Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
+48
al_bandy
moukelis
marina289
Zastina
gatoula46
Φανούλα
kirki
rouli726
Christy Theod
Hlianna
tortie
iugin30
kipourou
Osi
zazouzaz
Felicine
purina
fotini123
Ηρακλένια
tania g
zeledaki
vaso
akoylini
Дanae
alex..niaou
kouix
Maskotaki
Δ²
funambolo
cyberkill
SophiCat
otz
ΜαύροςΓάτος
kat-cats
Karamela
Mary-Fish
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
aggeloydaki
koneko
f.m123
Gatoplikti
Τζούλι το Κατσούλι
LAROGATA
houlieta
Anatoli
nikos_x
Μαυρογατος
aporw
52 απαντήσεις
Σελίδα 13 από 29
Σελίδα 13 από 29 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29
Απ: Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
Νομίζω πως υπερβάλετε με το θέμα τρίχα...
Από την στιγμή που τον χειμώνα φουντωσαν πολύ και τωρα σκάει ο τζίτζικας, θα χάσουν τρίχωμα..
Ειναι απόλυτα φυσιολογικό....
Από την στιγμή που τον χειμώνα φουντωσαν πολύ και τωρα σκάει ο τζίτζικας, θα χάσουν τρίχωμα..
Ειναι απόλυτα φυσιολογικό....
Και περισυ θυμάμαι είχε ζεστές και μάλιστα πιο πολλές....και δεν έχαναν τοση τρίχα. Να ειναι η ιδέα μου; Βέβαια η Τζιντζερ ήταν κοντότριχη. αλλα ο Ιντεφιξ....;
Μαρία τα κακά τους με την pronature ειναι πολυ σφιχτά;
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Δίνω και κονσέρβα μαζι (1 από τα 3 γεύματα) οποτε δεν ξέρω αν μπορω να σου δωσω εικόνα..
Πάντως και τα 3 κάνουν σφιχτά κακάκια και όχι πάρα πολλά.
Ισως περισσότερα από ότι με την Acana (αλλά με την Acana δεν έδινα καθημερινά κονσέρβα, τωρα αλλάξαμε μενού)...
Απλά, εγω και όταν εδινα Acana, πάλι μαδούσαν τα παιδιά και νομίζω είναι φυσικό γιατι τον χειμωνα αρκουδεύουν...
Πάντως και τα 3 κάνουν σφιχτά κακάκια και όχι πάρα πολλά.
Ισως περισσότερα από ότι με την Acana (αλλά με την Acana δεν έδινα καθημερινά κονσέρβα, τωρα αλλάξαμε μενού)...
Απλά, εγω και όταν εδινα Acana, πάλι μαδούσαν τα παιδιά και νομίζω είναι φυσικό γιατι τον χειμωνα αρκουδεύουν...
Και εγώ δίνω κονσέρβα, το ένα γεύμα. Τα κακά της ειναι λιγότερα απ ότι με την ακανα αλλα πολυ σφιχτά! Απλά με το τρίχωμα μου κανει εντύπωση. Βέβαια όπως είπα η Κιρα ειναι φουντωτη, αλλα ο Ιντεφιξ δεν έχανε ποτέ μαλλί.. Τώρα χάνει. Βέβαια η πρωτεΐνη τώρα ειναι 22 και πριν 35. Ισως όμως ειναι εξαιτίας της πολλής ζέστης.
-
Η τροφή του σκύλου εχει μεγαλη διαφορά σε πρωτεϊνη (αλλά ετσι και αλλιώς, δεν νομιζω ότι χρειαζεται τόση πρωτεϊνη ο σκύλος)...
Μακαρι να υπήρχε η μαγικη τροφή του μη μαδηματος, αλλά ρεαλιστικά, δεν γινεται να μην εχω τρίχα (και ισχυει για ολους θεωρω)..
Το χειμωνα το σπίτι ειναι αρκετα κρύο (αναβω μόνο όταν ειμαι εδω και συνηθως βραδυ διοτι γενικά εχω συνηθισει) και ετσι τα γατιά αποχτούν αρκετη γούνα.
Ε, τωρα με την ζέστη την εναποθετουν στα επιπλα...
Μακαρι να υπήρχε η μαγικη τροφή του μη μαδηματος, αλλά ρεαλιστικά, δεν γινεται να μην εχω τρίχα (και ισχυει για ολους θεωρω)..
Το χειμωνα το σπίτι ειναι αρκετα κρύο (αναβω μόνο όταν ειμαι εδω και συνηθως βραδυ διοτι γενικά εχω συνηθισει) και ετσι τα γατιά αποχτούν αρκετη γούνα.
Ε, τωρα με την ζέστη την εναποθετουν στα επιπλα...
Μην αγγίζετε βρε παιδιά το θέμα του μαδήματος. Και τα δικά μου μαδάνε τρελά.Τι να κάνουν κι αυτά τα καημένα αφού σκάνε.Παντού αιωρούνται τρίχες ειδικά της Μπετίνας.Οσο για την τροφή την Δευτέρα θα την δοκιμάσουμε κι εμείς και θα σας πούμε.Μιλάμε για την πάπια-πορτοκάλι έτσι;Για αυτήν λέτε.
Αν τους αρέσει θα πρέπει να κάνουμε νύξη να φέρουν την μεγάλη συσκευασία.
Αν τους αρέσει θα πρέπει να κάνουμε νύξη να φέρουν την μεγάλη συσκευασία.
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
Ναι γι αυτήν μιλάμε...την πάπια-πορτοκάλι είανι και η μόνη grain free μέχρι στιγμής. Θα τους αρέσει θα δεις! εγώ το είδα και στην Κίρα πως ξεχώριζε μεταξύ των τροφών της pronature!!! και εντάξει το τρίχωμά της λάμπει! απλά ίσως έχει δίκιο η Μαρία...ότι τροφές και να δώσουμε τελικά αφού είναι φουντωτά τι θα γίνει...θα χάσουν μαλλί....
-
H pronature με την πάπια κι εμάς μας άρεσε. Συγκεκριμένα τους άρεσε τόσο πολύ, που έφαγαν 1.5 κιλό μέσα σε 5 μέρες, (φυσικά βρήκα 4 λιμνάκια με αμάσητες ή μισομασημένες κροκέτες, λογικό τόσο που έφαγαν). Το τρίχωμα τους λάμπει πολύ παραπάνω από ότι έλαμπε με τη σεζίρ, και από απαλότητα σκίζουμε. Γενικά όπως το υπολόγιζω κρατάει και αρκετά, τα 2.5 κιλά δηλαδή σίγουρα θα μου πήγαιναν μήνα, με 40 μέρες. Γενικά έμεινα κι εγώ πολύ ικανοποιημένη από τη συγκεκριμένη τροφή. Τώρα σκέφτομαι το καλοκαίρι να το γυρίσω σε κονσέρβες και ωμά για κανά μήνα.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
kat-cats έγραψε:Και περισυ θυμάμαι είχε ζεστές και μάλιστα πιο πολλές....και δεν έχαναν τοση τρίχα. Να ειναι η ιδέα μου; Βέβαια η Τζιντζερ ήταν κοντότριχη. αλλα ο Ιντεφιξ....;
Mωρε τώρα που το λές, και μένα μου έκανε εντύπωση, αναρωτιέμαι τοσο καιρο πως γίνεται και δεν πετάει τριχα, εφοσον έκανε και τοση ζέστη απο νωρις. Αντιθέτως έχει φουντώσει η τριχα της πάρααα πολύ έχει μακρυνει., Το σάββατο μονο παρατήρησα και αυτο γιατι καποια στιγμή αντιληφθηκα οτι περνούσε και πνιγομουν, οτι άρχισε επιτέλους να πετάει τριχες. Θα σκάσει λέω. Το σάββατο ήταν η πρώτη φορα που με την συμβατική βούρτσα άρχισε και έβγαζε τριχες σε απανωτα βουρτισματα.
Τα δε κακα μια ισσοροπια με την acana απιστευτη.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Gatoplikti έγραψε:kat-cats έγραψε:Και περισυ θυμάμαι είχε ζεστές και μάλιστα πιο πολλές....και δεν έχαναν τοση τρίχα. Να ειναι η ιδέα μου; Βέβαια η Τζιντζερ ήταν κοντότριχη. αλλα ο Ιντεφιξ....;
Mωρε τώρα που το λές, και μένα μου έκανε εντύπωση, αναρωτιέμαι τοσο καιρο πως γίνεται και δεν πετάει τριχα, εφοσον έκανε και τοση ζέστη απο νωρις. Αντιθέτως έχει φουντώσει η τριχα της πάρααα πολύ έχει μακρυνει., Το σάββατο μονο παρατήρησα και αυτο γιατι καποια στιγμή αντιληφθηκα οτι περνούσε και πνιγομουν, οτι άρχισε επιτέλους να πετάει τριχες. Θα σκάσει λέω. Το σάββατο ήταν η πρώτη φορα που με την συμβατική βούρτσα άρχισε και έβγαζε τριχες σε απανωτα βουρτισματα.
Τα δε κακα μια ισσοροπια με την acana απιστευτη.
άρα με την ακάνα θεωρείς ότι χάνει λιγότερη τρίχα έτσι;;;
και με την pronature το τρίχωμά της Κίρας είναι όμως πολύ ωραίο, απλά μαδάει αρκετά.....ή μου φαίνεται πολύ λόγω ότι το μαύρο απεικονίζεται πιο εύκολα και πάει και κολλάει επειδή είναι μακρύτριχη...ενώ με την Τζίντζερ έχανε μεν τρίχωμα αλλά δεν καθόταν πάνω στα υφάσματα, τίναζα και έφευγε! τα κακά της με την ακάνα ήταν πιο πολλά και πιο μαλακά....τώρα με την pronature είναι λιγότερα και πολύ πού σφιχτά. Τώρα δεν ξέρω γιατί άλλαξα την τροφή της αρχές καλοκαιριού οπότε δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.......
-
Εγω δεν έχω ταϊσει άλλη ξηρα απο τοτε που την πήρα απο το δρομο.Ολο και ολα 2 7κιλα σακια έχει φάει. Μονο κονσερβες απο κει και πέρα και φαγητο μαγειρευτο. Το έντερο έιναι σαν καλοκουρδιμένο ρολοϊ ούτε σφιχτα ούτα μαλακα. Κανονικοτατα. Για το τριχωμα πήγε να βγάλει λιγο οταν την πρωτοπήρα απο τον δρομο, που ήταν μωρο και ήταν χειμώνας. Εκτοτε έχει κάνει ένα πλούσιο τριχωμα και δεν έβγαζε τιποτα σχεδον. Απο τον μαϊο υποτιθεται οτι κάνει και ζέστη. Αφου έλεγα θα σκάσει πια. Αυτο το σκ κάτι πέταξε.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μάλιστα...και εγώ την Κίρα από τότε που τη βρήκα 20 ημερών ακάνα έδινα και ήταν τέλειο το τρίχωμά της δεν είχα παράπονο. Απλά είπα να της δώσω κάτι ακόμα καλύτερο, ίσως, και που νομίζω της αρέσει καλύτερα από την ακάνα. Ετσι για να έχω εναλλακτική. Εχω προβληματιστεί τώρα....λες να έπρεπε να μην έχω αλλάξει....;; :-(
-
Θεωρω οτι το τρίχωμα που αφηνει κατα την διάρκεια του καλοκαιριού ενα ζωο είναι ανάλογο με εκείνο που αποκτα κατα τον χειμώνα...
Αν - ας πούμε - τον χειμώνα η Κατερίνα αναβε λιγότερο καλοριφέρ, η Κιρα θα είχε πλουσιότερο τρίχωμα από ότι η Τζίντερ πριν 2 χρόνια..
Εγω πάντως είτε με την Αcana είτε με την Pronature βλέπω ότι μαδάνε τόσο όσο πρέπει... Τον χειμώνα εχουν πολύ γούνα, το καλοκαίρι την πετούν..
Και οι δυο τροφές μου αρέσουν εξίσου πάντως...
Εδω ο Χουλιο τώρα αρχισε να μαδάει για τα καλά...
Πίκρα...
edit: Ακόμη και με την RC την ίδια τρίχα μάζευα!... Μπόλικη!
Αν - ας πούμε - τον χειμώνα η Κατερίνα αναβε λιγότερο καλοριφέρ, η Κιρα θα είχε πλουσιότερο τρίχωμα από ότι η Τζίντερ πριν 2 χρόνια..
Εγω πάντως είτε με την Αcana είτε με την Pronature βλέπω ότι μαδάνε τόσο όσο πρέπει... Τον χειμώνα εχουν πολύ γούνα, το καλοκαίρι την πετούν..
Πίκρα...
Για τους σκυλογονείς...
http://www.holisticandorganixpetshoppe.com/top-7-worst-dog-food-brands.html
Νίκο, οι τρεις είναι της Purina...
http://www.holisticandorganixpetshoppe.com/top-7-worst-dog-food-brands.html
Νίκο, οι τρεις είναι της Purina...
Benefull & Alpo δεν θα ταιζα να σου πω την αληθεια......
Tι περιμενες να ακουσεις ομως σε "holistic & organic pet shop'' ???
Tι περιμενες να ακουσεις ομως σε "holistic & organic pet shop'' ???
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
houlieta έγραψε:Θεωρω οτι το τρίχωμα που αφηνει κατα την διάρκεια του καλοκαιριού ενα ζωο είναι ανάλογο με εκείνο που αποκτα κατα τον χειμώνα...
Πίκρα...
Μαρία έχεις δίκιο σ αυτό που λες...πριν 2 χρόνια ανάβαμε καλοριφέρ....φέτος, μάλλον πέρισυ με την Κίρα ελάχιστο, οπότε ήρθε όπως θυμάστε και φούντωσε!!! και η Τζίντζερ μαδούσε το θυμάμαι απλά τίναζες το ριχτάρι και ήταν ΟΚ απλά η τρίχα της Κίρας μένει επάνω σαν τσαμπάκι.... πάντως δεν έχω παράπονο με καμμία εκ των δύο και μάλιστα η pronature αρέσει λίγο καλύτερα στο κορίτσι μου. Επειδή όμως το είχα απορία για το μάδημα γι αυτό ρώτησα....
-
kat-cats έγραψε:Μάλιστα...και εγώ την Κίρα από τότε που τη βρήκα 20 ημερών ακάνα έδινα και ήταν τέλειο το τρίχωμά της δεν είχα παράπονο. Απλά είπα να της δώσω κάτι ακόμα καλύτερο, ίσως, και που νομίζω της αρέσει καλύτερα από την ακάνα. Ετσι για να έχω εναλλακτική. Εχω προβληματιστεί τώρα....λες να έπρεπε να μην έχω αλλάξει....;; :-(
Αν και δεν θεωρώ τον εαυτο μου καλο γνώστη, επι της διατροφης, δεν πιστεύω οτι η pronature ίναι απαράιτητα καλύτερη απο την acana. Εχω την αισθηση οτι η acana έχει περισσοτερο κρέας. Πιθανως να ειναι και στα ιδια επιπεδα. Aν προσωπικα άλλαζα σε κατι καλύτερο, θα πηγαινα σε οριτζεν και ο λογος που δεν το κάνω, ειναι οτι φοβάμαι το υψηλο ποσοστο της πρωτεϊνης. Απο την άλλη μερια εφοσον κατι της έχει κατσει πολύ καλα και δεν παχαινει, λειτουργει καλα στο έντερο της και έχει τέλειο τριχωμα, ισως δεν χρειάζεται να το αλλάξω. Επισης πιστεύω οτι σε ολα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει ισσοροπια, οποτε για αυτο δινω την acana που ειναι κάπου στην μέση, καθως και κονσέρβες και μαγειρευτο και γιαούρτι.
Απο αποψη τιμης και δεδομένου οτι η pronature δεν φέρνει στην ελλάδα μεγάλες συσκευασιες θεωρώ οτι συμφέρει μακράν η αcana στα 7 κιλα. Επισης κατι που παρατήρησα ειναι μια ελαχιστη διαφορα στο μαγνήσιο, η acana εχει 0,09 και η pronature 0,1
Νομιζω πως το θέμα ειναι στην προσωπικη κριση του καθενος και βέβαια ειναι και το θέμα πως κάθεται η τροφή στην κάθε γάτα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σωστά όσα λες και εμένα όλα αυτά με έχουν προβληματίσει, ποιοτητα - τιμή και επειδή και οι δύο της κάθονταν καλά, ήθελα απλά να έχω εναλλακτική. Η pronature από όσο είδα της αρέσει καλύτερα. Μεταξύ ακάνα και pronature προτιμούσε να τρώει ακάνα. Ευτυχώς όμως δεν είναι δύσκολο κορίτσι...είτε τη μία είτε την άλλη την τρώει. Μαγειρευτό δεν της κάνω, εκτός ίσως από κοτόπουλο, μοσχάρι που της βράζω μια φορά στο τόσο. Κυρίως δίνω κονσέρβα και ξηρά τροφή.
Η μεγάλη συσκευασία είναι φοβερή βοήθεια....και βασικός λόγος που σκέφτομαι το χειμώνα να της πάρω ακάνα.
Η orijen μου αρέσει αλλά είναι κατά πολύ ακριβότερη και ήδη έχουμε ξεφύγει....οπότε θέμα πρωτείνης, τιμής, είναι κάπως!
Η μεγάλη συσκευασία είναι φοβερή βοήθεια....και βασικός λόγος που σκέφτομαι το χειμώνα να της πάρω ακάνα.
Η orijen μου αρέσει αλλά είναι κατά πολύ ακριβότερη και ήδη έχουμε ξεφύγει....οπότε θέμα πρωτείνης, τιμής, είναι κάπως!
-
Λοιπόν ήρθε η τροφή και σε μάς. Η Μπετίνα ξετρελάθηκε όπως με κάθε καινούργια ξηρή τροφή που της παρουσιάζω. Ο άλλος την μύρισε και προτίμησε να φάει ένα μπωλάκι ωμή γαλοπούλα σε κομματάκια. Αυτός μόνο ωμά θέλει πάει και τελείωσε.Βλέπει κροκέτα και τρέχει μακριά. Τι να τον κάνω;
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Mood :
Mην αγχωνεστε για την επιλογη ρε παιδια...Αν δεν εχουν πεπτικα θεματα τα γατια σας αλλαξτε μεταξυ τροφων ανα διαστηματα.
-
Mood :
kat-cats έγραψε:Σωστά όσα λες και εμένα όλα αυτά με έχουν προβληματίσει, ποιοτητα - τιμή και επειδή και οι δύο της κάθονταν καλά, ήθελα απλά να έχω εναλλακτική. Η pronature από όσο είδα της αρέσει καλύτερα. Μεταξύ ακάνα και pronature προτιμούσε να τρώει ακάνα. Ευτυχώς όμως δεν είναι δύσκολο κορίτσι...είτε τη μία είτε την άλλη την τρώει. Μαγειρευτό δεν της κάνω, εκτός ίσως από κοτόπουλο, μοσχάρι που της βράζω μια φορά στο τόσο. Κυρίως δίνω κονσέρβα και ξηρά τροφή.
Προσωπική μου άποψη η οριτζεν στα 7 κιλα που κοιτάζω εγω πάντα, έχει 6 ευρώ διαφορα απο την acana , λιγο λιγοτερο απο 50 ευρώ το 7κιλο παλαια τιμή που βρήκα εγω. Ομως ταϊζεις λιγοτερο, διοτι ειναι πιο δυνατή και περιεκτική τροφη. Οποτε δεν νομιζω οτι υπάρχει θέμα οικονομικο. Μια ή άλλη ειναι. Βέβαια το λιγοτερο ειναι απάντηση και στην ανησυχια για την υψηλη πρωτεϊνη. Μαγειρευτο ναι τα ιδια και γω + ψάρι, οχι συνέχεια. Πιστεύεις οτι η μεγάλη συσκευασια έχει θέμα με την συντήρηση το καλοκαιρι;
Νικο σχετικα με την εναλλαγη ξηράς τροφής, που αντιλαμβάνομαι βέβαια το σκεπτικο, πιστεύεις οτι χρειάζεται και οταν η διατροφή περιλαμβάνει και μαγειρευτα και κονσέρβες που ουτως ή αλλως εκει γινεται εναλλαγή;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Πιστευω χρειαζεται αλλα με μικροτερη αναγκαιοτητα.
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:kat-cats έγραψε:Σωστά όσα λες και εμένα όλα αυτά με έχουν προβληματίσει, ποιοτητα - τιμή και επειδή και οι δύο της κάθονταν καλά, ήθελα απλά να έχω εναλλακτική. Η pronature από όσο είδα της αρέσει καλύτερα. Μεταξύ ακάνα και pronature προτιμούσε να τρώει ακάνα. Ευτυχώς όμως δεν είναι δύσκολο κορίτσι...είτε τη μία είτε την άλλη την τρώει. Μαγειρευτό δεν της κάνω, εκτός ίσως από κοτόπουλο, μοσχάρι που της βράζω μια φορά στο τόσο. Κυρίως δίνω κονσέρβα και ξηρά τροφή.
Προσωπική μου άποψη η οριτζεν στα 7 κιλα που κοιτάζω εγω πάντα, έχει 6 ευρώ διαφορα απο την acana , λιγο λιγοτερο απο 50 ευρώ το 7κιλο παλαια τιμή που βρήκα εγω. Ομως ταϊζεις λιγοτερο, διοτι ειναι πιο δυνατή και περιεκτική τροφη. Οποτε δεν νομιζω οτι υπάρχει θέμα οικονομικο. Μια ή άλλη ειναι. Βέβαια το λιγοτερο ειναι απάντηση και στην ανησυχια για την υψηλη πρωτεϊνη. Μαγειρευτο ναι τα ιδια και γω + ψάρι, οχι συνέχεια. Πιστεύεις οτι η μεγάλη συσκευασια έχει θέμα με την συντήρηση το καλοκαιρι;
Νικο σχετικα με την εναλλαγη ξηράς τροφής, που αντιλαμβάνομαι βέβαια το σκεπτικο, πιστεύεις οτι χρειάζεται και οταν η διατροφή περιλαμβάνει και μαγειρευτα και κονσέρβες που ουτως ή αλλως εκει γινεται εναλλαγή;
Σχετικά με την τιμή ναι έτσι είναι....οι μεγάλες συσκευασίες είναι σε καλύτερη τιμή και φυσικά αυτού του είδους οι τροφές επειδή παίζεις με τα γραμμάρια τελικά η τιμή δεν ανεβαίνει. Τα χαρακτηριστικά πάντως της orijen που διάβασα είναι πάρα πολύ καλά! δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν δημιουργείται πρόβλημα, αλλά τα συστατικά της είναι πολύ καλά.
Οσο για την αποθήκευση θα σου πω το εξής: μεγάλες συσκευασίες δεν παίρνω τώρα το καλοκαίρι κι ο λόγος είναι ότι επειδή το τσουβάλι το βγάζω στο μπαλκόνι, το πρωί, για λίγο όμως, το πιάνει ο ήλιος. Δεν λέω ότι θα "χαλάσει" απαραίτητα αλλά δεν είναι κι ότι καλύτερο. Αλλιώς δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Και γι αυτό και παίρνω μικρές συσκευασίες τώρα. Το χειμώνα δεν το συζητώ.
Εμείς επειδή δεν έχουμε πρόβλημα με τις αλλαγες, βρήκα ότι με ακάνα και pronature η Κίρα δεν έχει πρόβλημα και σκέφτομαι να κάνω αλλαγές παρόλο που της δίνω και λίγο κρέας και κονσέρβα. Κάτι θα παίρνει από την μία κάτι από την άλλη.
-
Επισης στις μικροτερες συσκευασιες η οριτζεν ειναι και 2,5 κιλά αντι για 2. Πράγματι έχει πολύ καλη σύσταση και τώρα έβγαλαν τελειως και την πατάτα. Το site του εισαγωγέα δέν εχει ακομα ενημερωθει με τις αλλαγές, οποτε τις πληροφοριες τις βλέπεiς στο site του παραγωγού. Αυτο το βάθος χρονου που λές με προβληματιζει και μένα. Οσο ναναι η ξηρή μορφή δεν ειναι οτι καλύτερο. To τσουβάλι στο μπαλκονι ειναι ένα θεματάκι πιστεύω. Εγω το έχω μέσα στην κουζινα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες αποριες για την διατροφή που έχω.
Αυγο ψημενο κάνει να φάει η γατα;
Επισης ψάρι ωμο κάνει αλλα πολύ αραια;
Αν έαν φαγητο επισης έχει τσιγαριστει με κρεμμύδι η σκορδο ειναι εξίσου απαγορευτικο επειδη περιέχει τα 2 αυτά υλικα;
Αν έαν φαγητο επισης έχει τσιγαριστει με κρεμμύδι η σκορδο ειναι εξίσου απαγορευτικο επειδη περιέχει τα 2 αυτά υλικα;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Επισης στις μικροτερες συσκευασιες η οριτζεν ειναι και 2,5 κιλά αντι για 2. Πράγματι έχει πολύ καλη σύσταση και τώρα έβγαλαν τελειως και την πατάτα. Το site του εισαγωγέα δέν εχει ακομα ενημερωθει με τις αλλαγές, οποτε τις πληροφοριες τις βλέπεiς στο site του παραγωγού. Αυτο το βάθος χρονου που λές με προβληματιζει και μένα. Οσο ναναι η ξηρή μορφή δεν ειναι οτι καλύτερο. To τσουβάλι στο μπαλκονι ειναι ένα θεματάκι πιστεύω. Εγω το έχω μέσα στην κουζινα.
Αυγό ψημμένο; Γενικά αυγό επιτρέπεται, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις το ασπράδι. Ο κρόκος ναι επιτρέπεται, και ωμός, και βρασμένος.
Ωμό ψάρι ναι, φυσικά και κάνει, προσοχή με τα κόκαλλα, μέχρι 1 φορά την εβδομάδα, άντε 2, μπορεί να φάει. Και ψημμένο ψάρι μπορεί να φάει. Εγώ τους δίνω σολωμό, τον λατρεύουν!
Ναι, γιατί μένουν πάνω στο κρέας ένζυμα του κρεμμυδιού και του σκόρδου, και σίγουρα κομματάκια αυτά καθαυτά από κρεμμυδάκι και σκόρδο, οπότε είναι το ίδιο με το να το δίνεις ωμό.
-
Mood :
Ευχαριστω
Ναι βρασμένο αυγο ήθελα να πώ Ψωμι κάνει που πάει και μου το κλέβει καθε φορα η κυρια; Miλάμε για τρέλλα ομως με το ψωμι.
Ναι βρασμένο αυγο ήθελα να πώ Ψωμι κάνει που πάει και μου το κλέβει καθε φορα η κυρια; Miλάμε για τρέλλα ομως με το ψωμι.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κάνει, απλά καθ'οτι υδατάνθρακας το ψωμί δεν τους προσφέρει τίποτα, απλά ικανοποιεί τη λιχουδιά τους Και η δικιά μου κλέβει ψωμί. Και μακαρόνια. Και πατάτες. Και γενικά ο,τι υπάρχει στο πιάτοGatoplikti έγραψε:Ευχαριστω
-
Mood :
Aυτο με τις κλοπες το ξεκινησε ο Σιμπα... -.-
Θα βγαλω την παντοφλα κ χαμος θα γινει
Θα βγαλω την παντοφλα κ χαμος θα γινει
-
Mood :
Νηστικά τα αφήνετε γιαυτό και κλέβουν...δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Mood :
Οχι θα τα αφησουμε να φανε οσο θελουν! Τον αμπακο δηλαδη!
Ειναι σε διαιτα ο μεσιε εδω γι αυτο "κλωτσαει"
Ειναι σε διαιτα ο μεσιε εδω γι αυτο "κλωτσαει"
-
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Νηστικά τα αφήνετε γιαυτό και κλέβουν...δεν εξηγείται αλλιώς.
Η Χιονάτη είναι ικανή να αφήσει στη μέση τις κροκέτες της αν μυρίσει κρέας στο πιάτο μου. Απλά τα κλέβει, τα πάει κάτω από το τραπέζι και εκεί αποφασίζει ότι δεν πεινάει τώρα. Οπότε ξύνει το πάτωμα, τα σκεπάζει και τα αφήνει για να τα φάει αργότερα
-
Mood :
A ειναι hunter δηλαδη χαχαχαχαχαχα
Εμεις εχουμε το θεμα εδω γιατι ο μεγαλος τρωει πρωι κα βραδυ. Ενω ο μικρος σε καθε ευκαιρια τρωει τις κροκετες του. Οποτε σου λεει ο αλλος τι εγινε εδω?Το σκατοπραμα τρωει οσο θελει κ εγω με την μεζουρα??? Πανικοςςςς!
Εμεις εχουμε το θεμα εδω γιατι ο μεγαλος τρωει πρωι κα βραδυ. Ενω ο μικρος σε καθε ευκαιρια τρωει τις κροκετες του. Οποτε σου λεει ο αλλος τι εγινε εδω?Το σκατοπραμα τρωει οσο θελει κ εγω με την μεζουρα??? Πανικοςςςς!
-
Mood :
Κλεπτομανής δηλαδή... Στον ψυχολόγο να την πάς.f.m123 έγραψε:ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Νηστικά τα αφήνετε γιαυτό και κλέβουν...δεν εξηγείται αλλιώς.
Η Χιονάτη είναι ικανή να αφήσει στη μέση τις κροκέτες της αν μυρίσει κρέας στο πιάτο μου. Απλά τα κλέβει, τα πάει κάτω από το τραπέζι και εκεί αποφασίζει ότι δεν πεινάει τώρα. Οπότε ξύνει το πάτωμα, τα σκεπάζει και τα αφήνει για να τα φάει αργότερα
-
Mood :
Εμάς ευτυχώς δεν κλέβει η Κίρα...όταν σε δει να τρως και θέλει να ζητήσει φαγητό έρχεται ανεβαίνει με τα δυο της μπροστινά ποδαράκια και ζητάει το μερτικό της!!! ο κλέφτης του σπιτιού μας είναι ο Ιντεφίξ...ε ρε και ξεχαστώ να αφήσω την τροφή της Κίρας...την κατάπιε σε ένα δευτερόλεπτο!!! χαχχααχαχα το παμφάγο ον!! και έτσι αναγκαστικά ταίζω με πρόγραμμα και την Κίρα και από λίγο κάθε φορά!!
-
kat-cats έγραψε:Εμάς ευτυχώς δεν κλέβει η Κίρα...όταν σε δει να τρως και θέλει να ζητήσει φαγητό έρχεται ανεβαίνει με τα δυο της μπροστινά ποδαράκια και ζητάει το μερτικό της!!! ο κλέφτης του σπιτιού μας είναι ο Ιντεφίξ...ε ρε και ξεχαστώ να αφήσω την τροφή της Κίρας...την κατάπιε σε ένα δευτερόλεπτο!!! χαχχααχαχα το παμφάγο ον!! και έτσι αναγκαστικά ταίζω με πρόγραμμα και την Κίρα και από λίγο κάθε φορά!!
θα σου δωσω μια μερα τη Μοκα!
Εκτος του οτι οταν τρωμε ερχεται διπλα μας, μας σκουνταει με το χερι, και τρεεεεεεχουν τα σαλια, παιρνει κι ενα βλεμμα και αναστεναζει λες και δεν εχει φαει ΠΟΤΕ.
Προχθες ειχα βαλει κονσερβα στα μωρα και την ωρα που της βαζαμε το κολαρο να τη παμε βολτα, σε χρονο dt καθαρισε ολο το πιατο με μια γλυψεια! Και δεν προλαβαμε να αντιδρασουμε! Δεν ξερω τι θα κανω πχια με αυτο το κοριτσι
Περα απο ολα τα αλλα, royal και ξερο ψωμι!! Ντρεπομαι που το λεω, ειχα ταισει ελαχιστα τα γατια μου απο δαυτη, αλλα παιδια εδω και 4 μηνες που τα ταιζω κτηνιατρικη royal, χωρις να κοιταξω πισω τα συστατικα και με πιασει μια απελπισια για τα λεφτα που δινω, ολα τα γατια(να χτυπησω ξυλο) κανουν κανονικα κακα και σταματησαν και οι εμετοι!! Ηταν πολυ δυσκολο να βρω μια τροφη να ταιριαζει και στα 7!
Επισης στα μωρα τωρα, επειδη 3 μωρα τρωνε το καταπετασμα, αλλαξα απο royal που εδινα μεχρι τωρα σε τονους γιατι κοντευα να φρικαρω απο τα εξοδα! Ε! τα εχει πιασει κοψιμο!! ειμαστε και σε ενα σπιτι 20τμ καταλαβαινετε τι γινεται οταν χ*ζουν! Σημερα εκανα το σκ**ο μου παξιμαδι και πηγα και ξαναπηρα royal!
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Σελίδα 13 από 29 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29
Παρόμοια θέματα
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο1
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση Νο2
» Τροφές!
» Τροφες Carnilove
Σελίδα 13 από 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios