ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
+15
BokSurat
Chouzouris
vaso
SuperCatz
nikos_x
Smokys
ChocolateCat
Πούπσυ
f.m123
koneko
Anatoli
marea
XIONIS
Naerdiel
Δ²
19 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 7
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
αχαχαχαχαχαχααχαΩς ελληνιδα πετσοπου που δεν πουλαει ζωα το εκτιμω ιδιαιτερως!!!
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
nikos_x έγραψε:Σεβαστο.Απο τα μη εκτενη συστατικα που αναφερονται στο σαιτ της εταιριας αυτης, διαπιστωσα οτι δεν εχει και μεγαλη διαφορα με την RC ή την friskies. Αν ειχα να επιλεξω μεταξυ RC/friskies και maestro, θα επελεγα την ελληνικη.
Στην πραξη θα το εκανες ειλικρινα? Αν σου εβαζαν μπροστα να επιλεξεις αναμεσα στις 3 αυτες τροφες-ΟΧΙ αλλες επιλογες- Royal canin,friskies κ maestro,εσυ θα επελεγες maestro?
Ασε απ εξω την BARF κ το μαγειρευτο.Δεν ειναι στις επιλογες του μεγαλυτερου ποσοστου των ιδιοκτητων κατοικιδιων...Για τους χ,ψ λογους.
Αλλο ιδια προιοντα κ αλλο ομοια.
Nαι, θα επελεγα την maestro. Το εχω κανει και εδω. Στις αρχες του εδινα whiskas, μετα chicken soup και μετα αρχισα με τις τοπικες και ετσι ανακαλυψα αργοτερα και τις "καλες" orijen, legacy, go!. Ακομα ομως και τοτε που ετρωγε orijen, δεν επελεγα την αντιστοιχη απο την αμερικη, την evo ουτε και την wellness core, παρολο που και οι 2 ειχαν τα ιδια συστατικα με την orijen και η μια απο αυτες και ειχε και υψηλοτερη πρωτεινη (που την επεδιωκα). Ακομα και τωρα που του δινω ωμα, αν τυχει και αγορασω καμια ετοιμη ωμη (επειδη θα βαριεμαι να αλεσω κρεας), θα επιλεξω τοπικη εταιρια και οχι απο ΗΠΑ.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Eσυ μπορεις να το κανεις αυτο γιατι εχεις την τυχη να ζεις σε μια χωρα που παραγει τις Νο1 ζωοτροφες στον κοσμο! Εμεις εδω γιατι να επιλεξουμε κατι τοσο κατωτερο?koneko έγραψε:
Nαι, θα επελεγα την maestro. Το εχω κανει και εδω. Στις αρχες του εδινα whiskas, μετα chicken soup και μετα αρχισα με τις τοπικες και ετσι ανακαλυψα αργοτερα και τις "καλες" orijen, legacy, go!. Ακομα ομως και τοτε που ετρωγε orijen, δεν επελεγα την αντιστοιχη απο την αμερικη, την evo ουτε και την wellness core, παρολο που και οι 2 ειχαν τα ιδια συστατικα με την orijen και η μια απο αυτες και ειχε και υψηλοτερη πρωτεινη (που την επεδιωκα). Ακομα και τωρα που του δινω ωμα, αν τυχει και αγορασω καμια ετοιμη ωμη (επειδη θα βαριεμαι να αλεσω κρεας), θα επιλεξω τοπικη εταιρια και οχι απο ΗΠΑ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XIONIS στις Δευ Ιουν 18, 2012 12:38 am, 1 φορά
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Μα βλεπεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ??? Μου λες οτι επερνες τις ΤΟΠΙΚΕΣ orijen,go! ??? Kαι εγω θα πρεπει να παρω την ΤΟΠΙΚΗ...maestro?
Που maestro ,που orijen ????
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Μα βλεπεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ??? Μου λες οτι επερνες τις ΤΟΠΙΚΕΣ orijen,go! ??? Kαι εγω θα πρεπει να παρω την ΤΟΠΙΚΗ...maestro?
Αϊ γεια σου!!! Τα ιδια λεμε!!!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
XIONIS έγραψε:
Ως ελληνιδα πετσοπου που δεν πουλαει ζωα το εκτιμω ιδιαιτερως!!!
Να δεις πώς θα το εκτιμήσεις όταν έρθω να πάρω δεκάκιλη Biokat's και θα την κουβαλάω κούτσα-κούτσα με τις συγκοινωνίες Ελευσίνα (θα πάρω και κονσερβούλες, μη με περνάς για αχάριστη!!)
nikos_x έγραψε:Μα βλεπεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ??? Μου λες οτι επερνες τις ΤΟΠΙΚΕΣ orijen,go! ??? Kαι εγω θα πρεπει να παρω την ΤΟΠΙΚΗ...maestro?
(γελάω με το ύφος γραφής, αλλά πόσο δίκιο έχεις!)
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Sorry αλλα αυτο λεγεται μαζοχισμος...dimitroula έγραψε:XIONIS έγραψε:
Ως ελληνιδα πετσοπου που δεν πουλαει ζωα το εκτιμω ιδιαιτερως!!!
Να δεις πώς θα το εκτιμήσεις όταν έρθω να πάρω δεκάκιλη Biokat's και θα την κουβαλάω κούτσα-κούτσα με τις συγκοινωνίες Ελευσίνα (θα πάρω και κονσερβούλες, μη με περνάς για αχάριστη!!)
-
Mood :
Εγω σκευτομουν να τα κουβαλαω Αθηνα-Λαρισα...μουαχαχαχα ο τρελος με τα σακια μπετονιτη στα ΚΤΕΛ...
Τελικα κουβαλαω μονο τροφη κ κτηνιατρικα
Τελικα κουβαλαω μονο τροφη κ κτηνιατρικα
-
Mood :
Μα δεν ξεκινησα με orijen. Στην αρχη του εδινα αλλες, κατωτερης ποιοτητας (μαρκα δεν θυμαμαι, θα πρεπει να παω στο pet shop να δω την συσκευασια... ηταν μια σε μαυρη σακουλα με πρασινη λωριδα στην ακρη), τοπικες και αυτες. Μη νομιζετε οτι επειδη οι τροφες ειναι καλες τωρα ηταν παντα ετσι. Τα τελευταια 4 χρονια ειναι που ξεκινησε να βελτιωνεται η ποιοτητα. Μεχρι πριν 2-3 χρονια οι περισσοτερες τροφες περιειχαν καλαμποκι ως πρωτο συστατικο, τωρα σπανια βλεπω τροφη με καλαμποκι. Δειτε για παραδειγμα αυτη την τροφη που την βρισκεις σε σουπερμαρκετ http://www.presidentschoice.ca/LCLOnline/products.jsp?type=details&catIds=cat40002&brandId=4&catIds=6&catIds=41&productId=prod530013
Αν την συγκρινεις με την RC ειναι πολυ καλυτερη παρολο που την βρισκεις μονο σε σουπερμαρκετ. Οι εταιριες αυτες δεν ξεκινησαν να βελτιωνουν την ποιοτητα επειδη θελουν οι γατες μας να ειναι σε καλη κατασταση. Το εκαναν επειδη ο κοσμος το απαιτησε. Ξερετε ποσες φορες εχω στειλει email σε εταιριες να ρωτησω για τις τροφες; Να ρωτησω πχ αν εχουν τροφη που δεν περιεχει καλαμποκι; Δεν το κανω μονο εγω αυτο, το κανουν πολλοι. Οταν υπαρχει ζητηση για καλυτερη τροφη, αναγκαζονται να παραγουν κατι καλυτερο .
Αν την συγκρινεις με την RC ειναι πολυ καλυτερη παρολο που την βρισκεις μονο σε σουπερμαρκετ. Οι εταιριες αυτες δεν ξεκινησαν να βελτιωνουν την ποιοτητα επειδη θελουν οι γατες μας να ειναι σε καλη κατασταση. Το εκαναν επειδη ο κοσμος το απαιτησε. Ξερετε ποσες φορες εχω στειλει email σε εταιριες να ρωτησω για τις τροφες; Να ρωτησω πχ αν εχουν τροφη που δεν περιεχει καλαμποκι; Δεν το κανω μονο εγω αυτο, το κανουν πολλοι. Οταν υπαρχει ζητηση για καλυτερη τροφη, αναγκαζονται να παραγουν κατι καλυτερο .
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Εγώ για την πολυαγαπημένη μου άμμο θα έκανα (σχεδόν) τα πάντα...
Αρκεί Ασπα να μην την ακριβύνουν και πολύ, ε;
-
Mood :
η αγάπη δεν κρύβεται !!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Nαι ...αλλα οταν εχεις να πορευτεις με τα χ,ψ,ω...''Στους στραβους βασιλευει ο μονοφθαλμος'' λεει η γιαγια μου.......
Αν ειχαμε εδω γυρω,"τοπικα",τις τροφες που εχεις εσυ στον Καναδα ή ιδιας ποιοτητας ,ε ναι θα στηριζα τις ντοπιες τροφες.
Αν ειχαμε εδω γυρω,"τοπικα",τις τροφες που εχεις εσυ στον Καναδα ή ιδιας ποιοτητας ,ε ναι θα στηριζα τις ντοπιες τροφες.
-
Mood :
Επειδη αλλαξε ο εισαγωγεας λες να αλλαξε και η τιμη? Δε νομιζω. Οταν μας την φερουν και δω τι εχουν τιμολογησει θα σου πω.dimitroula έγραψε:Εγώ για την πολυαγαπημένη μου άμμο θα έκανα (σχεδόν) τα πάντα...
Φυσικα θα ξανασυμφωνησω με το Νικο!!!nikos_x έγραψε:Nαι ...αλλα οταν εχεις να πορευτεις με τα χ,ψ,ω...''Στους στραβους βασιλευει ο μονοφθαλμος'' λεει η γιαγια μου.......
-
Mood :
Σας μερσω...again!Φυσικα θα ξανασυμφωνησω με το Νικο!!!
-
Mood :
Ο πληθυντικος της ευγενειας με σκοτωνει!!!
-
Mood :
Ναι, σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ με το νίκο..Φυσικα θα ξανασυμφωνησω με το Νικο!!!nikos_x έγραψε:Nαι ...αλλα οταν εχεις να πορευτεις με τα χ,ψ,ω...''Στους στραβους βασιλευει ο μονοφθαλμος'' λεει η γιαγια μου.......
Είπα να πεταχτώ λίγο, άργησα πολύ να σχολιάσω
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
XIONIS έγραψε:Ο πληθυντικος της ευγενειας με σκοτωνει!!!
Μην της πεί κανείς οτι είναι για την ηλικία
Σε Ασπασάκι μου, για αυτό σε πειράζω
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Και να το πει δεν πειραζει! Εχω ανηψιο ακριβως στην ηλικια του!dgriman έγραψε:XIONIS έγραψε:Ο πληθυντικος της ευγενειας με σκοτωνει!!!
Μην της πεί κανείς οτι είναι για την ηλικία
Σε Ασπασάκι μου, για αυτό σε πειράζω
-
Mood :
Ιιιιιιι ποια ηλικια???
Νο Νο!
Που λεει ο λογος το "σας"....!
Νο Νο!
Που λεει ο λογος το "σας"....!
-
Mood :
Μη δινεις σημασια βρε Νικο! Πλακα κανουμε!!
-
Mood :
- Σπόιλερ:
-
Mood :
εγω παντως δεν ξερω αν θα εμπιστευομουν την rc περισσοτερο απο καποια αλλη. Ηταν απο τις τροφες που ειχε μελαμινη και επισης ειναι φουλ στα σιτηρα. Γιατι την θεωρειτε ανωτερη απο την ελληνικη αληθεια;
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Τα recalls τυχαινουν. Σε πολλα προιοντα ,ακομα κ ανθρωπινα.
Εγινε το 2007 -κριμα για οτι συνεβει, δεν ηταν μονο η rc - παει περασε. Λυπαμαι μονο οσους εχασαν τα ζωα τους απο το ολο θεμα.Η λιστα με τις ανακλισεις ομως εμπλουτιζεται διαρκως ακομα κ σημερα οποτε...Για εμενα δεν ειναι κριτηριο αυτο.
Μιας κ ειμαστε στο θεμα της Blue ,πριν μερικους μηνες εκαναν ανακλιση κ αυτοι.
Εγινε το 2007 -κριμα για οτι συνεβει, δεν ηταν μονο η rc - παει περασε. Λυπαμαι μονο οσους εχασαν τα ζωα τους απο το ολο θεμα.Η λιστα με τις ανακλισεις ομως εμπλουτιζεται διαρκως ακομα κ σημερα οποτε...Για εμενα δεν ειναι κριτηριο αυτο.
Μιας κ ειμαστε στο θεμα της Blue ,πριν μερικους μηνες εκαναν ανακλιση κ αυτοι.
-
Mood :
Tο προβλημα με τις ανακλησεις που ανεφερα, δεν εχει να κανει με αυτες, αλλα με το γεγονος οτι εισαγουν πρωτες υλες αμφιβολλου ποιοτητας και προελευσης. Οταν παιρνεις μια τροφη που λεει οτι παραγεται στην x χωρα, περιμενεις να προερχεται εξ ολοκληρου απο εκει, αλλα δυστυχως σε πολλες περιπτωσεις λενε οτι παραγεται στην x χωρα, αλλα πολλες πρωτες υλες ειναι απο την y χωρα. Αυτο ειναι για μενα το μεγαλυτερο προβλημα με τις τροφες και αυτο ειναι που με κανει επιφυλακτικη απεναντι τους. Μπορει η x χωρα να εχει αριστο συστημα με ελεγχους κτλ για την παραγωγη της τροφης, αλλα οι πρωτες υλες να ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας ή ακομα και επικινδυνες.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
dimitroula έγραψε:dgriman και να τη στείλει οποιοσδήποτε, εφόσον η Ε.Ε. απαγορεύει την εισαγωγή και τη διάθεσή της, στο τελωνείο θα δεσμευθεί. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.
Από ό,τι κατάλαβα δεν απαγορεύτηκε η διάθεσή της, απλώς η ίδια η εταιρεία δεν κάνει εξαγωγές σε Ευρώπη. Αυτό όμως δεν εμποδίζει οποιοδήποτε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ή μη κατάστημα να κάνει αποστολές. Άρα ΔΕΝ παίζει δέσμευση.
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Chouzouris έγραψε:dimitroula έγραψε:dgriman και να τη στείλει οποιοσδήποτε, εφόσον η Ε.Ε. απαγορεύει την εισαγωγή και τη διάθεσή της, στο τελωνείο θα δεσμευθεί. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.
Από ό,τι κατάλαβα δεν απαγορεύτηκε η διάθεσή της, απλώς η ίδια η εταιρεία δεν κάνει εξαγωγές σε Ευρώπη. Αυτό όμως δεν εμποδίζει οποιοδήποτε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ή μη κατάστημα να κάνει αποστολές. Άρα ΔΕΝ παίζει δέσμευση.
Εγώ ακριβώς αυτό κατάλαβα, ότι απαγορεύτηκε η διάθεσή της λόγω αυστηρότερης νομοθεσίας από την Ε.Ε.. Τουλάχιστον από τα λεγόμενα της Ασπας βάσει της επιστολής που έλαβε αυτό κατάλαβα. Μπορεί να κάνω λάθος...
-
Mood :
κ εγώ αυτό που λέει η chouzouris κατάλαβα από αυτό που έγραψε η xionis ...
λοιπόν σχετικά με την νιτσιάκος (έτσι δε λέγετε; ) εγώ τους έστειλα e-mail να μου στείλουν δείγμα για τα γατιά κ το σκύλο κ μου απάντησα ότι συσκευασίες δειγμάτων δεν διαθέτουν αλλά πολύ ευχαρίστως να μου στείλουν μια μικρή ποσότητα τροφής να την δοκιμάσω και με ρώτησαν μάλιστα πολλές πληροφίορίες για τα ζώα μου ώστε να μου προτείνουν την κατάληλη τροφή για αυτά με βάση την ράτσα, την ηλικια, αν ειναι μεσα η εξω απο το σπιτι ακόμα και αν ειναι δραστηρια η οχι και αν ειναι στειρωμενα κ.α.!
λοιπόν σχετικά με την νιτσιάκος (έτσι δε λέγετε; ) εγώ τους έστειλα e-mail να μου στείλουν δείγμα για τα γατιά κ το σκύλο κ μου απάντησα ότι συσκευασίες δειγμάτων δεν διαθέτουν αλλά πολύ ευχαρίστως να μου στείλουν μια μικρή ποσότητα τροφής να την δοκιμάσω και με ρώτησαν μάλιστα πολλές πληροφίορίες για τα ζώα μου ώστε να μου προτείνουν την κατάληλη τροφή για αυτά με βάση την ράτσα, την ηλικια, αν ειναι μεσα η εξω απο το σπιτι ακόμα και αν ειναι δραστηρια η οχι και αν ειναι στειρωμενα κ.α.!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Λέτε αν τους στείλουμε μπόλικα μέιλ ότι αν φτιάξουν κάποια τροφή grain-free σύμφωνα με τα πρότυπα ακάνα-όριτζεν-μπλου θα έχουν πάααρααα πολλούς πελάτες αρκεί η ποιότητά τους να είναι καλή να το σκεφτούν; Και να φτιάξουν;BokSurat έγραψε:κ εγώ αυτό που λέει η chouzouris κατάλαβα από αυτό που έγραψε η xionis ...
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Στην παρούσα οικονομία, εγώ σαν επιχειρηματίας δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο...
Από την άλλη εγώ δεν είμαι επιχειρηματίας, αυτός είναι και ξέρει καλύτερα. Θα μπορούσε...
Από την άλλη εγώ δεν είμαι επιχειρηματίας, αυτός είναι και ξέρει καλύτερα. Θα μπορούσε...
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Chouzouris έγραψε:dimitroula έγραψε:dgriman και να τη στείλει οποιοσδήποτε, εφόσον η Ε.Ε. απαγορεύει την εισαγωγή και τη διάθεσή της, στο τελωνείο θα δεσμευθεί. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.
Εγώ ακριβώς αυτό κατάλαβα, ότι απαγορεύτηκε η διάθεσή της λόγω αυστηρότερης νομοθεσίας από την Ε.Ε.. Τουλάχιστον από τα λεγόμενα της Ασπας βάσει της επιστολής που έλαβε αυτό κατάλαβα. Μπορεί να κάνω λάθος...
Σε προέτρεψα να δοκιμάσεις και να κάνεις ερωτηση, αφενός στην ίδια τη blue ωστε να μάθεις τι τρέχει, και αφετέρου σε online shops, ασχέτως αν λένε ότι δεν στέλνουν, ίσως κάποια να μπορούν να σου στείλουν. Το απέριψες χωρίς να ρωτήσεις καν....
- Σπόιλερ:
-
Mood :
dgriman έγραψε:
Σε προέτρεψα να δοκιμάσεις και να κάνεις ερωτηση, αφενός στην ίδια τη blue ωστε να μάθεις τι τρέχει, και αφετέρου σε online shops, ασχέτως αν λένε ότι δεν στέλνουν, ίσως κάποια να μπορούν να σου στείλουν. Το απέριψες χωρίς να ρωτήσεις καν....
Στην Blue έχω στείλει πριν καν γράψω εδώ και ακόμα περιμένω απάντηση! Το άλλο ναι, το απέρριψα γιατί είχα τους λόγους μου...
-
Mood :
dimitroula έγραψε:dgriman έγραψε:
Στην Blue έχω στείλει πριν καν γράψω εδώ και ακόμα περιμένω απάντηση! Το άλλο ναι, το απέρριψα γιατί είχα τους λόγους μου...
Φυσικα και μπορείς, Αναφέρθηκα στο θέμα σχετικά με αυτό που λέγατε οτι απαγορεύτηκαν στην ευρώπη.
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Ετσι κατάλαβα εγώ, ότι απαγορεύτηκαν μέχρι νεωτέρας. Ισως - μάλλον έκανα λάθος..;;
Οπως και να 'χει, η λύση του ebay είναι a priori μη εφικτή για μένα γι'αυτό την απέρριψα αλλά σε ευχαρίστησα και σε ξαναευχαριστώ για την προσπάθειά σου να με βοηθήσεις...
Οπως και να 'χει, η λύση του ebay είναι a priori μη εφικτή για μένα γι'αυτό την απέρριψα αλλά σε ευχαρίστησα και σε ξαναευχαριστώ για την προσπάθειά σου να με βοηθήσεις...
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Ετσι κατάλαβα εγώ, ότι απαγορεύτηκαν μέχρι νεωτέρας. Ισως - μάλλον έκανα λάθος..;;
No prob συνονόματη
- Σπόιλερ:
-
Mood :
θα πρότεινα αν υπάρχουν υποψίφιοι που θα ήθελαν να στείλουν επώνυμα e-mail να το οργανώσουμε και να το κάνουμε αλλά μάλλον αφού πρώτα το δοκιμάσω στα γατιά μου αν τελικώς μου στείλουν δείγμα τροφής (είπαν θα στείλουν αλλά θα δούμε), και έτσι αν τελικά πάρει το ρίσκο ο επιχειρηματίας μπορεί και να βγει κάτι καλό για ένα ελληνικό προϊόν... που ξέρεις..........!!!f.m123 έγραψε:Λέτε αν τους στείλουμε μπόλικα μέιλ ότι αν φτιάξουν κάποια τροφή grain-free σύμφωνα με τα πρότυπα ακάνα-όριτζεν-μπλου θα έχουν πάααρααα πολλούς πελάτες αρκεί η ποιότητά τους να είναι καλή να το σκεφτούν; Και να φτιάξουν;BokSurat έγραψε:κ εγώ αυτό που λέει η chouzouris κατάλαβα από αυτό που έγραψε η xionis ...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Τροφές!
» ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
» Χαρίζεται γάτα Russian Blue
» Τροφές ακατάλληλες για γάτες
» Τροφες Carnilove
» ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
» Χαρίζεται γάτα Russian Blue
» Τροφές ακατάλληλες για γάτες
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 4 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios