Επιχείρηση "Στειρώσεις"
+38
zeledaki
afroditoula
marina289
ban13
aggeloydaki
tania g
Melina1234
irinis
f.m123
Karamela
Gatoplikti
Mau
houlieta
tia
nikos_x
Osi
Chouzouris
Fotoula
LAROGATA
mpoulaalekoula
vaso
enoplos
Dreamer
aporw
natalouko
YNL
loulou
ralou
Πούπσυ
kat-cats
Дanae
psipsa
doremi
catia
XIONIS
Δ²
Smokys
Τζούλι το Κατσούλι
42 απαντήσεις
Σελίδα 16 από 18
Σελίδα 16 από 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Απ: Επιχείρηση "Στειρώσεις"
ban13 έγραψε:Ολα καλα σας πανε λοιπον και αφου ακουω και γουργουρητα τοτε ειστε σουπερΤζούλι το Κατσούλι έγραψε:Άντε με το καλό να στειρωθεί το κοριτσάκι σου!!! Ε, πιστεύω ως το Σ/Κ θα της έχει περάσει, ειδικά αν είναι πρώτος οίστρος δε νομίζω να κρατήσει πολύ. Απλά θα σε συμβούλευα αν γίνει Σάββατο η επέμβαση, να εξασφαλίσεις ότι θα μπορείς να είσαι σε επικοινωνία με το γιατρός μες στο σ/κ αν ω μη γένοιτο χρειαστείς κάτι. Όσο για το τελευταίο που λες, το θεωρώ αδιανόητο να έχεις μία γάτα μέσα, ειδικά θηλυκή, να μην προορίζεται για αναπαραγωγή και να μην τη στειρώνεις. Δε βγάζει νόημα τέτοια απόφαση (να μη στειρωθεί) όπως και να το κοιτάξεις. Τώρα για τις έξω, τις αδέσποτες ή ημιαδέσποτες, είναι μια άλλη ιστορία. Ο καθείς πράττει ανάλογα με τις απόψεις του και με βάση τις ευθύνες που θέλει ή/και μπορεί να επωμιστεί...
Τωρα εμεις ειναι η δευτερη μερα δεν ξερω αν ειναι ετοιμη το Σαββατο ή να το κανω απο βδομαδα, επειδη δεν ξερω αν θα ειναι ενταξει αμεσως μολις της περασει ο οιστρος οχι τιποτα αλλο.
Με τον κτηνιατρο εννοειται οτι εχω μιλησει και δεν υπαρχει προβλημα αλλα θα το σιγουρεψουμε Παρασκευη για τυχον αλλαγες, το διλημμα βεβαια παραμενει, Σαββατο ή Τριτη ???
Ευχαριστούμε πολύ. Ε, αν έχεις αμφιβολίες κατά πόσον της έχει περάσει ή όχι ο οίστρος ως το Σάββατο κι αν ο γιατρός σου επιμένει να μην έχει οίστρο όταν στειρωθεί, μπορείς να το αφήσεις για Τρίτη. Αρκεί βέβαια να συννενοηθείτε να την παραλάβεις ίσως ώρες που έχεις ελεύθερες ώστε να σε βολεύει να την προσέχεις κατόπιν. Όπως και να χει Η γιατρός που έκανα εγώ τις στειρώσεις δεν έχει πρόβλημα με τον οίστρο ή αν εγκυμονεί η γάτα σε αρχικά στάδια, την ενδιαφέρει το βάρος. Άλλοι δε στειρώνουν σε οίστρο. Εξαρτάται πάντα από το γιατρό. Αφού δεν το έχετε κλείσει ακόμα και μπορείτε να το τραβήξετε ως Παρασκευή, περίμενε ως τότε και βλέπεις...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Τελικα δεν θα γινει Σαββατο ειναι ακομα σε οιστρο, ο γιατρος δεν εχει προβλημα απλα μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να της περασει πρωτα και αυτο θελω κι'εγω, το κακο ειναι οτι Τριτη-Τεταρτη δεν μπορω εγω οποτε παμε Πεμπτη, υπαρχει προβλημα ή ειναι καλα ?
ban13- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood :
Φέρτε μου τέρατα να δαμάσω!!!! Και οι δυο διαολίτσες κάθονται σήμερα για χάδια και μ' αφήσουν να τις σηκώνω και γουργουρίζουν και, το ακόμα πιο σημαντικό, με άφησαν και οι δύο να φροντίσω τα τραυματάκια. Και, οκ, για τη Σουάν το περίμενα γιατί κανονικά είναι πολύ αγαπησιάρικο γατάκι, αλλά να κάθεται η Μπαρμπόσα να απολαμβάνει χάδια με τις ώρες (από το ίδιο χέρι που πριν 10 μέρες ξέσκισε...), εντάξει με κάνει να νιώθω περήφανη για τις μεθόδους γατικής μου. (Μπατζανάκι, στείλε μου τη Σαχάρα να σ' την επιστρέψω... καλλιεργίσιμη έκταση! )
Νομίζω μια χαρούλα είναι Πέμπτη!! Σίγουρα θα της έχει περάσει, θα ναι πάνω από μια εβδομάδα. Και δε θα έχει προλάβει να ξεκινήσει ο επόμενος οίστρος. Και μετά από Παρασκευή και μετά θα έχεις κάμποσες μέρες να τη φροντίζεις. Καλύτερα που το αφήνεις ως τότε νομίζω. Άντε, με το καλό το κοριτσάκι!!!
ban13 έγραψε:Τελικα δεν θα γινει Σαββατο ειναι ακομα σε οιστρο, ο γιατρος δεν εχει προβλημα απλα μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να της περασει πρωτα και αυτο θελω κι'εγω, το κακο ειναι οτι Τριτη-Τεταρτη δεν μπορω εγω οποτε παμε Πεμπτη, υπαρχει προβλημα ή ειναι καλα ?
Νομίζω μια χαρούλα είναι Πέμπτη!! Σίγουρα θα της έχει περάσει, θα ναι πάνω από μια εβδομάδα. Και δε θα έχει προλάβει να ξεκινήσει ο επόμενος οίστρος. Και μετά από Παρασκευή και μετά θα έχεις κάμποσες μέρες να τη φροντίζεις. Καλύτερα που το αφήνεις ως τότε νομίζω. Άντε, με το καλό το κοριτσάκι!!!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Ηρθε και η δικια μας ωρα, αυριο εχουμε ραντεβου για να στειρωσουμε την μικρη μας, μου ειπε να μην της δωσω να φαει 8-10 ωρες πριν και τιποτα αλλο, αυριο μολις ξυπνησει θα μπορεσουμε να την παρουμε σπιτι. Μετα να της βαλω κανονικα φαγητο ?
Αντε ελπιζω να πανε ολα καλα........
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Ολα καλά θα πάνε Σωτηρη μου, μην ανησυχεις!...ban13 έγραψε:Ηρθε και η δικια μας ωρα, αυριο εχουμε ραντεβου για να στειρωσουμε την μικρη μας, μου ειπε να μην της δωσω να φαει 8-10 ωρες πριν και τιποτα αλλο, αυριο μολις ξυπνησει θα μπορεσουμε να την παρουμε σπιτι. Μετα να της βαλω κανονικα φαγητο ?
Οι πρωτες ώρες είναι δύσκολες, η αυριανή μερα δλδ, μετα θα πάρει πάλι τα πάνω της!
Αντε με το καλό!
ban13 έγραψε:Ηρθε και η δικια μας ωρα, αυριο εχουμε ραντεβου για να στειρωσουμε την μικρη μας, μου ειπε να μην της δωσω να φαει 8-10 ωρες πριν και τιποτα αλλο, αυριο μολις ξυπνησει θα μπορεσουμε να την παρουμε σπιτι. Μετα να της βαλω κανονικα φαγητο ?
Σωτήρη, όλα τέλεια να πάνε με τη στείρωση της μικρούλας σου!!! Πότε, με το καλό, γίνεται η επέμβαση; Για το φαγητό θα σου πει ο γιατρός, εμένα μου το είχε απαγορεύσει αρκετές ώρες, νομίζω κάνα 12ωρο συνήθως δεν τα ταΐζεις. Να μας γράψεις νέα σας!!!
houlieta έγραψε:Ολα καλά θα πάνε Σωτηρη μου, μην ανησυχεις!...ban13 έγραψε:Ηρθε και η δικια μας ωρα, αυριο εχουμε ραντεβου για να στειρωσουμε την μικρη μας, μου ειπε να μην της δωσω να φαει 8-10 ωρες πριν και τιποτα αλλο, αυριο μολις ξυπνησει θα μπορεσουμε να την παρουμε σπιτι. Μετα να της βαλω κανονικα φαγητο ?
Οι πρωτες ώρες είναι δύσκολες, η αυριανή μερα δλδ, μετα θα πάρει πάλι τα πάνω της!
Αντε με το καλό!
Μου είναι αδύνατο πλέον να μη συμφωνήσω με το Μπατζανάκι μου....
-
Mood :
Λοιπον πριν λιγο γυρισαμε σπιτι αφου πρωτα ξυπνησε και πηγα να την παρω, ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ολα πηγαν καλα και τωρα εχει βγει απο το κλουβι αλλα ειναι πολυ ζαλισμενη και κοιταει γυρω γυρω...δεν εχει γκρινιαξει καθολου προς το παρον.
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Μπράβο, τέλεια! Περπάτησε κιόλας; Αν ναι, δε θα πονάει και τόσο, πράγμα που μου ακούγεται πάρα πολύ καλό. Γρήγορη ανάρρωση σας εύχομαι, σιδερένια η μικρή!!! Τα ράμματά σας είναι απορροφήσιμα ή θα τα κόψετε; Επίσης, αντιβίωση θα της δώσεις ή είναι ενέσιμη;
-
Mood :
Ναι περπατησε λιγο και τωρα καθεται, τα ραμματα ναι ειναι απορροφησιμα και η τομη πολη προσεκτικη, οπως ειπε ο κτηνιατρος 'στο εκανα και πλαστικη'Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Μπράβο, τέλεια! Περπάτησε κιόλας; Αν ναι, δε θα πονάει και τόσο, πράγμα που μου ακούγεται πάρα πολύ καλό. Γρήγορη ανάρρωση σας εύχομαι, σιδερένια η μικρή!!! Τα ράμματά σας είναι απορροφήσιμα ή θα τα κόψετε; Επίσης, αντιβίωση θα της δώσεις ή είναι ενέσιμη;
Αντιβιωση δωσαμε ενεσιμη μακρας διαρκειας καθως και παυσιπονη ενεση...
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Α, καλά, αν έγινε και πλαστική και απορροφήσιμα και ενέσιμη αντιβίωση, θα είσαι άρχοντας! Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, φτου φτου! Λίγη υπομονή μόνο και σε λίγες μέρες θα είναι η ίδια χαρούμενη και ζωηρή κουκλίτσα! Και πιο χαδιάρα, κατά πάσα πιθανότητα.
-
Mood :
Παιδιά, να σας πω κάτι εξωφρενικά αστείο;;; Ενώ πέρασα όόόλο το φθινόπωρο, το χειμώνα και το Μάρτη να στειρώνω τις γάτες του κήπου, αυτή τη στιγμή η μία και μοναδική γάτα που δεν κατάφερα να στειρώσω, γεννάει στο πατάκι της εξώπορτας...
-
Mood :
Αυτά είναι!
Παιδί μου, πάρε το απόφαση!
Οι γατες ειναι οργανωμένες και ενημερώνονται!
Όλες ξέρουν σε ποιο σπίτι να πάνε, ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!
Και εγω καθε πρωι ανοίγω με τρόμο την πόρτα!...
Δεν ξερω τι καινούργιο θα βρω απ'εξω!
Αντε...
Φτιάξε και λουκουμάδες, να το γιορτάσουμε!
Παιδί μου, πάρε το απόφαση!
Οι γατες ειναι οργανωμένες και ενημερώνονται!
Όλες ξέρουν σε ποιο σπίτι να πάνε, ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!
Και εγω καθε πρωι ανοίγω με τρόμο την πόρτα!...
Δεν ξερω τι καινούργιο θα βρω απ'εξω!
Αντε...
Φτιάξε και λουκουμάδες, να το γιορτάσουμε!
Πόσο δίκιο έχεις, ρε μπατζανάκι... Εντωμεταξύ αυτή τη γάτα χρόνια την έχω στον κήπο, έχει γεννήσει όλη τη γειτονιά από γατούνια (μάνα Ίσιδας και Ματίλντας...) και τόσα χρόνια είχε την αποκλειστική φροντίδα μου και την αμέριστη προσοχή μου και, ως "ανταπόδωση", πήγαινε και τα παράχωνε τα μωρά της σε όσο πιο κρυφό σημείο γινόταν, ούτε όταν έψαχνα δεν τα έβρισκα!!! Και μετά μόλις λίγο μεγάλωναν, τα έφερνε, τα φρόντιζε λίγο ακόμα και μετά μου τα άφηνε αμανάτι και πήγαινε κι έτρωγε αλλού. Και γινόταν πάλι μόνιμη όταν είχε την κοιλιά τούρλα. Τώρα που έδωσα έμφαση στις άλλες και είπα "μπα, η Ρεγγίνα θα γεννήσει αλλού πάλι, αν καταφέρω τη στειρώνω εν καιρώ...", να τα μας... Σχέδιο (οικονομικής) εξόντωσής μου έχουν κάνει όλες τους, δεν εξηγείται...
Και τα νέα μας!!! Έκτακτο ανακοινωθέν: Γάτα και γατάκια παραμένουν στο πατάκι όπου και γεννήθηκαν, δεν τα μετέφερε (ακόμα). Απ' ό,τι είδα είναι 4, τσουπωτά και φαγανά, και γενικά φαίνονται μάνα και νινιά να χαίρουν άκρας υγείας, δεδομένων των συνθηκών. Έχουμε δύο αγελάδους, ένα άσπρο με μπλε κεφαλάκι και ουρίτσα (μάλλον αγόρι, νομίζω είδα τσουτσούνι) και -το καλύτερο- ένα κατάμαυρο!!! Στα προσεχώς φωτό... Μακάρι να τα καταφέρουν όλα τους και να έχουν μια όμορφη ζωούλα. Κερνάμε γλυκάκια... και σαμπάνιες για όλους
Και τα νέα μας!!! Έκτακτο ανακοινωθέν: Γάτα και γατάκια παραμένουν στο πατάκι όπου και γεννήθηκαν, δεν τα μετέφερε (ακόμα). Απ' ό,τι είδα είναι 4, τσουπωτά και φαγανά, και γενικά φαίνονται μάνα και νινιά να χαίρουν άκρας υγείας, δεδομένων των συνθηκών. Έχουμε δύο αγελάδους, ένα άσπρο με μπλε κεφαλάκι και ουρίτσα (μάλλον αγόρι, νομίζω είδα τσουτσούνι) και -το καλύτερο- ένα κατάμαυρο!!! Στα προσεχώς φωτό... Μακάρι να τα καταφέρουν όλα τους και να έχουν μια όμορφη ζωούλα. Κερνάμε γλυκάκια... και σαμπάνιες για όλους
-
Mood :
αχ μωρέ.....η ζουζουνίτσα μου ήρθε πάλι σε σένα....τι να κάνει κι αυτό το ζουζούνι....εύχομαι όλα τα καλά για εκείνα και για εσένα που τα φροντίζεις τόσο μα τόσο όμορφα!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Ευχαριστούμε, Κατερίνα μου, πολύ πολύ! Όπως έχω πει άπειρες φορές, οι γάτες δε θα πάψουν ποτέ να με εκπλήσσουν...
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παιδιά, να σας πω κάτι εξωφρενικά αστείο;;; Ενώ πέρασα όόόλο το φθινόπωρο, το χειμώνα και το Μάρτη να στειρώνω τις γάτες του κήπου, αυτή τη στιγμή η μία και μοναδική γάτα που δεν κατάφερα να στειρώσω, γεννάει στο πατάκι της εξώπορτας...
Kαλως τα δέχτηκες τα μωράκια !!
Ετσι για να χεις να στειρώνεις και το φθινοπωρο!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παιδιά, να σας πω κάτι εξωφρενικά αστείο;;; Ενώ πέρασα όόόλο το φθινόπωρο, το χειμώνα και το Μάρτη να στειρώνω τις γάτες του κήπου, αυτή τη στιγμή η μία και μοναδική γάτα που δεν κατάφερα να στειρώσω, γεννάει στο πατάκι της εξώπορτας...
Kαλως τα δέχτηκες τα μωράκια !!
Ετσι για να χεις να στειρώνεις και το φθινοπωρο!!
Ευχαριστώ. Ναι, ναι, τώρα που πήρα μπροστά, μην τύχει και χάσω τη φόρμα μου...
-
Mood :
Τα φιλοξενουμενάκια μου...
Περιττό να σας πω ότι τα πρώην τέρατα έχουν μελώσει σε τέτοιο βαθμό, που με το που μπαίνω στο δωμάτιο, έρχονται πάνω μου για χάδια. Ειδικά η Μπαρμπόσα κυριολεκτικά ζητιανεύει χάδια, ακόμα και την ώρα που καθαρίζω την αμμολεκάνη, όπως έκανε η Σπάροου... Με αποζημίωσε πλήρως για το δάγκωμα, δε λέω... *Περιμένω να εξαφανιστεί και η παραμικρή υποψία τομής, ώστε να τις αφήσω να βγουν. Ευτυχώς είναι πολύ ήσυχες και καλόβολες)
Μπαρμπόσα, μια τίγρης σαλονιού...
Σουάν, το χνουδωτό κυκλωποκαστανάκι...
Οι στρίγγλες που έγιναν αρνάκια...
Περιττό να σας πω ότι τα πρώην τέρατα έχουν μελώσει σε τέτοιο βαθμό, που με το που μπαίνω στο δωμάτιο, έρχονται πάνω μου για χάδια. Ειδικά η Μπαρμπόσα κυριολεκτικά ζητιανεύει χάδια, ακόμα και την ώρα που καθαρίζω την αμμολεκάνη, όπως έκανε η Σπάροου... Με αποζημίωσε πλήρως για το δάγκωμα, δε λέω... *Περιμένω να εξαφανιστεί και η παραμικρή υποψία τομής, ώστε να τις αφήσω να βγουν. Ευτυχώς είναι πολύ ήσυχες και καλόβολες)
Μπαρμπόσα, μια τίγρης σαλονιού...
Σουάν, το χνουδωτό κυκλωποκαστανάκι...
Οι στρίγγλες που έγιναν αρνάκια...
-
Mood :
Θα λάτρευα Μπαρμπόσα, αλλά επειδή η Σουάν είναι κυκλωπάκι, θα δείξω εκεί την προτίμησή μου! Να είναι καλά μωρέ τα κουκλάκια σου κι εσύ που τα προσέχεις τόσο!!
- Σπόιλερ:
- Και μην ξεχνιόμαστε: φιλιά στον Μάστερ!!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, Δημητρούλα μου!!!! Η Μπαρμπόσα είναι πολύ ιδιαίτερη γάτα, αίλουρος με τα όλα της, της αρέσει να σκαρφαλώνει, να κυνηγάει, να χοροπηδάει, τρελαίνεται με τις γατολιχουδιές που τρελαίνεται η πλειοψηφία των γάτων, αν σε διαλέξει τρέχει συνεχώς πάνω σου για χάδια, αν σε μισεί την έβαψες. Είναι ζηλιάρα, παιχνιδιάρα, κτητική, γκρινιάρα και λίγο μοναχική με τις άλλες γάτες, όχι επιθετική όμως. Κι εμένα με συναρπάζει η προσωπικότητά της, είναι πρόκληση. Η Σουάν, πάλι, είναι πιο "εύχρηστη", πιο ήρεμη, πιο χαλαρή, ΠΟΛΥ τρυφερή, αλλά λίγο...χμ...σαλονιού από τη φύση της, σαν τη μαμά Ματίλντα. Ανάσκελα τεντώματα, ξάπλες και άγιος ο θεός. Ήταν η αγαπημένη μου από τη γέννα, αλλά το καθένα εντέλει με κατέκτησε με τον τρόπο του, όλα τους έχουν κάτι να σε "τραβήξει".
- Σπόιλερ:
- Θα πράξω ούτως! άσε, χθες του έδωσα ένα χαζομπαλάκι για μικρά γατάκια, που πέφτει "παιδικό" ακόμα και στον Βολφ, και λύσσαξε...
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- Βίντεο-ντοκουμέντο!
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- Ε, δεν πρόλαβα να τραβήξω, είχα χαζέψει και τον κοίταζα σαν ούφο. Όταν ξαναπαίξει, θα προσπαθήσω να τον περιλάβω με βίδεο..
-
Mood :
Λοιπον 3 μερες μετα και ειμαστε ηδη πολυ καλυτερα, ολα πανε καλα και η Buffy βρισκει σιγα σιγα τις παλιες συνηθεις, δεν ταλαιπωρηθηκαμε καθολου και η μικρη δεν εχει γκρινιαξει καθολου επισης...
@Τζούλι σορρυ που γραφω στο θεμα σου...
@Τζούλι σορρυ που γραφω στο θεμα σου...
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Ποιο θέμα μου, βρε Σωτήρη, στον ώμο το κουβαλάω; Καλά έκανες και έγραψες, έτσι κι αλλιώς υπάρχουν διάφορα θέματα για στειρώσεις διάσπαρτα στο Γατόσπιτο, και έχουν γραφτεί στα περισσότερα διάφορες εμπειρίες. Πολύ χαίρομαι για τη μικρή σου! Από την τρίτη μέρα κι οι δικές μου σε συμπεριφορά ήταν σαν μην έγινε τίποτα, αναρρώνουν γρήγορα οι γατούλες ευτυχώς. Αφού έχετε και πλαστική και δεν ανησυχείτε για ράμματα, όλα πολύ καλά, μπράβο σας. Άντε, σιδερένια και όλα να σας πάνε πάντα όμορφα!
-
Mood :
Δεν προλαβαίνω να σας γράψω τα νέα μας και στα διάφορα θέματα, όμως δεν μπορώ να συγκρατηθώ και σας αναρτώ αυτό. Από το πρωί τραβάω τα μαλλιά μου. Ορίστε κατάσταση με τη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ γάτα που δεν κατάφερα να στειρώσω! Και να σημειωθεί ότι ο μάγκας είναι γιος της. Μου φαίνεται πως η Επιχείρηση «Στειρώσεις» πήγε άπατη...
Υ.Γ. Σουάν και Μπαρμπόσα επέστρεψαν στον κήπο, όλα μια χαρά!
- Σπόιλερ:
Τι να προλάβω να στειρώσω τώρα από δαύτη; Τα μωράκια ούτε μάτια δεν έχουν ανοίξει ακόμα...
Υ.Γ. Σουάν και Μπαρμπόσα επέστρεψαν στον κήπο, όλα μια χαρά!
-
Mood :
Ιιι τα γλυκουλάκια μου!
Αφού δεν απετράπη το μοιραίο, ας τους ευχηθούμε να είναι καλότυχα!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Φροντίζω περίπου 15 ημιαδέσποτα στον κήπο μου, Μαρίνα μου. 4 καινούρια γεννήθηκαν. Και τα 2 μέσα, σύνολο 21 γάτες. Αν μείνει πάλι έγγυος, στάνταρ άλλα 4. Τι θα κάνω;;;; Κι όσα έχω προσπαθήσει να δώσω για υιοθεσία δεν πήρε κανείς κανένα... Αν είναι τόοοοοοσα πολλά, δύσκολα θα είναι καλότυχα έτσι κι αλλιώς, ούτε εγώ δε θα μπορώ να τα φροντίζω...
-
Mood :
Τζούλη, ασε την μάνα 10 μερες, 15 top να φροντίσει τα μωρά και επειτα πήγαινέ την για στείρωση.
Κατα 99% θα συνεχίσει να φροντίζει τα μωρα όταν την φερεις σπίτι, αλλά ακόμη και αν δεν τα φροντίσει θα εχουν ξεπεταχτεί αρκετά ώστε να βοηθήσεις και εσυ!..
Μην αφησεις να γεννησει ειδικά αν ειναι γιος της αυτός, διότι δεν ξέρεις και τι θα βγει!
Μια γειτόνισα είχε την "τυχη" να γεννηθούν στην αυλή της 2 φορές σιαμαία.
Και όχι, δεν στειρωνει, ακομα..
Δεν εχει λεφτα να δωσει για στειρωσεις, απλά τα ταϊζει. Στην αυλή της.
Κατα 99% θα συνεχίσει να φροντίζει τα μωρα όταν την φερεις σπίτι, αλλά ακόμη και αν δεν τα φροντίσει θα εχουν ξεπεταχτεί αρκετά ώστε να βοηθήσεις και εσυ!..
Μην αφησεις να γεννησει ειδικά αν ειναι γιος της αυτός, διότι δεν ξέρεις και τι θα βγει!
Μια γειτόνισα είχε την "τυχη" να γεννηθούν στην αυλή της 2 φορές σιαμαία.
Και όχι, δεν στειρωνει, ακομα..
Δεν εχει λεφτα να δωσει για στειρωσεις, απλά τα ταϊζει. Στην αυλή της.
Λες σε 15 μέρες να τρώνε τα μωράκια, μπατζανάκι; Και να μπορούν να ενεργηθούνε μόνα τους; Να τα φροντίσει αμέσως μετά τη στείρωση δεν παίζει με τίποτα, η γάτα θα έχει τομή και τις κρατάω μέσα μέχρι να κλείσει εντελώς, αλλιώς μου την ανοίγουν όλες. Μέχρι και ένα μήνα μετά μου την ανοίγουν την τομή. Το περίεργο είναι ότι η γάτα δε φαίνεται να κάνει οίστρο (δεν κυλιέται, δε νιαουρίζει περίεργα, δε φεύγει με τίποτα από τη φωλιά...), αλλά τον ανέχεται, αφού τον ξεπουπούλιασε μερικές φορές κι αυτός επέμεινε. Δεν ξέρω γμτ... Ελπίζω να αρχίσουν να ξεπετάγονται σύντομα αυτά μπας και την προλάβω... Όσο για την ενδογαμία, άστα να πάνε, αυτός ο γάτος ζευγάρωσε με όλο του το σόι! (το στειρωμένο πλέον... )
-
Mood :
Θα εχουν αρχισει να μασουλάνε και σιγουρα θα κανουν τις αναγκες τους αλλά θα χρειάζονται την μαμά.
Εγω ξέρω οτι οι πιο πολλές γατες ακομη και στειρωμένες θηλάζουν, αρα πιστευω θα τα φροντίσει.
Βεβαια, καλό ειναι να τα βαλεις μεσα, μαζι με την μαμα τους.
Και εδω τα αρσενικά έχουν ξεφυγει τελείως, κυνηγούν ότι κινειται, δεν μπορείς να φανταστείς.
Τελικά τα αρσενικά σε όλα τα είδη του πλανητη ειναι μηχανές σπέρματος... Τι να πω...
Εγω ξέρω οτι οι πιο πολλές γατες ακομη και στειρωμένες θηλάζουν, αρα πιστευω θα τα φροντίσει.
Και εδω τα αρσενικά έχουν ξεφυγει τελείως, κυνηγούν ότι κινειται, δεν μπορείς να φανταστείς.
Τελικά τα αρσενικά σε όλα τα είδη του πλανητη ειναι μηχανές σπέρματος... Τι να πω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την houlieta στις Τρι Απρ 09, 2013 9:36 pm, 1 φορά
houlieta έγραψε:Θα εχουν αρχισει να μασουλάνε και σιγουρα θα κανουν τις αναγκες τους αλλά θα χρειάζονται την μαμά.
Τελικά τα αρσενικά σε όλα τα είδη του πλανητι ειναι μηχανές σπέρματος... Τι να πω...
Θα το είχα κάνει ήδη από την πρώτη στιγμή άμα μπορούσα. Και τις στειρωμένες με πολλή γκρίνια τις κρατούσα τόσον καιρό για φιλοξενία, δεν είναι στο χέρι μου. Και θα κρατούσα για μόνιμη υιοθεσία το ολόμαυρο το κοριτσούνι που έχει κάνει τώρα, ααααχ... Όσο για το μπλε.... πόσο δίκιο έχεις Χαζοβιόληδες, λες και δεν έχουν πάνω κεφάλι...
- Σπόιλερ:
- Ο συγκεκριμένος γάτος έχει "απαυτώσει" όλες τις στειρωμένες μου (και πριν αλλά κυρίως ΑΦΟΥ στειρώθηκαν εννοείται) και τους αρσενικούς αδελφο/ξαδελφο/ανιψιούς του. Και τον μεγάλο του αδελφό που είναι διπλός σε μέγεθος. Και καμιά φορά που με βλέπει έρχεται κοντά μου και κάνει αυτό το νιαούρισμα-κάλεσμα, ξέρεις... Πάλι καλά που του πέφτω θεόρατη...
-
Mood :
ρε τον μπαγασα!!! καλα και η Ρεγγινα αταραχη! πρωτη φορα βλεπω γατα με γατακια να βγαζει τα ματια της...! συνηθως βγαζουν τα ματια του αρσενικου...!
Ρε Τζουλι μηπως να αρχισεις να στειρωνεις και τα αρσενικα ξεκινωντας απο τον εν λογω κυριο???? ειναι και πιο οικονομικα...! η εστω μονο τον συγκεκριμενο που ειναι και ζωηρουλης...!!
Καλα για την Ρεγγινα δεν το συζητω! μολις ξεπεταχτουν λιγο βουρ για στειρωση!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Συγνωμη δεν μπορώ να συγκρατηθω.... γκουχ.........
Μα και συ την πιο σουρτούκω αφησες αστειρωτη τελος πάντων που έχει γεννήσει ολη την αυλή... αλλα κατι ειχε γίνει απο οτι θυμάμαι απο αυτα που ειχες γράψει.
Το λοιπον σοβαρεύομαι....
Ειναι σίγουρο το οτι σώνει και καλα θα μεινει εγκυος μετα απο την γέννα στο καπακι;
Παρολα αυτα μπορεις να την στειρώσεις και σε ένα ευλογο διαστημα 20 ημερών ας πούμε, δεν μπορεις;
Oσο για την τομή πήγαινε την κάπου που κάνουν πλαστική βρε παδι μου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με αυτο το θέμα. Ειναι τελειως διαφορετική κατάσταση.
Οσο για τα αρσενικά αυτος ειναι και ο προορισμος τους στην φύση και μάλιστα με πολύ μεγάλο τίμημα.
Μην φρικάρεις βρε συ κοριτσι, θα την στειρώσεις και θα σταματήσει αυτο το πραγμα.
Μα και συ την πιο σουρτούκω αφησες αστειρωτη τελος πάντων που έχει γεννήσει ολη την αυλή... αλλα κατι ειχε γίνει απο οτι θυμάμαι απο αυτα που ειχες γράψει.
Το λοιπον σοβαρεύομαι....
Ειναι σίγουρο το οτι σώνει και καλα θα μεινει εγκυος μετα απο την γέννα στο καπακι;
Παρολα αυτα μπορεις να την στειρώσεις και σε ένα ευλογο διαστημα 20 ημερών ας πούμε, δεν μπορεις;
Oσο για την τομή πήγαινε την κάπου που κάνουν πλαστική βρε παδι μου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με αυτο το θέμα. Ειναι τελειως διαφορετική κατάσταση.
Οσο για τα αρσενικά αυτος ειναι και ο προορισμος τους στην φύση και μάλιστα με πολύ μεγάλο τίμημα.
Μην φρικάρεις βρε συ κοριτσι, θα την στειρώσεις και θα σταματήσει αυτο το πραγμα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Αχ, μωρέ Τζούλι...
-
Mood :
πωπω βρε Τζούλι, αφού αγχώθηκα κι εγω.... Πάντως η Λούσυ θήλαζε την Ελπίδα και μετά τη στείρωση. τι να πω.... Συνήθως γύρω στο μήνα αρχίζουν να τρώνε φαγητό, έτσι δεν είναι; οπότε αν τη στειρώσεις στις 20 μέρες, θα βοηθήσεις κι εσύ λίγο με το τάισμα και μετά θα έχουν μεγαλωσει. ίσως να τα θηλάζει κιόλας.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Σελίδα 16 από 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Παρόμοια θέματα
» Επιχείρηση "Αποπαρασίτωση"
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Σελίδα 16 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios