Naturea
+14
gatisios
rouli726
Constant1ne
aporw
purina
moukelis
nikos_x
kat-cats
ban13
Δ²
f.m123
houlieta
Karamela
Μαυρογατος
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Naturea
Eχθες ειχα παει στην εκθεση για σκυλους στο ΕΚΕΠ. Αναμεσα στα περιπτερα προσεξα και ενα ονομα που δεν το ειχα ξαναδει. Ηταν αυτο της Naturea,μια καινουργιας (ανοιξε το 2010) εταιρειας απο την Πορτογαλια. Παραγουν μονο grain free τροφες για σκυλους (4 διαφορετικους κωδικους ) αλλα και για γατες. Μπορω να πω οτι η συσταση τους δειχνει πολυ ενδιαφερουσα αλλα δεν ξερω σε τι τιμη παιζει. Προς το παρων τις πουλαει μονο ο αντιπροσωπος.
Το site
http://www.natureapetfoods.com/ourproducts_petfoods.php?l=11
Και τα χαρακτηριστικα των τροφων.
http://www.natureapetfoods.com/NATUREA_technicalinformation11.pdf
Το site
http://www.natureapetfoods.com/ourproducts_petfoods.php?l=11
Και τα χαρακτηριστικα των τροφων.
http://www.natureapetfoods.com/NATUREA_technicalinformation11.pdf
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Απ: Naturea
Σιγουρα ειναι απο τη Πορτογαλια? Νομιζω μου ειπε αλλη χωρα!
απο 1η Μαιου θα αρχισει και η διανομη σε πετσοπ. Η τιμη για τα 12κιλα σκυλισια μου ειπε θα ειναι απο 65-72! Τα συστατικα της και η φιλοσοφια της μου φανηκαν απιστευτα!
Επισης μας εδωσε και 2 γευσεις μπισκοτα, μας ειπε οτι ειναι χειροποιητα και ψηνονται σε φουρνους που ψηνονται και προιοντα προς ανθρωπινη καταναλωση και οτι και τα μπισκοτα αυτα τρωγονται!
η συνθεση τους ειναι : Αμυλο πατατας, φυτικο βουτυρο, ολοκληρα αυγα, μελι, μηλα και κανελλα για τη γευση μηλο κανελλα. Εφαγα μισο και πραγματικα η γευση που αφηνει ειναι απιστευτη. Τα λιγουρευομαι και λεω να μην τα δωσω στο σκυλι
εντιτ: ειχες δικιο απο Πορτογαλια ειναι
απο 1η Μαιου θα αρχισει και η διανομη σε πετσοπ. Η τιμη για τα 12κιλα σκυλισια μου ειπε θα ειναι απο 65-72! Τα συστατικα της και η φιλοσοφια της μου φανηκαν απιστευτα!
Επισης μας εδωσε και 2 γευσεις μπισκοτα, μας ειπε οτι ειναι χειροποιητα και ψηνονται σε φουρνους που ψηνονται και προιοντα προς ανθρωπινη καταναλωση και οτι και τα μπισκοτα αυτα τρωγονται!
η συνθεση τους ειναι : Αμυλο πατατας, φυτικο βουτυρο, ολοκληρα αυγα, μελι, μηλα και κανελλα για τη γευση μηλο κανελλα. Εφαγα μισο και πραγματικα η γευση που αφηνει ειναι απιστευτη. Τα λιγουρευομαι και λεω να μην τα δωσω στο σκυλι
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Karamela έγραψε:Σιγουρα ειναι απο τη Πορτογαλια? Νομιζω μου ειπε αλλη χωρα!
Karamela έγραψε:Σιγουρα ειναι απο τη Πορτογαλια? Νομιζω μου ειπε αλλη χωρα!
Μέλι και κανέλα κάνει να τρώει ο σκύλος;
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
f.m123 έγραψε:
Μέλι και κανέλα κάνει να τρώει ο σκύλος;
Σε μικρές ποσότητες, δεν τα πειράζει...
(σε μεγαλύτερες όχι, παθαίνουν σακχαρώδη διαβήτη)
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
houlieta έγραψε:Η κανέλα κατεβάζει το ζαχαρο...
Εγώ αναφερόμουν στο μέλι...
Αυτό με την κανέλα δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμα, μόνο κάποιες έρευνες το ισχυρίζονται.
-
Mood :
αυτα τα συστατικα ειναι για μπισκοτο..δεν ειναι για καθημερινη και συχνη καταναλωση!
Αν δεν κανει ομως πειτε μου να μην τα δωσω στο σκυλι να τα φαω εγω
η ακανα ποσο μαγνησιο εχει?
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Oχι νομιζω πως αυτο που αναφερει η Houlieta ειναι για την κροκετα οχι για το μπισκοτο...Karamela έγραψε:αυτα τα συστατικα ειναι για μπισκοτο..δεν ειναι για καθημερινη και συχνη καταναλωση!
ban13- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood :
Ναι, αναφέρομαι στις κροκέτες!Karamela έγραψε:αυτα τα συστατικα ειναι για μπισκοτο..δεν ειναι για καθημερινη και συχνη καταναλωση!
Η Acana έχει 0,08-0,09 και οι τροφες για στειρωμένα (οι super premium) έχουν από 0,06 έως 0,08.. και πιο χαμηλά ακόμη..
Δεν ξέρω πόσο κατάλληλη είναι η τροφή αυτη για στειρωμένα ζώα, ειδικά για αρσενικα.
Α οκ καταλαβα!
τα μπισκοτα δηλαδη να της τα δωσω?
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Ε ένα να της δώσεις,να μην της δώσεις; Αλλά επιβεβαίωσε πρώτα ότι είναι όντως καλά με μια δοκιμή ...Karamela έγραψε:Α οκ καταλαβα!
-
Mood :
Φλώρα, τα εχει δοκιμάσει, δες το πρωτο post!
Πιστευω πως θέλει να τα φαει όλα!...
Περιμένει πως και πως να της πούμε να μην τα δώσει!...
Εγω μιλάω για την γατοτροφή, να προσθέσω!...
Το τεραστιο Ροντβαϊλερ θα φαει το μπισκοτο πριν πεις "μπισκότο"...
Και τι να σου κάνει η δοκιμή σε μισό μπισκότο ????houlieta έγραψε:Φλώρα, τα εχει δοκιμάσει, δες το πρωτο post!
-
Mood :
Ναι ειναι πολυ λιχουδα, ξερει που ειναι τα μπισκοτα και παει συνεχεια και περιμενει εκει! Θα πρεπε να ντρεπεται που της αρεσαν τα συγκεκριμενα αηδιαστικα μπισκοτα
και να ξερετε εφαγα μονο μισο μπισκοτο επειδη ψιλοφρικαρα με την ιδεα οτι τρωω σκυλομπισκοτο! αλλιως θα τα χα τσακισει ολα!!Οταν βγουν στην αγορα παρτε τη συγκεκριμενη γευση και θα με θυμηθειτε
και να ξερετε εφαγα μονο μισο μπισκοτο επειδη ψιλοφρικαρα με την ιδεα οτι τρωω σκυλομπισκοτο! αλλιως θα τα χα τσακισει ολα!!Οταν βγουν στην αγορα παρτε τη συγκεκριμενη γευση και θα με θυμηθειτε
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Εμείς πάντως φτιάχνουμε στα σκυλιά σπιτικά μπισκότα με αλεύρι ολικής, βρώμη, ελαιόλαδο, καρότο και μήλο. Γίνονται υπέροχα, τα τρώμε κι εμείς!
-
Mood :
Kαλέ τι λέτε, εδώ κάποιες από μας έχουν φάει γατοκροκέτες και οι υπόλοιποι είμαστε στο τσαφ να τσακίσουμε καμιά σεζίρ, τα σκυλομπισκότα μας μάραναν
-
Mood :
εγω δεν το επιχειρω με τις κροκετες η αληθεια ειναι αλλα αυτα τα μπισκοτα ειναι σαν μηλοπιτα!!! μας εχει δωσει και με γευση ψαρι αλλα αυτα ψιλοσιχαινομαι να τα δοκιμασω λογω ψαριου!
οταν βγουν στην αγορα θα παρω και αυτα με τα βατομουρα και τα αλλα με το γαλα και θα σας πω
οταν βγουν στην αγορα θα παρω και αυτα με τα βατομουρα και τα αλλα με το γαλα και θα σας πω
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Karamela έγραψε:εγω δεν το επιχειρω με τις κροκετες η αληθεια ειναι αλλα αυτα τα μπισκοτα ειναι σαν μηλοπιτα!!! μας εχει δωσει και με γευση ψαρι αλλα αυτα ψιλοσιχαινομαι να τα δοκιμασω λογω ψαριου!
ε, ρε βραδιάτικα...
-
Mood :
Σας ζαλισα με τα μπισκοτα
ο αντιπροσωπος παντως ηταν ευγενεστατος οποτε αν ειναι θα του στειλω καποιο μειλ να συζητησω μαζι του για το μαγνησιο..
ο αντιπροσωπος παντως ηταν ευγενεστατος οποτε αν ειναι θα του στειλω καποιο μειλ να συζητησω μαζι του για το μαγνησιο..
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Karamela έγραψε:Σας ζαλισα με τα μπισκοτα
Δε μας ζάλισες, μας (=εμένα και το στομάχι μου) έπιασε λιγούρα με τις μηλόπιτες και τα βατόμουρα που μας περιγράφεις...
-
Mood :
Σιγα μην ξέρει!Karamela έγραψε:Σας ζαλισα με τα μπισκοτα
Θα σου πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αμα πάθει κατι ο γατούλης μου, τι θα μου κάνει ο αντιπρόσωπος;
Eιναι κριμα παντως γιατι πραγματικα τα συστατικα δεν φαινονται καθολου ασχημα!
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Eντάξει δε νομίζω να πάθει κάτι ο γατούλης αν φάει κάτι με μαγνήσιο 12 αντί για 10.. Επίσης δεν παίζει ρόλο μόνο το μαγνήσιο,σωστά;houlieta έγραψε:Σιγα μην ξέρει!Karamela έγραψε:Σας ζαλισα με τα μπισκοτα
Θα σου πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αμα πάθει κατι ο γατούλης μου, τι θα μου κάνει ο αντιπρόσωπος;
-
Mood :
Ο γιατρός στα στειρωμένα προτείνει μαγνησιο έως 0,08.f.m123 έγραψε:Eντάξει δε νομίζω να πάθει κάτι ο γατούλης αν φάει κάτι με μαγνήσιο 12 αντί για 10.. Επίσης δεν παίζει ρόλο μόνο το μαγνήσιο,σωστά;houlieta έγραψε:Σιγα μην ξέρει!Karamela έγραψε:Σας ζαλισα με τα μπισκοτα
Το 0,12 είναι 50% πάνω.
Εγω το βρίσκω πάρα πολύ υψηλό!
Παντως οταν το συζητησα μαζι του στην εκθεση γιατι με ρωτησε αν εχω ταισει ποτε grain free τροφη μου ειπε οτι γνωμη του ειναι καθε τοσο να αλλαζουμε τροφη και να μην τρωνε συνεχεια την ιδια.
οπως εγραψα και παραπανω(νομιζω) στα γατια δεν προκειται να τη δωσω, αν με παιρνει οικονομικα ισως τη δωσω στο σκυλι.
Οταν του ανεφερα οτι το γατι μου τρωγοντας ακανα κοντεψε να παθει ηπατικη ανεπαρκεια(φυσικα δεν εφταιγε μονο αυτο αλλα παιζει ρολο) μου ειπε οτι εινα και λιγο μυθος οτι η χαμηλη πρωτεινη βοηθα στα νεφρα και το συκωτι! οκ δικιο εχει αλλα εγω το διακινδυνευω?οχι..αρα?
οπως εγραψα και παραπανω(νομιζω) στα γατια δεν προκειται να τη δωσω, αν με παιρνει οικονομικα ισως τη δωσω στο σκυλι.
Οταν του ανεφερα οτι το γατι μου τρωγοντας ακανα κοντεψε να παθει ηπατικη ανεπαρκεια(φυσικα δεν εφταιγε μονο αυτο αλλα παιζει ρολο) μου ειπε οτι εινα και λιγο μυθος οτι η χαμηλη πρωτεινη βοηθα στα νεφρα και το συκωτι! οκ δικιο εχει αλλα εγω το διακινδυνευω?οχι..αρα?
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Εσύ έχεις γενικότερα ένα θεματάκι με το μαγνήσιοhoulieta έγραψε:Ο γιατρός στα στειρωμένα προτείνει μαγνησιο έως 0,08.f.m123 έγραψε:Eντάξει δε νομίζω να πάθει κάτι ο γατούλης αν φάει κάτι με μαγνήσιο 12 αντί για 10.. Επίσης δεν παίζει ρόλο μόνο το μαγνήσιο,σωστά;houlieta έγραψε:Σιγα μην ξέρει!Karamela έγραψε:Σας ζαλισα με τα μπισκοτα
Το 0,12 είναι 50% πάνω.
Εγω το βρίσκω πάρα πολύ υψηλό!
-
Mood :
Φυσικά το έχω, δεν το έκρυψα ποτέ!
Είναι ένα (από καποια) σημαντικά στοιχεία σε μια τροφή που αφορά σε στειρωμένα (αρσενικά).
Αντε, να δωσω 0,09...
Αλλά να ανέβω τόσο;
Γιατι;
Υπάρχουν τόσες τροφές εκεί έξω!
Ηδη δίνοντας Grain Free τους προσφέρω περισσότερη ενέργεια από όση -πιθανότατα- χρειάζονται ζώντας μέσα στο σπίτι.
Και ναι, όπως ειπε και ο αντιπρόσωπος, αλλάζω συχνά τροφές. Δεν είμαι σίγουρη για καμία και δεν θέλω να επιβαρύνω τα ζώα μου μένοντας σταθερη σε κατι που ίσως τους κάνει κακό!...
Προτιμώ να ταϊζω ποικιλία..
Είναι ένα (από καποια) σημαντικά στοιχεία σε μια τροφή που αφορά σε στειρωμένα (αρσενικά).
Αντε, να δωσω 0,09...
Αλλά να ανέβω τόσο;
Γιατι;
Ηδη δίνοντας Grain Free τους προσφέρω περισσότερη ενέργεια από όση -πιθανότατα- χρειάζονται ζώντας μέσα στο σπίτι.
Και ναι, όπως ειπε και ο αντιπρόσωπος, αλλάζω συχνά τροφές. Δεν είμαι σίγουρη για καμία και δεν θέλω να επιβαρύνω τα ζώα μου μένοντας σταθερη σε κατι που ίσως τους κάνει κακό!...
Εδώ θα συμφωνήσωhoulieta έγραψε:Φυσικά το έχω, δεν το έκρυψα ποτέ!
Αντε, να δωσω 0,09...
Αλλά να ανέβω τόσο;
Γιατι;
-
Mood :
παιδια να εχετε το νου σας και στα θηλυκα!
η μια μας γατα εχει παθει 2 φορες κυστιτιδα και η μικρη μου ειναι εδω και 10 μερες στον κτηνιατρο επειδη επαθε fus σε πολυ σοβαρη κατασταση! εγω τωρα θα αλλαξω ΠΑΛΙ τροφη και θα αρχισω και προληπτικα cranberry που κανει θαυματα στο ουροποιητικο.
η μια μας γατα εχει παθει 2 φορες κυστιτιδα και η μικρη μου ειναι εδω και 10 μερες στον κτηνιατρο επειδη επαθε fus σε πολυ σοβαρη κατασταση! εγω τωρα θα αλλαξω ΠΑΛΙ τροφη και θα αρχισω και προληπτικα cranberry που κανει θαυματα στο ουροποιητικο.
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Ηρωίδα Καραμέλα, έχω φρίξει με τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει κατά καιρούςKaramela έγραψε:παιδια να εχετε το νου σας και στα θηλυκα!
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Ηρωίδα Καραμέλα, έχω φρίξει με τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει κατά καιρούςKaramela έγραψε:παιδια να εχετε το νου σας και στα θηλυκα!
ετσι οπως το εγραψα φανηκε οτι η ιδια γατα που εχει παθει 2 φορες κυστιτιδα ειναι στον γιατρο.
στον γιατρο ειναι το στερνοπουλι μου, εχει παει κι εχει ερθει ποσες φορες . Μακαρι ολα να πανε καλα γιατι εχουμε τρελαθει ολοι και εχω στερεψει πλεον απο το κλαμα
δεν με νοιαζει ουτε η ταλαιπωρια ουτε τιποτα το μονο να γυρισει σπιτι το κοριτσακι μου, την εχω απο 4 ημερων και της εχω απιστευτη αδυναμια..
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Περαστικά στη μικρούλα σου!!
Να ρωτήσω, μήπως οι γάτες σουστειρώθηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία;
Να ρωτήσω, μήπως οι γάτες σουστειρώθηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία;
-
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios