Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
+54
alex..niaou
Debbie4ever
vaso
Smokys
Mary-Fish
Δ²
funambolo
Karamela
otz
nikos_x
marea
Λιλούκι
f.m123
Naerdiel
kat-cats
Μαυρογατος
Bijoux743
mpoulaalekoula
zaharitsa
houlieta
polina4smile
koneko
Dreamer
my kristi
marsy-mona
Maskotaki
Sisy
flokatoula
za(cat)istas
LAROGATA
Πούπσυ
tralala
lamprini
uptight
vickypop
Kikiriki
nelly 's mother
alexia54
Λιαννα
kounelaki
alexandrakicat
aiorasky
doremi
Chouzouris
aporw
crescent_moon
NiaR
Anatoli
XIONIS
moukelis
natalouko
dianna.claudia
SuperCatz
Φωτεινή
58 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 29
Σελίδα 1 από 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
http://catfoodreviews.com/orijen-cat-food/
Το link αφορά την Όριτζεν. Στη δεξιά λίστα μπορείτε να διαβάσετε κριτική και για άλλες τροφές.
Το link αφορά την Όριτζεν. Στη δεξιά λίστα μπορείτε να διαβάσετε κριτική και για άλλες τροφές.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
Φωτεινή, πολύ ενδιαφέρον!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Εγω θα μεινω φαν των Hill's και Flatazor.....ασχετα απο κριτικες και αλλα....κρινω αποκλειστικα σε σχεση με την αντιδραση των γατιων μου....και οντως εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα που υπαρχει στην αγορα
Οι Hill's δεν είναι ό,τι καλύτερο, πιστεύω να το ξέρεις αυτό.. έχουν πολλούς υδατάνθρακες και οι πρωτεϊνες δεν είναι ζωικής προέλευσης σε μεγάλο ποσοστό.
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Θεωρώ ότι η όριτζεν είναι η καλύτερη τροφή που υπάρχει!!! Και τους αρέσει πάρα πολύ, και τους έφτιαξε τα εντερικά προβλήματα που είχαμε για πάρα πολύ καιρό και τους έδωσε απίστευτη ενέργεια, και χάσανε αυτό το λιπάκι που είχε δημιουργηθεί κάτω από τις κοιλιές τους τρώγοντας όλες τις υπόλοιπες τροφές (επί το πλείστον royal canin)!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Καλή είναι ναι, τα δικά μου τρώγανε πολύ μικρότερες ποσότητες, οκ, τα κουραδάκια τους βρωμοκοπούσαν ΤΡΑΓΙΚΑ, αλλά ο Gizmo είχε πρόβλημα και έκανε διάρροιες με αίμα και βλέννα, οπότε και την αλλάξαμε αναγκαστικά..
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Και ο Λίνο έκανε διάρροια με αίμα και βλέννα και με αυτή την τροφή και με φαρμακευτική αγωγή βέβαια έστρωσε αμέσως!!!SuperCatz έγραψε:Καλή είναι ναι, τα δικά μου τρώγανε πολύ μικρότερες ποσότητες, οκ, τα κουραδάκια τους βρωμοκοπούσαν ΤΡΑΓΙΚΑ, αλλά ο Gizmo είχε πρόβλημα και έκανε διάρροιες με αίμα και βλέννα, οπότε και την αλλάξαμε αναγκαστικά..
-
Mood :
Και συνεχίζεις να του δίνεις Orijen και δεν ξαναέχει εμφανίσει πρόβλημα?
-
Mood :
Ποτέ πια!!!
-
Mood :
Κι εμεις ειχαμε προβλημα με διαρροιες που διορθωθηκε μια και καλη με Orijen...Τη θεωρω την καλυτερη ποιοτικα τροφη που κυκλοφορει στην Ελλαδα,και μαλιστα μου εχει πιστοποιησει οσα λεγονται για την παρασκευη της και τα υλικα της ανθρωπος που εργαζοταν στο εργοστασιο της εταιριας.
Tο εχω ξαναγραψει κι αλλου οτι στα δικα μου δεν εκατσε καλα η Orijen... Την ετρωγαν και τα 4 αλλα τα τρια εκαναν βρωμεροτατα κακα το δε 4ο ο Πολυς μου εκανε συνεχεια διαρροια με αιμα οποτε ξαναγυρισα στην Κτηνιατρικη RC Young Male. Απο τις οικονομικες τροφες (δε μιλαω για τροφες super market) θεωρω πολυ καλες τις Arden Grange γι αυτο αλλωστε τις φεραμε και στο μαγαζι! Οποιος τις εχει παρει εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XIONIS στις Τετ Νοε 03, 2010 1:19 pm, 1 φορά
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
natalouko έγραψε:Και ο Λίνο έκανε διάρροια με αίμα και βλέννα και με αυτή την τροφή και με φαρμακευτική αγωγή βέβαια έστρωσε αμέσως!!!SuperCatz έγραψε:Καλή είναι ναι, τα δικά μου τρώγανε πολύ μικρότερες ποσότητες, οκ, τα κουραδάκια τους βρωμοκοπούσαν ΤΡΑΓΙΚΑ, αλλά ο Gizmo είχε πρόβλημα και έκανε διάρροιες με αίμα και βλέννα, οπότε και την αλλάξαμε αναγκαστικά..
Tί φαρμακευτική αγωγή?
Δεν εννοώ να μου πεις φάρμακα, εννοώ για ποιο λόγο πήρε φάρμακα.. Δλδ με τί διαγνώστηκε?
Και παίρνει ακόμα φάρμακα?
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:natalouko έγραψε:Και ο Λίνο έκανε διάρροια με αίμα και βλέννα και με αυτή την τροφή και με φαρμακευτική αγωγή βέβαια έστρωσε αμέσως!!!SuperCatz έγραψε:Καλή είναι ναι, τα δικά μου τρώγανε πολύ μικρότερες ποσότητες, οκ, τα κουραδάκια τους βρωμοκοπούσαν ΤΡΑΓΙΚΑ, αλλά ο Gizmo είχε πρόβλημα και έκανε διάρροιες με αίμα και βλέννα, οπότε και την αλλάξαμε αναγκαστικά..
Tί φαρμακευτική αγωγή?
Δεν εννοώ να μου πεις φάρμακα, εννοώ για ποιο λόγο πήρε φάρμακα.. Δλδ με τί διαγνώστηκε?
Και παίρνει ακόμα φάρμακα?
Δεν ξέρουμε τι είχε.. και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.. Όλες οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές!!! Για να σταματήσουμε την διάρροια εκτός από όριτζεν πήρε και κορτιζόνη.
Αλλά εδώ και πολλούς μήνες δεν ξαναέκανε ποτέ διάρροια..
-
Mood :
Άντε μωρέ το γατουλίνι..
Τουλάχιστον δεν ξαναείχατε πρόβλημα, σημαντικό και γι' αυτόν και για σας..
Τουλάχιστον δεν ξαναείχατε πρόβλημα, σημαντικό και γι' αυτόν και για σας..
-
Mood :
moukelis έγραψε:Κι εμεις ειχαμε προβλημα με διαρροιες που διορθωθηκε μια και καλη με Orijen...Τη θεωρω την καλυτερη ποιοτικα τροφη που κυκλοφορει στην Ελλαδα,και μαλιστα μου εχει πιστοποιησει οσα λεγονται για την παρασκευη της και τα υλικα της ανθρωπος που εργαζοταν στο εργοστασιο της εταιριας.
Να αλλάξω σε Όριτζεν, δηλαδή; Και αν τους παρουσιάσει διάρροια ή άσχημο τρίχωμα;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Καλά η διάρροια, το πάθαμε κι εμείς..
Για το τρίχωμα τί έχεις ακούσει Φωτεινή?
Για το τρίχωμα τί έχεις ακούσει Φωτεινή?
-
Mood :
Ότι σε κάποιες γάτες το τρίχωμα έγινε άγριο, σκληρό. Δεν θυμάμαι πού το διάβασα αυτό, όμως..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
To τριχωμα τους επανερχεται στη φυσιολογικη του κατασταση.Αντιθετως,η Royal το μαλακωνει,ισως γι'αυτο μετα την αλλαγη φαινεται πιο τραχυ.Παντως των δικων μου γυαλισε και φαινεται και στην αφη πιο υγιες.Τι να πω παιδια,ο,τι ταιριαζει καλυτερα στο καθε ζωο,εγω απο αποψη συστατικων και παρασκευης τη θεωρω τοπ,με οσους ξενους εκτροφεις εχω μιλησει μου εχουν πει το ιδιο,και στις γατες μου ταιριαξε μια χαρα,οχι μονο στα νορβηγακια.
Ισχύει ότι ανάμεσα στα 5 πρώτα συστατικά της Όριτζεν είναι η πατάτα;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
>Δες το λινκ
http://www.kompa.gr/or_cat_and_kitten.html
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Διάβασε κανείς τις κριτικές για την Όριτζεν στο λινκ που έδωσα; Τις διαβάζω τώρα και ενώ οι περισσότερες είναι θετικές έως θετικότατες, υπάρχουν και μερικές που με βάζουν σε σκέψεις.. Υπάρχει και η άποψη μιας κοπέλας στην Αυστραλία που αντιμετώπισε θέμα με εκείνη την τροφή που αποσύρθηκε στη χώρα το 2007. Τελικά, όλες οι εταιρίες παραγωγής ζωοτροφών τα ίδια είναι..
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Anatoli έγραψε:>Δες το λινκ
Μμμμ.. και "γεύμα" κρέατος στα συστατικά, ε;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Φωτεινη, εδω εμας ταιζουν σκατα, στα ζωντανα θα κολωσουν? Απλα, αγοραζουμε οτι θεωρουμε εμεις καλυτερο γι αυτα και ο Θεος βοηθος. Τουλαχιστον εχουμε ετσι τη συνειδηση μας ησυχη οτι προσφεραμε οτι καλυτερο.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Φωτεινη το προβλημα με την παρτιδα της Αυστραλιας κατα πασα πιθανοτητα δε δημιουργηθηκε λογω της τροφης,αλλα λογω της ακτινοβολησης.
τι μπερδεμα και αυτό
Εχω ξοδέψει ενα σωρο χρήματα αλλά δεν τρώνε αλλη τα δικά μου , παρα μονο την Ρ.Κ.
Εχω ξοδέψει ενα σωρο χρήματα αλλά δεν τρώνε αλλη τα δικά μου , παρα μονο την Ρ.Κ.
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Να σας πω ότι από την ημέρα που τρώνε οριτζεν, όπως είπε και η Δώρα, το τρίχωμα τους έγινε πιο λαμπερό, και μαδάνε πολύ λιγότερο!!!
-
Mood :
Θα τα ταισω με το ζοριιιιιιιι
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αυτο με το γευμα κρεατος με ειχε προβληματισει. Μιλωντας την προηγουμενη εβδομαδα ομως με τον κ.Παπαζογλου τον ιδιοκτητη της Κομπα και εισαγωγεα των Orijen & Acana, ο οποιος ειχε ερθει απο το μαγαζι μας να μας δει, μας ειπε οτι οι Καναδοι ετοιμαζουν νεες παρτιδες οπου το μαγειρεμενο κρεας θα αντικατασταθει με ωμο που σημαινει οτι θα αυξηθει κι αλλο το ποσοστο πρωτεινης στην Orijen! Επισης ειχε πει και δε θυμαμαι αν το εγραψα ή οχι οτι τα μαλακα κακα και οι διαροιες ειναι απο την ξαφνικη αλλαγη τροφης απο τροφη με δημητριακα σε τροφη με πολυ πρωτεινη και χωρις δημητριακα. Η αλλαγη θα πρεπει να γινεται σταδιακα και αναμεσα στην αλλη τροφη και την Orijen να μεσολαβει η Acana που περιεχει λιγοτερες πρωτεινες. Το πεπτικο θα συνηθησει την αλλαγη μετα απο κανενα μηνα περιπου. Επισης αν σε καποιο γατακι συνεχιζονται οι διαρροιες να συνεχιζει μονο με Acana. Eγω δεν τα ηξερα αυτα οτν ειχα κανει την αλλαγη γιατι ο πωλητης της Κομπα δε μας ειχε ενημερωσει σχετικα οποτε μετα απο μια 7κιλη συσκευασια τροφης (περιπου 20 μερες) ξαναγυρισα στην παλια μας τροφη. Τωρα που εστρωσαν τα κακακια του Πολυ φοβαμαι να ξαναεπιχειρησω την αλλαγη...Φωτεινή έγραψε:Anatoli έγραψε:>Δες το λινκ
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
εμενα παντως με την orijen ο willie μου σταδιακα εκανε πολυ ωραιο τριχωμα, μαλακο κ πολυ γυαλιστερο! αλλα εχω κ εγω το προβλημα με τα κακα... πολυ βρωμα!
μηπως μπορεις να μου πεις σε τιμες περιπου παιζει αυτη; αν και η αληθεια ειναι οτι δεν την θεωρω ισαξια με την orijen και την acana αλλα τι να κανουμε ειναι δυσκολοι καιροι για πολυτελειες...
XIONIS έγραψε:Απο τις οικονομικες τροφες (δε μιλαω για τροφες super market) θεωρω πολυ καλες τις Arden Grange γι αυτο αλλωστε τις φεραμε και στο μαγαζι! Οποιος τις εχει παρει εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος!
μηπως μπορεις να μου πεις σε τιμες περιπου παιζει αυτη; αν και η αληθεια ειναι οτι δεν την θεωρω ισαξια με την orijen και την acana αλλα τι να κανουμε ειναι δυσκολοι καιροι για πολυτελειες...
crescent_moon- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/11/2010
Mood :
Μα δεν τις συγκρινω σε καμια περιπτωση ουτε με τις Orijen ουτε με τις Αcana!!!! Απλα ειπα οτι απο τις οικονομικες ειναι καλες ποιοτικα!!! Δεν θυμαμαι ακριβω τιμες αλλα εχουην καπου 13-16 το 2,5 κιλο και βγαινουν και σε 7,5 κιλα. Βγαινει σε κοτοπουλο-ρυζι, σολωμο-ρυζι, light και σε Sensitive που ειναι με ψαρι ωκεανου και πατατα κι αν θυμαμαι καλα ειναι και η πιο ακριβη απ ολες. Αν και οικονομικη ανοικει στις Premium τροφες και πλασσαρεται ως υποαλλεργικη οπως αναγραφεται καισ τη συσκευασια!crescent_moon έγραψε:XIONIS έγραψε:Απο τις οικονομικες τροφες (δε μιλαω για τροφες super market) θεωρω πολυ καλες τις Arden Grange γι αυτο αλλωστε τις φεραμε και στο μαγαζι! Οποιος τις εχει παρει εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος!
-
Mood :
ναι καταλαβα οτι δεν τις συγκρινεις ποιοτικα αλλωστε θα ηταν αστειο!
ειναι πολυ πιο οικονομικη οντως κ μαλλον θα την κανω την αλλαγη γιατι πλεον δεν βγαινω οικονομικα για orijen ειδικα τωρα που ταιζω κ αλλο ενα... καποια αλλη εναλλακτικη εκτος απο την arden grange εχεις να μου προτεινεις;
ειναι πολυ πιο οικονομικη οντως κ μαλλον θα την κανω την αλλαγη γιατι πλεον δεν βγαινω οικονομικα για orijen ειδικα τωρα που ταιζω κ αλλο ενα... καποια αλλη εναλλακτικη εκτος απο την arden grange εχεις να μου προτεινεις;
crescent_moon- Kitten
-
Mood :
Ισως Royal Canin την απλη σειρα κι οχι την κτηνιατρικη. Αλλα εκει δε ξερω να σου πω τιμες γιατι εμεις φερνουμε μονο τις κτηνιατρικες. Μετα παμε σε αρκετα κατωτερης ποιοτητας και δε θα'θελα να προτεινω καποια...
-
Mood :
Εγω ετσι ακριβως το εκανα και δεν ειχαμε θεμα.Αληθεια θα αντικαταστησουν το κρεας με ωμο;;;;;Μακαρι!XIONIS έγραψε:Αυτο με το γευμα κρεατος με ειχε προβληματισει. Μιλωντας την προηγουμενη εβδομαδα ομως με τον κ.Παπαζογλου τον ιδιοκτητη της Κομπα και εισαγωγεα των Orijen & Acana, ο οποιος ειχε ερθει απο το μαγαζι μας να μας δει, μας ειπε οτι οι Καναδοι ετοιμαζουν νεες παρτιδες οπου το μαγειρεμενο κρεας θα αντικατασταθει με ωμο που σημαινει οτι θα αυξηθει κι αλλο το ποσοστο πρωτεινης στην Orijen! Επισης ειχε πει και δε θυμαμαι αν το εγραψα ή οχι οτι τα μαλακα κακα και οι διαροιες ειναι απο την ξαφνικη αλλαγη τροφης απο τροφη με δημητριακα σε τροφη με πολυ πρωτεινη και χωρις δημητριακα. Η αλλαγη θα πρεπει να γινεται σταδιακα και αναμεσα στην αλλη τροφη και την Orijen να μεσολαβει η Acana που περιεχει λιγοτερες πρωτεινες. Το πεπτικο θα συνηθησει την αλλαγη μετα απο κανενα μηνα περιπου. Επισης αν σε καποιο γατακι συνεχιζονται οι διαρροιες να συνεχιζει μονο με Acana. Eγω δεν τα ηξερα αυτα οτν ειχα κανει την αλλαγη γιατι ο πωλητης της Κομπα δε μας ειχε ενημερωσει σχετικα οποτε μετα απο μια 7κιλη συσκευασια τροφης (περιπου 20 μερες) ξαναγυρισα στην παλια μας τροφη. Τωρα που εστρωσαν τα κακακια του Πολυ φοβαμαι να ξαναεπιχειρησω την αλλαγη...Φωτεινή έγραψε:Anatoli έγραψε:>Δες το λινκ
XIONIS έγραψε:Ισως Royal Canin την απλη σειρα κι οχι την κτηνιατρικη. Αλλα εκει δε ξερω να σου πω τιμες γιατι εμεις φερνουμε μονο τις κτηνιατρικες. Μετα παμε σε αρκετα κατωτερης ποιοτητας και δε θα'θελα να προτεινω καποια...
Δεν ειμαι καθολου φαν της royal canin, τουλαχιστον την απλη σειρα την εχω παρει με πολυ κακο ματι... Για κατωτερη ποιοτητα δεν το συζηταω καν οποτε μαλλον στην arden grange θα καταληξω μεχρι να ορθοποδησω οικονομικα
crescent_moon- Kitten
-
Mood :
crescent_moon έγραψε:XIONIS έγραψε:Ισως Royal Canin την απλη σειρα κι οχι την κτηνιατρικη. Αλλα εκει δε ξερω να σου πω τιμες γιατι εμεις φερνουμε μονο τις κτηνιατρικες. Μετα παμε σε αρκετα κατωτερης ποιοτητας και δε θα'θελα να προτεινω καποια...
Δεν ειμαι καθολου φαν της royal canin, τουλαχιστον την απλη σειρα την εχω παρει με πολυ κακο ματι... Για κατωτερη ποιοτητα δεν το συζηταω καν οποτε μαλλον στην arden grange θα καταληξω μεχρι να ορθοποδησω οικονομικα
Επειδη απ οτι ειδα εισαι εστω και προσωρινα με 2 γατακια να ξερεις οτι παντα συμφερουν οι μεγαλυτερες συσκευασιες!!! Μονο να προσεχεις στις συσκευασιες την ημερομηνια ληξης. Συνηθως ειναι για 1 χρονο μετα αλλα μου εχουν τυχει πελατες που εχουν φυγει απο τα πετ σοπ που ψωνιζαν ειτε γιατι πουλουσαν ληγμενα ειτε γιατι αλλαζαν τις ημερομηνιες στις συσκευασιες!!!!
-
Mood :
Σελίδα 1 από 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
» Τροφές!
» ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
» Τροφές!
Σελίδα 1 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios