ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
+15
BokSurat
Chouzouris
vaso
SuperCatz
nikos_x
Smokys
ChocolateCat
Πούπσυ
f.m123
koneko
Anatoli
marea
XIONIS
Naerdiel
Δ²
19 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΦΕΣ BLUE;;
dgriman έγραψε:XIONIS έγραψε:koneko έγραψε:XIONIS έγραψε:Εχω ασχημα μαντατα για οσους παιρνουν Blue!!! Μας ηρθε επιστολη σημερα στο μαγαζι απο την Leading Paws την εταιρεια που τα εφερνε στην Ελλαδα οτι η Blue σταματαει τις εξαγωγες της προς ΟΛΕΣ τις Ευρωπαϊκες χωρες!!!! Αρα δεν ειναι το μονο προβλημα η Ελληνικη οικονομια αλλα ειναι γενικοτερο...
Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με νομοθεσια της ΕΕ για εισαγωγη τροφης απο ΗΠΑ. Η ΕΕ εχει αρχισει να ξεφευγει εντελως με τους κανονισμους της (μου τα εκαναν τσουρεκια να διαβαζω τους κανονισμους τους για την εισαγωγη κατοικιδιου σε χωρα της ΕΕ και εχω να πω οτι δεν πανε καλα οι ανθρωποι...)
Κι εχεις απολυτο δικιο!!! Η Δημητρα (η συνεταιρος μου) μου ειχε διαβασει απο το τηλεφωνο μερος της επιστολης! Διαβασα ολο το κατεβατο κι ελεγε αυτο ακριβως. Οτι επειδη αλλαζει συνεχεια η νομοθεσια για τις εισαγωγες με τα δεδομενα της νεας νομοθεσιας δεν μπορουν να στελνουν! Επισης ελεγε οτι ψαχνουν εργοστασια στην Ευρωπη για να φτιαχνουν την τροφη εδω κι οτι μεχρι να βρουν λυση σταματαει η ειξαγωγη των προιοντων τους στην Ε.Ε. Επισης εχει στοιχεια επιοινωνιας για οποιον θελει να επικοινωνησει απευθειας μαζι τους. Αν θελετε σας τα βαζω.
Αρα, αν μας βγάλουν από την ΕΕ, τοτε θα είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που θα εισάγει και πάλι εεεε !!!
να που εχει και τα θετικα της η εξοδος απο την ΕΕ
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
dgriman έγραψε:
Αρα, αν μας βγάλουν από την ΕΕ, τοτε θα είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που θα εισάγει και πάλι εεεε !!!
Σωστό!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
και με τι θα τους πληρώναμε, με δραχμούλες;;
*αφήστε που, και να βγούμε από το ?, πάλι στην Ε.Ε. θα είμαστε και θα ισχύουν όλοι οι περιορισμοί...
*αφήστε που, και να βγούμε από το ?, πάλι στην Ε.Ε. θα είμαστε και θα ισχύουν όλοι οι περιορισμοί...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Άμα βγούμε από την ΕΕ, δε θα μπορούμε να διαλέξουμε δικό μας νόμισμα; Ε, θα διαλέγαμε λίρεςdimitroula έγραψε: και με τι θα τους πληρώναμε, με δραχμούλες;;
-
Mood :
Δεν θα βγαίναμε από την Ε.Ε., θα βγαίναμε μόνο από την οικονομική ένωση, δηλ. το ευρώ. Και θα έπρεπε να τυπώνουμε δικό μας νόμισμα που δεν τυπώνει κανείς άλλος, ώστε να μη μας κυνηγήσουν.
πχ. στην Ε.Ε. είναι η Αγγλία αλλά δεν έχει ?.
-
Mood :
Λεπτομέρειεςdimitroula έγραψε:Δεν θα βγαίναμε από την Ε.Ε., θα βγαίναμε μόνο από την οικονομική ένωση, δηλ. το ευρώ. Και θα έπρεπε να τυπώνουμε δικό μας νόμισμα που δεν τυπώνει κανείς άλλος, ώστε να μη μας κυνηγήσουν.
-
Mood :
Και η ιδια μλκ συνεχιζεται με Orijen / Acana!!! Περιμεναμε να παραλαβουμε απο την προπροηγουμενη εβδομαδα. Μας ειπαν οτι την π[ερασμενη Δευτερα περιμεναν κοντεινερ οποτε δε θα μας εφερναν οτι ειχαν αλλα ολα μαζι με αυτα που θα ερχοντουσαν. Δεν παρελαβαν Δευτερα... Μας ειπαν θα παραλαβουν Παρασκευη! Δεν παρελαβαν Παρασκευη... Τωρα ειπαν οτι περιμενουν κοντεινερ την Τριτη με ΠΟΛΛΕΣ ελλειψεις και θα παραλαβουμε απο Τεταρτη! Ο Θεος βοηθος...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Καιρός λοιπόν να ανοίξει και καμιά ελληνική βιομηχανία παραγωγής ποιοτικών ζωοτροφών...
-
Mood :
Ελληνικη ΚΑΙ ποιοτικη? ΜουαχαχαχΚαιρός λοιπόν να ανοίξει και καμιά ελληνική βιομηχανία παραγωγής ποιοτικών ζωοτροφών...
Ο Κompa LTD γιατι δεν εχει αποθηκες στην Αθηνα? Ξερει κανεις? Αυτο μου το ειπε ενα παιδι που εχει πετσοπ και εχει συνεχως ελλειψεις με orijen/acana !
Μας βλεπω ολους σιγα σιγα να στρεφομαστε μονο σε μεγαλοεταιριες(nestle-purina κτλ).
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
nikos_x έγραψε:Ελληνικη ΚΑΙ ποιοτικη? ΜουαχαχαχΚαιρός λοιπόν να ανοίξει και καμιά ελληνική βιομηχανία παραγωγής ποιοτικών ζωοτροφών...
Ο Κompa LTD γιατι δεν εχει αποθηκες στην Αθηνα? Ξερει κανεις? Αυτο μου το ειπε ενα παιδι που εχει πετσοπ και εχει συνεχως ελλειψεις με orijen/acana !
Μας βλεπω ολους σιγα σιγα να στρεφομαστε μονο σε μεγαλοεταιριες(nestle-purina κτλ).
Υπάρχουν και σοβαρές ελληνικές εταιρείες, απλώς τα προϊόντα τους είναι αρκετά ακριβότερα...
Δεν ξέρω τι τζίρο έχει ο Κομπα, όμως ξέρω ότι οι αποθήκες έχουν τεράστιο κόστος και αν αυτός εισάγει μόνο τρία είδη και αυτά με αστάθεια λόγω νομοθεσίας ή διάφορων άλλων παραγόντων, σίγουρα δεν θα τον συμφέρει να διατηρεί αποθήκες στην Αθήνα...
-
Mood :
Yπαρχουν ελληνικες ζωοτροφες!!!! Αλλα επειδη κι εγω ειχα την ιδια αντιδραση με σενα ( ) καπου κρατησα το φυλλαδιο τους και δε θυμαμαι που. Μου φαινεται θα πρεπει να το ψαξω just in case που δε θα μπορεσουμε να ξαναφερουμε στο μαγαζι τροφες εισαγωγης... Παντως το δειγμα που μου ειχαν φερει δεν ηταν κακο...nikos_x έγραψε:Ελληνικη ΚΑΙ ποιοτικη? ΜουαχαχαχΚαιρός λοιπόν να ανοίξει και καμιά ελληνική βιομηχανία παραγωγής ποιοτικών ζωοτροφών...
Οσο για την Κομπα δεν ΕΙΧΕ αποθηκες Αθηνα. Εδω και αρκετους μηνες εχει αν θυμαμαι καλα καπου στον Ασπροπυργο
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
μη γελατε με τα ελληνικα προιοντα , αν ο κοσμος αρχισει να τα αγοραζει και αρχισει να τους παιρνει τηλεφωνο ή να τους στελνει email και να τους ρωταει για την ποιοτητα, κτλ τοτε και αυτοι θα αναγκαστουν να ανεβασουν την ποιοτητα τους και να παραγουν κατι καλο!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
μακάρι να αρχίσει η χώρα μας να παράγει πράγματα.. όλα απ΄έξω θα τα παίρνουμε πια;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Aυτη την τροφη την παραγει καποια απο της μεγαλες εταιρειες που ασχολουνται με κοτοπουλα αλλα δε θυμαμαι ποια...Πινδος? Νιτσιακος? Θα πρεπει να το κοιταξω. Μου ειχε πει ο πωλητης τους οτι επειδη αρκετη απο την παραγωγη δεν βγαινει στην αγορα αντι να τη στελνουν εξω για παραγωγη ζωοτροφων αποφασισαν να ασχοληθουν αυτοι. Αν σας ενδιαφερει θα ψαξω αυριο το φυλλαδιο και θα σας πω ποιες τροφες ειναι!
-
Mood :
Ξηρα τροφη ηταν?
Μα να μην εχουμε ακουσει τιποτα?Που την διανεμουν δλδ?
Μα να μην εχουμε ακουσει τιποτα?Που την διανεμουν δλδ?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ναι ξηρα τροφη. Ειχαν απ οτι θυμαμαι περισσοτερους κωδικους για σκυλους και 1-2 για γατες. Αμα ειναι ολοι σαν εμενα που δεν ασχοληθηκα μαζι τους προφανως μονο σε πετσοπ επαρχιας. Τι να σου πω. Του ειπα μονο του ανθρωπου οτι θα το σκεφτω μηπως την παρω για το μαγαζι για να την πουλάω ως χυμα για τ αδεσποτα και μου ελεγε μα δεν ειναι κακη δεν ειναι μονο για τ αδεσποτα αλλα δεν μ επεισε... Ασε ... Θα ψαξω αυριο να δω πως λεγοταν η τροφη...
-
Mood :
Ασπα ρώτα τον και αν η εταιρεία έχει website, αν ακολουθεί ISO (και ποιο και HACCP ("χασπ") (αυτό επιβάλλεται στα ανθρώπινα τρόφιμα, δεν ξέρω για τις ζωοτροφές) και αν σου πει ναι, να σου στείλει και τα έντυπα που το πιστοποιούν. Επίσης τα έντυπα με τις προδιαγραφές του κάθε προϊόντος τους αναλυτικά. Ως πιθανός αγοραστής τους, δικαιούσαι να τα απαιτήσεις και οφείλουν να σου τα στείλουν. Τέλος, ρώτα και πού βρίσκεται το εργοστάσιο. Αν είναι πχ. κοντά στον Αυλώνα, το νερό είναι γεμάτο με εξασθενές χρώμιο και οι τροφές τους θα είναι καρκινογενείς!
Κάτι άσχετο. Biokat's έφερες;
Κάτι άσχετο. Biokat's έφερες;
-
Mood :
Άσπα κάτι άλλο άσχετο. Φλώρινα μπορείς να μου στείλεις; Θέλω τροφή, κάτι μπολάκια και κονσέρβες για προμήθειες καλοκαιριού. Όμως δε ξέρω πόσο θα μου βγουν με τα κτελ, γιατί παίρνουν πολλά οι άτιμοι..
-
Mood :
Για 3-4 βδομαδες ακομα θα ειναι ζορι να στειλω γιατι εχει φυγει ο ανδρας μου κι εγω δεν οδηγω για να παω στο κτελ. Θα πρεπει ν αγγαρεψω καποιον να το κανει. Ακριβα παντως δεν ειναι τα κτελ!Αργος που στελνω και Κεφαλλονια ειναι κατω απο 10 ευρω το κιβωτιο! Καπου 7 ευρω πρεπει να ειναι απ οσο θυμαμαι. Αν δεν τα βιαζεσαι ωστε να εχω περιθωριο να βρω καποιον να μου τακουβαλησει Κηφισσο στειλε ΠΜ να μου πεις τι θες!
Δημητρουλα εχω δωσει παραγγελια απο την προηγουμενη εβδομαδα και περιμενω να μου ερθουν. Τωρα το ποτε δεν το ξερω. Λογικα μεσα στη βδομαδα.
Δημητρουλα εχω δωσει παραγγελια απο την προηγουμενη εβδομαδα και περιμενω να μου ερθουν. Τωρα το ποτε δεν το ξερω. Λογικα μεσα στη βδομαδα.
-
Mood :
κανά μήνα ε; χμμμ... θα δω αν μπορώ να το καθυστερήσω το θέμα και αν ναι θα σου στείλω πμ. Αλλιώς θα σου πω τι να μου έχεις έτοιμο για ΣεπτέμβρηXIONIS έγραψε:Για 3-4 βδομαδες ακομα θα ειναι ζορι να στειλω γιατι εχει φυγει ο ανδρας μου κι εγω δεν οδηγω για να παω στο κτελ. Θα πρεπει ν αγγαρεψω καποιον να το κανει. Ακριβα παντως δεν ειναι τα κτελ!Αργος που στελνω και Κεφαλλονια ειναι κατω απο 10 ευρω το κιβωτιο! Καπου 7 ευρω πρεπει να ειναι απ οσο θυμαμαι. Αν δεν τα βιαζεσαι ωστε να εχω περιθωριο να βρω καποιον να μου τακουβαλησει Κηφισσο στειλε ΠΜ να μου πεις τι θες!
-
Mood :
Θα παρακλούσα να είμαστε πιο σοβαροί στους χαρακτηρισμούς μας για τα ελληνικά προϊοντα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Ναι ρε παιδιά, ελληνική και ποιοτική! Βλέπετε κάποια αντίφαση?XIONIS έγραψε:Yπαρχουν ελληνικες ζωοτροφες!!!! Αλλα επειδη κι εγω ειχα την ιδια αντιδραση με σενα ( ) καπου κρατησα το φυλλαδιο τους και δε θυμαμαι που. Μου φαινεται θα πρεπει να το ψαξω just in case που δε θα μπορεσουμε να ξαναφερουμε στο μαγαζι τροφες εισαγωγης... Παντως το δειγμα που μου ειχαν φερει δεν ηταν κακο...nikos_x έγραψε:Ελληνικη ΚΑΙ ποιοτικη? ΜουαχαχαχΚαιρός λοιπόν να ανοίξει και καμιά ελληνική βιομηχανία παραγωγής ποιοτικών ζωοτροφών...
Οσο για την Κομπα δεν ΕΙΧΕ αποθηκες Αθηνα. Εδω και αρκετους μηνες εχει αν θυμαμαι καλα καπου στον Ασπροπυργο
Έλεος με την ξενομανία, πια!
Πες τα ρε Ελιζάκι!Πούπσυ έγραψε:μακάρι να αρχίσει η χώρα μας να παράγει πράγματα.. όλα απ΄έξω θα τα παίρνουμε πια;
Άσπα, εμένα με ενδιαφέρει. Σε παρακαλώ ψάξ'το και πες μου.XIONIS έγραψε:Aυτη την τροφη την παραγει καποια απο της μεγαλες εταιρειες που ασχολουνται με κοτοπουλα αλλα δε θυμαμαι ποια...Πινδος? Νιτσιακος? Θα πρεπει να το κοιταξω. Μου ειχε πει ο πωλητης τους οτι επειδη αρκετη απο την παραγωγη δεν βγαινει στην αγορα αντι να τη στελνουν εξω για παραγωγη ζωοτροφων αποφασισαν να ασχοληθουν αυτοι. Αν σας ενδιαφερει θα ψαξω αυριο το φυλλαδιο και θα σας πω ποιες τροφες ειναι!
Αναμένουμε!XIONIS έγραψε:Ναι ξηρα τροφη. Ειχαν απ οτι θυμαμαι περισσοτερους κωδικους για σκυλους και 1-2 για γατες. Αμα ειναι ολοι σαν εμενα που δεν ασχοληθηκα μαζι τους προφανως μονο σε πετσοπ επαρχιας. Τι να σου πω. Του ειπα μονο του ανθρωπου οτι θα το σκεφτω μηπως την παρω για το μαγαζι για να την πουλάω ως χυμα για τ αδεσποτα και μου ελεγε μα δεν ειναι κακη δεν ειναι μονο για τ αδεσποτα αλλα δεν μ επεισε... Ασε ... Θα ψαξω αυριο να δω πως λεγοταν η τροφη...
Σωστή!dimitroula έγραψε:Ασπα ρώτα τον και αν η εταιρεία έχει website, αν ακολουθεί ISO (και ποιο και HACCP ("χασπ") (αυτό επιβάλλεται στα ανθρώπινα τρόφιμα, δεν ξέρω για τις ζωοτροφές) και αν σου πει ναι, να σου στείλει και τα έντυπα που το πιστοποιούν. Επίσης τα έντυπα με τις προδιαγραφές του κάθε προϊόντος τους αναλυτικά. Ως πιθανός αγοραστής τους, δικαιούσαι να τα απαιτήσεις και οφείλουν να σου τα στείλουν. Τέλος, ρώτα και πού βρίσκεται το εργοστάσιο. Αν είναι πχ. κοντά στον Αυλώνα, το νερό είναι γεμάτο με εξασθενές χρώμιο και οι τροφές τους θα είναι καρκινογενείς!
Συμφωνώ απόλυτα!dgriman έγραψε:Θα παρακλούσα να είμαστε πιο σοβαροί στους χαρακτηρισμούς μας για τα ελληνικά προϊοντα.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Θελετε να πειτε τωρα οτι αναμεσα σε RC, Hills και οτι αλλο δινουμε στα γατια μας μεχρι τωρα και σε μια αγνωστη ελληνικη τροφη θα προτιμαγατε την Ελληνικη μονο και μονο γιατι σα επιασε το πατριωτικο σας??? Εγω προτιμω ελληνικα προιοντα ετσι κι αλλιως στη διατροφη μου αλλα οπως και να το κανουμε για ζωοτροφες δεν θα τις προτιμουσα. Σαν μυρωδια και σαν εμφανιση η τροφη μου φανηκε συμπαθης σε επιπεδο ομως Brekkies κι οχι κατι καλυτερο, Για τ αδεσποτα οπως ειπα. Δεν ειχε ομως κι αυτος ο χριστιανος δειγματα να δοκιμασω εστω στα εξω αν την τρωνε. Τεσπα... Θα ψαξω να βρω το εντυπο και θα σας πω...
-
Mood :
δεν ξέρω, αν τα συστατικά ήταν ίδια με αυτά που παίρνω και ήταν και κτηνιατρική όπως αυτή που παίρνω και είχε και πιστοποίηση ποιότητας, τοτε γιατί όχι;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Συμφωνώ, αν μια ελληνική τροφή πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις, θα την προτιμούσα κι εγώ.. Νομίζω το έχουμε παρακάνει με τα ξένα ποϊόντα.. Δηλαδή εμείς τι είμαστε οι Έλληνες, χαζοί και δε μπορούμε να βγάλουμε τίποτα καλό; Ούτε για τα ξένα μπορούμε εξάλλου να είμαστε σίγουροι 100%..Πούπσυ έγραψε:δεν ξέρω, αν τα συστατικά ήταν ίδια με αυτά που παίρνω και ήταν και κτηνιατρική όπως αυτή που παίρνω και είχε και πιστοποίηση ποιότητας, τοτε γιατί όχι;
-
Mood :
Οχι σε μια άγνωστη, αλλά εγώ αν έβλεπα ότι πληροί τις προϋποθέσεις της Ε.Ε. και γενικά δεν είναι εταιρεία-φάντασμα, θα μπορούσα να την εμπιστευθώ όπως εμπιστεύομαι άλλες ελληνικές εταιρείες για τη δική μου διατροφή. πχ. τη ΦΑΓΕ τη θεωρώ κορυφή στα γαλακτοκομικά. την Creta Farms στα αλλαντικά. Ομως ξέρω τι αυστηροί έλεγχοι τους έχουν γίνει και πόσο "σκίζονται" κάθε φορά να είναι εντάξει με τα πιστοποιητικά τους, γι'αυτό και έχουν πολλές φορές διπλάσια τιμή από άλλες φίρμες αμφίβολης ποιότητας.
Και μη θυμηθώ για τις αμερικάνικες τροφές, λίγα σκάνδαλα και ανακλήσεις έχουν γίνει και με δαύτες; Ασε που τα εργοστάσιά τους είναι μακριά και απλά θα πρέπει να τις εμπιστευθούμε εξ αποστάσεως. Τα σκάνδαλα για αυτές δύσκολα μαθαίνονται εδώ, σε αντίθεση με τις τοπικές βιομηχανίες.
Εχοντας πει τα παραπάνω, δεν είπα ότι προτίθεμαι να αλλάξω τις τροφές που παιρνω για τη νέα μυστηριώδη ελληνική τροφή. Απλώς εξέφρασα την επιθυμία μου να ανοίξει κι εδώ καμιά έστω ξένων συμφερόντων εταιρεία παραγωγής.
Και μη θυμηθώ για τις αμερικάνικες τροφές, λίγα σκάνδαλα και ανακλήσεις έχουν γίνει και με δαύτες; Ασε που τα εργοστάσιά τους είναι μακριά και απλά θα πρέπει να τις εμπιστευθούμε εξ αποστάσεως. Τα σκάνδαλα για αυτές δύσκολα μαθαίνονται εδώ, σε αντίθεση με τις τοπικές βιομηχανίες.
Εχοντας πει τα παραπάνω, δεν είπα ότι προτίθεμαι να αλλάξω τις τροφές που παιρνω για τη νέα μυστηριώδη ελληνική τροφή. Απλώς εξέφρασα την επιθυμία μου να ανοίξει κι εδώ καμιά έστω ξένων συμφερόντων εταιρεία παραγωγής.
-
Mood :
Δειτε αυτο
http://www.express.gr/afieroma/ipiros/40052oz_2008061340052.php3
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Κι αυτο
http://www.petartia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=61&lang=el
http://www.petartia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=61&lang=el
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Δειτε αυτο
Καλό, αλλά δεν γράφει πού βρίσκεται η μονάδα παραγωγής οργανικών λιπασμάτων. Αν είναι μαζί με τις ζωοτροφές (πολύ πιθανό, γιατί με τις ανθρώπινες θα ήταν; ) τότε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, όσα μέτρα ασφαλείας και να έχουν πάρει.
-
Mood :
XIONIS έγραψε:Θελετε να πειτε τωρα οτι αναμεσα σε RC, Hills και οτι αλλο δινουμε στα γατια μας μεχρι τωρα και σε μια αγνωστη ελληνικη τροφη θα προτιμαγατε την Ελληνικη μονο και μονο γιατι σα επιασε το πατριωτικο σας??? Εγω προτιμω ελληνικα προιοντα ετσι κι αλλιως στη διατροφη μου αλλα οπως και να το κανουμε για ζωοτροφες δεν θα τις προτιμουσα. Σαν μυρωδια και σαν εμφανιση η τροφη μου φανηκε συμπαθης σε επιπεδο ομως Brekkies κι οχι κατι καλυτερο, Για τ αδεσποτα οπως ειπα. Δεν ειχε ομως κι αυτος ο χριστιανος δειγματα να δοκιμασω εστω στα εξω αν την τρωνε. Τεσπα... Θα ψαξω να βρω το εντυπο και θα σας πω...
Ναι Ασπά, ήδη σε πάρα πολλα πράγματα προτιμώ να είναι Ελληνικά. Αν εμείς οι ίδιοι απαξιώνουμε αυτά που παράγουμε, φαντάσου τι θα κάνουν οι ξένοι. Θεωρώ αυτη τη συζήτηση απαράδεκτη μόνο και που γίνεται. Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο αυτό που λέω. Είναι σαν να μαγειρέψεις κάτι και να πείς μόνη σου ότι είναι χαλια, και ότι είναι καλύτερο το σνακ της τάδε ξένης εταιρείας..... δεν είναι παράλογο ????
Επίσης, ισως να πρέπει να γίνουμε λιγότερο επικριτικοι απο συνήθεια και μόνο. Δεν μπορεί, κάτι πρέπει να αξίζουμε.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Μπραβο βρε Τετα! Αυτη ηταν η Maestro!!!
http://www.petartia.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=11&Itemid=95&lang=el
Kαι τωρα που τα ξαναειδα θυμηθηκα τι δεν μου αρεσε! Οτι υπηρχε μια τροφη για ΟΛΑ τα σταδια ηλικιας και οτι ενω παραγει ο Νιτσιακος κοτοπουλα η τροφη περιειχε ψαρι...
http://www.petartia.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=11&Itemid=95&lang=el
Kαι τωρα που τα ξαναειδα θυμηθηκα τι δεν μου αρεσε! Οτι υπηρχε μια τροφη για ΟΛΑ τα σταδια ηλικιας και οτι ενω παραγει ο Νιτσιακος κοτοπουλα η τροφη περιειχε ψαρι...
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Κι αυτο
Συμφωνώ! Επίσης δεν υπάρχει εξειδίκευση, ένα είδος τροφής έχουν μόνο και δε βρίσκω και πού γράφει τα συστατικά..Kαι τωρα που τα ξαναειδα θυμηθηκα τι δεν μου αρεσε! Οτι υπηρχε μια τροφη για ΟΛΑ τα σταδια ηλικιας και οτι ενω παραγει ο Νιτσιακος κοτοπουλα η τροφη περιειχε ψαρι...
-
Mood :
Τα ιδια λεμε αν προσεξες!!! Απλα στις ζωοτροφες δεν υπαρχει εμπειρια εκτος αν μιλαμε για προβατα και κοτες που κι εκει συνηθως εισαγωμενα παιρνουμε! Προσωπικα θα προτιμουσα να παιρνω και να μαγειρευω στα γατια μου παρα να παρω μια τροφη που δεν εχει δοκιμαστει για χρονια δεν εχει κριτικες και δεν ξερω τι παρενεργειες θα εχει (π.χ. ουροποιητικο).dgriman έγραψε:XIONIS έγραψε:Θελετε να πειτε τωρα οτι αναμεσα σε RC, Hills και οτι αλλο δινουμε στα γατια μας μεχρι τωρα και σε μια αγνωστη ελληνικη τροφη θα προτιμαγατε την Ελληνικη μονο και μονο γιατι σα επιασε το πατριωτικο σας??? Εγω προτιμω ελληνικα προιοντα ετσι κι αλλιως στη διατροφη μου αλλα οπως και να το κανουμε για ζωοτροφες δεν θα τις προτιμουσα. Σαν μυρωδια και σαν εμφανιση η τροφη μου φανηκε συμπαθης σε επιπεδο ομως Brekkies κι οχι κατι καλυτερο, Για τ αδεσποτα οπως ειπα. Δεν ειχε ομως κι αυτος ο χριστιανος δειγματα να δοκιμασω εστω στα εξω αν την τρωνε. Τεσπα... Θα ψαξω να βρω το εντυπο και θα σας πω...
Ναι Ασπά, ήδη σε πάρα πολλα πράγματα προτιμώ να είναι Ελληνικά. Αν εμείς οι ίδιοι απαξιώνουμε αυτά που παράγουμε, φαντάσου τι θα κάνουν οι ξένοι. Θεωρώ αυτη τη συζήτηση απαράδεκτη μόνο και που γίνεται. Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο αυτό που λέω. Είναι σαν να μαγειρέψεις κάτι και να πείς μόνη σου ότι είναι χαλια, και ότι είναι καλύτερο το σνακ της τάδε ξένης εταιρείας..... δεν είναι παράλογο ????
Επίσης, ισως να πρέπει να γίνουμε λιγότερο επικριτικοι απο συνήθεια και μόνο. Δεν μπορεί, κάτι πρέπει να αξίζουμε.
-
Mood :
υπάρχει κενό στην ελληνική βιομηχανια πάνω σε αυτό. όποιος ομως ασχοληθεί νομίζω ότι θα πάει καλά. και εννοώ να ασχοληθεί σοβαρά κι επιστημονικά. δεν το έχουν καταλάβει ακόμα νομίζω.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Anatoli έγραψε:Δειτε αυτο
Καλό, αλλά δεν γράφει πού βρίσκεται η μονάδα παραγωγής οργανικών λιπασμάτων. Αν είναι μαζί με τις ζωοτροφές (πολύ πιθανό, γιατί με τις ανθρώπινες θα ήταν; ) τότε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, όσα μέτρα ασφαλείας και να έχουν πάρει.
Πάντως η νόσος των τρελλων αγελάδων δεν είναι ελληνικό προϊόν. Ουτε εμεις ταίζαμε τα ζωά μας με συνθετικές τροφές. ούτε το τσερνομπιλ ήταν ελληνικό, ούτε τα πολλά θανατηφορά ατυχήματα με τρένα και αεροπλάνα είναι Ελληνικά. Επίσης πίσω απο κάθε directiva, μήπως κρύβεται κάτι άλλο .... λίγα έχουν ακουστεί ανα φάσεις ? να μην πω για τα εμβόλια που αγοράσαμε...
Και πως μπορείς να γνωρίζεις για τα μέτρα ασφαλείας που πέρνονται αλλού. Νομίζω ότι αυτό λέγετε ελληνικός ανθελληνισμός !!!!
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Τροφές!
» ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
» Χαρίζεται γάτα Russian Blue
» Τροφές ακατάλληλες για γάτες
» Τροφες Carnilove
» ΝΕΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ - BLUE
» Χαρίζεται γάτα Russian Blue
» Τροφές ακατάλληλες για γάτες
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios