ΛΥΣΣΑ και στην Ελλάδα
+29
vanilia cat
catia
loulou
Τζούλι το Κατσούλι
Gatoplikti
niki
evagelia
irenelizzy
marina289
aporw
doremi
houlieta
Smokys
Osi
Tsouki
f.m123
natalouko
Mary-Fish
kat-cats
Φωτεινή
koneko
Kikiriki
Дanae
Δ²
nikos_x
vaso
alex..niaou
Πούπσυ
Anatoli
33 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 8
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: ΛΥΣΣΑ και στην Ελλάδα
Το θέμα δεν είναι αν θα τα εμβολιάσουμε Τζούλη, δυστυχώς.
Και εγω σκέφτομαι να μπω σε αυτην την διαδικασία, παρόλα αυτά οι φόλες δεν λένε όνομα και αν ριχτούν, θα φάνε ακόμη και τα εμβολιασμένα, αυτό είναι το θέμα!...
Οτι ζούμε σε ένα τεράστιο ... αντε μη το πω, moderator ανθρωπος!...
Και εγω σκέφτομαι να μπω σε αυτην την διαδικασία, παρόλα αυτά οι φόλες δεν λένε όνομα και αν ριχτούν, θα φάνε ακόμη και τα εμβολιασμένα, αυτό είναι το θέμα!...
Οτι ζούμε σε ένα τεράστιο ... αντε μη το πω, moderator ανθρωπος!...
Και δυστυχώς ξαναγυρνάμε στο μόνιμο άλυτο πρόβλημα, ότι απλά ζουν "έξω"... Αλλά λέω εγώ τώρα, άλλο να το βλέπεις με ένα λουρί, δύσκολα θα το πειράξει κάποιος άμεσα (κλωτσιές πχ) ή θα το φοβηθεί. Άσε που αν τα εμβολιάσεις και το πεις/το δείξεις, βλέπει ο απέξω το γατομάνι ως λιγότερο επικίνδυνο. Λέω εγώ τώρα... Ασχέτως πάντως του αντίκτυπου στη "γειτονιά", αν δω να "κατεβαίνει" η λύσσα κι άλλο προς τα κάτω, θα τα εμβολίασω οπωσδήποτε, έστω τις στειρωμένες που είναι μονίμως εδώ και ήρεμες και τους αρσενικούς που δεν είναι άγριοι και έχω επαφή (βάζω αμπούλες, τέτοια). Για δική μου προστασία αλλά και δική τους.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
άρα τα πράγματα είναι σοβαρά... εγώ πάντως τον άλλο μήνα εμβολιάζω!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Sto katw katw tis grafis,ma8ete poso kanei to antilysiko se magazi me farmaka(3-4eurw?) k kante monoi sas tous emvoliasmous.Den vrexei lefta dystixws. foreste toys k kolara poy na lene ANTILYSIKOS EMBOLIASMOS kai kamia pinakida pou na leei ta zwa tis geitonias einai emboliasmena....Fantasia mou planeutra,alla einai mia lysi k auto.
H lyssa 8a katevei gt poly apla taksideuoun ta zwa.K oso oi kynigoi pigainofernoun anemvoliasta skylia sta vouna k meta gyrizoun stis poleis oi pi8anotites emfanisis einai polles.
Den metaniwnw poy emvoliasa k ton gato.Ta skylia moy oytws h allws to epanalambanoun etisiws.
H lyssa 8a katevei gt poly apla taksideuoun ta zwa.K oso oi kynigoi pigainofernoun anemvoliasta skylia sta vouna k meta gyrizoun stis poleis oi pi8anotites emfanisis einai polles.
Den metaniwnw poy emvoliasa k ton gato.Ta skylia moy oytws h allws to epanalambanoun etisiws.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
κι εμείς πέρσυ Πρωταπριλιά τα εμβολιάσαμε. φέτος θα εμβολιάσω και τη Λούσυ που ζει κάτω στο δρόμο. ελπίζω μέχρι το τελος του μήνα να μην έχε κατέβει στην Καλαμάτα. τα υπόλοιπα αδέσποτα δεν πιάνονται.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Πούπσυ έγραψε:κι εμείς πέρσυ Πρωταπριλιά τα εμβολιάσαμε. φέτος θα εμβολιάσω και τη Λούσυ που ζει κάτω στο δρόμο. ελπίζω μέχρι το τελος του μήνα να μην έχε κατέβει στην Καλαμάτα. τα υπόλοιπα αδέσποτα δεν πιάνονται.
Ελίζα μου, όταν εμβολίασες τα δικά σου, είδες να έχει καμιά παρενέργεια το εμβόλιο; Αντέδρασαν φυσιολογικά; Ήταν κακοδιάθετα; Ανέβασαν πυρετό ή κάτι; Γμτ για το Γιόντα δεν ξέρω, είναι μεγάλος, θα του πέσει πολύ βαρύ φοβάμαι... Και ο μικρός που είναι ευαίσθητος.. Εντωμεταξύ η λύσσα κολλάει ακόμα κι αν δε βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι; Τον μικρό ειδικά θέλω οπωσδήποτε να τον εμβολιάσω, για τον μεγάλο θα μιλήσουμε αναλυτικά με το γιατρό αν το επιτρέπει στην ηλικία του, δεν ξέρω...
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Opws ka8e emvolio etsi k auto.Den exei kati to idiaitero.Ena parapanw oti einai "nekro" emvolio k oxi opws htan ta prwta "zwntana".Einai sto emporio arketa xronia auta ta antilysika k ginontai se poly mikri ilikia sta zwa mas.
-
Mood :
Οκ, ευχαριστώ!!! Γενικά, μια και είσαι μέσα στα πράγματα και θα ήθελα διάφορες γνώμες πριν μιλήσω και με το γιατρό, αν είχες γάτο 13 ετών (μόνο μέσα εννοείται) θα τον εμβολίαζες (για 1η φορά) για λύσσα;
-
Mood :
Όσοι ταίζουμε αδσποτάκια θα θρηνήσουμε... Στη γειτονιά μου δεν ξέρω τι έγινε, αλλά έχουν εξαφανιστεί αρκετά και υποψιάζομαι φόλα...
Και όλα αυτά είμαι σίγουρη πως σχετίζονται και με την οικονομική κρίση... Γιατί τόσα χρόνια είχε εξαφανιστει;
Γμσ τα....
Και όλα αυτά είμαι σίγουρη πως σχετίζονται και με την οικονομική κρίση... Γιατί τόσα χρόνια είχε εξαφανιστει;
Γμσ τα....
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
όχι δεν παρατήρησα τίποτα ασυνήθιστο. και δεν ήταν η πρώτη φορά που τα εμβολίασα κατά της λύσσας.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Πούπσυ έγραψε:κι εμείς πέρσυ Πρωταπριλιά τα εμβολιάσαμε. φέτος θα εμβολιάσω και τη Λούσυ που ζει κάτω στο δρόμο. ελπίζω μέχρι το τελος του μήνα να μην έχε κατέβει στην Καλαμάτα. τα υπόλοιπα αδέσποτα δεν πιάνονται.
Ελίζα μου, όταν εμβολίασες τα δικά σου, είδες να έχει καμιά παρενέργεια το εμβόλιο; Αντέδρασαν φυσιολογικά; Ήταν κακοδιάθετα; Ανέβασαν πυρετό ή κάτι; Γμτ για το Γιόντα δεν ξέρω, είναι μεγάλος, θα του πέσει πολύ βαρύ φοβάμαι... Και ο μικρός που είναι ευαίσθητος.. Εντωμεταξύ η λύσσα κολλάει ακόμα κι αν δε βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι; Τον μικρό ειδικά θέλω οπωσδήποτε να τον εμβολιάσω, για τον μεγάλο θα μιλήσουμε αναλυτικά με το γιατρό αν το επιτρέπει στην ηλικία του, δεν ξέρω...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Tha prepei na milisw me an8rwpous pou asxolountai me loimwdh nosimata k exoun empeiria panw se auta. Dwse moy ligo xrono k 8a ma8w... Logw tis ilikias toy exei endiaferon einai i ali8eia.
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:όχι δεν παρατήρησα τίποτα ασυνήθιστο. και δεν ήταν η πρώτη φορά που τα εμβολίασα κατά της λύσσας.Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Πούπσυ έγραψε:κι εμείς πέρσυ Πρωταπριλιά τα εμβολιάσαμε. φέτος θα εμβολιάσω και τη Λούσυ που ζει κάτω στο δρόμο. ελπίζω μέχρι το τελος του μήνα να μην έχε κατέβει στην Καλαμάτα. τα υπόλοιπα αδέσποτα δεν πιάνονται.
Ε, εντάξει, αν δεν ήταν και η 1η φορά, λογικό να μην παρουσιάσουν κάτι. Γιατί εμένα ο μικρός τουλάχιστον την πρώτη φορά που έκανε το 4απλό, ήταν λίγο πεσμένος. Ευχαριστώ για την πληροφορία.
nikos_x έγραψε:Tha prepei na milisw me an8rwpous pou asxolountai me loimwdh nosimata k exoun empeiria panw se auta. Dwse moy ligo xrono k 8a ma8w... Logw tis ilikias toy exei endiaferon einai i ali8eia.
Καλά, βρε, δε θέλω να σε βάλω σε κόπο. Μόνο αν τύχει και μιλήσεις και μάθεις κάτι, μου λες. Έτσι κι αλλιώς θα μας πει κι ο γιατρός. Ευχαριστώ!!!
-
Mood :
εμβολιάσαμε σήμερα και τα τρία γατιά. ήρθε ο γιατρός στο σπίτι. Για τη Λούσυ μου είπε ότι κανονικά, επειδή δεν έχει ξανακάνει εμβόλιο για τη λύσσα, πρέπει να της κάνει ανάλυση αίματος σε ένα μήνα, να δει τι αντισώματα έχει για να ξέρει αν είναι καλυμμένη στον ιό. λογικά δεν θα είναι. μήπως πρέπει να της το επαναλάβω ούτως ή άλλως σε ένα μήνα; ανησυχώ επειδή ζει στην αυλή. τα δικά μου είχαν κάνει και πέρσυ και πριν 3 χρόνια.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
εεεεεεεεεεεεεεεεε??????Πούπσυ έγραψε:εμβολιάσαμε σήμερα και τα τρία γατιά. ήρθε ο γιατρός στο σπίτι. Για τη Λούσυ μου είπε ότι κανονικά, επειδή δεν έχει ξανακάνει εμβόλιο για τη λύσσα, πρέπει να της κάνει ανάλυση αίματος σε ένα μήνα, να δει τι αντισώματα έχει για να ξέρει αν είναι καλυμμένη στον ιό. λογικά δεν θα είναι. μήπως πρέπει να της το επαναλάβω ούτως ή άλλως σε ένα μήνα; ανησυχώ επειδή ζει στην αυλή. τα δικά μου είχαν κάνει και πέρσυ και πριν 3 χρόνια.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
έτσι κάνουν, λέει, πλέον για την Αγγλια. κάνεις το εμβόλιο και σε ένα μήνα κάνεις εξετάσεις αίματος να δουν το επίπεδο των αντισωμάτων και έτσι σε αφήνουν να πάρεις γάτα μαζί.f.m123 έγραψε:εεεεεεεεεεεεεεεεε??????Πούπσυ έγραψε:εμβολιάσαμε σήμερα και τα τρία γατιά. ήρθε ο γιατρός στο σπίτι. Για τη Λούσυ μου είπε ότι κανονικά, επειδή δεν έχει ξανακάνει εμβόλιο για τη λύσσα, πρέπει να της κάνει ανάλυση αίματος σε ένα μήνα, να δει τι αντισώματα έχει για να ξέρει αν είναι καλυμμένη στον ιό. λογικά δεν θα είναι. μήπως πρέπει να της το επαναλάβω ούτως ή άλλως σε ένα μήνα; ανησυχώ επειδή ζει στην αυλή. τα δικά μου είχαν κάνει και πέρσυ και πριν 3 χρόνια.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
για να το ξεκαθαρίσω, δεν μου ζήτησε να ακολουθήσω αυτή τη διαδικασία. εγώ τη ρώτησα αν με το εμβόλιο είναι καλυμμένα τα ζώα και τότε μου είπε οτι κανονικά, αν θες να ξέρεις τι γίνεται, κάνεις ανάλυση σε ένα μήνα και βλέπεις το επίπεδο αντισωμάτων στο ζώο. απο ένα όριο και πάνω είναι καλυμμένα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Η αληθεια ειναι οτι μας εχει πιασει μια τρομοϋστερια με το θεμα. Οι γατες που ζουν μεσα και ΜΟΝΟ δεν χρειαζεται να επιβαρυνονται με επιπλεον "αχρηστους" εμβολιασμους.Δεν υπαρχει περιπτωση λοιπον να κολλησει ενα ζωο που ζει αποκλειστικα εντος του σπιτιου εκτος αν ειμαστε τοσο γκαντεμηδες και μπει απο το παραθυρο καμια λυσσασμενη νυχτεριδα.
Στο σκυλο μου εχω κανει αντιλυσσικο.Στο γατο μου οχι και δεν θα κανω μεχρι να ερθει ο καιρος να φυγουμε για Γερμανια που εκει για να ταξιδεψει ειναι υποχρεωτικο.Ουτε και στον γατουλη που ημι-φιλοξενω θα του κανω.Τουλαχιστον οχι ακομα.
Δυστυχως για ακομα μια φορα βρηκαν ευκαιρια οι σκατοψυχοι να ξεπαστρεψουν οτι αδεσποτο κυκλοφορει.
Στο σκυλο μου εχω κανει αντιλυσσικο.Στο γατο μου οχι και δεν θα κανω μεχρι να ερθει ο καιρος να φυγουμε για Γερμανια που εκει για να ταξιδεψει ειναι υποχρεωτικο.Ουτε και στον γατουλη που ημι-φιλοξενω θα του κανω.Τουλαχιστον οχι ακομα.
Δυστυχως για ακομα μια φορα βρηκαν ευκαιρια οι σκατοψυχοι να ξεπαστρεψουν οτι αδεσποτο κυκλοφορει.
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
Εδώ και αρκετό καιρό το κάνουν αυτό στην Αγγλία από όσο ξέρω, για αυτό λέμε ότι θέλει καιρό η διαδικασία μεταφοράς του ζώου στην Αγγλία.Πούπσυ έγραψε: έτσι κάνουν, λέει, πλέον για την Αγγλια. κάνεις το εμβόλιο και σε ένα μήνα κάνεις εξετάσεις αίματος να δουν το επίπεδο των αντισωμάτων και έτσι σε αφήνουν να πάρεις γάτα μαζί.
Αυτό θεωρητικά ισχύει για όλα τα εμβόλια, σωστά;Πούπσυ έγραψε:για να το ξεκαθαρίσω, δεν μου ζήτησε να ακολουθήσω αυτή τη διαδικασία. εγώ τη ρώτησα αν με το εμβόλιο είναι καλυμμένα τα ζώα και τότε μου είπε οτι κανονικά, αν θες να ξέρεις τι γίνεται, κάνεις ανάλυση σε ένα μήνα και βλέπεις το επίπεδο αντισωμάτων στο ζώο. απο ένα όριο και πάνω είναι καλυμμένα.
-
Mood :
Ναι μάλλον. απλά η συζήτηση έγινε περισσότερο στο πλαίσιο του πώς να ανακόψουμε την εξάπλωση της λύσσας στην ελλάδα και πώς είναι καλυμμένα τα ζώα. επειδή η λούσυ ζει κάτω και εδώ είναι οσο νά ναι επαρχία και η πανίδα πιο πλούσια απο την αθήνα, θα ήθελα να ξέρω αν είναι 100% καλυμμένη. επίσς περσι παρολίγο να μπει νυχτερίδα μέσα στο σπίτι. στο τσακ ο νίκος τη μάγκωσε στη σίτα την ώρα που τν έκλεινε. και λόγω του παιδιού θέλω και τα ζώα που έχω μέσα στο σπίτι να είναι ασφαλή. επειδή η λύσσα είναι ζωοανθρωπονόσος.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ε δε χάνεις και τίποτα να κάνετε μερικές αιματολογικές ώστε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σουΠούπσυ έγραψε:Ναι μάλλον. απλά η συζήτηση έγινε περισσότερο στο πλαίσιο του πώς να ανακόψουμε την εξάπλωση της λύσσας στην ελλάδα και πώς είναι καλυμμένα τα ζώα. επειδή η λούσυ ζει κάτω και εδώ είναι οσο νά ναι επαρχία και η πανίδα πιο πλούσια απο την αθήνα, θα ήθελα να ξέρω αν είναι 100% καλυμμένη. επίσς περσι παρολίγο να μπει νυχτερίδα μέσα στο σπίτι. στο τσακ ο νίκος τη μάγκωσε στη σίτα την ώρα που τν έκλεινε. και λόγω του παιδιού θέλω και τα ζώα που έχω μέσα στο σπίτι να είναι ασφαλή. επειδή η λύσσα είναι ζωοανθρωπονόσος.
-
Mood :
Πουπσυ μου τοτε μην το συζητας να το κανετε το εμβολιο. Εδω στην Στερεα δεν εχουμε καποιο κρουσμα και γι αυτο δεν θα τους το κανω(ακομα).
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Εγώ κατάλαβα ότι το έκανε το εμβόλιο και περιμένει στο μήνα να κάνει αιματολογικές για να δει αν την 'έπιασε'Μαύρος Γάτος έγραψε:Πουπσυ μου τοτε μην το συζητας να το κανετε το εμβολιο. Εδω στην Στερεα δεν εχουμε κρουσματα και γι αυτο δεν θα τους το κανω(ακομα).
Αααα! Ελίζα όσο για την επανάληψη στο μήνα που είπες, νομίζω ότι αυτό θα χρειαστεί μόνο σε περίπτωση που δεν έχει αρκετά αντισώματα, διαφορετικά είναι περιττό
Ούτε εγώ θα τους το κάνω τώρα, ίσως το Πάσχα όταν ταξιδέψω για να μην έχω πρόβλημα στα ΚΤΕΛ.
-
Mood :
σορρυ δεν διαβασα ολη την συζητηση!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Μαύρος Γάτος έγραψε: σορρυ δεν διαβασα ολη την συζητηση!
-
Mood :
Oριστε;;;;;;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Εχουμε κ αλλο κρουσμα.Αλεπου στα Τρικαλα.
Οσο υπαρχουν ζωα που ταξιδευουν πχ κυνηγοσκυλα(υψηλου κινδυνου) ,τοσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες κ ο κινδυνος. Καντε τα εμβολια για να ειστε ησυχοι.
Σε οποιο μερος της Ελλαδας. Ο λογος που ειχαμε απαλαγει απο την ασθενεια ειναι οι εμβολιασμοι. Οταν σταματησαν να εμβολιαζουν αρχισε παλι το ιδιο.
Αρχισαν να την πληρωνουν τα αδεσποτα. Βλεπει ο κοσμος παντου "λυσασμενα" ζωα.Κριμα...
Οσο υπαρχουν ζωα που ταξιδευουν πχ κυνηγοσκυλα(υψηλου κινδυνου) ,τοσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες κ ο κινδυνος. Καντε τα εμβολια για να ειστε ησυχοι.
Σε οποιο μερος της Ελλαδας. Ο λογος που ειχαμε απαλαγει απο την ασθενεια ειναι οι εμβολιασμοι. Οταν σταματησαν να εμβολιαζουν αρχισε παλι το ιδιο.
Αρχισαν να την πληρωνουν τα αδεσποτα. Βλεπει ο κοσμος παντου "λυσασμενα" ζωα.Κριμα...
-
Mood :
Ειναι το 2ο στα Τρικαλα καθως υπαρχει μαλλον και 3ο παλι αλεπου....nikos_x έγραψε:Εχουμε κ αλλο κρουσμα.Αλεπου στα Τρικαλα.
ban13- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood :
σύμφωνα με το κεελπνο το 2ο είναι αλεπού στο Καστράκι Τρικάλων. το πρώτο ήταν γάτα. εγώ πάντως εξακολουθώ να απορώ: είναι καλυμμένα τα ζώα μας με ένα εμβόλιο ή πρέπει οπωσδήποτε μετά απο ένα μήνα να ελέγξουμε αν έχουν τα απαιτούμενα αντισώματα;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
H μονη περιπτωση που αναφερεται υποχρεωτικη επαναληψη αντιλυσικου εμβολιασμου ειναι ο εμβολιασμους κουταβιου σε ηλικια κατων των 3 μηνων. Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να γινει επαναληψη μολις το ζωο φτασει 3 μηνων ξανα κ μετα μια φορα τον χρονο.
Τα φυλλαδια οδηγιων λενε 1 εμβολιασμος κ μετα επαναληψη σε εναν χρονο.
Τα φυλλαδια οδηγιων λενε 1 εμβολιασμος κ μετα επαναληψη σε εναν χρονο.
-
Mood :
Ελιζάκι εμένα λίγο υπερβολή μου ακούγεται αυτό,δεδομένου ότι σε τόσα ζώα γίνεται ο εμβολιασμός και κατά κύριο λόγο τα πιάνει, δηλαδή φαντάζομαι σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις δεν τα έχει πιάσει. Απαραίτητο δε νομίζω ότι είναι, σε αυτή την περίπτωση θα το συνιστούσαν και οι κτηνίατροι...Πούπσυ έγραψε:σύμφωνα με το κεελπνο το 2ο είναι αλεπού στο Καστράκι Τρικάλων. το πρώτο ήταν γάτα. εγώ πάντως εξακολουθώ να απορώ: είναι καλυμμένα τα ζώα μας με ένα εμβόλιο ή πρέπει οπωσδήποτε μετά απο ένα μήνα να ελέγξουμε αν έχουν τα απαιτούμενα αντισώματα;
Νίκο λέμε για έλεγχο των αντισωμάτων καλέ όχι για επανάληψη του εμβολίου!
-
Mood :
Νίκο, εσύ εμβολιάστηκες?
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Εγώ πιστεύω ο Νίκος έφερε τη λύσσα στην Ελλάδα πάλιfunambolo έγραψε:Νίκο, εσύ εμβολιάστηκες?
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Εγώ πιστεύω ο Νίκος έφερε τη λύσσα στην Ελλάδα πάλιfunambolo έγραψε:Νίκο, εσύ εμβολιάστηκες?
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Εγώ έχω εμβολιάσει τον Μπάμπου το σκυλάκι μας που βγαίνει έξω. Ο Μαρξ δεν βγαίνει παρά μόνο στο μπαλκόνι. Δεν έχω δει νυχτερίδες στη Αθήνα αλλά στο Αλεποχώρι που τον έχουμε πάρει δυο τρεις φορές, έχει και νυχτερίδες και αλεπούδες. Λέτε να του το κάνω;
Πάντως προχθές που πάτησε σε λάσπες από τις γλάστρες και προσπάθησα να του πλύνω τα πόδια με κατάφαγε και με γρατζούνισε παντού. ΄Οταν πήγα στο γιατρό για αντιτετανικό, πρώτα απ' όλα με ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να είναι λυσσασμένος. Του είπα σίγουρα ναι, αλλά με την καλή έννοια. Εκτός από αντιτετανικό, με φόρτωσε και αντιβίωση για έξη ημέρες αλλά δεν την ήπια.
Πάντως προχθές που πάτησε σε λάσπες από τις γλάστρες και προσπάθησα να του πλύνω τα πόδια με κατάφαγε και με γρατζούνισε παντού. ΄Οταν πήγα στο γιατρό για αντιτετανικό, πρώτα απ' όλα με ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να είναι λυσσασμένος. Του είπα σίγουρα ναι, αλλά με την καλή έννοια. Εκτός από αντιτετανικό, με φόρτωσε και αντιβίωση για έξη ημέρες αλλά δεν την ήπια.
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Σελίδα 7 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ CHECK UP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
» Λύσσα
» Στην αδεσποτουλα
» Εισβολη στην Κιμποχωρα!
» Νέα φάτσα στην αδεσποτοπαρέα μου
» Λύσσα
» Στην αδεσποτουλα
» Εισβολη στην Κιμποχωρα!
» Νέα φάτσα στην αδεσποτοπαρέα μου
Σελίδα 7 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios