gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????

+43
Stellini2014
LAROGATA
rouli726
Smokys
kouix
cyberkill
aporw
alex..niaou
Kallia1
Felicine
purina
Дanae
Maskotaki
aggeloydaki
Debbie4ever
alexandrakicat
mairou
vaso
kateni
papastroumf
noraeaea
kat-cats
silvianiaou
Anatoli
koneko
Pixelsprite
Gatoplikti
houlieta
ΜαύροςΓάτος
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Δ²
marina289
loulou
f.m123
Τζούλι το Κατσούλι
nikos_x
Kikiriki
Osi
Μαυρογατος
Dreamer
Karamela
otz
AngelNonh
47 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 20 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 Empty Απ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????

Δημοσίευση από vaso Σαβ Απρ 27, 2013 11:38 pm

Αυτό εδώ πρέπει να είναι το τρίγωνο με το Τ μέσα
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 Eqadult-500x500

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 2feaa010
vaso
vaso
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 66231010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 Empty Απ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????

Δημοσίευση από koneko Κυρ Απρ 28, 2013 1:59 am

Δ² έγραψε:Μπορεί κάποιος να φωτογραφίσει το τρίγωνο και να μας το ποστάρει;

Δε νομίζω ότι αφορά σε τοξικότητα, καθότι η διεθνής σήμανση επικινδυνότητας υλικών είναι πολύ συγκεκριμένη...

Σπόιλερ:

καποια σηματα διαφερουν απο χωρα σε χωρα, πχ στα labs εδω βλεπεις σημα που σημαινει τοξικοτητα, το οποιο ειναι ενα T με τελεια κατω και ολο αυτο μεσα σε κυκλο. Ενιοτε χρησιμοποιειται και ενα συστημα με αριθμους και χρωματα. Παντως ξερω οτι συνηθως το κιτρινο τριγωνο συνιστα προσοχη (το βλεπουμε συχνα και σε σηματα της τροχαιας). Μπορει (και σιγουρα μαλλον) να ειναι ασχετο το σημα της τροφης με κατι που πρεπει να προσεξουμε, αλλα το βρισκω ανοητο να χρησιμοποιουν τετοιο συμβολο και μαλιστα να το καλυπτουν με αυτοκολλητο σαν να προσπαθουν να κρυψουν κατι. Νομιζω πως ενα email στην εταιρια θα ελυνε τις αποριες μας .

koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_tour10

Δημοσίευση από Karamela Κυρ Απρ 28, 2013 11:47 am

Αυτο ακριβως ειναι το Τ!! Απλα απο πανω εχει κολλησει η Τοταλ αυτοκολλητο angry2

Θα σας βαλω το λινκ απο το σκυλοφορουμ να δειτε την απαντηση του εισαγωγεα.

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-16/pro-plan-25766/index4.html

δειτε τις απαντησεις του χρηστη Filios
Karamela
Karamela
Mature Cat
Mature Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_summer

Δημοσίευση από Δ² Κυρ Απρ 28, 2013 3:46 pm

Karamela έγραψε:Αυτο ακριβως ειναι το Τ!! Απλα απο πανω εχει κολλησει η Τοταλ αυτοκολλητο angry2

Θα σας βαλω το λινκ απο το σκυλοφορουμ να δειτε την απαντηση του εισαγωγεα.

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-16/pro-plan-25766/index4.html

δειτε τις απαντησεις του χρηστη Filios

ΟΚ κατάλαβα... Δεν το θεωρώ κακό που έβαλαν το αυτοκόλλητο. Γιατί να μην προστατέψει μια εταιρεία την εικόνα της όπως μπορεί; Εφόσον δεν είναι υποχρεωμένη να το διακινεί εδώ με την επισήμανση, είναι όμως υποχρεωμένη να το βγάζει από τη Βραζιλία με τη συγκεκριμένη επισήμανση, ορθώς πράττει και βάζει εκεί το αυτοκόλλητο. Δεν είναι παράνομο, είναι μάρκετινγκ...
Δ²
Δ²

Θηλυκό
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_yoohoo

Δημοσίευση από Karamela Κυρ Απρ 28, 2013 3:46 pm

ok καλα κανει. Για μενα ομως ειναι κοροιδια Smile
Karamela
Karamela
Mature Cat
Mature Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_summer

Δημοσίευση από Δ² Κυρ Απρ 28, 2013 4:06 pm

Karamela έγραψε:ok καλα κανει. Για μενα ομως ειναι κοροιδια Smile

Γενικά το μάρκετινγκ εμπεριέχει μια δόση "κοροϊδίας"... tafos

Σπόιλερ:
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από Δ² Κυρ Απρ 28, 2013 4:10 pm

Και να σας πω για μια νέα οικονομική τροφή που δοκίμασα στα αδεσποτάκια. Λέγεται "Bewi", μου την έδωσαν χύμα από ένα πετ σοπ (την έχουν όμως και σε μεγάλες συσκευασίες) και τα αδεσποτάκια έχουν ξετρελαθεί. Σε τιμή βγαίνει περίπου όσο η Tonus και θα έλεγα ότι είναι παρεμφερής και στα συστατικά. Απλώς οι κροκέτες μου αρέσουν λίγο περισσότερο όπως τις βλέπω γιατί είναι αρκετά μεγάλες ενώ δεν περιέχουν σκουπίδια και άχυρα μέσα, όπως έβρισκα κάποιες φορές στο σακί της Tonus... Υποθέτω ότι δεν συμφέρει μακροπρόθεσμα, καθώς τελειώνει γρήγορα και θέλεις μια μικρή περιουσία αν έχεις πολλά αδέσποτα. Όμως τις πολύ οικονομικές δεν τις ήθελαν και μου είχαν φύγει πολλά από τα κηπόγατα, τα οποία τώρα επέστρεψαν και πάλι blinking
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από Μαυρογατος Κυρ Απρ 28, 2013 5:43 pm

Η Bewi ειναι αν δεν κανω λαθος της Leonardo απλα ειναι πιο οικονομικη.
Μαυρογατος
Μαυρογατος
Senior Cat
Senior Cat

Άντρας
Γάτα
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_thinking

Δημοσίευση από Μαυρογατος Δευ Απρ 29, 2013 7:04 pm

Και μια και ηρθε η κουβεντα στα μεταλαγμενα,δειτε και μερικα στοιχεια απο ερευνα που εγινε στην Γαλλια σχετικα με ενα ειδος μεταλαγμανου καλαμποκιου που επιτρεπεται να εισαγεται σε Ε.Ε.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Njd0RugGjAg#!
Μαυρογατος
Μαυρογατος
Senior Cat
Senior Cat

Άντρας
Γάτα

Δημοσίευση από Gatoplikti Τρι Απρ 30, 2013 11:28 am

Δ² έγραψε:
Karamela έγραψε:ok καλα κανει. Για μενα ομως ειναι κοροιδια Smile

Γενικά το μάρκετινγκ εμπεριέχει μια δόση "κοροϊδίας"... tafos

]Με την ίδια λογική, οι άλλες τροφές που περιέχουν κι αυτές μεταλλαγμένα συστατικά και δεν το αναγράφουν, δεν μας κοροϊδεύουν; Το ότι αναφέρουν ως πρώτο συστατικό πχ. "κοτόπουλο" και εννοούν μαζί με την υγρασία, οπότε το "γεύμα κοτόπουλου" μεταφέρεται στην 5η ή 6η θέση μετά από τα καλαμπόκια, ρύζια, σόγια, γλουτένη, αλφάλφα και δεν ξέρω τι άλλο; Το ότι λένε "κρέας και ζωικά παράγωγα εκ των οποίων x% βοδινό" και τα υπόλοιπα (100-x)% δε σου λένε από τι αποτελείται; Το "παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε." ενώ οι πρώτες ύλες είναι από Κίνα και Ταϋλάνδη δεν είναι κοροϊδία;
Αυτά τα γράφω αποκλειστικά για το γεγονός ότι καλύπτουν αυτό το τρίγωνο, όχι ότι ξέρω γενικότερα την Equilibrio ως τροφή, δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή κακή.

Θα συμφωνήσω απολυτα με τα γραφομενα σου. Η Equilibrio επίσης, ειναι μια απο τις τροφές που ως πρωτο συστατικο βάζει το κοτοπουλο με την υγρασια. Εγω προσωπικα ας πουμε που ειμαι άσχετη δεν θα το ειχα καταλάβει αν δεν μου το εξηγούσε ο μαυρογατος πιο πάνω. Αρα για να μπορέσεις να αξιολογήσεις μια τροφή, θα πρέπει να κάνεις ολοκληρη ανάλυση. Να σκέφτεσαι ειναι meal ή οχι αρα πάει πιο κάτω στα συστατικα και να βλέπεις τα πρωτο συστατικο ποσο % ειναι για να καταλάβεις ποσο ειναι τα επομενα και τρέχα γύρευε. Εν τω μεταξύ πολλές τροφες δεν γράφουν καν ποσοστα σε κανένα συστατικο.

Οσο για το σήμα, εφοσον η νομοθεσια δεν υποχρεωνει τον πωλητή να το αναγράφει, το κρύβει και κανένα προβλημα.
Το σημαντικο πιστεύω σε αυτο το σημειο που αξίζει να θιγεί, ειναι οτι η φοβερή και τρομερή ευρώπη με τους αυστηρούς κανονες της, δεν μας προστατεύει καθολου με την νομοθεσια απέναντι σε τέτοια θέματα. Καποτε δεν επέτρεπαν να μπουν μεταλλαγμένα μέσα στην ευρώπη, τωρα πάει και αυτο.
Gatoplikti
Gatoplikti
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Βουβάλι
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_choco

Δημοσίευση από Δ² Τρι Απρ 30, 2013 11:03 pm

Είναι αδύνατο να μην μπουν τα μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, η ζημιά έχει γίνει προ πολλού από Αμερική και Κίνα, τώρα έχουν ενταχθεί κανονικά στην τροφική αλυσίδα...
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από koneko Τρι Απρ 30, 2013 11:05 pm

Δυστυχως ετσι ειναι με τα μεταλλαγμενα. Εχουν εισχωρησει παντου No Προτιμω παντως, οπως ειπε και η Δημητρα, να αναγραφεται στην συσκευασια οτι ειναι μεταλλαγμενο, παρα να το κρυβουν.
koneko
koneko
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012

Δημοσίευση από AngelNonh Παρ Μάης 17, 2013 9:13 pm

Χμμμμμ ψαχνώ ποια να παραγγείλω απο ιντερνετ τωρα που επιτελους πληρωθηκα!!!!! Veryhappy Veryhappy Veryhappy Εχει κάποιος γνώμη για την Τοnus urinary? Τώρα είδα ότι υπάρχει σε μεγάλη συσκευασία. Βασικά πλέον έχω 4 στειρωμένους αρσενικούς και είμαι 3ευτυχισμένη γιατι είναι τόσο ήρεμα και τόσο καθαρά!!!!!!!! Ο ένας όμως μου έκανε ουρόλιθους (είναι πολυ μικροκαμωμένος και προφανως υπήρχε προδιάθεση) και προς το παρον του δίνω την κλινική ROYAL CANIN. Μετά να δίνω μόνο σ' αυτον royal canin young male (και μαχη για να τρώνε χωριστά? ή να καταφύγω κι εγώ στην πάστα για το ουροποιητικό?) Πάντως φράζει πολύ γρήγορα το νινι μου!!!!!!!!!!!!!
AngelNonh
AngelNonh
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ
Αριθμός γατουνίων : 5 σπιτογατουλίνια, 6 που κάνουν διακοπές στο κτήμα, 1 αδεσποτoύλα, τη Νονούλα, τη Χαρούλα, το Γκριζάκη και άλλα αγγελούδια στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!!!
Motto : Οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε τις γάτες, σε προηγούμενη ζωή τους ήταν ποντίκια!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/03/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_icecream

https://www.facebook.com/kosmhmanatasa

Δημοσίευση από nikos_x Παρ Μάης 17, 2013 9:33 pm

Το γατονι με το προβληματακι καλο ειναι να τρωει πολυ καλης ποιοτητας τροφη. Ολα δηλαδη καλο ειναι να τρωνε καλης ποιοτητας.
Αν δεν συντρεχει οικονομικο θεμα τοτε θα μπορουσες να δινεις σε ολα την young male. Αν θες να τα διαχωρισεις εγω θα σου ελεγα για τα αλλα δυο fit 32 ή pro plan(η tonus ειναι καλη ως οικονομικη,στην κατηγορια της). Υπαρχουν πολλες επιλογες βεβαια για υγιη ζωα. Ο μικρος με το ουροποιητικο θελει αλλη προσοχη.

Υ.Γ. Λαρισα ειμαι κ εγω Smile
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 Lick

Δημοσίευση από AngelNonh Παρ Μάης 17, 2013 9:53 pm

nikos_x έγραψε:Το γατονι με το προβληματακι καλο ειναι να τρωει πολυ καλης ποιοτητας τροφη. Ολα δηλαδη καλο ειναι να τρωνε καλης ποιοτητας.
Αν δεν συντρεχει οικονομικο θεμα τοτε θα μπορουσες να δινεις σε ολα την young male. Αν θες να τα διαχωρισεις εγω θα σου ελεγα για τα αλλα δυο fit 32 ή pro plan(η tonus ειναι καλη ως οικονομικη,στην κατηγορια της). Υπαρχουν πολλες επιλογες βεβαια για υγιη ζωα. Ο μικρος με το ουροποιητικο θελει αλλη προσοχη.

Υ.Γ. Λαρισα ειμαι κ εγω Smile

Α πολύ χαίρομαι που Λάρισα είσαι κι εσύ, τελικά είμαστε πολλοι!!!!!!!!!!!!! Veryhappy Δυστυχώς δεν είναι και τα καλύτερα τα οικονομικά μου και έχω 4 αρσενικα, 1 κοριτσάκι και άλλα 6 στο κτήμα και ταίζω και αδέσποτα γιατι κι αυτά ψυχούλα έχουν........... Καταλαβαίνεις!!!!!!!!!! Γι ' αυτό ψαχνώ καμια συσκευασία μεγάλη και πιο οικονομική για τα υγιή ( και εννοείται ότι θα έχω το νου μου..) και θα δίνω στο σποράκι μου την Royal...... Πάντως ευχαριστώ, θα κοιτάξω αυτες που προτείνεις..........ιντερνετική βόλτα στα pet shop έχει η βραδιά........ Smile
AngelNonh
AngelNonh
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Χοίρος
Αριθμός γατουνίων : 5 σπιτογατουλίνια, 6 που κάνουν διακοπές στο κτήμα, 1 αδεσποτoύλα, τη Νονούλα, τη Χαρούλα, το Γκριζάκη και άλλα αγγελούδια στον ουρανό
Motto : Οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε τις γάτες, σε προηγούμενη ζωή τους ήταν ποντίκια!!!

Δημοσίευση από nikos_x Παρ Μάης 17, 2013 10:23 pm

Mε τοσα ζωα εγω προσωπικα θα ταιζα tonus.

Αυτες που σου εγραψα εχουν 45-47 ευρω η proplan 10kg και γυρω στα 70 ευρω η fit 32 τα 15κιλα. Ισως σου φανουν λιγο ακριβες συγκριτικα με την tonus.

Κανε οτι καλυτερο μπορεις blinking Απο μετρια εως πολυ καλη τροφη μια χαρα θα ειναι τα γατια σου.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από AngelNonh Παρ Μάης 17, 2013 11:24 pm

Τη FIT 32 τη βρήκα 65 στο ιντερνετ αλλα δε διευκρινίζει πόσα είναι τα εξοδα αποστολής.......... Έχει κάποιος από έσας που παραγγέλνετε στην επαρχία. Με curier το 1 pet shop λέει 1,25 ανά κιλό βάρους άρα δε συμφέρει. Αν είναι να μου βγει η Tonus 70 ευρώ πάω σε pet shop και δίνω τα ίδια άλλα για τροφή όχι για μεταφορά......... Με κτελ δε ξερω τι παίζει...... Αν κάποιος γνωρίζει.........HELP!!!!!
AngelNonh
AngelNonh
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από Μαυρογατος Σαβ Μάης 18, 2013 1:00 am

Για ριξε μια ματια στην Britt care castrate. Eχει κανα 30αρι τα 7,5 κιλα αλλα εχει πολυ χαμηλο μαγνησιο 0.06.%
Μαυρογατος
Μαυρογατος
Senior Cat
Senior Cat

Άντρας
Γάτα

Δημοσίευση από AngelNonh Σαβ Μάης 18, 2013 1:48 am

Μαυρογατος έγραψε:Για ριξε μια ματια στην Britt care castrate. Eχει κανα 30αρι τα 7,5 κιλα αλλα εχει πολυ χαμηλο μαγνησιο 0.06.%

Ωραιότατη φαίνεται και η τιμη μια χαρά εφόσον κανει δουλίτσα αλλά που τη βρισκώ????????????? Δεν την είδα σε κανένα online pet shop. Βλέπω τη Δευτέρα να παίρνω σβάρνα τα "κανονικά"!!!!!!!!!!!
AngelNonh
AngelNonh
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από mairou Σαβ Μάης 18, 2013 7:45 am

γεια σας! Εχω 2 γατούλες και θα ήθελα τη γνώμη σας για μια ξηρή τροφή που παίρνω από κτηνίατρο. Είναι η Nature's protection και συγνώμη αν σας ζαλίσω γράφει ένα κατεβατό πράγματα και δεν καταλαβαίνω τελικά αν είναι καλή ή όχι.
Chicken meal, rice, maize, maize gluten, poultry fat, sugar beet pulp, egg powder, fish mela, yucca extract, rosemary extract, brewers yeast, dynamic micronized clinoptilolite(1%) marigold meal, mannan-oligosaccharides (MOS), chicory extract, monoclcium phospate.
Additives/1kg : nutritional additives: vitamin A (retinolE672)-20000IU, vitamin D3 (cholecalciferol E671)1500 IU, vitamin E (a-tocoperol E307) - 550 mg, iron (E1) -50 mg iodine (E2)-1,5 mg, copper (E4) - 5 mg, manganese (E5) -20 mg, zinc (E6)-
115 mg, selenium (E8)-0,1 mg, K-carnitine- 50 mg, cellulose powder-2,5 mg
Antioxidants; tocoperol rich extracts of natural origin (E3060.
Analytical constituents:
crude protein -29%
crude oils and fats - 12%
crude ash - 6%
crude fibres - 4%
calcium - 1,4%
phosporus - 0,9%
potassium - 0,6%
sodium - 0,3
fatty accids DHA +ERA-0,137%

Μπορείτε κάπως να κρίνετε? Οι γατούλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια τους έδινα την Kitten μέχρι τώρα και αυτή δεν τους αρέσει τόσο πολύ όσο η Kitten, αλλά ελπίζω να τη συνηθίσουν και αυτή.
Αυτή είναι indoor 1+year

mairou
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/07/2012

Δημοσίευση από Μαυρογατος Σαβ Μάης 18, 2013 8:41 am

Μια μεση τροφη ειναι απο οτι βλεπω ,με το καλαμποκι της και την γλουτενη ψιλα στην λιστα συστατικων και οχι ιδιαιτερα πλουσια σε πρωτεινες και λιπαρα. Αν εχει μεχρι 5 ευρω τι κιλο καλη ειναι. Αν ειναι ομως πιο ακριβη υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. Υποψην οτι εχει και εναν κωδικο που δεν εχει ουτε καλαμποκι,ουτε γλουτενη,την sensitive digestion που εχει πατατα και κριθαρι. Πρεπει να ειναι και η πρωτη τροφη με προελευση την Λιθουανια που βλεπω! Παντως δεν προκειται να προκαλεσει ''κακο'' στα γατια. Απλα υπαρχουν και καλυτερες.
Μαυρογατος
Μαυρογατος
Senior Cat
Senior Cat

Άντρας
Γάτα

Δημοσίευση από nikos_x Σαβ Μάης 18, 2013 9:27 pm

H brit castrate δεν ειναι αντικατασταση της RC urinary για κανεναν λογo,να το εχεις κατα νου αυτο AngelNonh.
Για τις αλλες γατες σου οκ μπορεις να δοκιμασεις.
Εγω που πηρα απτο pet4u για Λαρισα,ηταν μεχρι 20κιλα τα μεταφορικα 3μιση ευρω.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από ΜαύροςΓάτος Σαβ Μάης 18, 2013 10:31 pm

Ρε παιδια υπαρχουν ανθρωποι που δινουν 5 ευρω το κιλο για γατοκροκετες?Πανακριβες ειναι.Εκτος αν ειναι κλινικες.
Και εγω επαρχια ειμαι και χωρις αμαξι πλεον.Ψαχνω για συσκευασια 15-20 κιλη μεχρι 35 ευρω. Σε καποια που ειδα για αγορα online γραφουν οτι για συσκευασιες ανω των 10 κιλων η αποστολη γινεται με κτελ και ουτε τροπος υπαρχει για να φτασω στα κτελ.
Αν δειτε κατι ενημερωστε.Ευχαριστω!
ΜαύροςΓάτος
ΜαύροςΓάτος
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Ποντικός
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012

Δημοσίευση από nikos_x Σαβ Μάης 18, 2013 10:35 pm

http://www.pet4u.gr/Product/2838/ksira_trofi_brekkies_complet
http://www.pet4u.gr/Product/1918/ksira_trofi_tonus_cat_adult_kotopoulo__galopoula
Παρε τηλ κ ρωτα ποσο πανε τα μεταφορικα μεχρι και το σπιτι σου,δηλαδη να στο παραδωσουν στην πορτα.
Επισης το petcity.gr εχει δωρεαν μεταφορικα μεχρι 15κιλα. Αλλα δεν ψωνιζουμε απο αυτους.....
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από ΜαύροςΓάτος Σαβ Μάης 18, 2013 10:41 pm

nikos_x έγραψε:http://www.pet4u.gr/Product/2838/ksira_trofi_brekkies_complet
http://www.pet4u.gr/Product/1918/ksira_trofi_tonus_cat_adult_kotopoulo__galopoula
Παρε τηλ κ ρωτα ποσο πανε τα μεταφορικα μεχρι και το σπιτι σου,δηλαδη να στο παραδωσουν στην πορτα.
Επισης το petcity.gr εχει δωρεαν μεταφορικα μεχρι 15κιλα. Αλλα δεν ψωνιζουμε απο αυτους.....
Ευχαριστω πολυ Νικο για την αμεση απαντηση! Smile
ΜαύροςΓάτος
ΜαύροςΓάτος
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από nikos_x Σαβ Μάης 18, 2013 10:47 pm

Να σαι καλα.
Ψωνισα προσφατα και τα εχω φρεσκα! Smile
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από f.m123 Κυρ Μάης 19, 2013 1:25 am

Στην Αθήνα τα μεταφορικά στο pet4u είναι 0? και για Θεσσαλονίκη κοστίζουν 3.5 ? το πακέτο, δηλαδή αν πάρεις ουσιαστικά μία 10 κιλη τροφή θα σου βγει ένα πακέτο=3.5?. Αν πάρεις 2 10κιλες συσκευασίες άμμου όμως βγαίνει 2 πακέτα=7? (μη με ρωτήσετε τη λογική τους, προσπαθώ να μην μπλέκομαι πάλι με μεταφορικές γιατί βαρέθηκα τις μα΄@@@@ιες τους).
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_coffee

Δημοσίευση από ΜαύροςΓάτος Κυρ Μάης 19, 2013 9:14 am

f.m123 έγραψε:
Στην Αθήνα τα μεταφορικά στο pet4u είναι 0? και για Θεσσαλονίκη κοστίζουν 3.5 ? το πακέτο, δηλαδή αν πάρεις ουσιαστικά μία 10 κιλη τροφή θα σου βγει ένα πακέτο=3.5?. Αν πάρεις 2 10κιλες συσκευασίες άμμου όμως βγαίνει 2 πακέτα=7? (μη με ρωτήσετε τη λογική τους, προσπαθώ να μην μπλέκομαι πάλι με μεταφορικές γιατί βαρέθηκα τις μα΄@@@@ιες τους).
Shocked Στην Αθηνα παραγγελνα απο pet4u. Για επαρχια δεν γνωριζα.Ειχα επικοινωνησει μαζι τους πριν λιγο καιρο μεσω μεηλ και με εγραψαν κανονικοτατα! happy2
ΜαύροςΓάτος
ΜαύροςΓάτος
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από alexandrakicat Κυρ Μάης 19, 2013 9:46 am

Ρε παιδια εδω παιρνω ProPlan 16-17? και στο www.petsupermarket.gr εχει 12?!!!!!!
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από ΜαύροςΓάτος Κυρ Μάης 19, 2013 10:01 am

alexandrakicat έγραψε:Ρε παιδια εδω παιρνω ProPlan 16-17? και στο www.petsupermarket.gr εχει 12?!!!!!!
Αυτο δεν το ηξερα! Θα το ξεσκονισω με την πρωτη ευκαιρια!Να δω και τα μεταφορικα. Απο που εδω εννοεις? Απο pet4u?
ΜαύροςΓάτος
ΜαύροςΓάτος
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από nikos_x Κυρ Μάης 19, 2013 10:36 am

H proplan συμφερει αν παρεις 10κιλο.
Εγω αυτο κανω.

Στο pet4u μου ειπαν οτι μεχρι 20κιλα ειναι 3,5ευρω για Λαρισα,γενικα δεν ξερω.
Εμενα το δεμα ηταν 10κιλα κ πληρωσα 3,50ευρω.
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από alexandrakicat Κυρ Μάης 19, 2013 11:40 am

Μαύρος Γάτος έγραψε:
alexandrakicat έγραψε:Ρε παιδια εδω παιρνω ProPlan 16-17? και στο www.petsupermarket.gr εχει 12?!!!!!!
Αυτο δεν το ηξερα! Θα το ξεσκονισω με την πρωτη ευκαιρια!Να δω και τα μεταφορικα. Απο που εδω εννοεις? Απο pet4u?
Απο εδω εννοω απο την Μυκονο Smile
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ????????? - Σελίδα 8 M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από Δ² Κυρ Μάης 19, 2013 6:41 pm

Νίκο, ποια να παίρνω για αδέσποτα; Η Bewi τους αρέσει πολύ, αλλά έρχεται πολύ ακριβή για ένα 20κιλο τουλάχιστον το μήνα... tafos
Next best choice?
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Δημοσίευση από nikos_x Κυρ Μάης 19, 2013 6:52 pm

Ποσα θες να δινεις?
nikos_x
nikos_x
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

Άντρας
Άλογο

Δημοσίευση από Δ² Κυρ Μάης 19, 2013 7:24 pm

Θα ήθελα να δίνω τόσα και περισσότερα, αλλά θα πρέπει να μειώσω ποιότητα τροφής των δικών μου μετά Sad
Αυτή που λέω έχει ένα 35άρι το 15κιλο, σαν την Tonus. Κάτι λίγο οικονομικότερο που να μην είναι σκέτο άχυρο υπάρχει; Διαφορετικά, θα πρέπει να ταϊζω μικρότερες ποσότητες από αυτήν και στεναχωριέμαι... Να τάιζα αυτήν μαζί με κάποια άλλη ίσως;
Δ²
Δ²

Θηλυκό

Σελίδα 8 από 20 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή