Επιχείρηση "Στειρώσεις"
+38
zeledaki
afroditoula
marina289
ban13
aggeloydaki
tania g
Melina1234
irinis
f.m123
Karamela
Gatoplikti
Mau
houlieta
tia
nikos_x
Osi
Chouzouris
Fotoula
LAROGATA
mpoulaalekoula
vaso
enoplos
Dreamer
aporw
natalouko
YNL
loulou
ralou
Πούπσυ
kat-cats
Дanae
psipsa
doremi
catia
XIONIS
Δ²
Smokys
Τζούλι το Κατσούλι
42 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 18
Σελίδα 4 από 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Απ: Επιχείρηση "Στειρώσεις"
Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!! Καλή ανάρρωση να έχει η Ίσιδα!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Ναταλάκι, Απορίτσα...
Σας αποστέλλω νοητά μερικά από τα "πατουσάκια" που προσφέρει αφειδώς απόψε η Ίσιδα.
Σας αποστέλλω νοητά μερικά από τα "πατουσάκια" που προσφέρει αφειδώς απόψε η Ίσιδα.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Ολα καλά θα είναι
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Ντριγμανοδημήτρη μας
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Τι ωραία νέα, Τζούλι!!
- Σπόιλερ:
- Να δω πώς θα μπορέσεις να την αφήσεις έξω μετά...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
- Σπόιλερ:
- Έλα ντε... Το σκέφτομαι κιόλας με θλίψη... Όχι για τα χαδάκια που θα στερηθώ, για την ασφάλεια και την καλοπέρασή της... Αλλά δυστυχώς δεν είναι δική μου επιλογή, δε ζω μόνη μου στο σπίτι.
-
Mood :
Σιδερένιο το κοριτσάκι σου! Όλα να πάνε τέλεια!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
enoplos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : ΒΟΙΩΤΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 τον JUINOR
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΟΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΟΥ.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/09/2011
Mood :
Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!
Έχω να σας πω ότι είμαι καταχαρούμενη με το γεγονός ότι η Ισιδούλα μου σήμερα φαίνεται ακόμα πιο καλά!!! Τρώει σαν λύκος, πίνει σαν νεροφίδα και κάνει άπειρα χαδάκια, σκερτσάκια, παιχνιδάκια. Στα τελευταία προσπαθώ να τη συγκρατήσω κιόλας λίγο, φρεσκοεγχειρισμένη είναι, ας κάνει λίγο κράτει στους πήδους! Μάλιστα σήμερα αποφάσισε ότι το καλαθάκι-κρεβατάκι που τους έχω πάρει είναι πάρα πολύ καλή θέση για υπνάκο και όλο χουχουλιάζει εκεί. Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι μας έκανε δώρο πρωί πρωί μία σφιχτότατη θκατουλίτθα, οπότε σοβαρό πρόβλημα με διάρροιες δεν φαίνεται να έχουμε. Είχε και κάτι άλλα στην άμμο, λίγο λιγότερο σφιχτά, αλλά διάρροιες όχι. Συνεχίζω με αυτό το φαγητό και βλέπουμε. Πάντως πολύ καλύτερα απ' ό,τι την περίμενα, να δω πώς θα τη βγάλω έξω τις επόμενες μέρες. Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ και πάλι όλους πάρα πάρα πολύ για τη συμπαράστασή σας και τη θετική σας ενέργεια! Έπιασε τόπο!
Έχω να σας πω ότι είμαι καταχαρούμενη με το γεγονός ότι η Ισιδούλα μου σήμερα φαίνεται ακόμα πιο καλά!!! Τρώει σαν λύκος, πίνει σαν νεροφίδα και κάνει άπειρα χαδάκια, σκερτσάκια, παιχνιδάκια. Στα τελευταία προσπαθώ να τη συγκρατήσω κιόλας λίγο, φρεσκοεγχειρισμένη είναι, ας κάνει λίγο κράτει στους πήδους! Μάλιστα σήμερα αποφάσισε ότι το καλαθάκι-κρεβατάκι που τους έχω πάρει είναι πάρα πολύ καλή θέση για υπνάκο και όλο χουχουλιάζει εκεί. Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι μας έκανε δώρο πρωί πρωί μία σφιχτότατη θκατουλίτθα, οπότε σοβαρό πρόβλημα με διάρροιες δεν φαίνεται να έχουμε. Είχε και κάτι άλλα στην άμμο, λίγο λιγότερο σφιχτά, αλλά διάρροιες όχι. Συνεχίζω με αυτό το φαγητό και βλέπουμε. Πάντως πολύ καλύτερα απ' ό,τι την περίμενα, να δω πώς θα τη βγάλω έξω τις επόμενες μέρες. Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ και πάλι όλους πάρα πάρα πολύ για τη συμπαράστασή σας και τη θετική σας ενέργεια! Έπιασε τόπο!
-
Mood :
Χαίρομαι πολύ Τζούλι που όλα πήγαν καλά!!!
- Σπόιλερ:
- αχ μωρέ το καλό μου βρήκε ασφάλεια και χαίρεται...ίσως να μπορούσες να της βρεις ένα σπιτάκι...λέω μήπως...ή να της έβαζες ένα σπιτάκι να είναι ασφαλής...;;;
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
τελος καλο ολα καλα!!!
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
psipsa έγραψε:τελος καλο ολα καλα!!!
kat-cats έγραψε:Χαίρομαι πολύ Τζούλι που όλα πήγαν καλά!!!
- Σπόιλερ:
αχ μωρέ το καλό μου βρήκε ασφάλεια και χαίρεται...ίσως να μπορούσες να της βρεις ένα σπιτάκι...λέω μήπως...ή να της έβαζες ένα σπιτάκι να είναι ασφαλής...;;;
- Σπόιλερ:
- Πού να της βρω, μωρέ, σπιτάκι, είναι μεγάλη γατούλα αυτή και μαθημένη έξω και με μπόλικη γατίσια παρέα. Αλλά, δεν είναι αυτό, το θέμα είναι πως το βρίσκω λίγο απίθανο, εδω χάριζα 4 μωρά -ακόμα δηλαδή τα χαρίζω- για τα οποία θα αναλάμβανα οικονομικά στείρωση και εμβόλια πρώτου χρόνου και δε βρέθηκε σπίτι για κανένα τους!!! Τουλάχιστον σκοπεύω να την εμβολιάσω, να την αποπαρασιτώνω τακτικά και στα κρύα θα προσπαθήσω να τη βάζω μέσα. Α, από σπιτάκια και τέτοια έχω φτιάξει διάφορα για τα αδεσποτάκια μου από παλιά έπιπλα και τέτοια. Και κοιμούνται αγκαλίτσα όλα μαζί και είναι κάπως ευχάριστα. Λέω να πάρω μερικά μαξιλαράκια να τους βάλω μέσα επιπλέον για να είναι ακόμα καλύτερα.
-
Mood :
Χα, χα, χα, η ασθενής μας είχε... "επισκέψεις". Το βιντεάκι είναι λίγο θαμπό και κουνημένο, αλλά έχει πλάκα. Η άλλη γατούλα πίσω από το τζάμι είναι η Ματίλντα, η αδελφούλα της. Οι δυο τους τα πάνε πολύ πολύ καλά. Η Ματίλντα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και η επόμενη που θα στειρωθεί, με το καλό.
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Ντορεμάκι
Σήμερα η Ίσιδα αποφάσισε από μόνη της πως είναι πλήρως έτοιμη να βγει έξω, καθότι πήδησε στο παράθυρο, άνοιξε από μόνη της τη σίτα και την έκανε. Την ακολούθησα στον κήπο, δε φάνηκε να έχει ξεχάσει ιδιαίτερα το χώρο και τις άλλες γάτες, απλώς σε μερικά σημεία (ειδικά όταν είδε την καινούρια τσουγκράνα, με την οποία δεν είχαν... γνωριστεί) πήγαινε μυρίζοντας. Επειδή όμως λέμε να πάμε μια εκδρομούλα και να γυρίσουμε το απογευματάκι και δεν ήθελα να μείνει τόσες ώρες έξω χωρίς να την έχω καθόλου το νου μου, την ξανάβαλα μέσα (με ακολούθησε αμέσως όταν τη φώναξα το καλό μου. ) Θα τη βγάλω, αν όλα είναι καλά, αύριο το πρωί (για να μη βγει με σκοτάδια). Χαίρομαι που δε μου το έκανε δύσκολο και φαίνεται να αποζητά κι αυτή την ελευθερία της.
Σήμερα η Ίσιδα αποφάσισε από μόνη της πως είναι πλήρως έτοιμη να βγει έξω, καθότι πήδησε στο παράθυρο, άνοιξε από μόνη της τη σίτα και την έκανε. Την ακολούθησα στον κήπο, δε φάνηκε να έχει ξεχάσει ιδιαίτερα το χώρο και τις άλλες γάτες, απλώς σε μερικά σημεία (ειδικά όταν είδε την καινούρια τσουγκράνα, με την οποία δεν είχαν... γνωριστεί) πήγαινε μυρίζοντας. Επειδή όμως λέμε να πάμε μια εκδρομούλα και να γυρίσουμε το απογευματάκι και δεν ήθελα να μείνει τόσες ώρες έξω χωρίς να την έχω καθόλου το νου μου, την ξανάβαλα μέσα (με ακολούθησε αμέσως όταν τη φώναξα το καλό μου. ) Θα τη βγάλω, αν όλα είναι καλά, αύριο το πρωί (για να μη βγει με σκοτάδια). Χαίρομαι που δε μου το έκανε δύσκολο και φαίνεται να αποζητά κι αυτή την ελευθερία της.
-
Mood :
Πολύ όμορφο βίντεο και η γατούλα είναι πραγματικα πολύ όμορφη....τι βραχνή φωνούλα είναι αυτή... να ναι όλα ζαχαρένια για εκείνη από εδώ και πέρα!!!
-
Ευχαριστούμε και πάλι! Τελικά αποφανθήκαμε, αφού έριξε μια ματίτσα και η μητέρα μου στην πληγή, ότι καλύτερα να την κρατήσουμε μια μέρα ακόμη ως τη Δευτέρα, για να θρέψει περισσότερο. Εντάξει, θέλει να βγει, αλλά δε δυσανασχετεί κιόλας και το δωμάτιο δεν είναι απόλυτα απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί αυτές τις μέρες, οπότε νομίζω μεγαλύτερη ασφάλεια θα έχουμε έτσι. (Ή τέλος πάντων η ομιλούσα υστεριάζουσα έχει αυτή την εντύπωση. Πάντως η γιατρός όταν μου την παρέδωσε είχε πει ότι μπορεί να βγει την ίδια κιόλας μέρα, την 3η από την επέμβαση. Τώρα πάμε για 6η, 7η, καλά δεν είναι; )
-
Mood :
Τι ράμματα της έχει κάνει; Από αυτά που θα χρειαστούν κόψιμο μετά ή από εκείνα που απορροφώνται από τον οργανισμό;;
-
Mood :
Απορίτσα
Δημητρούλα μου, αυτά που απορροφόνται της έκανε. Νομίζω ότι έχουν κιόλας απορροφηθεί, μόνο μικρές τρυπούλες βλέπω. Μόνο η κάτω κάτω τρυπούλα μου φάνηκε λίγο πιο μεγάλη και είπα να την αφήσουμε να θρέψει παραπάνω για σιγουριά. Από την άλλη, δε θέλω να την αργήσω πολύ να βγει γιατί αφενός θ' αρχίσουμε να χρειαζόμαστε το δωμάτιο, αφετέρου -και σημαντικοτέρου- φοβάμαι μη συνηθίσει ή ψιλοξεχάσει τον κήπο και μετά έχουμε θέματα.
Δημητρούλα μου, αυτά που απορροφόνται της έκανε. Νομίζω ότι έχουν κιόλας απορροφηθεί, μόνο μικρές τρυπούλες βλέπω. Μόνο η κάτω κάτω τρυπούλα μου φάνηκε λίγο πιο μεγάλη και είπα να την αφήσουμε να θρέψει παραπάνω για σιγουριά. Από την άλλη, δε θέλω να την αργήσω πολύ να βγει γιατί αφενός θ' αρχίσουμε να χρειαζόμαστε το δωμάτιο, αφετέρου -και σημαντικοτέρου- φοβάμαι μη συνηθίσει ή ψιλοξεχάσει τον κήπο και μετά έχουμε θέματα.
-
Mood :
Τότε άφησέ τη σιγά σιγά αν βλέπεις ότι δεν πειράζει την πληγή και είναι οκ...Θα έχεις και το νου σου μη δεις τίποτα ασυνήθιστο. Όλα καλά θα πάνε όμως, η γιατρός σίγουρα ξέρει τι σου λέει
-
Mood :
Ναι, τίποτα ασυνήθιστο δεν έχω δει και την πληγή δεν την έχω δει να την πειράζει καθόλου μα καθόλου και μου έκανε και εντύπωση αυτό. Από όρεξη και από κέφι είναι σούπερ ευτυχώς, η τουαλέτα της έφτιαξε κι ούτε τίποτα περίεργο στην πληγή δε βλέπω,απλώς δεν έχει... εξαφανιστεί, οπότε υστεριάζω κατά βούληση. Βλέποντας και κάνοντας, ας μείνει άλλη μια μέρα, δεν νομίζω να παίξει ρόλο στη μνήμη του κήπου αυτό, στην ίαση όμως μπορεί να παίξει.
Έντιτ: Η κοπέλα που μου σύστησε πάντως τη γιατρό έχει αφήσει δικές της αδεσποτούλες στην 3η μέρα έξω και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Έντιτ: Η κοπέλα που μου σύστησε πάντως τη γιατρό έχει αφήσει δικές της αδεσποτούλες στην 3η μέρα έξω και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
-
Mood :
Σήμερα η Ισιδούλα μας επέστρεψε στην εξωτερική ζωή της. Μάλιστα φάνηκε να το ζητάει η ίδια γιατί το πρωί στεκόταν στην πόρτα του δωματίου που τη φιλοξενούσε και νιαούριζε. Στην αρχή ήταν διστακτική όταν της άνοιξα την πόρτα να βγει, είδε και τα άλλα γατούνια εκεί, τα παλιά της φιλαράκια, και τα κοιτούσε με μια ελαφριά απορία. Συρράξεις πάντως δεν είχαμε, αυτά δεν φάνηκαν να παρεξενεύονται καθόλου μαζί της, αυτή δεν ήθελε πολλά πολλά, αλλά δεν τα πείραξε κιόλας. Στην αρχή γύρισε γύρω γύρω τον κήπο και ανησύχησα μήπως τον έχει ξεχάσει γιατί έδειχνε να προχωράει αρκετά ερευνητικά, μετά όμως πήγε σε κάποια σημεία που τα γνώριζε και σε αγαπημένες της συνήθειες: έξυσε τα νύχια της στην κλιματαριά, περπάτησε το φράχτη, ανέβηκε κι έκατσε στο στέγαστρο του γκαράζ. Πανικοβλήθηκα ελαφρώς όταν την έκανε για τη διπλανή αυλή, όπου συνηθίζουν να κοιμούνται όταν δεν κοιμούνται σε εμάς και (ευτυχώς εκεί μένει μια αδελφική μας φίλη που επίσης της αρέσουν πολύ οι γάτες) και φοβήθηκα μήπως δε θυμάται και αρχίσει να τριγυρνάει άσκοπα στη γειτονιά. Μετά από κάνα τέταρτο όμως μόλις άνοιξα τα πατζούρια του μπαλκονιού, στο οποίο τρώνε συνήθως τα κηπόγατα, ήρθε τρέχοντας και περίμενε κι αυτή μαμ (παρότι ήδη σούπερ ταϊσμένη). Μπήκε πάλι μέσα στο σπίτι, της έβαλα μια κονσέρβα να φάει για να θυμηθεί ότι "εδώ είναι τα καλά", την τσάκισε και μετά ξαναβγήκε μόνη της, πάλι από το μπαλκόνι. Έκατσε για λίγο στο μπαλκόνι, πλύθηκε και μετά ξανάφυγε. Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα και να έρχεται κανονικά να τρώει από μένα όπως πάντα έκανε. Και να τη βλέπω ότι είναι καλά...
-
Mood :
Μόλις ξανάρθε κι έκανε κι αγάπες με τον αγαπημένο της αδελφούλη!
-
Mood :
Να μην ανησυχείς Τζουλίνω!! Όλα θα γυρίσουν στα φυσιολογικά τους και ακόμα καλύτερα!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
-
Mood :
τι όμορφη περιγραφή!! μπράβο χαίρομαι πολύ και για σένα και για τη γατούλα!! καταλαβαίνω το άγχος σου....αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα συνηθίσει και πάλι τη ζωή της!!
-
Κι εγώ το ελπίζω. Πάντως, για την ώρα δε φάνηκε να επιδιώκει την επιστροφή της μέσα, κάθεται κι απολαμβάνει τον ήλιο και τα λημέρια της. Έτσι κι αλλιώς έχει ζήσει όλη τη ζωή της μέχρι τώρα στον κήπο μου.
-
Mood :
Παιδιά, τη βλέπω να γλύφει λίγο την τομή. Ν' ανησυχήσω;;;
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε: Κι εγώ το ελπίζω. Πάντως, για την ώρα δε φάνηκε να επιδιώκει την επιστροφή της μέσα, κάθεται κι απολαμβάνει τον ήλιο και τα λημέρια της. Έτσι κι αλλιώς έχει ζήσει όλη τη ζωή της μέχρι τώρα στον κήπο μου.
Κοίτα αυτό που βλέπω εγώ με τα γατουδάκια κάτω στην πυλωτή είναι ότι κι αυτά παρόλο που τα περισσότερα είναι άγρια αντιλαμβάνονται την περιποίηση και βεβαίως την θέλουν....ακόμη ο καιρός είναι καλός, όταν χαλάσει όμως είμαι βέβαιη ότι θα θέλει χουχουλιάσματα....εκεί τώρα πρέπει να βρεις τι θα κάνεις γιατί θα είναι και για σένα βάσανο...
Εχω και εγώ έναν μαυρούλη κάτω που ενώ μέχρι τώρα (εδώ και μήνες που τον ταίζω) ήταν άγριος, όλο κιχ και κιχ...τώρα ο γλυκούλης μου θέλει χάδια....έχει μελώσει και θέλει να τον χαιδεύω, δεν τρώει αν δεν τον χαιδέψω και έχει αρχίσει να θέλει να μπαίνει μέσα....
-
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παιδιά, τη βλέπω να γλύφει λίγο την τομή. Ν' ανησυχήσω;;;
ψυχραιμία...αν τα ράμματα έχουν φύγει μην ανησυχείς...έτσι έγινε και με τη γατούλα που στείρωσα....βάλε λίγο μπεταντίν επάνω και θα είναι καλά!!
-
kat-cats έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε: Κι εγώ το ελπίζω. Πάντως, για την ώρα δε φάνηκε να επιδιώκει την επιστροφή της μέσα, κάθεται κι απολαμβάνει τον ήλιο και τα λημέρια της. Έτσι κι αλλιώς έχει ζήσει όλη τη ζωή της μέχρι τώρα στον κήπο μου.
Κοίτα αυτό που βλέπω εγώ με τα γατουδάκια κάτω στην πυλωτή είναι ότι κι αυτά παρόλο που τα περισσότερα είναι άγρια αντιλαμβάνονται την περιποίηση και βεβαίως την θέλουν....ακόμη ο καιρός είναι καλός, όταν χαλάσει όμως είμαι βέβαιη ότι θα θέλει χουχουλιάσματα....εκεί τώρα πρέπει να βρεις τι θα κάνεις γιατί θα είναι και για σένα βάσανο...
Εχω και εγώ έναν μαυρούλη κάτω που ενώ μέχρι τώρα (εδώ και μήνες που τον ταίζω) ήταν άγριος, όλο κιχ και κιχ...τώρα ο γλυκούλης μου θέλει χάδια....έχει μελώσει και θέλει να τον χαιδεύω, δεν τρώει αν δεν τον χαιδέψω και έχει αρχίσει να θέλει να μπαίνει μέσα....
Αν φανεί να το αποζητάει, αυτή και το άλλο κοριτσούνι που θα στειρωθεί με το καλό σύντομα, μπορεί να φιλοξενούνται όταν έχει πολύ κρύο κάποια βράδια μέσα. Θα δούμε. Αν εξαρτάτο από μένα, θα ήταν μόνιμα μέσα, αλλά δυστυχώς... Ευτυχώς τώρα βρίσκεται στο μπαλκόνι, σ' ένα καινούριο μαξιλάρι που τους έχω βάλει στο κρεβάτι τους-πρώην βιβλιοθήκη μου και παίζει σαν μωρό γατάκι με το κορδόνι που κρέμεται. Και στο πάνω και στο κάτω ράφι κάθονται τα 2 (μεγάλα πια) παιδάκια της και την παρατηρούν εξίσου παιχνιδιάρικα.
-
Mood :
αχ μωρέ δεν ξέρω συγκινούμαι πάντα όταν "βλέπω" τέτοιες εικόνες! όλα θα πάνε καλά είμαι βέβαιη πως θα τα φροντίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!
-
Σελίδα 4 από 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Παρόμοια θέματα
» Επιχείρηση "Αποπαρασίτωση"
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Σελίδα 4 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios