Επιχείρηση "Στειρώσεις"
+38
zeledaki
afroditoula
marina289
ban13
aggeloydaki
tania g
Melina1234
irinis
f.m123
Karamela
Gatoplikti
Mau
houlieta
tia
nikos_x
Osi
Chouzouris
Fotoula
LAROGATA
mpoulaalekoula
vaso
enoplos
Dreamer
aporw
natalouko
YNL
loulou
ralou
Πούπσυ
kat-cats
Дanae
psipsa
doremi
catia
XIONIS
Δ²
Smokys
Τζούλι το Κατσούλι
42 απαντήσεις
Σελίδα 18 από 18
Σελίδα 18 από 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Απ: Επιχείρηση "Στειρώσεις"
Ο κουκλος!
Ο!..
Σας το λέω με μεγάλη αυτοσυγκρατηση, αν μιλήσω απελευθερωμένα... Οουυυυυυυ!!!
Οϊιιιιιϊ!!!!!!!!!!!!!!!
Ο!..
Σας το λέω με μεγάλη αυτοσυγκρατηση, αν μιλήσω απελευθερωμένα... Οουυυυυυυ!!!
Οϊιιιιιϊ!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΒΛΑΚΑΣ. Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ. Του χτύπησε η τύχη την πόρτα και αυτός της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Σαν να πιάνω το τζόκερ και να το ρίχνω επιτόπου στην ανακύκλωση... Τι να πεις, οι ωραίοι άντρες δεν έχουν διόλου μυαλό...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Χρόνο θέλει το ΥΠΕΡΟΧΟ το αγόρι...
Εσυ θα τον στριμωξες τον ερμο και αγχωθηκε!...
Αντε, αμέσως να τον κατηγορήσεις...
Που αφηνε το μπεμπάκι να ξαπλώνει πάνω του για να μην κρυώνει, τοσο καλό παιδί είναι!...
Ααααααααλλοι είναι οι πανίβλακες στο σπίτι σας και οι χέστηδες (με την βούλα) αλλά ας μην θίξουμε οικογένειες..
Εσυ θα τον στριμωξες τον ερμο και αγχωθηκε!...
Αντε, αμέσως να τον κατηγορήσεις...
Που αφηνε το μπεμπάκι να ξαπλώνει πάνω του για να μην κρυώνει, τοσο καλό παιδί είναι!...
Ααααααααλλοι είναι οι πανίβλακες στο σπίτι σας και οι χέστηδες (με την βούλα) αλλά ας μην θίξουμε οικογένειες..
- Σπόιλερ:
Οι χ3στηδες πάντως πολύ το γούσταραν το μέσα από νινάκια, αυτός δεν πλησιάζει ούτε στην πόρτα ο βλακέντιος. Από τότε που τον έχωσα μέσα, ούτε να τον αγγίξω δε με αφήνει πια, τόσο τρομοκρατήθηκε ο χαζομάρας. Αλλά, ναι, με τις υπόλοιπες γάτες είναι πάρα πολύ καλός, όπως και όλα τα αρσενικά μου. (είδες και τον Ασπροουρή, έκανε κουτουλίτσες στη Μουτζούρα, κι απ' τη χαρά του έπεσε... )
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
-
Mood :
Την Παρασκευή που μας πέρασε, στειρώθηκε και η κηπογατούλα μας η Μπλάκι το Μαυροτσουκαλάκι και όλα, δόξα τω θεώ, πήγαν καλά!
Εδώ και λίγες μέρες φιλοξενείται μαζί με την αδελφούλα της την (πανέμορφη κατ’ εμέ) Μουτζούρα στο μικρό δωμάτιο φιλοξενίας στο κάτω σπίτι και φαίνονται να τα πάνε καλά. Ευτυχώς, λόγω πλαστικής, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στην τομή που να μπορούν να πειράξουν.Τους έβαλα και μερικά παιχνίδια και στην αρχή οι καημένες τα κοίταγαν και τα φοβόντουσαν, δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Μετά όμως τρελάθηκαν από τη χαρά τους κι όλο παίζουν. Η Μπλάκι είναι αρκετά ντροπαλή, όμως η Μουτζούρα είναι σίφουνας αγάπης. Σήμερα το πρωί αναγκάστηκα να την κλείσω στη γατοφόρο για 5 λεπτά γιατί, εκεί που καθάριζα την άμμο, έπεφτε συνεχώς ανάσκελα πάνω στα $κατά που αφαιρούσα (ναι,ακριβώς ΕΠΑΝΩ τους!) απαιτούσε συνεχώς προσοχή και χάδια και δε με άφηνε να φτιάξω την άμμο. Επίσης είναι και οι δυο παλιοβρομίκουλες, μέσα σε λίγες μέρες έχουν κάνει το χώρο βρωμερό και τρισάθλιο. Τους έχουμε βάλει και ένα καλοριφέρ λαδιού γιατί ο χώρος δεν έχει άλλη θέρμανση και είναι αρκετά ζεστά. Επίσης, ως βλέπετε, έχουν και «προαύλιο» χώρο, αλλά δεν τις αφήνω ακόμα, φοβάμαι μη σκαρφαλώσουν ψηλά στα κάγκελα και ανοίξει καμιά τομή ή τίποτα τέτοιο. Αυτά προς ώρας, εύχομαι να αναρρώσουν γρήγορα τα κοριτσούδια μου και η στείρωση να τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν πολλά χρόνια και χωρίς ταλαιπωρία, έστω στις αντίξοες συνθήκες του «έξω».
Στιγμιότυπα φιλοξενίας:
Εδώ και λίγες μέρες φιλοξενείται μαζί με την αδελφούλα της την (πανέμορφη κατ’ εμέ) Μουτζούρα στο μικρό δωμάτιο φιλοξενίας στο κάτω σπίτι και φαίνονται να τα πάνε καλά. Ευτυχώς, λόγω πλαστικής, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στην τομή που να μπορούν να πειράξουν.Τους έβαλα και μερικά παιχνίδια και στην αρχή οι καημένες τα κοίταγαν και τα φοβόντουσαν, δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Μετά όμως τρελάθηκαν από τη χαρά τους κι όλο παίζουν. Η Μπλάκι είναι αρκετά ντροπαλή, όμως η Μουτζούρα είναι σίφουνας αγάπης. Σήμερα το πρωί αναγκάστηκα να την κλείσω στη γατοφόρο για 5 λεπτά γιατί, εκεί που καθάριζα την άμμο, έπεφτε συνεχώς ανάσκελα πάνω στα $κατά που αφαιρούσα (ναι,ακριβώς ΕΠΑΝΩ τους!) απαιτούσε συνεχώς προσοχή και χάδια και δε με άφηνε να φτιάξω την άμμο. Επίσης είναι και οι δυο παλιοβρομίκουλες, μέσα σε λίγες μέρες έχουν κάνει το χώρο βρωμερό και τρισάθλιο. Τους έχουμε βάλει και ένα καλοριφέρ λαδιού γιατί ο χώρος δεν έχει άλλη θέρμανση και είναι αρκετά ζεστά. Επίσης, ως βλέπετε, έχουν και «προαύλιο» χώρο, αλλά δεν τις αφήνω ακόμα, φοβάμαι μη σκαρφαλώσουν ψηλά στα κάγκελα και ανοίξει καμιά τομή ή τίποτα τέτοιο. Αυτά προς ώρας, εύχομαι να αναρρώσουν γρήγορα τα κοριτσούδια μου και η στείρωση να τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν πολλά χρόνια και χωρίς ταλαιπωρία, έστω στις αντίξοες συνθήκες του «έξω».
- Σπόιλερ:
- Παρεμπιπτόντως, στην καημενούλα τη Μπλάκι φαίνονται πολύ έντονα τα μπαλώματα στο τρίχωμά της (ξυρισμένη κοιλίτσα και ξυρισμένο ποδαράκι για ορό) και μου κάνει εντύπωση που τόσο μαύρη γατούλα έχει τόσο ανοιχτόχρωμο δέρμα. Άραγε όλες οι μαυροτσουκαλίτσες έτσι ανοιχτές είναι κάτω από το τρίχωμα;;; Τεράστια εντύπωση μου κάνει!!! Η συγκεκριμένη, βέβαια, έχει πολλές άσπρες τρίχες ξέμπαρκες και προέρχεται από γενιά άσπρων ή ασπρογκρί γάτων, ίσως γι’ αυτό...
Στιγμιότυπα φιλοξενίας:
-
Mood :
μπραβο σου βρε Τζουλι εισαι ο καλος αγγελος των αδεσποτογατιων.Ολα καλα να πανε με τις μικρουλες σου,παρεπιμπτωντος η Μουτζουριτσα ειναι μια θεα
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Χα, χα, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Αν είναι ποτέ δυνατόν... ΕΣΥ είσαι, καλέ, ο καλός άγγελος των αδεσπότων, ΧΑΛΑΡΑ!! Άσε, άσε, η Μουτζούρα είναι φανταστικό πλάσμα, τη λιμπίζομαι και συγκρατιέμαι με το ζόρι, κι έχει κι ένα φατσάκι που πραγματικά όταν το βλέπω μου φτιάχνει τη μέρα. Είναι αστείο μωρό, μην τη βλέπεις που ποζάρει εδώ σαν ντίβα.. Τόσο πολύ μου άρεσαν τα μωρά αυτής της γέννας
- Σπόιλερ:
- (έχουν ένα αδελφό φανταστικό, να αυτόν ) και την υπέροχη Ματίλντα
εδώ ) από προηγούμενη γέννα της ίδιας μαμάς)
-
Mood :
και μετα σου λενε για καθαροαιμα,συγνωμμη βρε παιδια ,για οσους απο σας που εχετε καθαροαιμα,αλλα υπαρχει πιο μαγικη παλετα χρωματων και φατσονιων απο αυτη των υπεροχων ημιαιμων?τι υπεροχα πλασματα ειναι αυτα βρε Τζουλι μου!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Η αλήθεια είναι πως έχω μια τρέλα με τα "πόιντ" χρώματα (σαν την Ίζι μου δηλαδή), που δυστυχώς δεν τα βρίσκεις στη φύση, εκτός κι αν είναι πρόσμιξη με σιάμ ή κάτι τέτοιο, αλλά κατά τ' άλλα, από πάρα πολλές απόψεις, ψηφίζω "αδεσποτάκι δαγκωτό"!!! Οι πιο όμορφες γάτες που έχω δει στη ζωή μου, σύμφωνα με το δικό μου πρότυπο δηλαδή, είναι γάτες που δεν ανήκουν σε καμία φυλή, ήταν ή είναι ακόμα αδέσποτες. (Επίσης για μένα, πάλι σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα, η Ματίλντα είναι η πιο όμορφη γάτα που έχω δει ποτέ. ) Όπως είχαμε πει πρόσφατα με μια άλλη συμφορουμίτισσα, το καλύτερο εκτροφείο είναι η φύση... Από πάρα πολλές απόψεις...
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:μπραβο σου βρε Τζουλι εισαι ο καλος αγγελος των αδεσποτογατιων.Ολα καλα να πανε με τις μικρουλες σου,παρεπιμπτωντος η Μουτζουριτσα ειναι μια θεα
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Ρε κοπελια θα μας τρελανεις?? τι διαμαντια εχεις στην αυλη σου??? γιατι δεν δινεις καμια για υιοθεσια? ειναι πανεμορφες!!!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Αχ βρε Τζουλς..
Σε χαίρομαι και σε νιώθω τόσο!...
Μπράβο για όλα, για το πόσο τα φροντίζεις τα ζουζούνια...
Καλά η μουτζουριτσα ειναι ολα τα λεφτά !! Γλυκεια και πανέμορφη και να σημειώσω τεράστια επισης. Απο την ώρα που την ειδα στην γατοφορο έπαθα πλάκα !!
Οχι οτι η μπλάκυ παει πισω φυσικα ... ειναι σπιρτοφατσα!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Οτι και να πω για σένα Τζούλι μου είναι λίγο!!! και για όλους σας παιδιά....μπράβο σας!! Τζούλι να τα χαίρεσαι όλα και να χεις κουράγιο να κάνεις το καλύτερο για όλα!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
calliope g. έγραψε:LAROGATA έγραψε:μπραβο σου βρε Τζουλι εισαι ο καλος αγγελος των αδεσποτογατιων.Ολα καλα να πανε με τις μικρουλες σου,παρεπιμπτωντος η Μουτζουριτσα ειναι μια θεα
Osi έγραψε:Ρε κοπελια θα μας τρελανεις?? τι διαμαντια εχεις στην αυλη σου??? γιατι δεν δινεις καμια για υιοθεσια? ειναι πανεμορφες!!!
Όσι μου, ευχαριστώ! Το πρόβλημα δεν είναι πως εγώ δεν τα δίνω, είναι πως οι άλλοι δεν τα παίρνουν... Με εξαίρεση τον Όμορφο τον αχάριστο που του έκλεισε η τύχη το μάτι κι αυτός της έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα...
houlieta έγραψε:Αχ βρε Τζουλς..
Μαράκι μου... τώρα τι να πω... Τα ίδια ισχύουν και για σένα!
Gatoplikti έγραψε:Καλά η μουτζουριτσα ειναι ολα τα λεφτά !! Γλυκεια και πανέμορφη και να σημειώσω τεράστια επισης. Απο την ώρα που την ειδα στην γατοφορο έπαθα πλάκα !!
Εντωμεταξύ, τη Μουτζουρίτσα εσύ την είδες στην παραλαβή. Όταν την πήγα, ήταν στο ιατρείο κι ένας νεαρός και, μόλις τη βλέπει, λέει "Πο πο ένας γάταρος!!!!" Είναι όντως τσουπωτό το καλό μου και πολύ το χαίρομαι. Εντωμεταξύ, όταν την εξέτασε η γιατρός, μου είπε ότι επειδή έχει κόκκινα ούλα, μπορεί στο μέλλον να μας κάνει ουλίτιδες και να προσέχω μήπως αρχίσει να μην πολυτρώει κλπ. Της λέω "πάντως, για την ώρα τρώει". "Το βλέπω, το βλέπω..." μου είπε και κούναγε το κεφάλι της.
kat-cats έγραψε:Οτι και να πω για σένα Τζούλι μου είναι λίγο!!! και για όλους σας παιδιά....μπράβο σας!! Τζούλι να τα χαίρεσαι όλα και να χεις κουράγιο να κάνεις το καλύτερο για όλα!!!
Ευχαριστούμε πολύ, Κατερίνα μου! Μακάρι να είναι πάντα καλά τα μικρά μου για να τα φροντίζω...
-
Mood :
Osi έγραψε:Ρε κοπελια θα μας τρελανεις?? τι διαμαντια εχεις στην αυλη σου??? γιατι δεν δινεις καμια για υιοθεσια? ειναι πανεμορφες!!!
Όσι μου, ευχαριστώ! Το πρόβλημα δεν είναι πως εγώ δεν τα δίνω, είναι πως οι άλλοι δεν τα παίρνουν... Με εξαίρεση τον Όμορφο τον αχάριστο που του έκλεισε η τύχη το μάτι κι αυτός της έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα...
Ποιον καλε?? τι εχασα παλι????
Osi- Senior Cat
-
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Mood :
Καλέ, όχι, δεν έχασες κάτι, σε αυτό το χαζό περιστατικό/ γατί που έγραψα πιο πάνω αναφέρομαι...
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
(...)
Σχετικά με τα υπόλοιπα που λέει η Μαρία, έχω να αναφέρω πως στην αυλή υπάρχει ένας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ γάτος (αδελφός Μουτζούρας), ο οποίος είναι πανίβλακας: Πριν λίγες μέρες παραλίγο να βρεθεί εξαιρετικό σπίτι για δαύτον, αλλά μόλις τον έβαλα μέσα για να τον σινιάρω και να τον στείλω πακέτο, αυτός φρίκαρε από το φόβο του, άρχισε να ουρλιάζει, γκρέμισε τα πάντα και με το ζόρι κατάφερε να τον απεγκλωβίσω από τα βάθη του χριστουγεννιάτικου δέντρου που είχε γραπωθεί και αλυχτούσε...
- Σπόιλερ:
Να το το ζαβό!
-
Mood :
Αχ τι πανέμορφο αυτο το αγορι !!
Καλα δεν το σχολιασα τοσο καιρο; Noμισα οτι το χα σχολιάσει ! Αισχος !!!
Καλα δεν το σχολιασα τοσο καιρο; Noμισα οτι το χα σχολιάσει ! Αισχος !!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Και, όπως όλοι οι όμορφοι, είναι και χαζός, φίλτατη!
-
Mood :
Το Χριστουγεννιατικο δεντρο φταιει! ειμαι σιγουρη!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Ναι, φυσικά, όπως και τα δύο τραπέζια από τα οποία γκρέμισε τα πάντα μέσα σε δευτερόλεπτα... Τον κοιτούσαν κακοπροαίρετα...
-
Mood :
φυσικα! Αμφιβαλεις??????????????? ξαναπροσπαθησε και θα δεις!
Τζουλι εχεις στειρωσει αρσενικο κηπογατο? εμφανιστηκε ενας σε μενα ο οποιος ειναι πολυ καλουλης! ολο τριβεται στα ποδια σε σημειο να μην μπορω να προχωρησω! πρεπει τωρα να κλεινει χρονο γιατι δεν μαρκαρει ακομα. τα δικα μου φυσικα δεν τον θελουν αλλα αυτος δεν τους κανει τιποτα. Ελεγα λοιπον να τον στειρωσω τι λες? δεν φευγει καθολου απο το σπιτι.
Τζουλι εχεις στειρωσει αρσενικο κηπογατο? εμφανιστηκε ενας σε μενα ο οποιος ειναι πολυ καλουλης! ολο τριβεται στα ποδια σε σημειο να μην μπορω να προχωρησω! πρεπει τωρα να κλεινει χρονο γιατι δεν μαρκαρει ακομα. τα δικα μου φυσικα δεν τον θελουν αλλα αυτος δεν τους κανει τιποτα. Ελεγα λοιπον να τον στειρωσω τι λες? δεν φευγει καθολου απο το σπιτι.
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Σελίδα 18 από 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Παρόμοια θέματα
» Επιχείρηση "Αποπαρασίτωση"
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Σελίδα 18 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios