ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
+43
Stellini2014
LAROGATA
rouli726
Smokys
kouix
cyberkill
aporw
alex..niaou
Kallia1
Felicine
purina
Дanae
Maskotaki
aggeloydaki
Debbie4ever
alexandrakicat
mairou
vaso
kateni
papastroumf
noraeaea
kat-cats
silvianiaou
Anatoli
koneko
Pixelsprite
Gatoplikti
houlieta
ΜαύροςΓάτος
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Δ²
marina289
loulou
f.m123
Τζούλι το Κατσούλι
nikos_x
Kikiriki
Osi
Μαυρογατος
Dreamer
Karamela
otz
AngelNonh
47 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 20
Σελίδα 12 από 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Απ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
nikos_x έγραψε:Eγω δεν ειμαι ευχαριστημενος με την μανταμ που κανονιζει τις τηλεφωνικες παραγγελειες. Αποτομη,καθολου εξυπηρετικη.Της ζητουσα επειδη θα αγοραζα 10κιλο να δει ημερομηνια ληξης στο σακι κ μου ελεγε παρε σε 2 ωρες. Το εκανα 3 φορες κ μου ελεγε "οχι,δεν προλαβα".Την τελευταια φορα μου λεει παρε στις 6 την ωρα που εκεινη ειχε σχολασει!!!!! Το σηκωσε μια αλλη κοπελα,να ειναι καλα,και μου λεει ναι να σας πω και πηγε κατευθειαν κοιταξε το σακι και μου ειπε. Της αλλης θα της επεφτε η κωλαθρα.
Συμφωνώ!!!! Από εκεί είχα παραλάβει τη χαλασμένη ( ; ) Orijen & ενώ ήξεραν τι είχε γίνει, όταν ζήτησα από μια κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο να μη μου στείλει ίδιο κωδικό παρτίδας στην παραγγελία, είπε ότι έχει δουλειά, δεν μπορεί και να την καλέσω το απόγευμα που θα είναι πιο λάσκα
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Aααα, μάλιστα...
Εγώ παραγγέλνω ιντερνετικά, και δεν έχω συνομιλίες μαζί τους και τα τοιαύτα.
Μόνο με το παιδί που φέρνει τα προϊόντα, που είναι πολύ ευγενικός
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
marina289 έγραψε:Aααα, μάλιστα...
Ναι, οι οδηγοί είναι πολύ ευγενικοί. Μία κοπέλα στο τηλ. κέντρο είναι κάπως αγενής. Έχω πετύχει και ευγενέστατη. Είχα νευριάσει με την άλλη και έλεγα να μην ξαναπάρω από εκεί...αλλά άλλαξα γνώμη, εφόσον δεν βρήκα άλλο ιντερνετικό με δωρεάν μεταφορικά. Άλλωστε σε όλα τα άλλα ήταν πάντα μια χαρά από εξυπηρέτηση.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Κι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής...
Μόνο όταν είχα πάει στο κατάστημα στη Ν. Χαλκηδώνα ήταν μια κοπέλα ψιλοστόκος στο ταμείο, κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένη.
Παρ'όλα αυτά, προσπαθώ να ψωνίζω και από συνοικιακά πετ σοπ (που ΔΕΝ πουλούν ζώα) γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουν ανάγκη από τη συμβολή μας. Το ξέρω ότι στις τιμές δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το ηλεκτρονικό, όμως προσπαθώ κι εγώ να παραβλέπω μικροδιαφορές και να τους ενισχύω όσο μπορώ...
Μόνο όταν είχα πάει στο κατάστημα στη Ν. Χαλκηδώνα ήταν μια κοπέλα ψιλοστόκος στο ταμείο, κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένη.
Παρ'όλα αυτά, προσπαθώ να ψωνίζω και από συνοικιακά πετ σοπ (που ΔΕΝ πουλούν ζώα) γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουν ανάγκη από τη συμβολή μας. Το ξέρω ότι στις τιμές δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το ηλεκτρονικό, όμως προσπαθώ κι εγώ να παραβλέπω μικροδιαφορές και να τους ενισχύω όσο μπορώ...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Eίναι δύο στο τηλεφωνικό κέντρο, η μία είναι πολύ καλή και εξυπηρετική, η άλλη το άλλο άκρο. Γενικά έχουν ελλείψεις που δεν ενημερώνουν, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν βοηθάει αφού τα μισά από αυτά που γράφει δεν τα έχουν, αργούν να πληροφορήσουν, αυξήσαν και τις τιμές σε κάποια προϊόντα και σιγά τις προσφορές που έχει πια! Και σε τοπικό πετ σοπ έχω βρει τις ίδιες ακριβώς τιμές, 16? έβερκλιν δε βρίσκεις εύκολα. Και όσο καλοί είναι οι οδηγοί του καταστήματος τόσο απαράδεκτοι είναι οι συνεργαζόμενες μεταφορικές. Τόσο από άποψη κόστους, που χρεώνουν ο,τι γουστάρουν, όσο και από άποψη εξυπηρέτησης.
Λέω να δοκιμάσω αυτή την teem breeder που λέτε μιας και είναι εδώ γύρω τα κεντρικά.
Λέω να δοκιμάσω αυτή την teem breeder που λέτε μιας και είναι εδώ γύρω τα κεντρικά.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Εγω όσες φορές έχω παραγγείλει μέσω ιντερνετ με έχουν πάρει να μου πουν ότι δεν έχουν πολλά από αυτα που παραγγέλνω και μου προτείνουν άλλα προϊόντα...
Εμένα κάποιες φορές μου τα λένε ένα ένα, δηλαδή τηλέφωνο: ααα δεν έχουμε το ένα. μετά: ααα δεν έχουμε ούτε αυτό. μετά ξανά αααα δεν έχουμε ούτε το άλλο. Εεεεε μα !!!houlieta έγραψε:Εγω όσες φορές έχω παραγγείλει μέσω ιντερνετ με έχουν πάρει να μου πουν ότι δεν έχουν πολλά από αυτα που παραγγέλνω και μου προτείνουν άλλα προϊόντα...
-
Mood :
Να ρε συ, στουρναρ' λέμε είναι...f.m123 έγραψε:Εμένα κάποιες φορές μου τα λένε ένα ένα, δηλαδή τηλέφωνο: ααα δεν έχουμε το ένα. μετά: ααα δεν έχουμε ούτε αυτό. μετά ξανά αααα δεν έχουμε ούτε το άλλο. Εεεεε μα !!!houlieta έγραψε:Εγω όσες φορές έχω παραγγείλει μέσω ιντερνετ με έχουν πάρει να μου πουν ότι δεν έχουν πολλά από αυτα που παραγγέλνω και μου προτείνουν άλλα προϊόντα...
Λοιπον, επειδη τυχαινει το πετ4υ να ειναι διπλα απο το σπιτι που μενω με το αγορι μου και πλεον πηγαινω απο κει απλα, χωρις να δικαιολογω καταστασεις, γιατι κι εμενα ειναι ωρες ωρες που μου τη δινουν, εχουν παρα πολυ κοσμο. Οταν λεω πολυ το εννοω, ολες τις ωρες της ημερας..εχει τυχει δηλαδη να υπαρχει ουρα για το ταμειο μεχρι εξω.
Στο καταστημα ειναι 2 κοπελες(αυτες που σηκωνουν μαλλον και τα τηλ για τις παραγγελειες) η μια ξανθια, στοκος και αγενεστατη και μια αλλη πολυ καλη κοπελιτσα! Επισης αγενεστατος ειναι και ο υπευθυνος του καταστηματος που μια φορα κοντεψα να του σπασω ολο το μαγαζι απο την ειρωνια του.
Στο καταστημα ειναι 2 κοπελες(αυτες που σηκωνουν μαλλον και τα τηλ για τις παραγγελειες) η μια ξανθια, στοκος και αγενεστατη και μια αλλη πολυ καλη κοπελιτσα! Επισης αγενεστατος ειναι και ο υπευθυνος του καταστηματος που μια φορα κοντεψα να του σπασω ολο το μαγαζι απο την ειρωνια του.
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Ε ας πάρουν επιπλέον υπαλλήλους
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Εμένα κάποιες φορές μου τα λένε ένα ένα, δηλαδή τηλέφωνο: ααα δεν έχουμε το ένα. μετά: ααα δεν έχουμε ούτε αυτό. μετά ξανά αααα δεν έχουμε ούτε το άλλο. Εεεεε μα !!!houlieta έγραψε:Εγω όσες φορές έχω παραγγείλει μέσω ιντερνετ με έχουν πάρει να μου πουν ότι δεν έχουν πολλά από αυτα που παραγγέλνω και μου προτείνουν άλλα προϊόντα...
Εγώ έπαθα κάτι τέτοιο με κονσέρβες. Μου είπαν ότι δεν τις έχουν & πήγα σε pet shop και εφοδιάστηκα (μιλάμε πήρα πολλές!) και την ίδια μέρα μου έστειλαν σπίτι τις κονσέρβες που "δεν είχαν" Ανοίγω κι εγώ pet shop με τόσες που έχω ακόμα
Την άλλη φορά, πολύ πρόσφατα, με πήραν 4 φορές τηλέφωνο για την προσφορά της Everclean. Το πρωί με έπαιρναν να μου πουν ότι δεν έχουν αυτή που θέλω, κανόνιζα για άλλη. Το απόγευμα πάλι τα ίδια, κανόνιζα ξανά. Επί 2 μέρες! Ε πόσες φορές χρειάζονται για να κάνουν μια αλλαγή στην παραγγελία; Πάντως δε λέω, λίγες ώρες μετά το 4ο τηλεφώνημα μού έφεραν αυτή που ήθελα...ότι είναι γρήγοροι, είναι.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Eγω δεν ειμαι ευχαριστημενος με την μανταμ που κανονιζει τις τηλεφωνικες παραγγελειες. Αποτομη,καθολου εξυπηρετικη.Της ζητουσα επειδη θα αγοραζα 10κιλο να δει ημερομηνια ληξης στο σακι κ μου ελεγε παρε σε 2 ωρες. Το εκανα 3 φορες κ μου ελεγε "οχι,δεν προλαβα".Την τελευταια φορα μου λεει παρε στις 6 την ωρα που εκεινη ειχε σχολασει!!!!! Το σηκωσε μια αλλη κοπελα,να ειναι καλα,και μου λεει ναι να σας πω και πηγε κατευθειαν κοιταξε το σακι και μου ειπε. Της αλλης θα της επεφτε η κωλαθρα.
houlieta έγραψε:Εγω όσες φορές έχω παραγγείλει μέσω ιντερνετ με έχουν πάρει να μου πουν ότι δεν έχουν πολλά από αυτα που παραγγέλνω και μου προτείνουν άλλα προϊόντα...
εφοσον δεν σεβονται τον πελατη, τοτε δεν υπαρχει λογος να ψωνιζετε απο εκει. Αν σας αντιμετωπισουν ξανα ετσι, να τους πειτε επι τοπου οτι μολις εχασαν εναν πελατη. Εγω παντως θα σταματουσα να αγοραζω απο εκει. Δεν θα καθομαι να τους παρακαλαω για να τους δωσω τα λεφτα μου! Αυτοι πρεπει να με παρακαλανε, οχι εγω!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Eγω το μονο πραγμα που αγοραζω πια απο εκει ειναι η fun cat. Ειπα στα παιδια που εχουν το μαγαζι της γειτονιας μου (ενα μαγαζακι μια σταλια αλλα με αψογη εξυπηρετηση και καλες τιμες) τα πραγματα που θελω και ειμαι μια χαρα! Την Applaws για παραδειγμα την φερνει μονο για εμενα στην ιδια τιμη με το pet4u!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Eιναι το θεμα πως εχουν πολυ καλες τιμες. Εγω χρειαστηκε τωρα να παραγγειλω απο εκει γιατι ηθελα να μου στειλουν Λαρισα το σακι αλλιως εχω την λατρεμενη πετσοπου μου στην Αθηνα που ψωνιζω απο αυτην χρονια.Και τιμες ΠΟΛΥ χαμηλες.εφοσον δεν σεβονται τον πελατη, τοτε δεν υπαρχει λογος να ψωνιζετε απο εκει. Αν σας αντιμετωπισουν ξανα ετσι, να τους πειτε επι τοπου οτι μολις εχασαν εναν πελατη. Εγω παντως θα σταματουσα να αγοραζω απο εκει. Δεν θα καθομαι να τους παρακαλαω για να τους δωσω τα λεφτα μου! Αυτοι πρεπει να με παρακαλανε, οχι εγω!.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
nikos_x έγραψε:Eιναι το θεμα πως εχουν πολυ καλες τιμες. Εγω χρειαστηκε τωρα να παραγγειλω απο εκει γιατι ηθελα να μου στειλουν Λαρισα το σακι αλλιως εχω την λατρεμενη πετσοπου μου στην Αθηνα που ψωνιζω απο αυτην χρονια.Και τιμες ΠΟΛΥ χαμηλες.εφοσον δεν σεβονται τον πελατη, τοτε δεν υπαρχει λογος να ψωνιζετε απο εκει. Αν σας αντιμετωπισουν ξανα ετσι, να τους πειτε επι τοπου οτι μολις εχασαν εναν πελατη. Εγω παντως θα σταματουσα να αγοραζω απο εκει. Δεν θα καθομαι να τους παρακαλαω για να τους δωσω τα λεφτα μου! Αυτοι πρεπει να με παρακαλανε, οχι εγω!.
Περαν του θέματος των τιμών που πράγματι υπάρχει διαφορα, ειναι και το θέμα οτι έχει πολλά προϊοντα που δεν βρισκεις αλλου. Εκτος του οτι πολλά πετ σοπ δεν υπάρχουν, παντου βρισκεις τα κλασικά.
Πράγματι υπάρχει μια κατάσταση περιεργη και η αληθεια ειναι οτι πάει παρα πολύς κοσμος και τρέχουν και δεν φτάνουν. Ασχολούνται με ποσοτητες κατα πως φαινεται και οχι με τον καθένα απο μας που έχει το θεματάκι του.
Εξου και οι χαμηλότερες τιμές προφανως. Βγάζουν τώρα και κάποιες προσφορές που ειχαν, ανέβασαν και τις acana orijen.
Εμενα αυτο μου κακοφαινεται σε περίοδο κρίσης, καθως και ο τροπος ορισμένες φορες.
Στο σαϊτ οτι ναναι. Εδω θυμαμαι πολύ προσφατα,ειχε συζητηθει σε τοπικ οτι δεν φέρνουν λεει κονσέρβες ανιμοντα για γατες πχ, επειδη δεν υπάρχει κατανάλωση και γω πηγα εκει και τις ειδα να τις πουλάνε.
Παντως οσοι ξέρετε μικρά μαγαζάκια που έχουν καλές τιμες καλο πιστεύω ειναι να τα μαζέψουμε κάπου, να τα μάθουμε και οι υπολοιποι.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Aυτο θα τους φαει ομως...πάει παρα πολύς κοσμος και τρέχουν και δεν φτάνουν. Ασχολούνται με ποσοτητες κατα πως φαινεται και οχι με τον καθένα απο μας που έχει το θεματάκι του.
-
Mood :
nikos_x έγραψε:
Eιναι το θεμα πως εχουν πολυ καλες τιμες. Εγω χρειαστηκε τωρα να παραγγειλω απο εκει γιατι ηθελα να μου στειλουν Λαρισα το σακι αλλιως εχω την λατρεμενη πετσοπου μου στην Αθηνα που ψωνιζω απο αυτην χρονια.Και τιμες ΠΟΛΥ χαμηλες.
2 λεξεις θα πω: price match
Πας στον πετσοπα της γειτονιας σου, του λες οτι αλλου βρισκεις την τροφη πιο φθηνη (δινεις στοιχεια του αλλου μαγαζιου για να ελεγξει και αυτος) και του ζητας να ριξει την τιμη. Αν δεν την ριξει, τοτε του λες οτι δεν ψωνιζεις ξανα απο αυτον
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
koneko....σε pet shop που αγόραζα τροφές για κουτάβι και 2 γατιά,έπαιρνα και από τις ακριβές που είχε...ζήτησα να μου φέρουν μία συγκεκριμένη άμμο να δοκιμάσω,πριν την ζητήσω είχα μιλήσει με τον αντιπρόσωπο της περιοχής που είπε πως θα μεσολαβήσει για να την πάρω σε καλύτερη τιμή,αποτέλεσμα,ο πετ-σοπάς μου την έδινε 20 ευρώ,το γνωστό πετ4 την είχε 7.20!!! όταν έκανα παράπονα στον αντιπρόσωπο που έμεινε μ@λακας όταν άκουσε πόσο μου την δίνει ο πετσοπάς μεσολάβησε κ κανόνισε ο ίδιος να μου την φέρει κτηνίατρος στα 12,πήγα στο πετ-σοπά και του είπα το και το ρίξε μου την τιμή είναι εξωφρενική,και άρχισε τα μου και τα μη και δεν μπορώ και άλλα τέτοια και φυσικά δεν ξαναπάτησα εκεί κ του το είπα,δεν είδα να ιδρώνει το αυτάκι του!και ναι αυτός έχασε από εμένα περί τα 150 ευρώ το μήνα συν κάτι έξτρα που όλο κ αγοράζαμε
aggeloydaki- Kitten
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : Σβούρα,Συννεφούλα,Moca (και τα αδεσποτακια του κήπου)
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/07/2012
Mood :
Παιδιά τα μικρά πετ της γειτονιάς δεν μπορούν να συναγωνιστούν με τίποτα τις τιμές των λίγων που πουλάνε τρελά....και μάλιστα τις σημερινές ημέρες που ο ανταγωνισμός είναι ακόμα πιο σκληρός....εγώ ψωνίζω τελευταία τις τροφές τους από ένα πετ στην περιοχή μου, 2 κορίτσια πολύ καλά, που σαν δώρο μου φέρνουν απλά λιχουδίτσες για τα ζώα μου. Δεν μπορούν να κάνουν καλύτερες τιμές....δυστυχώς θα ξαναγίνουμε όπως παλαιά...το χρήμα στους λίγους και αυτοί θα κινούν τα νήματα...οι υπόλοιποι απλά θα αργοπεθαίνουν...
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Ετσι είναι Κατερίνα, αλλά και πάλι...
Από ?7,20 στα ?20 το λες εντελώς παραλογο...
Φυσικά θα ειναι πιο ακριβά στο μικρό petshop (αν και θεωρω ότι η τιμή της άμμου μπορεί να είναι χαμηλή ακόμη και σε μικρό petshop) αλλά όχι και να σε γδέρνει ο άλλος και να ζητάει και τα ρέστα!
Φυσικά θα ειναι πιο ακριβά στο μικρό petshop (αν και θεωρω ότι η τιμή της άμμου μπορεί να είναι χαμηλή ακόμη και σε μικρό petshop) αλλά όχι και να σε γδέρνει ο άλλος και να ζητάει και τα ρέστα!
Μαρία από εκεί και πέρα έχει να κάνει καθαρά με το πως θέλεις κι αν θέλεις να κρατήσεις το μαγαζί σου. Τι σχέση θες να έχεις με τον πελάτη σου κοκ. Η αληθεια είναι και αυτοί, αρκετοί, αισχροκερδούν...ειδικά στο θέμα της άμμου.... αλλά και πάλι ένα μικρό μαγαζάκι δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να είναι τόσο ευέλικτο....
-
nikos_x έγραψε:Aυτο θα τους φαει ομως...πάει παρα πολύς κοσμος και τρέχουν και δεν φτάνουν. Ασχολούνται με ποσοτητες κατα πως φαινεται και οχι με τον καθένα απο μας που έχει το θεματάκι του.
Nαι διοτι εμεις τους στηριζουμε στο τέλος τέλος.
kat-cats έγραψε:Παιδιά τα μικρά πετ της γειτονιάς δεν μπορούν να συναγωνιστούν με τίποτα τις τιμές των λίγων που πουλάνε τρελά....και μάλιστα τις σημερινές ημέρες που ο ανταγωνισμός είναι ακόμα πιο σκληρός....εγώ ψωνίζω τελευταία τις τροφές τους από ένα πετ στην περιοχή μου, 2 κορίτσια πολύ καλά, που σαν δώρο μου φέρνουν απλά λιχουδίτσες για τα ζώα μου. Δεν μπορούν να κάνουν καλύτερες τιμές....δυστυχώς θα ξαναγίνουμε όπως παλαιά...το χρήμα στους λίγους και αυτοί θα κινούν τα νήματα...οι υπόλοιποι απλά θα αργοπεθαίνουν...
Δυστυχως πολλοι δεν μπορούν. Οταν ο μεγάλος παιρνει ποσοτητες έχει την δυνατοτητα να αγοράζει σε καλύτερες τιμές. Απο την άλλη ο κοσμος που δεν έχει λεφτά προσπαθει να βρει καλύτερες τιμές. Βέβαια αλλο τώρα νά εχει μια μικρή διαφορα και άλλο να σε γδύνει εντελως απο 8 - 20 που διάβασα.
Απο την άλλη μερια ολες οι τροφές σχεδον ερχονται απο το εξωτερικο και γενικά έχω την εντύπωση οτι τα προϊοντα για τα ζώα ειναι υπερτιμημένα, σε σχέση με τα ανθρώπινα προϊοντα τα οποια βρισκεις σε αφθονία και σε διαφορες τιμές.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ειδικά η άμμος, είναι ένα προϊόν χωρίς ημερομηνία λήξης..
Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ενας εμπορος μπορεί να προμηθευτεί ένα σεβαστό όγκο και να κερδίσει μια έκπτωση που θα περάσει και στο προϊόν του...
Μάλιστα, αν είσαι εξυπνος οφείλεις να το κάνεις αυτό, αφού βάζοντας τον πελάτη στο μαγαζί σου (και μάλιστα, είμαστε πελάτες που ξοδεύουμε, όπως οι μαμάδες για τα μωρα τους, συμφωνα με ερευνα) πιθανότατα θα δώσεις και άλλα πράγματα...
Αλλά...
Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ενας εμπορος μπορεί να προμηθευτεί ένα σεβαστό όγκο και να κερδίσει μια έκπτωση που θα περάσει και στο προϊόν του...
Μάλιστα, αν είσαι εξυπνος οφείλεις να το κάνεις αυτό, αφού βάζοντας τον πελάτη στο μαγαζί σου (και μάλιστα, είμαστε πελάτες που ξοδεύουμε, όπως οι μαμάδες για τα μωρα τους, συμφωνα με ερευνα) πιθανότατα θα δώσεις και άλλα πράγματα...
Αλλά...
Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μένουν προσκολλυμένοι (πώς γράφεται καλέ, διορθώστε το κάποιος) στις κλασικές μάρκες και προϊόντα, δεν ψάχνονται να προωθήσουν κάτι καλύτερο ρε παιδί μου, που να συμφέρει και αυτούς και τον καταναλωτή. Έχουμε 800 προμηθευτές Θεσσαλονίκη όπως μαθαίνω από σας με έκπληξη και ειλικρινά πετ σοπ που να πουλάει ΕΝΑ από όλα αυτά δεν έχω βρει. Καλά στα μικρά πετ σοπ μέχρι tonus μπορείς να βρεις και κάτι σκονισμένα μπολάκια του νερού (απαράδεκτο να έχεις βρώμικα πράγματα στο μαγαζί σου), στα λίγο πιο μεγάλα θα πουλάνε 3467890 πράγματα για σκύλους και για γάτες θα σε ρωτάνε αν προτιμάς τη royal sterlized ή την hills science plan γιατί μόνο αυτές τις δύο έχουν. Απλά δεν τους νοιάζει, ενώ νομίζω αν έφερναν 2-3 διαφορετικά πράγματα, πχ britt αντί royal, flamingo αντί για everclean θα μπορούσαν να τα προωθήσουν, και να αυξήσουν και τον ανταγωνισμό γιατί θα τους προτιμούσαν όσοι θέλουν αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα που τα βρίσκουν μόνο εκεί, και όχι παντού.houlieta έγραψε:Ειδικά η άμμος, είναι ένα προϊόν χωρίς ημερομηνία λήξης..
Αλλά...
-
Mood :
Τα εχουν ομως τα λεφτά για να μπορούν να προμηθευτουν ποσοτητα τέτοια; Στο εξωτερικο πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και ολοι θέλουν μετρητα.houlieta έγραψε:Ειδικά η άμμος, είναι ένα προϊόν χωρίς ημερομηνία λήξης..
Αλλά...
f.m123 έγραψε:
Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μένουν προσκολλυμένοι (πώς γράφεται καλέ, διορθώστε το κάποιος) στις κλασικές μάρκες και προϊόντα, δεν ψάχνονται να προωθήσουν κάτι καλύτερο ρε παιδί μου, που να συμφέρει και αυτούς και τον καταναλωτή. Έχουμε 800 προμηθευτές Θεσσαλονίκη όπως μαθαίνω από σας με έκπληξη και ειλικρινά πετ σοπ που να πουλάει ΕΝΑ από όλα αυτά δεν έχω βρει. Καλά στα μικρά πετ σοπ μέχρι tonus μπορείς να βρεις και κάτι σκονισμένα μπολάκια του νερού (απαράδεκτο να έχεις βρώμικα πράγματα στο μαγαζί σου), στα λίγο πιο μεγάλα θα πουλάνε 3467890 πράγματα για σκύλους και για γάτες θα σε ρωτάνε αν προτιμάς τη royal sterlized ή την hills science plan γιατί μόνο αυτές τις δύο έχουν. Απλά δεν τους νοιάζει, ενώ νομίζω αν έφερναν 2-3 διαφορετικά πράγματα, πχ britt αντί royal, flamingo αντί για everclean θα μπορούσαν να τα προωθήσουν, και να αυξήσουν και τον ανταγωνισμό γιατί θα τους προτιμούσαν όσοι θέλουν αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα που τα βρίσκουν μόνο εκεί, και όχι παντού.
Πες τα χρυσοστομη !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Έτσι ακριβώς...τα είπες όλα με τη φράση "είμαστε πελάτες που ξοδεύουμε, όπως οι μαμάδες για τα μωρα τους".
-
Οταν θες να είσαι ανταγωνιστικός και θες να επιβιώσεις, βρίσκεις τρόπο να εχεις κάποια προϊόντα οικονομικά...Gatoplikti έγραψε:Τα εχουν ομως τα λεφτά για να μπορούν να προμηθευτουν ποσοτητα τέτοια; Στο εξωτερικο πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και ολοι θέλουν μετρητα.houlieta έγραψε:Ειδικά η άμμος, είναι ένα προϊόν χωρίς ημερομηνία λήξης..
Αλλά...
Γιατι σκέψου..
Παω εγω να πάρω Acana από εναν εδω στην Χαλκίδα που δεν την φερνει... Αλλά ειναι μικρό μαγαζί (και προσωπικά, προσπαθω να ψωνίζω από όλους...)...
Του λέω αν μπορεί να μου την φέρει και μου λέει..
"Θα την φερω αν θες για εσένα, μπορω, αλλά θα κοστίσουν και τα μεταφορικά και θα φτάσει ?30 - ?35.."
Κατσε ρε φιλαράκο..
Εγω την βρίσκω 22? (φιξ τιμή η Acana, γενικά), αν την παραγγείλω θα πληρώσω +3, άρα ?25...
Ποιος είσαι εσυ που θα θας ?10 έτσι για την πλάκα σου;
Εγω με αυτα θα πάρω και μια flamingo (που την αγαπάι ο γάτος μου..)...
Ε όντως.. Στην τελική μη φέρνεις ακάνα, φέρε έρθμπορν. Φέρε όριτζεν. Φέρε pronature. Φέρε κάτι άλλο. Τόοοοοσες παρόμοιες τροφές έχει, σόνι και ντε αυτή που δε βολεύει πρέπει να φέρεις;houlieta έγραψε:Οταν θες να είσαι ανταγωνιστικός και θες να επιβιώσεις, βρίσκεις τρόπο να εχεις κάποια προϊόντα οικονομικά...Gatoplikti έγραψε:Τα εχουν ομως τα λεφτά για να μπορούν να προμηθευτουν ποσοτητα τέτοια; Στο εξωτερικο πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και ολοι θέλουν μετρητα.houlieta έγραψε:Ειδικά η άμμος, είναι ένα προϊόν χωρίς ημερομηνία λήξης..
Αλλά...
Γιατι σκέψου..
Παω εγω να πάρω Acana από εναν εδω στην Χαλκίδα που δεν την φερνει... Αλλά ειναι μικρό μαγαζί (και προσωπικά, προσπαθω να ψωνίζω από όλους...)...
Του λέω αν μπορεί να μου την φέρει και μου λέει..
"Θα την φερω αν θες για εσένα, μπορω, αλλά θα κοστίσουν και τα μεταφορικά και θα φτάσει ?30 - ?35.."
Κατσε ρε φιλαράκο..
Εγω την βρίσκω 22? (φιξ τιμή η Acana, γενικά), αν την παραγγείλω θα πληρώσω +3, άρα ?25...
Ποιος είσαι εσυ που θα θας ?10 έτσι για την πλάκα σου;
Εγω με αυτα θα πάρω και μια flamingo (που την αγαπάι ο γάτος μου..)...
-
Mood :
Αυτο παντως που εγω εχω καταλαβει ειναι οτι πολλα απο τα προιοντα που ζηταμε απλα δεν τα ξερουν! Στο μαγαζακι που ψωνιζω καποια στιγμη μου ειπαν ''Μα που πας και τις βρισκεις αυτες τις μαρκες?''! Το θεμα ομως ειναι οτι μου εφεραν οτι ζητησα και σε νορμαλ τιμες την ιδια στιγμη που αλλοι το μονο που εκαναν ηταν να μου πουν οτι η τροφη που ζηταω ειναι μαπα και αυτη που εχουν η καλυτερη!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Δεν ψάχνονται καθόλου μωρέ, και σε αυτό φταίμε σε μεγάλο βαθμό εμείς ως καταναλωτές που δε διεκδικούμε κάτι καλύτερο και δεν ενημερωνόμαστε.Μαυρογατος έγραψε:Αυτο παντως που εγω εχω καταλαβει ειναι οτι πολλα απο τα προιοντα που ζηταμε απλα δεν τα ξερουν! Στο μαγαζακι που ψωνιζω καποια στιγμη μου ειπαν ''Μα που πας και τις βρισκεις αυτες τις μαρκες?''! Το θεμα ομως ειναι οτι μου εφεραν οτι ζητησα και σε νορμαλ τιμες την ιδια στιγμη που αλλοι το μονο που εκαναν ηταν να μου πουν οτι η τροφη που ζηταω ειναι μαπα και αυτη που εχουν η καλυτερη!
-
Mood :
Ο αγραφος νομος της αγορας λεει οτι αν δεν εισαι ανταγωνιστικος δεν επιβιωνεις. Ειτε εισαι μικρος ειτε μεγαλος, αν δεν προσφερεις ανταγωνιστικες τιμες, δεν την βγαζεις. Οι μεγαλοι δεν ηταν παντα μεγαλοι. Απο μικρα μαγαζια ξεκινησαν και αυτοι και εφτασαν εκει που εφτασαν. Οταν εχεις ενα μαγαζι στοχος σου ειναι να αυξησεις τις πωλησεις για να αυξησεις και τα κερδη σου, οχι να αυξησεις τα κερδη σου ανεβαζοντας τις τιμες των προιοντων στα υψη.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Mην πω ξανα οτι η Sandy/cat leader εδω Λαρισα στην καλυτερη των περιπτωσεων στοιχιζει 12ευρω/10κιλα σε ενα σκατοπετσοπ. Εχω βρει μεχρι και 10ευρω/5κιλα~!
Οχι δεν θα τους στηριξω σε αυτο. Την τσεπη μου κοιταζω οπως και αυτοι. Αλλο 1-2 ευρω παραπανω και αλλο τετοιο κερδος στην πλατη μου. Ζαλωνω τους δικους μου 2 φορες τον χρονο και μου φερνουν αμμο που αγοραζω απο την πετσοπου μου προς 5,50/10κιλα.Και με τις τροφες αυτο κανω αλλα ετυχε τωρα που δεν μπορουσαν να ερθουν οι δικοι μου.
Οχι δεν θα τους στηριξω σε αυτο. Την τσεπη μου κοιταζω οπως και αυτοι. Αλλο 1-2 ευρω παραπανω και αλλο τετοιο κερδος στην πλατη μου. Ζαλωνω τους δικους μου 2 φορες τον χρονο και μου φερνουν αμμο που αγοραζω απο την πετσοπου μου προς 5,50/10κιλα.Και με τις τροφες αυτο κανω αλλα ετυχε τωρα που δεν μπορουσαν να ερθουν οι δικοι μου.
-
Mood :
Δεν θυμαμαι αν εχουν αναφερθει...
http://www.animal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3671
http://www.animal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3665
http://www.pet4u.gr/Category/4838/breed_line
Τις ακουω παιζουν πολυ στις φιλοζωικες με πολυ καλα λογια για την delicat hairball.
http://www.animal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3671
http://www.animal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3665
http://www.pet4u.gr/Category/4838/breed_line
Τις ακουω παιζουν πολυ στις φιλοζωικες με πολυ καλα λογια για την delicat hairball.
-
Mood :
houlieta έγραψε:Ετσι είναι Κατερίνα, αλλά και πάλι...
το πετ σοπ που μου ζήτησε 20 είναι από τα πιο μεγάλα της Πάτρας και εφόσον ο κτηνίατρος την φέρνει με 12 κ πάλι έχει ένα μικρό κέρδος εκεί είναι που τα "πήρα" και δεν ξαναψώνισα από εκεί γιατί θεωρήσανε πως είμαι εντελώς κορόιδο!
aggeloydaki- Kitten
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : Σβούρα,Συννεφούλα,Moca (και τα αδεσποτακια του κήπου)
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/07/2012
Mood :
Εδω και μια εβδομαδα πηρα για τα αδεσποτα μου την bewi catcrocinis premium τροφουλα με πολυ καλες προδιαγραφες,ακομα και τα ποιο διστροπα την τρογανε.Εμενα με ενδιαφερε ποιο πολυ ο ασπρομαυρος μου που ειχε περασει και ικτερο να τρωει καλα.εχει 25%κοτοπουλο και 4%γαλοπουλα εν ολιγις:
προτεινες:30%
λιπος:10%
Μαγνησιο 0,1%
Φοσφορος:0,9%
Ασβεστιο 1,1%
Νατριο 0,4%
και αρκετα καλα σε βιταμινες Α,D3,E και ταυρινη. www.bewi-cat.com
Την εχει χυμα σε τσουβαλη και εχει 2,60 το κιλο.
προτεινες:30%
λιπος:10%
Μαγνησιο 0,1%
Φοσφορος:0,9%
Ασβεστιο 1,1%
Νατριο 0,4%
και αρκετα καλα σε βιταμινες Α,D3,E και ταυρινη. www.bewi-cat.com
Την εχει χυμα σε τσουβαλη και εχει 2,60 το κιλο.
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Σελίδα 12 από 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Παρόμοια θέματα
» Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για στειρωμένες γατούλες (και γατούληδες)
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
Σελίδα 12 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios