ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
+43
Stellini2014
LAROGATA
rouli726
Smokys
kouix
cyberkill
aporw
alex..niaou
Kallia1
Felicine
purina
Дanae
Maskotaki
aggeloydaki
Debbie4ever
alexandrakicat
mairou
vaso
kateni
papastroumf
noraeaea
kat-cats
silvianiaou
Anatoli
koneko
Pixelsprite
Gatoplikti
houlieta
ΜαύροςΓάτος
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Δ²
marina289
loulou
f.m123
Τζούλι το Κατσούλι
nikos_x
Kikiriki
Osi
Μαυρογατος
Dreamer
Karamela
otz
AngelNonh
47 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 20
Σελίδα 8 από 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Απ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
Αυτό εδώ πρέπει να είναι το τρίγωνο με το Τ μέσα
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Δ² έγραψε:Μπορεί κάποιος να φωτογραφίσει το τρίγωνο και να μας το ποστάρει;
Δε νομίζω ότι αφορά σε τοξικότητα, καθότι η διεθνής σήμανση επικινδυνότητας υλικών είναι πολύ συγκεκριμένη...
- Σπόιλερ:
καποια σηματα διαφερουν απο χωρα σε χωρα, πχ στα labs εδω βλεπεις σημα που σημαινει τοξικοτητα, το οποιο ειναι ενα T με τελεια κατω και ολο αυτο μεσα σε κυκλο. Ενιοτε χρησιμοποιειται και ενα συστημα με αριθμους και χρωματα. Παντως ξερω οτι συνηθως το κιτρινο τριγωνο συνιστα προσοχη (το βλεπουμε συχνα και σε σηματα της τροχαιας). Μπορει (και σιγουρα μαλλον) να ειναι ασχετο το σημα της τροφης με κατι που πρεπει να προσεξουμε, αλλα το βρισκω ανοητο να χρησιμοποιουν τετοιο συμβολο και μαλιστα να το καλυπτουν με αυτοκολλητο σαν να προσπαθουν να κρυψουν κατι. Νομιζω πως ενα email στην εταιρια θα ελυνε τις αποριες μας .
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Αυτο ακριβως ειναι το Τ!! Απλα απο πανω εχει κολλησει η Τοταλ αυτοκολλητο
Θα σας βαλω το λινκ απο το σκυλοφορουμ να δειτε την απαντηση του εισαγωγεα.
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-16/pro-plan-25766/index4.html
δειτε τις απαντησεις του χρηστη Filios
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-16/pro-plan-25766/index4.html
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Karamela έγραψε:Αυτο ακριβως ειναι το Τ!! Απλα απο πανω εχει κολλησει η Τοταλ αυτοκολλητο
ΟΚ κατάλαβα... Δεν το θεωρώ κακό που έβαλαν το αυτοκόλλητο. Γιατί να μην προστατέψει μια εταιρεία την εικόνα της όπως μπορεί; Εφόσον δεν είναι υποχρεωμένη να το διακινεί εδώ με την επισήμανση, είναι όμως υποχρεωμένη να το βγάζει από τη Βραζιλία με τη συγκεκριμένη επισήμανση, ορθώς πράττει και βάζει εκεί το αυτοκόλλητο. Δεν είναι παράνομο, είναι μάρκετινγκ...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
ok καλα κανει. Για μενα ομως ειναι κοροιδια
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Karamela έγραψε:ok καλα κανει. Για μενα ομως ειναι κοροιδια
Γενικά το μάρκετινγκ εμπεριέχει μια δόση "κοροϊδίας"...
- Σπόιλερ:
- Με την ίδια λογική, οι άλλες τροφές που περιέχουν κι αυτές μεταλλαγμένα συστατικά και δεν το αναγράφουν, δεν μας κοροϊδεύουν; Το ότι αναφέρουν ως πρώτο συστατικό πχ. "κοτόπουλο" και εννοούν μαζί με την υγρασία, οπότε το "γεύμα κοτόπουλου" μεταφέρεται στην 5η ή 6η θέση μετά από τα καλαμπόκια, ρύζια, σόγια, γλουτένη, αλφάλφα και δεν ξέρω τι άλλο; Το ότι λένε "κρέας και ζωικά παράγωγα εκ των οποίων x% βοδινό" και τα υπόλοιπα (100-x)% δε σου λένε από τι αποτελείται; Το "παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε." ενώ οι πρώτες ύλες είναι από Κίνα και Ταϋλάνδη δεν είναι κοροϊδία;
Αυτά τα γράφω αποκλειστικά για το γεγονός ότι καλύπτουν αυτό το τρίγωνο, όχι ότι ξέρω γενικότερα την Equilibrio ως τροφή, δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή κακή.
-
Mood :
Και να σας πω για μια νέα οικονομική τροφή που δοκίμασα στα αδεσποτάκια. Λέγεται "Bewi", μου την έδωσαν χύμα από ένα πετ σοπ (την έχουν όμως και σε μεγάλες συσκευασίες) και τα αδεσποτάκια έχουν ξετρελαθεί. Σε τιμή βγαίνει περίπου όσο η Tonus και θα έλεγα ότι είναι παρεμφερής και στα συστατικά. Απλώς οι κροκέτες μου αρέσουν λίγο περισσότερο όπως τις βλέπω γιατί είναι αρκετά μεγάλες ενώ δεν περιέχουν σκουπίδια και άχυρα μέσα, όπως έβρισκα κάποιες φορές στο σακί της Tonus... Υποθέτω ότι δεν συμφέρει μακροπρόθεσμα, καθώς τελειώνει γρήγορα και θέλεις μια μικρή περιουσία αν έχεις πολλά αδέσποτα. Όμως τις πολύ οικονομικές δεν τις ήθελαν και μου είχαν φύγει πολλά από τα κηπόγατα, τα οποία τώρα επέστρεψαν και πάλι
-
Mood :
Η Bewi ειναι αν δεν κανω λαθος της Leonardo απλα ειναι πιο οικονομικη.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Και μια και ηρθε η κουβεντα στα μεταλαγμενα,δειτε και μερικα στοιχεια απο ερευνα που εγινε στην Γαλλια σχετικα με ενα ειδος μεταλαγμανου καλαμποκιου που επιτρεπεται να εισαγεται σε Ε.Ε.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Njd0RugGjAg#!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Njd0RugGjAg#!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Δ² έγραψε:Karamela έγραψε:ok καλα κανει. Για μενα ομως ειναι κοροιδια
Γενικά το μάρκετινγκ εμπεριέχει μια δόση "κοροϊδίας"...
]Με την ίδια λογική, οι άλλες τροφές που περιέχουν κι αυτές μεταλλαγμένα συστατικά και δεν το αναγράφουν, δεν μας κοροϊδεύουν; Το ότι αναφέρουν ως πρώτο συστατικό πχ. "κοτόπουλο" και εννοούν μαζί με την υγρασία, οπότε το "γεύμα κοτόπουλου" μεταφέρεται στην 5η ή 6η θέση μετά από τα καλαμπόκια, ρύζια, σόγια, γλουτένη, αλφάλφα και δεν ξέρω τι άλλο; Το ότι λένε "κρέας και ζωικά παράγωγα εκ των οποίων x% βοδινό" και τα υπόλοιπα (100-x)% δε σου λένε από τι αποτελείται; Το "παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε." ενώ οι πρώτες ύλες είναι από Κίνα και Ταϋλάνδη δεν είναι κοροϊδία;
Αυτά τα γράφω αποκλειστικά για το γεγονός ότι καλύπτουν αυτό το τρίγωνο, όχι ότι ξέρω γενικότερα την Equilibrio ως τροφή, δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή κακή.
Θα συμφωνήσω απολυτα με τα γραφομενα σου. Η Equilibrio επίσης, ειναι μια απο τις τροφές που ως πρωτο συστατικο βάζει το κοτοπουλο με την υγρασια. Εγω προσωπικα ας πουμε που ειμαι άσχετη δεν θα το ειχα καταλάβει αν δεν μου το εξηγούσε ο μαυρογατος πιο πάνω. Αρα για να μπορέσεις να αξιολογήσεις μια τροφή, θα πρέπει να κάνεις ολοκληρη ανάλυση. Να σκέφτεσαι ειναι meal ή οχι αρα πάει πιο κάτω στα συστατικα και να βλέπεις τα πρωτο συστατικο ποσο % ειναι για να καταλάβεις ποσο ειναι τα επομενα και τρέχα γύρευε. Εν τω μεταξύ πολλές τροφες δεν γράφουν καν ποσοστα σε κανένα συστατικο.
Οσο για το σήμα, εφοσον η νομοθεσια δεν υποχρεωνει τον πωλητή να το αναγράφει, το κρύβει και κανένα προβλημα.
Το σημαντικο πιστεύω σε αυτο το σημειο που αξίζει να θιγεί, ειναι οτι η φοβερή και τρομερή ευρώπη με τους αυστηρούς κανονες της, δεν μας προστατεύει καθολου με την νομοθεσια απέναντι σε τέτοια θέματα. Καποτε δεν επέτρεπαν να μπουν μεταλλαγμένα μέσα στην ευρώπη, τωρα πάει και αυτο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Είναι αδύνατο να μην μπουν τα μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, η ζημιά έχει γίνει προ πολλού από Αμερική και Κίνα, τώρα έχουν ενταχθεί κανονικά στην τροφική αλυσίδα...
-
Mood :
Δυστυχως ετσι ειναι με τα μεταλλαγμενα. Εχουν εισχωρησει παντου Προτιμω παντως, οπως ειπε και η Δημητρα, να αναγραφεται στην συσκευασια οτι ειναι μεταλλαγμενο, παρα να το κρυβουν.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Χμμμμμ ψαχνώ ποια να παραγγείλω απο ιντερνετ τωρα που επιτελους πληρωθηκα!!!!! Εχει κάποιος γνώμη για την Τοnus urinary? Τώρα είδα ότι υπάρχει σε μεγάλη συσκευασία. Βασικά πλέον έχω 4 στειρωμένους αρσενικούς και είμαι 3ευτυχισμένη γιατι είναι τόσο ήρεμα και τόσο καθαρά!!!!!!!! Ο ένας όμως μου έκανε ουρόλιθους (είναι πολυ μικροκαμωμένος και προφανως υπήρχε προδιάθεση) και προς το παρον του δίνω την κλινική ROYAL CANIN. Μετά να δίνω μόνο σ' αυτον royal canin young male (και μαχη για να τρώνε χωριστά? ή να καταφύγω κι εγώ στην πάστα για το ουροποιητικό?) Πάντως φράζει πολύ γρήγορα το νινι μου!!!!!!!!!!!!!
AngelNonh- Junior Cat
-
Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ
Αριθμός γατουνίων : 5 σπιτογατουλίνια, 6 που κάνουν διακοπές στο κτήμα, 1 αδεσποτoύλα, τη Νονούλα, τη Χαρούλα, το Γκριζάκη και άλλα αγγελούδια στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!!!
Motto : Οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε τις γάτες, σε προηγούμενη ζωή τους ήταν ποντίκια!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/03/2012
Mood :
Το γατονι με το προβληματακι καλο ειναι να τρωει πολυ καλης ποιοτητας τροφη. Ολα δηλαδη καλο ειναι να τρωνε καλης ποιοτητας.
Αν δεν συντρεχει οικονομικο θεμα τοτε θα μπορουσες να δινεις σε ολα την young male. Αν θες να τα διαχωρισεις εγω θα σου ελεγα για τα αλλα δυο fit 32 ή pro plan(η tonus ειναι καλη ως οικονομικη,στην κατηγορια της). Υπαρχουν πολλες επιλογες βεβαια για υγιη ζωα. Ο μικρος με το ουροποιητικο θελει αλλη προσοχη.
Υ.Γ. Λαρισα ειμαι κ εγω
Αν δεν συντρεχει οικονομικο θεμα τοτε θα μπορουσες να δινεις σε ολα την young male. Αν θες να τα διαχωρισεις εγω θα σου ελεγα για τα αλλα δυο fit 32 ή pro plan(η tonus ειναι καλη ως οικονομικη,στην κατηγορια της). Υπαρχουν πολλες επιλογες βεβαια για υγιη ζωα. Ο μικρος με το ουροποιητικο θελει αλλη προσοχη.
Υ.Γ. Λαρισα ειμαι κ εγω
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
nikos_x έγραψε:Το γατονι με το προβληματακι καλο ειναι να τρωει πολυ καλης ποιοτητας τροφη. Ολα δηλαδη καλο ειναι να τρωνε καλης ποιοτητας.
Υ.Γ. Λαρισα ειμαι κ εγω
Α πολύ χαίρομαι που Λάρισα είσαι κι εσύ, τελικά είμαστε πολλοι!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς δεν είναι και τα καλύτερα τα οικονομικά μου και έχω 4 αρσενικα, 1 κοριτσάκι και άλλα 6 στο κτήμα και ταίζω και αδέσποτα γιατι κι αυτά ψυχούλα έχουν........... Καταλαβαίνεις!!!!!!!!!! Γι ' αυτό ψαχνώ καμια συσκευασία μεγάλη και πιο οικονομική για τα υγιή ( και εννοείται ότι θα έχω το νου μου..) και θα δίνω στο σποράκι μου την Royal...... Πάντως ευχαριστώ, θα κοιτάξω αυτες που προτείνεις..........ιντερνετική βόλτα στα pet shop έχει η βραδιά........
AngelNonh- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5 σπιτογατουλίνια, 6 που κάνουν διακοπές στο κτήμα, 1 αδεσποτoύλα, τη Νονούλα, τη Χαρούλα, το Γκριζάκη και άλλα αγγελούδια στον ουρανό
Motto : Οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε τις γάτες, σε προηγούμενη ζωή τους ήταν ποντίκια!!!
Mood :
Mε τοσα ζωα εγω προσωπικα θα ταιζα tonus.
Αυτες που σου εγραψα εχουν 45-47 ευρω η proplan 10kg και γυρω στα 70 ευρω η fit 32 τα 15κιλα. Ισως σου φανουν λιγο ακριβες συγκριτικα με την tonus.
Κανε οτι καλυτερο μπορεις Απο μετρια εως πολυ καλη τροφη μια χαρα θα ειναι τα γατια σου.
Αυτες που σου εγραψα εχουν 45-47 ευρω η proplan 10kg και γυρω στα 70 ευρω η fit 32 τα 15κιλα. Ισως σου φανουν λιγο ακριβες συγκριτικα με την tonus.
Κανε οτι καλυτερο μπορεις Απο μετρια εως πολυ καλη τροφη μια χαρα θα ειναι τα γατια σου.
-
Mood :
Τη FIT 32 τη βρήκα 65 στο ιντερνετ αλλα δε διευκρινίζει πόσα είναι τα εξοδα αποστολής.......... Έχει κάποιος από έσας που παραγγέλνετε στην επαρχία. Με curier το 1 pet shop λέει 1,25 ανά κιλό βάρους άρα δε συμφέρει. Αν είναι να μου βγει η Tonus 70 ευρώ πάω σε pet shop και δίνω τα ίδια άλλα για τροφή όχι για μεταφορά......... Με κτελ δε ξερω τι παίζει...... Αν κάποιος γνωρίζει.........HELP!!!!!
AngelNonh- Junior Cat
-
Mood :
Για ριξε μια ματια στην Britt care castrate. Eχει κανα 30αρι τα 7,5 κιλα αλλα εχει πολυ χαμηλο μαγνησιο 0.06.%
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Για ριξε μια ματια στην Britt care castrate. Eχει κανα 30αρι τα 7,5 κιλα αλλα εχει πολυ χαμηλο μαγνησιο 0.06.%
Ωραιότατη φαίνεται και η τιμη μια χαρά εφόσον κανει δουλίτσα αλλά που τη βρισκώ????????????? Δεν την είδα σε κανένα online pet shop. Βλέπω τη Δευτέρα να παίρνω σβάρνα τα "κανονικά"!!!!!!!!!!!
AngelNonh- Junior Cat
-
Mood :
γεια σας! Εχω 2 γατούλες και θα ήθελα τη γνώμη σας για μια ξηρή τροφή που παίρνω από κτηνίατρο. Είναι η Nature's protection και συγνώμη αν σας ζαλίσω γράφει ένα κατεβατό πράγματα και δεν καταλαβαίνω τελικά αν είναι καλή ή όχι.
Chicken meal, rice, maize, maize gluten, poultry fat, sugar beet pulp, egg powder, fish mela, yucca extract, rosemary extract, brewers yeast, dynamic micronized clinoptilolite(1%) marigold meal, mannan-oligosaccharides (MOS), chicory extract, monoclcium phospate.
Additives/1kg : nutritional additives: vitamin A (retinolE672)-20000IU, vitamin D3 (cholecalciferol E671)1500 IU, vitamin E (a-tocoperol E307) - 550 mg, iron (E1) -50 mg iodine (E2)-1,5 mg, copper (E4) - 5 mg, manganese (E5) -20 mg, zinc (E6)-
115 mg, selenium (E8)-0,1 mg, K-carnitine- 50 mg, cellulose powder-2,5 mg
Antioxidants; tocoperol rich extracts of natural origin (E3060.
Analytical constituents:
crude protein -29%
crude oils and fats - 12%
crude ash - 6%
crude fibres - 4%
calcium - 1,4%
phosporus - 0,9%
potassium - 0,6%
sodium - 0,3
fatty accids DHA +ERA-0,137%
Μπορείτε κάπως να κρίνετε? Οι γατούλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια τους έδινα την Kitten μέχρι τώρα και αυτή δεν τους αρέσει τόσο πολύ όσο η Kitten, αλλά ελπίζω να τη συνηθίσουν και αυτή.
Αυτή είναι indoor 1+year
Chicken meal, rice, maize, maize gluten, poultry fat, sugar beet pulp, egg powder, fish mela, yucca extract, rosemary extract, brewers yeast, dynamic micronized clinoptilolite(1%) marigold meal, mannan-oligosaccharides (MOS), chicory extract, monoclcium phospate.
Additives/1kg : nutritional additives: vitamin A (retinolE672)-20000IU, vitamin D3 (cholecalciferol E671)1500 IU, vitamin E (a-tocoperol E307) - 550 mg, iron (E1) -50 mg iodine (E2)-1,5 mg, copper (E4) - 5 mg, manganese (E5) -20 mg, zinc (E6)-
115 mg, selenium (E8)-0,1 mg, K-carnitine- 50 mg, cellulose powder-2,5 mg
Antioxidants; tocoperol rich extracts of natural origin (E3060.
Analytical constituents:
crude protein -29%
crude oils and fats - 12%
crude ash - 6%
crude fibres - 4%
calcium - 1,4%
phosporus - 0,9%
potassium - 0,6%
sodium - 0,3
fatty accids DHA +ERA-0,137%
Μπορείτε κάπως να κρίνετε? Οι γατούλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια τους έδινα την Kitten μέχρι τώρα και αυτή δεν τους αρέσει τόσο πολύ όσο η Kitten, αλλά ελπίζω να τη συνηθίσουν και αυτή.
Αυτή είναι indoor 1+year
mairou- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/07/2012
Μια μεση τροφη ειναι απο οτι βλεπω ,με το καλαμποκι της και την γλουτενη ψιλα στην λιστα συστατικων και οχι ιδιαιτερα πλουσια σε πρωτεινες και λιπαρα. Αν εχει μεχρι 5 ευρω τι κιλο καλη ειναι. Αν ειναι ομως πιο ακριβη υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. Υποψην οτι εχει και εναν κωδικο που δεν εχει ουτε καλαμποκι,ουτε γλουτενη,την sensitive digestion που εχει πατατα και κριθαρι. Πρεπει να ειναι και η πρωτη τροφη με προελευση την Λιθουανια που βλεπω! Παντως δεν προκειται να προκαλεσει ''κακο'' στα γατια. Απλα υπαρχουν και καλυτερες.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
H brit castrate δεν ειναι αντικατασταση της RC urinary για κανεναν λογo,να το εχεις κατα νου αυτο AngelNonh.
Για τις αλλες γατες σου οκ μπορεις να δοκιμασεις.
Εγω που πηρα απτο pet4u για Λαρισα,ηταν μεχρι 20κιλα τα μεταφορικα 3μιση ευρω.
Για τις αλλες γατες σου οκ μπορεις να δοκιμασεις.
Εγω που πηρα απτο pet4u για Λαρισα,ηταν μεχρι 20κιλα τα μεταφορικα 3μιση ευρω.
-
Mood :
Ρε παιδια υπαρχουν ανθρωποι που δινουν 5 ευρω το κιλο για γατοκροκετες?Πανακριβες ειναι.Εκτος αν ειναι κλινικες.
Και εγω επαρχια ειμαι και χωρις αμαξι πλεον.Ψαχνω για συσκευασια 15-20 κιλη μεχρι 35 ευρω. Σε καποια που ειδα για αγορα online γραφουν οτι για συσκευασιες ανω των 10 κιλων η αποστολη γινεται με κτελ και ουτε τροπος υπαρχει για να φτασω στα κτελ.
Αν δειτε κατι ενημερωστε.Ευχαριστω!
Και εγω επαρχια ειμαι και χωρις αμαξι πλεον.Ψαχνω για συσκευασια 15-20 κιλη μεχρι 35 ευρω. Σε καποια που ειδα για αγορα online γραφουν οτι για συσκευασιες ανω των 10 κιλων η αποστολη γινεται με κτελ και ουτε τροπος υπαρχει για να φτασω στα κτελ.
Αν δειτε κατι ενημερωστε.Ευχαριστω!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
http://www.pet4u.gr/Product/2838/ksira_trofi_brekkies_complet
http://www.pet4u.gr/Product/1918/ksira_trofi_tonus_cat_adult_kotopoulo__galopoula
Παρε τηλ κ ρωτα ποσο πανε τα μεταφορικα μεχρι και το σπιτι σου,δηλαδη να στο παραδωσουν στην πορτα.
Επισης το petcity.gr εχει δωρεαν μεταφορικα μεχρι 15κιλα. Αλλα δεν ψωνιζουμε απο αυτους.....
http://www.pet4u.gr/Product/1918/ksira_trofi_tonus_cat_adult_kotopoulo__galopoula
Παρε τηλ κ ρωτα ποσο πανε τα μεταφορικα μεχρι και το σπιτι σου,δηλαδη να στο παραδωσουν στην πορτα.
Επισης το petcity.gr εχει δωρεαν μεταφορικα μεχρι 15κιλα. Αλλα δεν ψωνιζουμε απο αυτους.....
-
Mood :
Ευχαριστω πολυ Νικο για την αμεση απαντηση!nikos_x έγραψε:http://www.pet4u.gr/Product/2838/ksira_trofi_brekkies_complet
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Να σαι καλα.
Ψωνισα προσφατα και τα εχω φρεσκα!
Ψωνισα προσφατα και τα εχω φρεσκα!
-
Mood :
Στην Αθήνα τα μεταφορικά στο pet4u είναι 0? και για Θεσσαλονίκη κοστίζουν 3.5 ? το πακέτο, δηλαδή αν πάρεις ουσιαστικά μία 10 κιλη τροφή θα σου βγει ένα πακέτο=3.5?. Αν πάρεις 2 10κιλες συσκευασίες άμμου όμως βγαίνει 2 πακέτα=7? (μη με ρωτήσετε τη λογική τους, προσπαθώ να μην μπλέκομαι πάλι με μεταφορικές γιατί βαρέθηκα τις μα΄@@@@ιες τους).nikos_x έγραψε:http://www.pet4u.gr/Product/2838/ksira_trofi_brekkies_complet
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Στην Αθηνα παραγγελνα απο pet4u. Για επαρχια δεν γνωριζα.Ειχα επικοινωνησει μαζι τους πριν λιγο καιρο μεσω μεηλ και με εγραψαν κανονικοτατα!f.m123 έγραψε:Στην Αθήνα τα μεταφορικά στο pet4u είναι 0? και για Θεσσαλονίκη κοστίζουν 3.5 ? το πακέτο, δηλαδή αν πάρεις ουσιαστικά μία 10 κιλη τροφή θα σου βγει ένα πακέτο=3.5?. Αν πάρεις 2 10κιλες συσκευασίες άμμου όμως βγαίνει 2 πακέτα=7? (μη με ρωτήσετε τη λογική τους, προσπαθώ να μην μπλέκομαι πάλι με μεταφορικές γιατί βαρέθηκα τις μα΄@@@@ιες τους).nikos_x έγραψε:http://www.pet4u.gr/Product/2838/ksira_trofi_brekkies_complet
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
Ρε παιδια εδω παιρνω ProPlan 16-17? και στο www.petsupermarket.gr εχει 12?!!!!!!
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Αυτο δεν το ηξερα! Θα το ξεσκονισω με την πρωτη ευκαιρια!Να δω και τα μεταφορικα. Απο που εδω εννοεις? Απο pet4u?alexandrakicat έγραψε:Ρε παιδια εδω παιρνω ProPlan 16-17? και στο www.petsupermarket.gr εχει 12?!!!!!!
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Mood :
H proplan συμφερει αν παρεις 10κιλο.
Εγω αυτο κανω.
Στο pet4u μου ειπαν οτι μεχρι 20κιλα ειναι 3,5ευρω για Λαρισα,γενικα δεν ξερω.
Εμενα το δεμα ηταν 10κιλα κ πληρωσα 3,50ευρω.
Εγω αυτο κανω.
Στο pet4u μου ειπαν οτι μεχρι 20κιλα ειναι 3,5ευρω για Λαρισα,γενικα δεν ξερω.
Εμενα το δεμα ηταν 10κιλα κ πληρωσα 3,50ευρω.
-
Mood :
Απο εδω εννοω απο την ΜυκονοΜαύρος Γάτος έγραψε:Αυτο δεν το ηξερα! Θα το ξεσκονισω με την πρωτη ευκαιρια!Να δω και τα μεταφορικα. Απο που εδω εννοεις? Απο pet4u?alexandrakicat έγραψε:Ρε παιδια εδω παιρνω ProPlan 16-17? και στο www.petsupermarket.gr εχει 12?!!!!!!
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Νίκο, ποια να παίρνω για αδέσποτα; Η Bewi τους αρέσει πολύ, αλλά έρχεται πολύ ακριβή για ένα 20κιλο τουλάχιστον το μήνα...
Next best choice?
Next best choice?
-
Mood :
Ποσα θες να δινεις?
-
Mood :
Θα ήθελα να δίνω τόσα και περισσότερα, αλλά θα πρέπει να μειώσω ποιότητα τροφής των δικών μου μετά
Αυτή που λέω έχει ένα 35άρι το 15κιλο, σαν την Tonus. Κάτι λίγο οικονομικότερο που να μην είναι σκέτο άχυρο υπάρχει; Διαφορετικά, θα πρέπει να ταϊζω μικρότερες ποσότητες από αυτήν και στεναχωριέμαι... Να τάιζα αυτήν μαζί με κάποια άλλη ίσως;
Αυτή που λέω έχει ένα 35άρι το 15κιλο, σαν την Tonus. Κάτι λίγο οικονομικότερο που να μην είναι σκέτο άχυρο υπάρχει; Διαφορετικά, θα πρέπει να ταϊζω μικρότερες ποσότητες από αυτήν και στεναχωριέμαι... Να τάιζα αυτήν μαζί με κάποια άλλη ίσως;
-
Mood :
Σελίδα 8 από 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Παρόμοια θέματα
» Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για στειρωμένες γατούλες (και γατούληδες)
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
Σελίδα 8 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios