Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
+48
al_bandy
moukelis
marina289
Zastina
gatoula46
Φανούλα
kirki
rouli726
Christy Theod
Hlianna
tortie
iugin30
kipourou
Osi
zazouzaz
Felicine
purina
fotini123
Ηρακλένια
tania g
zeledaki
vaso
akoylini
Дanae
alex..niaou
kouix
Maskotaki
Δ²
funambolo
cyberkill
SophiCat
otz
ΜαύροςΓάτος
kat-cats
Karamela
Mary-Fish
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
aggeloydaki
koneko
f.m123
Gatoplikti
Τζούλι το Κατσούλι
LAROGATA
houlieta
Anatoli
nikos_x
Μαυρογατος
aporw
52 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 29
Σελίδα 1 από 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Μαυρογατος έγραψε:Ολες οι τροφες που προερχονται απο Αμερικη εχουν μεταλαγμενα σιτηρα.
Aυτό το λες με βάση τι?
Τι να σας πω παιδιά! εγω προσωπικά κουράστηκα!!!
Ολιστικές ή όχι χ@στικα πραγματικά!
Δίνω αυτό που ταιριάζει στο ζώο μου και τέλος!
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Το λεω με βαση το γεγονος οτι το 95% της παραγωγης καλαμποκιου στην Αμερικη ειναι μεταλαγμενο. Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι το ''καλο'' 5% παει για γατοτροφες...
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Αφου τρωνε οι ανθρωποι μεταλαγμενο καλαμποκι γιατι να μην φανε και τα σκυλογατα? Δεν καταλαβαινω.....
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Κι εμεις με γαστρονιτεστιναλ της Κανιν μετα απο μια περιπετεια στουμπωματος που περασαμε. Και κλασσικα, τωρα προσπαθωντας να κανω τη μεταβαση παλι στην ακανα,ξεχωριζουν τις κροκετες και τρωνε μονο τις Κανιν
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
nikos_x έγραψε:Αφου τρωνε οι ανθρωποι μεταλαγμενο καλαμποκι γιατι να μην φανε και τα σκυλογατα? Δεν καταλαβαινω.....
+100000
Εμείς τα τρώμε όλα βιολογικά? Μην τρελλαθούμε λέμε.....
Εγω το έχω πει πολλές φορές...aporw έγραψε:nikos_x έγραψε:Αφου τρωνε οι ανθρωποι μεταλαγμενο καλαμποκι γιατι να μην φανε και τα σκυλογατα? Δεν καταλαβαινω.....
+100000
Εμείς τα τρώμε όλα βιολογικά? Μην τρελλαθούμε λέμε.....
Τα γατια μου τρώνε καλύτερα από εμένα!
εμεις τρωμε την equlibrio light μια χαρα μας εχει κατσει και σαν τροφη και σαν τιμη 40ευρω τα 10,1κιλα ειναι οτι πρεπει.Εκαναν και εξετασεις αιματος τα μεγαλα και ειναι μια χαρα.Θα ηθελα βεβαια και ολιστικη και να μπορουσα να παρω και οτι καλυτερο υπαρχει ,αλλα δυστυχως δεν βγαινει η υποθεση,ειναι παρα πολλα τα εξοδα ηδη με 4 γατια στο σπιτι ,τρια σκυλια στο οικογενειακο περιβαλλον,συν αδεσποτα σκυλια και γατια εδω στο σπιτι και στη δουλεια,συν η βοηθεια στο καταφυγιο
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Larogata μην σκας....Ολα καλα με την τροφη! Αν στην πραξη ειναι οκ τα ζωα σου,μην αγχωνεσαι
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Larogata μην σκας....Ολα καλα με την τροφη! Αν στην πραξη ειναι οκ τα ζωα σου,μην αγχωνεσαι
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:εμεις τρωμε την equlibrio light μια χαρα μας εχει κατσει και σαν τροφη και σαν τιμη 40ευρω τα 10,1κιλα ειναι οτι πρεπει.Εκαναν και εξετασεις αιματος τα μεγαλα και ειναι μια χαρα.Θα ηθελα βεβαια και ολιστικη και να μπορουσα να παρω και οτι καλυτερο υπαρχει ,αλλα δυστυχως δεν βγαινει η υποθεση,ειναι παρα πολλα τα εξοδα ηδη με 4 γατια στο σπιτι ,τρια σκυλια στο οικογενειακο περιβαλλον,συν αδεσποτα σκυλια και γατια εδω στο σπιτι και στη δουλεια,συν η βοηθεια στο καταφυγιο
Μαράκι... Μια χαρούλα είναι η εκουιλίμπριο, θέμα τυπικό της νομοθεσιας (τους) είναι.
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Επίσης, θεωρώ σημαντικό να μην τρώνε πάντα μία τροφή - και ας είναι η καλύτερη - και θεωρώ σωστό να μην τρωνε πάντα ολιστική...
Τα παιδιά έχουν ένα 6μηνο (ισως παραπάνω) που τρώνε Αcana και τώρα δίνω Pronature και μετά θα φάνε Happy Cat...
Μετα πάλι Αcana....
Εχω προμηθευτεί τις τροφές τους για καιρό και έχω πλάνο...
Τα παιδιά έχουν ένα 6μηνο (ισως παραπάνω) που τρώνε Αcana και τώρα δίνω Pronature και μετά θα φάνε Happy Cat...
Μετα πάλι Αcana....
Εχω προμηθευτεί τις τροφές τους για καιρό και έχω πλάνο...
ποιο ειναι το θεμα με τη νομοθεσια τους ?δεν ξερωΤζούλι το Κατσούλι έγραψε:LAROGATA έγραψε:εμεις τρωμε την equlibrio light μια χαρα μας εχει κατσει και σαν τροφη και σαν τιμη 40ευρω τα 10,1κιλα ειναι οτι πρεπει.Εκαναν και εξετασεις αιματος τα μεγαλα και ειναι μια χαρα.Θα ηθελα βεβαια και ολιστικη και να μπορουσα να παρω και οτι καλυτερο υπαρχει ,αλλα δυστυχως δεν βγαινει η υποθεση,ειναι παρα πολλα τα εξοδα ηδη με 4 γατια στο σπιτι ,τρια σκυλια στο οικογενειακο περιβαλλον,συν αδεσποτα σκυλια και γατια εδω στο σπιτι και στη δουλεια,συν η βοηθεια στο καταφυγιο
Μαράκι... Μια χαρούλα είναι η εκουιλίμπριο, θέμα τυπικό της νομοθεσιας (τους) είναι.
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:ποιο ειναι το θεμα με τη νομοθεσια τους ?δεν ξερωΤζούλι το Κατσούλι έγραψε:LAROGATA έγραψε:εμεις τρωμε την equlibrio light μια χαρα μας εχει κατσει και σαν τροφη και σαν τιμη 40ευρω τα 10,1κιλα ειναι οτι πρεπει.Εκαναν και εξετασεις αιματος τα μεγαλα και ειναι μια χαρα.Θα ηθελα βεβαια και ολιστικη και να μπορουσα να παρω και οτι καλυτερο υπαρχει ,αλλα δυστυχως δεν βγαινει η υποθεση,ειναι παρα πολλα τα εξοδα ηδη με 4 γατια στο σπιτι ,τρια σκυλια στο οικογενειακο περιβαλλον,συν αδεσποτα σκυλια και γατια εδω στο σπιτι και στη δουλεια,συν η βοηθεια στο καταφυγιο
Συζητούσαμε κάτι για ένα "ύποπτο" σύμβολο που υπάρχει πάνω στην ετικέτα της συγκεκριμένης εταιρίας, αλλά απ' ό,τι φαίνεται είναι τυπικό το θέμα, λόγω χώρας εισαγωγής. Ενδεικτικά μιλούσαμε εδώ:
https://www.gatospito.com/t9711p250-topic
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
+1000.Επίσης, θεωρώ σημαντικό να μην τρώνε πάντα μία τροφή - και ας είναι η καλύτερη - και θεωρώ σωστό να μην τρωνε πάντα ολιστική...
Μετα πάλι Αcana....
Δεν υπαρχει τελεια ξηρα τροφη,οποτε λιγη ποικιλια δεν βλαπτει.
-
Mood :
Αααα μαλιστα τωρα το ειδα.Τελικα δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι,απλα θα μεινω στις καλες εξετασεις που εχουν τα Λαρογατα και στο οτι δεν εχουμε διαρροιες ,εμετους,το βαρος τους ειναι σταθερο και το τριχωμα ολων τους ειναι μια χαρα.Αυτα νομιζω ειναι μια καλη αποδειξη για την καταλληλοτητα της τροφης τουλαχιστον στα δικα μου βρωμογατα
-
Mood :
Το ιδανικο προφανώς, ειναι να μην τρώει κανεις μεταλλαγμένα ουτε εμεις ουτε τα ζώα.
Το μη μεταλλαγμένο δεν σημαινει οτι ειναι βιολογικο.
Αλλα το ιδανικο και το τέλειο δεν υπάρχει γενικοτερα. Ουτε ειναι ολα απόλυτα, διοτι συνεχώς ανακαλύπτονται και νέα πράγματα.
Χωρις να διαφωνω ή να συμφωνώ με κανένα για την χρήση οποιαδήποτε τροφής, θα ήθελα να επισημάνω απλά, οτι υπάρχουν τα άμεσα αποτελέσματα της διατροφής αλλα και τα μακροπροθεσμα αποτελέσματα της διατροφής σε ολα τα ζωντανά πλασματα, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου.
Αλλα το ιδανικο και το τέλειο δεν υπάρχει γενικοτερα. Ουτε ειναι ολα απόλυτα, διοτι συνεχώς ανακαλύπτονται και νέα πράγματα.
Χωρις να διαφωνω ή να συμφωνώ με κανένα για την χρήση οποιαδήποτε τροφής, θα ήθελα να επισημάνω απλά, οτι υπάρχουν τα άμεσα αποτελέσματα της διατροφής αλλα και τα μακροπροθεσμα αποτελέσματα της διατροφής σε ολα τα ζωντανά πλασματα, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Κατά περίεργο τρόπο όσα ζώα έχω ακούσει από φίλους/γνωστούς να έχουν φτάσει σε μεγάλες ηλικίες (15-18 ετών), έτρωγαν όλα ο,τι να'ναι. Whiskas, friskies, φαϊ από το σπίτι, θηράματα και καμιά κονσερβούλα. Και πρόκειται για πολλά περιστατικά και είμαι σίγουρη ότι ο καθένας από μας θα έχει και από ένα "η γάτα του τάδε μόνο χύμα έτρωγε και πέθανε στα (τόσα) της".. Μάνα δεν έχω ακούσει να ταϊζει τα παιδιά της με βιολογικά προϊόντα και μπλα μπλα όπως ταϊζουμε εμείς τα γατιά μαςGatoplikti έγραψε:Το ιδανικο προφανώς, ειναι να μην τρώει κανεις μεταλλαγμένα ουτε εμεις ουτε τα ζώα.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Eσεις.Μάνα δεν έχω ακούσει να ταϊζει τα παιδιά της με βιολογικά προϊόντα και μπλα μπλα όπως ταϊζουμε εμείς τα γατιά μας tafos
-
Mood :
Nαι, εσύ αλλάζεις 4 ξηρές τη βδομάδα επειδή έχεις ιδιότροπη σκυλίτσα, μη με βάλεις να ψάχνω το ποστ να σε κουοτάρωnikos_x έγραψε:Eσεις.Μάνα δεν έχω ακούσει να ταϊζει τα παιδιά της με βιολογικά προϊόντα και μπλα μπλα όπως ταϊζουμε εμείς τα γατιά μας tafos
-
Mood :
Eισαι γκαγκα.Πριν 5 χρονια γινοταν αυτο
-
Mood :
Ναι,τωρα αλαζει μονο 2!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
ΑκριβώςΜαυρογατος έγραψε:Ναι,τωρα αλαζει μονο 2!
-
Mood :
Ζηηηηλεια....Ψωωωρα....Γεεμισε οοοολη η χωωωωρα!
-
Mood :
Ασχετο!nikos_x έγραψε:Ζηηηηλεια....Ψωωωρα....Γεεμισε οοοολη η χωωωωρα!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
f.m123 έγραψε:
Κατά περίεργο τρόπο όσα ζώα έχω ακούσει από φίλους/γνωστούς να έχουν φτάσει σε μεγάλες ηλικίες (15-18 ετών), έτρωγαν όλα ο,τι να'ναι. Whiskas, friskies, φαϊ από το σπίτι, θηράματα και καμιά κονσερβούλα. Και πρόκειται για πολλά περιστατικά και είμαι σίγουρη ότι ο καθένας από μας θα έχει και από ένα "η γάτα του τάδε μόνο χύμα έτρωγε και πέθανε στα (τόσα) της".. Μάνα δεν έχω ακούσει να ταϊζει τα παιδιά της με βιολογικά προϊόντα και μπλα μπλα όπως ταϊζουμε εμείς τα γατιά μας
Ο θειος μου εχει μια περσικη που κοντευει τα 20 πλεον. Τρωει οτι να 'ναι. Οταν τον ειχα επισκεφτει πριν 4-5 χρονια, την ταιζε δισκακια sheba. Ετρωγε περιπου 1 τετοιο την ημερα ή και λιγοτερο και τα υπολοιπα γευματα της ηταν ωμο κρεας (πχ οταν εκοβε μοσχαρι σε κομματια για να το τηγανισει, της πετουσε ωμα κομματια στο πατωμα) και μαγειρεμενο φαγητο (οταν περισσευει κρεας το δινει στην γατα). Οι γονεις μου που τον επισκεφτηκαν προσφατα μου ειπαν οτι τωρα της δινει και ξηρα τροφη λογω προβληματων υγειας (του θειου μου). Η συγκεκριμενη γατα εχει προσβαση σε κηπο και πιανει αρκετα συχνα θηραματα (οταν ειχα παει ειχε φερει ποντικι στο σπιτι ). Παντως δεν τρωει καθε μερα το ιδιο και πιστευω οτι ο τροπος ζωης της σε συνδιασμο με την διατροφη της (ποικιλια) εχουν συμβαλλει στην καλη ποιοτητα ζωης της. Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει και αν οντως ισχυει, αλλα οι περισσοτερες γατες που ζουν πολλα χρονια και αρρωσταινουν σπανια τρεφονται με ποικιλια τροφων.
Προσπαθω να του δινω διαφορετικα πραγματα, εστω και σε μικρες ποσοτητες, καθημερινα. Απο το να τρωει για σχεδον 2 συνεχομενα χρονια orijen, απεκτησε αλλεργια στην πατατα. Αν φαει κρεας το οποιο εχει ακουμπησει σε πατατα, θα γεμισει μικρες πληγες στον λαιμο. Διαβαζα καπου πριν λιγες εβδομαδες για την διατροφη της γατας πριν 100 χρονια. Εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα (δεν ειναι απαραιτητα ολα σωστα ή λαθος, αλλα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως βαση και να συνδιαστουν με τα σημερινα δεδομενα)! Πχ ταιζαν τις γατες γαλα με δημητριακα για πρωινο και μαγειρεμενο ή ωμο κρεας το μεσημερι. Δειτε εδω (καντε scroll down στα 2/3 της σελιδας) http://www.messybeast.com/retro-1920.htm Ειναι αρκετα μεγαλο αλλα αξιζει να το διαβασετε!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
οι γάτες που έχω στον κήπο,τρώνε ότι να΄ναι...τα 3 τελευταία χρόνια τους αγοράζω πάντα κροκέτες,πριν τους έδινα ότι έμενε από φαγητό,είχα και γατούλα που έτρωγε μέχρι κ όσπρια!επίσης πιάνουν κ θηράματα,αυτή την εποχή έχουν τσακίσει τα πουλιά!τα βλέπουμε στον κήπο να παραφυλάνε και να τα πιάνουν!!είναι πάντα όλα στρουμπουλά και τόσο μα τόσο απαλά στην γούνα τους!!!
aggeloydaki- Kitten
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : Σβούρα,Συννεφούλα,Moca (και τα αδεσποτακια του κήπου)
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/07/2012
Mood :
Ειναο ιδιαιτερα εντυπωσιακο ποσα σωστα πραγματα λεει αυτη η αναφορα του 1936! Σιγουρα πολυ πιο σωστα απο αυτα που,με πλυση εγκεφαλου,εκαναν οι εταιριες ζωοτροφων τον κοσμο να πιστευει!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Παιδιά και εγώ αυτό πιστεύω.Γνώριζα γάτο που δεν είχε φάει ποτέ κροκέτα και πήγε 23 χρόνων.Ο δικός μου και ψάρι τρώει,και μοσχάρι ωμό και κοτόπουλο άμα έχω και κάνα ποντικάκι,κάνα φιδάκι,κάνα πουλάκι κλπ. Ετσι για ποικιλία. Τις κροκέτες τις έχει για όταν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
Θα συμφωνήσω απόλυτα κι εγώ. Μακάρι να είχαμε κι εμείς τις συνθήκες που έχει ο Βρούκος πχ, που τον θεωρώ από τα πιο τυχερά γατιά που έχω γνωρίσει, το να μπορεί να έχει πρόσβαση και σε θηράματα. Επίσης είναι εντυπωσιακό το πόσο χορταίνουν με οτιδήποτε εκτός ξηράς. Όταν περνάμε φάσεις ωμού ή κονσέρβας ΠΟΤΕ δεν έχουν κλάψει για φαγητό. Με τις κροκέτες που τους δίνω και παραπάνω από όσο πρέπει η Σταχτού κάθε βράδυ κλαίει.
-
Mood :
Εγω κάθε πρωι μοιράζω στα παιδιά μία κονσερβούλα των 100gr και είναι πολύ ευτυχισμένα!
(εχω πάρει διάφορες, φθηνές και λίγες ακριβές και κάθε πρωί τρώνε άλλη, για ποικιλία)
Είναι πολύ χαρούμενα κάθε πρωί και μέχρι το απόγευματακι (4μμ) που ξανατρώνε είναι ησυχα...
1 δόση κονσέρβα - 2 δόσεις κροκέτες και στο ενδιάμεσο διάφορα μπινελίκια (ό,τι τρωω εγω δλδ...)...
Αμα ψήσουμε την Κυριακή τρώνε για απόγευμα κρεατάκι!...
Μόνο τις κροκέτες προσέχω πάαααααααρα πολύ... Προσπαθώ να είναι πολύ καλές και να εναλλάσσονται...
(εχω πάρει διάφορες, φθηνές και λίγες ακριβές και κάθε πρωί τρώνε άλλη, για ποικιλία)
Είναι πολύ χαρούμενα κάθε πρωί και μέχρι το απόγευματακι (4μμ) που ξανατρώνε είναι ησυχα...
1 δόση κονσέρβα - 2 δόσεις κροκέτες και στο ενδιάμεσο διάφορα μπινελίκια (ό,τι τρωω εγω δλδ...)...
Μόνο τις κροκέτες προσέχω πάαααααααρα πολύ... Προσπαθώ να είναι πολύ καλές και να εναλλάσσονται...
Εμενα ακομα και με την μιση ποσοτητα απο την προτεινομενη κονσερβας την κανει ταρατσα για αρκετες ωρες! Η Animonda των 200 γρμ φτανει και περισευει για ολη την ημερα! Και μιλαμε για κοντα 6 κιλα γατα!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Σαφως οτιδηποτε φρεσκο ειναι καλυτερο απο ξηρα τροφη.
Οταν ταιζα μαγειρευτο την σκυλα μου ειχε την καλυτερη εικονα εβερ.
Οταν ταιζα μαγειρευτο την σκυλα μου ειχε την καλυτερη εικονα εβερ.
-
Mood :
Παιδιά βρήκα στο Amazon της Αγγλίας αποξηραμένο κρέας (μοσχάρι)που το ανακατεύεις με την ξηρή για ιδιότροπα γατιά για να την φάνε.Παλιά τους είχα δοκιμάσει αποξηραμένο κρέας σε μαλακές νιφάδες της Ziwi peak (γεύση αρνί)που μύριζε καταπληκτικά και είχα δοκιμάσει και εγώ μία...ήταν σαν να έτρωγα ψημένο αρνί αλλά χωρίς αλάτι. Αλλά ήταν πολύ ακριβό.Αυτό που βρήκα στην Αγγλία είναι αυτό και μόλις έρθει θα σας πώ εντυπώσεις.Η τιμή του είναι καλή αν σκεφτεί κανείς ότι είναι 2 κιλά.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009A8CF4M/ref=pe_115941_36373621_email_1p_0_ti
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009A8CF4M/ref=pe_115941_36373621_email_1p_0_ti
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
http://www.holisticselect.com/
Γιατι μας τις πηραν μακρυα?
Υ.Γ. Λεω εγω καλο λογο για ολιστικη τροφη....Τριζουν τα θεμελια!
edit:
Ξεχασα να πω...Δινω τωρα 20 μερες royal canin στον Σιμπα...Εχει κανει μια τριχα ο φουστης....Βιλουδο!
Γιατι μας τις πηραν μακρυα?
Υ.Γ. Λεω εγω καλο λογο για ολιστικη τροφη....Τριζουν τα θεμελια!
edit:
Ξεχασα να πω...Δινω τωρα 20 μερες royal canin στον Σιμπα...Εχει κανει μια τριχα ο φουστης....Βιλουδο!
-
Mood :
houlieta έγραψε:Εγω κάθε πρωι μοιράζω στα παιδιά μία κονσερβούλα των 100gr και είναι πολύ ευτυχισμένα!
Και γώ δινω πρωι απογευμα κονσέρβα και ενδιάμεσα acana και φαγητο μεγειρεμένο οταν υπάρχει κρεατάκι κοτοπουλάκι λαδάκι, ψαράκι, γιαούρτι.
Μαυρογατος έγραψε:Εμενα ακομα και με την μιση ποσοτητα απο την προτεινομενη κονσερβας την κανει ταρατσα για αρκετες ωρες! Η Animonda των 200 γρμ φτανει και περισευει για ολη την ημερα! Και μιλαμε για κοντα 6 κιλα γατα!
Μου φαινεται πως έχω την πιο λιτοδιαιτη γάτα του γατοσπιτου. Εμένα η ανιμοντα των 200γρ κραταει 3-4 μέρες (3700 ειμαστε εμεις) και ας δινω πρωϊ απογευμα. Για αυτο τον λογο δεν μπορώ να πάρω μεγάλες κονσέρβες και συνηθως προτιμώ αυτες των 100γρ. , διοτι οσο μένει και στο ψυγειο η κυρια δεν το πολυθέλει κιολας .
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Σελίδα 1 από 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 1 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios