Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
+36
YNL
psipsa
zeledaki
mpoulaalekoula
koneko
fsout
anta
Dreamer
SuperCatz
Δανάη_Δ
LAROGATA
cyberkill
kat-cats
Antilkmene
Osi
Gatoplikti
vaso
Μαυρογατος
tzelacat
thanoschris
Fotoula
Ηρακλένια
tsili
tania g
calliope g.
purina
FROGK
Τζούλι το Κατσούλι
marina289
gatoula46
tia
houlieta
Kikiriki
Φανούλα
christhanos
tegonikos
40 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 9
Σελίδα 9 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Η ατυχία είναι το δεύτερο μου όνομα..
για Άλεξ. Για να αρνηθεί πληρωμή θα πρέπει να κάνει νεκροψία που να αποδεικνύει ελλιπή φροντίδα. Μόνο οι δικές του αιτιάσεις χωρίς άλλη απόδειξη δεν αρκούν για την άρνηση πληρωμής. Να θυμίσω δε ότι δεν έχουμε εξετάσεις που να πιστοποιούν την κατάσταση της μικρής.
Υ.Γ. Νίκο συγγνώμη για την κατάχρηση και του χώρου και της υπομονής σου.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Αν μου επιτρέπετε, έχω την αίσθηση οτι ο γιατρος δεν ζήτησε τα λεφτά ουτα, ουτε μου φαινεται οτι θα τα διεκδικήσει.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Τα ζήτησε, την τελευταία φορά που πήγε ο Νίκος από 'κεί (τότε που βρίστηκαν)...
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Eγω κατάλαβα οτι του ειπε , "εγω που σου έκανα και καλύτερη τιμή θα μου πεις οτι φταιω κιολας;"Ηρακλής grr έγραψε:Τα ζήτησε, την τελευταία φορά που πήγε ο Νίκος από 'κεί (τότε που βρίστηκαν)...
Τελος πάντων τώρα μην επεμβαινω, εγώ προσωπικα θα ήθελα απαντήσεις και επιβεβαιωση και τον γιατρο να μην κυνηγούσα, θα ζητούσα και ιατρικες και νομικες αποψεις για το πως θα πρέπει να ήταν τα πράγματα επ ακριβώς και το τι ισχύει για να ξέρω για μένα. Ο νικος εχει πει οτι δεν ψάχνει απαντήσεις θέλει να ηρεμήσει και ειναι απολύτως σεβαστο και λογικο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
δεν πηρε χαρτι νεκροψιας? οταν διενεργειται νεκροψια παντα δινεται χαρτι ρε παιδια!!!Fotoula έγραψε:για Άλεξ. Για να αρνηθεί πληρωμή θα πρέπει να κάνει νεκροψία που να αποδεικνύει ελλιπή φροντίδα. Μόνο οι δικές του αιτιάσεις χωρίς άλλη απόδειξη δεν αρκούν για την άρνηση πληρωμής. Να θυμίσω δε ότι δεν έχουμε εξετάσεις που να πιστοποιούν την κατάσταση της μικρής.
ασε που σιγα μην το φτασει στα δικαστηρια ο γιατρος ρε συ φωτουλα,αφου την εκανε την μαλακια του,ασε που κ να το εφτανε θα του λεγε ο δικαστης "γτ δεν υπαρχει βεβαιωση νεκροψιας με τα αιτια θανατου?" δλδ οπως κ να χει,τα λαθη του γιατρου ειναι!!! κ για την ελλιπη φροντιδα κ για την τυχον μη αποδειξη της αφου ΑΥΤΟΣ δεν εγραψε χαρτι ως οφειλε! τοσο απλα!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Απλά συμφωνώ.
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
εγω πιθανοτατα θα εκανα μια ακομα νεκροψια και σιγουρα καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο. Οχι για να νιωσω δικαιωση αλλα για να μη συμβει το ιδιο σε καποιο αλλο ατυχο ζωο. Ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περναει ο Νικος, αλλα πιστευω οτι ισως νιωσει λιγο καλυτερα αν τον καταγγειλει στον κτηνιατρικο συλλογο για να μη συμβει το ιδιο και σε καποιον αλλο.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
συμφωνω!!koneko έγραψε:εγω πιθανοτατα θα εκανα μια ακομα νεκροψια και σιγουρα καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο. Οχι για να νιωσω δικαιωση αλλα για να μη συμβει το ιδιο σε καποιο αλλο ατυχο ζωο. Ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περναει ο Νικος, αλλα πιστευω οτι ισως νιωσει λιγο καλυτερα αν τον καταγγειλει στον κτηνιατρικο συλλογο για να μη συμβει το ιδιο και σε καποιον αλλο.
το χειροτερο κατ'εμε,ειναι πως δεν ηταν χασαπης που σκατωσε την επεμβαση... οχι,η επεμβαση μια χαρα ηταν κ εδειξε κ σημαδι βελτιωσης με το ποδαρακι... το χειροτερο ηταν πως ηταν αμελης η φροντιδα μετα,πραγμα που για μενα διεχνει χειροτερο χαρακτηρα κ αδιαφορια,γιατι πες πανω στο χειρουργειο γινεται στραβη,ειναι ανθρωπινο! αλλα απο βαρεμαρα?απροσεξια?ασχετοσυνη? να μεινει ακατουρητο το ζωντανο τοσες ωρες??!!!!!!!! δεν το χωραει ο νους μου...
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Άλεξ η μη πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο εάν αποδειχθεί η αιτία θανάτου. Αλλιώς εικάζεις και δεν πληρώνεις.
Όσο αφορά το θυμικό. Μαρίνα το κατανοώ, δε το προσυπογράφω αλλά το κατανοώ. Προσωπικά θα ήθελα να σημαίνει κάτι παραπάνω ο θάνατος του ζώου μου, από το να "πονέσω" τον αίτιο εκεί που πιθανολογώ ότι τον πονάει. Και όταν θα το κάνω να είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό. Γιατί αλλιώς και με δεδομένη την αρχική αντιμετώπιση τους ίσως εν δυνάμει στερώ ευκαιρίες από άλλα ζώα.
Όσο αφορά το θυμικό. Μαρίνα το κατανοώ, δε το προσυπογράφω αλλά το κατανοώ. Προσωπικά θα ήθελα να σημαίνει κάτι παραπάνω ο θάνατος του ζώου μου, από το να "πονέσω" τον αίτιο εκεί που πιθανολογώ ότι τον πονάει. Και όταν θα το κάνω να είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό. Γιατί αλλιώς και με δεδομένη την αρχική αντιμετώπιση τους ίσως εν δυνάμει στερώ ευκαιρίες από άλλα ζώα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Και
Bρε παιδιά...με όλο το θάρρος...
Μήπως να τη λήγαμε τη συζήτηση εδώ;;
Αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος έχει τον πόνο του, και εμείς κάνουμε φιλολογικές συζητήσεις μεταξύ τύρου και αχλάδου , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμφισβητώ τις προθέσεις κανενός από εμάς...
Αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος έχει καταλήξει πλέον στο πώς θα πράξει , και στα μάτια του -όσο και αν δεν το εκφράζει- ίσως είναι ενοχλητικό όλο αυτό...
Με όλο το θάρρος...
Μήπως να τη λήγαμε τη συζήτηση εδώ;;
Αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος έχει τον πόνο του, και εμείς κάνουμε φιλολογικές συζητήσεις μεταξύ τύρου και αχλάδου , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμφισβητώ τις προθέσεις κανενός από εμάς...
Αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Νίκος έχει καταλήξει πλέον στο πώς θα πράξει , και στα μάτια του -όσο και αν δεν το εκφράζει- ίσως είναι ενοχλητικό όλο αυτό...
Με όλο το θάρρος...
-
Mood :
μπορώ να τη μεταφέρω εάν θέλετε.
Και
Ναι, έχεις δίκιο, ξαναδιάβασα το ποστ. Ποιός ξέρει γιατί, μου είχε μείνει στο μυαλό ότι ζήτησε να πληρωθεί.Gatoplikti έγραψε:Eγω κατάλαβα οτι του ειπε , "εγω που σου έκανα και καλύτερη τιμή θα μου πεις οτι φταιω κιολας;"Ηρακλής grr έγραψε:Τα ζήτησε, την τελευταία φορά που πήγε ο Νίκος από 'κεί (τότε που βρίστηκαν)...
Τελος πάντων τώρα μην επεμβαινω, εγώ προσωπικα θα ήθελα απαντήσεις και επιβεβαιωση και τον γιατρο να μην κυνηγούσα, θα ζητούσα και ιατρικες και νομικες αποψεις για το πως θα πρέπει να ήταν τα πράγματα επ ακριβώς και το τι ισχύει για να ξέρω για μένα. Ο νικος εχει πει οτι δεν ψάχνει απαντήσεις θέλει να ηρεμήσει και ειναι απολύτως σεβαστο και λογικο.
Και μόνο που θέτει όμως το οικονομικό, με τον τρόπο που το θέτει, με αηδιάζει. Δηλαδή τι; Αν ένας κτηνίατρος μου κάνει καλύτερη τιμή σημαίνει ταυτόχρονα ότι αν πάει κάτι στραβά δε φταίει επειδή έκανε καλή τιμή; Μα τι παπαριές είναι αυτές; (συγνώμη κιόλας).
Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά σας εγγυόμαι ότι όσο καλός επαγγελματίας και να είναι ένας γιατρός (και αναφέρομαι στην επιτυχή - σε πρώτη φάση - έκβαση της εγχειρήσης) αυτό από μόνο του δεν εξασφαλίζει ακεραιότητα χαρακτήρα και φιλάνθρωπα/φιλόζωα αισθήματα, ούτε ότι δεν δουλεύει με σκοπό αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό κέρδος. Το αν θα ζητησει να εξοφληθεί, μόνο με πιθανότητες μπορούμε να το συζητήσουμε. Εγώ, ουκ ολίγες φορές, έχω συναντήσει απίστευτα θρασσείς ανθρώπους που δε σταμάτησαν ούτε κι όταν είχαν φανερά άδικο.
- Σπόιλερ:
- Ακόμα κι αυτή τη στιγμή ο Δ. αντιμετωπίζει ένα παρόμοιο θέμα (έχει λάβει 5 επιστολές ως τώρα που του ζητούν να εξοφλήσει ένα παλιό χρέος από σπίτι από το οποίο την περίοδο εκείνη είχε φύγει, οπότε...είμαστε στους δικηγόρους αυτή τη στιγμή και ψάχνουμε να βρούμε άκρη)
έντιτ : καλύτερη τιμή = περισσότεροι πελάτες (ειδικά στις μέρες μας) = μεγαλύτερο κέρδος. Δεν είναι όλα πάντα όπως φαίνονται.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Παιδιά απλά για ενημέρωση. Αύριο θα πάω να ξοφλήσω το κτηνιατρικό κέντρο για να βάλω ένα τέλος σε κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει. Ετσι θα αισθανθώ εγώ καλά διότι είναι ο τρόπος μου για να του δείξω πόσο ανώτερος άνθρωπος είμαι και πόσο λίγος είναι αυτός που δεν είχε το θάρρος ούτε να παραδεχτεί τις πράξεις του. Αυτή είναι η οριστική μου απόφαση. Το αν δεν δεχτεί χρήματα (που δεν το νομίζω με τίποτα) είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, θα δούμε αύριο (διότι αν έχει ίχνος τσίπας πάνω του μετά απο το τραγικό λάθος που έκανε, το λιγότερο είναι να μου πει οτι δεν θέλει άλλα χρήματα)
Απο κει και πέρα να πω ότι η πατσαβουρίτσα κάθε μέρα είναι και καλύτερα, έχει αρχίσει να τρώει σαφώς καλύτερα!Απλά να πω οτι δεν ξεκολλάει από πάνω μου με τίποτα. Οταν λέω με τίποτα, είναι κάτι που πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Είναι παντού και πάντα μερικά εκατοστά μακριά μου, μου μιλάει συνέχεια και διαρκώς πηδάει και κάθεται στα πόδια μου (είναι κάτι που δεν το έκανε).
Η μπαλίτσα μας λείπει απίστευτα πολύ, ήταν η χαρά του σπιτιού, ήταν η μικρή μας απρόβλεπτη και διασκεδαστική μας φίλη. Το σπίτι έχει αδειάσει...είναι άδειο...
Και τι δεν θα έδινα για να ξανακούσω το γουργούρισμα της ξανά...να την ξαναδώ να τρέχει και να παίζει τόσο ανέμελα...
Απο κει και πέρα να πω ότι η πατσαβουρίτσα κάθε μέρα είναι και καλύτερα, έχει αρχίσει να τρώει σαφώς καλύτερα!Απλά να πω οτι δεν ξεκολλάει από πάνω μου με τίποτα. Οταν λέω με τίποτα, είναι κάτι που πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Είναι παντού και πάντα μερικά εκατοστά μακριά μου, μου μιλάει συνέχεια και διαρκώς πηδάει και κάθεται στα πόδια μου (είναι κάτι που δεν το έκανε).
Η μπαλίτσα μας λείπει απίστευτα πολύ, ήταν η χαρά του σπιτιού, ήταν η μικρή μας απρόβλεπτη και διασκεδαστική μας φίλη. Το σπίτι έχει αδειάσει...είναι άδειο...
Και τι δεν θα έδινα για να ξανακούσω το γουργούρισμα της ξανά...να την ξαναδώ να τρέχει και να παίζει τόσο ανέμελα...
tegonikos- Junior Cat
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : δύο...η πατσαβουρίτσα και το αγγελούδι μπαλίτσα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αίθριος
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/05/2012
Mood :
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Αχ μωρε το πατσαβουρακι προσπαθει να αναπληρωσει λιγο το κενο και κανει πραγματακια που εκανε η φιλη της η μπαλιτσα για να μη στεναχωριεσαι εσυ.
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
και εγω νομιζω πως θα τα δεκτει τα χρηματα αλλά ενημερωσε μας κιολας μηπως και πέσουμε έξω
Φανούλα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 4 την Σισσυ, την Μιννι, τον ακταιο και την αμαντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρία πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2013
Mood :
Καλησπέρα!
Δεν είναι και πολύ κατάλληλη αυτή η ενότητα για την ερώτησή μου, αλλά δεν πειράζει...
Σήμερα πρόσεξα στο γατάκι μου (περίπου 3 μηνών) ότι μυρίζει πολύ το στόμα του και έχει κάποια υγρά γύρω από τα χείλια του. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι;
Δεν είναι και πολύ κατάλληλη αυτή η ενότητα για την ερώτησή μου, αλλά δεν πειράζει...
Σήμερα πρόσεξα στο γατάκι μου (περίπου 3 μηνών) ότι μυρίζει πολύ το στόμα του και έχει κάποια υγρά γύρω από τα χείλια του. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι;
marimba- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/02/2013
νικο να χαιρεσαι την γιορτη σου σημερα, δεν ήξερα που άλλο να το γραψω αλλά χιλιόχρονος και από εδώ και σημερα να είναι η τυχη το δεύτερο όνομα σου!
μαριμπα τι εγινε το γατάκι σου!; είναι καλά;
μαριμπα τι εγινε το γατάκι σου!; είναι καλά;
-
Mood :
Ευχαριστώ έστω και καθυστερημένα για τις ευχές!!Συγνώμη για την αποχή μου άλλα τώρα αρχίζω και συνέρχομαι κάπως...το τελευταίο διάστημα δεν μιλιόμουν κυριολεκτικά..
tegonikos- Junior Cat
-
Mood :
νικο δεν ξερεις τι χαρά, εχουμε που σε ξαναβλέπουμε! φιλε μου συμβαινουν πολλά δυσαρεστα αλλά θα το παλαίψουμε!!!
-
Mood :
Χαιρόμαστε πολύ που ξαναγύρισες!!
thanoschris- Junior Cat
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/08/2013
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
-
Mood :
Α ρε παιδιά...πόσο "ανεβαστικοί" γίνεστε ώρες ώρες..και πόσο μου λείψατε...
Γύρισα για να μείνω!!
Και ένα μήνυμα επίκαιρο προς όλους..
Οσο μένουμε ενωμένοι τίποτα δεν μπορεί να μας λυγίσει...η χαρά μοιρασμένη διπλασιάζεται...η λύπη μοιρασμένη είναι μισή λύπη!
Τις καλημέρες μου σε όλους!
Γύρισα για να μείνω!!
Οσο μένουμε ενωμένοι τίποτα δεν μπορεί να μας λυγίσει...η χαρά μοιρασμένη διπλασιάζεται...η λύπη μοιρασμένη είναι μισή λύπη!
tegonikos- Junior Cat
-
Mood :
tegonikos έγραψε:Α ρε παιδιά...πόσο "ανεβαστικοί" γίνεστε ώρες ώρες..και πόσο μου λείψατε...
Γύρισα για να μείνω!!
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
tegonikos έγραψε:Α ρε παιδιά...πόσο "ανεβαστικοί" γίνεστε ώρες ώρες..και πόσο μου λείψατε...
Γύρισα για να μείνω!!
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Σελίδα 9 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
» ΜΕ όνομα, ME αύριο...
» Μες στην ατυχία της ήταν τυχερή η Ριρί!!!
» ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
» ΜΕ όνομα, ME αύριο...
» Μες στην ατυχία της ήταν τυχερή η Ριρί!!!
» ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ
» Το beach-party της Φρέγιας για Αγόρια ΚΑΙ Κορίτσια. Επιτέλους έφτασε η ωρα!
Σελίδα 9 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios