει τα γατια... δεν τα απαγαγει!
Προς μεγαλη μου θλιψη βεβαια.
Παντψς Δημητρη αν θέλεις, αιτησου συμμετοχης στο θέμα της Λαχανι ομάδας!
https://www.gatospito.com/t9365-topic
Εγω για παραδειγμα θα μπορουσα ανετα να βουτηξω τον Χουζουρη διοτι εχω μεγαλη πειρα απο κατρουλουδες γατες και αντεχω!
Αν και οι Λαχανι ομάδα, απλως επιστρεδει τα γατια... δεν τα απαγαγει!
Προς μεγαλη μου θλιψη βεβαια.
Παντψς Δημητρη αν θέλεις, αιτησου συμμετοχης στο θέμα της Λαχανι ομάδας!
https://www.gatospito.com/t9365-topic
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
χεχεχεχε!vaso έγραψε:ralou έγραψε:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κριμα που ειναι νυχτερινη η φωτογραφια και δεν μπορειτε να δειτε αυτο το εξαιρετικο οχημα!
Αλλα αν εχετε φωτοσοπ η αλλο προγραμμα επεξεργασιας εικονας, μπορειτε να το απολαυσετε
Δεν χρειάζεται....Ιδού....
Δεν ειναι απιθανο???
Πιο τελεια επιλογη δεν θα μπορουσαν να κανουν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ralou στις Κυρ Οκτ 28, 2012 9:43 pm, 1 φορά
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Καλά την Ράισα βρήκατε να πάρετε??? Τόσα άλλα γατιά έχω...
Αυτή πετάει την σκούφια της για εξοχή, κόσμο, γάτες, διακοπές... είναι πολύ κοινωνική!!
Μεγάλο κακό της κάνατε!!
Η Ηλέκτρα θα γυρίσει πίσω... Ο μόνος λόγος που ήρθε είναι για να τσεκάρει την περιοχή, εσάς, και γενικώς να συλλέξει πληροφορίες.. Σε κανέναν δεν ανήκει η Ηλέκτρα ούτε μπορεί κάποιος να την περιορίσει ή δεσμεύσει!!! Έμοιασε στην μανούλα σε αυτό!!
Αυτή πετάει την σκούφια της για εξοχή, κόσμο, γάτες, διακοπές... είναι πολύ κοινωνική!!
Μεγάλο κακό της κάνατε!!
Η Ηλέκτρα θα γυρίσει πίσω... Ο μόνος λόγος που ήρθε είναι για να τσεκάρει την περιοχή, εσάς, και γενικώς να συλλέξει πληροφορίες.. Σε κανέναν δεν ανήκει η Ηλέκτρα ούτε μπορεί κάποιος να την περιορίσει ή δεσμεύσει!!! Έμοιασε στην μανούλα σε αυτό!!
- Σπόιλερ:
- Κορίτσια είστε απίστευτες με τις περιγραφές σας και άκρως απολαυστικές!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
ralou έγραψε:
χεχεχεχε!
Δεν ειναι απιθανο???
Πιο τελεια επιλογη δεν θα μπορουσαν να κανουν
Δε γινόταν αλλιώς. Το επιλέξαμε γιατί το φορτηγάκι με τις βούλες θα τραβούσε πολύ την προσοχή!
natalouko έγραψε:Καλά την Ράισα βρήκατε να πάρετε??? Τόσα άλλα γατιά έχω...
Μεγάλο κακό της κάνατε!!
- Σπόιλερ:
Κορίτσια είστε απίστευτες με τις περιγραφές σας και άκρως απολαυστικές!!!
Η Ηλέκτρα έχει τους δικούς της λόγους. Πάντα έχει τους δικούς της λόγους...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
dgriman έγραψε:f.m123 έγραψε:Part 2Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΛΗ
Το ξημέρωμα της 26ης Οκτωβρίου μας βρίσκει να τρέχουμε νυσταγμένες πάνω – κάτω για να δούμε από πού προέρχεται το σπαραχτικό κλάμα που μας ξύπνησε όλους, δίποδους και τετράποδους. Οι φωνές έρχονται από το δωμάτιο του Χουζούρη.
Για μέρες ήταν μελαγχολικός και η συμπεριφορά του μας προβλημάτιζε. Το σπίτι είχε σχεδόν σταματήσει να μυρίζει ούρα. Και τι δεν κάναμε για να βρει τον εαυτό του: Τι ρούχα του δώσαμε να κατουρήσει, τι σκεπάσματα, τι χαλιά, τι παπούτσια, τι ηλεκτρικές συσκευές (ακόμα και τα λάπτοπ μας). Καμία φυσιολογική αντίδραση. Ο Χουζούρης επέμενε πεισματικά να κατουράει μόνο στην αμμολεκάνη του.
Μία λύση έμενε μόνο. Μια έκτακτη συνεδρία με τον Αιμίλιο.
- Πώς νιώθεις, Χουζούρη;
- Νιάουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Νιαουυυυυυυυυυυυ!
- Έλα, έλα, μην κλαις, πες μου τι σε απασχολεί.
- Δεν ξέρεις τι μέρα είναι;
- …
- Γιορτάζει ο μπαμπάς μου! Και, αντί να γλεντάει, τώρα θα κάθεται και θα κλαίει γιατί θα του λείπω.
Ο Αιμίλιος δεν θέλει να πληγώσει κι άλλο τον Χουζούρη και διαλέγει προσεκτικά τα λόγια του:
- Δε νομίζω να το πήρε τόσο βαριά ο Δημήτρης. Του φτάνει να ξέρει ότι είσαι καλά. Γκουυυυυυυυυυυυχ γκουχ γκουχ! Εδώ δεν περνάς καλά;
- Δεν έχω παράπονο, μʼ αγαπούν, ικανοποιούν κάθε μου επιθυμία αλλά… ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!
- Γκουχχχχχχχχ γκουχ γκουχ. Και τι παραπάνω έχει δηλαδή ο μπαμπάς σου;
- Με λατρεύει. Κάθε φορά που κατουράω το σπίτι, βγαζει τσιρίδες ενθουσιασμού. Είναι πολύ περήφανος για ʽμένα. Κανείς άλλος δεν ενθουσιάζεται τόσο πολύ με τα κατορθώματά μου. Το πολύ πολύ να σκάσουν κανένα χαμόγελο. Ο μπαμπάς πανηγυρίζει. Όλη η γειτονιά τον ακούει. Γιʼ αυτό του κατουράω όλα τα πράγματα. Για να δείξω στους άλλους ότι ο μπαμπάς Δημήτρης είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Μήπως να κατουρούσα κι αυτόν;
- Και… τι θα ήθελες , φίλε μου, για να είσαι χαρούμενος;
- ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!
Με πόνο καρδιάς, αναγκαστήκαμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του αγαπημένου μας Χουζούρη. Όποιο άλλο σχέδιο είχαμε, έπρεπε να μείνει πίσω προκειμένου να οργανωθεί η επιστροφή του κατρουλή. Κατρουλή; Χαχα! Ο Χουζούρης δε σπαταλάει το πολύτιμο φορτίο του για όποιον κι όποιον.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
- Τον μπακλαβά τι τον ήθελες, μαρή;
- Με άδεια χέρια να πάμε στην γιορτή του;
- Του πήραμε δώρο.
- Νομίζω ότι θα χαρεί πιο πολύ για τον μπακλαβά. Αααα για να σου πω, δεν έτρεχα άδικα στη Σμύρνη για να του τον φέρω!
- Έλα Χουζουράκο να πάμε στον μπαμπάκα. (Θα μας σκοτώσει ο Δημήτρης).
- Ε πώς να μην τις σκοτώσει που με πήραν απʼ αυτόν. Θα έφαγε τον κόσμο να με βρει.
Μπαίνουμε όλες στο ελικόπτερο που οδηγάει, όπως πάντα, η (σδβδαςςφψ ακαταλαβίστικο) και ξεκινάμε για το σπίτι της Γατοτάτης και του Δημήτρη.
Ετοιμάζουμε τον Χουζούρη, κατεβαίνουμε από το ελικόπτερο και πλησιάζουμε το παράθυρο. Από το σπίτι ακούγεται πολλή φασαρία. Μουσική, κόσμος να γελάει και να διασκεδάζει. Βλέπουμε τον Δημήτρη να χορεύει ζεμπεκιά (το «απαλλάχτηκα από ʽσένα» πρέπει να ήταν), να πίνει και να κάνει προπόσεις.
Ξαφνικά η μουσική σταματάει. Ακούμε τον Δημήτρη να λέει «στην υγειά των Ροζ». Μας λούζει κρύος ιδρώτας. Θα το πάρει πολύ στραβά; Θα μας τα ψάλλει; Θα μας κουρέψει;
Η Τέτα πηγαίνει στην πόρτα, χτυπάει το κουδούνι και τρέχει να κρυφτεί. Εμείς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε από το παράθυρο.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………
Η πόρτα ανοίγει , ο Δημήτρης παίρνει τα δώρα ενθουσιασμένος. Αφήνει το ταψί στο τραπέζι της κουζίνας και το πακέτο στο πάτωμα. Κάτι συζητούν.
- Αργούν. Γιατί δεν ανοίγουν το πακέτο;
- Θα σκάσει ο Χουζούρης.
- Σσσσσσσσσσς! Κάποιος φεύγει και τον χαιρετούν. Θα το ανοίξουν.
Μετά από δύο λεπτά:
- Αααααααααααααα θα τις σκοτώσω! Θα τις κουρέψω. Θα….. θα….. θα….
Ενώ ο Δημήτρης είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα και δεν σταματούσε να φωνάζει, ο Χουζούρης άρχισε να τρίβεται σε όλους και να χαϊδεύεται (ναι, ναι, ο Χουζούρης)! Ύστερα, άρχισε να περιφέρεται στον χώρο.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
- Τέτα, τι κάνει εκεί;
- Τι θες να κάνει, εξερευνεί.
- Εγώ τον βλέπω να κοιτάει πολύ έντονα τον μπακλαβά.
- Ιιιιιιιιιι τι κάνει; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Όοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιι! Ο μπακλαβάς! Τον κατούρησε;
- Ωωωωωωωωωωχχ! Chouzouris is back!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Το πάρτι διαλύθηκε νωρίς. Ο Δημήτρης είχε ηρεμήσει λίγο αλλά δεν είχε πια κέφια για γλέντια. Οι καλεσμένοι το κατάλαβαν και άρχισαν διακριτικά να αποχωρούν.
Τον βλέπουμε να πλησιάζει το ταψί με τον μπακλαβά. Ένα γλυκάκι για παρηγοριά. Το όνειρό του, να ζει χωρίς τον Χουζούρη, κράτησε τόσο λίγο!
Μηηηηηηηηηηη! Μην το φας! Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Ααααααααααχρηστες, ανιιιιιιιιιιικανες, τσαμπα τόση χρηματοδότηση σας έχω κάνει.....
Εσβησαν τα ονειρα για ενα καθαρό σπίτι
Και αυτό το γλυκο που μου έφεραν σκατα είναι, σαν κατρουλιό βρωμάει
για να μου εφεραν πισω τον ηλίθιο, ποιος ξέρει τι έχουν ρίξει και στο γλύκο να με πεθάνουν.... στα σκουπίδια και αυτό...
Θα'θελα να ξέρα ποιος τις πλήρωσε να μου τον φέρουν πίσω πεσκέσι, και στη γιορτή μου μάλιστα !!!! θα το μάθω, που θα μου παει.... (μηπως να ταχθώ υπερ της λαχανή ομάδας !!!! )
- Σπόιλερ:
Οι διάλογοι γενικά τα σπάνε, μπραβο κορίτσια
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Απίστευτο
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Τι γινεται εδω?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε μια υπερπολυτελή ροζ έπαυλη
tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
Ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας, μετά την επίθεση των λαχανί στο καταφύγιο. We will be back. Και, αυτή τη φορά, θα πρέπει να προσέχουν και οι δίποδοι...
- Σπόιλερ:
- Δεν προλαβαίνουμε, η Φλωράνς τρέχει κι εγώ ετοιμάζω γιορτή Χριστουγέννων για το σχολείο.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
θα με πεθάνειςhoulieta έγραψε:Αχ τι όμορφη!...
Την ηθελα...
vanilia cat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Motto : live your life on paws.....!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
otz έγραψε:Ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας, μετά την επίθεση των λαχανί στο καταφύγιο. We will be back. Και, αυτή τη φορά, θα πρέπει να προσέχουν και οι δίποδοι...
- Σπόιλερ:
Δεν προλαβαίνουμε, η Φλωράνς τρέχει κι εγώ ετοιμάζω γιορτή Χριστουγέννων για το σχολείο.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
...μα ειναι πολύ όμορφη!...vanilia cat έγραψε:θα με πεθάνειςhoulieta έγραψε:Αχ τι όμορφη!...
Την ηθελα...
Σιγα, μη σας φυγει κανενας πόντος!f.m123 έγραψε:otz έγραψε:Ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας, μετά την επίθεση των λαχανί στο καταφύγιο. We will be back. Και, αυτή τη φορά, θα πρέπει να προσέχουν και οι δίποδοι...
- Σπόιλερ:
Δεν προλαβαίνουμε, η Φλωράνς τρέχει κι εγώ ετοιμάζω γιορτή Χριστουγέννων για το σχολείο.
ΓΧΜ ΓΚΧΜ!
Σε άλλα νέα λοιπόν, παρʼοτι βρέθηκε το κρησφύγετο των θρυλικών ΡΟΖ, η τύχη των ιδίων των μελών της ομάδας μαζί με τους ομήρους τους ακόμα αγνοείται. Για όσους δεν έχουν ακούσει για τις ροζ, πρόκειται για μια ομάδα γατο-απαγωγέων που έχουν ήδη στερήσει πολλές οικογένειες από τα πολύτιμα κατοικίδια τους.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.
Φήμες λένε ότι η ομάδα βρίσκεται κρυμμένη σε κάποιο τροπικό νησί ετοιμάζοντας την επόμενη κίνηση τους.
Η ΛΑΧΑΝΙ ομάδα βρίσκεται σε ετοιμότητα.
-
Mood :
με το τσιγκέλι θα τα λέτε;
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Σε καμιά ώρα θα σας πούμε εξελίξεις. Να τακτοποιηθούμε πρώτα. Είχαμε ταξίδι, μετακόμιση...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
... 2 απαγωγές...
Ταλαιπωρία
Ταλαιπωρία
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
-
Mood :
Παναγια μου!!!
Αρχισαν παλι τα βασανα!!!
Αρχισαν παλι τα βασανα!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Τιιιιιι; Λάθος στιγμή ρε ΡΟΖ ομάδα... Τρέχω και δεν φτάνω αυτή την περίοδο... Άσε που δεν θυμάμαι καν τα μέλη της ΛΑΧΑΝΙ ομάδας... αλλά δεν το λέμε...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Η CATΑΛΗΨΗ 4
The comeback
Part 1
Το νησί των catεστραμένων
Μετά την catαστροφική μέρα που μας ανακάλυψαν οι κομάντος της λαχανί ομάδας, οι τέσσερις συνεργάτες ήμασταν σε έναν διαρκή πανικό.
Ταξιδεύουμε τόσο καιρό από μέρος σε μέρος, από καράβι σε πλοίο, από πλοίο σε αεροπλάνο, όλα κάτω από τη ροζ μύτη της Χιονάτης του Κερατσινιού.
-Σώπα σώπα μωρέ, φτάνουμε σε λίγο..
-Ρε συ Τέτα θα σκίσει τη γατοφόρο!
-Φτάνουμε σε λίγο, δεν θα σκίσει τίποτα.
-Καλά αν τη σκίσει εγώ δεν παίζω πάλι κυνηγητό σε όλο το κατάστρωμα!
-Δεν θα τη σκίσει σου λέω! Να, κοιμήθηκε..
Καθώς η Τέτα χαιδεύει τη ροζ γατοφόρο με τον πολύτιμο φιλοξενούμενο μας (καλά οκ κλεμμένο φιλοξενούμενο, αλλά δεν έχει σημασία), τα υπόλοιπα γατιά κάθονται στο άνετο σαλόνι. Εκτός από έξι... που κάτι κοινό θα έχουν και κάθονται συνέχεια μαζί...
Εγώ με την Όλγα προσπαθούμε να συμφωνήσουμε σε ένα φλέγον θέμα.
-Καλέ τι λες που θα νοικιάσουμε μπλε φορτηγάκι! ΡΟΖ θα είναι το φορτηγάκι μας, όπως και όλα μας τα φορτηγάκια ως τώρα!
-Αν είναι ροζ το φορτηγάκι αγαπητή Φλώρα μπορούμε απλά να βάλουμε πάνω του και ένα πανό που να λέει ʽροζ ομάδαʼ για να μη χρειάζεται να έχει αμφιβολίες όποιος μας ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ!
-Μην τσακώνεστε, δεν χρειαζόμαστε φορτηγάκι. Ταʼχω κανονίσει εγώ όλα.
Καθώς το γιοτ ετοιμάζεται να αγκυροβολήσει σε άγνωστα μέρη, και καθώς το στομάχι μας έχει γίνει κομπολόι από τα τόσα κουνήματα, η Τέτα έρχεται κοντά μας εμφανώς προβληματισμένη.
-Τοʼσκασε; Τοʼσκασε. Το ήξερα. ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ λέμε, εγώ θα κρατάω ανοιχτή τη γατοφόρο. Εσείς να παίξετε κυνηγητό.
-Στη γατοφόρο είναι, δεν πήγε πουθενά, κοιμάται.
-Τότε ποιό είναι το πρόβλημα;
-Η .. συνεργάτιδα μας έχει ένα προαίσθημα..
-Τι προαίσθημα; Το στομάχι της ε, από το κούνημα θαʼναι. Πάω να της δώσω κανέναν zantac.
-Κακό προαίσθημα εννοώ!! Σαν κάποιος να μας ακολουθεί.
-Όλγα, ρίχνεις μια ματιά;
-Δε βλέπω κάτι ρε κορίτσια...
Φτάνοντας στο νησί το γιοτ αγκυροβ...
-Αουτς! Μαρή Τέτα, πρόσεχε λίγο πως παρκάρεις!
-Σόρρυ! Πιάσαμε στεριά!
-Σώωωπα!
-Πάω να δέσω τα σκοινιά!
Φτάνοντας λοιπόν στο απομακρυσμένο νησί, μακριά από τα μάτια των λαχανί αντιπάλων μας, καμουφλαρισμένες και έτοιμες για αντεπίθεση, κατεβαίνουμε όλες από το γιότ (οκ, ιστιοφόρο είναι, αλλά μας αρέσει να το λέμε γιοτ).
-Λοιπόν, εγώ δένω το γιοτ και θα το σκεπάσω με μια ροζ κουβέρτα.
-Θα το βάλεις για ύπνο;;;
-Για να μη φαίνεται και μας ανακαλύψει κανείς!
-Έχεις την εντύπωση ότι ένα γιοτ στη μέση της θάλασσας με μια τεράστια κουβέρτα δεν είναι στόχος. Καλή ιδέα. Και αναρωτιόμασταν γιατί μας βρήκαν οι ΛΑΧΑΝΙ.
-Αφήστε τις κουβέρτες και πάμε! Τέτα δέσε εσύ το πλοίο, πάμε εμείς με όλους τους φιλοξενούμενους μας στην έπαυλη.
-Τελικά πώς θα πάμε στην έπαυλη χωρίς φορτηγάκι;
-Ιδού!
Η τέταρτη της παρέας μας φυσικά και τα είχε κανονίσει όλα.
Μια πανέμορφη ΚΟΚΚΙΝΗ λιμουζίνα μας περίμενε στην άκρη του δρόμου.
-Τέλεια!!! Πάμε να τους βάλουμε όλους μέσα!
Μπαίνουμε λοιπόν στα γρήγορα στην τεράστια λιμουζίνα μας. Όσο το αμάξι ξεκινάει, η Τέτα δένει τα σκοινιά από το γιοτ και κρύβει ο,τι στοιχεία μπορούν να μας προδώσουν.
Όσο το αμάξι απομακρύνεται.. Η Τέτα νιώθει ένα μαχαίρι στο λαιμό της.
-ΛΕΓΕ! Πού είναι η Φρέγια; Δεν ήταν με τα υπόλοιπα γατιά. ΛΕΓΕ! Πού την έχετε κρυμμένη;
-ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑ!!!!
Meanwhile στην έπαυλη ακούγονται ψίθυροι.
-Και τι θα κάνουμε αν μας βρει;
-Δε ξέρω. Πρέπει να τον σταματήσουμε κάπως.
ΚΡΑΚ! ΜΠΟΥΜ!!! ΚΧΧΧΧΣΣΣΣ!!!
- ΧΙΟΝΑΤΗ!!!! Έφυγε η Χιονάτη, Όλγα τρέχα!!
Και εκείνη τη στιγμή ανοίγει η πόρτα...
-Αυτήν ψάχνετε; μας λέει ειρωνικά ο μπαμπάς-Νικόλας.
Ξαφνικά, η έκφρασή του παγώνει.
-ΡΟΥΛΑ;
.....Συνεχίζεται
The comeback
Part 1
Το νησί των catεστραμένων
Μετά την catαστροφική μέρα που μας ανακάλυψαν οι κομάντος της λαχανί ομάδας, οι τέσσερις συνεργάτες ήμασταν σε έναν διαρκή πανικό.
Ταξιδεύουμε τόσο καιρό από μέρος σε μέρος, από καράβι σε πλοίο, από πλοίο σε αεροπλάνο, όλα κάτω από τη ροζ μύτη της Χιονάτης του Κερατσινιού.
-Σώπα σώπα μωρέ, φτάνουμε σε λίγο..
-Ρε συ Τέτα θα σκίσει τη γατοφόρο!
-Φτάνουμε σε λίγο, δεν θα σκίσει τίποτα.
-Καλά αν τη σκίσει εγώ δεν παίζω πάλι κυνηγητό σε όλο το κατάστρωμα!
-Δεν θα τη σκίσει σου λέω! Να, κοιμήθηκε..
Καθώς η Τέτα χαιδεύει τη ροζ γατοφόρο με τον πολύτιμο φιλοξενούμενο μας (καλά οκ κλεμμένο φιλοξενούμενο, αλλά δεν έχει σημασία), τα υπόλοιπα γατιά κάθονται στο άνετο σαλόνι. Εκτός από έξι... που κάτι κοινό θα έχουν και κάθονται συνέχεια μαζί...
Εγώ με την Όλγα προσπαθούμε να συμφωνήσουμε σε ένα φλέγον θέμα.
-Καλέ τι λες που θα νοικιάσουμε μπλε φορτηγάκι! ΡΟΖ θα είναι το φορτηγάκι μας, όπως και όλα μας τα φορτηγάκια ως τώρα!
-Αν είναι ροζ το φορτηγάκι αγαπητή Φλώρα μπορούμε απλά να βάλουμε πάνω του και ένα πανό που να λέει ʽροζ ομάδαʼ για να μη χρειάζεται να έχει αμφιβολίες όποιος μας ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ!
-Μην τσακώνεστε, δεν χρειαζόμαστε φορτηγάκι. Ταʼχω κανονίσει εγώ όλα.
Καθώς το γιοτ ετοιμάζεται να αγκυροβολήσει σε άγνωστα μέρη, και καθώς το στομάχι μας έχει γίνει κομπολόι από τα τόσα κουνήματα, η Τέτα έρχεται κοντά μας εμφανώς προβληματισμένη.
-Τοʼσκασε; Τοʼσκασε. Το ήξερα. ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ λέμε, εγώ θα κρατάω ανοιχτή τη γατοφόρο. Εσείς να παίξετε κυνηγητό.
-Στη γατοφόρο είναι, δεν πήγε πουθενά, κοιμάται.
-Τότε ποιό είναι το πρόβλημα;
-Η .. συνεργάτιδα μας έχει ένα προαίσθημα..
-Τι προαίσθημα; Το στομάχι της ε, από το κούνημα θαʼναι. Πάω να της δώσω κανέναν zantac.
-Κακό προαίσθημα εννοώ!! Σαν κάποιος να μας ακολουθεί.
-Όλγα, ρίχνεις μια ματιά;
-Δε βλέπω κάτι ρε κορίτσια...
Φτάνοντας στο νησί το γιοτ αγκυροβ...
-Αουτς! Μαρή Τέτα, πρόσεχε λίγο πως παρκάρεις!
-Σόρρυ! Πιάσαμε στεριά!
-Σώωωπα!
-Πάω να δέσω τα σκοινιά!
Φτάνοντας λοιπόν στο απομακρυσμένο νησί, μακριά από τα μάτια των λαχανί αντιπάλων μας, καμουφλαρισμένες και έτοιμες για αντεπίθεση, κατεβαίνουμε όλες από το γιότ (οκ, ιστιοφόρο είναι, αλλά μας αρέσει να το λέμε γιοτ).
-Λοιπόν, εγώ δένω το γιοτ και θα το σκεπάσω με μια ροζ κουβέρτα.
-Θα το βάλεις για ύπνο;;;
-Για να μη φαίνεται και μας ανακαλύψει κανείς!
-Έχεις την εντύπωση ότι ένα γιοτ στη μέση της θάλασσας με μια τεράστια κουβέρτα δεν είναι στόχος. Καλή ιδέα. Και αναρωτιόμασταν γιατί μας βρήκαν οι ΛΑΧΑΝΙ.
-Αφήστε τις κουβέρτες και πάμε! Τέτα δέσε εσύ το πλοίο, πάμε εμείς με όλους τους φιλοξενούμενους μας στην έπαυλη.
-Τελικά πώς θα πάμε στην έπαυλη χωρίς φορτηγάκι;
-Ιδού!
Η τέταρτη της παρέας μας φυσικά και τα είχε κανονίσει όλα.
Μια πανέμορφη ΚΟΚΚΙΝΗ λιμουζίνα μας περίμενε στην άκρη του δρόμου.
-Τέλεια!!! Πάμε να τους βάλουμε όλους μέσα!
Μπαίνουμε λοιπόν στα γρήγορα στην τεράστια λιμουζίνα μας. Όσο το αμάξι ξεκινάει, η Τέτα δένει τα σκοινιά από το γιοτ και κρύβει ο,τι στοιχεία μπορούν να μας προδώσουν.
Όσο το αμάξι απομακρύνεται.. Η Τέτα νιώθει ένα μαχαίρι στο λαιμό της.
-ΛΕΓΕ! Πού είναι η Φρέγια; Δεν ήταν με τα υπόλοιπα γατιά. ΛΕΓΕ! Πού την έχετε κρυμμένη;
-ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑ!!!!
Meanwhile στην έπαυλη ακούγονται ψίθυροι.
-Και τι θα κάνουμε αν μας βρει;
-Δε ξέρω. Πρέπει να τον σταματήσουμε κάπως.
ΚΡΑΚ! ΜΠΟΥΜ!!! ΚΧΧΧΧΣΣΣΣ!!!
- ΧΙΟΝΑΤΗ!!!! Έφυγε η Χιονάτη, Όλγα τρέχα!!
Και εκείνη τη στιγμή ανοίγει η πόρτα...
-Αυτήν ψάχνετε; μας λέει ειρωνικά ο μπαμπάς-Νικόλας.
-ΡΟΥΛΑ;
.....Συνεχίζεται
- Σπόιλερ:
- στις 14 Φλεβάρη
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Dreamer έγραψε:Τιιιιιι; Λάθος στιγμή ρε ΡΟΖ ομάδα... Τρέχω και δεν φτάνω αυτή την περίοδο... Άσε που δεν θυμάμαι καν τα μέλη της ΛΑΧΑΝΙ ομάδας... αλλά δεν το λέμε...
Κι εμείς
- Σπόιλερ:
- ...αλλά είπαμε να μη σας αφήσουμε με την απορία. Από το καλοκαίρι το σχεδιάζαμε, αλλά είχε χαλάσει ο υπολογιστής μου και έχασα πολλές φωτό, έπρεπε να ξαναψάχνω φωτό των γατιών.
houlieta έγραψε:Επιτυχία αυτές οι συμμορίες...
Ντάλτονς vs pinky and the brain...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
houlieta έγραψε:Πάντως, κινήστε διακριτικά και χωρίς να δίνετε στόχο...
Ε ναι, βαλαμε μυαλό!
Ξεχάσαμε να σας πούμε. Εκτός απ' τη Χιονάτη, σας κλέψαμε και το ραντάρ. Δεν πιστεύω να σας πειράζει;YNL έγραψε:
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Dreamer έγραψε:Τιιιιιι; Λάθος στιγμή ρε ΡΟΖ ομάδα... Τρέχω και δεν φτάνω αυτή την περίοδο... Άσε που δεν θυμάμαι καν τα μέλη της ΛΑΧΑΝΙ ομάδας... αλλά δεν το λέμε...
Γιατί εμείς θυμόμαστε ποιά γατιά κλέψαμε νομίζεις
Βεβαίως, και είμαστε πάντα καμουφλαρισμένες και χτυπάμε εκεί που δεν το περιμένετεhoulieta έγραψε:Πάντως, κινήστε διακριτικά και χωρίς να δίνετε στόχο...
Καθόλου καλά δεν πάμε
-
Mood :
1) πέθανα με Μπαρίλα και Ζορρό!
2) τί υπερπαραγωγή το γιοτ σας! Πάντα διακριτικές!
3) ¨Κύριε Μπαμπά Νικόλα¨...
4) μας ενημερώνουν και πότε θα παίξει το επόμενο επεισόδιο...
τςςς, αυτή είναι οργάνωση κυρίες και κύριοι!
-
Mood :
marina289 έγραψε:1) πέθανα με Μπαρίλα και Ζορρό!
Ε πρέπει να είμαστε διακριτικές, η λαχανί ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη. Δεν έχουμε επαναπαυτεί. Δε θυμάσαι; Μας είχαν κάνει να κρυβόμαστε για 2 χρόνια.
https://www.gatospito.com/t9365-topic?highlight=cat%DC%EB%E7%F8%E7
Νιώθαμε παντού τη Χιονάτη να μας παρακολουθεί. Οπότε, ο μόνος τρόπος να δράσουμε, είναι να την πάρουμε κοντά μας. Δεν ήταν κι εύκολο. Είναι πολύ σκληρά εκπαιδευμένη. Μη νομίζεις ότι την εμπιστευόμαστε κιόλας, όπως τα υπόλοιπα γατιά.
Το "μπαμπάς" έχει γίνει δικαιωματικά μέρος του ονόματός του. Και τι δεν θα έκανε για την αγαπημένη του. Μας ακολούθησε στην άκρη της γης με ελάχιστα εφόδια.
Υπάρχει λόγος.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Μωρέ την κόρη μου κλέψατε ??? Το μονάκριβό μου ??? Λίγα λεπτά έλειψα για να στείλω το σήμα και μπήκατε να μου την κλέψετε???
Το ραντάρ σας το χαρίζουμε Έτσι κι αλλιώς είχε ημερομηνία λήξης.
Νάναι καλά η φιλενάδα του Αντωνάκη κα Μερκελουλα που ήδη μας στέλνει καινούργιο ρανταρ
Κι αυτό το
Otz έγραψε:
-ΡΟΥΛΑ;
Έλα Παναγιά μου !!!!. Να που η αγαπημένη μας Ρούλα βγήκε ο θηλυκός Μαλτέζος στα "Κλεμμένα Όνειρα" κι απήγαγε το ίδιο της το παιδί για να εισπράξει λύτρα και να αγοράσει την καινούργια έκδοση του Photoshop επειδή ο Κύριος μπαμπάς Νικόλας αδιαφορούσε να της την πάρει ο ίδιος.
Κατάντια Ρούλα μου. Κατάντια
Κύριε Μπαμπά Νικόλα ραντεβού το βράδυ στου "Αποστόλη το κουτούκι" να αδειάσουμε κανένα βαρέλι ρετσίνα να πνίξουμε τους καυμούς μας και τις πίκρες μας
Σελίδα 19 από 26 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Σελίδα 19 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios