gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους

+17
thanoschris1
Antilkmene
kouix
Ηρακλένια
gatoula46
crispyfelinagr
mpoulaalekoula
Τζούλι το Κατσούλι
kat-cats
Dreamer
Chouzouris
Δανάη_Δ
tania g
tsili
marina289
FROGK
houlieta
21 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 Empty Απ: 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους

Δημοσίευση από Ηρακλένια Παρ Οκτ 18, 2013 9:16 pm

Ιιιιιιιιιιιιιιιι μα πόσο όμορφα έχουν μεγαλώσει αυτά εδώ τα αγόρια!!!
mati matimatimatimatimati
Καλά με την αφήγηση των κατορθομάτων και των χαρακτήρων, ιδιαίτερα του Ίωνα πέθανα στα γέλια. Μερικά ήταν σα να τα έβλεπα live μπροστά μου, γιατί τα κάνουν λίγο πολύ και τα δικά μου. Τι να πω, απορώ που δεν υπάρχει ζήτηση. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει σύντομα κάτι καλό!
luck luck luck luck luck luck
Ηρακλένια
Ηρακλένια
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Άλογο
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 66231010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 Empty Απ: 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους

Δημοσίευση από houlieta Παρ Οκτ 18, 2013 11:33 pm

Δυστυχώς, τα υπέροχα μωρά μου δεν έχουν βρει ακομη σπιτάκι, ούτε καν ενδιαφέρον δεν έχει υπάρξει δλδ...
Και είναι κρίμα, γιατί είναι φανταστικά παιδάκια....
Αλήθεια λέω...

Ο καθένας εντελώς διαφορετικός από τον άλλον και απόλυτα μοναδικοί και οι δυό τους...
Ας πιάσουμε τον Ίωνα...
Το γατάκι που κοντεύει να μας κάνει όλους εγκληματίες....

Ναι, ναι...
Ετσι όπως τα λέω...
Αυτό το πλάσμα είναι σε μια μόνιμη σπίντα, απίστευτα ζωηρός, απίστευτα επίμονος, απίστευτα ξεροκέφαλος, απίστευτα θρασύς και γενικότερα, είναι του απιστεύτου....
Ανεβαίνει παντού, μπαίνει μεσα στα πιάτα, μέσα στις κατσαρόλες, μέσα στα ντουλάπια, μέσα στο ψυγείο, μέσα στον φούρνο!...
Αν ακούσει άνθρωπο να μασάει - ακόμη και τσίχλα - μπορεί να μπει και στο στόμα του, αν τρώει δλδ καποιος με το στόμα ανοιχτό, πάει, την εχασε την μπουκιά!
Δεν έχει όρια, δεν ξέρω γιατί είναι έτσι αυτό το αγόρι..
Εχει την πιο έντονη προσωπικότητα που έχω συναντήσει ποτέ σε γάτα!
Σε όλα υπερβολικός, στην αγάπη του, στα θέλω του, στα χάδια, στα γουργουριτά... Σε όλα!...
Μονο στο νιαούρισμα είναι του μουγκού...
Τιποτα δεν ακούγεται, μόνο το στόμα ανοιγοκλείνει!...    
Καμια φορά, άμα πεινάει και αργώ να του βάλω, ακούγεται ένα ελαφρύ "νιαου"...
Δεν σας κρύβω ότι και εμένα με εκνευρίζει κάποιες φορές με την επιμονή του, όμως τον λατρεύω, τον θεωρώ πανέμορφο σε όλα του, με συγκλονίζει με το ταπεραμέντο του και τον τσαμπουκά του. Δεν τον σταματάει τίποτα...
Ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα, όπως θα είναι και εκείνος που θα τον υιοθετησει...
και μερικές φωτογραφίες του, όλες σημερινές...
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3758_zps8cdc9334

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3809_zps87729006

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3820_zpsd96e50aa

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3828_zpsb69f4f5a

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3860_zps7af4d68d

Ο Αραμης...
Τον Άραμη δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις...
Ασχετα που είναι πολύ γλυκός έτσι και αλλιώς, μοιραία τον συγκρίνουν όλοι με τον άλλον - τον μαφιόζο - και τον θεωρούν αγγελούδι!...

Γενικά όμως, είναι η προσωποποιηση της απαλότητας...
Απαλές κινήσεις, απαλά χαδάκια, απαλές κουτουλίτσες, πατουσάκια και γουργουριτά στην κοιλιά, γλυκά νιαουρίσματα που δεν μπορείς να αντισταθείς και μια διαρκής λατρεία στα ματάκια του...
Ειναι ο γατούλης για σπίτι...
Ο κλασικός, αυτός που όλοι θέλουν, αυτός που στα παραδοσιακά παραμύθια κάθεται στην αγκαλιά της γιαγιάς, δίπλα στο τζάκι...
Είναι τόσο τρυφερός που σου ραγίζει την καρδιά...
Οταν θέλει κάτι σε κοιτάζει με τα ματάκια του και περιμένει...
Θες πάντα να του δώσεις από όλα (αλλά και που του δίνεις, τα αρπάζει το άλλο το γεράκι)...
Για κάποιον λόγο, είναι πολύ πιο στρουμπουλός από τον ταλιπμάν - παρόλο που ο δεύτερος τρώει περισσότερο αφού μπαίνει και στον νεροχύτη και γλύφει τα πιάτα - και πιο μεγαλούτσικος... Μάλλον επειδή την αφήνει την τροφή να κάτσει πάνω του...
Ο άλλος την λιώνει στα χιλιόμετρα που διανύει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....    
Φωτογραφίες του μωρού του ζαχαρένιου...
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3734_zpsb68d7d0a

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3765_zps0dd09f4a

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3776_zps56650f93

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3781_zpsec3d9751

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_3862_zps00467a8c

Τα αγοράκια μου είναι 4 μηνών και μιας εβδομάδας...
Και χαίρομαι που σας τα συστησα από την πρώτη μέρα που τα βρήκαμε πεταμένα γιατι διαφορετικά δεν θα με πίστευε κανείς ότι είναι όντως 4 μηνών..
Ειναι τεράστια, είναι σαν 6-7  μηνών γατάκια, πολύ γεροδεμένα και με μακριά πόδια...

Είμαι 1000% σίγουρη ότι όποιος υιοθετησει ένας από τους δυο - η και τους δυο μιας και αλληλοσυμπληρώνονται - θα με ευχαριστεί για πάντα...

Ελπίζω μόνο να βρεθεί αυτός ο κάποιος...

mpoulaalekoula έγραψε:Τι υπέροχο γουναρικό αυτός ο Ίωνας? Έχω πάθει πλάκα.....!!!!!!
Στο άγγιγμα από μικρός ήταν πιο απαλός ο Αραμάκος, αλλά όσο περνάει ο καιρός η γούνα του Ίωνα γινεται πιο απαλή και όμορφη, μας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση.
Ενω ήταν αχυρούλης, τώρα είναι πολύ βελουτέ...
Και μυρίζουν τόσο όμορφα (κοιμούνται στις μπουγάδες τα τσογλάνια)...
gatoula46 έγραψε: από την πρώτη στιγμή που διάβασα την αγγελία αυτή ήμουν σίγουρη οτι δεν θα σταματούσαν να χτυπούν τα τηλέφωνα γι'αυτά τα μωράκια!!!και μιλάω ειλικρινά έχω πέσει από τα σύννεφα τώρα που λες δεν υπάρχει ενδιαφέρον...δεν ξέρω τι να πω. ειλικρινά δεν έχω λόγια....δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πιο ξεχωριστά γατάκια ψάχνει ένας άνθρωπος που αποφασίζει να πάρει ένα γατάκι..σαφώς και γνωρίζω οτι οι υιοθεσίες είναι δύσκολες έλεος ρε παιδιά....συνήθως τα μικρά έχουν περισσότερες πιθανότητες από τα μεγαλύτερα σε ηλικία...δεν το δέχομαι είναι απίστευτα όμορφα και τα δύο είναι κουκλια!!!πέρα από την ομορφιά είναι ο χαρακτήρας πολύ σημαντικό πράγμα να γνωρίζει κάποιος που θέλει γάτα τον χαρακτήρα!!!για μένα είναι το νούμερο ένα δεν ταιριάζουν όλοι οι χαρακτήρες σε έναν άνθρωπο...άλλο αν με τον καιρό προσαρμοζομαστε δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή...συγγνώμη για το ξέσπασμα μου εννοείται απευθύνομαι σε σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν σε κανέναν από εσάς απλά το θεωρώ αδικία να μην έχουν βρει σπίτι και αυτά αδεσποτάκια είναι....εσύ έκανες το πρώτο βήμα και τα εσωσες από το δρόμο τους έδωσες μια ευκαιρία να ζήσουν ας κάνει κάποιος το δεύτερο βήμα να τους δώσει τη ζωή που τους αξίζει να έχουν....
Χμμ...
Εμένα - να σου πω την αλήθεια - δεν μου κάνει τόση εντύπωση, με στεναχωρεί βέβαια αρκετά...
Όμως ξέρεις τι σκέφτομαι καμιά φορά;
Το δικό μου τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει εδώ και 4 μήνες και όταν μπαίνουν αγγελίες με γατάκια ράτσας πάντα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον...
Φαντάσου να πρέπει να δώσεις γατάκι ράτσας...
Και εκεί που δεν χτυπάει ποτέ - για τα απλά, τα Αιγαίου ( happy2 happy2 happy2 happy2 ) - ξαφνικά να σε καλούν 10 φορές την μέρα...
Που να εμπιστευτείς εκείνο το έρμο το γατάκι - το περσίας ας πούμε - όταν ξέρεις ότι και οι 10 αυτοί που σε πήραν έχουν προσπεράσει 150 άλλες αγγελίες...
Τόσο ψαγμένοι είναι πια όλοι τους, που έχουν καταλήξει σε μια φυλή και δεν την αλλάζουν με τίποτα;
Σπόιλερ:
marina289 έγραψε:Πολύ γλυκό το ¨ξέσπασμα¨...
Όντως είναι καταπληκτικοί και οι δύο!
Τί όμορφα που μεγαλώνουν... Τί καλοζωισμένα ! Τί ζωγραφισμένες μυτούλες...
Ο-ΜΟ-ΡΦΑ αγόρια! ΟΜΟΡΦΑ!! heart heart heart heart heart heart 
Ναι μωρέ, και εγω όμορφα τα βλέπω, αλλά εμείς είμαστε και γνωστές κουκουβάγιες...
happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 
Δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά!...
happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 
Ηρακλής grr έγραψε:Ιιιιιιιιιιιιιιιι μα πόσο όμορφα έχουν μεγαλώσει αυτά εδώ τα αγόρια!!!
mati matimatimatimatimati
Καλά με την αφήγηση των κατορθομάτων και των χαρακτήρων, ιδιαίτερα του Ίωνα πέθανα στα γέλια. Μερικά ήταν σα να τα έβλεπα live μπροστά μου, γιατί τα κάνουν λίγο πολύ και τα δικά μου. Τι να πω, απορώ που δεν υπάρχει ζήτηση. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει σύντομα κάτι καλό!
luck luck luck luck luck luck
Ηρακλομάνα, ο Ίωνας δεν περιγράφεται με λόγια, όσα και να πω, δεν μπορείτε να καταλάβαιτε τι εννοώ...
Δεν το χωράει ο λογισμός σας, απλά...
Καπου διάβασα ότι θες να εξάγεις αδέσποτα...

Για ψάξτο... tafos tafos tafos
houlieta
houlieta
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Crazy Waters
Αριθμός γατουνίων : 3 (Ο.ο)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2012
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_skat10

http://www.dpgr.gr/usergalleries/index.php?cat=15102

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Σαβ Οκτ 19, 2013 3:30 am

houlieta έγραψε:
Εμένα - να σου πω την αλήθεια - δεν μου κάνει τόση εντύπωση, με στεναχωρεί βέβαια αρκετά...
Όμως ξέρεις τι σκέφτομαι καμιά φορά;
Το δικό μου τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει εδώ και 4 μήνες και όταν μπαίνουν αγγελίες με γατάκια ράτσας πάντα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον...
Φαντάσου να πρέπει να δώσεις γατάκι ράτσας...
Και εκεί που δεν χτυπάει ποτέ - για τα απλά, τα Αιγαίου ( happy2 happy2 happy2 happy2 ) - ξαφνικά να σε καλούν 10 φορές την μέρα...
Που να εμπιστευτείς εκείνο το έρμο το γατάκι - το περσίας ας πούμε - όταν ξέρεις ότι και οι 10 αυτοί που σε πήραν έχουν προσπεράσει 150 άλλες αγγελίες...
Τόσο ψαγμένοι είναι πια όλοι τους, που έχουν καταλήξει σε μια φυλή και δεν την αλλάζουν με τίποτα;
Σπόιλερ:
Πάντως στις τελευταίες φωτογραφίες που έβαλες, αναδεικνύεται περίτρανα το υπέροχο τρίχωμα του Ιωνάκου σε σημείο που θέλω να κάνω βουτιά!
Εμένα εάν με ρωτήσεις, το breeding και κυρίως τη μανία κάποιων ανθρώπων να αναζητούν "καθαρόαιμα" (πόσο με εκνευρίζει η έκφραση???) τη θεωρώ στη βάση της και λίγο ρατσιστική.. Και ναι, οκ, όλοι θέλουμε τα γατόνια μας να είναι όμορφα (βέβαια  το όμορφο είναι πολύ πολύ πολύ υποκειμενικό)  αν και after all η ομορφιά τους δεν είναι εξωτερική και όλοι οι ιδιοκτήτες γάτας ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ Smile .

Για να μη χαλάμε όμως την αγγελία ανυπομονώ να βρεθεί κάποιος για τους μικρούληδές σου! Θα ρωτήσω και εγώ 2 άτομα που έχω κατά νου..Το άλλο που σου είχα πει σε πμ το έκανες????Laughing
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_tears

Δημοσίευση από marina289 Σαβ Οκτ 19, 2013 5:57 am

Συμπεθέρα...
μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να βάλω αγγελία για κάποιο ράτσας, αλλά μπορώ να υποθέσω , βλέπω άλλωστε και την επισκεψιμότητα στις αγγελίες ζώων ¨ράτσας¨.
Όμως για όποιο γατάκι ¨μη ράτσας¨ έχω βάλει αγγελία, μπορεί να μην έσπασαν τα τηλέφωνα, αλλά μέχρι τώρα αυτός ο ένας που με έπαιρνε ήταν πολύ πιο συνειδητοποιημένος ... (mati )

marina289
Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού

Θηλυκό
Δράκος
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_violi

Δημοσίευση από houlieta Σαβ Οκτ 19, 2013 10:20 am

Εφη μου, οι γατούλιδες δεν έχουν ζήσει την ταλαιπωρια του έξω, οπότε είναι λογικό να φαίνονται αστραφτεροί και με όμορφες γούνες...
Smile 
Κακά τα ψέματα, αλλιώς είναι μέσα στό σπίτι...

Τωρα, για τα γατάκια ράτσας, δεν έχω θέμα, ζωάκια είναι όλα τους και όλα τα αγαπάω, όμως πραγματικά, αν έπρεπε να χαρισω κάποιο σιάμ ή κάποιο περσάκι, θα είχα πελαγώσει...

Όταν έβαλα πριν καιρό μια αγγελία για μια περσίας λευκή - που ήταν 3,5 ετών - επειδή η κυρία που της την άφησαν δεν ασχολείται με ιντερνετ, έλαβα σε ένα 24ωρο 5 μηνύματα!
Και να σκεφτείς ότι στην αγγελία είχα βάλει το τηλέφωνο της κυρίας και είχα εξηγήσει ότι δεν έχω εγώ την γάτα!
Απλά οι 5 αυτοί άνθρωποι δεν είχαν βρει στο τηλέφωνο την κυρία και ήθελαν να μεσολαβήσω!

Μαρινάκι μου, είναι και τυχερά κάποιες φορές...
Ο Μομπι υιοθετηθηκε αμέσως, η Cadi σχετικά γρήγορα, ο Μάξιμος έμεινε σε εμάς...
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα τύχει...
Αν είχαμε βρει τα γατάκια πριν τον Μάξιμο, προφανώς ο Μαξιμος δεν θα ήταν εδώ...

Για την ώρα, αυτόν τον ένα συνειδητοποιημένο ψάχνουμε!...
Laughing
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_skat10

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Σαβ Οκτ 19, 2013 7:37 pm

Μπαίνω και ξαναμπαίνω στο θέμα αυτό από τότε που το ανανέωσες, Μπατζανάκι, μόνο και μόνο για να θαυμάσω τα υπέροχα μωρά, τις υπέροχες φωτό, τις υπέροχες περιγραφές σου... Τόσο όμορφα πλάσματα (με κάθε σημασία της λέξης) τα δυο αγόρια, τόσο μα τόσο αλληλοσυμπληρούμενοι χαρακτήρες, άριστο πακέτο. Και αστράφτουν καθαριότητα και καλοπέραση τ' άτιμα...Sad Τι να πω, δεν έχω λόγια, πραγματικά εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί σύντομα αυτός ο πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος που εκτός από το χαρακτήρα θα έχει και τις ιδιαίτερες συνθήκες ζωής ώστε να τα πάρει και τα 2 και να ευτυχίσουν πολύ κοντά του!luck luck luck 
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_hug

Δημοσίευση από kat-cats Δευ Οκτ 21, 2013 1:15 pm

Μαρία είναι τόσο όμορφα και τα δύο πραγματικά...και δυστυχώς έτσι όπως τα λες με τα της ράτσας είναι.... :-( τα μωράκια αυτά είναι υπέροχα και πολύ καλοζωισμένα χάρη σε σένα και εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί ένα όμορφο σπιτάκι γι αυτά τα πλασματάκια....πόσο τα αγαπώ όλα και στενοχωριέμαι όταν δεν μπορούμε να κάνουμε κι άλλα...κι άλλα...
kat-cats
kat-cats

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011

Δημοσίευση από houlieta Δευ Οκτ 21, 2013 10:32 pm

Smile 
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από kouix Τρι Νοε 19, 2013 9:58 pm

Αυτοι οι αγόραροι.... οι όμορφοι... οι αλληλοσυμπληρούμενοι....

..... τι κάνουν....? Suspect Suspect 

Smile 

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 Ce308a9f-5be4-45ef-b5d8-38fa33e9b315

Η ιστορία μας ξεκινάει  απο  εδω: https://www.gatospito.com/t10095-topic
kouix
kouix

Θηλυκό
Χοίρος
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_yoohoo

Δημοσίευση από houlieta Τρι Νοε 19, 2013 10:05 pm

Εξακολουθούν να ειναι στα αζήτητα...
Προσπαθούμε - όσο αντέχουμε - να τα κρατησουμε μεσα και να τα προστατευσουμε, δυστυχώς όσο πάει και γίνεται πιο δύσκολο...
Ειναι και οι δυο ΥΠΕΡΟΧΟΙ, απίστευτα τρυφεροί και αγαπησιάριδες..
Ο Αραμης ειδικά, είναι σαν λουτρινο, όπου το ακουμπήσεις καθεται και απλά χαϊδευεται..
Μιλάει μόνο αν σταματησουν τα χάδια...
Ο άλλος ειναι και λίγο ζαβός τουλάχιστον...

Ταρζανίζει και λίγο... Smile
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από kouix Τρι Νοε 19, 2013 10:15 pm

Φαίνεται είναι ... δύσκολοι οι καιροί για πρίγκιπες!!No 

Παρ' όλα αυτά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε! Εύχομαι να βρούν ένα ζεστό σπιτάκι να αράξουν, ένας ένας, ή και οι δύο μαζί!
luck luck

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 Ce308a9f-5be4-45ef-b5d8-38fa33e9b315

Η ιστορία μας ξεκινάει  απο  εδω: https://www.gatospito.com/t10095-topic
kouix
kouix

Θηλυκό
Χοίρος
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_yoohoo

Δημοσίευση από houlieta Σαβ Δεκ 28, 2013 8:56 pm

Ο Ίωνας βρηκε το σπίτι του, ο Άραμης όμως είναι ακόμη εδώ και περιμένει να βρεθεί κάποιος που θα τον έχει ΒΑΣΙΛΙΑ στο σπίτι του και στην καρδιά του (και του αξίζει για να λέμε την αλήθεια, είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-Σ σε όλα του)...
Και σας το λέω να το ξέρετε, όοοοοοσο πιο πολύς καιρός περνάει, τόοοοοοσο πιο καλό είναι αυτό το αγόρι!...
Μάλαμα...

Μια γρήγορη φωτογραφία σημερινή, ενώ παίζει με τον Μαξιμο...
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6582_zpsf1d5f835

Βασικά, για να λέμε την αλήθεια, ο Μάξιμος ειναι αυτός που παίζει με τον Άραμη αλλά anyway...
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Antilkmene Σαβ Δεκ 28, 2013 10:41 pm

Αντε, κουκλί μου, γρήγορα σε μια αγκαλιά τόσο ζεστή όσο η καρδούλα σου   mati 
Antilkmene
Antilkmene
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 Anger2

Δημοσίευση από thanoschris1 Σαβ Δεκ 28, 2013 11:47 pm

Είναι κούκλος, εύχομαι γρήγορα να βρει μια ζεστή αγκαλίτσα για ατελείωτα χουζουράκια... heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
thanoschris1
thanoschris1

Θηλυκό
Βουβάλι
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_love

Δημοσίευση από tsili Κυρ Δεκ 29, 2013 9:31 am

Το βεβαιώνω κι εγώ που τον είδα από κοντά.....
Ο Άραμης είναι υπέροχος σε όλα.... Και κούκλος και πολύ πολύ καλός.....Αφού ανέχεται τον Μάξιμο που του αλλάζει την πίστη...(επίσης βεβαιώνω ότι ο Μάξιμος είναι θεότρελος).
Του αξίζει του Άραμη ό,τι καλύτερο!
tsili
tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_bye

Δημοσίευση από marina289 Κυρ Δεκ 29, 2013 9:52 am

O Άραμης είναι ο χαρακτήρας-όνειρο του γατογονιού!  heart 

marina289

Θηλυκό
Δράκος
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_violi

Δημοσίευση από Ηρακλένια Κυρ Δεκ 29, 2013 11:14 am

Είναι κουκλιά και οι δύο. Χαίρομαι που βρήκε σπίτι ο Ίωνας. Με το καλό να βρει και ο Άραμης!!!
Ηρακλένια
Ηρακλένια

Θηλυκό
Άλογο
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 66231010

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Δεκ 29, 2013 3:54 pm

Είναι πολύ καλό παιδάκι ο Άραμης...
 flower 
tsili έγραψε:Το βεβαιώνω κι εγώ που τον είδα από κοντά.....
Ο Άραμης είναι υπέροχος σε όλα.... Και κούκλος και πολύ πολύ καλός.....Αφού ανέχεται τον Μάξιμο που του αλλάζει την πίστη...(επίσης βεβαιώνω ότι ο Μάξιμος είναι θεότρελος).
Του αξίζει του Άραμη ό,τι καλύτερο!
 Wink 
Δεν έχετε δίκιο κυρία μου!..
Μπορει ο Μαξιμος να είναι ταλιμπανάκι, όμως ο Αραμης λόγω όγκου και μεγέθους μια χαρά τον φέρνει βόλτα!...
Απλά, εξαναγκάζεται να παίζει σκληρά παιχνίδια, αυτό μονάχα! 
happy2 

Ο Αραμης σήμερα είναι 6,5 μηνών (και κάτι μέρες..)..
Αν τον δει άνθρωπος θα νομιζει ότι είναι χρονιάρικο..
 tongueout 
Πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα κιλό βαρυτερος από τον 9 μηνών Μάξιμο και μοιάζει διπλάσιος σε μποϊ και μέγεθος..
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!...
Δεν μπορειτε να φανταστείτε, αλήθεια!...
Σημερα βγάλαμε φωτογραφίες, μιας και ειναι εδω και παίζει με τον Μαξιμούλη...
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6677_zpsa88d95a5

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6692_zpsc76534e7

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6694_zpsa8fe454e

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6699_zps2a1213df
Είναι ένας αγαθός γίγαντας αυτό το αγόρι...
Η οικογένεια που αναζητά θα πρέπει να μας ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ καθώς τον έχουμε λατρέψει οικογενειακώς (και γατικώς)...
Αλλιώς τον κρατάμε..
Ναι, εκει καταλήξαμε..

Σπόιλερ:
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από marina289 Κυρ Δεκ 29, 2013 4:20 pm

Αramis is too good 4u !  Razz 

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Δεκ 29, 2013 4:35 pm

marina289 έγραψε:Αramis is too good 4u !  Razz 
Ο Άραμης είναι πολύ καλός για τον οποιονδήποτε!...
Αλλά για την ωρα - τουλάχιστον - ειναι εδω...
Ψυχαγωγει τον τρελό!
 happy2 
Και δυο κοντινά, να δειτε και το τούτο μας!
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6738_zps8ed0d72e

'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6760_zps890a78f7

heart heart heart heart heart heart
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Κυρ Δεκ 29, 2013 4:38 pm

Αχ, με γεια τον γάτο, Μαράκι!!! Όλα παράλληλα τα κάνουμε, είμαι κι εγώ σε πειρασμό να πάρω κι άλλο και συγκρατιέμαι με νύχια και με δόντια, έλεος πλέον με τις συμπτώσεις!!! happy2 Μπράβο στο παλικάρι μας που είναι τόσο μεγάλο και καλόβολο! heart heart heart Αν τελικά μείνει μαζί σας, θα τον κρατήσεις εσύ; Ή άλλος στην οικογένεια;
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_hug

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Δεκ 29, 2013 4:43 pm

Τζουλς μην πανηγυρίζεις ακόμη, δεν χάνω τις ελπίδες μου...
Αν μεινει εδώ θα είναι με την αδελφή μου..
Smile
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Κυρ Δεκ 29, 2013 4:44 pm

Καλέ, ναι, εννοείται τέτοιο παιδί έχει πολλές ελπίδες να "αποκατασταθεί" και μάλιστα πολύ πολύ καλά. heart heart heart Απλώς έλεγα, ρε παιδί μου, να πανηγυρίσω λίγο έστω για την πιθανότητα! grouphug 
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Δεκ 29, 2013 6:54 pm

Κοιτάχτε μωρέ μωρέ ένα αγοράκι!..
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6848_zpsc8ff7db5
 fight1 fight1 fight1 fight1 fight1 fight1 
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από otz Τετ Ιαν 08, 2014 3:30 pm

houlieta έγραψε:
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_6848_zpsc8ff7db5

Πολύ ωραίο παιδί!
otz
otz
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_love

Δημοσίευση από houlieta Τετ Ιαν 08, 2014 5:30 pm

Ολγακι μου, σε ευχαριστούμε!..
Ο Άραμης είναι το καλό μας το παιδί...
 fight1 
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Ηρακλένια Τετ Ιαν 08, 2014 5:42 pm

Ο Άραμης είναι υπέροχος, κούκλος, θεσπέσιος, πάρα πολύ ωραίος!!!
 mati mati mati mati mati mati 

luck luck luck luck luck luck luck 
Ηρακλένια
Ηρακλένια

Θηλυκό
Άλογο

Δημοσίευση από houlieta Τετ Φεβ 12, 2014 10:36 am

Καλημέρα σας!!!
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_8020_zpsc5e84297
kissss kissss kissss

Σπόιλερ:
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από LAROGATA Τετ Φεβ 12, 2014 12:30 pm

houlieta έγραψε:Καλημέρα σας!!!
'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 DSC_8020_zpsc5e84297
kissss kissss kissss

Σπόιλερ:
ελα μωρε τι ομορφος που ειναι!!!!!! mati mati 
LAROGATA
LAROGATA
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_thunder

Δημοσίευση από Georgia78 Τετ Φεβ 12, 2014 1:30 pm

Είναι απίθανος!!!!!  flower 
Georgia78
Georgia78
Prime Cat
Prime Cat

Θηλυκό
Άλογο
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιράκι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρίστο!!!
Motto : Η αγάπη είναι παντού!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/01/2014

Δημοσίευση από tsili Τετ Φεβ 12, 2014 2:09 pm

Είναι κούκλος!
tsili
tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood : 'Άραμης και 'Ίωνας: δυο πρίγκιπες ψάχνουν το παλάτι τους - Σελίδα 2 M_bye

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι Τετ Φεβ 12, 2014 4:22 pm

Να σας ζήσει λοιπόν το νέο μέλος, καιρός να του ανοίξετε κι επισήμως θέμα!!! Laughing Πήρε, δε, το αυτί μου ότι είναι τιτανοτεράστιος, γι' αυτό απαιτούνται επιπλέον φωτό για να τον θαυμάσουμε σε όλο του το μεγαλείο!!! heart heart heart 
Τζούλι το Κατσούλι
Τζούλι το Κατσούλι
Γατόπληκτη
Γατόπληκτη

Θηλυκό
Ποντικός

Δημοσίευση από marina289 Τετ Φεβ 12, 2014 7:45 pm

Γλυκέ μου Άραμη!  heart 

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από kat-cats Τετ Φεβ 12, 2014 8:51 pm

Ομορφος πολύ και πραγματικά τεράστιος!! τα μάτια του είναι πολύ όμορφα....να τον χαίρεστε τον κούκλο!!!
kat-cats
kat-cats

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011

Δημοσίευση από tania g Πεμ Φεβ 13, 2014 12:18 am

Η μυτουλα του ειναι τελειααααα...... kissss 
tania g
tania g
Mature Cat
Mature Cat

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Δραμα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης