ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
+15
BokSurat
Chouzouris
vaso
SuperCatz
nikos_x
Smokys
ChocolateCat
Πούπσυ
f.m123
koneko
Anatoli
marea
XIONIS
Naerdiel
Δ²
19 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 7
Σελίδα 1 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
Γεια σε όλους και ειδικά στους πετσοπάδες της παρέας. Προσπαθώ να βρω τροφή Blue και δεν υπάρχει πουθενά! Λένε ότι η εταιρεία έχει έλλειψη. Ξέρετε τι γίνεται και τι θα γίνει με αυτό το θέμα;; Έχετε να προτείνετε κάποια αντίστοιχη της Blue Light για σκύλο; (όχι κάποια που να έχει πάνω από 25% πρωτεϊνη). Ευχαριστώ όλους!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Απ: ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
Παιρνω τη μπλου την κιτρινη για την Χοουπ . Εχει οντως προβλημα η εταιρια και δεν εφοδιαζει Ελλαδα και οτι υπαρχει στα μαγαζια, μου ειπαν , οτι ειναι στοκ και να προσεχουμε τηνν ημερομηνια ληξης. Εξαιρετικη τροφη παντως, κριμα αν παψει να ερχεται. Κιε γω για χαμηλη πρωτεινη εψαχνα επειδη η ακανα σακατεψε και τα δυο σκυλια που ειχα ως προ κατι μηνων στα νεφρα, ουρια κλπ. Μου ειχαν πει για χιλλς ως εναλλακτικη αλλα, με νιωθεις νομιζω οτι καμια σχεση..
Αν καποιος ξερει λεπτομερειες περι μπλου και κωδικων, ας μας πει οντως!
Naerdiel- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 1 το Μπικοτακι μου
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/05/2012
Mood :
Naerdiel έγραψε:Παιρνω τη μπλου την κιτρινη για την Χοουπ . Εχει οντως προβλημα η εταιρια και δεν εφοδιαζει Ελλαδα και οτι υπαρχει στα μαγαζια, μου ειπαν , οτι ειναι στοκ και να προσεχουμε τηνν ημερομηνια ληξης. Εξαιρετικη τροφη παντως, κριμα αν παψει να ερχεται. Κιε γω για χαμηλη πρωτεινη εψαχνα επειδη η ακανα σακατεψε και τα δυο σκυλια που ειχα ως προ κατι μηνων στα νεφρα, ουρια κλπ. Μου ειχαν πει για χιλλς ως εναλλακτικη αλλα, με νιωθεις νομιζω οτι καμια σχεση..
Ήδη δίνουμε Hill's γιατί ο πρώην γιατρός μας την εκθείαζε, όμως τώρα ένεκα στείρωσης θέλουμε κάτι καλύτερο για τη σκυλίτσα (είναι 3 ετών). Στη γάτα τώρα άρχισα RC 37 αλλά βλέπω ότι την κατασπαράζει και κλαίγεται, πεινάει κι άλλο και παχαίνει επικίνδυνα! Παρήγγειλα μια μικρή Orijen για τη γάτα, να τις ανακατεύω μήπως βελτιωθεί η κατάσταση. Ήθελα όμως Blue και γι'αυτήν. Ελπίζω να μην αναγκαστώ να ξαναγυρίσω στη (βρωμο)Hill's...
-
Mood :
Η Blue εχει σταματησει εδω και λιγο καιρο. Η Hill's ειχε και εχει ακομα κατα καιρους προβλημα λογω εισαγωγεα (Provet Λαυρεντιαδης). Αν δεν εχει καθησει καλα σαν τροφη στα γατια και σκυλια σας η Acana και η Orijen (εμεις την πουλαμε εδω και 2,5 χρονια και δεν παρουσιαστηκε προβλημα σε κανενα πελατη) γιατι δε δοκιμαζετε την κτηνιατρικη Royal Canin (προσοχη, οχι την απλη!!!) η οποια ειναι κλασεις ανωτερη απο την Hill's?
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Η Blue εχει σταματησει εδω και λιγο καιρο. Η Hill's ειχε και εχει ακομα κατα καιρους προβλημα λογω εισαγωγεα (Provet Λαυρεντιαδης). Αν δεν εχει καθησει καλα σαν τροφη στα γατια και σκυλια σας η Acana και η Orijen (εμεις την πουλαμε εδω και 2,5 χρονια και δεν παρουσιαστηκε προβλημα σε κανενα πελατη) γιατι δε δοκιμαζετε την κτηνιατρικη Royal Canin (προσοχη, οχι την απλη!!!) η οποια ειναι κλασεις ανωτερη απο την Hill's?
Δεν ειναι καλη η Hill's????? Εμεις σημερα πηραμε την w/d λογω Μονας σε περιπτωση που το αιμα ειναι καποια δυσανεξια στην Orijen. Δεν ειναι καλη??? Να συνεχισω μετα με Royal Canin??? Εχει αντιστοιχη για κολιτιδα??? Ειχα παρει καποια στιγμη παλια στον Πακη RC και θυμαμαι την κατασπαραζε και πεινουσε και αλλο!!!!!!
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη η Hill's αλλα οτι η RC ειναι καλυτερη! Αν δειτε παγκοσμιους βαθμολογικους πινακες (τους εχω τυπωμενους και θα πρεπει καποια στιγμη να τους παρω απο το μαγαζι να τους σκαναρω) η RC ειναι αρκετα πανω απο τη Hills. Ποια RC τους εδινες? Την απλη ή την κτηνιατρικη?
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
XIONIS έγραψε:Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη η Hill's αλλα οτι η RC ειναι καλυτερη! Αν δειτε παγκοσμιους βαθμολογικους πινακες (τους εχω τυπωμενους και θα πρεπει καποια στιγμη να τους παρω απο το μαγαζι να τους σκαναρω) η RC ειναι αρκετα πανω απο τη Hills. Ποια RC τους εδινες? Την απλη ή την κτηνιατρικη?
Δεν ειμαι και σιγουρη γιατι ειχα παρει μονο μια φορα γιατι δεν εβρισκα πουθενα Οριτζεν. Νομιζω την κτηνιατρικη αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια. Μου ειπε η γιατρος ειτε Χιλς ειτε Ρογιαλ. Η Ρογιαλ εχει ομως κατηγορια αντιστοιχη με αυτη της Χιλς για κολιτιδες?? Αν ειναι να παρω αυτη μετα....
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Mood :
Δεν την δουλευω τη Hill's στο μαγαζι εκτος απο καποιες μεμονωμενες παραγγελιες πελατων και δεν την ξερω καθολου. Εχω την εντυπωση οτι η Hill's w/d εχει αυξημενες ινες για καλυτερη κινητικοτητα του εντερου (δυσκοιλιοτητα) οποτε ειναι μαλλον αντιστοιχη με την Royal Canin Fibre. Για σιγουρα ρωτα το γιατρο σου. Εφοσων σου ειπε Hill's ή RC κατι τετοιο θα ειχε στο νου του.
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Δεν την δουλευω τη Hill's στο μαγαζι εκτος απο καποιες μεμονωμενες παραγγελιες πελατων και δεν την ξερω καθολου. Εχω την εντυπωση οτι η Hill's w/d εχει αυξημενες ινες για καλυτερη κινητικοτητα του εντερου (δυσκοιλιοτητα) οποτε ειναι μαλλον αντιστοιχη με την Royal Canin Fibre. Για σιγουρα ρωτα το γιατρο σου. Εφοσων σου ειπε Hill's ή RC κατι τετοιο θα ειχε στο νου του.
Θα την ρωτησω. Ευχαριστω πολυ Ασπα!!
-
Mood :
Τιποτα κοριτσακι!!!
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Η Blue εχει σταματησει εδω και λιγο καιρο. Η Hill's ειχε και εχει ακομα κατα καιρους προβλημα λογω εισαγωγεα (Provet Λαυρεντιαδης). Αν δεν εχει καθησει καλα σαν τροφη στα γατια και σκυλια σας η Acana και η Orijen (εμεις την πουλαμε εδω και 2,5 χρονια και δεν παρουσιαστηκε προβλημα σε κανενα πελατη) γιατι δε δοκιμαζετε την κτηνιατρικη Royal Canin (προσοχη, οχι την απλη!!!) η οποια ειναι κλασεις ανωτερη απο την Hill's?
Τα βιώσαμε και τα προβλήματα με τη Hill's, όπως και με την άμμο Biokat's (μου είπαν ότι είναι ο ίδιος εισαγωγέας, σωστά. Την κτηνιατρική Royal Canin δεν την έχει κανείς στην περιοχή μου, ούτε και σε κάποιο site την έχω βρει. Εσύ μου είσαι αρκετά μακριά για να έρχομαι συνέχεια και αν τα έστελνες εδώ θα ήταν πανάκριβα τα μεταφορικά ίσως...;
*και ήθελα να ρωτήσω για την κτηνιατρική σειρά: έχει όλες τις τροφές της απλής σειράς; για παράδειγμα, δίνω RC sterilised 37 αλλά η πρωτεϊνη θα πρέπει να μειωθεί λίγο-λίγο και σκέφτομαι να την ανακατεύω με την Indoor 27. Υπάρχουν αντίστοιχες στην κτηνιατρική σειρά;
-
Mood :
Ναι ο ιδος εισαγωγεας που φερνει την Hill's εφερνε και τη Biokats. Eχει κανει περικοπες στις εισαγωγες του και φερνει πλεον σχεδον μονο τις Hill's κι αυτες με μεγαλες ελλειψεις.
Η RC η κτηνιατρικη σειρα διανεμεται μονο σε κτηνιατρους οποτε αν την ψαχνεις σε petshop στην περιοχη σου λογικο να μη τη βρισκεις. Εμεις εχουμε κτηνιατρο στο μαγαζι γι αυτο και την φερνουμε! Δεν ξερω καθοου την απλη σειρα οποτε δεν ξερω σαν πια απο την κτηνιατρικη μπορει να ειναι. Λογικα η sterilised ειναι αντιστοιχη με την neutered young male ή young female για στειρωμενα αρσενικα και θηλυκα αντιστοιχα. Η κτηνιατρικη σειρα χωριζεται στα δυο στις κτηνιατρικες διαιτες που ειναι για παθησεις (γαστρεντερικα, νεφρα,συκωτι, ουροποιητικο, καρδια, παχυσαρκια κλπ.) και στη σειρα συντηρησης που απευθυνεται σε στειρωμενα ζωα (young male, young female, young male skin, young female skin κλπ.). Σε ποια περιοχη μενεις?
Η RC η κτηνιατρικη σειρα διανεμεται μονο σε κτηνιατρους οποτε αν την ψαχνεις σε petshop στην περιοχη σου λογικο να μη τη βρισκεις. Εμεις εχουμε κτηνιατρο στο μαγαζι γι αυτο και την φερνουμε! Δεν ξερω καθοου την απλη σειρα οποτε δεν ξερω σαν πια απο την κτηνιατρικη μπορει να ειναι. Λογικα η sterilised ειναι αντιστοιχη με την neutered young male ή young female για στειρωμενα αρσενικα και θηλυκα αντιστοιχα. Η κτηνιατρικη σειρα χωριζεται στα δυο στις κτηνιατρικες διαιτες που ειναι για παθησεις (γαστρεντερικα, νεφρα,συκωτι, ουροποιητικο, καρδια, παχυσαρκια κλπ.) και στη σειρα συντηρησης που απευθυνεται σε στειρωμενα ζωα (young male, young female, young male skin, young female skin κλπ.). Σε ποια περιοχη μενεις?
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Ναι ο ιδος εισαγωγεας που φερνει την Hill's εφερνε και τη Biokats. Eχει κανει περικοπες στις εισαγωγες του και φερνει πλεον σχεδον μονο τις Hill's κι αυτες με μεγαλες ελλειψεις.
Μένω Ελευσίνα. Εννοούσα ότι κανένας κτηνίατρος δεν έχει την κτηνιατρική σειρά. Ο μόνος από τους κτηνιάτρους της περιοχής που φέρνει κτηνιατρικές σειρές δεν φέρνει καθόλου Royal. Κι αυτός δούλευε πολύ τις Blue, Orijen και Αcana αλλά τώρα πια ούτε αυτές έχει συχνά (λόγω μειωμένης ζήτησης;; ) Υπάρχει κάποιο site όπου μπορώ να δω αναλυτικά τα συστατικά των τροφών της κτηνιατρικής σειράς; Μπήκα στο site της Royal και δεν τις βρίσκω...
-
Mood :
...τελικά τις βρήκα τώρα. www.royalcanin.us/adx/aspx/adxGetMedia.aspx?DocID=1538,1537,134,293,12,1,Documents&MediaID=8836&Filename=EC+Feline+YOUNG+ADULT+YWS%E2%84%A2+NEUTERED+CAT.pdf
Φαίνεται όντως καλύτερη. Μήπως μπορείς να μου πεις σε τι συσκευασίες βγαίνει και ποιες είναι οι τιμές; Αν είναι να έρχομαι να παίρνω ανά τρίμηνο πχ.
Φαίνεται όντως καλύτερη. Μήπως μπορείς να μου πεις σε τι συσκευασίες βγαίνει και ποιες είναι οι τιμές; Αν είναι να έρχομαι να παίρνω ανά τρίμηνο πχ.
-
Mood :
Σου στελνω PM!
-
Mood :
Εχω ασχημα μαντατα για οσους παιρνουν Blue!!! Μας ηρθε επιστολη σημερα στο μαγαζι απο την Leading Paws την εταιρεια που τα εφερνε στην Ελλαδα οτι η Blue σταματαει τις εξαγωγες της προς ΟΛΕΣ τις Ευρωπαϊκες χωρες!!!! Αρα δεν ειναι το μονο προβλημα η Ελληνικη οικονομια αλλα ειναι γενικοτερο...
-
Mood :
Με την τιμηπου την δινουν,λογικο
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Αυτο ειναι? Ή αρχιζουν και σταματανε οι εισαγωγες?
Περιμενω παραγγελια απο ΚΟΜΠΑ (Orijen Acana) εδω και 2 εβδομαδες και την εχω προπληρωσει κι ολας!!! Ηταν να ερθει το κοντεινερ Δευτερα τωρα μας ειπαν παραλαμβανουν Παρασκευη!!! Για να δουμε...
Περιμενω παραγγελια απο ΚΟΜΠΑ (Orijen Acana) εδω και 2 εβδομαδες και την εχω προπληρωσει κι ολας!!! Ηταν να ερθει το κοντεινερ Δευτερα τωρα μας ειπαν παραλαμβανουν Παρασκευη!!! Για να δουμε...
-
Mood :
Αφου ειπες οτι σταματησαν την Μπλουπρος ολες τις χωρες της ΕΕ.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Δεν ειμαστε η μονη χωρα της Ε.Ε. με οικονομικα προβληματα!!!
-
Mood :
Ε τωρα τι να πω!Αν σταματησουν να εισαγουν οι εταιριες στην Ελλαδα,αυτοι θα χασουν. Εμεις στην αναγκη θα δωσουμε και μαγειρευτο φαγητο.Τοσα και τοσα αδεσποτα με αποφαγια μεγαλωνουν και τρωγοντας αποτα σκουπιδια.
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Εχω ασχημα μαντατα για οσους παιρνουν Blue!!! Μας ηρθε επιστολη σημερα στο μαγαζι απο την Leading Paws την εταιρεια που τα εφερνε στην Ελλαδα οτι η Blue σταματαει τις εξαγωγες της προς ΟΛΕΣ τις Ευρωπαϊκες χωρες!!!! Αρα δεν ειναι το μονο προβλημα η Ελληνικη οικονομια αλλα ειναι γενικοτερο...
Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με νομοθεσια της ΕΕ για εισαγωγη τροφης απο ΗΠΑ. Η ΕΕ εχει αρχισει να ξεφευγει εντελως με τους κανονισμους της (μου τα εκαναν τσουρεκια να διαβαζω τους κανονισμους τους για την εισαγωγη κατοικιδιου σε χωρα της ΕΕ και εχω να πω οτι δεν πανε καλα οι ανθρωποι...)
Anatoli έγραψε:Με την τιμηπου την δινουν,λογικο
ποσο την δινουν;
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Aν θυμαμαι καλα γυρω στα 16-17 ευρω τα 1300 γρ.
-
Mood :
Και επειδή οι Hill's, Orijen, Acana έχουν ήδη πρόβλημα βλέπω σε λίγο να ακολουθεί η Royal Canin και να δω τι θα δίνουμε στα ζώα μας....Brit που είναι τσέχικη;;
-
Mood :
Η brit δε μ'αρεσε έτσι όπως είχα δει τα συστατικά της και για την τιμή που τη δίνουν θεωρώ ότι δεν αξίζει.dimitroula έγραψε:Και επειδή οι Hill's, Orijen, Acana έχουν ήδη πρόβλημα βλέπω σε λίγο να ακολουθεί η Royal Canin και να δω τι θα δίνουμε στα ζώα μας....Brit που είναι τσέχικη;;
Μαγειρευτό και πάλι μαγειρευτό αν σταματήσουν οι εισαγωγές, εκτός αν σταματήσουν να εισάγουν και ταυρίνη (που ξέρεις), οπότε μεταναστεύουμε όοοολοιιι μαζί στην Αμερική.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
θα στραφειτε τοτε στην ωμη Εγω παντως σωθηκα, ακομα και στην αλλη ακρη του πλανητη να βρεθω, θα βρισκω κατι να του δινω να τρωει... μου βγαινει και πολυ πιο οικονομικη η τροφη ετσι
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
εγώ που σιχαίνομαι τα μικρόβια και το τοξόπλασμα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ωμή τροφή...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ε, τότε εσύ θα ανήκεις στο κύμα μετανάστευσηςΠούπσυ έγραψε:εγώ που σιχαίνομαι τα μικρόβια και το τοξόπλασμα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ωμή τροφή...
-
Mood :
Εγώ τότε θα πάω να την εξαπολύσω εκεί όπου τη βρήκα εξαρχής και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει μόνη της. Ελπίζω να θυμάται να κυνηγάει...
-
Mood :
Δές εδώ http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/ .Έχει reviews απο πολλές τροφές.Σίγουρα θα βρείς κάποια αντίστοιχη με την blue
ChocolateCat- Prime Cat
-
Τόπος : Παλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 τη Νάταλιιιιιιιιιιιιιιιιι και την μικρή Άριαααααα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρινή γατοβροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τώρα πια κανένα.Είμαι υπερπλήρης
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2012
Mood :
koneko έγραψε:XIONIS έγραψε:Εχω ασχημα μαντατα για οσους παιρνουν Blue!!! Μας ηρθε επιστολη σημερα στο μαγαζι απο την Leading Paws την εταιρεια που τα εφερνε στην Ελλαδα οτι η Blue σταματαει τις εξαγωγες της προς ΟΛΕΣ τις Ευρωπαϊκες χωρες!!!! Αρα δεν ειναι το μονο προβλημα η Ελληνικη οικονομια αλλα ειναι γενικοτερο...
Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με νομοθεσια της ΕΕ για εισαγωγη τροφης απο ΗΠΑ. Η ΕΕ εχει αρχισει να ξεφευγει εντελως με τους κανονισμους της (μου τα εκαναν τσουρεκια να διαβαζω τους κανονισμους τους για την εισαγωγη κατοικιδιου σε χωρα της ΕΕ και εχω να πω οτι δεν πανε καλα οι ανθρωποι...)
Κι εχεις απολυτο δικιο!!! Η Δημητρα (η συνεταιρος μου) μου ειχε διαβασει απο το τηλεφωνο μερος της επιστολης! Διαβασα ολο το κατεβατο κι ελεγε αυτο ακριβως. Οτι επειδη αλλαζει συνεχεια η νομοθεσια για τις εισαγωγες με τα δεδομενα της νεας νομοθεσιας δεν μπορουν να στελνουν! Επισης ελεγε οτι ψαχνουν εργοστασια στην Ευρωπη για να φτιαχνουν την τροφη εδω κι οτι μεχρι να βρουν λυση σταματαει η ειξαγωγη των προιοντων τους στην Ε.Ε. Επισης εχει στοιχεια επιοινωνιας για οποιον θελει να επικοινωνησει απευθειας μαζι τους. Αν θελετε σας τα βαζω.
-
Mood :
[quote]Κι εχεις απολυτο δικιο!!! Η Δημητρα (η συνεταιρος μου) μου ειχε διαβασει απο το τηλεφωνο μερος της επιστολης! Διαβασα ολο το κατεβατο κι ελεγε αυτο ακριβως. Οτι επειδη αλλαζει συνεχεια η νομοθεσια για τις εισαγωγες με τα δεδομενα της νεας νομοθεσιας δεν μπορουν να στελνουν! Επισης ελεγε οτι ψαχνουν εργοστασια στην Ευρωπη για να φτιαχνουν την τροφη εδω κι οτι μεχρι να βρουν λυση σταματαει η ειξαγωγη των προιοντων τους στην Ε.Ε. Επισης εχει στοιχεια επιοινωνιας για οποιον θελει να επικοινωνησει απευθειας μαζι τους. Αν θελετε σας τα βαζω.
Έλεος απλά!
Δίκιο έχουν οι άνθρωποι! Τις βλακείες των "κανονισμών" -τρομάρα τους- εμείς τις πληρώνουμε όμως!
Και εμείς οι Έλληνες όλους τους αξιόλογους που θα μπορούσαν να φτιάξουν/ανακαλύψουν οτιδήποτε καλό φροντίζουμε να τους στέλνουμε στο εξωτερικό όπου αναγνωρίζεται η αξία τους!
-
Mood :
Ασπασία να τους πεις να ανοίξουν εδώ εργοστάσιο, τόσους ανέργους έχουμε! Να πήγαινα να δουλέψω και στον ποιοτικό έλεγχο για να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι ταϊζουμε τα ζωάκια μας...
-
Mood :
XIONIS έγραψε:koneko έγραψε:XIONIS έγραψε:Εχω ασχημα μαντατα για οσους παιρνουν Blue!!! Μας ηρθε επιστολη σημερα στο μαγαζι απο την Leading Paws την εταιρεια που τα εφερνε στην Ελλαδα οτι η Blue σταματαει τις εξαγωγες της προς ΟΛΕΣ τις Ευρωπαϊκες χωρες!!!! Αρα δεν ειναι το μονο προβλημα η Ελληνικη οικονομια αλλα ειναι γενικοτερο...
Κι εχεις απολυτο δικιο!!! Η Δημητρα (η συνεταιρος μου) μου ειχε διαβασει απο το τηλεφωνο μερος της επιστολης! Διαβασα ολο το κατεβατο κι ελεγε αυτο ακριβως. Οτι επειδη αλλαζει συνεχεια η νομοθεσια για τις εισαγωγες με τα δεδομενα της νεας νομοθεσιας δεν μπορουν να στελνουν! Επισης ελεγε οτι ψαχνουν εργοστασια στην Ευρωπη για να φτιαχνουν την τροφη εδω κι οτι μεχρι να βρουν λυση σταματαει η ειξαγωγη των προιοντων τους στην Ε.Ε. Επισης εχει στοιχεια επιοινωνιας για οποιον θελει να επικοινωνησει απευθειας μαζι τους. Αν θελετε σας τα βαζω.
Αρα, αν μας βγάλουν από την ΕΕ, τοτε θα είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που θα εισάγει και πάλι εεεε !!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Τροφές!
» ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
» Χαρίζεται γάτα Russian Blue
» Τροφές ακατάλληλες για γάτες
» Τροφες Carnilove
» ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
» Χαρίζεται γάτα Russian Blue
» Τροφές ακατάλληλες για γάτες
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 1 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios