Επιχείρηση "Στειρώσεις"
+38
zeledaki
afroditoula
marina289
ban13
aggeloydaki
tania g
Melina1234
irinis
f.m123
Karamela
Gatoplikti
Mau
houlieta
tia
nikos_x
Osi
Chouzouris
Fotoula
LAROGATA
mpoulaalekoula
vaso
enoplos
Dreamer
aporw
natalouko
YNL
loulou
ralou
Πούπσυ
kat-cats
Дanae
psipsa
doremi
catia
XIONIS
Δ²
Smokys
Τζούλι το Κατσούλι
42 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 18
Σελίδα 6 από 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Απ: Επιχείρηση "Στειρώσεις"
Ναι, μου λέει η μητέρα μου "Επίτηδες το κάνει η πονηρούλα για να τρυπώνει όλο μέσα".
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Τζούλι το Κατσούλι στις Τετ Οκτ 17, 2012 8:14 pm, 1 φορά
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Ναι, μου λέει η μητέρα μου "Επίτηδες το κάνει η πονηρούλα για τρυπώνει όλο μέσα".
aporw έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Ναι, μου λέει η μητέρα μου "Επίτηδες το κάνει η πονηρούλα για να τρυπώνει όλο μέσα".
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:aporw έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Ναι, μου λέει η μητέρα μου "Επίτηδες το κάνει η πονηρούλα για να τρυπώνει όλο μέσα".
Αχ μωρέ Τζούλι, τι σου έτυχε πάλι!!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Ναι, ρε γμτ, "όλα στον περίεργο" που λένε. Τέλος πάντων, την έχω πάλι μέσα τη μικρή διά παν ενδεχόμενο και παρακολουθώ την πληγίτσα και βάζω μπεταντίν. Δεν βλέπω να την άνοιξε άλλο, ούτε να βγήκε καμιά κλωστούλα άλλη, όμως δεν μου φαίνεται και επουλωμένο το τραύμα. Έχει κανείς ιδέα πότε πρέπει να κλείσει τελείως κανονικά; Κι επίσης, ξέρει κανείς ποιο ακριβώς μπεταντίν βάζουμε; To betadin solution; Το χειρουργικό; (ρώτησα τη γιατρό αν είναι ιωδιούχο, ναι μου είπε, δε διευκρίνησε τίτλο)
Υ.Γ. Πάντως η Ίσιδα θα φάει κι εμένα αν κρίνω από το τι κατεβάζει. ΄
Έντιτ: Άκυρο αυτό για το χειρουργικό, απ' ό,τι είδα βγαίνει μόνο για πλύσιμο, όχι για επάλειψη πληγών. Το solution πρέπει να είναι λογικά.
Υ.Γ. Πάντως η Ίσιδα θα φάει κι εμένα αν κρίνω από το τι κατεβάζει. ΄
Έντιτ: Άκυρο αυτό για το χειρουργικό, απ' ό,τι είδα βγαίνει μόνο για πλύσιμο, όχι για επάλειψη πληγών. Το solution πρέπει να είναι λογικά.
-
Mood :
Ηρεμισέέέέέ!
Τα εξωτερικά τραύματα δεν είναι πρόβλημα!
Έχει τόσα εσωτερικά που δεν κινδυνεύει!
aporw έγραψε:Ηρεμισέέέέέ!
Ναι, και η γιατρός αυτό μου είπε. Απλώς, επειδή μου φάνηκε ότι τραβώντας το ράμμα το είχε ψιλοανοίξει, πανικοβλήθηκα μην το ανοίξει κι άλλο ή πάει στα χώματα και πάθει καμιά μόλυνση (γιατί φαντάζομαι ότι πλέον θα έληξε και η επίδραση της αντιβιωτικής ένεσης). Πάντως σήμερα το βλέπω πιο συρρικνωμένο το τραύμα και βάζω 2 φορές τη μέρα μπεταντίν για να απολυμαίνεται και να κλείσει πιο γρήγορα. Άντε, να ηρεμήσω με τούτη τη μικρή για να πάρει σειρά και η άλλη κιουρία.
-
Mood :
aporw έγραψε:Ηρεμισέέέέέ!
+++1000000000000000
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:
Άντε, να ηρεμήσω με τούτη τη μικρή για να πάρει σειρά και η άλλη κιουρία.
Απ ότι βλέπω δεν θα ηρεμήσεις μόνο αλλά αποκτάς και δίπλωμα γατονοσηλεύτριας και από εδώ και μπρός εσύ θα συμβουλεύεις τους μελοντικούς ανήσυχους γατογονιούς.
YNL έγραψε:
Απ ότι βλέπω δεν θα ηρεμήσεις μόνο αλλά αποκτάς και δίπλωμα γατονοσηλεύτριας και από εδώ και μπρός εσύ θα συμβουλεύεις τους μελοντικούς ανήσυχους γατογονιούς.
Χιονατομπαμπά, στον κήπο μας ζουν άλλα 5 θηλυκά. Αν όλα πάνε καλά και φτάσουν όλα στην ηλικία για στείρωση και πάνε καλά κι οι στειρώσεις, μετά θα έχω τόσο σφαιρική άποψη, που θα αρχίσω να παραδίδω και μαθήματα κατ' οίκον. Να μη μιλήσω τι θα γίνει αν αποφασίσουν να μας κατακτήσουν κι άλλες τετράποδες κυρίες...
- Σπόιλερ:
- Δε θα ήθελα να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν γεννούσαν όλα αυτά τα θηλυκά μαζί, βέβαια...
-
Mood :
Ναι έχεις δίκιο. Ευτυχώς στη Σαλαμίνα η Κανελίτσα την έχω στειρώσει. Τα δύο αγόρια όχι, και μένει το Καλικάκι να στειρώσω αλλά δύο χρόνια τώρα κάτι θα της είπε η μαμά της η Κανελίτσα και δεν με αφήνει να την πλησιάσω. Κοιμάται καλοκαίρι στον κήπο και τον χειμώνα όταν βρέχει όλα πάνε στου γείτονα που αφήνει σκόπιμα μια αποθηκούλα ανοιχτή για να ζεσταίνονται εκεί.
Όταν της βάζω φαί περιμένει να απομακρυνθώ για να πλησιάσει στο φαί, Πέρυσι τρεις μαντραχαλάδες προσπαθήσαμε να την στριμώξουμε αλλά μας γλιστρούσε σαν γάτα !!!! Περιμένω τέλος χειμώνα να μας συστήσει κανένα παιδί. Ελπίζω αυτό να μοιάσει με την γιαγιά του κι όχι με την μάνα του.
Όταν της βάζω φαί περιμένει να απομακρυνθώ για να πλησιάσει στο φαί, Πέρυσι τρεις μαντραχαλάδες προσπαθήσαμε να την στριμώξουμε αλλά μας γλιστρούσε σαν γάτα !!!! Περιμένω τέλος χειμώνα να μας συστήσει κανένα παιδί. Ελπίζω αυτό να μοιάσει με την γιαγιά του κι όχι με την μάνα του.
Τι καλά και τυχερά γατόπαιδα! Και φροντίδα και φαγάκι και αποθηκούλα για να μην κρυώνουν! Μπα, μάλλον κόντρα θα της πάει της μαμάς της το Καλικάκι, η Κανελίτσα θα της είπε να τον εμπιστεύεται αυτόν τον καλό κύριο που τις φροντίζει, η μικρή όμως μάλλον περνάει εφηβεία και παρακούει. Όταν μεγαλώσει όμως και δει τις τρομερές ευθύνες και δυσκολίες της γατομητρότητας θα καταλάβει! Ευτυχώς τα δικά μου τα έχω από πολύ μωρούλια, τα περισσότερα από ημερών, και είναι ήρεμα και χαδιάρικα, οπότε στο να τα πιάσω δεν υπάρχει πρόβλημα, στο να το πάρω απόφαση υπήρχε. Και όποτε γεννούσαν οι τσαπερδόνες, από ημερών μου έφερναν τα μωρά τους στο μπαλκόνι μου, μην τύχει και δεν τα δω, δεν τα ερωτευτώ και δεν τα φροντίσω!
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Και όποτε γεννούσαν οι τσαπερδόνες, από ημερών μου έφερναν τα μωρά τους στο μπαλκόνι μου, μην τύχει και δεν τα δω, δεν τα ερωτευτώ και δεν τα φροντίσω!
Παραφράζοντας το τραγούδι της Άννας παναγιωταρά " είναι καθήκον σου, σου λέει, "γατομητρικό"
YNL έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Και όποτε γεννούσαν οι τσαπερδόνες, από ημερών μου έφερναν τα μωρά τους στο μπαλκόνι μου, μην τύχει και δεν τα δω, δεν τα ερωτευτώ και δεν τα φροντίσω!
Παραφράζοντας το τραγούδι της Άννας παναγιωταρά " είναι καθήκον σου, σου λέει, "γατομητρικό"
-
Mood :
Όλα καλά με σας σήμερα παιδιά;
(Μάλλον, για να μη σε βλέπω "παιγμένη" )
-
Mood :
Δ² έγραψε:Όλα καλά με σας σήμερα παιδιά;
Ναι, ευτυχώς εξελίσσονται όλα θετικά. Η πληγούλα είναι αρκετά πιο κλεισμένη (αν και όχι εξαφανισμένη όπως ήθελα να είναι πριν καλά καλά τη δω ), το μπεταντίν μάλλον κάνει δουλειά, δεν την έχει πειράξει και η Ισιδούλα μια χαρά δείχνει. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν να εξελίσσονται θετικά, ώστε να μπορεί να βγει μετά το σ/κ, την έχω κρατήσει πολύ μέσα και μετά θα είναι πολύ δύσκολο από κάθε άποψη... Ευχαριστώ πολύ που ρώτησες, κοριτσάκι μου!
-
Mood :
Όλα καλά θα πάνε, ήδη είναι καλά εγώ πιστεύω
-
Mood :
Τζουλι όλα καλα θα είναι μετα απο τόσες μερες, δεν πρέπει να έχεις κανένα λόγο να νιώθεις περίεργα οτι κάτι θα πάει στραβά
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Με τόσο τρόμο που τράβηξα, όχι μόνο αφού πήρα την απόφαση για τη στείρωση, αλλά και καιρό πριν που το σκεφτόμουν, λογικό να με βλέπεται ακόμα έτσι ολίγον τι ( ; ) υστερικούλα.
Με τόσο τρόμο που τράβηξα, όχι μόνο αφού πήρα την απόφαση για τη στείρωση, αλλά και καιρό πριν που το σκεφτόμουν, λογικό να με βλέπεται ακόμα έτσι ολίγον τι ( ; ) υστερικούλα.
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Τέλος καλό, όλα καλά !!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
dgriman έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Τέλος καλό, όλα καλά !!!
Για τη συγκεκριμένη γατούλα νομίζω πως ναι. Ελπίζω να πάνε έτσι καλά και οι υπόλοιπες.
-
Mood :
Τα νέα μας από το "μέτωπο"... Τη Δευτέρα το πρωί κλείσαμε ραντεβού για στείρωση της επόμενης αδέσποτης λατρείας μας, της Ματίλντα. Η Ματίλντα είναι ενός έτους και κάτι και την έχω στα χέρια μου από 17 ημερών. Από τα δάχτυλά μου έγλυψε το πρώτο της πατέ. Της έχω μεγάλη αδυναμία, όπως και σε όλα βέβαια, αλλά το συγκεκριμένο είναι το "ευαισθητούλι" μας λόγω πολύ ήπιου και ήρεμου χαρακτήρα. Είναι η μόνη φουντωτή του κήπου και τη βρίσκω υπέροχη (φτου φτου το κοριτσάκι μας ). Η Ματίλντα μας πριν κλείσει τον ένα χρόνο ταλαιπωρήθηκε πολύ με γέννες: Σε ηλικία 8 μηνών έκανε την πρώτη της. 5 μωρά γατάκια, τα θυμάμαι ακόμα ένα προς ένα, με φώναξε το επόμενο πρωί στη φωλιά. Η θλίψη μου δεν περιγράφεται όταν έφυγε και το τελευταίο για τον γατοπαράδεισο, την 8η μέρα μετά τη γέννησή τους (τα άλλα από την 3η, 4η κιόλας...). Έκανα μέρες να συνέλθω, είχα πάθει μεγάλο σοκ, πήγαινα σαν το ζόμπι. Η γατίτσα εντωμεταξύ είχε γίνει πετσί και κόκαλο, ενώ την τάιζα συνεχώς.Δεν είχε κάνει και αποπαρασιτώσεις λόγω εγκυμοσύνης... Δεν περνάει μία εβδομάδα από την απώλεια, η μικρή ζευγάρωσε ξανά. 2 μήνες και κάτι ψιλά μετά μας έκανε ένα πολύτιμο δώρο, τα 4 τιγράκια της. Όμως, πριν καλά καλά αρχίσουν να τρώνε, είδα πως τα μωράκια ήταν άρρωστα, γεμάτα πύον και τσίμπλες στα ματάκια τους. Άρχισε αγώνας με κολλύρια και αλοιφές που μας έδωσε ο γιατρός, για να σώσουμε τα μάτια. Αν δεν είχαμε επέμβει, κατά πάσα πιθανότητα αυτή τη στιγμή στον κήπο θα ζούσαν( ;;; ) 4 τυφλά γατιά. Τελικά 2 από τα μωρά έχασαν από 1ματάκι, τα άλλα 2 θεραπεύτηκαν πλήρως.Η μόλυνση ήταν τρομερά έντονη και μάλλον το μικρόβιο (έρπης; ) το κουβαλάει η ίδια η Ματίλντα και τους το πέρασε, γιατί είχε κι αυτή πρόβλημα από μικρή που ναι μεν αντιμετωπίστηκε, αλλά ενίοτε επαμφανίζεται και της κάνουμε 1ελαφριά θεραπεία με κολλύριο όποτε ξαναπροκύπτει. Όπως καταλαβαίνετε, δε θα μπορούσα να αφήσω τη συγκεκριμένη μικρούλα αστείρωτη (αν και, όπως την προηγούμενη φορά φοβάμαι πολύ, η παλιοχέσ...ρω), γιατί, πέρα από όόόόλα τα άλλα θέματα, μάλλον όλα τα μωρά της θα γεννιούνται άρρωστα. Τη Δευτέρα, με το καλό, λοιπόν... Μαντέψτε ποιος δε θα κοιμάται καλά τα βράδια ως τότε...
- Σπόιλερ:
- Για την Ισιδούλα θα σας γράψω αναλυτικά στα προσεχώς, πώς πάει η προσαρμογή της έξω με τις άλλες γάτες. Από το τραυματάκι της είχε μείνει ένα πολύ μικρό κακαδάκι, το οποίο πλέον δεν το πειράζω με μπενταντίν κλπ, φαντάζομαι θα ιαθεί σύντομα μόνο του. Την αγαπώ, σας το πα;
-
Mood :
Συγκινητική ιστορία έχει κι η Ματιλντούλα..! Καλό είναι που θα στειρωθεί, μιας και τα μωράκια της βγαίνουν ασθενικά και ταλαιπωρείται κι η ίδια.
Τώρα το 'χεις περάσει όμως και ελπίζω ότι θα έχεις καλύτερη ψυχολογία, αφού βλέπεις ότι όλα καλά πάνε!! Λίγη νεραϊδόσκονη ακόμα από εμάς!!
Τώρα το 'χεις περάσει όμως και ελπίζω ότι θα έχεις καλύτερη ψυχολογία, αφού βλέπεις ότι όλα καλά πάνε!! Λίγη νεραϊδόσκονη ακόμα από εμάς!!
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Ευχαριστώ πάρα πολύ, Δανάη μου, η νεραϊδόσκονή σας μας έφερε πολύ γούρι την προηγούμενη φορά! Πολλή ταλαιπωρία πέρασε, κι αυτή κι εμείς, και δεν θα μπορούσα να φροντίσω "καλά" άλλα γατάκια, με το ζόρι τα καταφέρνω και τώρα. Και είναι και εξαιρετικά μικρόσωμη, η πιο μικροκαμωμένη γάτα που είχα ποτέ, απορώ πώς τα κατάφερε με τις γέννες. Μακάρι να πάει έτσι καλά όπως και η Ισιδούλα. Ευχαριστώ και πάλι!
-
Mood :
Ματίλντα και Τζούλι μας, σας στέλνω όλη τη θετική ενέργεια του κόσμου να πάνε όλα καλά και να έχουμε ταχύτατη ίαση!! Η Ματίλντα είναι η αδελφούλα της Ίσιδας; Τζούλι κουράγιο και υπομονή...
-
Mood :
Τζούλι τα κάνεις όλα τόσο όμορφα και τόσο οργανωμένα!!!
μπράβο σου που προσπαθείς και πετυχαίνεις τόσα πολλά...θα πάνε όλα μια χαρά θα δεις. Εξάλλου κάνεις το καλύτερο!!! μακάρι όλοι να κάναμε έτσι....υπομονή και θα δεις όλα θα περάσουν και θα ηρεμήσει και η γατούλα που μπαίνει όλο σε περιπέτειες!!! την αγάπη μας και όλη τη θετική ενέργεια για σένα και τα γατουδάκια σου!!!
μπράβο σου που προσπαθείς και πετυχαίνεις τόσα πολλά...θα πάνε όλα μια χαρά θα δεις. Εξάλλου κάνεις το καλύτερο!!! μακάρι όλοι να κάναμε έτσι....υπομονή και θα δεις όλα θα περάσουν και θα ηρεμήσει και η γατούλα που μπαίνει όλο σε περιπέτειες!!! την αγάπη μας και όλη τη θετική ενέργεια για σένα και τα γατουδάκια σου!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Τζουλίνω όλα καλά θα πάνε...μην ανησυχείς!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πάάάρα πολύ!
Δημητρούλα μου, ναι, η Ματίλντα είναι αδελφούλα της Ίσιδας. Από άλλη γέννα (6/3/2011 η Ίσιδα και 17/8/2011 η Ματίλντα) της ίδιας μαμάς γάτας και μάλλον από τον ίδιο μπαμπά, γιατί και τις 2φορές όλο με τον ίδιο ζευγάρωνε. Να σημειωθεί ότι η μαμά γάτα η Ρεγγίνα (4 ετών, σιτίζεται και σε μένα και στους απέναντι) το 'χει, λες, τάμα να γεννά κάθε φορά από ένα κοριτσάκι, ποτέ περισσότερα.
Kat-cats (σε παρακαλώ, θύμισέ μου λίγο το όνομά σου... Μαρία είναι ή κάνω λάθος; ), σιγά το όμορφα και οργανωμένα (αν και τον προγραμματισμό και την οργάνωση πολύ τα αγαπώ ), απλώς βοηθάω όσο μπορώ τα πλασματάκια που είναι κοντά μου και τα βλέπω να έχουν ανάγκη από φροντίδα. Το ότι μας χωρίζει μια μπαλκονόπορτα δε σημαίνει πως τ' αγαπώ λιγότερο, όλη μέρα γύρω μου τα έχω. Ουσιαστικά θα βοηθούσα αν μπορούσα να πάρω κι άλλα μέσα, αλλά οι συνθήκες... Τουλάχιστον έχουν κάτι παραπάνω από τα αδεσποτάκια που ψάχνουν στους κάδους.
Ναταλάκι μου...
Και πάλι σας ευχαριστώ, αναμένω τη Δευτέρα...
Δημητρούλα μου, ναι, η Ματίλντα είναι αδελφούλα της Ίσιδας. Από άλλη γέννα (6/3/2011 η Ίσιδα και 17/8/2011 η Ματίλντα) της ίδιας μαμάς γάτας και μάλλον από τον ίδιο μπαμπά, γιατί και τις 2φορές όλο με τον ίδιο ζευγάρωνε. Να σημειωθεί ότι η μαμά γάτα η Ρεγγίνα (4 ετών, σιτίζεται και σε μένα και στους απέναντι) το 'χει, λες, τάμα να γεννά κάθε φορά από ένα κοριτσάκι, ποτέ περισσότερα.
Kat-cats (σε παρακαλώ, θύμισέ μου λίγο το όνομά σου... Μαρία είναι ή κάνω λάθος; ), σιγά το όμορφα και οργανωμένα (αν και τον προγραμματισμό και την οργάνωση πολύ τα αγαπώ ), απλώς βοηθάω όσο μπορώ τα πλασματάκια που είναι κοντά μου και τα βλέπω να έχουν ανάγκη από φροντίδα. Το ότι μας χωρίζει μια μπαλκονόπορτα δε σημαίνει πως τ' αγαπώ λιγότερο, όλη μέρα γύρω μου τα έχω. Ουσιαστικά θα βοηθούσα αν μπορούσα να πάρω κι άλλα μέσα, αλλά οι συνθήκες... Τουλάχιστον έχουν κάτι παραπάνω από τα αδεσποτάκια που ψάχνουν στους κάδους.
Ναταλάκι μου...
- Σπόιλερ:
- Όσο για την Ίσιδα, κάνει προσπάθεια να προσαρμοστεί στις συνήθειές της έξω, αλλά φαίνεται να μην της αρέσει πολύ, γιατί με την πρώτη ευκαιρία προσπαθεί να χωθεί μέσα, ειδικά όταν κάτι την τρομάζει. Το ζήτημα είναι πως τη 2η φορά που την έβγαλα έξω τα άλλα γατούνια, με τα οποία προηγουμένως λατρεύονταν, δεν την πολυγνώρισαν, έπεσαν όλα "πάνω της" να τη μυρίσουν, να δουν ποια είναι και τέτοια, κι αυτή τρόμαξε πολύ κι έγινε επιθετική. Τώρα τα πάνε μέτρια, φρόντισα να την ταΐζω μόνο έξω, μαζί τους, για να συνηθίσει και πάλι την παρουσία τους κοντά της συνδεδεμένη με ένα θετικό ερέθισμα. Πότε κοιμάται στο μπαλκόνι μαζί με τα άλλα, πότε μόνη της, πιο μακριά. Οι σχέσεις τους δεν είναι δυστυχώς όσο καλές ήταν, σε καμία περίπτωση, αλλά δε βλέπω σήμερα και χτες ιδιαίτερες εντάσεις κι ελπίζω να κάνουν ξανά παρεούλα...
-
Mood :
Θα συνηθιστούν πάλι η Ισιδα και τα υπόλοιπα σιγά σιγά. Μωρέ θέλει σπιτάκι !
Με το καλό κι η στείρωστη στην Ματίλντα.
Με το καλό κι η στείρωστη στην Ματίλντα.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Ευχαριστώ πολύ, Μαράκι! Η Ίσιδα έπαθε μετάλλαξη, θέλει και σπιτάκι και να είναι μοναχοκόρη. Κι εγώ μια βίλα κι ένα κότερο!
- Σπόιλερ:
- (Λέμε τώρα... Κι άλλες γάτες σπίτι θα ήθελα βασικά, να το βράσω το κότερο... )
-
Mood :
Απορίτσααααααααααααααααα!!!
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε: Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πάάάρα πολύ!
Ναταλάκι μου...
- Σπόιλερ:
Όσο για την Ίσιδα, κάνει προσπάθεια να προσαρμοστεί στις συνήθειές της έξω, αλλά φαίνεται να μην της αρέσει πολύ, γιατί με την πρώτη ευκαιρία προσπαθεί να χωθεί μέσα, ειδικά όταν κάτι την τρομάζει. Το ζήτημα είναι πως τη 2η φορά που την έβγαλα έξω τα άλλα γατούνια, με τα οποία προηγουμένως λατρεύονταν, δεν την πολυγνώρισαν, έπεσαν όλα "πάνω της" να τη μυρίσουν, να δουν ποια είναι και τέτοια, κι αυτή τρόμαξε πολύ κι έγινε επιθετική. Τώρα τα πάνε μέτρια, φρόντισα να την ταΐζω μόνο έξω, μαζί τους, για να συνηθίσει και πάλι την παρουσία τους κοντά της συνδεδεμένη με ένα θετικό ερέθισμα. Πότε κοιμάται στο μπαλκόνι μαζί με τα άλλα, πότε μόνη της, πιο μακριά. Οι σχέσεις τους δεν είναι δυστυχώς όσο καλές ήταν, σε καμία περίπτωση, αλλά δε βλέπω σήμερα και χτες ιδιαίτερες εντάσεις κι ελπίζω να κάνουν ξανά παρεούλα...
Κατερίνα με λένε!!
όχι Τζούλι μου να μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτό που κάνεις είναι πολύ σπουδαίο...λίγοι το κάνουν δυστυχώς και βλέπουμε τι συμβαίνει....λίγο το έχεις να έχουν τουλάχιστον το φαγάκι τους...;; μακάρι να μπορούσαμε όλα να τα έχουμε σε ένα ζεστό περιβάλλον....δυστυχώς δεν γίνεται....έστω κι αυτό όμως είναι σπουδαίο!! δεν πεινάνε!! σιγά σιγά θα μάθουν να συμβιώνουν ακόμη και τα πιο περίεργα....η ανάγκη για να περνάνε όσο καλύτερα γίνεται....θα τα ενώσει!!
καλημέρα και εύχομαι καλά κουράγια!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
kat-cats έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε: Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πάάάρα πολύ!
Ναταλάκι μου...
- Σπόιλερ:
Όσο για την Ίσιδα, κάνει προσπάθεια να προσαρμοστεί στις συνήθειές της έξω, αλλά φαίνεται να μην της αρέσει πολύ, γιατί με την πρώτη ευκαιρία προσπαθεί να χωθεί μέσα, ειδικά όταν κάτι την τρομάζει. Το ζήτημα είναι πως τη 2η φορά που την έβγαλα έξω τα άλλα γατούνια, με τα οποία προηγουμένως λατρεύονταν, δεν την πολυγνώρισαν, έπεσαν όλα "πάνω της" να τη μυρίσουν, να δουν ποια είναι και τέτοια, κι αυτή τρόμαξε πολύ κι έγινε επιθετική. Τώρα τα πάνε μέτρια, φρόντισα να την ταΐζω μόνο έξω, μαζί τους, για να συνηθίσει και πάλι την παρουσία τους κοντά της συνδεδεμένη με ένα θετικό ερέθισμα. Πότε κοιμάται στο μπαλκόνι μαζί με τα άλλα, πότε μόνη της, πιο μακριά. Οι σχέσεις τους δεν είναι δυστυχώς όσο καλές ήταν, σε καμία περίπτωση, αλλά δε βλέπω σήμερα και χτες ιδιαίτερες εντάσεις κι ελπίζω να κάνουν ξανά παρεούλα...
Κατερίνα με λένε!!
όχι Τζούλι μου να μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτό που κάνεις είναι πολύ σπουδαίο...λίγοι το κάνουν δυστυχώς και βλέπουμε τι συμβαίνει....λίγο το έχεις να έχουν τουλάχιστον το φαγάκι τους...;; μακάρι να μπορούσαμε όλα να τα έχουμε σε ένα ζεστό περιβάλλον....δυστυχώς δεν γίνεται....έστω κι αυτό όμως είναι σπουδαίο!! δεν πεινάνε!! σιγά σιγά θα μάθουν να συμβιώνουν ακόμη και τα πιο περίεργα....η ανάγκη για να περνάνε όσο καλύτερα γίνεται....θα τα ενώσει!!
καλημέρα και εύχομαι καλά κουράγια!!!
- Σπόιλερ:
- Χίλια συγγνώμη για το λάθος στο όνομα, το kat ήταν χαρακτηριστικό!
-
Mood :
Σελίδα 6 από 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Παρόμοια θέματα
» Επιχείρηση "Αποπαρασίτωση"
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Και κάτι για τις στειρώσεις!
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Σελίδα 6 από 18
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios