Άρρωστο πανθηράκι στα σκαλιά του σπιτού μου
+11
ban13
Τζούλι το Κατσούλι
mpoulaalekoula
Ηρακλένια
funambolo
tsili
Kikiriki
Πούπσυ
tia
Karamela
Dreamer
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Άρρωστο πανθηράκι στα σκαλιά του σπιτού μου
Παιδιά, χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας! Πριν λίγο ήρθε ο αδελφός μου και μου είπε ότι στα σκαλιά έξω από το σπίτι μου είναι ξαπλωμένη μια γάτα που μάλλον δεν είναι καλά και να πάω να δω. Πήγα και την είδα. Ένα πανθηράκι μια ομορφιά, ξαπλωμένο στο πλάι και βρεγμένο πολύ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Την χάϊδεψα λίγο, είδα ότι είναι ήρεμη και την ανέβασα πάνω. Τώρα την έχω μέσα στο μπάνιο με το αερόθερμο για να ζεσταθεί αλλά δεν φαίνεται πολύ καλά. Δεν μου μοιάζει χτυπημένη αλλά κλαίει, οπότε υποθέτω ότι κάπου πονάει. της έβαλα λίγη κονσερβούλα και ενώ στην αρχή δεν έδινε σημασία, μετά από λίγο σηκώθηκε. Τώρα την άφησα μόνη της να ζεσταθεί και να ηρεμήσει, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να κάνω. Λέω να μην την πάω σήμερα στον γιατρό για να μην την ταλαιπωρήσω περισσότερο και αν είναι καλά μέχρι αύριο να την πάω.
Έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνω; Είμαι τελείως άσχετη.... Κάθε βοήθεια δεκτή...
Έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνω; Είμαι τελείως άσχετη.... Κάθε βοήθεια δεκτή...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Απ: Άρρωστο πανθηράκι στα σκαλιά του σπιτού μου
θα σου ελεγα να τη πας σημερα κι ας τη ταλαιπωρησεις!! για το καλο της θα ειναι αλλωστε!!
μπορει να εχει το οτιδηποτε γι αυτο θα ελεγα να μην αργεις!!
ευχομαι περαστικα και να τα καταφερει!
μπορει να εχει το οτιδηποτε γι αυτο θα ελεγα να μην αργεις!!
ευχομαι περαστικα και να τα καταφερει!
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Μαρία περίμενε λίγο να δεις πως θα πάει..θα σηκωθεί να φάει να πιει νερό κτλ..θα ξεθαρέψει καθόλου να μυρίσει δεξιά αριστερά?
πιστεύω θα φανεί αν είναι καλα η όχι κι ας είναι τρομαγμένη...
αν δεις οτι είναι υποτονική , δεν σηκώνετε κτλ..κάτι δεν πάει καλά..και καλό ειναι να την πας σήμερα στον γιατρό..
προσπάθησε να την χαιδέψεις και να την ψιλαφήσεις ήρεμα και αργά να δεις αν πονάει κάπου..
πιστεύω θα φανεί αν είναι καλα η όχι κι ας είναι τρομαγμένη...
αν δεις οτι είναι υποτονική , δεν σηκώνετε κτλ..κάτι δεν πάει καλά..και καλό ειναι να την πας σήμερα στον γιατρό..
προσπάθησε να την χαιδέψεις και να την ψιλαφήσεις ήρεμα και αργά να δεις αν πονάει κάπου..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Εντάξει, θα την αφήσω μέχρι τις 5 να δούμε. Δεν σηκώνεται καθόλου. Όπου την ακουμπήσω κάθεται και δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Πρέπει να έφαγε, αλλά ελάχιστο και τώρα κοιμάται με το κεφαλάκι ακουμπησμένο στο πατωμα. Την έπιασα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν πονάει κάπου συγκεκριμένα, γιατί μόλις την πειράζω για ώρα κλαίει.
Τώρα την έχω αφήσει για λίγο μόνη της με σβηστό το φως και με το αερόθερμο μέσα σε μια γατοφόρο. Της έβαλα και λίγη άμμο, μπας και... αλλα΄δεν το νομίζω. Δεν έχει κουνηθεί από εκεί που την άφησα...
Βασικά δεν νομίζω ότι θα αντέξει πολύ...
Τώρα την έχω αφήσει για λίγο μόνη της με σβηστό το φως και με το αερόθερμο μέσα σε μια γατοφόρο. Της έβαλα και λίγη άμμο, μπας και... αλλα΄δεν το νομίζω. Δεν έχει κουνηθεί από εκεί που την άφησα...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Mood :
αφού είναι τόσο άσχημα τα πράγματα καλο είναι να την πας άμεσα...Dreamer έγραψε:Εντάξει, θα την αφήσω μέχρι τις 5 να δούμε. Δεν σηκώνεται καθόλου. Όπου την ακουμπήσω κάθεται και δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Πρέπει να έφαγε, αλλά ελάχιστο και τώρα κοιμάται με το κεφαλάκι ακουμπησμένο στο πατωμα. Την έπιασα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν πονάει κάπου συγκεκριμένα, γιατί μόλις την πειράζω για ώρα κλαίει.
μήπως να πάρεις τον κτηνίατρο στο κινητό??
tia- Gatus Xenitemenus
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Mood :
μηπως εχει καμια εσωτερικη αιμοραγια?
μου χε πει ο γιατρος πως το βλεπεις οταν ειχε πεσει το γατι μου απο το μπαλκονι αλλα δεν θυμαμαι..
εγκυος δεν ειναι ε?
μου χε πει ο γιατρος πως το βλεπεις οταν ειχε πεσει το γατι μου απο το μπαλκονι αλλα δεν θυμαμαι..
εγκυος δεν ειναι ε?
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Εσωτερική αιμορραγία μπορεί να έχει, αλλά δεν ξέρω πως να το καταλάβω. Βασικά δεν αντιδράει σε τίποτα. Της έβαλα λίγο φαγητό και λίγο νερό με τη σύριγγα και το κράτησε στο στόμα της μέχρι που το έφτυσε. Μοιάζει εξουθενωμένο το κακόμοιρο.
Στις 5 θα πάρω τηλέφωνο την κτηνίατρο να μου πει τι να κάνω κι αν είναι θα την πάω από κει... Την έχω ήδη βάλει μέσα στην γατοφόρο να είναι έτοιμη και απλά περιμένω...
Στις 5 θα πάρω τηλέφωνο την κτηνίατρο να μου πει τι να κάνω κι αν είναι θα την πάω από κει... Την έχω ήδη βάλει μέσα στην γατοφόρο να είναι έτοιμη και απλά περιμένω...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Κατι στα ουλα κοιτας και στο ασπρο του ματιου(αν κατεβασεις το κατω βλεφαρο προς τα κατω) αλλα δεν θυμαμαι τι χρωμα πρεπει να ειναι..
ευχομαι ολα να πανε καλα..
ευχομαι ολα να πανε καλα..
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
ναι, να την πας σήμερα κιόλας στο γιατρό. περιμενουμε νέα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
+1!Πούπσυ έγραψε:ναι, να την πας σήμερα κιόλας στο γιατρό. περιμενουμε νέα!
Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό!!!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Λοιπόν, τα γράφω λίγο βιαστικά γιατί δεν προλαβαίνω...
Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό. Μου είπαν ότι είναι πολύ χάλια κι έχουν πολύ καιρό να δουν γατάκι σε τόσο άσχημη κατάσταση. Μου είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν να τον κρατήσουν εκεί μέχρι το Σάββατο (αν αντέξει), αλλά πραγματικά δεν είχα να δώσω τα χρήματα που μου ζητούσαν, οπότε του έκαναν δύο ενέσεις και μου τον έδωσαν πίσω. Έχει φοβερή υποθερμία τόση που δεν την έδειχνε καν το θερμόμετρο. Μου είπαν να τον κρατήσω στα ζεστά κι αν δεν έχει φάει τίποτα μέχρι αύριο να τον ξαναπάω να του τις ξανακάνουν τις ενέσεις κι από το Σάββατο (αν ζει) βλέπουμε...
Τώρα τον έχω στο μπάνιο με μια παλιά κουβέρτα, ένα μπουκάλι με βραστό νερό δίπλα του και το αερόθερμο στο φουλ. Ας ελπίσουμε ότι θα ζεσταθεί και θα πάρει τα πάνω του, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να του προσφέρω κάτι παραπάνω... Ήδη έχω ακούσει κάμποσα από την θεία μου που τον μάζεψα... Αλλά τον λυπάται η καρδιά μου μωρέ, δεν μπορώ να τον βγάλω έξω σε αυτή την κατάσταση, αλλά δυστυχώς ούτε και αν τον βοηθήσω περισσότερο μπορώ... Απλά ελπίζουμε...
Πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό. Μου είπαν ότι είναι πολύ χάλια κι έχουν πολύ καιρό να δουν γατάκι σε τόσο άσχημη κατάσταση. Μου είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν να τον κρατήσουν εκεί μέχρι το Σάββατο (αν αντέξει), αλλά πραγματικά δεν είχα να δώσω τα χρήματα που μου ζητούσαν, οπότε του έκαναν δύο ενέσεις και μου τον έδωσαν πίσω. Έχει φοβερή υποθερμία τόση που δεν την έδειχνε καν το θερμόμετρο. Μου είπαν να τον κρατήσω στα ζεστά κι αν δεν έχει φάει τίποτα μέχρι αύριο να τον ξαναπάω να του τις ξανακάνουν τις ενέσεις κι από το Σάββατο (αν ζει) βλέπουμε...
Τώρα τον έχω στο μπάνιο με μια παλιά κουβέρτα, ένα μπουκάλι με βραστό νερό δίπλα του και το αερόθερμο στο φουλ. Ας ελπίσουμε ότι θα ζεσταθεί και θα πάρει τα πάνω του, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να του προσφέρω κάτι παραπάνω... Ήδη έχω ακούσει κάμποσα από την θεία μου που τον μάζεψα... Αλλά τον λυπάται η καρδιά μου μωρέ, δεν μπορώ να τον βγάλω έξω σε αυτή την κατάσταση, αλλά δυστυχώς ούτε και αν τον βοηθήσω περισσότερο μπορώ... Απλά ελπίζουμε...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
αααχχχ.Ας ελπίσουμε
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
εύχομαι να τα καταφέρει το ζουζούνι..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Τι προκάλεσε την υποθερμία; Μήπως φόλα; Το απέκλεισε αυτό ο κτηνίατρος;
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Εύχομαι να τα καταφέρει !!!
Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην ξεχνάς ότι έκανες από την καρδιά σου ό,τι μπορούσες!
Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην ξεχνάς ότι έκανες από την καρδιά σου ό,τι μπορούσες!
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Το καημένο! Να πάνε όλα καλά εύχομαι!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Μαράκι, βάλε πολλά μπουκάλια με βραστό νερό(3-4) από κάτω από τις κουβέρτες..Να "ξαπλώνει" επάνω τους δηλαδή..Πρέπει να είναι άμεση η επαφή..Το θυμάμαι από τα μωρά που φρόντιζα! Θα βοηθήσει καλύτερα στο να κρατήσει τη θερμοκρασία του σώματος υψηλή..
Τι έχει σας είπε ο γιατρός?
Τι έχει σας είπε ο γιατρός?
mpoulaalekoula- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood :
Έλα μωρέ... Μακάρι να πάει καλά...
- Σπόιλερ:
- Βρε συ, τι χρήματα σου ζήτησαν; Μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε;
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Ευχομαι τα καλυτερα
ban13- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood :
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις συμβουλές, αλλά δεν νομίζω να γίνεται πλέον τίποτα. Το είχα αφήσει για λίγες ώρες στο μπάνιο, το οποίο είναι φούρνος αυτή τη στιγμή και όταν πήγα να το δω είχε προχωρήσει μέχρι την πόρτα και είχε πέσει εκεί στο πάτωμα. Ακόμα ανέπνεε. Το ξανάβαλα στα ζεστά που του είχα φτιάξει, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει πέσει σε κώμα. Δεν αντιδρά καθόλου όταν το σηκώνω, αλλά η καρδούλα του χτυπάει ακόμα ελαφρά...
Δεν νομίζω να βγάλει την νύχτα...
Δεν νομίζω να βγάλει την νύχτα...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
αχ, μωρέ πολύ λυπάμαι...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
αχ μωρέ.......ελπίζω να τα καταφέρει..
μήπως να βάλεις πολλά μπουκάλια με ζεστό νερό και να το βάλεις πάνω όπως είπε η έφη??
μήπως να βάλεις πολλά μπουκάλια με ζεστό νερό και να το βάλεις πάνω όπως είπε η έφη??
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
κρίμα... τλχ έκανες ο,τι μπορούσες.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Το πανθηράκι μου μόλις έσβησε... Σταμάτησε κι αυτός ο ελάχιστος χτύπος της καρδούλας του που τον κρατούσε ακόμα συνδεδεμένο με την ζωή...
Δεν το ήξερα πριν, το γνώρισα μόλις σήμερα, μα όταν τον είδα νόμισα πως μου το έστειλε το άλλο μου πανθηράκι, ο Μπέντζαμιν ο Α', ο αδελφούλης του δικού μου Μπεν, πανθηράκι κι αυτός, που το είχα βρει μικρό αλλά ούτε κι αυτό κατάφερα να το κρατήσω στην ζωή. Μου έφυγε όταν ακόμα ήταν μόλις λίγων ημερών. Γι' αυτό και μόνο τον λόγο, πίστευα πως αυτό θα τα κατάφερνε...
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα ούτε τώρα. Θα πάει κι αυτό να προσέχει τον άλλο μου μικρούλη εκεί ψηλά...
Δεν το ήξερα πριν, το γνώρισα μόλις σήμερα, μα όταν τον είδα νόμισα πως μου το έστειλε το άλλο μου πανθηράκι, ο Μπέντζαμιν ο Α', ο αδελφούλης του δικού μου Μπεν, πανθηράκι κι αυτός, που το είχα βρει μικρό αλλά ούτε κι αυτό κατάφερα να το κρατήσω στην ζωή. Μου έφυγε όταν ακόμα ήταν μόλις λίγων ημερών. Γι' αυτό και μόνο τον λόγο, πίστευα πως αυτό θα τα κατάφερνε...
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα ούτε τώρα. Θα πάει κι αυτό να προσέχει τον άλλο μου μικρούλη εκεί ψηλά...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
κριμα... τουλαχιστον ομως εφυγε εχοντας εστω και την υστατη ωρα γνωρισει την αγαπη και τη φροντιδα σου...
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Kαληνύχτα μικρούλη.... Η αγάπη που γνώρισες έστω και αργά στη ζωούλα σου να σου κρατήσει παρέα στο ταξίδι σου.... Να μας φιλήσεις κι εσύ τις άλλες ψυχούλες μας που βρίσκεστε μαζί πια...
Μαρία...
Μαρία...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
λυπάμαι πολύ Μαρία..
έκανες οτ ι μπορούσες , του έδωσες ζεστασια και χάδια κι ας ήταν και για λίγο..
καλό του ταξίδι..
έκανες οτ ι μπορούσες , του έδωσες ζεστασια και χάδια κι ας ήταν και για λίγο..
καλό του ταξίδι..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Καλο ταξίδι μικρούλi
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Λυπαμαι πολυ..τουλαχιστον εφυγε και ειχε ζεστασια και αγαπη..
προσωπικα πιστευω οτι και να εμενε στο κτηνιατρειο δεν θα τα καταφερνε οποτε δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι και γι αυτο
σου ειπε μηπως ο γιατρος τι μπορει να ειχε?
προσωπικα πιστευω οτι και να εμενε στο κτηνιατρειο δεν θα τα καταφερνε οποτε δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι και γι αυτο
σου ειπε μηπως ο γιατρος τι μπορει να ειχε?
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
αντίο γατούλι!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την στήριξη... Δυστυχώς δεν μου είπαν τι είχε, το μόνο που έκαναν μόλις τον είδαν ήταν: "πω πω πόσο κίτρινο είναι και χάλια τα μάτια του και τα δόντια του χάλια". Βέβαια εγώ έβλεπα και κάτι παχύρευστα υγρά στο στόμα του, οπότε πολύ πιθανόν να ήταν φόλα ή δηλητηρίαση, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχε κάποιο άλλο χτύπημα...
Είναι κρίμα όμως ρε παιδιά, γιατί ήταν θρεμμένο γατάκι. Δεν ήταν κοκκαλιάρικο. Ίσως αν το είχα βρει λίγο πιο πριν, αν το είχα συναντήσει πριν φάει αυτό που πιθανόν έφαγε, τώρα να ήταν ακόμα καλά... Αλλά έτσι όπως το βρήκα δεν είχε πολλές πιθανότητες. Στην κλινική, άλλωστε, μου το είπαν ξεκάθαρα ότι ακόμα και μέσα να το κρατούσαν μπορεί να μην τα κατάφερνε μέχρι το Σάββατο γιατί ήταν πολύ χάλια...
Είναι κρίμα όμως ρε παιδιά, γιατί ήταν θρεμμένο γατάκι. Δεν ήταν κοκκαλιάρικο. Ίσως αν το είχα βρει λίγο πιο πριν, αν το είχα συναντήσει πριν φάει αυτό που πιθανόν έφαγε, τώρα να ήταν ακόμα καλά... Αλλά έτσι όπως το βρήκα δεν είχε πολλές πιθανότητες. Στην κλινική, άλλωστε, μου το είπαν ξεκάθαρα ότι ακόμα και μέσα να το κρατούσαν μπορεί να μην τα κατάφερνε μέχρι το Σάββατο γιατί ήταν πολύ χάλια...
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Λυπάμαι για το πανθηράκι, κρίμα το καημενούλι.
Αν ήταν από φόλα τα υγρά που είδες δεν θα το έβλεπε ο κτηνίατρος να του κάνει κάτι;
τώρα βέβαια είναι πολύ αργά και συγγνώμη που το αναφέρω κιόλας, απλώς από δική μου κακή εμπειρία, μερικές φορές αναρωτιέμαι αν εκτιμούνται όλα τα δεδομένα όπως πρέπει και στον χρόνο που πρέπει. Τέλος πάντων.
Καλό του ταξίδι, τουλάχιστον πήρε λίγη φροντίδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και για κείνο και για σένα. Να είσαι καλά!
Αν ήταν από φόλα τα υγρά που είδες δεν θα το έβλεπε ο κτηνίατρος να του κάνει κάτι;
τώρα βέβαια είναι πολύ αργά και συγγνώμη που το αναφέρω κιόλας, απλώς από δική μου κακή εμπειρία, μερικές φορές αναρωτιέμαι αν εκτιμούνται όλα τα δεδομένα όπως πρέπει και στον χρόνο που πρέπει. Τέλος πάντων.
Καλό του ταξίδι, τουλάχιστον πήρε λίγη φροντίδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και για κείνο και για σένα. Να είσαι καλά!
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
μην σκέφτεσαι τα "αν", δυστυχώς είναι η μοίρα των γατιών του δρόμου αυτή... εστω και την τελευταία στιγμή ένιωσε λίγη αγάπη..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Γατακι αρρωστο
» Άρρωστο γατάκι
» Γαστρεντερικό - Ενδοπαράσιτα
» πανθηρακι 10 μηνων ψαχνει οικογενεια
» Αρρωστο γατακι?
» Άρρωστο γατάκι
» Γαστρεντερικό - Ενδοπαράσιτα
» πανθηρακι 10 μηνων ψαχνει οικογενεια
» Αρρωστο γατακι?
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios