Επιχείρηση "Στειρώσεις"
+38
zeledaki
afroditoula
marina289
ban13
aggeloydaki
tania g
Melina1234
irinis
f.m123
Karamela
Gatoplikti
Mau
houlieta
tia
nikos_x
Osi
Chouzouris
Fotoula
LAROGATA
mpoulaalekoula
vaso
enoplos
Dreamer
aporw
natalouko
YNL
loulou
ralou
Πούπσυ
kat-cats
Дanae
psipsa
doremi
catia
XIONIS
Δ²
Smokys
Τζούλι το Κατσούλι
42 απαντήσεις
Σελίδα 17 από 18
Σελίδα 17 από 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Απ: Επιχείρηση "Στειρώσεις"
Καλησπερα.χτες στειρωσα την γατουλα μου.ειναι θηλυκο γατακι 1 ετους.χτες εκανε δυο φορες εμετο αλλα εβγαλε μονο κατι διαφανη υγρα που μου ειπε ο κτηνιατρος οτι ειναι τα υγρα του στομαχιου κ οτι ειναι λογικο να τα βγαλει.Σε 12-14 μερες θα την παω να της βγαλουν τα ραμματα.Το προβλημα ειναι οτι της βαλαμε κολαρο για να μην πειραξει τα ραμματα αλλα δεν το ηθελε καθολου ουτε μπορουσε να φαει κ της το εβγαλα.σημερα εχει πιει μονο λιγο νερακι.φαγητο δεν θελει καθολου.Νομιζα οτι την εμποδιζε το κολαρο γι' αυτο της το εβγαλα αλλα παλι δεν τρωει ουτε εχει παει καθολου τουαλετα.Ανησυχω γτ ειναι η πρωτη φορα που στειρωνω γατουλα.Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου.Εκατσα ξυπνια για να την προσεχω γτ προσπαθουσε να ανεβει στις καρεκλες κ φοβομουν μη χτυπησει.Εκανα λαθος που της εβγαλα το κολαρο τοσο γρηγορο? Υπαρχει περιπτωση οταν δεν θα την βλεπω να πειραξει τα ραμματα η να χτυπησει? Νιωθω τυψεις να κοιμηθω η να φυγω απο το σπιτι κ να την αφησω μονη της αλλα για ποσο θα καθομαι ξυπνια?Αν δεν φαει ουτε σημερα κ δεν παει τουαλετα πρεπει να ανησυχω?Δεν ξερω πως να την βοηθησω..
afroditoula- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2012
Mood :
Kαλησπερα,μη στεναχωριεσαι συνηθως μετα απο 48 ωρες ειναι πολυ καλυτερα κ τρωνε κιολας,καποιες τρωνε κ την επομενη μερα αλλα αυτο δεν ειναι παντα στανταρ,εχω στειρωσει 10 γατουλες κ ολα παντα πηγαιναν καλα,αντιβιωση της εδωσε...λογικα ευχομαι περαστικα στη γατουλα σου..
zeledaki- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη θα έλεγα είναι η καλύτερη εποχή
Motto : Keep Walking!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/08/2011
Mood :
Της εχει χορηγησει αντιβιωση για μια βδομαδα.απλα φοβαμαι να την αφησω μονη της.Αν το βραδυ χτυπησει πως θα το καταλαβω να την βοηθησω?
afroditoula- Junior Cat
-
Mood :
Aν δεν ειναι ζαλισμενη απο τη στειρωση κ δεν παραπαταει δεν υπαρχει λογος να χτυπησει που λογικα τωρα θα της εχει περασει η ναρκωση,εχεις καποιο λογο ανησυχιας την βλεπεις να περπαταει περιεργα και να μη μπορει να σταθει..αν οχι τοτε δεν νομιζω να παθει κατι.
zeledaki- Prime Cat
-
Mood :
Οχι σημερα περπαταει σχεδον κανονικα.απλα την βλεπω οτι ζοριζετε λιγο γτ ποναει.Αφου ανεβηκε κ κατεβηκε κ στις καρεκλες μονη της.Κοιμαται συνεχεια βεβαια αλλα ισως ειναι φυσιολογικο.Παντως την βλεπω οτι ειναι καλυτερα απο χτες.Ελπιζω να μην παθει τπτ οσο θα κοιμαμαι και να φαει κ λιγο γτ δεν εχει φαει καθολου απο προχτες το βραδυ.
afroditoula- Junior Cat
-
Mood :
Eιναι φυσιολογικο να ποναει λιγο λογικα αυριο θαναι πολυ καλυτερα,ειναι φοβεροι οργανισμοι οι γατες θα σε εκπληξει σιγουρα αυριο, περαστικα κ παλι ενημερωσε μας.
zeledaki- Prime Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:
ρε τον μπαγασα!!! καλα και η Ρεγγινα αταραχη! πρωτη φορα βλεπω γατα με γατακια να βγαζει τα ματια της...! συνηθως βγαζουν τα ματια του αρσενικου...!
Ρε Τζουλι μηπως να αρχισεις να στειρωνεις και τα αρσενικα ξεκινωντας απο τον εν λογω κυριο???? ειναι και πιο οικονομικα...! η εστω μονο τον συγκεκριμενο που ειναι και ζωηρουλης...!!
Καλα για την Ρεγγινα δεν το συζητω! μολις ξεπεταχτουν λιγο βουρ για στειρωση!
Άσε βρε Όσι μου, φρίκη έφαγα με το σκηνικό. Και το μωρό εκεί δίπλα με το ένα μάτι ανοιχτό, το άλλο κλειστό ακόμα με κάνει και γελάω. Δεν έχει νόημα να στειρώσω τον αρσενικό γιατί τη μία(!!!) μέρα που η γάτα έκανε οίστρο (δεν ξέρω φυσικά αν πρόλαβε να μείνει έγκυος, θα δείξει...) μαζεύτηκαν λίγο πιο μετά άλλοι 4,5 γάτοι άσχετοι που και άγριοι είναι και δεν πιάνονται και εμφανίζονται μόνο όταν κάποια θηλυκιά έχει οίστρο. Και οι αρσενικοί οι δικοί μου είναι περίπου 4,5, ενώ η ενεργή αστείρωτη θηλυκιά μία.
Gatoplikti έγραψε:Συγνωμη δεν μπορώ να συγκρατηθω.... γκουχ.........
Μα και συ την πιο σουρτούκω αφησες αστειρωτη τελος πάντων που έχει γεννήσει ολη την αυλή... αλλα κατι ειχε γίνει απο οτι θυμάμαι απο αυτα που ειχες γράψει.
Το λοιπον σοβαρεύομαι....
Ειναι σίγουρο το οτι σώνει και καλα θα μεινει εγκυος μετα απο την γέννα στο καπακι;
Παρολα αυτα μπορεις να την στειρώσεις και σε ένα ευλογο διαστημα 20 ημερών ας πούμε, δεν μπορεις;
Oσο για την τομή πήγαινε την κάπου που κάνουν πλαστική βρε παδι μου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με αυτο το θέμα. Ειναι τελειως διαφορετική κατάσταση.
Οσο για τα αρσενικά αυτος ειναι και ο προορισμος τους στην φύση και μάλιστα με πολύ μεγάλο τίμημα.
Μην φρικάρεις βρε συ κοριτσι, θα την στειρώσεις και θα σταματήσει αυτο το πραγμα.
Ε, μα δεν ήταν για γέλια και για κλάματα, Γατοπληκτούλα μου; Βασικά κι εμείς προς πλαστική προσανατολιζόμαστε πλέον γιατί δεν μπορούμε να τις κρατάμε τόσον καιρό μέσα πια. Θα περιμένω να μεγαλώσουν τα μωράκια, να πάρει και λίγο βάρος, γιατί έχει χάσει πολύ ενώ την ταΐζω ειδική τροφή συνεχώς, και θα το μεριμνήσω. Αν είναι έγκυος και δεν την προλάβω, βλέπουμε. Προσπαθώ να κρατάω την ψυχραιμία μου, έχω μελώσει και με τα γατάκια που μεγαλώνουν (μετακόμισε σε ένα ευρύχωρο κουτί που έφτιαξα η οικογένεια και φαίνονται να περνάνε τέλεια) και μου πέρασε η αρχική φρίκη.
Δ² έγραψε:Αχ, μωρέ Τζούλι...
Πούπσυ έγραψε:πωπω βρε Τζούλι, αφού αγχώθηκα κι εγω.... Πάντως η Λούσυ θήλαζε την Ελπίδα και μετά τη στείρωση. τι να πω.... Συνήθως γύρω στο μήνα αρχίζουν να τρώνε φαγητό, έτσι δεν είναι; οπότε αν τη στειρώσεις στις 20 μέρες, θα βοηθήσεις κι εσύ λίγο με το τάισμα και μετά θα έχουν μεγαλωσει. ίσως να τα θηλάζει κιόλας.
Ελίζα μου, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις ως προς το άγχος. Αν προλάβω, μπορεί να γίνει έτσι. Αλλιώς... μερικά κιλά φαγητό ακόμα. (και κομμένο το μετρό, θα πηγαίνω παντού με τα πόδια )
afroditoula έγραψε:Καλησπερα.χτες στειρωσα την γατουλα μου.ειναι θηλυκο γατακι 1 ετους.χτες εκανε δυο φορες εμετο αλλα εβγαλε μονο κατι διαφανη υγρα που μου ειπε ο κτηνιατρος οτι ειναι τα υγρα του στομαχιου κ οτι ειναι λογικο να τα βγαλει.Σε 12-14 μερες θα την παω να της βγαλουν τα ραμματα.Το προβλημα ειναι οτι της βαλαμε κολαρο για να μην πειραξει τα ραμματα αλλα δεν το ηθελε καθολου ουτε μπορουσε να φαει κ της το εβγαλα.σημερα εχει πιει μονο λιγο νερακι.φαγητο δεν θελει καθολου.Νομιζα οτι την εμποδιζε το κολαρο γι' αυτο της το εβγαλα αλλα παλι δεν τρωει ουτε εχει παει καθολου τουαλετα.Ανησυχω γτ ειναι η πρωτη φορα που στειρωνω γατουλα.Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου.Εκατσα ξυπνια για να την προσεχω γτ προσπαθουσε να ανεβει στις καρεκλες κ φοβομουν μη χτυπησει.Εκανα λαθος που της εβγαλα το κολαρο τοσο γρηγορο? Υπαρχει περιπτωση οταν δεν θα την βλεπω να πειραξει τα ραμματα η να χτυπησει? Νιωθω τυψεις να κοιμηθω η να φυγω απο το σπιτι κ να την αφησω μονη της αλλα για ποσο θα καθομαι ξυπνια?Αν δεν φαει ουτε σημερα κ δεν παει τουαλετα πρεπει να ανησυχω?Δεν ξερω πως να την βοηθησω..
Περαστικά στο κοριτσάκι σου! Μην ανησυχείς, θα συνέλθει σιγά σιγά και να δεις που στο τέλος του 3ου 24ώρου θα είναι πάρα πολύ καλά. Κι εμένα η μία έφαγε λιγάκι μετά από δύο 24ωρα, στην αρχή πονάνε και είναι στρεσαρισμένες και ζαλισμένες. Μόνο αυτό που λες με το κολάρο, δεν μου φαίνεται καθόλου καλή ιδέα που το έβγαλες. Αφού δεν είναι απορροφήσιμα τα ράμματα, μπορεί αφενός να τα κόψει αφετέρου να τα μολύνει (τα δόντια τους είναι γεμάτα μικρόβια). Γάτα μέλους μόλυνε το τραύμα επειδή το πείραζε (κάπου την πέμπτη μέρα, νομίζω) και είχε σοβαρότατο πρόβλημα, έκανε επιπλέον θεραπείες αντισηψίας και στο τσακ γλίτωσε ξανά την επέμβαση. Μπορείς να της το βγάζεις όσο είσαι εκεί και την παρακολουθείς και για να μην τη στεναχωρεί και την ενοχλεί στο φαγητό. Πρόσεχέ το αυτό, καλύτερα, μην έχετε τίποτα ντράβαλα από το πουθενά.
Και να σας πω και κάτι εξαιρετικά γελοίο; Τα 3 από τα 4 φρέσκα γατάκια είναι μάλλον θηλυκά...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Καλημέρα σε όλη την παρέα...μολις έκανα εγγραφή στο forum και νιωθω πολύ ομορφα που είμαι μέλος !!Αφορμή να σας βρω ηταν ένα γατάκι η Τιτίκα που ήρθε στην αυλή μου αρχή του χειμώνα. Εγω από μικρή τα λατρεύω τα γατάκια ,ο αντρας μου όμως δεν τα θελει μεσα στο σπίτι ,δεν θελει το κακό τους ,ενταξει να τα ταιζουμε αλλά οχι μέσα. Εγω και τα 3 παιδια μου το βαζαμε μεσα τις κρυες μερες οταν ελειπε . Τελικα 29 Μαρτιου η Τιτίκα γεννησε στην αυλή της γειτόνισας και μετα απο μια βδομαδα μας τα εφερε 2 πανεμορφα γατακια. Τα εβαλα σε μια κουτα στην αυλή και τα πρόσεχα οσο μπορουσα. Ομως το κακο εγινε..χθες τα βρηκαμε σκοτωμένα προφανως απο αρσενικούς. Νιωθω τυψεις που δεν τα προστατεψα οσο επρεπε...η Τ ιτικα επίσης δεν ηταν πολύ ΄΄μαμα΄΄ ειναι μικρουλα για αυτό ισως. Το θεαμα το ειδαν και τα παιδια και κλαίγαμε ολη μερα χθες.Το θεμα τωρα είναι οτι η Τιτίκα έχει γάλα και αρχισαν να πρηζονται οι θηλές της. Ρωτησα κτηνιατρο να παρω φαρμακα ,και επίσης μου ειπε νατης κανω στειρωση αλλα μιλαμε για 100 ευρω τιμη. Σκεφτομαι μηπως την άφηνα να κάνει ξανα 1 φορα μωρακια και μετά αν βρω κατι ποιο οικονομικι την στερώνω.Τι λέτε κι εσεις???
BIBIAN- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/04/2013
BIBIAN έγραψε:Καλημέρα σε όλη την παρέα...μολις έκανα εγγραφή στο forum και νιωθω πολύ ομορφα που είμαι μέλος !!Αφορμή να σας βρω ηταν ένα γατάκι η Τιτίκα που ήρθε στην αυλή μου αρχή του χειμώνα. Εγω από μικρή τα λατρεύω τα γατάκια ,ο αντρας μου όμως δεν τα θελει μεσα στο σπίτι ,δεν θελει το κακό τους ,ενταξει να τα ταιζουμε αλλά οχι μέσα. Εγω και τα 3 παιδια μου το βαζαμε μεσα τις κρυες μερες οταν ελειπε . Τελικα 29 Μαρτιου η Τιτίκα γεννησε στην αυλή της γειτόνισας και μετα απο μια βδομαδα μας τα εφερε 2 πανεμορφα γατακια. Τα εβαλα σε μια κουτα στην αυλή και τα πρόσεχα οσο μπορουσα. Ομως το κακο εγινε..χθες τα βρηκαμε σκοτωμένα προφανως απο αρσενικούς. Νιωθω τυψεις που δεν τα προστατεψα οσο επρεπε...η Τ ιτικα επίσης δεν ηταν πολύ ΄΄μαμα΄΄ ειναι μικρουλα για αυτό ισως. Το θεαμα το ειδαν και τα παιδια και κλαίγαμε ολη μερα χθες.Το θεμα τωρα είναι οτι η Τιτίκα έχει γάλα και αρχισαν να πρηζονται οι θηλές της. Ρωτησα κτηνιατρο να παρω φαρμακα ,και επίσης μου ειπε νατης κανω στειρωση αλλα μιλαμε για 100 ευρω τιμη. Σκεφτομαι μηπως την άφηνα να κάνει ξανα 1 φορα μωρακια και μετά αν βρω κατι ποιο οικονομικι την στερώνω.Τι λέτε κι εσεις???
Καλύτερα να τη στειρώσεις άμεσα, μην έχετε πάλι τα ίδια. Δύσκολα θα βρεις κάτω από 100 ευρώ για θηλυκιά, αν και υπάρχουν κτηνίατροι που παίρνουν λιγότερα χρήματα για αδέσποτα. Του είπες ότι είναι αδέσποτη ή ότι είναι δικιά σου; Ρώτα και κάπου αλλού. Αλλά μην περιμένεις να σου πουν κάτω από 70-80 ακομα και για αδέσποτη γάτα.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
BIBIAN έγραψε:Καλημέρα σε όλη την παρέα...μολις έκανα εγγραφή στο forum και νιωθω πολύ ομορφα που είμαι μέλος !!Αφορμή να σας βρω ηταν ένα γατάκι η Τιτίκα που ήρθε στην αυλή μου αρχή του χειμώνα. Εγω από μικρή τα λατρεύω τα γατάκια ,ο αντρας μου όμως δεν τα θελει μεσα στο σπίτι ,δεν θελει το κακό τους ,ενταξει να τα ταιζουμε αλλά οχι μέσα. Εγω και τα 3 παιδια μου το βαζαμε μεσα τις κρυες μερες οταν ελειπε . Τελικα 29 Μαρτιου η Τιτίκα γεννησε στην αυλή της γειτόνισας και μετα απο μια βδομαδα μας τα εφερε 2 πανεμορφα γατακια. Τα εβαλα σε μια κουτα στην αυλή και τα πρόσεχα οσο μπορουσα. Ομως το κακο εγινε..χθες τα βρηκαμε σκοτωμένα προφανως απο αρσενικούς. Νιωθω τυψεις που δεν τα προστατεψα οσο επρεπε...η Τ ιτικα επίσης δεν ηταν πολύ ΄΄μαμα΄΄ ειναι μικρουλα για αυτό ισως. Το θεαμα το ειδαν και τα παιδια και κλαίγαμε ολη μερα χθες.Το θεμα τωρα είναι οτι η Τιτίκα έχει γάλα και αρχισαν να πρηζονται οι θηλές της. Ρωτησα κτηνιατρο να παρω φαρμακα ,και επίσης μου ειπε νατης κανω στειρωση αλλα μιλαμε για 100 ευρω τιμη. Σκεφτομαι μηπως την άφηνα να κάνει ξανα 1 φορα μωρακια και μετά αν βρω κατι ποιο οικονομικι την στερώνω.Τι λέτε κι εσεις???
Λυπάμαι πολύ για τα μωράκια. Απ' τη στιγμή που δεν μπορείς να πάρεις κοντά σου τη γατούλα, συνεπώς ούτε και να φροντίσεις τα γατάκια της είμαι υπέρ της άποψης να στειρωθεί. Δυστυχώς τα ζώα που δεν ζουν σε προστατευμένο περιβάλλον, αντιμετωπίζουν τεράστιους κινδύνους και δεν έχουν πολλές ελπίδες να επιβιώσουν. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις. Σου στέλνω ένα link για δωρεάν στειρώσεις από το δήμο Αθηναίων. Μπορείς να καλέσεις τον αριθμό που δίνουν και να ρωτήσεις. Επίσης στην περιοχή που μένω (Νίκαια) γνωρίζω κάποιον κτηνίατρο που κάνει στειρώσεις σε αδέσποτα κάθε Σάββατο με 20 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω σε μήνυμα το όνομα και το τηλέφωνό του.
http://www.econews.gr/2013/01/07/steirosi-gates-athina-94183/
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Καλημέρα και καλως ήρθες στο forum!
Θα σου έλεγα να μην αφήσεις την γατούλα να κάνει ξανά μώρακια εφοσον δεν μπορειτε και να τα κρατήσετε και αν επιβιώσουν θα ειναι και αυτά αδεσποτάκια και θα γεννήσουν και αυτα με την σειρα τους. Κανε μια ερευνα για να βρεις μια ποιο οικονομική τιμή σε καποιον αλλο γιατρο που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μπορεις να βρεις και χαμηλοτερες τιμές.
Θα σου έλεγα να μην αφήσεις την γατούλα να κάνει ξανά μώρακια εφοσον δεν μπορειτε και να τα κρατήσετε και αν επιβιώσουν θα ειναι και αυτά αδεσποτάκια και θα γεννήσουν και αυτα με την σειρα τους. Κανε μια ερευνα για να βρεις μια ποιο οικονομική τιμή σε καποιον αλλο γιατρο που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μπορεις να βρεις και χαμηλοτερες τιμές.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Aχχ βρε τζουλινο τι τραβάς......
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
στειρώσεις
calliope g. έγραψε:[Σου στέλνω ένα link για δωρεάν στειρώσεις από το δήμο Αθηναίων. Μπορείς να καλέσεις τον αριθμό που δίνουν και να ρωτήσεις. Επίσης στην περιοχή που μένω (Νίκαια) γνωρίζω κάποιον κτηνίατρο που κάνει στειρώσεις σε αδέσποτα κάθε Σάββατο με 20 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω σε μήνυμα το όνομα και το τηλέφωνό του.
http://www.econews.gr/2013/01/07/steirosi-gates-athina-94183/
Αληθεια για στειρώσεις εκτος των ορίων του δήμου αθηναιων υπάρχει τίποτα σχετικο; Mήπως καπου θα μπορούσαμε να μαζέψουμε αυτες τις πληροφοριες σε ένα θέμα για στειρώσεις αδέσποτων;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλησπερα.Οντως καθε μερα ειναι κ καλυτερα.Τωρα τρωει κανονικα,παει τουαλετα κ ειναι σχεδον μια χαρα.Το προβλημα ειναι οτι αρχισε να γλειφει τα ραμματα κ δεν καθεται να της ξανα βαλω το κολαρο.Θα υπαρξει προβλημα τωρα που το γλειφει?Μηπως δεν κλεισει σωστα η πληγη?Προσπαθω να την αποσπαω για να το ξεχναει αλλα εκεινη το συνεχιζει.
afroditoula- Junior Cat
-
Mood :
Βασικά το πρόβλημα δεν είναι τόσο μήπως δεν κλείσει η πληγή αλλά μήπως μολυνθεί. Το σάλιο τους είναι μεν ιαματικό και απολυμαντικό, αλλά τα δόντια τους είναι γεμάτα μικρόβια και μπορεί να μεταφέρει από κει στην πληγή. Ακόμα κι αν δεν κάθεται, κάνε μία προσπάθεια ξανά να της το φορέσεις, γιατί αφού τα ράμματα δεν είναι απορροφίσιμα και αφού το είπε και ο γιατρός, καλό είναι να μην τα πειράζει...
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Πηρα τηλεφωνο κ τν κτηνιατρο κ μου ειπε να της το ξανα βαλω γτ αν το γλυφει θα αργησει κ να επουλωθει.Στεναχωριεμαι τωρα αλλα τι να κανω.Θα της το ξαναβαλω...
afroditoula- Junior Cat
-
Mood :
Υπομονή και καλή σας ανάρρωση! Μπορείς να της το βγάζεις όταν τρώει αν δεις ότι τη δυσκολεύει πολύ και δεν μπορεί να φτάσει το φαγητό...
-
Mood :
Ευχαριστουμε.Το προβλημα ειναι οτι μετα δεν καθεται να της το ξαναβαλω κ δεν μπορω να την πιεζω κ πολυ στην κατασταση που ειναι αλλα τι να κανω;Θα προσπαθησω...
afroditoula- Junior Cat
-
Mood :
Αχχχ μωρε με αυτη την ιστορια ! Πλαστική παιδια πλαστική !
Στειρωση με πλαστική!!
Τζούλυ μην με δειρεις που το λέω συνέχεια...
Ενταξει το να το καθαρισει λογικο ειναι αλλα οχι να επιμενει ώρα και να θελει να βγάλει τα ράμματα.
Στειρωση με πλαστική!!
Ενταξει το να το καθαρισει λογικο ειναι αλλα οχι να επιμενει ώρα και να θελει να βγάλει τα ράμματα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Αχχχ μωρε με αυτη την ιστορια ! Πλαστική παιδια πλαστική !
Στειρωση με πλαστική!!
Σιγά, βρε, για καλό το λες, και όντως σε όσες γατούλες έχω ακούσει να γίνεται πλαστική δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν την κάνουν παρά λίγοι γιατροί, όπως βολεύεται ο καθείς...
-
Mood :
Βασικα απ' οτι καταλαβα να το καθαρισει ηθελε γιατι γλυφοταν για να κανει μπανιο αλλα εγω για σιγουρια της το εβαλα.Τωρα μου κραταει μουτρα και ειναι στεναχωρημενη.Αστε που επειδη δεν βλεπει καλα με το κολαρο σκουντουφλαει συνεχεια κ οταν παει να ανεβει καπου δεν υπολογιζει σωστα κ πεφτει.Ελπιζω να μην χτυπησει.
afroditoula- Junior Cat
-
Mood :
Κάμποσο καιρό μετά από τότε που έγραψα τελευταία φορά σε αυτό το θέμα, ήρθε η ώρα να το ανανεώσω γράφοντας τα νέα μας. Εκεί που νόμιζα την άνοιξη πως είχα τελειώσει με τις στειρώσεις των κηπόγατων, η γέννα της Ρεγγίνας (που είχε ψιλοχαθεί και εμφανίστηκε ετοιμόγεννη) ακριβώς μπροστά στο κατώφλι της πόρτας μου στις 28/3/13 με επανέφερε στην πραγματικότητα. Τώρα που τα μικρά μεγάλωσαν αρκετά και η μάνα πήρε τα πάνω της, τρία κοριτσάκια περιμένουν να στειρωθούν, δηλαδή η Ρεγγίνα και δύο από τις κόρες της. Υπήρχε κι ένα τρίτο κοριτσάκι, αλλά έχει εξαφανιστεί εδώ και δυο εβδομάδες. Τρίτη κλείσαμε ραντεβού για στείρωση της πρώτης, ο σκοπός μου είναι να πάω τη Ρεγγίνα, τη γιαγιά του Βολφ. Η καημένη είναι 4,5 ετών και έχει κάνει 7 (!!!!) γέννες . Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με όλα αυτά, χρόνια ήθελα να τη στειρώσω, αλλά μονίμως κάτι γινόταν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, έχω μια κάποια αγωνία, αν και προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμη, όχι όπως πέρσυ. Βέβαια το άγχος μου έγκειται στο ότι δεν είναι εντελώς νεαρή γατούλα, αλλά έχει αντέξει άριστα ως τώρα στοο δρόμο, παρά όλους αυτούς τους κινδύνους, είναι τρελός survivor! Ευχηθείτε μας καλή τύχη, θέλουμε την καλή σας ενέργεια. Επίσης να πω ότι αυτή τη φορά βρήκαμε γιατρό που κάνει πλαστική πάνω από την τομή για να γλιτώσουμε τα ανοίγματα των ραμμάτων, και βέβαια τα γνωστά: ενέσιμη αντιβίωση, νάρκωση με αέριο, απορροφήσιμα ράμματα, είπαμε θα την κρατήσει για περίθαλψη και η γιατρός κι εγώ... Ελπίζω να πάει καλά, ειδικά αυτή τη γατούλα την αγαπώ πολύ, τη φροντίζω χρόνια...
-
Mood :
καλη επιτυχια με την στειρωση της Ρεγγίνα σου
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Καλη επιτυχια και απο εμας Τζουλακι!!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Καλή επιτυχία Τζουλι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά...!Να μου την προσέχεις είναι από τις αδυναμίες μου...
gatoula46- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα πλάσματα το Σιμπα και τη Μυρτώ!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοχειμωνας!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Γιοντα,Ιζετ και βολφακο!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2012
Mood :
Ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ, κοριτσάκια μου!
Θα γράψω νέα...
Θα γράψω νέα...
-
Mood :
Mια χαρά θα πάνε ολα να μην ανησυχεις !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αφενός, Συναδέλφισσά μου
Αφετέρου, τα νέα μας είναι ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ: Το Ρεγγινάκι μας στειρώθηκε σήμερα τα πρωί και όλα πήγαν μια χαρά. Αύριο, με το καλό, θα την πάρω και θα την κρατήσω στο κάτω σπίτι για περίθαλψη μερικές μέρες, στο ειδικό δωματιάκι που διαμορφώσαμε κόβοντας στα 2 το μπαλκόνι. Όσο είχε μείνει εκεί πριν την πάω στη γιατρό, φαινόταν ενθουσιασμένη η καημένη, όλο έτρωγε, γουργούριζε, κοιμόταν από το ένα χουχουλιάρικο σημείο στο άλλο. Αχ, αυτές οι ψυχούλες που έχουν φάει ταλαιπωρία ετών εκεί έξω πόση ευγνώμοσύνη δείχνουν με το πιο απλό. Άντε, να ξεκουραστεί πια από τις μητρικές υποχρεώσεις κι αυτό το κοριτσάκι, σχεδόν 30 γατιά έχουν βγει όλ' αυτά τα χρόνια από πάνω της...
Αφετέρου, τα νέα μας είναι ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ: Το Ρεγγινάκι μας στειρώθηκε σήμερα τα πρωί και όλα πήγαν μια χαρά. Αύριο, με το καλό, θα την πάρω και θα την κρατήσω στο κάτω σπίτι για περίθαλψη μερικές μέρες, στο ειδικό δωματιάκι που διαμορφώσαμε κόβοντας στα 2 το μπαλκόνι. Όσο είχε μείνει εκεί πριν την πάω στη γιατρό, φαινόταν ενθουσιασμένη η καημένη, όλο έτρωγε, γουργούριζε, κοιμόταν από το ένα χουχουλιάρικο σημείο στο άλλο. Αχ, αυτές οι ψυχούλες που έχουν φάει ταλαιπωρία ετών εκεί έξω πόση ευγνώμοσύνη δείχνουν με το πιο απλό. Άντε, να ξεκουραστεί πια από τις μητρικές υποχρεώσεις κι αυτό το κοριτσάκι, σχεδόν 30 γατιά έχουν βγει όλ' αυτά τα χρόνια από πάνω της...
-
Mood :
Αχου μωρε το καημένο το ρεγγινάκι Τι χαρά εκανε....
Ολα καλα τώρα καλη αννάρωση αν και κατα την άποψη μου με την πλαστική και το αέριο, αύριο θα πας να πάρεις την ρεγγινα και θα ειναι ακριβώς οπως την ειχες πάει, με μονη διαφορα το ξυρισμενο δερματάκι. Περιθαλψη δεν πιστεύω να χρειάζεται, απλά θα ειναι λιγο πιο ευαισθητος ο οργανισμος της και καλο ειναι να την προφυλάξεις απο το κρυο, μην παρουσιάσει καμια ρινοτραχειτιδα.
Να μην αγχώνεσαι...
Ολα καλα τώρα καλη αννάρωση αν και κατα την άποψη μου με την πλαστική και το αέριο, αύριο θα πας να πάρεις την ρεγγινα και θα ειναι ακριβώς οπως την ειχες πάει, με μονη διαφορα το ξυρισμενο δερματάκι. Περιθαλψη δεν πιστεύω να χρειάζεται, απλά θα ειναι λιγο πιο ευαισθητος ο οργανισμος της και καλο ειναι να την προφυλάξεις απο το κρυο, μην παρουσιάσει καμια ρινοτραχειτιδα.
Να μην αγχώνεσαι...
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Λες,ε;;; Ποπο, μακάρι να είναι έτσι όπως το περιγράφεις. Σκοπεύω να την κρατήσω μια βδομάδα οπωδήποτε, μέχρι να πάρει τα πάνω της. Αν καταφέρω να πείσω τα γονικά κάτω, θα την κρατήσω και λίγο περισσότερο, να γλιτώσει και λίγο κρύο. Ευχαριστώ και πάλι, θα γράψω νέα!
-
Mood :
Αμέλησα λίγο να ενημερώσω αυτό το θέμα, αλλά όλα πάνε μια χαρά. Το Ρεγγινάκι είναι καλά, από την πρώτη μέρα που την παρέλαβα μετά τη στείρωση, φερόταν σαν να μη συνέβη τίποτα, κι ακόμα καλύτερα.Με το που πάτησε το πόδι της σπίτι, έφαγε σαν τρελή (στη γιατρό δεν έφαγε, φοβόταν), ήπιε, άρχισε τρελά γουργουρητά. Την επομένη το πρωί χρησιμοποίησε και την άμμο γιατί το χα μεγάλη αγωνία, 5 χρόνια ζει έξω και μόνο χώμα έχει χρησιμοποιήσει, και μου χε πει η γιατρός ότι ήταν γεμάτο το εντεράκι της. Έκτοτε την έχω ακόμα μέσα, γιατί εκτός από την πλαστική στο τέλος της έβαλε και ένα εξωτερικό ράμμα (απορροφήσιμο) για να γίνει το τελικό κλείσιμο και θέλω να το ελέγξω λίγο ακόμα.
Σχετικά με την πλαστική, την πρώτη μέρα δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά από τις άλλες τομές με απορροφήσιμα ράμματα που είχα δει (με διαφορά 2,3 που τα ράμματα φαίνονταν καθαρά), τις επόμενες μέρες φάνηκε: ενώ στο απλό ράψιμο με απορροφήσιμα μετά από μερικές μέρες "πέταγε" το ράμμα προς τα πάνω (το οποίο στην αρχή δε φαινόταν), στην πλαστική τα δύο κομμάτια δέρματος φαίνονταν σαν πλεγμένα μεταξύ τους, αλλά χωρίς να φαίνεται ράμμα, πέρα από το τελευταίο εξωτερικό, και τις επόμενες μέρες το σημάδι σιγά σιγά έσβηνε. Πολύ καλό, εννοείται, ειδικά για αδεσποτάκια που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν πολύ... Αυτά περί Ρεγγινακίου αγαπημένου Γενικώς η κυρία δείχνει πάρα πολύ καλά, τρώει πίνει και κοιμάται εξαιρετικά ήσυχα στο καλαθάκι που της έχω στο χώρο φιλοξενίας, απολαμβάνει λίγες από τις ανέσεις του μέσα. Τη λυπάμαι που θα πρέπει να βγει κάποια στιγμή πάλι στο κρύο και στους κινδύνους, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ελπίζω να μαλακώσει ο καιρός τις προσεχείς μέρες... Μόλις με το καλό είμαι σίγουρη πως όλα εντάξει με τη Ρεγγίνα, παίρνουν σειρά κι οι δύο κόρες της.
Σχετικά με την πλαστική, την πρώτη μέρα δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά από τις άλλες τομές με απορροφήσιμα ράμματα που είχα δει (με διαφορά 2,3 που τα ράμματα φαίνονταν καθαρά), τις επόμενες μέρες φάνηκε: ενώ στο απλό ράψιμο με απορροφήσιμα μετά από μερικές μέρες "πέταγε" το ράμμα προς τα πάνω (το οποίο στην αρχή δε φαινόταν), στην πλαστική τα δύο κομμάτια δέρματος φαίνονταν σαν πλεγμένα μεταξύ τους, αλλά χωρίς να φαίνεται ράμμα, πέρα από το τελευταίο εξωτερικό, και τις επόμενες μέρες το σημάδι σιγά σιγά έσβηνε. Πολύ καλό, εννοείται, ειδικά για αδεσποτάκια που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν πολύ... Αυτά περί Ρεγγινακίου αγαπημένου Γενικώς η κυρία δείχνει πάρα πολύ καλά, τρώει πίνει και κοιμάται εξαιρετικά ήσυχα στο καλαθάκι που της έχω στο χώρο φιλοξενίας, απολαμβάνει λίγες από τις ανέσεις του μέσα. Τη λυπάμαι που θα πρέπει να βγει κάποια στιγμή πάλι στο κρύο και στους κινδύνους, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ελπίζω να μαλακώσει ο καιρός τις προσεχείς μέρες... Μόλις με το καλό είμαι σίγουρη πως όλα εντάξει με τη Ρεγγίνα, παίρνουν σειρά κι οι δύο κόρες της.
-
Mood :
Σήμερα στειρώθηκε η γλυκιά μας Μουτζούρα, αυτό το πολύ γλυκό κι αστείο φατσόνι και, δόξα τω θεώ, όλα πήγαν καλά!
Η μικρή είναι κόρη της Ρεγγίνας, από τα μικρά που γέννησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα μας την άνοιξη. Μεθαύριο θα στειρωθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, και η αδελφή της η Μπλάκι, το μαυροτσουκαλάκι!
Η μικρή είναι κόρη της Ρεγγίνας, από τα μικρά που γέννησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα μας την άνοιξη. Μεθαύριο θα στειρωθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, και η αδελφή της η Μπλάκι, το μαυροτσουκαλάκι!
-
Mood :
Καλή ανάρρωση και καλή στειρωση στην άλλη κοπελιτσα !!
Ξέρουμε τώρσ ολα τέλεια θα πανε !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Παιδιά, η Τζουλς επίτηδες βγάζει άσχημες φωτογραφίες τα έξω γατιά (ναι, άσχημες είναι, από κοντά ειναι 1000 φορές πιο όμορφα!!!!!) για να μην πάτε να της τα πάρετε!
Αν πάτε στην αυλή της, θα τρελαθείτε!
Α....
Καλή ανάρρωση στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ μουτζούρα, με την υπέροχη φουντωτη ουρα!!!!
Α....
Gatoplikti έγραψε:Καλή ανάρρωση και καλή στειρωση στην άλλη κοπελιτσα !!
Ευχαριστούμε πολύ, πολύ, πολύ, Συναδέλφισσα!!!
houlieta έγραψε:Παιδιά, η Τζουλς επίτηδες βγάζει άσχημες φωτογραφίες τα έξω γατιά (ναι, άσχημες είναι, από κοντά ειναι 1000 φορές πιο όμορφα!!!!!) για να μην πάτε να της τα πάρετε!
Α....
Ευχαριστούμε, Μπατζανάκι!!! Καλέ, σας το χω πει, είμαι άθλια με τις φωτογραφίες, άγγελους φωτογραφίζω και βγαίνουν σαν διαβολάκια! Ναι, το Μουτζουρίνι είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά και φοβερά γλυκό στη συμπεριφορά, μόλις την έβαλα στο χώρο φιλοξενίας, άρχισε γουργουρητά και χαρούλες, λες και ζούσε πάντα μέσα το καλό μου. Σχετικά με τα υπόλοιπα που λέει η Μαρία, έχω να αναφέρω πως στην αυλή υπάρχει ένας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ γάτος (αδελφός Μουτζούρας), ο οποίος είναι πανίβλακας: Πριν λίγες μέρες παραλίγο να βρεθεί εξαιρετικό σπίτι για δαύτον, αλλά μόλις τον έβαλα μέσα για να τον σινιάρω και να τον στείλω πακέτο, αυτός φρίκαρε από το φόβο του, άρχισε να ουρλιάζει, γκρέμισε τα πάντα και με το ζόρι κατάφερε να τον απεγκλωβίσω από τα βάθη του χριστουγεννιάτικου δέντρου που είχε γραπωθεί και αλυχτούσε...
- Σπόιλερ:
- Να το το ζαβό!
-
Mood :
Σελίδα 17 από 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Παρόμοια θέματα
» Επιχείρηση "Αποπαρασίτωση"
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Σελίδα 17 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios